Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

WIN: Superteam DLC voor Dirt 3: 14 extra wagens plus bonus event...

27-05-2011 14:14
Dirtfans opgelet, het is bijna weekend, tijd om deze in te luiden met nog een prijsvraag. Vanaf deze week ligt Dirt 3 in de winkels, de nieuwste rallyracer van Codemasters. Heb jij deze game gekocht? Dan maak je nu kans op een DLC code voor Dirt 3. Met deze code kun je de Super teams vrij spelen. Je krijgt 14 extra wagens, waaronder de Ford RS200 Rallycross, Fiat 131 Abarth, Mitsubishi Lancer Evo X Jun and the iconic Lancia Delta HF Integrale. Daarnaast krijg je ook nog enkele bonus events. Klinkt niet verkeerd toch?

Wat moet je doen?
Ook deze prijsvraag is weer exclusief voor Budgetgamers met een account, wil je kans maken op één van deze codes, vermeld dan onder dit bericht in minimaal 5 zinnen wat je momenteel van Dirt 3 vindt. Zo simpel is het! Vergeet hier bij overigens niet aan te geven voor welk platform (PS3/Xbox 360/ PC) je de game hebt.

Nog een overzichtje van wat er precies in de DLC zit:

+Bonus Events
-Rockstar Superstars — Rockstar Transworld Clash — Season 1
-Oakley Superstars – Oakley Pro Invitational — Season 2
-Nixon Superstars – Nixon Gold Series — Season 3
-Monster Superstars – Monster Energy All Star Showdown — Season 4

+Texaco Racing Team
-Ford Fiesta Open Class
-Opel Manta 400
-Monster Sport SX4 Hillclimb Special
-Stadium Truck

+Brembo Racing Team
-Fiat 131 Abarth
-Toyota Tacoma
-Abarth Grande Punto S2000
-Stadium Buggy

+Team Yokohama
-Lancia Delta HF Integrale
-Renault Alpine A110 1600S
-Mitsubishi Lancer Evo X JUN

+Mobil 1 Performance Team
-Audi Sport Quattro Rallye
-Ford RS200 RallyX
-VW Race Touareg 2

Ik heb Dirt 3 niet
Heb je Dirt 3 nog niet, niet getreurd, want volgende week vergeven wij nog een aantal exemplaren van deze titel inclusief dlc en nog een kleine verrassing. Maar nu eerst de huidige bezitters even blij maken!

Geplaatst op 27-05-2011 14:14

Laatste reacties

avatar van Diesel
Diesel ( 1305 ) 27-05-2011 14:23
360 maar helaas nog niet ontvangen (gamehubs)

Ik heb alle Colin McRae's en de Dirt's gespeeld en het is gewoon een fantastische rallyrijder race game.

Het is een echte rush om op hoge snelheid op kleine paadjes langs bomen te zoeven. Dirt 3 krijgt overal superreviews dus kan niet wachten
avatar van Cardwizard
Cardwizard ( 315 ) 27-05-2011 14:57
Dit zou ik graag voor mijn PS3 willen..........

DiRT 3 is wel mijn vetste game van dit moment , ik mis een beetje het vuurwerk uit DiRT 2 maar goed dat overleven we ook wel weer...

Een ander groot gemis is natuurlijk het online spelen momenteel (Kom op Sony met die Store!) maar dat helpt dan wel bij mijn "tour" die ik al over de 50% klaar heb (all gold) dus als ik die helemaal utgespeeld heb dan wil ik heeeeeeeeeeeel graag online gaan vlammen :-) zeker met de nieuwe spel modi die er nu bij zitten , een betere racegame is er niet momenteel ik vermaak me hier nog een hele tijd mee ! en dat word alleen maar nog langer als ik ook nog eens die Superteam DLC zou winnen
avatar van Neo1771991
Neo1771991 ( 215 ) 27-05-2011 15:48
Voor de PS3.

DiRT 3 is zo vet omdat er ALLE rallydiciplines in zitten (rally, rallycross, Raid, Gymkhana, Trail Bazer, Trucks en Buddy's).
Verder heb je echt het gevoel dat je op gravel, sneeuw, zand of asphalt rijdt.
avatar van Beest101
Beest101 ( 68 ) 27-05-2011 15:52
Voor de xbox360

DiRT 3 is zo fantastisch omdat, het zich afzet van de mainstream race games. Je speelt als coureur inplaats van gamer. Je leert de wagens echt goed kennen je speel tom fantastische tereinen. De landschappen zijn adembenemend. DiRT 3 is een must have voor alle racers. Het is de Mario Kart van de xbox360 en de PS3.
avatar van Boerenlater
Boerenlater ( 32 ) 27-05-2011 20:15
Ik wacht wel op volgende week dus.
avatar van Kiggen
Kiggen ( 19 ) 27-05-2011 21:17
PS3
Ik heb hem 1 week geleden gepre-orderd bij zavvi. En wacht iedere dag bij de brievenbus totdat hij eindelijk komt. Het zal waarschijnlijk nog 1 a 2 weken duren.Dus dan zullen we wel weer online kunnen. Maar dat heb ik er wel voor over. Het is zonder twijfel een top game. Voor zover ik de trailers en gameplay videos heb gezien. Ik heb nog niks gekregen op mijn verjaardag gisteren maar hopelijk komt dit toch binnenkort en die DLC's zijn dan altijd meegenomen!
avatar van JPtjee
JPtjee ( 145 ) 27-05-2011 21:27
De DLC zou ik graag voor de Xbox 360 willen.

Dirt 3 heeft gewoon een fantastische verhouding tussen arcade en sim. De game is afwisselend vanwege de nieuwe spelmodi, en uiteraard de verschillende weertypes. Dit was bij Dirt 2 minder, en ging voor mij na tientallen uren vervelen. Sneeuw, zand maar ook asfalt kom je overal tegen in Dirt 3.
Je moet uiteraard niet verwachten dat dit de realisme van Forza Motorsport maar dan off-road is, want ook de arcade speelt een rol.
Deze game geeft je heel wat uren speelplezier!
Ik geef deze game een 8,5.
avatar van Maniac2003
Maniac2003 ( 19 ) 27-05-2011 22:39
Platform: Xbox 360

Dirt 3 is een must-have. Met gymkhana tol ik in het rond, om daarna in een strakke streep weg te scheuren naar het volgende onderdeel. De graphics zijn erg goed en dragen veel bij tot de sfeer. Met de extra's kan ik me nog vele uren extra vermaken, al helemaal met de Opel Manta. Met de Manta ploegen door de sneeuw, toch leuk voor in een vrij weekend.
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 27-05-2011 23:05
Remember Colin McRae: Dirt!!!
avatar van EPMD
EPMD ( 7068   6) 28-05-2011 08:05
Platform: PS3

Nadat ik mijn G27 had ontvangen zocht ik naar een race game met een lage instapdrempel (ben geen hardcore racefanaat, maar de interesse is er altijd geweest). Na het lezen van diverse reviews was het voor mij meteen duidelijk dat Dirt 3 mijn volgende game moest zijn. Het spel ziet er grafische erg goed uit (met name de omgevingen). De auto's zelf voelen erg direct aan. Ik raad je wel aan het niveau meteen op 'Intermediate' of 'Advance' te zetten. Want op 'Casual' win je elke race met gemak.

De verslavingsfactor is vrij groot (ik kon in ieder geval niet stoppen met spelen). Ben je het racen na een paar uurtjes toch even zat. Dan kan je altijd nog in de Gymkhana mode je stunt skills opkrikken.

Ik kijk er naar uit om online te spelen. Helaas moeten we wachten tot de PSN Store (VIP Pass) weer online is.

Enige minpunt van deze game zijn de laadtijden. Maar dat mag de pret niet bederven.

Dirt 3 is een toppertje.
avatar van Epitome
Epitome ( 821   1) 28-05-2011 09:35
Hedde dees al geheurd? Nee, watskeburt?

Je kan DLC winnen voor het derde deel van Dirt!
Een supervette prijs voor de echte race-nerd.

En als je hem nog niet hebt, niet getreurd.
Dan ben je vast volgende week aan de beurt.

Ik heb mijn Playstation maar met echte modder besmeurd...
Kan namelijk nog geen codes inlossen, vanwege wat er met PSN is gebeurd...
avatar van Tallon 4 NL
Tallon 4 NL ( 1812   2) 28-05-2011 12:43
Platform: xbox360

Ik speelde mijn eerste Codemasters game "Toca" op mijn toenmalige PS1. Ik kan me nog herinneren dat Sony destijds ook met een analoge controller kwam. Kan me het eerste rondje met die controller nog wel herinneren...ik zwabberde als een dronkenman over de baan, niet wetende dat de Codies op dat moment een nieuwe standaard hadden gezet als het om analoge controle ging. Na enig oefenen ging ik dan ook in mijn favoriete touringcar ( Renault Laguna ) als een speer over Brands Hatch. Toen een jaartje later Colin McRae rally uitkwam, was ik helemaal verkocht. Ik heb vanaf dat moment elke race-game van de Codies blind aangeschaft. Ik moet wel eerlijk bekennen dat de richting die Codemasters de laatste jaren insloeg me niet altijd kon bekoren. Sure, de games waren uitstekend en ik kon de argumenten achter de 'veramerikanisering' wel begrijpen, maar moest als pure liefhebber van het wat realistische racewerk wel eens slikken dat het steeds meer arcade en steeds minder sim werd.

Natuurlijk had ik veel preview/reviews gelezen voordat ik , gespannen als een klein jochie, de verpakking van Dirt 3 opende. Zouden de berichten kloppen en zou deze game mijn hooggespannen verwachtingen waarmaken? Zouden de devs uit Warwickshire dan toch de perfecte brug weten te slaan tussen sim en arcade?

Nadat de eerste meters gravel onder mijn controller voelde wegspuiten en ik Finland in volle glorie aanschouwd had wist ik al heel snel...

The Codies are back!!!
avatar van XQuse
XQuse ( 80 ) 28-05-2011 20:35
Platform: PC

Wat mij betreft heeft Codemasters met DiRT3 weer een prachtige titel afgeleverd. Met dit deel hebben ze de focus weer meer gelegd bij het echte rallyrijden. En dat is ook waar het spel in uitblinkt wat mij betreft. Dat gevoel als je met 200km/h over de smalle bospaden in Finland scheurt, terwijl de rauwe motorgeluiden met gemak de aanwijzingen van je co-pilot overstemmen. Of als je met klamme handen de handrem aantrekt terwijl je door een haarspeldbocht in Kenia glijdt, niet omdat het daar zo warm is, maar omdat die afgrond zo gigantisch dichtbij komt. Het gevoel dat omhoog komt als je DiRT3 speelt, kan je in 1 woord beschrijven: fantastisch!
avatar van Jigsaw
Jigsaw ( 2440 ) 28-05-2011 23:55
platform xbox 360

Ik vind Dirt 3 weer een hele vette game geworden,heb deel 1 en 2 in bezit en ook de colin mcrae serie vanaf de eerste PS one versie,jammer dat de man zelf het niet meer mee kan maken maar de codies hebben weer prima werk afgeleverd.
Nu weer op naar deel 4 ga ik zeker blindelings weer aanschaffen.
avatar van Shikakka
Shikakka ( 21 ) 29-05-2011 00:31
platform Xbox 360

De nieuwe Gymkhana modus is erg leuk, voor nu en dan en de online multiplayer spelletjes zijn ook erg vermakelijk.

Uiteindelijk draait het toch om de Rally en dat is dan ook steen goed uitgewerkt. De nieuwe weerseffecten en weg omstandigheden zijn ook erg goed uitgevoerd. Regen, sneeuw, zand, asfalt het zit er allemaal in.

Helaas speel ik het spel op de Xbox 360 met een Fanatec GT2 stuur en werkt deze momenteel nog niet heel erg fijn (andere games, ook Dirt 2, wel). Het codemasters forum staat er vol mee, vooral omdat de FFB maar iets doet. Daarnaast speelt het dan wel weer erg fijn met de controller en zal ik op die manier maar verder moeten.

Uiteindelijk gaat het toch om de vermaak en dat is er zeker. Slechts 1 minpunt, maar wel een grote vandaar een 8,5.
avatar van Timoooo14
Timoooo14 ( 85 ) 29-05-2011 00:41
PS3

Ik ben al sinds het begin een echte Dirt fan, en dit deel vind ik dan ook echt helemaal geweldig.
Ik heb het spel gelijk de dag van release gekocht, en heb het spel dan ook al uren gespeelt.

Er zijn veel verschillende racemodes en veel soorten wagens. Ook vind ik het erg grafisch erg mooi uit zien en de schademodellen zijn ook erg vers. Het enige minpunt vind ik dat de laadtijden soms erg lang duuren.

Ik hoop dat de PS Store snel weer online gaat want dan kan ik lekker online racen, maar ik kan me nu nog lekker vermaken met de single player mode want die heb ik ook nog lang niet uitgespeeld. En als ik dat zat ben is er altijd nog de Gymkhama mode.

Ik geef het spel een 9. Want ik het is echt een super vet spel en ik kan bijna geen minpunten verzinnen.

DIRT 3 = GEWELDIG
avatar van Godfather187um
Godfather187um ( 487 ) 29-05-2011 12:40
PS3

Ik heb alle racing games geprobeerd maar DIRT is toch echt mijn favoriet, de echtheid straalde er al van het eerste deel af (de Colin McRae Rally Series). Het is niet een racer waarin je gas geeft en dan bij de finish komt, nee je moet hier echt op elke bocht anticiperen. Dit maakt het levensecht en geeft je het gevoel alsof je de rally zelf rijdt. Vaak is het dan ook simpeler om 1 rally auto te kiezen en je daarbij te houden, gewoonweg omdat de andere autos ook anders reageren.

Ik zelf kan dan ook niet wachten tot ik mijn kopie ontvang en de nieuwe Gymkhana mode eindelijk kan proberen. Ik ben benieuwd naar wat je kan vrijspelen met de challenges, en of de Platinum Trophy haalbaar is. Ik heb Dirt 2 laatst verkocht, maar dat was zo een lekkere game om te spelen, online vond ik het wat minder anders had ik daar zeker een platinum trophy voor. Ik verwacht dat Dirt 3 alleen maar beter, mooier, vloeiender en uitgebreider wordt.

Ik hoop dat het spel deze cijfers waarmaakt, ik heb al wat gameplay gezien, dus ik kan eigenlijk over veel oordelen, behalve de Gameplay zelf. Die kan je uiteraard pas beoordelen wanneer het spel in je handen ligt.

Ik heb Bugs/Glitches erbij gezet en ik vind dat als een spel erg buggy is dat dat het algemene cijfer dan omlaag haalt (veel Bugs betekent een laag cijfer bij Bugs). Hopelijk volgen er meer reviews waarin de Gameplay en de Bugs apart genomen worden. Bij sommige games is het namelijk echt storend.

Graphics 95
Gameplay 95
Originality 75
Sound 91
Replay 88
Bugs/Glitches 95
Totaal 90
avatar van Buran
Buran ( 14 ) 29-05-2011 19:41
De Colin McRae/Dirt serie heb ik altijd met veel plezier gespeeld. Naar mijn mening was Colin McRae 2.0 het best, maar Dirt 3 is zeker geen slechte game.
Alhoewel veel mensen de Dirt serie niet leuk/goed vinden omdat het te veel om de extreme sports en minder echte rally gaat, moet ik hun er toch aan herinneren dat het Colin zelf was die deze stap heeft gezet en ook begonnen was met het meedoen aan de X-Games. Colin McRae is veel te vroeg gestorven, anders hadden we hem vast en zeker nog jaarlijks zien meedoen aan de X-Games.
Deze game, Dirt 3, is gewoon een super toffe game, die de naam en gedachte van Colin McRae hoog houdt.

Platform = Xbox 360
avatar van PuHa
PuHa ( 241 ) 29-05-2011 21:52
Platform PS3

Ik vind Dirt 3 een fantastache game, netzoals de voorgangers 1 en 2. Ik vind dat het er grafisch goed uit ziet. Daarnaast vind ik de verschillende soorten voertuigen die je tot je beschikking hebt ook een duidelijk pluspunt. Een echte must have voor de race fan.
avatar van Kposthuma
Kposthuma ( 20 ) 30-05-2011 13:30
XBOX 360

Sinds vrijdag de XBOX 360-versie in huis en aan het spelen.
Dirt 3 is beter dan Dirt 2 en die heb ik al stuk gespeeld.
Het idee van Dirt blijft natuurlijk hetzelfde, maar Dirt 3 heeft nieuwe soort races, meer gericht op het rally rijden, grafisch mooier dan deel 2, multiplayer stukken beter qua servers/soorten races zoeken e.d.
Overigens na circa 20 races gespeeld te hebben (singleplayer) en 4 races multiplayer via xbox live nog geen bugs gezien; ook geen glitches.

De muziek in menu's is overigens erg slecht gekozen. Past helemaal niet in een racegame.

Laadtijden zijn inderdaag wat aan de lange kant:
- 15-20 seconden laden.
- kort filmpje over de baan/land waar je bent
- 15-20 seconden laden.
- opties voor auto instellen
- 15-20 seconden laden.
- eindelijk racen!!!
avatar van PSPfreaky
PSPfreaky ( 110 ) 30-05-2011 16:28
Platform: PC

Ik heb sinds woensdag DiRT3 in huis ontvangen, uiteraard als pre-order. DiRT3 is een fantastische game met erg mooie graphics. Ik vind dat Codemasters de multiplayer echt heeft verbeterd. Er zijn nu veel meer modi te spelen dan in DiRT2. Ik ben echt fan van Outbreak, Transporter en Cat 'n' Mouse. Het hoort niet echt bij het spel, maar als je met bekenden gaat spelen, is het gewoon gegarandeerd lachen!

De singleplayer heb ik op dit moment nog niet zoveel gespeeld, omdat ik gewoon niet weg te slagen ben bij de multiplayer, dus dat zegt wel iets over de multiplayer van DiRT3. De singleplayer vind ik tot nu best strak. Je begint in Finland. Je rijdt over een smalle weg met bomen langs de weg. Eén foutje en het kan je einde betekenen (figuurlijk).

De minpunten van de game zijn de laadtijden, zoals hierboven ook aangegeven. De eerste keer vind je het niet zo erg, maar daarna kan het een beetje irritant worden.

Mijn score:

Graphics: 95
Gameplay: 95
Sound: 90
Replay: 85
Totaal: 91

Conclusie: DiRT3 is een echte MUST HAVE voor de race fan. Voor de mensen die iets leuks willen doen, kunnen online erg goed terecht.
avatar van Nickoz
Nickoz ( 17 ) 31-05-2011 12:22
Voor de XBOX360.

Ik heb Dirt3 al sinds de release binnen.
Ik vind het echt een vette racer, ik doe al mee met deze serie sinds Dirt1, en ik moet zeggen, dat dit het vetste deel sindsdien is, de gymkhana geeft echt een nieuwe dimensie aan het rally racen, en ik vind het soms nog knap lastig.

Deze game is trouwens echt vet om met een stuur(+playseat) te doen, de interior look is echt super realistisch!

Ik raad iedere racefanaat deze game te kopen en te spelen! p.s. raadpleeg Budgetgaming voor de goedkoopste prijs ;-)
avatar van Argonius
Argonius ( 173 ) 31-05-2011 19:20
voor de ps3
ik weet nog hoe ik vroeger toen ik nog klein was een duur race stuur had gekocht voor de pc en de enige game die ik kon spelen was colin mcrae. dit was natuurlijk helemaal niet erg! wat heb ik me uren vermaakt met die games en toen ik overstapte op de playstation 2 bleef ik nog steeds vaak teruggrijpen op die geweldige colin mcrae games op de pc. nu ik een ps3 heb, had ik dirt meteen gekocht net als dirt 2 en ook dirt 3 moest eraan geloven. ik moet ze gewoon allemaal hebben!
dirt 3 is zeker ook geweldig net als alle voorgaande delen! codemasters weet goed hoe ze de racegamer blij moeten maken! met alle nieuwe modi is het ook super afwisselend en blijft het leuk!
je MOET dirt 3 gewoon halen als je een race gamer bent!
er is niks anders op te zeggen.
avatar van Woody
Woody ( 142 ) 31-05-2011 21:36
Voor de Xbox360. Erg leuke actie!!

Helaas moet ik nog even wachten, besteld bij Gamehubs, maar als ik het zo lees is deze game het wachten waard. Wat ik miste bij Dirt 2, erg vette game, zijn de rallycross races. Waar ik me dus ook erg op verheug bij Dirt 3 zijn deze races. 1 vs 1, wat ook online fijn is om te spelen, niemand die je van de baan af kunt crashen. En natuurlijk Gymkhana lijkt mij super vet. Kijk dat filmpje van Ken Block op youtube, echt bizar!!
De inhoud van de DLC ziet erg goed uit, helemaal leuk als ik die win en het spel op de deurmat ligt vanuit Singapore