Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Recensie en Special overzicht: Veel moois voor de tijd van het j...

08-06-2011 23:43
Dankzij alle aankondigingen op de E3 beurs in Los Angeles, hebben we de komende feestdagen heel wat mooie games om naar uit te kijken. Je zou bijna vergeten dat er de afgelopen maand ook al een paar nieuwe toppers zijn gelanceerd. Vandaag in het recensie overzicht kijken we nog even terug op de games die we behandeld hebben. Het waren er opvallend veel voor deze periode van het jaar.

Naast verschillende recensies, hebben we de afgelopen maand ook een flink aantal specials de revue zien passeren. Zo is ConAir aan de slag gegaan met de Sony Experia Play, ook wel bekend als de PlayStation Phone.

Onze Roy weer een nieuw product op de gamesmarkt opgesnord en heeft deze eens grondig getest. Deze maand was de MLG Vault aan de beurt, een soort casing waarmee je in luttele seconden je volledige Xbox 360 kunt pimpen. Rode ogen gloeiden staarden mysterieus Roy zijn kamer binnen.

Als laatste heeft Jeroen ons uitgebreid meegenomen langs de geschiedenis van The Duke. Morgen komt officieel Duke Nukem Forever uit, je kunt in de Duke Nukem Special deel 1 terugkijken hoe het ‘vroegah’ allemaal was.
In de Duke Nukem Special deel 2 neemt Jeroen je mee langs het laatste deel uit de Duke Nukem serie dat 11 jaar geleden uitkwam.
We ronden af met nóg een titel die deze week uitkomt en wel Infamous 2. De recensie komt er binnenkort aan, wil je alvast meer over deze game weten dan hebben we nog een interview voor je liggen met gamedirecteur Nate Fox van Sucker Punch. Hij vertelt je alles wat je moet weten.

We gaan verder met de recensies:

No More Heroes
Is No More Heroes: Heroes’ Paradise echt de hemel voor mensen die graag de held uit willen hangen of is het spel een mislukte port van de Wii-versie? Je leest het in de review.

Lego Pirates of the Carribean
Lego Pirates is de vertolking van de Pirates of the Carribean films in LEGO vorm, Gerard neemt je mee richting volle zee om je meer te laten zien over de avonturen van LEGO Jack Sparrow, of het een goed avontuur is lees je hier. *klikkerdeklik*

Brink
Hang de b(r)ink uit in Brink. Brink is een online shooter die alles in zich heeft om een topper te zijn, maar het toch niet is. Hoe dat precies zit lees je in de recensie.

Thor
De god van de donder gaat de strijd aan met het kwaad, alleen zijn strijd is niet helemaal wat je er van zou verwachten. Moet je ver wegblijven van deze game of valt het mee? Lees snel verder

The Witcher 2
Het is inmiddels bekend dat The Witcher 2 ook op de Xbox 360 uit gaat komen. Dit is zeer goed nieuws. In de gigantische wereld van The Witcher 2 kun je uren verdwaald raken, raak door de recensie van Jenthe alvast enthousiast.

LA Noire
Last but not least, Frido heeft de afgelopen week heel wat moorden opgelost, toch is deze nieuwste topper van Rockstar, niet helemaal zonder schoonheidsfoutjes. Is de game toch eentje die je niet gauw zal vergeten? Frido vertelt het je bij de open haard.

Geplaatst op 08-06-2011 23:43

Laatste reacties

avatar van LordUgly
LordUgly ( 3846 ) 09-06-2011 00:09
even een opmerking over het stukje dat bij The Witcher 2 staat; deze is bevestigd om naar de 360 te komen.
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 09-06-2011 00:21
Rol: Administrator
@Lordugly ik las het toevallig echt net op Twitter, erg goed nieuws imo:-)
avatar van Mmniet
Mmniet ( 57 ) 09-06-2011 08:51
linkje bij pirates is niet goed>?
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 10-06-2011 01:46
Budgetgaming levert weer een stukje puik werk af met deze leuke interessante games recensies! Keep it going.... ;-D