Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - Microsoft Store

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (7 reviews)

Microsoft Store

BG Score
1 10 7 1
1

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol
Land:
Nederland
E-mailadres:
Telefoon:
08000205934 
KVK:
34061536
Betalen met:
iDEAL, overboeking, Paypal
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 0.00
Hardware (pakketpost):
€ 0

Laatste 7 ervaringen met Microsoft Store

Ik heb besteld: Play & Charge kit USB-C
Aantal dagen tot bezorging: Nooit
Mijn ervaring: Gelet op de positieve reviews ook maar een ander geluid. Levering van mn Xbox Series X is top gegaan maar met deze bestelling te maken gehad met de waardeloze klantenservice. Op 6 november 2020 de nieuwe play & charge kit besteld via de website. Zou op 10 november 2020 worden geleverd bij release van de Xbox Series X (die ook daar eerder al besteld). Verzendbevestiging gehad en zou 9 november geleverd worden via DHL. Zending was vanuit Eindhoven naar Amsterdam gekomen en op dag van aflevering veranderd naar "return to shipper". Op 10 november contact opgenomen met DHL en die gaven aan dat op verzoek van Microsoft de zending teruggestuurd was.
Telefonisch contact opgenomen met Microsoft store, die zouden er achteraan gaan en die week nog reactie geven. Niets gehoord meer die week. Week later weer gebeld en erg onbehulpzaam te woord gestaan dat ik het maar moest afwachten. Week later weer gebeld en toen zou het geëscaleerd gaan worden, ik zou zsm reactie krijgen. Na 2 weken weer geen antwoord dus maar weer gebeld. Erg onbeschofte medewerker aan de lijn gekregen die aangaf dat het al geëscaleerd was (wat dat daar dan ook moet betekenen) en dat ik het maar moest afwachten want ze hadden het druk... dat ik daar gelet op de eerdere ervaringen weinig vertrouwen in had dat boeide niet. Op 14 december opeens een mailtje dat het geld teruggeboekt was naar mijn Xboxaccount. Zonder enige toelichting of excuses. Item is ook niet meer leverbaar op de site dus kan het ook niet opnieuw bestellen met mn tegoed op het account...
Het is dat het over een beperkt bedrag gaat en om een bestelling die niet heel belangrijk is (tot die tijd gewoon batterijen gebruikt) maar dit is echt geen service, dikke schande voor zo een groot bedrijf. Heb nergens kunnen vinden waar je een klacht kan indienen bij MS maar anders dan hoor ik het graag via PM


Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Ik heb besteld: Xbox draadloze controller – Phantom Black Special Edition
Aantal dagen tot bezorging: 2
Mijn ervaring: Besteld, snel geleverd op het afgeefpunt zoals afgesproken, goed verpakt en verder alles prima verlopen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Fifa 18
Aantal dagen tot bezorging: 4 (zaten ook 2 dagen weekend tussen)
Mijn ervaring: Wederom een hele goede ervaring, prima communicatie en verzending. UPS ben ik ook altijd tevreden over, alleen een indicatie wanneer je iets in ontvangst kan nemen zou ik wel kunnen waarderen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Minecraft Favorites Pack
Aantal dagen tot bezorging: 4 (Vrijdagavond besteld, dinsdag binnen)
Mijn ervaring: Wederom prima ervaring, voor maar 7,50 de game gekocht. Wordt bezorgd door UPS in een zeer stevige kartonnen envelop.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb besteld: Xbox One Wireless Elite Pro Controller (Franse Store
Aantal dagen tot bezorging: 4
Mijn ervaring: Op een zaterdag 30dec besteld en die woensdag al binnen. Vanwege weekend en Nieuwjaarsdag is deze pas dinsdag verwerkt en de volgende dag gelijk al binnen. Al met al zeer goede ervaring mee.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:80%
Ik heb besteld: Fifa 17 (Microsoft Store Frankrijk)
Aantal dagen tot bezorging: 6 dagen (kerstdagen en weekend meegeteld)
Mijn ervaring: Fifa 17 besteld op vrijdagavond, donderdagohtend de game ontvangen in een stevige kartonnen doosje geleverd door UPS. Weinig opmerkingen, alleen was een e-mail met een verzendbevestiging wel fijn geweest. Wat wel fijn was is dat ik de Engelse versie heb ontvangen i.p.v. de Franse.

Edit: uiteindelijk wel de verzendbevestiging gekregen maar kwam in de spam-bak terecht in mijn Hotmail account...... Zou toch denken dat Microsoft dat beter uitgewerkt zou hebben :p


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Nou ik zal het spits maar afbijten.
State of Decay year one survival edition besteld bij deze winkel voor een mooie prijs.
Bestellen gaat redelijk eenvoudig, wel moet je een Microsoft account hebben, Outlook, Skype account e.d. Maar dat is niet zo'n probleem.

6 maart laat in de avond de game besteld en deze op 8 maart al binnen via UPS.
Spel is prima verpakt in een doosje, opgevuld met luchtkussens. Goed op de hoogte gehouden via e-mail.

Prima eerste ervaring.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%