Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Deze week in de winkels: MX vs ATV Legends & The Legends of Hero...

02-07-2023 13:10

Ga deze week off-road met MX vs ATV Legends - Season One Edition op de PS5 en Xbox Series X. Maak je droom waar een beroemde coureur te worden die veel erkenning en bewondering krijgt van zowel fans als sponsors. Of je nu kiest voor de carrièremodus of de online modus, ervaar de spanning van het racen naar de finish op motoren, ATV's en UTV's.

Dit nieuwste deel bevat uitgebreide open omgevingen en carrièremodus zodat spelers zich volledig kunnen onderdompelen in de wereld van professioneel off-roadracen en kunnen genieten van alle hoogte- en dieptepunten die daarbij horen.

En waar het ene spoor eindigt, begint het andere.. In The Legend of Heroes: Trails into Reverie - Deluxe Edition voor op de PS5, PS4 en Switch bepaal je het lot van 3 profetische figuren in het climaxhoofdstuk van de The Legend of Heroes-serie!

Beleef een zinderende ontknoping en kruip in de huid van de oorlogsheld Rean Schwarzer, de bevrijder Lloyd Bannings en het mysterieuze karakter ‘C’. Betreed de mythische wereld van Zemuria, vol met intriges, bondgenootschappen en onthullende geheimen in deze meeslepende RPG.

Als speler beleef je drie verwante verhaallijnen en wissel je op elk moment tussen de drie personages. Je gaat op zoek naar de waarheid en gerechtigheid, terwijl je de sporen volgt van de geheimzinnige Reverie Corridor, waar je nieuwe personages uit heel Zemuria kan ontmoeten én rekruteren, willekeurig gegenereerde kerkers kan betreden om je skills te testen en een verscheidenheid aan minigames kan spelen!

Maak gebruik van het geavanceerde gevechtssysteem dat strategie en tactiek beloont en ontdek de perfecte combinatie van vaardigheden én aanvallen waarmee je vijanden kan verslaan. Bovendien kent de game nieuwe zijmissies om te ontdekken waarmee je de wereld van Zemuria volledig tot recht laat komen!

Zit er iets voor jou bij?

PS5
MX vs ATV Legends - Season One Edition
The Legend of Heroes: Trails into Reverie - Deluxe Edition

XboxSeriesX
MX vs ATV Legends - Season One Edition

PS4
The Legend of Heroes: Trails into Reverie - Deluxe Edition

Switch
Pretty Princess: Magical Garden Island

The Legend of Heroes: Trails into Reverie - Deluxe Edition

Guide
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - The Complete Official Guide Collector's Edition

Blu-ray
The Son
The Walking Dead - Seizoen 11

Geplaatst op 02-07-2023 13:10
Aantal keer bekeken: 4827

Laatste reacties

avatar van Marty84
Marty84 ( 2851   17) 02-07-2023 14:07
Walking Dead is volgens bol uit gesteld naar 19-07

De verschijningsdatum van jouw bestelde artikel is uitgesteld. De nieuwe datum is woensdag 19 juli 2023. Wij vragen je dus om nog even geduld te hebben. Onze excuses hiervoor.

avatar van Budgetpaardje
Budgetpaardje ( 25779   20) 02-07-2023 14:10
Lekker rustig weekje, voor de gamereleases dan. Mooi, want ik zit nog vuistdiep in TOTK en heb zoals altijd nog genoeg backlog. Misschien laat ik FFXVI nog eens voor. Misschien.
avatar van Arcturion
Arcturion ( 1447 ) 02-07-2023 17:47
Zover The Legend of Heroes: Trails into Reverie vorige week al binnengekomen. Verders niets eigenlijk.
avatar van Blackdevil235
Blackdevil235 ( 713   3) 02-07-2023 17:51
ik denk dat bomberman r2 mijn 1st volgende game word anders een indie game zoals 10 dates of fight 'n rage.. of 1 of andere aanbieding sinds ik vaak games van 10-15 euro niet laat liggen.
zo heb ik mortal kombat 11 op ps4, maar niet de laatste kombat pack met mileena en rambo.. ultimate edition op ps5 is 10 euro bij mediamarkt.be.. bijna net zo duur als de dlc, verder life in willowdale en my little pony/my fantastic ranch