Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Winkelinformatie & ervaringen - Muizenshop.nl

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (6 reviews)

Muizenshop.nl

BG Score
6.9 10 6 1
6.9

Algemene informatie

Adres:
Muizenshop.nl
Nieuwegracht 13
3763 LP SOEST
Land:
Nederland
E-mailadres:
Telefoon:
035-603 51 06 
KVK:
32088117
Betalen met:
Acceptgiro, overboeking, ideal
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 2.95
Hardware (pakketpost):
€ 4.95

Laatste 6 ervaringen met Muizenshop.nl

Ik had hier alle instrumenten van het spel Rock Band gekocht. Ze leverden alles netjes binnen de levertijd. De doos van RB zat echter in een grotere doos gepropt, zonder extra bescherming. Ik had ook al een verhaal gehoord over een computermuis die in een te grote doos zat, waardoor het doosje kapot was. Maar het produkt is echter onbeschadigd, en daarom krijgt het van mij een 7.

Ik had ook 2 keer een vraag gesteld. Ik kreeg wel binnen een dag antwoord, maar daar had ik verder niks aan. Ik stelde bijvoorbeeld de vraag: Wanneer is het produkt leverbaar, aangezien ik een mail heb gekregen dat het produkt niet in voorraad is. "zie de informatie op de site" was het antwoord. Daar had ik natuurlijk niks aan. Maar het produkt moest dus van een distributiecentrum naar een opslagruimte gestuurd worden, en daar werd het dan verzonden. Binnen de levertijd.

Over het algemeen is het dus een zaak waar je vaak terugkomt. Ze verkopen ook leuke andere dingen, zoals een blikjesperser, en gamersstoelen enzovoorts.


Algemeen:80%Verzending:70%Communicatie:60%
Ik heb een vreselijke ervaring met Muizenshop achter de rug. Nouja, om precies te zijn is het nog niet achter de rug... Een maand of anderhalf geleden bestelde ik bij Muizenshop een Guitar Hero 5 gitaar. Alleen de gitaar dus, zonder game of iets dergelijks. Dat stond duidelijk in de omschrijving en op het plaatje. Een dag later lag er een bubbelenvelop van muizenshop op de mat, en al snel werd mijn vrees bevestigd; ze hadden de game gestuurd. Dezelfde dag nog stuurde ik een mailtje dat ze mij het verkeerde product hadden gezonden.

Ik kreeg netjes en snel een mailtje terug. Jammer genoeg kon ik hem niet gewoon terugsturen, maar moest ik eerst een nummer aan gaan vragen, anders zouden ze hem weer retour zenden. Om zo'n nummer te krijgen moest je een formulier invullen en dat faxen, per post opsturen f mailen. Probleem was dat het een lastig te wijzigen pdf-bestand betrof, waar ook nog eens dingen als een handtekening op moesten. Vreselijk onnodig irritant dus, en duidelijk bedoeld om je te ontmoedigen producten retour te zenden. Ik vergat de handtekening, en moest die er dus nog met de muis bij gaan tekenen, gezien ik weigerde een postzegel te verspillen aan deze zaak.

Ik stuurde het product retour, en sindsdien heb ik geen woord meer van muizenshop gehoord. Na bijna een maand stond er opeens 1,76 op mijn rekening van muizenshop, wat blijkbaar was om de verzendkosten te dekken van het retour zenden. Netjes, maar de 35 euro van het product was niet teruggestort. Nu alweer bijna een week geleden stuurde ik een mailtje met het vriendelijke verzoek ook dat geld terug te storten, maar heb geen antwoord mogen ontvangen. Vandaag logde ik in op mijn muizenshop account om te zien dat bij mijn bestelling eindelijk stond dat deze teruggestort zou worden. Vreemd genoeg kan ik het pas 5 september maximaal verwachten... Waarom er niet even gereageerd wordt op mijn mailtjes snap ik niet. Wat ik wel weet is dat ik hier nit meer iets ga bestellen, en dat ik anderen kan afraden dat te doen.

Ook lullig is dat het product wat ik besteld na mijn klacht snel veranderd werd van "GH5 (guitar only)" in "GH5 (game only)", en dat het kreng wat mijn mailtje beantwoordde zei dat ik niet goed opgelet had bij het bestellen. Klant is koning? Niet bij muizenshop.

edit: 2 weken later nog steeds geen geld binnen! De twee 2'en gaan naar beneden, nu alleen nog maar 1'en voor deze ontieglijke ***winkel!


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik had vorige week donderdagmiddag Star Ocean: The Last Hope International besteld. Game was gewoon op voorraad en als je voor 17:00 uur besteld wordt die die dag verstuurd dus ik dacht dan heb ik hem vrijdag binnen. Dus niet!

Zaterdag een mailtje verstuurd en maandag daar reactie op. De game moest daar nog binnen komen.

Uiteindelijk pas vandaag (woensdag) de game binnen gekregen.


Algemeen:50%Verzending:40%Communicatie:70%
Ik had voor de vakantie Halo Reach Legendary edition bestelt netjes order gekregen en afgelopen maandag was hij verzonden dus ik had heb dinsdag in huis.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb een tijdje geleden een Razer Mamba en een zeer grote Ratscar muismat besteld. In eerste instantie bij muizenshop besteld omdat dit de enige winkel is die de Ratscar muismat verkoopt.

De dag na de bestelling kreeg ik een mailtje dat alles binnengekomen was van de leveranciers, en dat de bestelling naar mij verzonden is.

Nog een dag later werd de bestelling bij mij aangeboden door de TnT Post.

Kortom, mijn ervaring met muizenshop.nl is zeer goed, ik zal zeker nog eens terugkomen...


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:100%
Afgelopen vrijdag toch maar eens een Xbox 360 Official Sling Bag gekocht. Kon hem niet meer laten liggen voor die prijs. Ik moet er alleen altijd om lachen wanneer de verzendkosten duurder zijn dat het product zelf, maar goed, dat was op zich geen probleem.

En vanmiddag (dinsdag) netjes door PostNL het pakket afgeleverd gekregen in een reusachtige doos, wat dus voor het grootste deel lucht was, maar dat is ook geen probleem, het enige waar ik minder blij mee was is dat de doos een stuk open was. Nu weet ik natuurlijk niet of dat door de shop zelf zo slecht is ingepakt of dat dat bij PostNL is gebeurd, dus ik ga daar niemand op af kraken, maar daardoor geef ik toch wel een iets lager cijfer voor de verzending.

Ze krijgen wel een hoog cijfer voor de communicatie omdat ik wel drie mailtjes heb gehad tussen vrijdag en maandag; n om mij te melden dat mijn bestelling goed binnengekomen was, n om te zeggen dat ze de betaling binnen hadden gekregen en n om mij te vertellen dat het product verzonden was inclusief Track & Trace code.


Algemeen:90%Verzending:70%Communicatie:100%