Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewoverzicht: Let's get dirrrrty!!!

Geplaatst op 25-05-2011 09:08
Over de afgelopen periode kunnen wij jullie twee recensies voorschotelen. En wat voor recensies? Codemasters laat met DIRT 3 nog maar eens zien waarom zij de koningen van het racing genre zijn. Verder speciaal in het kader van de Grand Slams van Roland Garros en Wimbledon hebben we ons maar eens verdiept in Top Spin 4.

DIRT 3
Codemasters belooft ons dat DIRT 3 terug zal keren naar zijn oorsprong. Het racen zal meer centraal staan en de rest zal naar de achtergrond verschuiven. Of deze belofte ingelost wordt, lees je in de recensie.

Top Spin 4
Wanneer de zomermaanden aangebroken zijn brandt het tennisseizoen ook echt goed los. Roland Garros en Wimbledon staan voor de deur en daarom is het nieuwste deel van de Top Spin serie precies op het juiste moment uitgebracht, zodat ik alvast lekker in de tennissfeer kan komen.

Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten de afgelopen periode. We hebben eenvoudigweg meer previews kunnen schrijven over aanstormende toppers. Wat te denken van InFamous 2 (inclusief interview), Inversion en F.E.A.R. 3?

Natuurlijk zullen we jullie de komende tijd bestoken met diverse artikelen. De komende tijd mogen jullie onder meer uitkijken naar de recensies van L.A. Noire, LEGO: Pirates of the Caribbean en Brink.

Geplaatst op 25-05-2011 09:08

Laatste reacties

avatar van EPMD
EPMD ( 7068   6) 25-05-2011 10:55
Ik ga binnenkort een G27 halen.

En ik zit toch te twijfelen tussen GT5 en Dirt 3.

De reviews van Dirt3 zijn verrassend overal goed.

GT5 heb ik al eens bij een vriend gespeeld met een G25. En dat speelde ook wel lekker.