Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

De gratis Games With Gold games van juni zijn bekend

Volgende week is het alweer juni! Met dit weer lijkt het al herfst, maar het schijnt volgende week toch echt 20 graden te gaan worden! Stel dat het weer alsnog teleurstelt, dan is het goed om te weten dat Xbox Live Gold en Ultimate Game Pass bezitters in ieder geval uit kunnen kijken naar een nieuw setje gratis games.

Vanaf 1 juni kunnen zij in ieder geval aan de slag met de artistieke platform game The King’s Bird. Vanaf 16 juni komt daar tevens de actie RPG Shadow’s Awakening bij. Die laatste doet in de verste verte een beetje denken aan Diablo.

Voor de Xbox 360 library volgen er verder twee fighting games. Vanaf 1 juni kun je op Xbox One en Xbox 360 aan de slag met. NeoGeo Battle Coliseum en vanaf 16 juni volgt Injustice. Leuk voor wie die nog niet gespeeld heeft, maar toch ook inmiddels redelijk gedateerd als je ziet welke fighting game de PlayStation Plus bezitters krijgen.

Het lijken niet de meest boeiende titels, maar wie weet zit er toch wat voor je bij?


Laatste reacties

avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 15075   11) 26-05-2021 22:32
Het positieve is dat ik geen van de games al heb, maar fight games is ook niet echt het soort games dat ik speel. GamePass Ultimate heb ik ook niet om de gratis games, maar om het online kunnen spelen en om de enorme hoeveelheid games die je gratis kunt spelen.
avatar van TommieNL
TommieNL ( 33 ) 27-05-2021 07:49
Wat een bagger games. Maar plus is deze maand ook niet mijn ding. Iemand een idee of Playstation plus nog in de aanbieding komt ivm days of play?
avatar van SH20
SH20 ( 46   1) 27-05-2021 08:04
Quote:
Wat een bagger games. Maar plus is deze maand ook niet mijn ding. Iemand een idee of Playstation plus nog in de aanbieding komt ivm days of play?
Er is normaal altijd bij deze acties 25% korting voor de Playstation abonnementen.