Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - GamerzParadize

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (6 reviews)

GamerzParadize

BG Score
1 10 6 1
1

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
Looierstraat 50
6811 AZ Arnhem
Land:
Nederland
E-mailadres:
Telefoon:
026-4435753 
KVK:
09182588
Betalen met:
iDEAL, Mister Cash , DIRECTebanking , AfterPay, Rembours
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 1.95
Hardware (pakketpost):
€ 4.95

Laatste 6 ervaringen met GamerzParadize

Ik heb besteld: Pokémon TCG Shining Fates ETB
Aantal dagen tot bezorging: Niet geleverd, zonder communicatie
Mijn ervaring: Begin november een pre-order geplaatst. Uiteraard direct het geld afgeschreven van mijn rekening. Helaas zonder enig bericht niets geleverd op release en daarna. Hoor nu via-via dat de hele voorraad naar vriendjes is gegaan en dat website bestellingen naar de volgende waves zijn verplaatst. Bij vragen naar opheldering geeft de eigenaar aan dat hij geen tijd heeft gehad om bestellers in te lichten. Maar inmiddels wel al 4 maanden op het geld zitten. Mijn ervaring met deze webshop is helaas belabberd en ik denk niet dat ik er ooit nog eens zal bestellen, heel teleurstellend.


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Vorige week zondag heb ik hier de Speedlink Screenprotector besteld voor de PSVita. Tijdens de aankoop kwam ik erachter dat het product als pakketpost in hun systeem stond. Dit klopte echter niet gezien de andere winkels hem verzonden als briefpost. Ik heb via Budgetgaming een bericht (PM) naar ze gestuurd en kreeg snel reactie. Het klopte inderdaad niet en het was veranderd.

Hierna heb ik dus het product besteld. Er stond een levertijd op van 1-4 dagen. Woensdag vroeg ik me af waar hij bleef, gezien de PSVita inmiddels ook uit was en ik de accessoire er ook het liefst zo snel mogelijk bij zou hebben. Ik heb donderdagochtend weer een bericht gestuurd met deze vraag. Ook hierop kreeg ik weer snel reactie. Het product zou deze dag binnenkomen. Ik zou later de dag te horen krijgen of hij binnen was gekomen. Zoals beloofd later weer bericht van de winkel met daarin het nieuws dat het product een maand was uitgesteld. Ik kreeg daarop meteen de aanbieding de (duurdere) Big Ben screenprotector toegestuurd te krijgen. Ik ging daar uiteraard akkoord mee en ik had hem nog de volgende dag voor 12:00 uur in huis (Vrijdag)

Echt een top winkel met lage prijzen en super service! Ik schrijf dit dan ook niet voor niks, maar om mogelijke kopers ervan te overtuigen dat het echt een topbedrijf is.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Heb de Turtle Beach DPX21 headset donderdag 24-11 besteld bij GamerzParadise, 3 uur later kreeg ik al de verzendmelding en de volgende dag kwam hij binnen.

Ging perfect! Voor herhaling vatbaar


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
BF3 Limited Edition hier besteld, na een paar mailtjes gestuurd te hebben was het zeker dat ik de LE zou krijgen. De verzending was goed op tijd, al heb ik geen tijd gehad om het op de release te spelen heb ik wel koppijn vanaf de release gehad om ze me de standaard versie gestuurd hebben. Ik heb ze gemailed 3 dagen geleden vandaag eindelijk een mailtje terug. Lekker kortaf geen excuus of zo wat wel op zijn plaats zou zijn. Alleen gevraagd of ik de online pass gebruikt heb. Even afwachten nog hoe het afloopt. Alleen verzending een dikke voldoende omdat het op de releasedag binnen was. Verder niet echt te spreken over dit zogenaamde "foutje".

Algemeen:50%Verzending:100%Communicatie:50%
Vorige week heb ik hier inFamous 2 besteld (ze waren het goedkoopst), donderdag besteld en vrijdag netjes geleverd.

Niks over te klagen, prima shop met goede lage prijzen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ergens in maart of april een pre-order geplaatst voor de Razer Onza tournament edition, met het idee dat het sowieso even ging duren voordat deze werd verzonden. Dat ik geduld moest hebben was me al duidelijk.

Jammer genoeg kreeg GamerzParadize niet de allereerste levering Onza's in Nederland, jammer. Maar daar kun je de winkel niet of afrekenen aangezien dat dan buiten hun macht ligt.

Qua communicatie ook niets aan te merken. Er zat een verhuizing aan te komen, toen duidelijk werd dat de controller niet voor de overhuizing zou worden verzonden, moest ik een adreswijziging doorvoeren, makkelijk zat. Echter werd mijn adres niet veranderd bij mijn geplaatste order. Even het contactformulier ingevuld met een opmerking daarover, aardig snel een reactie waarin werd bevestigd dat het aangepast zou worden. Ook mooi.

Afijn, mijn pakketje had 6 mei een verzendbevestiging en werd 7 mei geleverd. Goed ingepakt, onbeschadigd en al en op het juiste adres.

Aangezien ik niet echt iets te klagen heb zet ik gewoon een perfecte score neer. Toch best leuk bij zo'n eerste shopsurvey.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%