Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Prijsvraag: Win Batman Arkham Knight (x1) of goodiepakket (x5)!

Geplaatst op 24-06-2015 23:41
Gisteren is het laatste deel van de Batman trilogie uitgekomen voor de PS4 en Xbox One. Batman: Arkham Knight biedt je voor het eerst de mogelijkheid om door Gotham City te scheuren met de Batmobiel. De eerste stemmen zijn binnen en het is duidelijk dat Arkham Knight met gemiddeld een 8,9 goed wordt ontvangen. Maar heb je als Budgetgamer net even geen geld meer over om deze game op te tikken? Dan geen nood, want om de release te vieren gaan we namelijk maar liefst 5 mysteriegoodiepakketten weggeven en in ééntje daarvan zit de game voor een console naar keuze!



Maak 5x kans op Arkham Knight goodiepakket en 1x de game!
Na het succes van de Mortal Kombat prijsvraag dankzij de enorme hoeveelheid reacties vanuit jullie, mogen we dit keer, in samenwerking met Warner Bros, 5 Batman Arkham Knight mysteriegoodiepakketten verloten! En om het nog leuker te maken, stoppen we in één van deze pakketten ook nog eens Batman Arkham Knight voor een console naar keuze!


Overigens weten we al wat er in de goodiepakketten zit, zo vind je hier in onder andere een Batman: Arkham Knight T-shirt en een Batman Arkham Knight flessenopener (altijd handig). Het enige detail is dat we geen idee hebben hoe deze er uit zien, dus vandaar dat het alsnog een beetje een mysterie is, wat natuurlijk goed past in het Batman universum met al die Riddler avonturen. Een verrassing dus wat je straks thuis krijgt.

Maar wat moet je nu precies er voor doen?
Wil jij kans maken op een Arkham Knight goodiepakket en misschien zelfs wel de game voor een platform naar keuze? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Als je een geheel nieuwe slechterik zou mogen bedenken voor het Batman universum, welke zou dat dan zijn? Noem één speciale superkracht van deze schurk die hem speciaal maakt en noem één zwakte, waardoor die toch eigenlijk gemakkelijk te verslaan is.

Kortom, eens kijken of we een nieuwe schurk bedenken voor Batman om mogelijk deze trilogie in de toekomst nog wat op te rekken? Plaats je antwoord hier onder in een reactie en je doet direct mee voor de prijsvraag! De goodiepakketten gaan we verloten en elke reactie die er geplaatst wordt met antwoord op de vraag doet direct mee. Het pakket waar ook de game bij zit, zal echter verloot worden onder één van de originelere antwoorden. Originaliteit, humor etc. wordt dus dit keer beloond! Heb je weinig tijd, dan kan je voor de het goodiepakket gaan.



Tot Slot

Heel veel succes iedereen! De prijsvraag loopt nog tot en met maandag 23:59, alle reacties die voor die tijd zijn geplaatst dingen mee naar de goodiepakketten! We bedanken Warner Bros nogmaals voor het beschikbaar stellen van de prijzen en wensen jullie heel veel succes met het bedenken van een topschurk. Kan je overigens niet wachten? Dan is die momenteel al voor € 46,- te bestellen in de prijslijsten!


In één van de vijf goodiepakketten zit straks ook de game voor een console naar keuze!

Geplaatst op 24-06-2015 23:41
Aantal keer bekeken: 18343

Laatste reacties

avatar van Care
Care ( 48302   1) 24-06-2015 23:50
Er staat meerdere keren arkham city ipv knight in de tekst.

Yorn Edit: Scherp! Bij deze aangepast :-)
avatar van DragonflySoldier
DragonflySoldier ( 5912 ) 25-06-2015 00:11
De slechterik die ik zou verzinnen is iemand die door elk computernetwerk kan reizen. En dus overal op kan duiken inclusief in de batcave. Er kleeft 1 groot nadeel aan deze enemy dat is dat hij niet kan reizen als de stroom van het netwerk af is. Een van z'n speciale krachten is dat hij alles kan hacken en Batman dus niet op z'n technische snufjes kan vertrouwen.
avatar van DutchLiB3RTY
DutchLiB3RTY ( 1 ) 25-06-2015 00:12
Dustman, Kan binnen een tiende van een seconde in stof veranderen.
Vervolgens trekt die al het stof in een radius van 5km naar zich toe en vormt zich dan tot een monster van stof die ongelovelijk sterk is en bijna niet te verslaan is.
Zijn zwakte is water, op deze Manier word zijn stof zwaar en zal die doormiddel van elektriciteit te verslaan zijn!
avatar van Reiverdemon
Reiverdemon ( 1439   3) 25-06-2015 00:15
Ps4 man.
Beste en snelste gozert op aarde.
Valt alleen dood neer als je de stroom eraf haalt.
avatar van Hamklaas
Hamklaas ( 212 ) 25-06-2015 00:27
Mijn slechterik (F)art Man zou de superkracht hebben van Chernobyl scheten. Denk er is over na die collega van je die tegenover je zit op kantoor die heeft er weer eens 1 gelaten en dan bedenk je je nog van oh dat kan, maar mensen kinderen wat is dit een stank.. Frits wtf! waaro... *kuch* *kuch* waarom do..*kuch* je *kuch* dat toch?!?! *kuch* (valt dood neer) Frits staat op neemt de trein naar Gotham city met de NS (hoort ergens ver op de achtergrond "herhaling, de trein naar Gotham City van 13 uur 26 vertrekt vanaf spoor 3") *zucht* Wetende dat hij weer dat hele pokke eind terug moet lopen terwijl hij onderweg een spoor van dood en verderf achter laat krijgt hij een snapchat van zijn vrouw maar wacht! Hij kan het niet openen?! Hij raakt lichtelijk in paniek, wat is er toch aan de hand? Ik heb niet heel veel gedaan op mijn telefoon, geen youtube filmpjes gekeken geen foto's geupload op Facebook niks! Plingeling! "U heeft 1 nieuw bericht" Simyo: Je internet bundel van deze maand is gebruikt u heeft geen data meer. Wat?! Neeeeeeeeeeee?! is er wifi? Nee! Is er een starbucks in de buurt?! Neeeeeeeeeeee Ik ben gedoemd!!!! Moet.... op... zoek.. naar.... een wifi verbinding.. Aahhhhhhhh!! geen wifi!!!

De legende zegt dat hij nog steeds opzoek is naar een stabiele onbeveiligde Wifi verbinding, en als je rond klokslag 13:30 goed luistert op ieder NS Station hoor je zijn schreeuw galmen door het perron. "Wifi!!!! WIIIIFFFIIII!!!"

*Tip* Voor het geval je hem wel tegen het lijf loopt neem uw eigen Sonic Disruptor mee om alle wifi signalen te disrupten dan komt alles goed. Ruik je een lichtelijke vorm van port salut met een amarene kersen en heeft u het bovenstaande niet bij u? Dan zou ik heel hard rennen en niet achterom kijken.

PS4 alstublieft
avatar van JelleJansen1
JelleJansen1 ( 137   1) 25-06-2015 00:28
Poison Myroxylon

Zoon van Poison Ivy, zijn doel is om het werk van zijn moeder af te maken en een wereld te creëren waarin planten de sterkste zijn.

Sterktepunt: Met een arsenaal aan gif en andere stoffen is er voor elke tegenstander een middel te vinden dat fataal kan zijn.

Zwaktepunt: Azijn.

(Myroxylon staat trouwens voor kuur)
avatar van Mellie
Mellie ( 1026 ) 25-06-2015 00:31
White Widdow a.k.a Mary Jane a.k.a 420 girl. Deze super villian kan het niet uit staan dat er iemand "higher" kan zijn dan haar.

Niet alleen is ze jaloers als ze Batman ziet vliegen op zijn Batwing of rond ziet zweven door de lucht, iets waar elke stoner van droomt om als een vogel door de lucht te razen.. Far out dude..! Maar ze kan het niet uit staan.. Die ene nacht toen ze Batman zag spacen op straat nadat hij Scarecrow's angst vergif heeft lopen inhaleren. Hoe kon iemand meer onder invloed zijn dan haar..?

Toen begon het allemaal, na die bewuste avond, de jaloezie nam haar over. Vanaf die dag zwoor ze Batman, de patser, de opschepper, te doden.. Zij zou hem een dosis realiteit geven met behulp van haar wiet parafinelia. Wat te denken van de bong netten, explosieve blunts, homing tipjes met ijzeren punten die zijn Batsuit in stukjes kunnen verscheuren.

Met haar catchphrase, "Wie is klaar om high te worden!" kondigt zij zichzelf aan terwijl ze in de aantocht komt op haar low rider fiets, schater lachend en met natuurlijk de munchies.

Haar enige zwakte is dan ook eten. Ze krijgt zo'n honger van al dat wiet roken maar is zelf zo druk met Batman bezig dat ze vergeet te eten. Maar niet zomaar eten, nee, nee, dat zou te makkelijk zijn. Ze eet alleen maar eten dat is bereid door een professionele chef. Dus telkens als Batman van haar af wilt komen moet hij naar een restaurant of Alfred bellen om een gourmet maaltijd voor te bereiden, wat natuurlijk ook de nodige tijd kan kosten, misschien wel op een dag.. Net tijd genoeg om Batman sky "high" te blazen.. Haha.. Hahahaha.. Muwahahahahahahaha!!
avatar van PepijnJ
PepijnJ ( 7 ) 25-06-2015 00:34
De slechterik zou 'Anarchy Man' heten, gewoon simpelweg complete chaos. Deze slechterik heeft niets te verliezen en is dan ook niet bang voor de dood, dit maakt hem zo sterk en roekeloos. Hij is slim en weet zijn tegenstanders telkens weer het bos in te sturen. Hij heeft ook een speciale kracht genaamd 'Manipulation', hiermee kan hij vrijwel iedereen beïnvloeden en dingen laten doen waar hij opdracht voor geeft. Naast deze superpower heeft onze slechterik ook een zwakte, hij is namelijk niet zo heel sterk... Hij dus is een tactisch wonder en gebruikt zijn vaardigheid 'manipulation' om mensen voor hem te laten vechten. Dus als je ervoor zorgt dat hij zijn vaardigheid niet kan gebruiken is hij eigenlijk heel makkelijk te verslaan. Al met al een slechterik die goed zo passen in het universum van Batman!
avatar van Maverick814
Maverick814 ( 52 ) 25-06-2015 00:37
(the) Wolf, als baby in de steek gelaten door zijn ouders vervolgens opgevoed door wilde honden/wolven en is nu een soort weerwolf. The Wolf kan in het donker zien, is heel erg sterk en kan goed ruiken en horen. Hij heeft een wrok tegen de mensheid en is een duister personage, die houdt van donker en de nacht. Een zwaktepunt is daarom ook licht en hij zal kwetsbaar raken als Batman bijvoorbeeld een grote bouwlamp ofzo aan zet op korte afstand.
avatar van MLP_
MLP_ ( 96 ) 25-06-2015 00:37
Hentai-Man. Een gast die helemaal geobsedeerd is door japanse hentai cultuur. Hierdoor heeft die weirde tentacle powers gekregen waarmee die schoolmeisjes mee lastig valt. Dit heeft batman nog nooit meegemaakt en zal die toch zijn partners catwoman en batgirl moeten verkleden als sailormoon meisjes. Hierdoor zal Hentai-Man zijn tentakels richten op catwoman en batgirl. Zodat batman hem kan vangen en terug kan sturen naar de Otaku Asylum in het land van de rijzende zon de oh zo gekke maar geweldige land van hentai, cosplay, anime en manga Japan. Maar dit verhaal heeft een staartje want kijk uit Batman Japan heeft al veel zielen besmet met hun otaku cultuur."You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the Hentai-Man.
avatar van DeX97
DeX97 ( 952 ) 25-06-2015 00:37
Ik zat te denken aan The Resemblance Man: een terrorist die van gedaante kan veranderen. Zo is hij moeilijk op te sporen, omdat hij steeds een andere menselijke gedaante aan kan nemen. Omdat hij ook de gedaante van een klein organisme of van een vogel aan kan nemen, is vluchten geen probleem voor hem.
Het is dus een slechterik die moeilijk te ontdekken is, maar hij heeft ook zwaktes. Eventuele littekens/verwondingen blijven zichtbaar, ook als hij van gedaante wisselt. Daarnaast kost het hem veel energie om van gedaante te wisselen, wat betekent dat hij dit niet al te snel na elkaar zal doen. Hij kan slechts van gedaante veranderen en dus geen eigenschappen/karaktertrekken van iemand kopiëren. Als hij in een voor Batman (goed) bekend persoon verandert, zal Batman dit dus opmerken.
Al bij al is het dus een moeilijk op te sporen slechterik, maar als hij eenmaal is ontdekt, is het niet moeilijk om hem te verslaan.
avatar van InfernoNL
InfernoNL ( 81 ) 25-06-2015 00:48
Corruptor, een bad girl die onder de police department beweegt en altijd een ander uiterlijk kan aannemen. Ook kan ze een gelimiteerd aantal politie officieren corruperen en aan haar zijde krijgen, dit werkt alleen bij de minder vastberaden politie agenten.

Het is dus heel moeilijk om haar te ontdekken, omdat ze elk gezicht en vorm kan aannemen, ook kan ze dus via anderen werken en haar invloed uitoefenen.

Haar zwakte is dat als ze iemand onder invloed heeft dat dit aan diegene te merken is. Dit kan redelijk subtiel zijn, of best goed zichtbaar zijn, ook dit ligt aan hoe vastberaden en goedgezind de betrokken persoon is. Hoe dit te zien is aan iemand ligt aan verschillende factoren. 1 van iemands ogen kan bijvoorbeeld een andere kleur hebben, of een deel van iemands haar heeft een andere kleur. De verschillende kleur kan dus subtiel of substantieel van de andere kleur afwijken, afhankelijk van hoe makkelijk de persoon te corruperen is en hoeveel invloed Corruptor dus heeft op deze persoon.

Om haar te verslaan, zal Batman de verdachte mensen die onder invloed zijn, stiekem moeten volgen, aangezien deze mensen dagelijks met haar moeten meeten om de invloed in stand te houden. Omdat ze onder invloed zijn, doen ze dit ook, altijd, elke dag.

Wanneer ze bezig is haar "magie" weer uit te oefenen op iemand, moet ze terug naar haar originele vorm. Dat is het moment voor Batman om toe te slaan.

Qua uiterlijk voor haar originele vorm moet ik erg denken aan Catwoman, maar dan met wat groen / paarse tinten.

Dit kan best verschillende spannende en toffe momenten veroorzaken, omdat je niet weet wie mee of tegen werkt!
avatar van TrueNeophyte
TrueNeophyte ( 92 ) 25-06-2015 00:54
De true gentle(wo)man, de persoon die altijd galant is, die het leven van alle feestjes is, die van iedereen altijd alles gedaan krijgt. Die mensen manipuleert zonder dat ze het zelf doorhebben. De persoon die aan het einde van het hele verhaal, als alle bad guys KO liggen vrolijk in een wachtende helikopter stapt en wegvliegt naar een zonnig oord. De zwakte van deze villan is natuurlijk dat als je een stapje voor hem of haar weet te komen dat ze totaal niet kunnen vechten zelf.
avatar van Daanoontje
Daanoontje ( 174 ) 25-06-2015 01:08
Inplaats van de Arkham Knight krijgt Batman in de toekomst te maken met de Arthurian Knight. Vergelijkbaar met de vijanden als The Mad Hatter die gebaseerd op de werken van Lewis Caroll Alice in Wonderland is de Arthurian Knight gebaseerd op de legendes rondom King Arthur en de heilige graal.

Volledige in zwaar vroeg middeleeuws pantser en bewapend met een speer en zwaard (getrokken uit een steen natuurlijk!) gelooft de Arthurian Knight dat hij daadwerkelijk de ridder uit de legendes is en waant hij zich zo door Gotham. Hij gelooft oprecht dat Batman een Zwarte Ridder is gestuurd door Morgan le Fay en Mordred die een complot hebben tegen koning Arthur.

PS4!
avatar van Typhoon20
Typhoon20 ( 580 ) 25-06-2015 01:13
Schurk: Outcast

Sterktepunt: Zijn extreem gedreven en gecalculeerde denkwijze mbt t heft in eigen hand nemen. Kennis van bijna elk soort technologie en top natuurlijke jachttechnieken.

Zwaktepunt: De oncontroleerbare woede, de drang om het heft in eigen hande nemen. Het gebrek aan menselijk contact.

Een jongetje die door de maatschappij uitgesloten en slecht behandeld word en op jonge leeftijd al plannen maakt om zichzelf dankzij technologie en trainingen in staat te stellen om t heft in eigen hande te nemen en mensen bestraffen die hey volgens hem verdienen. Hij is iemand die zich op een dikke grijs gebied bevindt in tegenstelling tot de anderen games.
avatar van Mikeymouse1
Mikeymouse1 ( 1522 ) 25-06-2015 01:21
Twerkalicious, een bad bitch met een lekker lichaam en dikke billen. Zij schud graag met haar dikke billen. Als ze begint te twerken hypnotiseerd ze alle mannen die in de buurt staan en blootgesteld worden aan de golvende bewegingen van haar billen. Dit zorgt ervoor dat alle mannen die tegen haar zijn gehypnotiseerd raken en voor haar gaan vechten. Als Batman bloot wordt gesteld aan haar twerk bewegingen raakt hij tijdelijk al zijn krachten kwijt zodat zij aan hem kan ontsnappen.

Twerkalicious heeft een zwak voor mannen die groot geschapen zijn. Bijna elke avond heeft zij wel een date, en deze gaat vaak door tot in de late uurtjes. Als zij een zware avond/nacht gehad heeft neemt haar uithoudingsvermogen in de ochtend dermate af dat mannen minder lang gehypnotiseerd raken door haar getwerk. Batman zal nu ook minder krachten verliezen als hij hieraan blootgesteld wordt. Vroeg in de ochtend zal Batman dus toe moeten slaan, want dan is zij gemakkelijk te verslaan.
avatar van Kuroi Majutsushi
Kuroi Majutsushi ( 440 ) 25-06-2015 01:32
Schurk:
The Publisher

Kracht:
Het ophypen en misrepresenteren van producten, waardoor mensen die massaal gaan pre-orderen/kopen en zich vervolgens branden aan een slecht of half afgemaakt product. Tevens goed in het maken van belachelijk dure DLC/season passes.

Zwakte:
Boycotts, piraterij, refunds en/of slechte PR/word of mouth, afhankelijk van het product.

Mocht dit een winnende schurk zijn, dan doneer ik deze graag naar de eerstvolgende keuze. (Oftewel, ik doe niet mee voor de prijzen)
avatar van Mr_Mojo27
Mr_Mojo27 ( 1507   2) 25-06-2015 01:33
Aangezien ik the Joker the baddest badguy vind in Arkham en hij nu helaas is overleden wil ik heel graag zijn zoon aan jullie voorstellen. Poker Face! Hij komt voort uit de twisted relatie tussen zijn vader the Joker en zijn moeder Harley Quin. In tegenstelling tot zijn vader is Poker Face altijd bloed serieus. Met zijn gave om in de nabije toekomst te kunnen kijken is hij altijd zijn vijanden te slim af. Daarnaast heeft hij altijd een pak explosieve kaarten bij zich die hem uit nauwe situaties kunnen helpen ( Gambit style). Zijn zwakte is nog unknown. Hij houdt wel erg veel van the badgirls, dus misschien heeft hij een zwak voor catwoman?

Batman put your cards on the table because Poker Face is in town!
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1463 ) 25-06-2015 01:53
Schurk: The Moker
Een metalen versie van de joker, die is gecreëerd door de joker zelf (voor dat hij dood ging)

Kracht: het manipuleren van magnetisme, kan metaal laten buigen, zweven, en weg duwen met zijn handen, bij het vast pakken van metaal kan hij er een dodelijke hoeveelheid elektriciteit door laten lopen.

Zwakte: Contact met grote hoeveelheden water veroorzaakt kortsluiting en schakelt zijn magnetische krachten uit.

"batman, i'll make you bend on your knees"
avatar van Pyrrolidone
Pyrrolidone ( 551 ) 25-06-2015 02:54
Spoiler alert jongens?
avatar van 3bdelilah
3bdelilah ( 1832   8) 25-06-2015 05:32
Batmanpig! Half vleermuis, half mens, half varken. Echt waar jongens, ik heb hem zelf gezien.

Zintuigen van een vleermuis, intelligentie van een mens en het uiterlijk van varken. Dat laatste is dan uiteraard een natuurlijke camouflage om zich minder sterk voor te doen, zodat hij altijd het verrassingselement heeft en onverwacht hard kan toeslaan.

Zwak punt is alleen wel dat hij erg lui is ("Ik ga de wereld veroveren!!........ Als ik klaar ben met videospellen spelen"), dus daar zou Batman wel gemakkelijk van kunnen profiteren.

....
...

Sorry, het is half 6 's ochtends, lol.
avatar van Xymie
Xymie ( 213 ) 25-06-2015 07:44
Mole-man Hij kan graven als een malle. Krijgt hem nooit te pakken en komt overal binnen door z'n tunnels.

Zwak punt, hij komt niet door adamantium. Hij gaat zo hard gaat tijdens het graven, dat als hij tegen een laagje adamantium op botst hij uitgeschakeld is.
(vraag de trademarks maar vast aan )
avatar van Nonexistinghero
Nonexistinghero ( 482   1) 25-06-2015 07:45
Hmm... een Batman schurk dus. Okay, heb er 1 bedacht.

Heroman
Hij denkt dat hij een held is en beschouwt Batman als een schurk. In veel opzichten lijkt hij ook op Batman. Hij heeft geen superkrachten en is ook niet rijk. Net als Batman maakt hij gebruik van gadgets die hij zelf ontwerpt en maakt. Zijn ware identiteit is een simpele uitvinder van kleine, praktische, huishoudelijke producten die in zijn eigen winkeltje verkocht worden.

Vlak nadat deze jonge man (geen tiener) erop uit is gegaan als held, blijkt dat mensen zijn 'heldendaden' niet echt kunnen waarderen. Want er komt vaak ontzettend veel vernietiging bij kijken wanneer hij besluit de held uit te hangen. En vaak neemt hij een deel van het geld mee als 'beloning'. Binnen enkele weken wordt hij hierdoor als superschurk bestempeld en geeft hij de schuld aan Batman (die hij toch al als een schurk zag).

Heroman is erg slim, kan goed vechten en weet hoe hij als zijn gadgets optimaal moet gebruiken. Alleen heeft hij de neiging om wat door te draven als hij eenmaal bezig is (waardoor er veel vernietiging komt als hij erop uit is). Het zijn in het algemeen andere gadgets als die van Batman, al zijn er misschien wel een aantal die wat op die van Batman lijken in functie. In de praktijk komt Heroman in een man tot man heldengevecht net een stapje boven Batman uit.

Outfit:
Een witte cape, een masker en witte gepantserde kleding. Ook een riem en andere pockets voor allerlei gadgets. Deze held ziet zichzelf als 'het licht' en Batman als 'duisternis'.

Zwakke plek:
Vrouwen en kinderen. Hij is een 'held', dus hij slaat geen vrouwen en behandeld ze me respect (wat hij ziet als respect). Zo'n beetje hetzelfde geld voor kinderen. Ook verliest hij zichzelf in woede als hij ziet dat iemand een vrouw of kind iets aan wilt doen. Hij ziet criminelen overigens niet als vrouwen en kinderen, die hebben volgens hem 'hun menselijkheid achtergelaten'. Om hem te verslaan kan Batman dus het beste een onschuldig vrouw of kind (of 1 die onschuldig lijkt) gebruiken om Heroman te manipuleren.

Dat was het zo'n beetje. Lijkt me een leuke schurk voor Batman... een schurk die niet weet dat hij er eigenlijk 1 is, maar die net als Batman niet over superkrachten beschikt en gebruik maakt van zijn fysieke menselijke krachten en van zijn intelligentie.
avatar van Offpir
Offpir ( 56 ) 25-06-2015 07:57
Wel leuke antwoorden hier, ik heb spijtig genoeg niet zo'n rijke fantasie (of ik ben te lui ;-) )
avatar van Ruoverrated2
Ruoverrated2 ( 425 ) 25-06-2015 08:20
Ik denk dat bedman de grootste rivaal ooit zal blijken te zijn. Zijn naam is er op gebaseerd dat hij zich altijd op zijn bed bevindt, dat uiteraard kan vliegen. Hij kan de spijlen onbeperkt afbreken om zijn tegenstanders er genadeloos hard mee te raken.
Met zijn slaapstof kan hij iedereen in een diepe slaap laten vallen. Vanwege zijn slechte hygiëne beschikt hij ook over een leger huisstofmijt. Als de zwerm die hij op je af stuurt groot genoeg wordt, eten die, hongerig als ze zijn, zich door alles heen. Niets is meer veilig, batman zijn armor, de batmobiel etc.
Bedman is dag en nacht actief en lijkt niet te stoppen. Maar gelukkig kan hij heel slecht tegen continue irritante geluiden zoals een krakende deur of een druppelende kraan Dan zal hij uit zijn bed komen om het geluid te stoppen, maar dan is hij kwetsbaar. Succes arkham knight.
Tatatatatatatatatatatatata bedman!
avatar van MichielWessels
MichielWessels ( 33 ) 25-06-2015 08:29
Bad guy:
Bassie

Speciale kracht:
Hij laat je lachen, gieren en brullen

Speciale zwakte:
Slagroomtaart, daar verleid je hem mee
avatar van Denv
Denv ( 539   4) 25-06-2015 08:58
N-tidote

Speciale kracht: Kan zichzelf (en anderen) makkelijk genezen van verwondingen of vergiftigingen, waardoor hij zeer moeilijk te verslaan is.

Zwakte: Beperkt houdbaar. Wanneer hij deze kracht gebruikt gaat er wel iets van zijn eigen sterkte af.
avatar van Prime
Prime ( 134 ) 25-06-2015 09:06
De aartsvijand van Batman is de Joker. En wat heeft iedere clown nodig? Precies, een acrobaat.

Mijn nieuwe Batman baddie is The Running Joke!
Een normale toeschouwer uit een circus waar de Joker een aanslag heeft gepleegd. Hij kreeg een deel van het radioactieve stofje uit de bom op zich en kreeg zo de krachten van de groep die op dat moment aan het optreden waren: de opvolgers van de Flying Graysons. Dit maakt hem ook nog eens de perfecte tegenhanger van Batman's Robin.

Z'n enige nadeel is dat hij alles zal doen om op te vallen en zijn acrobatieke skills te laten zien. Hij zal altijd de moeilijke flashy weg nemen en daar kan Batman dan mooi gebruik van maken.
avatar van Bianconero
Bianconero ( 1060   2) 25-06-2015 09:07
Lightning Man: Een slechterik die bliksem en elektriciteit kan beheersen en sturen. Dit is ook meteen zijn sterke kracht. Hiermee kan hij de wolkenkrabbers in Gotham laten beven. Aan Batman de taak om in deeltje 4 hem te stoppen. Zijn zwakke kracht is te bestrijden met rubber. Dat geleidt niet en dus een medicijn om hem te stoppen.
avatar van Kev7381
Kev7381 ( 86 ) 25-06-2015 09:08
Bad Guy:
Teleman

Speciale kracht: Kan zich teleporten bij een bepaalde meters en de aanval kracht is dat die van uit zijn ogen kan laseren.

Zwakte: zijn schaduw kunt u gewoon volgen waar die gaat teleporten.
avatar van KDBgames
KDBgames ( 595 ) 25-06-2015 09:17
Ik ben niet zo bekend met de Batman series, dus ik kan een super kracht van een al bestaande schurk/held noemen. Maar here goes.

Mech-Soldier,
Een mechanische soldaat met een menselijk brein. Hij is zijn lichaam, pride en rank verloren door de troepen van de Joker. Zijn lichaam was volledig verwoest en alleen sommige botten waren nog over. Nu leeft hij in een mechanische "Super suit" dat zijn echte lichaam is. Maar waarom is hij op het slechte pad gekomen terwijl de Joker dit heeft gedaan? Mishandeling, mind-manification. Hij is dus opgenomen toen zijn benen had verloren, waardoor hij een test subjet is geworden. Doordat hij niet meer nodig was was de rest van zijn lichaam verwoest. De gene die dit heeft gedaan is onbekent en nog nooit opgepakt. Hij toen hij wakker werd was hij zijn lichaam verloren en hij zat in een mechanishe lichaam. Hoe dit allemaal is gekomen is niet bekend sinds hij dat allemaal niet kan herinneren.

Maar wat is zijn super kracht? Zijn "lichaam" is gevuld met allerlij wapens. Hij heeft een reuze arsenaal van wapens tot zijn beschikking. Maar dat is niet alles, hij is sneller, sterker en met behulp van een mini computer die aan zijn brein zit ook slimmer. Maar het grootste wapen is zijn self destruct. Je zou vast denken, dat is toch zelfmoord. Hier niet, hij explodeert maar zijn "lichaam" blijft ongedeert. Zolang zijn brein veilig is zal hij het overleven en zijn mechanische lichaam heeft micro robots dat hem repareert.

Zijn zwakte is simpel weg zijn brein. Ookal heeft hij al het tech dat hij nodig heeft om Batman in de problemen te helpen houd zijn brein hem tegen. Zijn brein is misschien beschermt door een harnas maar dat betekend niet dat hij voor altijd veilig is. Na elke explosie dat hij doet wordt het harnas zwakker, en hij heeft het geneens door. Dus zijn sterktste wapen is zijn grootste vijand.

Pff, hopelijk is dat wat

Xbox One graag!
avatar van JeremyD85
JeremyD85 ( 187 ) 25-06-2015 09:25
Mijn ultieme bad guy zou "Sewercide" zijn - een depressieve rioolmedewerker uit Gotham City die zichzelf heeft opgeofferd aan de wetenschap en als proefkonijn heeft gefungeerd door zijn DNA te laten kruisen met dat van een rioolrat en vleermuis.

Hierdoor heeft Sewercide alle voordelen die Batman ook kent (met uitzondering van Wayne's rijkdom en gadgets uiteraard) en kan hij zich heel snel verplaatsen in het riool van Gotham City.

Zijn superkracht: middels een lokroep roept hij alle ratten op uit de onderwereld van Gotham City en overspoelt de stad met deze hondsdolle knagertjes, iedereen die wordt gebeten door hen wordt vrijwel meteen manisch-depressief ... mensen springen massaal van flatgebouwen af, verdrinken zichzelf in hun bad, rijden zichzelf te pletter of trekken een plastic zak over hun eigen hoofd ... Scarecrow is er niks bij!

Zijn zwakte: oude etensresten en rattengif

Het plan: de inwoners van Gotham City sparen hun oude etensresten op - Batman verzamelt ze in een gigantische container met een explosief erbij, lokt Sewercide in de container en vliegt vervolgens m.b.v. de Batwing / Batpod de container uit boven de zee om hem tot ontploffing te brengen (Dark Knight Rises anyone? hihi)

Maar weet wel ... "ongedierte" is lastig uit te roeien ... is dit het laatste dat The Dark Knight zal zien van "Sewercide" ... to be continued!

PS4 Aub!
avatar van Mirquiso
Mirquiso ( 83 ) 25-06-2015 09:43
Gotham City wordt bezocht door een alien humanoïde ras. Hun karakteristieke leider heet Zintok.
De bezoekers hebben kwaadaardige intenties met onze planeet. Ze willen zoveel mogelijk mensen ontvoeren en daar experimenten op uitvoeren om zo een biologische killer virus te kunnen ontwikkelen en deze mee te nemen naar hun thuisfront. Op hun eigen planeet bestaan er namelijk geen natuurlijke bacteriën of virussen meer, deze zijn door hun verregaande wetenschap, welke duizenden jaren verder lopen op de onze, niet meer nodig - dus compleet uitgeroeid.
Omdat hun thuisfront nu bedreigd wordt door overpopulatie en verdeeld is in verschillende kampementen, willen deze aliens hun slag slaan en hun eigen vijanden uitroeien door middel van een biologisch Aardse killer virus. Hun eigen ras is immers niet meer voorbereid op zoiets onverwacht en onbekends.
De verontrustende vele ontvoeringen die al hebben plaatsgevonden baart Batman zorgen. Batman kan niet op tegen de geavanceerde techniek die deze Aliens tot hun beschikking hebben.
Totdat Batman hun zwakke plek ontdekt: de energie die de Alien techniek aandrijft komt voort uit een zelf geproduceerde mini-zwart gat. Wanneer Batman dankzij een ingenieus plan dicht bij de bron van deze techniek komt laat hij deze uiteindelijk op afstand doen ontploffen. Het zwarte gat raakt instabiel en slokt de gehele Alien vloot op.
Batman en de mensheid hebben de aanval van buitenaf overleeft, maar het heeft uiteindelijk vele mensenlevens gekost. Gelukkig leverde het Mirquiso wel een PS4 exemplaar van de laatste game op.
avatar van Asuracry
Asuracry ( 1904 ) 25-06-2015 09:53
Quote:
Als je een geheel nieuwe slechterik zou mogen bedenken voor het Batman universum, welke zou dat dan zijn? Noem één speciale superkracht van deze schurk die hem speciaal maakt en noem één zwakte, waardoor die toch eigenlijk gemakkelijk te verslaan is.


The batkiller. Een slechterik die het niet met de regie van batman eens is en hem graag uit de weg wilt ruimen. Zijn ouders zijn ook omgekomen bij een overval en hij zijn leven is hierdoor flink in de soep gelopen, hij was gedwongen misdaden te plegen en te zwerven over straat. Een individu die door een soortgelijk incident een superheld word kan hij niet verdragen.

Zijn superkracht zijn zijn huisgemaakte elektrische handschoenen, waarmee hij door zijn vingervlugheid(geleerd door het stelen) iedereen snel onder stroom zet.

Zijn zwakte is vooral het niet kunnen accepteren wie hij is. Hij zit vaak met zich zelf in de knoop, wat voor batman een uitgerekende kans is om uit te halen

Mocht ik winnen, dan graag voor de ps4
avatar van Swift
Swift ( 12216   15) 25-06-2015 10:05
Slechterik: Ned-Man. Aka Scalperboy

Superpowers: Geniaal Economisch inzicht waardoor Extreem rijk.

Zwakke plek: Geen normen en waarden waardoor niemand hem trouw blijft.

Hij koopt alles waar vraag naar is zo snel mogelijk op om het via zijn winkels voor het dubbele te verkopen waardoor mensen genoodzaakt zijn om hoofdprijzen te betalen.
Aangezien dit immoreel is maar juridisch terecht kan batman hem niks maken.
Gelukkig is batman slim en richt hij Badgetgaming.nl op...een site waar je alles kan pre-orderen of bestellen met een maximum van 1 van hetzelfde artikel per klant met 100% lever garantie.

Al snel is deze een site een groot succes waardoor NEDgame..sorry bedoelde NED-man failliet gaat.
avatar van Kanjuro
Kanjuro ( 8 ) 25-06-2015 10:12
Matthew Richardson aka The Traveler

Lengte: 179cm
Gewicht: 76kg
Leeftijd: 33
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Bruin
Nationaliteit: Amerikaan
Hobbies/bezigheden: Schaken, hardlopen, meteorieten verzamelen.

Matthew is een afro american opgegroeid in Brooklyn NY, lichtelijk een sadist met een kort lontje, maar zeker niet dom, hij is altijd de zwarte schaap geweest op school, thuis, en omgeving, hij heeft veel tegenslagen meegemaakt in het leven, vandaar dat hij een einzelganger is, reist veel, vaak naar andere landen voornamelijk voor zijn hobby; meteorieten verzamelen

Superkrachten: onduidelijk voor hemzelf en anderen, hij beheerst telepathische krachtenen en kan zwaartekracht manipuleren van objecten die hij aanraakt, deze krachten heeft hij gekregen nadat hij een meteoriet had opgepakt in Tibet, hierna lag hij 3 weken in coma. de naam Traveler heeft hij gekregen in het ziekenhuis waar hij verbleef omdat ze zijn naam niet bepaald goed konden uitspreken.

zwakte: heeft een zware vorm van epileptie.. waar hij uiteraard medicijnen voor heeft..


Bring it on Batsie, bring it on..
avatar van Mrpisthebest
Mrpisthebest ( 685 ) 25-06-2015 10:14
De vleermuizenvanger van Gotham!
Hmm, The Batcatcher!

Krachten: Met zijn toverfluit kan hij elke "bat" in Gotham beinvloeden en naar zijn hand zetten. Op 1 na dan, want The Batman himself reageert er niet op. Batcatcher laat elke "bat" jagen op Batman,waardoor deze in een identiteits crisis komt en bovendien de batcave niet meer in kan, zonder aangevallen te worden.

Zwakte:
Batman moet over zijn crisis komen en zoveel zelfvertrouwen krijgen dat hij weer de conrole krijgt over de vleermuizen en zij zich tegen de Batcatcher keren.

Batcatcher is trouwens een gewone medewerker bij de Gotham Zoo en heet Victor Mouse.

PS4 svp
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 328 ) 25-06-2015 10:32
villain:mind`s eye
Real Name:xander cross
powersead`s minds and controls people
weakness:electric disturbance in atmosphere

dacht zet het even in het engels neer (staat altijd beter).
eigenlijk een standaard telepaat die zijn omgeving kan beinvloeden.
wat het moelijk maakt voor batman is dat ie gewone burgers en sommige villains kan overnemen zodat hij het zware werk niet hoeft te doen.
en batman moet daardoor dus uitkijken dat ie geen burgers(onschuldigen) verwond.
zijn zwakke plek zit hem in het weer maar ook als hij zelf geraakt wordt door iets kan hij zijn invloed niet vasthouden (helpt wel dat ie dat aan ziet komen).
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 859   1) 25-06-2015 10:32
Kanoman, hij vliegt over het water om snel weg te komen. Zijn zwakte, het water zelf! Dan smelt hij. Melting aaaaahhhhhh, hoor je hem al in de verte. Hahaha.

Toffe prijsvraag weer, ik ga zeker voor de game! Die lijkt me geweldig.
Ik heb de Graphics gezien in de gameplay filmpjes en die zijn watertandend mooi!
avatar van Darkkoet
Darkkoet ( 199 ) 25-06-2015 10:45
Battwo
Deze schurk is zo jaloers op Batman dat hij in zijn laboratorium een eigen Batsuit heeft ontwikkeld. Hij is ook gek op de Batman boomerang en heeft een door ontwikkelde versie gemaakt met ontploffingen als deze ergens tegen aankomt.
Battwo verwoest de stad met zijn boomerangs op zoek naar Batman. Battwo heeft meer spier power superkracht in zijn Batsuit zitten dan Batman, hierdoor is een man tegen man gevecht geen slimme keuze. Wanneer Battwo een boomerang gooit moet Batman de zijne ertegenaan gooien, waardoor de boomerang ontploft bij Battwo. Hierna werkt de superpower van zijn pak niet meer en kan Batman deze schurk verslaan.

avatar van QuickBulletHD
QuickBulletHD ( 344 ) 25-06-2015 10:54
SunnyBoy; een ironische naam omdat hij niet tegen het zonlicht kan. Sommige zegen dat hij afstamt van vampiers. Maar niemand weet iets over hem.

Zijn sterkte is dat hij logica kan voorspellen, hij loopt altijd 2 stappen voor op Batman. Als Batman hem wil verslaan moet het uit het niets komen, en met iets volslagen onlogisch.
avatar van Nlthaboss
Nlthaboss ( 2 ) 25-06-2015 11:05
De nieuwe slechterik: Ratmaster!
Een meester over alle ratten! Hij weet alle ratten in de stad aan te sturen op zijn bevel.

In zijn gevecht met Batman kan hij alle ratten op Batman afsturen, zodat hij makkelijk de overhand kan hebben. Ook laat hij de ratten de Batcave binnendringen die alle gadgets van Batman kapot knabbelen. En als het moet, laat hij ze zelfs in de onderbroek van Batman lopen! AUW!!!!!

Zelf heeft hij natuurlijk ook power en gadget. Hij is snel en behendig. Grote metalen voortanden. Een metalen staart waarmee hij kan uithalen en ook nog eens een elektrisch lading aan kan geven.

Zijn gadgets, de Rator! Een motor waarmee hij ook ondergronds in de riolen kan scheuren! Voorzien van een gun die pindakaas schiet, zodat de doelwit vastzit/plakkerige boel heeft.

En natuurlijk de stinkbom! Om iemand te laten verstikken dan wel in de war te brengen.
Ratastic!
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 25-06-2015 11:10
Aangezien Batman al gevochten heeft tegen slechteriken als Killer Moth, Calander Man en Kite-Man (ja, ik verzin het niet. Zeker een slechte ervaring met vliegers gehad…) is het toch gelukt om een degelijke slechterik te fabriceren;

*Waarschuwing; Deze post is NSFW. Ik adviseer mensen die nu aan het drinken zijn hun glas neer te zetten en deze pas weer te gebruiken als ze klaar zijn met het lezen van deze post. Voor alle moeders in Nederland; Sorry.*

Ik presenteer; The ModderFokker™. Zoals zijn naam al suggereert weet je precies wat zijn super kracht is. Hij laat jouw moeder alle hoeken van de kamer zien. De effecten van zijn gave zijn grandioos; Moeders zijn bevredigd en de kinders zijn beledigd. Want wie fokt nou iemands moeder?! Naast deze ‘natuurlijke’ gave heeft hij ook wapens als de DoubleFister™ en de A-Prober™ om het zijn slachtoffers benauwd te laten krijgen.

Zijn enige zwakte; Hij heeft geen enkel effect als je geen moeder meer hebt en dat maakt Batman zijn natuurlijke vijand. Maar zodra The ModderFokker™ in contact komt met Ra's al Ghul, die zijn krachten gaat gebruiken om andere mensen uit de dood te laten herrijzen, moet Batman alles op alles zetten om The ModderFokker™ te stoppen en zijn moeder te beschermen. Want The ModderFokker is niet vies van een beetje necrofilie.

Dus kinders; Sluit uw moeders op, want The ModderFokker™ is los!

PS: Xbone(r) versie please :^)
avatar van The Goon
The Goon ( 551   2) 25-06-2015 11:23
The Troll
Theo Traffalgar is een redelijk verzuurde IT-er die bij iedere ontwikkelijng vooroploopt. Helaas zijn zijn sociale vaardigheden enkel digitaal goed te noemen. De macht van social media is enorm en al snel ontdekt Theo Oracle en haar netwerk. Hij wordt verliefd op Oracle maar ontdekt al snel dat haar tijd opgaat aan het ondersteunen van Batman. Hij wordt jaloers en besluit Batman op het internet via alle social mediavormen zwart te maken. Ook fora schuwt onze booswicht niet. Natuurlijk is hij door jarenlange oplsluiting in zijn kamertje zodanig goed en snel geworden dat hij meerdere systemen tegelijkertijd kan bedienen en sneller is dan zijn schaduw als het gaat om netwerken. Sterker nog hij is vergroeit met zijn systemen. Helaas voor hem kan stroom opgaan en als je de stekkers eruit trekt dan is het gedaan. Daarnaast is hij niet erg mobiel.
avatar van A_Nerd_In_A_F16
A_Nerd_In_A_F16 ( 80   2) 25-06-2015 11:23
Imker Ewout aka Buzzkill,

Deze zonderlinge figuur was heel zijn leven een outcast, zelfs binnen zijn familie die uitsluitend uit bijenhouders bestond. In deze familie werd naar school gaan en contact met mensen buiten de familie verboden en draaide alles om het perfectioneren van het houden van bijen. Bij het schenden van 1 van de vele regels waarmee Ewout onderdrukt werd kreeg hij straf in de vorm van bijensteken.

Vanwege zijn rebelse karakter was hij op een gegeven moment zo vaak door bijen gestoken dat hij niet alleen immuun werd voor hun gif maar hij zelfs meer bij dan mens werd. Vanaf dat moment kon hij communiceren met alle bijen die hem vanwege zijn lichaamsgrootte voor leider aan zagen.

Toen hij zijn krachten volledig onder controle had, dit duurde een week of 5-6, en weer eens straf zou krijgen brak er iets in hem en nam hij wraak door alle bijen tegen zijn familie te keren. Toen hij weer bij zinnen kwam drong door wat hij gedaan had en draaide hij nog verder door. Hij vond dat hij gestraft moest worden voor wat hij zijn familie had aangedaan (stockholm syndroom much?) en liet zich nog meer steken door de bijen en begon steeds meer te vervormen. Normale kleding past niet meer en zodoende loopt hij 24/7 rond in zijn imker pak.

Krachten; controle over bijen en hij is door zijn vervormingen heel sterk en snel. Zijn imker pak beschermt hem tegen de kou en gure wind. Ook weet hij menig vrouwpersoon te verleiden met zijn honingzoete praatjes.

Zwakke punten: Tv programma’s als All you need is love en muziek die gaat over familie gerelateerd sentiment (bijv Stef Bos – Papa, en ook alles van The Kelly Family)
avatar van Gamerke1992
Gamerke1992 ( 228   1) 25-06-2015 11:25
Evil troll

Sterk punt :
Hij is zoo irritant dat hij je bijna tot zelfmoord doet neigen. Wanneer hij zich toch wat weet in te houden blijft het effect beperkt tot een depressie, waarna Evil troll zijn slag kan slaan.

Zwakke punt:
Humor en onverschilligheid. Beide kenmerken zijn de grootste angst van Evil troll. Niets erger dan iemand die niet reageerde op zijn uitdagende pesterijen of iemand die er een grappige twist aan weet te geven.
avatar van Doodgraver
Doodgraver ( 615 ) 25-06-2015 11:26
De nieuwe schurk tegen Batman is Mirror Man. Mirror Man doet alles wat Batman kan, alleen dan andersom en binnenstebuiten. Daarnaast is het natuurlijk een schurk. Zijn superkracht is ook dat hij kan opgaan in de menigte, alleen valt het wel op als er plotseling overal tweelingen lopen. En de mensen in kwestie zullen ook wel raar opkijken. De zwakte is, is dat als je hem te pakken krijgt, hij makkelijk te breken is.

Ja... veel beter dan de post boven mij. Mirror Man > The Modderfokker™
avatar van Gradon
Gradon ( 2610 ) 25-06-2015 11:31
Mr. Remote
Een medewerker van een electronicawinkel die onder stroom werd gezet toen de bliksem in sloeg en die nu de kracht heeft electronische apparaten op afstand te bedienen en voor zijn kwade doeleinden in te zetten.

Zijn zwakte is dat hij zonder apparaten in de buurt geen bijzondere krachten heeft en fysiek weinig imposant is.
avatar van Nr|Five
Nr|Five ( 676 ) 25-06-2015 11:31
Een onsterfelijk iemand, die voor de rest geen andere krachten heeft.

Echter doordat hij/zij onsterfelijk is, heeft deze persoon:
- veel kennis over alle zaken (tja je hoeft niet te slapen, en kan alles leren)
- leeft al enige tijd, dus weet ook veel over historie
- beheerst meerdere sporten en is fysiek sterk, een soort topatleet, want ja... tijd zat om alles te leren en te oefenen!

Dit zorgt ervoor dat hij/zij ook nog beschikt over voldoende kapitaal en z'n nodige eigen gadgets, auto's, huizen, etc.

Deze persoon is niet echt te verslaan, maar omdat het "maar een normale mens met normale krachten" is, is hij/zij wel gevangen te nemen en vervolgens op te sluiten.
avatar van Swift
Swift ( 12216   15) 25-06-2015 11:44
Quote:
De nieuwe schurk tegen Batman is Mirror Man. Mirror Man doet alles wat Batman kan, alleen dan andersom en binnenstebuiten. Daarnaast is het natuurlijk een schurk. Zijn superkracht is ook dat hij kan opgaan in de menigte, alleen valt het wel op als er plotseling overal tweelingen lopen. En de mensen in kwestie zullen ook wel raar opkijken. De zwakte is, is dat als je hem te pakken krijgt, hij makkelijk te breken is.

Ja... veel beter dan de post boven mij. Mirror Man > The Modderfokker™

http://dc.wikia.com/wiki/Mirror-Man_(New_Earth)

Modderfokker is in ieder geval wel origineler en grappiger.
avatar van Sketsboy15
Sketsboy15 ( 558 ) 25-06-2015 12:02
Schurk: Timeshaker

Kan elk moment de tijd stopzetten om zen sneaky attacks te kunnen uitvoeren zodat de tegenstander weerloos is. En natuurlijk als zijn zwakte: de klokken! zet de dichtstbijzijnde klokken weer aan zodat hij hier geen gebruik van kan maken en vervolgens zie je inderdaad dat hij niet zo sterk is zonder deze power
avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 25-06-2015 12:16
mocht ik winnen en xbox one versie, vorige keer dat ik een prijsvraag won hier ging het over superhelden dus wie weet

behold the ultimate force of evil.... Del Perron

De leider van een Mexicaans drugs kartel, met honderden man onder zijn bevel is dit al een erg gevaarlijke schurk, maar Del Perron is ook een super krachtige Luchador, de "Mucho Lucha Underground Heavyweight" champion kan tot 300 kilo boven z'n hoofd uit tillen en nee dat is geen superkracht, maar gewoon puur spieren.

Del Perron is zelf ook niet al te licht, daarom dat hij in de ring al 4 jaar lang ongeslagen is, Del Perron weegt zelf al 235 kilo, nee dat is geen grap, deze gozer is enorm. en met zijn spieren is het ook niks anders dan logisch dat hij elk gevecht in gaat met een grote machine gun, gedekt door al z'n maatjes die zelf ook niet al te licht bewapend zijn.

De Straten van Gotham liggen in puin, vele doden zijn gevallen en meer doden gaan er vallen als Batman niet snel iets doet om Del Perron te verslaan. wil je weten hoe Batman Del Perron verslaat?

het pakhuis vol met Del Perrons drugs, daar kan Batman hem isoleren, en het is de enigste plek waar Del Perron de confrontatie aan durft, maar hoe lok je hem naar het pakhuis? Batman ziet een optie, over de chaos kan alleen het pakhuis in vuur en vlam zetten nog opvallend genoeg zijn. Batman zorgt ervoor dat het rooksignaal aan komt bij Del Perron. vol woede de enigste die het brandende gebouw in durft is Del Perron, een 1 op 1 strijd is het voordeel van Batman. Del Perron staan klaar met z'n minigun en Batman duikt gouw in cover, na de eerste reload waagt Batman het erop, met volle kracht gooit hij the bat-a-rang naar Del Perrons hoofd, Del Perron antwoord met een hard gelach en zegt: "you fool!! you really think that beats the almighty Del Perron, you will burn and whiped away with the ashes of MY building YOU set on fire, YOU WILL DIE!!!" en Del Perron begint weer met schieten en komt langzaam dichter naar Batman toe. Batman gooit nog een keer en raakt Del Perron vol op z'n hand, de loop van de minigun valt op z'n voet, gebroken, op een been hinkt Del Perron en hij blijft schieten. Batmans volgende worp is op de Enkel van Del Perrons goede been en hij valt om, de Minigun valt en Batman rent op Del Perron of. hij duikt boven op hem en zonder genade slaat hij in op het hoofd van Del Perron, door te stompen op 'n been en de Minigun op de knie van Del Perrons goede been te leggen kan hij niet meer op staan. de vlammen komen dichtbij Batman trekt een sprint het gebouw uit en het dak stort in elkaar. onder het puin in een vlammen zee licht Del Perron, bewusteloos door het puin verbrand Del Perron.de leden van het kartel zijn verbijsterd en slaan op de vlucht.

wat is Del Perrons zwakte? een 'zwakke' voet, een te groot ego, of had hij gewoon domme pech, Batman weet het niet, maar hij is allang blij dat Gotham weer in vrijheid kan leven
avatar van Gamegangster12
Gamegangster12 ( 55 ) 25-06-2015 12:20
heb niet echt een naam voor de schurk.

ik zou een schurk verzinnen die mensen manipuleert door te spreken, je hebt een soort oortje nodig om de realiteit er van te horen en niet de soort spreuk wat er omheen zit. zijn zwakte zit hem in het oortje want hoe minder mensen het hebben hoe beter hij de stad tegen batman kan keren. hoe meer mensen het hebben moe minder kracht hij heeft. ook hoe dichter je bij hem komt hoe sterker de mindcontrol word dus moet batman wel een oortje ontwikkelen
avatar van Pacboyslim
Pacboyslim ( 547   3) 25-06-2015 12:22
The Cheesemonger
Een beetje Hollandse glorie in Batman zou wel leuk zijn. Daarom een kaasboer die - als de inwoners van Gotham steeds minder kaas gaan eten - totaal flipt en met zijn kaasmes en kaasfondue voor chaos zorgt in Gotham. "Eet kaas of wordt overgoten met kaas" is zijn motto. Hij kan niet tegen kou, dan stolt zijn kaasfondue.
avatar van AtariMario
AtariMario ( 66 ) 25-06-2015 12:37
Slechterik: Common Man

Gewoon een burger zonder poespas, hoedje op, lange regenjas, daaronder allerlei gadgets om totale chaos en anarchie te veroorzaken. Hij ziet eruit 13 in een dozijn, beetje grijze muis. Dat is ook het probleem, het is een netwerk van common men, als er 1 wordt gepakt, wordt een andere geactiveerd. Maar nooit 2 tegelijk gaan te werk, altijd maar eentje die tussen de mensen is.
avatar van Davincstyle
Davincstyle ( 163 ) 25-06-2015 12:39
Puddingjongen

Deze slechterik heeft maar één doel, puddingbroodjes gooien naar Batman. Terwijl hij aan het bellenblazen is als afleiding voor Batman worden de ogen tijdelijk uitgeschakeld van deze held. Dan slaat Puddingjongen toe en smeert met het brood gevuld met zacht pudding en een vleugje jam in de neus van Batman. Hierdoor is zijn luchtpijp uitgeschakeld en is genoodzaakt om via zijn navel te ademen. Hierdoor is de batclaw niet meer nodig voor onze grote held, althans "grote held", hij was maar 1.52.

Puddingjongen had 1 slechte eigenschap, hij hield helemaal niet van pudding. Misschien is dat de grote reden waarom hij hem uitsmeert over de gok van Batman. Uitschakelen is mogelijk, Batman zou hem kunnen aanvallen doordat Puddingjongen lijd aan notenallergie. Batman is genoodzaakt om een zak tijgernootjes mee te nemen tijdens zijn vlucht door de stad. Als hij de nootjes niet bij zich heeft moet hij deze stelen van de kolenman uit Avatar.

Ik hoop hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de badguy uit de volgende game/film!



avatar van Royce84
Royce84 ( 33 ) 25-06-2015 13:02
http://www.scientias.nl/spinnen-die-vleermuizen-doden-en-opeten-het-gebeurt-vaker-dan-gedacht/

Spiderman

Strength: spider sense en bovennatuurlijke krachten
Weakness: Overdag is hij peter parker, een saaie nerd zonder geld.
avatar van Userverwijderd36
Userverwijderd36 ( 25 ) 25-06-2015 13:20
Als slechterik zou ik iemand hebben die door tijd kan reizen en hierdoor moeilijk te verslaan is. Ik noem hem de TimeMan' , het is een man die erg klein is, niet al te breed en heeft altijd een sigaar in zijn mond. Hij heeft een geheime basis waar een machine staat die er voor zorgt dat hij kan tijdreizen. Het doel voor Batman zou dan zijn om die machine kapot te maken, wat meteen ook het zwakke punt van de slechterik is!

Misschien word het ooit nog een game? Haha, zou me tof lijken
avatar van Galigula77
Galigula77 ( 376 ) 25-06-2015 13:35
Een bad Guy die in alles kan veranderen, zo kan je batman bv tegen verschillende personages uit games laten knokken. Hierdoor kan je ook alles -in één game stoppen zoals stealth tegen alien, schieten tegen nick drake. En als toetje een gevecht tegen batman zelf en dan aan jou de puzzel om te achterhalen hoe nu batman te verslaan.
avatar van Meivogeltje
Meivogeltje ( 400 ) 25-06-2015 13:56
Een vijand die het gemunt heeft op batman en een van de natuurlijke vijanden van een vleermuis.
Ik noem hem: De teek!

Sterkte: de tekenbeet
Zwakte: batmans (teken) klauw.

Batman, beware i am the tick . Thick and i will stick till you are gone. Because i am the tick.

Bestrijdt mij op de verkeerde manier en ik zal met meerdere terugkomen Batman! Mijn gif zal moeilijk te bestrijden zijn. Tick ticker de tick.


De (s)teek.
avatar van Dumbell
Dumbell ( 26 ) 25-06-2015 14:02
Name: Vane
Background: As the grandfather of Ra's al Ghul and father of Sensei, Vane has a offspring of supervillains.
Superpower: Expert martial artist and assassin due to his immortality which allowed him to perfect his craft.
Weakness: Vane is pretty vain and is mesmerized by his reflection. Trapping him in a house of mirrors would do the trick.
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2417   1) 25-06-2015 14:13
Mijn bad guy heet The State. Feitelijk is er niet veel bekend over deze schimmige figuur maar hij duikt overal op waar belangrijke politieke kwesties op het programma staan die hij met verve naar zijn eigen genoegen (of dat voor zijn opdrachtgever) manipuleert. Hij is in feite een huurling met uitgebreide gevechtservaring die voor Ra's Al Ghul The League of Assassins van tijd tot tijd werkte. Hij is een meester tacticus en een expert in alle bekende wapens. Zijn enige superkracht die hem anders maakt zit hem in het feit dat hij zichzelf 'on the fly' kan klonen door middel van nanomites wanneer dit nodig is, zij het in een gevecht of bij een ontsnapping. Echter maximaal 3 stuks. Hierdoor is het voor Batman lastig om te onderscheiden wie de echte The State is. Zijn zwakte is echter zijn hartslag en pure emotie die hij in situaties als deze moeilijk kan handhaven waardoor Batman hem snel door heeft en alsnog kan uitschakelen. Zijn klonen tonen namelijk geen pure emotie zoals het origineel wel doet. Tevens hebben zijn klonen een bestaansrecht van 24 uur, hierna degenereren ze tot een zielig hoopje troep.
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 25-06-2015 14:27
Quote:
Een vijand die het gemunt heeft op batman en een van de natuurlijke vijanden van een vleermuis.
Ik noem hem: De teek!


*Vul hier luid gebrul van een gebruiksvoorwerp voor uw soep*
avatar van VaultDescendant
VaultDescendant ( 2981 ) 25-06-2015 14:40
Leuke prijsvraag.
avatar van EAB1982
EAB1982 ( 48 ) 25-06-2015 14:56
The Red Pig
Een schimmig figuur met een varkensmasker dat een spoor van bestolen winkeliers achter zich laat. Hij is overal net iets eerder bij dan andere criminelen door zijn grote netwerk en informatievoorsprong. Zijn zwakke plek is dat hij geen deal kan weerstaan, ook als deze te goed lijkt om waar te zijn. Batman kan hem dus misleiden met valse informatie en zo inschatten waar The Red Pig zal toeslaan.



avatar van Bramenjam
Bramenjam ( 290 ) 25-06-2015 15:54
Raccoonman! Een wasbeer is immers een natuurlijke predator van de vleermuis.

Is te verslaan door Cartman een email te versturen met de boodschap dat iemand zijn "Coon" imago misbruikt.



avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 447 ) 25-06-2015 16:03
Black Death een superschurk die niet te verslaan is tenzij batman eindelijk inziet en toegeeft dat hij niet verantwoordelijk is voor de dood van zijn ouders. Simpel maar psychologisch een terror voor Bruce Wayne ^^
avatar van Godfather187um
Godfather187um ( 487 ) 25-06-2015 16:41
Nephila

Deze vrouw is opgegroeid in een rijk gezin in Zuid Afrika. Op jongere leeftijd is zij gebeten door een vleermuis en haar familie was doodsbang dat ze hondsdolheid kreeg. Nephila is lang niet over haar angst voor vleermuizen gekomen maar heeft gelukkig niets eraan over gehouden.

Haar oom had een spin gevangen voor haar die verwant was aan de Nephila spinfamilie. Deze spin maakt gigantische webben en haar oom zei als je deze spin een mooie plek geeft dan zal je nooit meer last hebben van vleermuizen. Er landde regelmatig vleermuizen in de grote webben. Op een gegeven moment is zij gaan experimenteren met lijmsoorten hoe zij de spin als het ware kon kopieren.

Nu als jonge volwassen vrouw kent ze alle zwaktes van de vleermuis en is ze niet meer bang. De vleermuizen zouden beter bang voor haar kunnen worden.

Op een dag hoort ze over de echte Batman en besluit ze om hem te zoeken. Zij besluit een kleine crew van handlangers aan te nemen die allen iets gemeen met elkaar hebben. De haat tegenover vleermuizen en de liefde tegenover de Nephila spin. Met haar 3 handlangers kan zij Batman makkelijk in de val laten lopen en hem uitschakelen. Deze superslimme vrouw heeft alles al uitgewerkt. Haar enige nadeel is haar lichamelijke kracht. Zij is geen vechter.

Zal Batman op tijd achterhalen wie zij is?
avatar van Littlebigworld
Littlebigworld ( 1412 ) 25-06-2015 16:42
Copycat, kan onzichtbaar worden en veranderen in elk levensvorm.
Zo ook copy van mensen.

Zwakte, water.
avatar van Efsanelaz
Efsanelaz ( 2 ) 25-06-2015 16:47
Hij heet System,

Een ex-special forces/commando/black ops figuur, nadat hij zijn hele team verloor in een operatie en erachter kwam dat het allemaal voor niks was.. al zijn operaties waren voor niks maar meer voor hoge functionarissen om eigen belang en voor politieke winsten, besloot hij tegen het hele systeem te vechten en alles uit te roeien. Hij wil de overheid omwerpen te beginnen bij gotham en probeerst eerst batman voor zich te winnen wat niet lukt uiteraard. Van vrienden naar gevaarlijke vijanden. Hij kleed zich als een black ops maar geen masken omdat hij niet in geheim meer is maar openlijk strijd maar is meedogenloos om zijn doel te bereiken. Hij vermoord ontvoerd fam leden van overheidspersoneel en dergelijke, hij heeft een zwakte en dat is vriendschapsband.. hij was bevriend met batman en alleen hij kan hem stoppen door het geweld van de system te beantwoorden met vriendschap.. Zijn sterkte is net zo onzichtbaar te zijn in het donker als de batman met dodelijke valstrik kunsten.

System.
avatar van Mithrandir
Mithrandir ( 1005   6) 25-06-2015 17:00
HEAT

Heat blijkt het tweelingbroertje van Storm te zijn. De ouders van Storm en Heat (N'Dare, een Kenyaanse prinses en de amerikaanse journalist David Munroe) komen om als beiden zes jaar oud zijn, en de twee raken gescheiden. Storm wordt door haar krachten gezien als een godin, en komt later bij de X-Men, dankzij Professor X. HEAT is stinkend jaloers, en ontwikkelt psionische krachten, inclusief gloeiende ogen en vuurballen.

Zijn jalousie is de bron van zijn kracht, en hij moet dan ook flink boos of jaloers zijn om zijn krachten aan te spreken. In tegenstelling tot zijn zus Storm heeft hij nooit training gehad om zijn krachten te beheersen, wat voor ongecontroleerde erupties van destructie kan leiden. Heat sluit zich aan bij Magneto, die hem onder zijn hoede neemt, en hem eindelijk leert zijn kracht te kanaliseren. Zijn zwakte blijft echter zijn emotie: als hij te zeer getergd wordt, gaat hij compleet over de rooie, en wordt hij een gevaar voor vriend en vijand.
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 25492   20) 25-06-2015 17:05
Schurk: SpiderVillain

Sterkte: kan enorme spinnenwebben maken die Batman het lastig maakt bij het rondvliegen, en kan vijanden bestoken met giftige stoffen.

Zwakte: kan niet tegen vuur en water, dus Batman moet altijd een toorts en een brandslang gebruiken om deze vijand te bestrijden.



avatar van Dudeson
Dudeson ( 227 ) 25-06-2015 17:25
De schurk: Memory

Kracht: Kan veranderen in een gedaante die de grootse angst van zijn tegenstander vertegenwoordigt.

Nadeel: Je angsten kunnen overwonnen worden...
avatar van Y2Jordy
Y2Jordy ( 935   12) 25-06-2015 17:26
Nhuck Corris.

Evil versie van Chuck Norris uit een alternate universe.
Zijn sterkte is zijn kracht vooral zijn signature move: de Roundhouse-Punch die hele groepen tegelijk verpletterd.

Zijn zwakte? Chuck Norris of course.
avatar van Stubborn
Stubborn ( 1077 ) 25-06-2015 17:29
Mijn nieuwe slechterik: "Ik-kan-nooit-winnen-man aka IKNWM".

Je kan IKNWM tegen komen in de forums, prijsvraag paginas van de gamewebsites en vaak op facebook. IKNWM gelooft dat hij recht op hebt aan alle prijzen en klacht dat hij nooit iets wint.

Hij kan dagen lang op dezelfde manier zeuren over een prijs, dit is zijn superkracht want hij doet hij tot dat hij iets wint. Je kan het ook als bedelen zien maar hij doet het express. Hij gelooft dat als hij zijn superkracht gebruikt dan krijgt hij meer kans aan de prijs.

Dat doet hij ook goed want zijn mooie woorden kunnen je overtuigen. Hij verteelt vaak ook goede verhalen, hoe en waarom hij iets verdient.

Met zijn superkracht maakt hij zijn weg naar Witte Huis in de VS en omdat hij altijd een slechterik blijft laat hij al de andere slechterikken vrij in de VS.

Zijn zwakte is zijn ego, wanneer je hem vertelt dat hij gelijk heeft, dat hij de enige echte winnaar is wordt hij in de volgende 30 minuten verslaanbaar. Want dan is hij blij met zijn prijs, zet hem op alle sociale media en vertelt er over aan iedereen. Daarom leest hij zijn e-mails altijd in zijn safehouse in zijn panic room met de deur dicht, dan kan niemand hem vinden en overslaan.

Batman moet hem de goede nieuws in een open ruimte geven, als dat kan liever op BudgetGaming dan ziet iedereen dat voor dat hij zelf achter komt, dus get him by the suprise, hit him with all your power.

IKNWM heeft eem PS4 trouwens
avatar van Poltergeist81
Poltergeist81 ( 389 ) 25-06-2015 18:05
Zwarte piet; sterkte is het bij elkaar krijgen van alle Nederlandse kinderen die hem altijd zullen beschermen
Zwakte zijn zure mensen die alles eraan doen om deze man niet meer te laten bestaan.
avatar van Dark whisperer
Dark whisperer ( 19 ) 25-06-2015 18:10
The politician.

Josephine Goodman. Is geboren in een van de rijkere families in Gotham. Verwent als kind en gezien als rolmodel voor de maatschappij. Zoals batman het liefst opereert in het donker zo zien we Josephine in het licht. Strijdend voor een beter Gotham. Een tactisch meesterbrein, maar fysiek niet excellerend. Als het donker wordt komt ook haar donkere kant naar boven. De minder bedeelden in Gotham ziet zij als het grote kwaad voor de toekomst van de stad. De mensen die zij overdag de helpende hand reikt, worden 's nachts opgejaagd door haar handlangers. Zo weet zei zich nog beter te profileren als politica. Maar wordt gelijktijdig gevreesd als haar alter ego the politician. In schril contrast met haar dictoriale bestuur in de nacht.
avatar van Tranceguy
Tranceguy ( 508 ) 25-06-2015 18:26
Mijn slechterik zou hitte kunnen uitstralen en als je door 1 straal geraakt wordt ben je meteen verkoold. Zijn zwakte is licht want t werkt alleen in het donker. Overdag is hij dus even kwetsbaar als de rest. Zijn naam is Lightning Stryker.
avatar van Dietz
Dietz ( 66 ) 25-06-2015 18:54
Schurk: Breath
Sterkte: Kan met zijn adem vijanden verdoven/verlammen
Zwakte: Listerine/cb12/etc...
avatar van Swizard
Swizard ( 891 ) 25-06-2015 19:06
Een character zoals van de oude anime 'Monster'. Gewoon een cold blooded murderer die normaal overkomt als je hem niet kent. Zijn 'sterkte' is dan ook normaal overkomen en heel lang als serie moordenar rond komen, en weakness is dan ook gewoon mens zijn.
(PS4)
avatar van Vanillah
Vanillah ( 711 ) 25-06-2015 19:07
Bad guy: Horrendous Hurricane
Kracht: De wind manipuleren. Hierdoor kan hij de wind "berijden" en zich vliegensvlug verplaatsen. Ook kan hij lokale orkaantjes veroorzaken en daarmee grote schade aanrichten. Hij kan de wind alle kanten opsturen die hij wil. Waar de wind gaat, gaat hij ook.
Zwakte: Als de wind beïnvloedt wordt door anderen zal hij er ook door beïnvloedt raken. Een windtunnel is ontzettend gevaarlijk voor hem.
Een van de manieren waarop batman hem zou kunnen verslaan is als hij een gadget gebruikt die lijkt op die van Ghostbusters. Om zo de windstroom om hem heen te manipuleren en hem op te sluiten.



avatar van Montalvo
Montalvo ( 2819   2) 25-06-2015 19:11
Schurk: Humberto Tan
Zijn kracht: Zijn spraakgebrek laat Batman struikelen over Humberto's woorden
Zwakte: De logopedist
avatar van ELuctric
ELuctric ( 220 ) 25-06-2015 19:12
Na een ongeluk op het podium waarbij popster Scott Spark onder een spotlight terecht kwam en zwaar overbelicht werd veranderde hij in Lightmare.

Door het verlies van zijn populariteit draait hij door en zweert wraak te nemen op de inwoners van Gotham. Hij kan zijn verlichtingskracht gebruiken om mensen en camera's te verblinden en zo ongezien zijn slag slaan. Daarnaast neemt hij de kracht van Batman weg door de duisternis te verlichten en sluipen onmogelijk te maken.

Zijn kracht is ook zijn zwakte want door spiegelende objecten te gebruiken kan hij overbelicht raken waardoor hij de controle over zijn krachten verliest en in een grote flits verdwijnt hij van de wereld.
avatar van JJNL77
JJNL77 ( 45 ) 25-06-2015 19:54
Schurk: Justin Bieber
Zwaktepunt: Zijn gezicht en nek (vooral de stembanden)
Sterke punt: Door zijn zang je oren beschadigen waardoor, je een soort van verblind wordt.
avatar van Gebruikersnaam
Gebruikersnaam ( 377 ) 25-06-2015 19:58
Dark Batman
Schiet snelled dan zijn schaduw, maar mist altijd.
avatar van ErwinNL
ErwinNL ( 9 ) 25-06-2015 20:11
The slacking sloth (de luie luilak)
Een jonge gast die eruit ziet alsof ie de hele dag niets anders doet dan gamen, maar door het gamen verzint hij de meest creatieve manieren om overvallen te plegen. Daarnaast heeft hij door crowdfunding de vreemdste gadgets die hij tegen Batman in kan zetten.

Speciale kracht: Weet via het internet steeds weer met verrassende wendingen te komen om Batman te slim af te zijn.
Zwakte: Door zijn slechte kookkunsten is hij op zijn moeder aangewezen die hem telkens weer verraad.



avatar van Dommel50
Dommel50 ( 1339   10) 25-06-2015 20:19
The Hacker

een villain á la Watch Dogs
zwaktes: altijd stroom nodig, gevoelig voor computer virussen

Ps4 aub
avatar van MJB
MJB ( 4361   4) 25-06-2015 20:23
Schurk: John Travolta

Sterkte punt: Acteerkwaliteiten. Door zich steeds te kunnen aanpassen aan het script is hij zogenaamd steeds iemand of iets anders.

Zwaktepunt: Danskwaliteiten, door het draaien van bepaalde muziek gaat hij vanzelf dansen en vervalt zijn vermomming.
avatar van Khalen
Khalen ( 53 ) 25-06-2015 20:25
The Shadow
Een vijand waarvan niemand zijn/haar ware identiteit kent. Zijn/Haar krachten zijn eindeloos omdat hij/zij de krachten overneemt van iemand door iemand's schaduw over te nemen. The Shadow kan daardoor de krachten van bijvoorbeeld Superman overnemen of van Poison Ivy (of elke andere superheld).
Maar nou komt het mooie, Batman heeft zelf geen superkrachten. Daardoor kan Batman The Shadow verslaan door The Shadow in een ruimte te lokken waar alleen Batman een schaduw heeft. Hierdoor is The Shadow wel verplicht om zijn 'gewone' krachten over te nemen.
Hoe Batman The Shadow in die ruimte krijgt laat ik liever aan Batman zelf over. Daar is hij vindingrijk genoeg voor!
avatar van Headaxe
Headaxe ( 5 ) 25-06-2015 21:28
Ik zeg. The Butler.
Want wat nou als Batman's eigen Butler zijn verstand verliest en in het geheim een snood plan opzet om de caped crusader de das om te doen? Dan heeft ie alle intel over Wayne gelijk en ook nog eens de mogelijkheid om alles tegen Batman op te zetten!
avatar van Chaoshunter
Chaoshunter ( 1 ) 25-06-2015 21:45
Mij superschurk zou imagecatcher zijn. Deze superschurk heeft door een genetische mutatie de kracht gekregen om met slechts het aanraken van het bloed een ander individu het uiterlijk van diegene over te nemen. Hierdoor kan imagecatcher verwarring zaaien en batman op het verkeerde pad zetten. Als imagecatcher zijn laatst aangeraakte slachtoffer voor een tweede keer aanraakt verandert hij weer in zijn vorige gedaante. Een ander nadeel aan zijn krachten is het feit dat Imagecatcher niet langer dan vierentwintig uur de gedaante van een ander kan aannemen. Ook neemt imagecatcher noch de stem noch de herinneringen van zijn slachtoffer over. Batman moet alles op alles zetten om deze van gedaante wisselende seriemoordenaar te stoppen!
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5534   2) 25-06-2015 21:48
IRS-Man

Kracht:

Kan alle geld en materiële waarde wat Bruce Wayne weggesluisd voor zijn hobby (Batman) heeft achterhalen en stuurt daarop een fikse naheffing. Verder heeft het ontduiken van belasting al jaren voortgesleept dus een forse boete volgt ook nog. Gevolg daarvan is Bruce Wayne volledig geruïneerd wordt.

Zwakte:

Computerfouten. Kan zomaar zijn dat het geld dat binnenkomt per ongeluk in de vorm van een zorgtoeslag naar bijvoorbeeld Nightwing gaat.

Laten we wel zijn mensen: belasting is het grootste kwaad dat bestaat
avatar van Tomtjc
Tomtjc ( 80 ) 25-06-2015 22:00
PS4
Als ik een schurk zou moeten verzinnen dan zou ik gaan voor een schurk die erg slim is, dus die je altijd een stap voor is. Maar zijn zwakte is dat hij niet tegen water kan,dus moet je een manier verzinnen dat hij je een stap voor is en daardoor geraakt wordt door water,
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5577   17) 25-06-2015 22:59
Naam: Graviton
Power: Hij kan de zwaartekracht plaatselijk verhogen, waardoor batman niet meer kan vliegen.
Zwakte: Zwaar magnetisch

Ik doe mee voor de PS4 versie
avatar van Dreamare
Dreamare ( 86 ) 26-06-2015 00:59
Naam: Flayer(als in onder je huid zitten)
Kracht: Een charismatische man die een hekel heeft aan alles en iedereen en die haat in andere ook naar boven wil halen. Dit doet hij door eerst als een sympathieke man over te komen en zo veel mogelijke irritaties van mensen te achterhalen en uit te vergroten. Met zijn stem kan hij zoals Poison Ivy mensen dus manipuleren maar het gaat verder dan dat. Hij brengt zoveel haat naar boven dat deze mensen gaan hallucineren en heel sterk worden. Hij is uit op een maatschappij waar racisme en haat aan de orde van de dag zijn zodat hij in de chaos de macht kan grijpen maar Batman staat in zijn weg als de coole kikker die hij is.

Zwakte: De onderdanen die hij heeft zijn niet erg loyaal en willen in hun blinde woede zich nog wel eens keren tegen hun meester door iemand die ze kan overhalen.
avatar van Bar-B
Bar-B ( 24 ) 26-06-2015 01:05
Name: The Budgeteer

With the help of superb hacking skills The Budgeteer has made himself into one of the richest of Gotham. His main income comes from stealing high tech weaponry and selling it to (mostly) villains on Darknet.

Past:
Born as Jonas Miller. It is said he grew up in a poor family in the outskirts of Gotham. Because he had no siblings he often turned to his consoles and pc (hacking) to kill the time. As a gaming fanatic there wasn't a game he'd let go by. As he was always on a budget he always went for bargains on online markets. When he received an unbelievable deal for a game console that was due to release next year, he hacked his parents bank accounts and sold everything he could get his hands on. The deal turned out to be too good to be true.. Left kicked out of his home with nothing but his computer skills, Jonas turned to hacking. He started out as a conman on online market places selling products for prices too good to be true as he once fell for this trick himself, thus The Budgeteer. With this small fortune The Budgeteer expended his riches by hacking and stealing, and selling on Darknet.

Powers:
Has superb hacking skills
Has the most advanced weaponry to his disposition (even more advanced than Batman?)
Being an expert gamer he has expert skills controlling the weaponry (drones etc.)

Weaknesses:
Only human
Can’t let a bargain go by

PS4 versie please
avatar van Barry55
Barry55 ( 339 ) 26-06-2015 02:18
Manipulator

Kracht: kan in iedere gedaante of wezen verranderen inc zijn krachten.
Zwakte: weerspiegeling van zichzelf icm met het breken van de spiegel schakelt deze slechterik tijdelijk uit.

Ps4 versie aub.

pssst sommige onder ons denken dat batman kan vliegen

avatar van Bas de bom
Bas de bom ( 39 ) 26-06-2015 07:42
EEn schurk die gedachtes kan lezen en sturen, hij kan dus mensen hin ''mind'' manipuleren. Zijn zwakte zal zijn dat hij immobiel is en dus niet kan lopen en dat het wel even duurt voordat hij iemand zijn gedachtes binnengedrongen is.
avatar van Desertfish
Desertfish ( 136 ) 26-06-2015 08:11
Mijn badguy heet DIE-Derik, een wetenshapper die publiceert op basis van verzonnen en gemanipuleerde data. Hierdoor worden generaties wetenschappers opgevoed met verkeerde uitgangspunten en krijgt het grote publiek een totaal verkeerd beeld van hoe de wereld in elkaar steekt.

Een grote eindbaas in elkaar beuken is geen probleem voor Batman, maar hoe bevecht je een wereld waarin de uitgangspunten van de bevolking verkeerd zijn? Gelukkig heeft DIE-Derik een zwakke plek: hij kickt op succes. Als Batman met zijn computer en hack-kunsten naar veel geciteerde wetenschappers zoekt en de data onder de loep neemt, pikt hij DIE-Derik er zo uit en krijgt die zijn verdiende loon.
avatar van Chiilias
Chiilias ( 36 ) 26-06-2015 10:56
De schurk kan onzichtbaar worden - zwakte is dat als hij onzichtbaar is hij voetsporen achterlaat waardoor je hem toch makkelijk kunt vangen - PS4
avatar van Nightshade
Nightshade ( 1267   2) 26-06-2015 11:06
Een nieuwe super villain? Dat is natuurlijk Black Swag!

Black Swag, a.k.a. Gregory Black, is een classy pimp die de meest prestigieuze stripclub van Gotham runt. Zijn club wordt dagelijks druk bezocht door de high society, die op zoek is naar een verzetje (uiteraard geheel discreet), en om no-limit te gokken in de achterkamers.

Juist omdat veel high profile mensen zijn club bezoeken, beschikt Black Swag over allerlei (gevoelige) informatie die hij kan gebruiken (of misbruiken) om zo vanalles voor elkaar te krijgen.

Daarnaast is de man een echte capoeira meester, en zijn vechtkunsten worden pas echt dodelijk als de verborgen messen in de punt van zijn krokodillenleren schoenen te voorschijn komen. Ook beschikt hij over een degen, verborgen in zijn met diamanten versierde wandelstok. En, als de nood echt aan de man is, maakt Black Swag gebruik van een klein pistool dat uit zijn mouw te voorschijn komt. Hoewel dit wapen klein is, is de kracht gelijk aan MiB's Noisy Cricket. Dit pistool staat ook wel bekend als de Pimp Slap.

Een echte super villain is natuurlijk niet compleet zonder een makkelijk uit te buiten zwakte. In het geval van Black Swag is het simpel: mooie vrouwen en goede cognac.
avatar van Ultimo
Ultimo ( 347 ) 26-06-2015 11:40
The sponge.

Absorbeert krachten van andere karakters.
Kan er maar 10 hebben en bij elke nieuwe kracht hierboven wordt er een willekeurige kracht gewist.
avatar van Laydc
Laydc ( 115 ) 26-06-2015 12:03
Voltaire

Het verhaal van een vijand met een tragische achtergrond, een muzikant met veel verdriet.

Tijdens een stormachtige nacht doet hij een wanhopige poging om zijn zoon weg te halen bij zijn ex-vrouw. Nadat deze poging mislukt wordt hij blind van woede. Zijn masker krijgt hij nooit meer af.
Met zijn gezin uit zijn handen geglipt is hij de grip op het leven kwijtgeraakt. In muziek vind hij zijn troost, Voltaire is geboren.

Hij wil nog maar één ding, een imperium opbouwen in Gotham. Zijn show, waarin hij de touwtjes in handen heeft.
Hoewel hij niets kan zien is dit geen zwakte van hem, zijn auditieve vermogen is hierdoor uitmuntend. Dit is dan ook zijn kracht. Hij is moeilijk te vinden, leidt je om de tuin en houdt je voor de gek met klassieke muziekstukken waar je nerveus van wordt. Je zal sluw en bedachtzaam te werk moeten gaan om hem te kunnen benaderen.
Een grote zwakte en obsessie heeft hij voor kinderen, deze zal hij nooit pijn doen. Wanneer er een kind in zijn buurt is raakt hij in een psychose waardoor hij snel te vinden is en een makkelijk doelwit wordt.

Ik ga voor de PS4 versie!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15698 ) 26-06-2015 13:13
Ik wil heel graag meedoen, zit al de hele ochtend te denken. Maar ik ben echt niet creatief de laatste tijd. Dus deze laat ik helaas maar voorbij gaan Succes aan iedereen die wel creatief is.
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1814 ) 26-06-2015 13:41
Parasitius.

Deze echte villain kan duizenden minuscule parasieten op Batman afsturen, die vervolgens zijn bloed infecteren en er voor zorgen dat zijn krachten afnemen.
Parasieten zijn dan ook natuurlijke vijanden van de vleermuis zoals je misschien wel weet.

Parasitius enigste zwakke plek is zijn speciaal beschermde pak, wat bestaat uit verschillende soorten alg.
Zonder dit pak zal hij het hooguit een uur volhouden in de buitenlucht.

Batman zal dus het pak van Parasitius uit moeten zien te krijgen, en vervolgens voorkomen dat hij het pak terugkrijgt of dat hij bescherming zoekt tussen algen in het water.

Graag zou ik meedoen voor de PS4 versie!
avatar van Stilico
Stilico ( 48 ) 26-06-2015 13:42
Nikolai Petrov

Lengte: 175cm
Gewicht: 68kg
Leeftijd: 27
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Blauw
Nationaliteit: Russisch

Na transformatie

Lengte: 205
Gewicht: 148 KG

Kracht:
Nikolai Petrov is een gewone man die bij volle maan verandert in een weerwolf. Nicolai weet van zichzelf niet dat hij een weerwolf is, hij kan dus ook niets doen om de transformatie tegen te gaan. Bij de transformatie neemt zijn spiermassa en lengte flink toe. Deze toevoeging gaat gepaard met een enorme hoeveel kracht. Nikolai kan in het gedaante van een weerwolf flinke klappen uitdelen en completen voertuigen aan stukken scheuren. Daarnaast heeft hij een gigantisch sterke bek.

Zwakte:
De transformatie van Nikolai kan worden tegengegaan met het gebruik van wijwater en met gewijde kogels. De gewijde kogels zijn kogels met daarin een kleine hoeveelheid wijwater. Nadat Nikolai het wijwater in zijn lichaam heeft zitten kan hij niet meer transformeren (niet van mens naar wolf maar ook niet van wolf naar mens), Nikolai moet dus in het menselijke gedaante gestopt worden
avatar van SgtBudgetGamer
SgtBudgetGamer ( 1556 ) 26-06-2015 14:54
Lumis Baker was een zeer bekende journalist voor de Gotham krant. Hij ging altijd zo hard mogelijk achter de feiten aan. Hij kwam er alleen achter dat zijn werk voor niks was. Altijd al kwam hij met een geweldig verhaal, dan werd hij weer weg gestuurd want de kranten waren omgekocht voor types als Black Mask.

Lumis was één avond te nieuwsgierig voor zijn eigen bestwil en was gepakt door Black Mask zijn handlangers. Deze hebben hem ondervraagd, gemarteld en van alles dat je maar kan bedenken. De ergste was de marteling met lampen. Er werden meerdere spotlampen op hem gezet en hij heeft daar uren gezeten in het licht zonder enige vorm van drinken. Batman was opgegeven moment aangekomen en had de boel gered zoals hij altijd doet.

Nadat Lumis vrij was gelaten, was hij zo gewend aan dat velle licht, dat hij angstig werd van de duisternis. Toch was hij geïntrigeerd door Batman en hij wou meer van hem weten. Maar hoe kom je Batman tegen? Niet door een normale mens te zijn natuurlijk. Nee! Hij had het idee om een schurk te worden! Op deze wijze kon hij Gotham inlichten over verhalen en feiten en ook Batman tegenkomen. Twee vliegen in 1 klap!

Een slechterik met de naam Illuminati.
Iedereen heeft wel gehoord van de term illuminati. Van gekke verhalen tot onverklaarbare theorieën. In Gotham is dit niet anders. Nu is er een slechterik ontstaan dat deze term heel letterlijk neemt. Een schurk dat alles wil verlichten. Hij wil alles illumineren. Zijn doel is om Gotham niet alleen te laten schijnen als een gigantische lamp maar ook door Gotham allerlei roddelverhalen te vertellen.
Deze verhalen zijn daarentegen niet nep. Hij doet enkel aan echte en harde feiten.
Één van zijn grootste doelen is het ontdekken van Batman zijn identiteit. Hij doet dit door het te stalken alleen zijn eigen kostuum zit vol lampjes zodat hij hartstikke opvalt.

Hij is een schurk maar maakt hem dat vrienden met andere schurken? Nee! Hij wil ook informatie over hun! Zoals dat de Joker niet altijd even gestoord is, of dat Poison Ivy eigenlijk een kleinere cup maat heeft dan gedacht. Zelfs Killer Croc zijn kinder krokodil ondergoed is niet veilig.

Hij heeft geen superkracht omdat hij een gewone man is. Daarentegen kan hij enigszins vechten. Hij moest zich als journalist kunnen verdedigen. Al zou je iets van hem speciaal moeten noemen, dan is het hoe goed hij is in informatie te verkrijgen. Je zou bijna zeggen dat hij er net zo goed in is als Batman.

Zijn zwakte is dat hij hartstikke bang is in het donker waardoor Batman zijn duisternis scare tactics heel effectief zullen zijn.


Hopelijk is Lumis Baker A.K.A. Illuminati een leuk concept
Leuke prijsvraag!
avatar van Shidou
Shidou ( 4 ) 26-06-2015 17:47
Voor deze nieuwe slechterik gaan we terug naar 1967!

Het was een koude winterse dag op 14 februari toen deze schurk werd
geboren in de achterstandswijken van Den Haag. Hij was de jongste van een gezin dat bestond uit 6.
Zijn vader was een vertegenwoordiger en zijn moeder een secretaresse en des ondanks dat ze het niet breed hadden was het een erg gelukkig gezin!

Echter verschuilde er een groot geheim in onze schurk!! Hij was niet geliefd op school en werd dan ook altijd gepest! Lunch afgepakt, banden lek gestoken van zijn fiets, in elkaar geslagen en vaak opgesloten in kluisjes. Ook had hij zijn uiterlijk niet mee waardoor het dus 2x zo erg voor hem was en ook de meisjes lieten hem links liggen!
Al die jaren hield hij dit voor zich en deed thuis of er niks aan de hand was, maar uiteindelijk loopt de emmer toch over en toen veranderde onze vrolijke vriend in een gemene, kwaardaardig persoon met maar 1 doel voor ogen, de mensheid kapot te maken en iedereen leeg te zuigen van alles wat ze hebben!!

Om dit te verwezelijken moest hij naar het gymnasium en later ging hij naar de universiteit van Leiden. Toen hij dit allemaal had afgerond was hij er nog niet, zo maakte hij eerst nog een tussenstap bij een groot landelijk bedrijf om zo door te stromen naar de politiek! Dat was namelijk zijn doel!

Na veel konten te hebben gelikt en doen of die veel verstand heeft van alles, was in 2010 de dag! Hij werd minister president en kon zo zijn taak om de mensheid kapot te maken eindelijk gaan uitvoeren!

Tot op heden is die nog steeds bezig met zijn praktijken om de wereld aan zijn voeten te krijgen! Bezuinigen op belangrijke dingen, accijns verhogen, btw omhoog, geld spenderen aan landen die uiteindelijk niks terug geven en leuk overal naar toe vliegen om vervolgens op de foto te gaan zodat wat te posten heeft op zijn facebook!

Deze schurk gaat onder de naam Mark Rutte A.K.A. Rutt-less!

Zijn powers zijn om mensen te beinvloeden met zijn gezwets en veel valse beloftes te doen waardoor hij iedereen naar zijn hand kan draaien waardoor mensen in hem gaan geloven! Dat maakt hem erg machtig! Daarbij kan hij ook de economie beinvloeden door vage beslissingen en bezuinigen!

Echter heeft deze schurk ook een zwakke plek! Doordat hij erg vol van zichzelf is kan hij neergehaald worden met een portie bitterballen, in een huis vol met zijn foto's erin!
Dit klinkt erg simpel maar dat is het niet aangezien the Rutt-less een mastermind is in analyses!

Dus who we gonna call.... Ghostbusters? Nope!! Batman, the dark knight!!

Zou graag voor PS4 willen mocht ik winnen

avatar van M Monster D
M Monster D ( 1374 ) 26-06-2015 19:04
Quote:
Voor deze nieuwe slechterik gaan we terug naar 1967!

Het was een koude winterse dag op 14 februari toen deze schurk werd
geboren in de achterstandswijken van Den Haag. Hij was de jongste van een gezin dat bestond uit 6.
Zijn vader was een vertegenwoordiger en zijn moeder een secretaresse en des ondanks dat ze het niet breed hadden was het een erg gelukkig gezin!

Echter verschuilde er een groot geheim in onze schurk!! Hij was niet geliefd op school en werd dan ook altijd gepest! Lunch afgepakt, banden lek gestoken van zijn fiets, in elkaar geslagen en vaak opgesloten in kluisjes. Ook had hij zijn uiterlijk niet mee waardoor het dus 2x zo erg voor hem was en ook de meisjes lieten hem links liggen!
Al die jaren hield hij dit voor zich en deed thuis of er niks aan de hand was, maar uiteindelijk loopt de emmer toch over en toen veranderde onze vrolijke vriend in een gemene, kwaardaardig persoon met maar 1 doel voor ogen, de mensheid kapot te maken en iedereen leeg te zuigen van alles wat ze hebben!!

Om dit te verwezelijken moest hij naar het gymnasium en later ging hij naar de universiteit van Leiden. Toen hij dit allemaal had afgerond was hij er nog niet, zo maakte hij eerst nog een tussenstap bij een groot landelijk bedrijf om zo door te stromen naar de politiek! Dat was namelijk zijn doel!

Na veel konten te hebben gelikt en doen of die veel verstand heeft van alles, was in 2010 de dag! Hij werd minister president en kon zo zijn taak om de mensheid kapot te maken eindelijk gaan uitvoeren!

Tot op heden is die nog steeds bezig met zijn praktijken om de wereld aan zijn voeten te krijgen! Bezuinigen op belangrijke dingen, accijns verhogen, btw omhoog, geld spenderen aan landen die uiteindelijk niks terug geven en leuk overal naar toe vliegen om vervolgens op de foto te gaan zodat wat te posten heeft op zijn facebook!

Deze schurk gaat onder de naam Mark Rutte A.K.A. Rutt-less!

Zijn powers zijn om mensen te beinvloeden met zijn gezwets en veel valse beloftes te doen waardoor hij iedereen naar zijn hand kan draaien waardoor mensen in hem gaan geloven! Dat maakt hem erg machtig! Daarbij kan hij ook de economie beinvloeden door vage beslissingen en bezuinigen!

Echter heeft deze schurk ook een zwakke plek! Doordat hij erg vol van zichzelf is kan hij neergehaald worden met een portie bitterballen, in een huis vol met zijn foto's erin!
Dit klinkt erg simpel maar dat is het niet aangezien the Rutt-less een mastermind is in analyses!

Dus who we gonna call.... Ghostbusters? Nope!! Batman, the dark knight!!

Zou graag voor PS4 willen mocht ik winnen

eerste reactie's zouden eigenlijk nooit mogen winnen maar dit is echt F'ing cool
avatar van TmoomT
TmoomT ( 590 ) 26-06-2015 20:35
Schurk: Leonardo Dicaprio
Power: Kan zich voordoen als andere mensen met zijn awesome acteerskills
Zwakte: Zijn talent wordt niet erkend waardoor zelfs Batman niets met hem te maken wil hebben
avatar van LittleBigMan
LittleBigMan ( 748 ) 26-06-2015 21:02
Men-Man!

Kracht: Deze superschurk bestaat eigenlijk uit duizenden andere kleine mannetjes. Hoe dat zo? Desbetreffend persoon (Mortimer Scape) was een ietwat dommig, maar steenrijk figuur die volop investeerde in het microminimaliseren (ofwel: verkleinen) van objecten. Dit deed hij omdat hij altijd er altijd al van droomde om de wereld op bacterieel niveau te kunnen bestuderen in the name of science. Het verkleinapparaat was klaar, hij testte het op zichzelf, en voilà! De man was een luttele 4,5 picometer. Bijkomend voordeel was dat de man zijn oorspronkelijke spierkracht van 1,79 meter niet verloren was. Het optillen van een kopje thee, een pan, een kind, etc. was dus geen probleem. Helaas deed een daadwerkelijk probleem zich al gauw voor: terugkeren naar ware grootte was nog niet mogelijk. En dus begon Mortimer volop te investeren in onderzoek naar het klonen van organismes. Tegen de tijd dat dit lukte, kloonde hij zichzelf duizenden keren, stapelde al zijn gekloonde versies op en vormde zo... zichzelf! Een Mortimer bestaande uit miljoenen andere Mortimers! Door al deze investeringen in al deze onderzoeken was Mortimer helaas platzak. Hij besloot dat er maar één weg terug was naar zijn vergane rijkdom: het beroven van een bank (jaja, de man is inderdaad niet bijster slim). En met de kracht van duizenden Mortimers ging hij zowaar op een spree van bankovervallen. Sindsdien is hij een berucht figuur in Gotham City.

Zwakte: Het doden van één Mortimer is niet erg lastig: je trapt hem gewoon dood. Dat klinkt als een vrij grote zwakte, maar vergis je niet: er lopen letterlijk duizenden, tienduizenden, honderdduizenden, zo niet miljoenen Mortimers rond! Bijkomend probleem: Batman doodt uiteraard zijn vijanden niet. Maar hoe vang je een figuur van 4,5 picometer? Laat staan miljoenen figuren van die lengte!

Mortimer Scape = Men-Man!
avatar van Despgamer
Despgamer ( 39 ) 26-06-2015 22:11
Mijn superschurk is The Mantle. Een superheld die de moord op zijn ouders op een wraakzuchtige moord spree ging. Naderhand realiseerde hij zich dat hij zijn ouders haatte en hij nu vrij is van al zijn commitment aan Cape City. Nu is hij een wild card die soms het goede soms het slechte doet. Hij wordt na een slechte actie steeds verslagen door helden die warmte kunnen controleren. Zo heeft Batman hem eens verslagen met thermische Batarangs. De reden? Zijn mantel, waar hij zijn kracht vandaan haalt, krimpt bij warmte hoger dan 40 graden celsius. (PS4)
avatar van Paladijn
Paladijn ( 110 ) 27-06-2015 00:13
Ik presenteer... "The Banker"...

Na de ineenstorting van de financiele markten in 2007 is Gregory Maldorne aan lager wal geraakt. Ontslagen als financieel verantwoordelijk directeur van zijn mega bank en zijn riante villa verkocht om onder de schulden uit te komen. Nu is hij alles wat hij had kwijt. En zijn de banden verbroken met iedereen die hij lief had (z'n vrouw had geen zin in kleiner wonen).

Maldorne blijft echter boven alles een zakenman en via louche deals en slimme financiele trucs bouwt hij een nieuw imperium op: hij verkoopt illegaal games aan de inwoners van Gotham. Deze games zijn echter volgeplempt met malware waarmee zijn imperium alle gegevens steelt van nietsvermoedende budget shoppers. Met het geld dat hij hiermee verdient wordt hij al snel de nieuwe kingpin van Gotham City onder de schuilnaam: The Banker.

The Bankers' grootste vijand zijn sites waar legitieme aanbiedingen op staan: dit gaat ten koste van zijn omzet en invloed in de stad.

Batman maakt handig gebruik van dit gegeven door Alfred Pennyworth dag en nacht alle legitieme koopjes af te laten zoeken en deze in de pricewatch van BG te posten... zo krijgen die budget gasten ten minste waar voor hun geld.
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2417   1) 27-06-2015 13:17
Quote:
Naam: Graviton
Power: Hij kan de zwaartekracht plaatselijk verhogen, waardoor batman niet meer kan vliegen.
Zwakte: Zwaar magnetisch

Ik doe mee voor de PS4 versie

Make Mine Marvel!
avatar van MaxvS
MaxvS ( 80 ) 27-06-2015 20:19
Ik presenteer u: shadow stalker

De shadow stalker, ookwel bekend als militair project 66M-20 is de twintigste iteratie van een genetisch gemanipuleerde mens waarvan het DNA zo is aangepast dat het volgen, observeren en spioneren van andere individuen extreem makkelijk is.
De origine van dit project komt vanuit het leger, dat grote behoefte had aan goede spionnen en undercover agenten. De 20e poging leek in eerste instantie een succes en alles ging zoals gepland.
Echter, een aantal maanden na de start van deze poging begonnen er een aantal van de proefpersonen ziek te worden en te overlijden. Direct werd er gedacht dat dit kwam door de genetische manipulatie van de proefpersonen, maar na lang onderzoek kon er toch niks worden gevonden wat hier op zou kunnen wijzen.
Toen was het te laat. Het bleek dat een van de proefpersonen de rest had vergiftigd met een zeer exotisch onbekend gif en was verdwenen als sneeuw voor de zon. Deze proefpersoon staat nu beter bekend als de shadow stalker, een extreem gevaarlijk persoon dat zonder enig pardon iedereen die hem tegenwerkt omlegt.

Zijn enige zwakte is ontdekt worden. Wanneer dit gebeurd heeft de shadow stalker verder geen superkrachten om zichzelf te beschermen tegen kogels en andere wapens. Daarom moet deze slechterik er ten alle tijden voor zorgen dat hij vanuit de schaduw opereert.

Ik doe graag mee voor de pc versie van het spel.
avatar van Care
Care ( 48302   1) 27-06-2015 22:57
Meest originele slechterik ooit.
Grammarnaziman.

Zijn superpower is haatdragende berichten tegen Batman achter laten maar in zeer complexe teksten.
Zijn zwakte is dat hij overal fouten in teksten moet verbeteren.
avatar van Mauzzahr
Mauzzahr ( 1621 ) 27-06-2015 22:59
Solardude, a.k.a marsmannetje van de zon a.k.a zonnenmannetje.
Speciale superkracht: extreme hitte (absorbeert energie van de zon op afstand en kan dat dichtbij gebruiken/uitstoten).
Zwakte: kan niet tegen water en schuimparty's!

Ik zie solardude graag terug op de xbox one (die nu dus helaas defect is... HOE DAN).
avatar van Dan
Dan ( 1994 ) 28-06-2015 01:14
Bij de ultieme bad guy moet je een gevoel krijgen van 'oei, hoe gaat deze in godsnaam verslagen worden'. In mijn beleving is dat heel moeilijk over te brengen op het scherm. Tot op heden is de ultieme tegenstander met een superkracht nog steeds T-1000 uit Terminator 2 Judgement Day. Uiteindelijk was de oplossing simpel maar ja, daar ging al heel wat nagelbijten en billenknijpen aan vooraf.

Toch wil ik dit proberen te overtreffen door een nóg angstaanjagenderere character te introduceren namelijk: Wifinico. De naam zegt het eigenlijk al: deze bruut gebruikt Wifi als wapen. En er is geen ontkomen aan want iedereen gebruikt het en is men van huis dan staat er wel ergens een hot spot of wordt het gratis aangeboden. Hij neemt het signaal over en daarmee complete identiteiten, nucleare codes, presidentiële beslissingen, gratis hamburgers... en doordat hij deze gave heeft tranformeert hij ook in dat wat ie overneemt. Dus van president tot hamburger, niemand ziet het verschil. Versla zo'n badass maar eens. En nee, 'gewoon de Wifi uitzetten'...die vlieger gaat niet op want er is altijd overal wel een signaal en die weet hij prima te vinden.

Hij is echter simpel te pakken door hem de prijslijst van de Center Parcs Wifi onder de neus te duwen. Daar wordt zelfs hij duizelig van.

PS4

avatar van TwoCents
TwoCents ( 226 ) 28-06-2015 10:19
De nieuwe bad guy heet "No Fly Zone" en zijn 'ability' maakt het onmogelijk gebruik te maken van de bat-wings. Z'n zwakke punt zit bovenop z'n hoofd en vereist dus een andere manier om hem van bovenaf aan te vallen, dan simpelweg te vliegen.
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 28-06-2015 11:50
Manbat! Eerst een grote fan van Batman, maar teleurgesteld door zijn onbereikbaarheid en Bruce's afkeer van schurken voor altijd uitschakelen, een grote tegenstander. Door genetische manipulatie lijkt hij meer op een vleermuis dan op een mens, hij kan dus vliegen en naast gewoon menselijk zicht heeft hij ook uitzonderlijk goed reuk- en hoorvermogen. Hij is genadeloos, gebruikt zijn tanden en klauwen om op zeer efficiente wijze aders te doorboren en gebruikt zijn vleugels om zijn tegenstanders van grote afstand te kunnen neerslaan.

Zijn zwaktes zijn echter dat hij geen normale armen meer heeft (dat zijn zijn vleugels geworden), waardoor het opereren van gereedschap (tech zoals Batman heeft) grotendeels onmogelijk is. Zodra Bruce zijn angst voor vleermuizen compleet heeft overwonnen, moet hij door goed gebruik van zijn speeltjes dit gevecht kunnen winnen!
avatar van Nes
Nes ( 1 ) 28-06-2015 12:25
Wilfred Pennyworth aka Thespian,

Wilfred is de broer van Alfred en kijkt al zijn gehele leven als arme rondreizende acteur in een theathergezelschap met afgunst naar het luxe ;eventje/carriere van zijn broer. Als acteur, weet hij zijn stem/gedrag/postuur zodanig te veranderen dat wanneer hij in het leven van Bruce Wayne stapt, zijn eigen broer hem niet herkent. Omdat hij weet dat er niets ergers is in het leven van Alfred dan zijn goede band met Bruce te verliezen, creeert hij langzaam een wig tussen de twee oude vrienden. Wilfred komt achter de geheime identiteit van Batman, omdat hij zich tijdens Alfred's afwezigheid als Alfred voordoet. En omdat de band tussen Batman en Alfred, nog steeds sterk blijft gedurende de nachtelijke missies, besluit Wilfred een alter ego te creeeren. Thespian! Hij zet verschillende vallen uit voor Batman, waar hij zonder hulp van Alfred bijna niet uit ontsnappen kan. Zo wordt Batman steeds afhankelijker van Alfred, en dit voedt Wilfred in het dagelijks leven. Als dan zelfs de breuk tussen Batman en Alfred ontstaat... dan lijkt het plan van Thespian geslaagd.

Sterke punten: Meester acteur/vermommer, Manipulator, Geduldig
Zwakke punten: Chronische Jaloezie richting zijn broer Alfred, als Thespian plant hij klussen die met theather en acteren te maken hebben, onderschat de band tussen Bruce/Batman/Alfred
avatar van Jkampmeijer
Jkampmeijer ( 1803 ) 28-06-2015 17:07
Builderman. Zie het als een soort lego man die alles kan bouwen, met (lego)blokjes.
Maar hij heeft een sterke drang naar perfectie. Een sneeuwmonster moet wit zijn en mogen geen blokjes van de verkeerde kleur in,
Alle bouwwerken moeten qua kleur kloppen.
Dos om hem te stoppen moet je de benodigde bouwblokjes vernietigen voordat builderman ze kan gebruiken.
avatar van JeffreyBtt
JeffreyBtt ( 977 ) 28-06-2015 17:13
Ik heb de meest unieke villain bedacht, namelijk de Manman-man, nadat Rob de Geus van Smaakpolitiefame met zijn hoofd in de ranzige frituur van een limburgse snackbar is gevallen zwoor hij wraak te nemen op alle vieze eettenten in Nederland.

Met zijn kracht om alle voorwerpen in frituurvet te veranderen breekt hij restaurants en snackbars binnen om ze te controleren op de hygiene. Wanneer dit niet goed genoeg is breekt hij gewoon de hele tent af.

Zijn sterke kanten zijn een goede blik op de hygiene en een semi succesvol SBS 6 programma. Zijn zwakte is viezigheid in het algemeen, die bloedspetters op zijn mooie witte schort nadat Batman z'n tanden eruit slaat zal zijn ondergang zijn.

Ik doe graag mee voor de PS4 versie.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 28-06-2015 22:54
Rol: Administrator
Inmiddels hebben we de items binnen, hier nog een fotootje van de flessenopener.


avatar van Eshura
Eshura ( 658 ) 28-06-2015 23:46
Kevin Conscious

Zijn kracht is dat hij iemand zijn slaaf kan maken. Dit doet hij doormiddel van rook dat hij uitademt van zijn sigaar. Dit kan hij echter maar bij een persoon tegelijk. Daarbij kan hij niet iemand anders overnemen totdat hij meer dan 78 meter van zijn slaaf verwijderd is.
avatar van Watever
Watever ( 488   1) 29-06-2015 00:24
Mijn villain is de Print-man;

De verschrikkelijke Print-man kan niet alleen printpapier (met en zonder inkt) schieten uit zijn achterwerk, maar ook uit zijn mond en neus. Het papier vouwt automatisch op tot een vlijmscherp voorwerp (denk aan een mes/bijl/zwaard etc) en vliegt zo razendsnel af op Batman.
Helaas dat Print-man ook de bullshit kanten van printers overgenomen heeft: altijd is er wel weer een mankement. Papier is op of blijft hangen, inkt cartridges die "opeens" op zijn terwijl er nog genoeg inkt in zit (en daarna de test pagina uitspugen). En soms moet er een monteur bij geroepen worden. Verder werkt hij op een echte neppe V8 benzine motor. Ondanks de oude motor is hij uitermate zuinig aangezien Print-man niet hoeft te rijden.
Al met al een waardige tegenstander voor Batman

Ik doe mee voor de ps4 versie
avatar van Stripedown
Stripedown ( 11   1) 29-06-2015 13:00
B2 ook wel Boef 2, hij is een geniale dief, zwakte: hij is erg slechthorend.
avatar van Pug205GTi
Pug205GTi ( 4864 ) 29-06-2015 13:17
Flashman

Iemand die met zijn ogen in één keer zo veel licht produceert dat je een tijdje niks meer kan zien en ook zijn zijn ogen meteen zijn zwakte dan, mocht daarmee iets gebeuren kan hij sowieso niet meer shinen. Helaas werken zijn krachten ook niet goed als die gene waar naar geschenen wordt een zonnebril op heeft.

Voor mij de PS4 versie a.u.b.
avatar van Kuroi Majutsushi
Kuroi Majutsushi ( 440 ) 29-06-2015 13:18
Aangezien ik toch niet mee doe voor prijzen, deze bedenk ik net

Shurk:
Roman Bellic

Kracht:
Mensen constant lastig vallen met de vraag of ze willen bowlen, waardoor ze zodanig geïrriteerd raken dat ze vergeten waar ze mee bezig waren of op tilt slaan.

Zwakte:
Afgewezen worden op een kalme manier.
avatar van Himathrad
Himathrad ( 1605   2) 29-06-2015 13:50
Name: Nuck Chorris

speciale kracht: Roundhouse Kick FTW
zwakte: sorry Batman.... been nice to know ya...

PS4 plox



avatar van HaagseRicky
HaagseRicky ( 3 ) 29-06-2015 14:42
Naam: Depri-Men

Kracht: Maakt je depessief, zorgt ervoor dat iedereen thuis blijft zitten en gaat comazuipen, zo zuipt iedereen zichzelf dood.
Zwakte: Iedereen is binnen en daar word hij zelf ook depressief van dus gaat hij aan de drugs.

PS4
avatar van OneDay
OneDay ( 3634   34) 29-06-2015 16:46
De slechterik:

Naam: Badman

Super kracht: vanuit de grond de persoon raken (met een badkuip?)
Zwakte: Sloom, doordat hij ze kracht uit de grond moet halen.

Als extraatje na het verslaan van tegenstander:
Taylor Swift / Bad blood:

Cause baby now we got bad blood
You know it used to be mad love
So take a look at what you've done
'Cause baby now we got bad blood

OEPS, copyright
avatar van Jazzer
Jazzer ( 957 ) 29-06-2015 17:08
Naam: The Copy-cat

Deze superschurk heeft de gave van het vermommen tot kunst verheven en kan elk stemgeluid perfect imiteren, waardoor de echte identiteit en leeftijd van deze heer/dame onbekend is. Dit sujet heeft de voorkeur om zich als andere superschurken voor te doen en zo identiteitsfraude te plegen om zijn/haar criminele gedrag (wat immers het snelst rijkdom oplevert) bij anderen in de schoenen te schuiven. Het gerucht gaat zelfs dat het weinige bewijsmateriaal dat er tegen hem/haar was verzameld is verdwenen doordat deze persoon zichzelf als openbaar aanklager toegang tot de zwaarbeveiligde ruimtes van het gerechtshof heeft verschaft. Ook Batman is slachtoffer geweest van deze identiteitsdief, om zo informatie van Harley Quinn los te peuteren toen ze gevangen zat in Arkham Asylum.

De zwakte van the Copy-cat is dat hij/zij niet over de werkelijke superkrachten beschikt van de slachtoffers die worden geïmiteerd, waardoor deze dief dus feitelijk simpel te verslaan is.
avatar van Amboe
Amboe ( 19 ) 29-06-2015 19:44
The Hipster

Deze schurk met zijn ruitjeshemd, knotje en baard is een geduchte vijand van Batman. Hij haat Batman, omdat hij vindt dat Batman te mainstream is.

Met zijn zonnebril kan hij in het (zon)licht kijken en met zijn baard, die hij op commando kan laten groeien, kan hij zijn vijand wurgen. Hij is overigens Batman vaak te snel af op zijn fixie fiets.

Zijn kracht krijgt hij door het eten van gegrild vlees en zelf gebrouwen bier.

Zijn zwakte is echter zijn zonnebril. Hoewel hij tegen het licht in kan kijken, heeft hij slecht zicht in het donker. Daar weet Batman die in de schaduw opereert handig gebruik van te maken. Ook zijn stalen ros kan hem tegenwerken aangezien deze geen remmen heeft, wat vaak resulteert in een regelrecht ritje naar Arkhum Asylum met een gebroken ledemaat.

PS4
avatar van Sparxy
Sparxy ( 2385 ) 29-06-2015 21:13
Mijn badguy voor Batman is dat er geen badguys meer zijn. Niemand is meer slecht, iedereen is op één of andere manier alleen nog maar redelijk goed tot perfect. Wat moet Batman dan? Moet hij de rest van zijn leven nu alleen als Bruce Wayne door het leven gaan?

Wanhopig gaat Batman op zoek naar de badguys die hij nodig heeft, welk bestaansrecht heeft een Batman als er geen enemies zijn? Uiteindelijk gaat deze zoektocht zo diep en ver dat Bruce Wayne/Batman helemaal gek wordt. Hij begint een hekel te krijgen aan Batman als ie Bruce Wayne en aan Bruce Wayne en alle andere 'goeierikken' die de wereld nu alleen nog kent. Dit gaat zover dat er een soort Dr. Jekyll & Mr. Hyde situatie ontstaat. Batman/Bruce Wayne heeft zo'n hekel gekregen aan zichzelf, aan de andere persoon die hij is. Hij draait volledig door.

Als Batman valt hij normale burgers aan, Bruce Wayne probeert deze mensen te helpen maar dat kan hij niet. Dit eindigt uiteindelijk wanneer Bruce Wayne wordt opgenomen, hier zal hij zijn dagen verder slijten. Stijf van de pillen is hij gedoemd om als kasplantje zijn leven uit te dienen. Geen Batman meer, maar ook geen Bruce Wayne meer. Nu alleen nog psychiatrisch patiënt 19860401

PS4 versie mocht ik de gelukkige zijn.
avatar van Nrg50
Nrg50 ( 1055 ) 29-06-2015 22:22
Een baby-schurk, die echt super goed kan springen. Zn zwakheid is rennen, dat lukt niet goed met die korte beentjes. Ik zou graag de PS4 versie willen winnen...
avatar van Logical
Logical ( 491 ) 30-06-2015 08:19
Gravix! Een villan die zijn weerga niet kent! Hij heeft de kracht om dingen gewichtsloos te maken. Zijn zwakte? tja, hij word zelf ook regelmatig gewichtloos.
avatar van Berends
Berends ( 296 ) 30-06-2015 18:04
Slechterik: Brutus
Speciale kracht: hij kan zichzelf oppompen met spiermassa waardoor die megasterk wordt
Zwakte: snelheid (door zijn spiermassa wordt ie traag)

PS4
avatar van Marc66060
Marc66060 ( 40 ) 01-07-2015 20:19
Eduardo

Zijn hele leven zat tot dusver tegen, hij kreeg een hekel aan de maatschappij en wou uiteindelijk alle macht. Nadat hij op jonge leeftijd realiseerde toen hij zo kwaad werd dat hij superkracht kreeg zoals vliegen, door muren heen teleporteren maakte hij hier misbruik van. Het begon allemaal met snoep jatten maar later werd het als maar erger. De grootste banken waren niet groot genoeg en het leger kon hem niet verslaan omdat hij te sterk was. Stukje bij beetje nam hij de macht over. Iemand moest hem stoppen. Zijn zwakte was dat hij van alcohol hield en dat wanneer hij dronken was zijn krachten het niet meer naar behoren deden.

avatar van 23henkieboy
23henkieboy ( 37 ) 02-07-2015 09:01
Quote:
White Widdow a.k.a Mary Jane a.k.a 420 girl. Deze super villian kan het niet uit staan dat er iemand "higher" kan zijn dan haar.

Niet alleen is ze jaloers als ze Batman ziet vliegen op zijn Batwing of rond ziet zweven door de lucht, iets waar elke stoner van droomt om als een vogel door de lucht te razen.. Far out dude..! Maar ze kan het niet uit staan.. Die ene nacht toen ze Batman zag spacen op straat nadat hij Scarecrow's angst vergif heeft lopen inhaleren. Hoe kon iemand meer onder invloed zijn dan haar..?

Toen begon het allemaal, na die bewuste avond, de jaloezie nam haar over. Vanaf die dag zwoor ze Batman, de patser, de opschepper, te doden.. Zij zou hem een dosis realiteit geven met behulp van haar wiet parafinelia. Wat te denken van de bong netten, explosieve blunts, homing tipjes met ijzeren punten die zijn Batsuit in stukjes kunnen verscheuren.

Met haar catchphrase, "Wie is klaar om high te worden!" kondigt zij zichzelf aan terwijl ze in de aantocht komt op haar low rider fiets, schater lachend en met natuurlijk de munchies.

Haar enige zwakte is dan ook eten. Ze krijgt zo'n honger van al dat wiet roken maar is zelf zo druk met Batman bezig dat ze vergeet te eten. Maar niet zomaar eten, nee, nee, dat zou te makkelijk zijn. Ze eet alleen maar eten dat is bereid door een professionele chef. Dus telkens als Batman van haar af wilt komen moet hij naar een restaurant of Alfred bellen om een gourmet maaltijd voor te bereiden, wat natuurlijk ook de nodige tijd kan kosten, misschien wel op een dag.. Net tijd genoeg om Batman sky "high" te blazen.. Haha.. Hahahaha.. Muwahahahahahahaha!!


lol