Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Fifa 18: Alle acties, deals en nachtopeningen op een rij

Geplaatst op 25-09-2017 22:21
Nog heel even geduld en dan is het zover, op vrijdag 29 september ligt Fifa 18 in de winkels voor nagenoeg elke console. Maak je borst dus maar nat! Maar waar is de game het goedkoopst? Welke goodies kun je eigenlijk allemaal scoren bij een exemplaar en welke winkels gaan ‘s nachts open zodat je om 0:00 op 29 september al kunt beginnen? Voor het gemak hebben we een overzicht voor je gemaakt van alles wat je moet weten!



Wat is het verschil tussen de Standard, Ronaldo, Ronaldo Icon en Legacy Edition?
Fifa 18 komt uit in drie versies. Je hebt de Ronaldo Editie en standaard uitvoering voor de nieuwe consoles en er is de Legacy Edition voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Fifa 18 Standard edition
Wat is het verschil vraag je je misschien af. De standaard versie spreekt natuurlijk voor zich, hier zitten geen extra’s bij, al krijg je soms alsnog pre-order goodies. Deze is het goedkoopst met een prijs van rond de € 57 en heeft de volgende bonussen als je de game voor de dag van release pre-ordert.



Fifa 18: Ronaldo Editie
De Ronaldo Edition is voornamelijk voor de FUT spelers onder ons, voor 20 weken krijg je elke week een Premium gouden pakje, daarnaast mag je al op 26 september beginnen. Dat je verder Ronaldo voor vijf wedstrijden als leenspeler erbij krijgt en de extra tenues zijn leuk, maar daar koop je deze uitvoering niet echt voor. Er hangt wel een prijskaartje aan deze exclusieve uitvoering. Voor de Xbox One is deze € 83,00, voor de PS4 zelfs € € 89,00. Toch € 32 meer dan de standaard editie.



Fifa 18 Legacy Edition
Verder is er dus nog de Legacy Edition voor Xbox 360 en de PlayStation 3, wat houden deze precies in? Volgens EA Sports bestaat de Legacy edition eigenlijk alleen uit kit en team updates, zodat alle spelers in de juiste teams zitten. De Legacy uitvoeringen bevatten dus geen nieuwe gameplay features of innovaties op het gebied van graphics. Grafisch zijn de games dus vergelijkbaar met Fifa 17 voor deze consoles. In het kort:



Fifa 18 Ronaldo Icon Edition
Dan is er ook nog de Fifa 18 Ronaldo Icon Edition, deze is alleen digitaal te krijgen en bevat maar liefst 40 Ultimate Team packs, Ronaldo Nazaro als leenspeler en wekelijks een Team of the Week speler te leen. De Ronaldo Icon Edition is digitaal beschikbaar voor PC, Xbox One en PS4. In het kort:



Waar is Fifa 18 het goedkoopst?
Om te beginnen hebben we natuurlijk voor je een overzicht van alle uitvoeringen, de prijzen die er bij staan zijn de prijzen die op het moment van schrijven de laagste prijs waren. Voor het gemak zetten we ze allemaal even op een rij.
Klik op de prijs om de huidig laatste prijs te vinden.
PS4 Fifa 18 € 56,99
PS4 Fifa 18 Ronaldo Edition € 89
Xbox One Fifa 18 € 56,99
Xbox One Fifa 18 Ronaldo Edition € 83
Switch Fifa 18 € 52,90
PC Fifa 18 € 52
Xbox 360 Fifa 18 € 52
PS3 Fifa 18 € 52

Je kunt de game nog tot en met donderdag nog bestellen, dan heb je hem vrijdag op de releasedag in huis.



Welke Fifa 18 bundels zijn er beschikbaar?
Voor de PlayStation 4
Opvallend genoeg zijn er dit jaar alleen officiële Fifa 18 bundels voor de PlayStation 4. Er zijn er zelfs twee. Eentje met de PlayStation 4 Pro en eentje met een Slim:

PlayStation 4 Slim (1 TB) + FIFA 18 van € 344,-, voor € 319,-
PlayStation 4 Pro (1 TB) + FIFA 18 Ronaldo Edition voor € 444,-



Voor de Xbox One
Voor de Xbox One zijn er dus geen officiele bundels dit jaar. Toch wordt stiekem Fifa 18 alsnog stiekem bij sommige bundels erbij gestopt, zodat je deze alsnog stiekem met een Xbox One kunt scoren:

Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC (+Fifa 18) € 233,-



Welke aankoopacties lopen er allemaal?
Er zijn heel wat verschillende promoties gaande rondom de release van Fifa 18. We beginnen met de meest algemene actie en vervolgens kijken we naar specifieke deals bij diverse winkels. De goodies variëren van ingame items tot gratis pizza’s voor de hongerige gamers onder ons.

Pre-order en ontvang een code voor ingame Gold Packs en tenues
Bij de diverse winkels krijg je ingamegoodies voor Ultimate Team wanneer je de game voor de releasedatum besteld. Dat is natuurlijk nooit verkeerd om je FUT carriere te kickstarten. Let op dat je deze alleen krijgt als je Fifa 18 uiterlijk 25 september bestelt. In het kort wat je krijgt:

Let op dat deze goodies mogelijk niet bij elke winkel worden weg gegeven, winkels waar je in ieder geval zeker deze DLC krijgt zijn: Wehkamp, bart smit, intertoys,bol.com, Coolblue, Nedgame, Game Mania. De kans bestaat dat het bij alle winkels geldt, alleen bij deze winkels staat het zeker in de beschrijving als promotie vermeld. Wil je er zeker van zijn, dan kun je altijd de winkel waar je hem gepre-orderd hebt even contacteren.

Ontvang € 5 Cadeaucard bij Bart Smit en Game Mania:
Cash is nooit verkeerd, want dan kan je het aan een andere game uitgeven die je nog wilt hebben.Bij Zowel Bartsmit.com als bij Gamemania krijg je een € 5 giftcard als je Fifa 18 besteld. In ieder geval bij Bart Smit krijg je ook de giftcard als je hem al eerder had gepre-orderd. De prijs bij Game Mania is Fifa 18 momenteel € 59,98, bij Bart Smit is deze Bart Smit is momenteel € 59,99.



Gratis 3 meter lange oplaadkabel bij Gameshop Twente
Bij Gameshop Twente krijg je een gratis extra lange oplaadkabel voor je controller.

Scoor een Fifa 18 Grasmat Tas bij Wehkamp
Weer eens wat anders, bij wehkamp.nl kun je Fifa 18 bestellen samen met een beste coole rugtas. De tas heeft een grasmatje aan de buitenkant. Deze uitvoering kost € 5 meer dan de kale versie, maar € 5 voor een Fifa 18 tas is niet duur. De game kost op dit moment met rugtas € 62,,-.



Pizza bij Mediamarkt
Mediamarkt slaat de handen in één met New York Pizza, als je bij hen Fifa 18 scoort krijg je een coupon voor New York Pizza voor een tweede pizza gratis. Bestel je de Ronaldo Edition is de pizza zelfs geheel gratis. Voor de hongerige fans onder ons dus. De prijs bij Mediamarkt.nlis momenteel € 57.



PlayStation 4 Thumb Grips voor op je controller bij Coolblue
Glijd je steeds van je Thumb Sticks af? Dan is de actie van Coolblue misschien iets voor jou. Je krijgt namelijk maar liefs 8 Thumb Grips bij de aanschaf van Fifa 18 voor de PS4. De game kost bij Coolblue € 64,99.



Game Mania actie inruilacties
Zit je krap bij kas deze maand, maar wil je toch niets missen van deze nieuwe Fifa? Dan is de inruilactie van Game Mania misschien nog iets voor jou. Als je één PS4 of Xbox One game inlevert krijg je hem mee voor € 39,-. Lever je twee games in, dan betaal je nog maar € 19 bij en heb je Fifa 18 in huis. Je kunt hier zien welke games in aanmerking komen om te kunnen ruilen voor deze actie. Wil je de PlayStation 4 Pro 1 TB incl. de Ronaldo Edition, dan kan je die ook met korting krijgen, hiervoor moet je wel bereid zijn om je huidige Xbox One of PlayStation 4 in te ruilen, maar dan kan je hem krijgen al voor € 279,-



Speel nu al de volledige versie van Fifa 18 in de Pop-up Store op Utrecht Centraal
Moet je wachten op Utrecht Centraal? Dan is er goed nieuws, er is nu namelijk een Mediamarkt Popupstore tussen platform 8 en 9, waar je nu de volledige game kunt spelen op zowel kleine als grote schermen. Voor iedereen die in de buurt van Utrecht zit misschien leuk om even te buurten en Fifa 18 alvast aan de tand te voelen. Wij zijn er vrijdag toevallig geweest, er staan een stuk of 20 gamepods om mee los te gaan.



Nachtopeningen: Welke winkels gaan er in de nacht van 28-09 op 29-09 open?
Kan je niet wachten om straks aan de slag te gaan met Fifa 18? Dan is er goed nieuws, er gaan namelijk diverse Mediamarkten al om 0:00 open zodat je meteen aan de slag kan met de game. We hebben inmiddels vernomen dat Game Mania geen nachtopening zal houden voor Fifa 18. Van Intertoys is het (nog) niet bekend. De Mediamarkten waar je al om 0:00 terecht zal kunnen zijn:

Hier een overzicht van de winkels die ‘s nachts opengaan:

Winkels met nachtopeningen in de nacht van 28 op 29 september:
Mediamark Amersfoort
Mediamark Amsterdam Arena
Mediamark Apeldoorn
Mediamark Den Haag
Mediamark Deventer
Gameshop Twente Enschede (Al vanaf 23:00 op 28-09)
Mediamark Ede
Gameshop Play-It Emmen
Mediamark Hengelo
Mediamark Nieuwegein
Gameshock Oss
Mediamark Rijswijk
Mediamark Rotterdam Beijerlandselaan
Mediamark Utrecht Experience (Dit is op het station van utrecht de pop up store)
Mediamark Venlo

Ben je verder nog op zoek naar de Super Nintendo Classic Mini? Dan is er goed nieuws, want (m.u.v. bij de popupstore) deze zal tijdens deze nacht ook verkrijgbaar gaan zijn bij Mediamarkt.
Zodra er meer winkels bekend zijn laten we het weten, maar voor nu zijn dit de winkels die 's nachts voor je klaar zullen staan.

Nog heel eventjes geduld nog en dan is het weer zover!
Kijken jullie uit naar de game of juist helemaal niet? Welke versie ga je halen? Laat het weten in de comments. In ieder geval zullen we als we nog meer mooie of aparte deals tegenkomen deze natuurlijk updaten. Ook als we meer nachtopeningen tegenkomen voegen we deze toe, maar hopen dat we je zo al een heel stuk op weg hebben kunnen helpen!

Meld het ook vooral als je nog mooie deals of andere aankoopacties hebt gezien. Zo krijgen we een nog completer beeld van wat er allemaal beschikbaar is. Voor die gene die Fifa 18 straks gaan halen, alvast heel veel speelplezier! Wie weet zien we je terug op het voetbalveld.

Geplaatst op 25-09-2017 22:21
Aantal keer bekeken: 14885

Laatste reacties

avatar van Chewbaka
Chewbaka ( 1319   8) 25-09-2017 22:44
Heb de digitale icon editie voor de PS4 besteld. Kon hem dus van het weekend al downloaden en over een uur en een kwartiertje kan ik spelen. Moet er alleen om 6 uur uit, dus zal om 12 uur even één potje spelen en dan snel slapen.
avatar van Tinus2606
Tinus2606 ( 275 ) 25-09-2017 22:44
Joepie weer een nieuwe FIFA....
avatar van DaggieWaggie
DaggieWaggie ( 39305   67) 25-09-2017 22:50
Quote:
Joepie weer een nieuwe FIFA....
Ik vind het ook geen bal aan.
avatar van Ktugach
Ktugach ( 21169   496) 25-09-2017 22:50
Rol: Administrator
Heb er zin an!
avatar van Gamer88
Gamer88 ( 1723   9) 25-09-2017 22:52
Wil het feestje niet verPESten........
avatar van SR8
SR8 ( 4292   7) 25-09-2017 22:54
Ik snap niet waarom ze nog nachtopeningen doen. De echte fanatiekelingen kopen wel de Ronaldo of Icon editie.

Edit: En ik maar denken dat ze dat in Leeuwarden wel begrepen, maar nee, daar hebben ze dus ook een nachtopening.
http://mobile.twitter.com/MediaMarktLWD/status/910843283957526528
avatar van Jerome2812
Jerome2812 ( 1395 ) 25-09-2017 23:20
Mooi overzichtelijk verhaal. Toch wacht ik, net als vorig jaar, lekker tot de game op EA access beschikbaar is. Ik vind 50+ euro voor een update elke keer toch veel te veel geld.. Niet echt heel vernieuwend dit jaar helaas.
avatar van Soninlaw
Soninlaw ( 414 ) 25-09-2017 23:25
Wat een gigantisch artikel over FIFA. Waar is die van PES? Die had ook speciale uitgaves......
avatar van Davidov
Davidov ( 13583   2) 25-09-2017 23:31
''PlayStation 4 Pro (1 TB) + FIFA 18 Ronaldo Edition van € 344,-, voor € 444,-'''
Dat lijkt me nou niet echt een goede deal dan
avatar van Ktugach
Ktugach ( 21169   496) 25-09-2017 23:45
Rol: Administrator
Quote:
''PlayStation 4 Pro (1 TB) + FIFA 18 Ronaldo Edition van € 344,-, voor € 444,-'''
Dat lijkt me nou niet echt een goede deal dan

Aangepast
avatar van Johandy
Johandy ( 3858   6) 26-09-2017 06:46
De FIFA 18 PSV Steelbook Edition is vanaf klokslag 00.00 uur te koop bij PSV. Die editie bevat de normale game en verpakking, met als extraatje de PSV Steelbook. Zoals gezegd opent het Philips Stadion op donderdag 28 september om 22.00 uur haar deuren bij ingang 10. Op de onlangs vernieuwde Coen Dillen Promenade staan voldoende consoles opgesteld waar je al voor de officiële release FIFA 18 kunt spelen!

Korting op PSV Steelbook Edition
De FIFA 18 PSV Steelbook Edtion is te koop voor een speciale actieprijs van € 64,99 voor de populaire consoles zoals PS4 en Xbox One. De game voor Nintendo Switch, PS3 en Xbox 360 kost slechts € 59,99.
avatar van Rominick
Rominick ( 2522 ) 26-09-2017 07:05
Quote:
Als je één PS4 of Xbox One inlevert krijg je hem mee voor € 39,-. Lever je er twee in, dan betaal je nog maar € 19 bij en heb je Fifa 18 in huis.

Consoles of games xD
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 26-09-2017 07:46
Rol: Administrator
Quote:
Wat een gigantisch artikel over FIFA. Waar is die van PES? Die had ook speciale uitgaves......

Omdat daar niet zoveel acties vanuit winkels rondom waren helaas, ook geen nachtopeningen. :-)

@Rominick: goed punt, even 'games' toegevoegd :-P
avatar van Raytje
Raytje ( 23   1) 26-09-2017 09:04
Onlangs voor het eerste PES'18 gespeeld, wat een topgame. Eerste match ooit in iets anders dan Fifa games en ik beleefde er meer spanning en actie bij dan elke andere afgelopen Fifa versie.
avatar van Overkill
Overkill ( 1024 ) 26-09-2017 11:03
Jullie hebben meer energie gestopt in dit bericht dan EA doet in hun "nieuwe" games...
avatar van DnDoel
DnDoel ( 34   1) 26-09-2017 11:23
Is dit een promotie bericht voor de media markt?
Er zijn door het land heen echt wel meer winkels die een nachtopening hebben.
Gisteren avond ben ik bij Game Shock Oss geweest die een nachtopening hadden voor de Ronaldo editie en die hebben donderdag ook weer een nachtopening voor de standaard editie.
Ook heb ik online gezien dat er in Emmen een game winkel was waar de Ronaldo editie gisteren was af te halen en die hebben donderdag als het goed is ook weer een nachtopening.
Op de site van Gameshop Twente staat ook aangegeven dat ze open gaan.
Vorig jaar was het overzicht beter uitgewerkt, want nu lijkt het alleen alsof de media markt een nachtopening heeft.
avatar van XMiMAX
XMiMAX ( 265 ) 26-09-2017 12:20
Gisteravond toch maar overstag gegaan en hem bij wehkamp besteld voor 57 euries! Toch alweer ruim een week met de FUT web app bezig en kon de verleiding niet weerstaan. Zin an!
avatar van FIFA Deluxe
FIFA Deluxe ( 6 ) 26-09-2017 12:40
Word de Ronaldo edition vandaag nog in winkels verkocht zonder pre-order?
avatar van Hbc Helios
Hbc Helios ( 154 ) 26-09-2017 15:42
Een nachtopening voor zo'n dertien in een dozijn spel als FIFA?
avatar van SR8
SR8 ( 4292   7) 26-09-2017 15:50
Quote:
Word de Ronaldo edition vandaag nog in winkels verkocht zonder pre-order?

Daar kom je denk ik maar op 1 manier achter, langs gaan.
avatar van Megalomaan
Megalomaan ( 2138   4) 26-09-2017 16:19
Nachtopening combineren een aantal winkels met de immer populaire SNES Mini release.
avatar van Sky-F
Sky-F ( 519 ) 26-09-2017 16:25
Fifa nummertje zoveel. Elk jaar € 60 neerleggen
voor praktisch dezelfde game. Misschien als je een Switch hebt juist wel weer leuk om Fifa on the go te spelen.
avatar van Bartt3002
Bartt3002 ( 613 ) 26-09-2017 16:40
Net verzend bevestiging van Bart Smit gehad zal mij benieuwen of ie dan al aankomt
avatar van Sgt_PowerColt
Sgt_PowerColt ( 6734   4) 26-09-2017 16:48
Mooi, ik wacht op een pricedrop van Fifa 17. Ik loop standaard een jaar achter, lekker budget.
avatar van SR8
SR8 ( 4292   7) 26-09-2017 16:57
Quote:
Net verzend bevestiging van Bart Smit gehad zal mij benieuwen of ie dan al aankomt

Dat doen ze wel vaker bij Bart Smit. Dan schuift de dag van bezorging steeds op. Dan zijn de games al aangemeld bij PostNL, maar nog niet opgehaald.
avatar van Sky-F
Sky-F ( 519 ) 26-09-2017 17:08
Quote:
Mooi, ik wacht op een pricedrop van Fifa 17. Ik loop standaard een jaar achter, lekker budget.

Whaha helemaal geweldig. En gelijk heb je.
avatar van Yørn
Yørn ( 4189   24) 26-09-2017 17:54
Rol: Administrator
Quote:
Is dit een promotie bericht voor de media markt?
Er zijn door het land heen echt wel meer winkels die een nachtopening hebben.
Gisteren avond ben ik bij Game Shock Oss geweest die een nachtopening hadden voor de Ronaldo editie en die hebben donderdag ook weer een nachtopening voor de standaard editie.
Ook heb ik online gezien dat er in Emmen een game winkel was waar de Ronaldo editie gisteren was af te halen en die hebben donderdag als het goed is ook weer een nachtopening.
Op de site van Gameshop Twente staat ook aangegeven dat ze open gaan.
Vorig jaar was het overzicht beter uitgewerkt, want nu lijkt het alleen alsof de media markt een nachtopening heeft.

We hebben de grootste retailers gemaild om te vragen of ze open gingen, dus nee geen Mediamarkt reclame, alleen zij gaan open van de grotere ketens. De Gameshock in Oss en de gamewinkel in Emmen hebben we hierbij gemist qua mailing, maar juist goed dat je het daarom hier meld zodat andere Budgetgamers hier ook gebruik van kunnen maken :-)
avatar van Richard036
Richard036 ( 49 ) 27-09-2017 02:25
Wehkamp, standaard editie voor 55 Euro.
avatar van Roosje
Roosje ( 7984   28) 27-09-2017 07:50
Ik ben erbij (voor de snes mini) bij Mediamarkt Rijswijk. ^~^
avatar van BudgetJP90
BudgetJP90 ( 19 ) 27-09-2017 12:54
Quote:
Wehkamp, standaard editie voor 55 Euro.

Werkt de kortingscode welkom ook bij deze actie?
avatar van Jumpman
Jumpman ( 553   5) 27-09-2017 14:12
Dit jaar maar matige verbeteringen voor het geld.
avatar van DeGeksteKaas
DeGeksteKaas ( 5507 ) 27-09-2017 18:10
Voetbal is net zo vies als after eight.
avatar van Kristox28
Kristox28 ( 13 ) 27-09-2017 23:13
Blij dat ik de Ronaldo Edition voor 64,99€ heb kunnen bemachtigen

Switch versie komt er in principe ook aan
avatar van YOLOYOLO
YOLOYOLO ( 1870 ) 29-09-2017 09:49
Quote:
Dit jaar maar matige verbeteringen voor het geld.

en toch ga je hem kopen of nie dan