Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - mariocube.nl

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (9 reviews)

mariocube.nl

BG Score
10 9 1

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
Volmerstraat 14
1112 AZ Diemen
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
020-3680529 
KVK:
34219435
Betalen met:
iDEAL, Achteraf, Overschrijving, Contant bij afhalen
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 1.45
Hardware (pakketpost):
€ 6.45

Laatste 9 ervaringen met mariocube.nl

Ik heb besteld: game en hardware
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: het was voor mij de eerste keer dat ik er wat heb besteld, maar ik denk ook de laatste keer. Allereerst heb ik hen geappt omtrent het verkrijgen van foto’s. Helaas ontving ik hierop geen reactie, terwijl ik wel een ander bericht ontving. Daarnaast was de levering op tijd en zag het spul er over het algemeen prima uit, maar stonk het wel een beetje. Ik weet niet waar het vandaan komt, maar het is wel apart. De games werkten wel, alleen zagen de discs er niet zo mooi uit als de website deed vermoeden (2 zwarte puntjes op binnenkant discs). Ik kies de volgende keer dan denk toch voor een andere winkel.

Tot slot vind ik het wel jammer dat als je er wat hebt gekocht, dat de prijzen van hetzelfde spul (ook dezelfde staat) een stuk omhoog gaat.


Algemeen:50%Verzending:30%Communicatie:30%
Ik heb besteld: Resident Evil, Resident Evil Zero, Tigger's Honey Hunt en DK bongo-set
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: een goede reden om bij Mariocube te bestellen is dat zij duidelijkheid willen verschaffen over de staat van hun games. Zo weet je ook wat je ongeveer te verwachten staat. De website is bovendien simpel, maar vind ik ergens ook niet al te professioneel ogen. Moet dat? Nee, dat zeker niet. Echter vind ik het wel een verbeterpunt. Daarnaast is de levertijd goed en vind ik de teksten onder de afbeeldingen van de games wel wat hebben. Het komt dan ook vooral over als een leuke shop. Tot slot wil ik nog wel een punt aankaarten wat ik toch vrij zwaar vind wegen. Bovenstaande producten ontvingen wij in een doos die je bij wijze van spreken zo bij je lokale supermarkt kan halen, een doos met 'pommes frites' als tekst. Tja, dat geeft nou geen professionele uitstraling. Eerder een marktplaats-uitstraling.


Algemeen:80%Verzending:40%Communicatie:70%
Ik heb besteld: Mario sunshine, baten kaitos
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: laatste tijd bestel ik veel cube games en amiibo-figuren bij Mario cube/Mario wiiu. Mijn ervaring is dat het altijd netjes door de fietskoerier bezorgd word met nette verpakking. Communicatie en het op tijd leveren van de producten is toch een reden waarom ik terug blijf komen (tot m'n cube collectie naar wens is)


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: gc controller + verlengkabel, Zelda Wind Waker collectors edition en memory card
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: site ziet er wat verouderd uit, maar verder zeer goede ervaring. Snel bezorgd, papier in doos tegen beschadiging en zeer redelijke prijzen (beste buiten ebay/marktplaats imo) . 2e bestelling en ongetwijfeld niet de laatste.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: heel veel games, enkele stukken hardware
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: wat mij betreft is dit veruit de beste site voor gamecube-spullen. De games zijn echt scherp geprijsd en service is geweldig. 1 keer deed een game het niet; deze heb ik gratis geretourneerd en een werkende versie ervoor terug gekregen. Communicatie verloopt vlot en erg vriendelijk. Top!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Na een keer opgelicht te zijn via Marktplaats ben ik genezen en betaal ik liever wat meer voor mijn retrogames bij een winkel. De prijzen bij Mariocube zijn op zich best ok. Wat ik alleen erg jammer vindt is dat ze de spullen niet eerst schoonmaken voordat ze het verkopen. 2 van de games waren eigenlijk te vies om aan te pakken. Hopelijk doen ze er wat mee.

Algemeen:60%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb afgelopen week Chibi Robo voor de Gamecube besteld. Dat spel was zeer moeilijk te vinden en vaak voor belachelijke prijzen.
Op mariocube stond het echter voor een zeer redelijke prijs. De verzending gebeurde ook snel en professioneel.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Tijdje (2 weken ong.) Zelda Four Swords met linkkabel besteld. Volgende dag in huis en goed verpakt. Doosje is echt in nieuw staat. En dan ook nog voor een veel lagere prijs dan op Marktplaats.

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:90%
Zojuist mijn bestelling (4 games) binnen. Keurig verpakt, netjes en schoon, prima staat, snelle verzending en topservice! Kortom: Super MarioCube!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%