Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

MarathonPrijsvraag Just Cause 4: Einde!

Laatste winnaars maken we uiterlijk morgen om 12:00 bekend! We hopen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad tijdens de Run!

Welkom Budgetgamers op het eiland van Solis! Het strijdtoneel van Just Cause 4 en de marathon van vandaag. Deze locatie is wel even wat anders dan een standaard marathon! We staan hier namelijk boven op de berg in het noordwestelijk puntje van Salos. Hopelijk hebben jullie zowel je Wingsuit meegenomen als jullie renschoenen, want het beloofd een wilde rit te worden waarbij je elk uur kans maakt op prijzen. Dit alles ter viering van de release van Just Cause 4 die vanaf deze week in de winkels ligt. Wil je meer weten over wat de marathon inhoudt? Zie dan de Marathon Introductie voor meer informatie! Sta jij al klaar?17:00-18:00 Etappe 8: Laatste stukkie rennen en FINISH!!!
Jaaaaa je hebt het gehaald! De laatste horde is hier! Woehoehoei! Gefeliciteerd!!! Het laatste stukje is weer even ouderwets rennen naar de top, de plek waar we vanochtend met zijn allen zijn begonnen. Kom je net binnen? Dan maak je dit uur sowieso kans op Just Cause 4 voor een console naar keuze!Etappe 8: Laatste stukje en de finishlijn over! Je hebt het hele eiland rond gerend, gereden, gevlogen en gevaren! En ook nog eens de Black Hand van je afgehouden. Fantastisch gedaan! Plaats hieronder een reactie om te finishen en je mag even lekker gaan ontspannen! Je hebt het gehaald! Kom je net binnen? Dan maak je natuurlijk kans op de etappeprijs, dat is ook in etappe 8 een exemplaar van Just Cause 4 voor een console naar keuze!

Pfew,hijg, hijg nog een klein stukje en hoppa! JE BENT GEFINISHED!!!! Super gedaan!Gadgets te gebruiken in etappe 8: Wat jij wil om de finish te vieren. Maar niet nodig
Setting: Wij staan boven op de berg voor jou te juichen, terwijl je met roetvlekken en de nodige kleerscheuren de heuvel op zien rennen. Geweldige gedaan Budgetgamer! Jij bent klaar voor wat Solis je te brengen heeft!

De laatste winnaars maken we uiterlijk morgen om 12:00 bekend, maar waarschijnlijk vanavond nog. Het was me het dagje in ieder geval wel.
Prijs voor Etappe 8: Just Cause 4 voor een console naar keuze!
Je hebt aangetoond dat je de wereld van Just Cause 4 weet te overleven, daarom maak je tijdens deze etappe als beloning kans op een exemplaar van Just Cause 4 voor een console naar keuze!Waar zijn we op dit moment in de wereld van Just Cause 4?
Het is altijd handig om te weten waar je natuurlijk loopt te zweten en te hijgen, daarom hebben we voor het gemak een kaartje bijgevoegd met de locatie!

Ingezoomd op Solis zijn we hier:

Zoomen we uit, dan zijn we hier:Marathon Prijs: 2x kans op Just Cause 4 Gold Edition voor als je alle etappes meeloopt!
Weet je elk uur mee te lopen tijdens de marathon? Dan maak je kans 2x kans op de Just Cause 4 Gold Edition voor een console naar keuze! Deze prijs is voor alle Budgetgamers die elk uur meerennen!Welkom op Solis! De Marathon is van start sinds 10:00!
We zijn dan eindelijk op Solis gearriveerd! Om 10:00 gaan we van start met de eerste etappe! Dit bericht is het verzamelpunt van de marathon. Maak je veters maar alvast goed vast, want het belooft een wilde rit te worden! Bij deze krijg je alvast je digitale rugzak in je handen gedrukt, die goed van pas gaat komen tijdens de run. Zie verder op dit bericht meer informatie over wat hier allemaal in zit!

Hoe werkt de Marathon prijsvraag?
De marathon loopt vrijdag van 10:00 tot 18:00. Om 10:00 posten we in dit bericht de eerste etappe die we gaan lopen, vanaf 11:00 plaatsen we etappe 2 etc.

Tijdens een etappe leggen we een bepaald stuk af in Solis. Door een reactie tijdens een bepaald uur (of elk uur) te plaatsen onder dit bericht 'ren' je als het ware mee. Elk uur plaatsen we een Etappe opdracht die je in je reactie kunt oplossen. Dit kan simpelweg zijn ‘reageer om een stuk af te leggen’, tot een uitdaging die de Black Hand je voorschotelt tijdens de run. De Black Hand is de gevechtseenheid binnen Just Cause 4 die ook tijdens de marathon niet stil zal zitten!
Los je de opdracht op in jouw post, dan maak je direct kans op de prijs van dat uur. We geven elk uur duidelijk aan wat de opdracht is, zodat je nooit in de war raakt wat je nu precies de bedoeling is.

Overigens kun je bij de opdrachten gebruikmaken van de gadgets uit je rugzak, dit zijn gadgets die ook in Just Cause 4 terug komen. Wat er in je rugzak allemaal zit, lees je hieronder. Zo proberen we echt het gevoel te creëren je zelf door de wereld van Rico aan het racen bent!

Rugzak met gadgets voor onderweg
Nog even een reminder welke gadgets er in je rugzak zitten. Deze kun je tijdens de Run gebruiken. Zie voor een plaatje van elke gadget ook de Rugzakpost.Wat zit er in?

1. Grapple hook
Ten eerste zit er in jouw Combat rugtas een Grapple hook! Een superhandig ding dat je om je arm kunt schuiven. Met de grapple hook kun je je vasthaken aan een voertuig, ballon, vliegtuig of wat dan ook. Daarnaast kun je twee objecten aan elkaar koppelen en naar elkaar trekken. De reikwijdte is ongeveer 20 meter, dus je hebt wat ruimte om te overbruggen met dit handige hebbeding.

2. FeestBalonnen & boosters
Bij een launch feestje horen natuurlijk ook balonnen! Maar natuurlijk wel in een Just Cause 4 tintje. Dit zijn dan ook niet zomaar balonnen, je kunt deze namelijk gebruiken om wat je ook wilt de lucht in te laten zweven. Of het nu een obstakel in je weg is of je wilt je gehele voertuig de lucht in krijgen, alles is mogelijk. De Boosters kun je vervolgens plakken op het object wat jij de lucht in laat zweven, om zo voor uit te kunnen komen.

3. Wingsuit
Ben je hem thuis vergeten, dan geven we je bij deze alsnog een super ergonomische Wingsuit, het lijkt wel kerst met al deze mooie cadeautjes! Heb je nog nooit een Wingsuit gebruikt zeg je? Eehrrr trek hem goed aan en doe vooral de rits goed dicht...ennuh.. spring gewoon van een berg af en kijk wat er gebeurt? Ha! In ieder geval kun je zo flinke afstanden afleggen en een afdaling goed te laten verlopen.

4. Parachute
Daarnaast krijg je ook nog een parachute mee, die je kunt gebruiken om een veilige landing te maken. Waarom je een parachute mee krijgt bij een marathon vraag je? Goeie vraag, maar iets zegt ons dat die toch nog best goed van pas kan komen!

Ren een keertje mee en maak direct kans op GameMania bonnen of Just Cause 4!
Je rent natuurlijk niet voor niets mee, want je maakt dankzij Square Enix en Gamemania kans op toffe prijzen! Van waardebonnen tot een exemplaar van Just Cause 4 en zelfs de Gold Edition! Daarbij maken we een onderscheid tussen sprinters die af en toe een uurtje meedoen en de marathonrenners die de gehele dag meerennen.

GameMania waardebonnen & Just Cause 4 voor de sprinters 10:00 – 18:00
Je maakt elk uur kans op prijzen die we onder de reacties verloten. Zie het als een beloning voor het lopen/ overleven van de uitdagende Run. Zowel sprinters als marathonrenners maken gedurende de gehele dag elk uur kans op sprintprijzen. We beginnen rustig met GameMania bonnen van € 10, € 20 én € 30! Zo kun je bijvoorbeeld Just Cause 4 straks met flinke korting kopen of natuurlijk iets anders leuks. Aan het eind van middag maak je tevens kans op een exemplaar van Just Cause 4 voor een console naar keuze!Marathonrenners maken tevens kans op de Just Cause 4 Gold Edition!
Ben je een marathonrenner? Dan reageer je elk uur gedurende de gehele marathon! Dat is natuurlijk niet gemakkelijk, maar daar is de beloning dan ook naar! Je maakt niet alleen elk uur kans om een sprintprijs te winnen. Die gene die het lukken om elk uur te reageren, maken tevens kans op de Gold Editon van Just Cause 4 voor Xbox One of PS4! Het is het dus sowieso waard om de eindstreep te halen.De Solis speeltuin zelf onveilig maken?
Wil je je langer vertoeven in Solis dan alleen vandaag? Dan kun je hieronder een overzicht vinden van de versies van Just Cause 4 die vanaf vandaag in de winkels liggen. Elke versie linkt naar het prijsprofiel, zodat je direct kun zien wat de prijzen zijn voor elke uitvoering. Ook is die verkrijgbaar in de PlayStation Store en via Xbox Live.

PlayStation 4
Just Cause 4
Just Cause 4 Steelbook Edition
Just Cause 4 Gold Edition

Xbox One
Just Cause 4
Just Cause 4 Steelbook Edition
Just Cause 4 Gold Edition

PC
Just Cause 4
Just Cause 4 Gold EditionHeel veel succes iedereen!
We wensen jullie heel veel succes in Solis! Eens kijken wie er straks heelhuids als winnaars allemaal uit de bus gaan komen! We bedanken Square Enix voor het mogelijk maken van deze marathon en wensen jullie veel plezier met deze explosieve editie van de Marathon! Het feest gaat beginnen!


Laatste reacties

avatar van Tebeth
Door Tebeth (133 reacties) op 07-12-2018 08:49
( PM )
Ik ben er klaar voor: hardloopschoenen aan, rugzak mee, let's go!
avatar van VaKeM
Door VaKeM (167 reacties) op 07-12-2018 08:53
( PM )
Ik ben er klaar voor !
avatar van TW333331
Door TW333331 (54 reacties) op 07-12-2018 08:56
( PM )
100% klaar! I'm born ready!
avatar van DarkLight
Door DarkLight (385 reacties) op 07-12-2018 08:57
( PM )
Muziek op en gaan
avatar van PantheR
Door PantheR (56 reacties) op 07-12-2018 09:01
( PM )
Klaar voor de start...............
avatar van Heart1982
Door Heart1982 (315 reacties) op 07-12-2018 09:06
( PM )
Net nieuwe Salomon's gekocht speciaal voor deze run.
Ik ben er weer klaar voor.
avatar van Dandanna
Door Dandanna (194 reacties) op 07-12-2018 09:17
( PM )
Bring it on!
avatar van Jazzer
Door Jazzer (114 reacties) op 07-12-2018 09:19
( PM )
Ik neem even een bakkie pleur als de gebruikelijke doping voor zo'n uitputtende run.
* Rek * strek * krak! *
avatar van GFCB
Door GFCB (57 reacties) op 07-12-2018 09:19
( PM )
Alright! Ready, set, goo...! Success iedereen!
avatar van YdieresiS
Door YdieresiS (264 reacties) op 07-12-2018 09:21
( PM )
Ik hoop dat ik alle uren ga redden, maar ik zit er klaar voor.
avatar van Cryothic
Door Cryothic (93 reacties) op 07-12-2018 09:23
( PM )
Helemaal klaar voor... zelfs speciaal schone sokken aangetrokken voor de wandeling. Owja, en een liga in m'n broekzak, voor onderweg. Want leuk hoor, al die gadgets, maar die kun je niet eten natuurlijk.
avatar van Remedy
Door Remedy (685 reacties) op 07-12-2018 09:24
( PM )
Whaattt, waar is mijn supercombimegaMacGyvertool voor onoplosbare situaties? Phew, gevonden!
avatar van Soninlaw
Door Soninlaw (281 reacties) op 07-12-2018 09:26
( PM )
Krijg..... die.... @#$&*$ rot haak niet los van m'n @#$&^ wingsuit grrrr. Hoop dat ik op tijd ben voor de start. Heb ik weer....
avatar van Bandicool
Door Bandicool (93 reacties) op 07-12-2018 09:27
( PM )
Ben er klaar voor!!!!
avatar van Tinuzz
Door Tinuzz (156 reacties) op 07-12-2018 09:30
( PM )
Im ready to rumble!
avatar van Bryanvd819
Door Bryanvd819 (37 reacties) op 07-12-2018 09:34
( PM )
Ready!
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (892 reacties) op 07-12-2018 09:34
( PM )
Ik sta klaar, eens kijken hoe lang ik het volhoud om eraan te denken
avatar van Eshura
Door Eshura (178 reacties) op 07-12-2018 09:37
( PM )
Adrenerge receptoren staan er klaar voor. a-receptoren voor extra contractie van het hart en de b-receptoren voor het verruimen van de bloedvaten in m'n skeletspieren.

(Zit nu in een college fysiologie)
avatar van Andromeda
Door Andromeda (94 reacties) op 07-12-2018 09:40
( PM )
Ik hen hiervoor een vrije dag genomen.
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (724 reacties) op 07-12-2018 09:42
( PM )
*trekt hardloopschoenen aan*
Jongens, zo'n marathon loop ik in 4 uur hoor, ik ben RUIM voor 5 uur binnen!
avatar van Mattiie
Door Mattiie (48 reacties) op 07-12-2018 09:45
( PM )
Zal eens mijn veters gaan strikken. Succes iedereen!
avatar van Armor
Door Armor (54 reacties) op 07-12-2018 09:47
( PM )
Ik ren al, is geen valste start toch?
avatar van ThaDanus
Door ThaDanus (1890 reacties) op 07-12-2018 09:48
( PM )
Woot! Schoenen aan, rugzakje op, en hopelijk is het in Solis beter weer dan hier in Nederland
avatar van Visser55
Door Visser55 (54 reacties) op 07-12-2018 09:49
( PM )
Lets do it
avatar van Selvmortsydd
Door Selvmortsydd (3801 reacties) op 07-12-2018 09:52
( PM )
Veters strikkon..
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (26217 reacties) op 07-12-2018 09:56
( PM )
Koffie gezet.
avatar van OGster
Door OGster (30 reacties) op 07-12-2018 09:59
( PM )
Ready
avatar van Carmaniac
Door Carmaniac (224 reacties) op 07-12-2018 10:01
( PM )
Wat een feest! Ik verheug me al zo erg op de start, dat ik alvast een feestballon oplaat..

*pang* Feestballon alweer kapot, door het startschot!
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (892 reacties) op 07-12-2018 10:01
( PM )
Telt dit al voor etappe 1? Ik warm alvast op met een kop koffie tijdens het rennen.
avatar van Gradon
Door Gradon (2417 reacties) op 07-12-2018 10:01
( PM )
Ik ren mee!
avatar van Jefreum
Door Jefreum (171 reacties) op 07-12-2018 10:01
( PM )
Ik ren lekker mee. Succes allemaal!
avatar van Lioness
Door Lioness (74 reacties) op 07-12-2018 10:01
( PM )
We beginnen!
avatar van Bramenjam
Door Bramenjam (195 reacties) op 07-12-2018 10:01
( PM )
Oef, ik zweet nu al
avatar van DarkLight
Door DarkLight (385 reacties) op 07-12-2018 10:01
( PM )
Gelukkig hebben we het weer hier mee.
Heerlijk aan het warm lopen het eerste stukje
avatar van Ice-T
Door Ice-T (245 reacties) op 07-12-2018 10:02
( PM )
De kramp schiet er al in
avatar van Leleisaan
Door Leleisaan (1703 reacties) op 07-12-2018 10:02
( PM )
Snap er niks van BOODSCHAP
avatar van Legendofninny
Door Legendofninny (886 reacties) op 07-12-2018 10:02
( PM )
Ik ben weg
avatar van Axeldc
Door Axeldc (408 reacties) op 07-12-2018 10:02
( PM )
Goeimorgen! Let's start
avatar van Dinegs
Door Dinegs (545 reacties) op 07-12-2018 10:02
( PM )
Ook maar een reactie dan
avatar van DutchDemons
Door DutchDemons (268 reacties) op 07-12-2018 10:02
( PM )
ik struikel van de berg af....
avatar van PantheR
Door PantheR (56 reacties) op 07-12-2018 10:02
( PM )
Quote:
Klaar voor de start...............


*PANG*.....
avatar van GFCB
Door GFCB (57 reacties) op 07-12-2018 10:02
( PM )
Rustig enkele KM’s lopen !
avatar van YdieresiS
Door YdieresiS (264 reacties) op 07-12-2018 10:03
( PM )
De eerste stapjes zijn makkelijk. Ik begin dus te lopen in een rustig tempo. Beter langzaam beginnen en later versnellen, dan te snel beginnen en te moe zijn voor een eindsprint.
avatar van King Bowser
Door King Bowser (13234 reacties) op 07-12-2018 10:03
( PM )
Zo, net terug uit de gym die ik 's morgens even mee pak. Gaan even wat eten, schoenen en sport kleding houden we aan. Muziekje weer aan, en we gaan gewoon door. Zal proberen iedereen bij te houden. Hatsikidee, daar gaat ie! Succes y'all.
avatar van JeffreyBtt
Door JeffreyBtt (904 reacties) op 07-12-2018 10:03
( PM )
Zo, veters gestrikt, benen gestrekt en een muziekje opgezet. Tijd om een stukje te lopen. Succes iedereen!
avatar van Kowichi
Door Kowichi (2115 reacties) op 07-12-2018 10:03
( PM )
Let's go
avatar van Gradient
Door Gradient (19 reacties) op 07-12-2018 10:03
( PM )
Ik spring en ren als een berg geit mee deze eerste ronde! Op naar de volgende etappe!
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (26217 reacties) op 07-12-2018 10:03
( PM )
10.00 - Start van de marathon
Yes. Ben er helemaal klaar voor. Samen met mijn trouwe huisparkiet Henkie gaan we samen deze marathon uitlopen.

*twiet twiet*

Henkie zegt dat hij er zin in heeft.
avatar van Armor
Door Armor (54 reacties) op 07-12-2018 10:04
( PM )
Ik zweet nu al
avatar van Bryanvd819
Door Bryanvd819 (37 reacties) op 07-12-2018 10:04
( PM )
Rustig lopen dus, iets wat ik in Just Cause 4 vooral niet zou doen.
avatar van Soninlaw
Door Soninlaw (281 reacties) op 07-12-2018 10:04
( PM )
Wachtttt op mijjj....#$@$%@ haakkkk
avatar van Jazzer
Door Jazzer (114 reacties) op 07-12-2018 10:04
( PM )
Daar gaat ie dan! Lekker wandeltempo, mooi genieten van de omgeving en me niet druk makend om al die marathon lopers voor me.
avatar van Dbaws
Door Dbaws (273 reacties) op 07-12-2018 10:04
( PM )
Ik doe mee
avatar van Mattiie
Door Mattiie (48 reacties) op 07-12-2018 10:05
( PM )
Net pas begonnen en er zit nu al een steentje in mijn schoen
avatar van Brainsnack
Door Brainsnack (146 reacties) op 07-12-2018 10:05
( PM )
Ik ben al verdwaald.
avatar van ChrizzM
Door ChrizzM (33 reacties) op 07-12-2018 10:05
( PM )
Hophop! Gaan met die banaan!
avatar van Ryme
Door Ryme (34 reacties) op 07-12-2018 10:05
( PM )
Mag ik nog eerst naar de WC?
avatar van Humswa
Door Humswa (183 reacties) op 07-12-2018 10:05
( PM )
Whoo zijn jullie al begonnen!?

Ik heb de start gemist, maar gelukkig zie ik de eerste mensen nog in de verte en is de tempo nog niet heel hoog. Let's go!
avatar van Tinuzz
Door Tinuzz (156 reacties) op 07-12-2018 10:05
( PM )
Hard lopers zijn dood lopers zeggen ze maar ben je kan maar je kan er maar bij ziin
avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (678 reacties) op 07-12-2018 10:06
( PM )
Vroem
avatar van Remedy
Door Remedy (685 reacties) op 07-12-2018 10:06
( PM )
Poe, heb ik mijn supercombimegaMacGyvertool bij me, vergeet ik mijn schoenen aan te doen. Nou dan maar op blote voeten :p Succes allen
avatar van Hupegel
Door Hupegel (466 reacties) op 07-12-2018 10:06
( PM )
Walk on.....Walk ooohooon...
avatar van Rider
Door Rider (121 reacties) op 07-12-2018 10:06
( PM )
Ik doe mee ook!
avatar van Psychopill
Door Psychopill (79 reacties) op 07-12-2018 10:06
( PM )
Run!
avatar van Swift
Door Swift (6950 reacties) op 07-12-2018 10:07
( PM )
Kan iemand die parkiet afschieten? Best wel irritant tijdens het rennen.
avatar van Cryothic
Door Cryothic (93 reacties) op 07-12-2018 10:07
( PM )
ik heb een potje met vet... al op de tafel gezet!
avatar van Jakerockwell
Door Jakerockwell (336 reacties) op 07-12-2018 10:07
( PM )
Get ready... GO!
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (724 reacties) op 07-12-2018 10:08
( PM )
RENNEN RENNEN RENNEN! Hoefijzergebergte, dat betekent dat ik te paard mag, toch??
avatar van Arjanjaah
Door Arjanjaah (52 reacties) op 07-12-2018 10:08
( PM )
Even warmlopen
avatar van RobinvM
Door RobinvM (227 reacties) op 07-12-2018 10:08
( PM )
Wel een mooi uitzicht vanaf de berg
avatar van ZWGamemaster
Door ZWGamemaster (2132 reacties) op 07-12-2018 10:08
( PM )
Yeah let's go
avatar van Sjikker
Door Sjikker (23 reacties) op 07-12-2018 10:08
( PM )
Ik ren lekker mee. Nu merk je pas wat voor conditie je hebt
avatar van Quorumz
Door Quorumz (117 reacties) op 07-12-2018 10:08
( PM )
ik ren mee!, voorop natuurlijk
avatar van Nikaru
Door Nikaru (46 reacties) op 07-12-2018 10:08
( PM )
Maar even rustig beginnen. Wil niet te hard van stapel gaan. Moet het einde toch wel zien te halen hé
avatar van OGster
Door OGster (30 reacties) op 07-12-2018 10:08
( PM )
Strik mijn veters nog een eens. Rugzak niet te los of strak, check. Kleine slok nemen en flink de pas erin.
avatar van MisterJaspert
Door MisterJaspert (19 reacties) op 07-12-2018 10:09
( PM )
Ik loop wel mee!
avatar van Miesie
Door Miesie (2138 reacties) op 07-12-2018 10:09
( PM )
Ik ben na een korte vertraging inmiddels ook van start gegaan
avatar van Valuna
Door Valuna (248 reacties) op 07-12-2018 10:10
( PM )
Nog genoeg tijd!
avatar van Cerberus
Door Cerberus (154 reacties) op 07-12-2018 10:10
( PM )
In it to win it!
avatar van DonPulliany
Door DonPulliany (125 reacties) op 07-12-2018 10:10
( PM )
En Als je nou alleen klittenband schoenen hebt. maar alsnog doe ik mee.
avatar van Dandanna
Door Dandanna (194 reacties) op 07-12-2018 10:10
( PM )
Tijdens het warmlopen genoeg tijd om even een samenvatting van the game awards 2018 bekijken.
avatar van Hadi
Door Hadi (24 reacties) op 07-12-2018 10:10
( PM )
Tof
avatar van Visser55
Door Visser55 (54 reacties) op 07-12-2018 10:10
( PM )
Starten
avatar van Nonexistinghero
Door Nonexistinghero (424 reacties) op 07-12-2018 10:10
( PM )
Ik begin meteen te rennen zonder me zorgen te maken om mijn stamina, want video game logica.
avatar van Rada
Door Rada (108 reacties) op 07-12-2018 10:10
( PM )
Leuk hoor
avatar van Pug205GTi
Door Pug205GTi (4830 reacties) op 07-12-2018 10:10
( PM )
Let's go!
avatar van Colonski
Door Colonski (34 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
Rennende; "die grappling hook zit lekker strak
avatar van Shaggyrulez
Door Shaggyrulez (86 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
Ik doe mee!
avatar van Cmpunk
Door Cmpunk (233 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
even inkomen
avatar van Nickachu
Door Nickachu (810 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
En daar gaan we, het eerste rondje begin je net altijd te hard. De eerste zweetdruppels beginnen zich te vormen.
avatar van Chewbaka
Door Chewbaka (1181 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
Heb mijn hardloop crocs aangetrokken!
avatar van Nethian
Door Nethian (36 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
Hier gaan we!
avatar van Bandicool
Door Bandicool (93 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
Poeh dit stukje valt niet mee.... Maar we zetten door!
avatar van EPMD
Door EPMD (5795 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
Lets go
avatar van CrashTestOtto
Door CrashTestOtto (9 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
Vond toch al lastig,deze eerste
avatar van Xerxes
Door Xerxes (2402 reacties) op 07-12-2018 10:12
( PM )
Was dit geen santa run?
avatar van Pietertjuh!
Door Pietertjuh! (555 reacties) op 07-12-2018 10:13
( PM )
Reactie 1
avatar van ChaosKiller
Door ChaosKiller (73 reacties) op 07-12-2018 10:13
( PM )
Een reactie? Dat kan zelfs ik!
avatar van Elexus
Door Elexus (157 reacties) op 07-12-2018 10:13
( PM )
Leuke actie hoor! Ik doe mee. :)
avatar van Heart1982
Door Heart1982 (315 reacties) op 07-12-2018 10:14
( PM )
Ik post in stilte..
*ik spaar mijn krachten*
avatar van Niels_w
Door Niels_w (119 reacties) op 07-12-2018 10:14
( PM )
Het rennen is begonnen, succes allemaal!
avatar van Blimp
Door Blimp (102 reacties) op 07-12-2018 10:14
( PM )
Sjok sjok, pfff.
avatar van BDT
Door BDT (74 reacties) op 07-12-2018 10:14
( PM )
Speedrun Just Cause!
avatar van AngeloG
Door AngeloG (1671 reacties) op 07-12-2018 10:14
( PM )
rennen.
avatar van Pacboyslim
Door Pacboyslim (336 reacties) op 07-12-2018 10:15
( PM )
Kijken hoe ver ik kom. Heb niet getraind...
avatar van Esensel
Door Esensel (174 reacties) op 07-12-2018 10:15
( PM )
Shit moet terug rennen, verkeerde schoenen aan...
avatar van Kentetsu
Door Kentetsu (238 reacties) op 07-12-2018 10:15
( PM )
Ready Steady Go!
avatar van Reiverdemon
Door Reiverdemon (772 reacties) op 07-12-2018 10:15
( PM )
Leuk ik doe weer mee. Snap nog niks van al die gadgets, maar dat komt vast wel goed straks.
avatar van Taha
Door Taha (79 reacties) op 07-12-2018 10:15
( PM )
Nu al aan het zweten
avatar van GamingCows
Door GamingCows (115 reacties) op 07-12-2018 10:16
( PM )
Ik doe mee!
avatar van PBJ85
Door PBJ85 (268 reacties) op 07-12-2018 10:16
( PM )
Stappertjes aan
Spotify aan
Nordic Walking sticks om de polsjes,
Grapling Hook in de WD-40
Boterhammetje pindakaas in de tas
en hoppa gaan met de banaan!
avatar van Darkkoet
Door Darkkoet (126 reacties) op 07-12-2018 10:17
( PM )
Etappe 1!
avatar van Pallie
Door Pallie (204 reacties) op 07-12-2018 10:18
( PM )
Als we de gehele map moeten doorlopen zijn we nog wel even bezig
avatar van Azkirby
Door Azkirby (324 reacties) op 07-12-2018 10:19
( PM )
Woppa van start!
avatar van Overkill
Door Overkill (942 reacties) op 07-12-2018 10:20
( PM )
De start was het lastigste, want werd ik op tijd wakker??

Ja dus. Let's go!
avatar van Jawsy
Door Jawsy (301 reacties) op 07-12-2018 10:20
( PM )
Ben benieuwd...
avatar van ThaDanus
Door ThaDanus (1890 reacties) op 07-12-2018 10:20
( PM )
Yeeuh, lekker een rustig drafje inzetten en genieten van de natuur ^^
avatar van Blacky
Door Blacky (31 reacties) op 07-12-2018 10:20
( PM )
Hoi, ik moest ook iets posten. Dus bij deze.
avatar van Spork234
Door Spork234 (21 reacties) op 07-12-2018 10:21
( PM )
Een goed begin, is het halve werk.
avatar van Markie816
Door Markie816 (14 reacties) op 07-12-2018 10:21
( PM )
Lekker stukje rennen door de natuur
avatar van MaXiiMuM
Door MaXiiMuM (964 reacties) op 07-12-2018 10:23
( PM )
Daar boven op die berg, daar staat een hek
Daar staat op geschreven: iedereen wie hier omheen rent is gek!

Van je hela, hela, hela, holala, hoi
Hela, hela, hela, holala hoi
hela, hela, hela, holala, hoi
Hela, hela, hela, holala

avatar van Jeroendewaal
Door Jeroendewaal (1477 reacties) op 07-12-2018 10:23
( PM )
Hupsakee!
avatar van TurboR-GT
Door TurboR-GT (393 reacties) op 07-12-2018 10:23
( PM )
Haastige spoed is zelden goed, dus ik doe het nog effe rustig aan
avatar van L1F3Stream
Door L1F3Stream (3919 reacties) op 07-12-2018 10:23
( PM )
And we’re off
avatar van Donselaar
Door Donselaar (384 reacties) op 07-12-2018 10:23
( PM )
lekker rustig aan beginnen, niemand wil te vroeg pieken.
avatar van Konings1
Door Konings1 (34 reacties) op 07-12-2018 10:24
( PM )
Yes, ik ren ook mee! Midden in de groep, beetje uit de wind en iedereen om me heen aanmoedigend. We gaan ervoor!
avatar van Luna
Door Luna (1930 reacties) op 07-12-2018 10:25
( PM )
Nu al moe van het rennen
avatar van Zanpsyko
Door Zanpsyko (2501 reacties) op 07-12-2018 10:25
( PM )
Ik ren gezellig mee!
avatar van Lorei
Door Lorei (92 reacties) op 07-12-2018 10:25
( PM )
Klaar met de warming-up. Kan nu lekker rustig beginnen met lopen. Ben d'r klaar voor!
avatar van ZionX83X
Door ZionX83X (59 reacties) op 07-12-2018 10:25
( PM )
Off we go then! :-)
avatar van VaKeM
Door VaKeM (167 reacties) op 07-12-2018 10:26
( PM )
Middelmatig tempo sjok ik mee...
avatar van TheMayMaysJack
Door TheMayMaysJack (225 reacties) op 07-12-2018 10:26
( PM )
Cool!
avatar van Donut
Door Donut (167 reacties) op 07-12-2018 10:28
( PM )
Zijn van start!
avatar van Eek2nd
Door Eek2nd (1073 reacties) op 07-12-2018 10:28
( PM )
Kruip kruip...
avatar van Heijaangel
Door Heijaangel (115 reacties) op 07-12-2018 10:28
( PM )
*Pakt de grapple hook om een vliegende start te maken*
avatar van Melisza
Door Melisza (739 reacties) op 07-12-2018 10:29
( PM )
Lets go!
avatar van Jerommeke
Door Jerommeke (92 reacties) op 07-12-2018 10:29
( PM )
Ik merk nu al dat m'n conditie niet zo best meer is.
avatar van Vloetje
Door Vloetje (471 reacties) op 07-12-2018 10:30
( PM )
Pfff en dat op vrijdagochtend
avatar van Tebeth
Door Tebeth (133 reacties) op 07-12-2018 10:31
( PM )
Powerwalking, wil niet meteen óf moe worden, óf achteraan lopen!
avatar van Nessen
Door Nessen (52 reacties) op 07-12-2018 10:31
( PM )
Kom maar op, ik heb er zin in.
avatar van Kelly89
Door Kelly89 (1338 reacties) op 07-12-2018 10:31
( PM )
Ik hou niet van rennen, maar voor deze marathon doe ik me best
avatar van DunTee
Door DunTee (433 reacties) op 07-12-2018 10:31
( PM )
Go go go!
avatar van Ivo001
Door Ivo001 (5284 reacties) op 07-12-2018 10:31
( PM )
Valse Start!

Hoop dat ik mijn schoenen niet verlies onderweg.
avatar van MesserAltair
Door MesserAltair (696 reacties) op 07-12-2018 10:32
( PM )
balonnen! *blaast er een paar op*
Let's go!
avatar van Truememo
Door Truememo (73 reacties) op 07-12-2018 10:32
( PM )
heb me verslapen, moet nu wel sneller rennen om iedereen in te halen
avatar van Khoma
Door Khoma (131 reacties) op 07-12-2018 10:35
( PM )
Daar gaan we dan!
avatar van Nitramuse
Door Nitramuse (680 reacties) op 07-12-2018 10:35
( PM )
Ik ren wel een stukje mee met mijn rocket-skeelers.
avatar van Schaap360
Door Schaap360 (38 reacties) op 07-12-2018 10:36
( PM )
Nieuwe schoenen dus Ff rustig aan beginnen
avatar van Daemauroa
Door Daemauroa (276 reacties) op 07-12-2018 10:36
( PM )
ik doe ook mee
avatar van Immortalbenny
Door Immortalbenny (378 reacties) op 07-12-2018 10:36
( PM )
Laten we maar gaan. Het wordt een lange tocht!!
avatar van Applefanboy69
Door Applefanboy69 (79 reacties) op 07-12-2018 10:37
( PM )
Run forest, RUN!
avatar van Cryothic
Door Cryothic (93 reacties) op 07-12-2018 10:38
( PM )
ff koffie pakken... die klinkt als iets wat wel ff kan duren
avatar van Youngneal
Door Youngneal (538 reacties) op 07-12-2018 10:39
( PM )
Ik doe mee!
avatar van Chrispat
Door Chrispat (384 reacties) op 07-12-2018 10:39
( PM )
Pfoe hey, ben nu al buiten adem!
avatar van Vikvir
Door Vikvir (13 reacties) op 07-12-2018 10:39
( PM )
Knoopt zijn veters alvast extra strak..
avatar van Meganelis
Door Meganelis (65 reacties) op 07-12-2018 10:43
( PM )
Aan het opwarmen voor het echte werk!
avatar van Pyroxene
Door Pyroxene (58 reacties) op 07-12-2018 10:44
( PM )
Daar gaan we!
avatar van Lukas Prince
Door Lukas Prince (67 reacties) op 07-12-2018 10:45
( PM )
GOOF, WE SPRINTEN ER GEWOON DOORHEEN!!!
avatar van Pi3t
Door Pi3t (44 reacties) op 07-12-2018 10:45
( PM )
Daar boven op de berrug
avatar van Crazyboychris
Door Crazyboychris (132 reacties) op 07-12-2018 10:45
( PM )
Count me in
avatar van Get Schwifty
Door Get Schwifty (291 reacties) op 07-12-2018 10:46
( PM )
Keep on running!
avatar van Madrigol
Door Madrigol (92 reacties) op 07-12-2018 10:46
( PM )
Ik ben nu al kapot.
avatar van Sefirosu
Door Sefirosu (218 reacties) op 07-12-2018 10:46
( PM )
Let’s go!
avatar van Kingsoldier
Door Kingsoldier (1160 reacties) op 07-12-2018 10:46
( PM )
Yosh ikuzo!
avatar van Philipedelaar
Door Philipedelaar (8 reacties) op 07-12-2018 10:47
( PM )
Daar gaan we hoor, net op tijd, maar die spiertjes zijn lekker warm!
avatar van Jessetje98
Door Jessetje98 (168 reacties) op 07-12-2018 10:47
( PM )
Een reactie
avatar van Muttley
Door Muttley (584 reacties) op 07-12-2018 10:48
( PM )
Laten we een poging wagen.
avatar van Svencp
Door Svencp (81 reacties) op 07-12-2018 10:49
( PM )
Net op tijd, was nog even aan het strekken
avatar van Tomtjc
Door Tomtjc (35 reacties) op 07-12-2018 10:50
( PM )
ik doe mee
avatar van Nitrorcr
Door Nitrorcr (838 reacties) op 07-12-2018 10:50
( PM )
Nikies aan en gaan! Ik ga lekker ook van start!!
avatar van ZeroGeass1
Door ZeroGeass1 (502 reacties) op 07-12-2018 10:51
( PM )
Ik doe mee! :)
avatar van Hondenbrokje1
Door Hondenbrokje1 (18 reacties) op 07-12-2018 10:52
( PM )
I'm in! :)
avatar van Merah
Door Merah (152 reacties) op 07-12-2018 10:53
( PM )
Nog net op tijd voor het eerste uur!
avatar van Pep5
Door Pep5 (202 reacties) op 07-12-2018 10:54
( PM )
Op de valreep
avatar van Deadlymuffins
Door Deadlymuffins (177 reacties) op 07-12-2018 10:55
( PM )
Ik doe nog snel mee! Even een sprintje trekken
avatar van Earase
Door Earase (263 reacties) op 07-12-2018 10:55
( PM )
Nog net op tijd
avatar van Twisted-D
Door Twisted-D (5157 reacties) op 07-12-2018 10:55
( PM )


Ik ben benieuwd wat ik allemaal ga aantreffen.
avatar van Donpropedro
Door Donpropedro (538 reacties) op 07-12-2018 10:55
( PM )
Pfff.... Net op tijd. Ik doe mee
avatar van Jorgmallens
Door Jorgmallens (2 reacties) op 07-12-2018 10:56
( PM )
Net op tijd mijn bed uitgerold voor etappe 1
avatar van Prissie26
Door Prissie26 (200 reacties) op 07-12-2018 10:56
( PM )
Nog even snel de laatste 5 min meedoen
avatar van Asharon
Door Asharon (466 reacties) op 07-12-2018 10:56
( PM )
Ik doe mee!
avatar van Mr_Mojo27
Door Mr_Mojo27 (1404 reacties) op 07-12-2018 10:56
( PM )
Yo whazzup Rico. Ik was effe bij de kaakchirurg maar sta nu klaar om mee te doen met de marathon!
avatar van TW333331
Door TW333331 (54 reacties) op 07-12-2018 10:57
( PM )
En go go go
avatar van Lecros
Door Lecros (18 reacties) op 07-12-2018 10:57
( PM )
Nog net voor 11
avatar van NeRD
Door NeRD (42 reacties) op 07-12-2018 10:58
( PM )
Check my bad self
avatar van Romius
Door Romius (78 reacties) op 07-12-2018 10:58
( PM )
Ook nog net op tijd
avatar van HierRuben
Door HierRuben (81 reacties) op 07-12-2018 10:58
( PM )
Nog even snel rekken en inlopen.
avatar van Freek0416
Door Freek0416 (58 reacties) op 07-12-2018 10:58
( PM )
Woepwoep
avatar van Lemmiwinks
Door Lemmiwinks (126 reacties) op 07-12-2018 10:59
( PM )
Nog net op tijd? let's gooooooo
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (892 reacties) op 07-12-2018 11:00
( PM )
Yeah etappe 2, ik hou het vol! -> Met wingsuit de berg af!
avatar van Chrispat
Door Chrispat (384 reacties) op 07-12-2018 11:01
( PM )
Pfffff
avatar van Blaxtard
Door Blaxtard (209 reacties) op 07-12-2018 11:01
( PM )
Ik doe mee
avatar van Lemmiwinks
Door Lemmiwinks (126 reacties) op 07-12-2018 11:01
( PM )
Meteen maar weer door voor etappe 2
avatar van Earase
Door Earase (263 reacties) op 07-12-2018 11:02
( PM )
En meteen maar doorsprinten in etappe 2
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (892 reacties) op 07-12-2018 11:02
( PM )
Wacht telt 11:00 precies nou voor etappe 1 of 2? Anders is dit etappe 2
Met mijn wingsuit goed gesloten aan vlieg ik om de Blackhand Basis heen en land ik in veilig gebied. Wachtend op de volgende orders.
avatar van Freek0416
Door Freek0416 (58 reacties) op 07-12-2018 11:02
( PM )
Hop en door
avatar van Gradon
Door Gradon (2417 reacties) op 07-12-2018 11:02
( PM )
Wingsuit aan en die berg af!
avatar van King Bowser
Door King Bowser (13234 reacties) op 07-12-2018 11:03
( PM )
Nog meer prijzen We gaan er voor! Vergeet natuurlijk niet mijn wingsuit, want anders wordt het een vervelende daling.
avatar van Yørn
Door Yørn (3955 reacties) op 07-12-2018 11:04
Rol: Administrator
( PM )
Quote:
Wacht telt 11:00 precies nou voor etappe 1 of 2? Anders is dit etappe 2


Was even foutje met copy pasten, zat ook al even te kijken van huh? We vergeven dan ook die gene die direct om 11:00 gepost hebben als ze geen wingsuit hebben gebruikt. :-)
avatar van Schaap360
Door Schaap360 (38 reacties) op 07-12-2018 11:04
( PM )
Nou daar ga ik dan voor het eerst met een wingsuit. Hoop dat ik niet gelijk geblesseerd uitval.
avatar van Jefreum
Door Jefreum (171 reacties) op 07-12-2018 11:04
( PM )
Spring recht naar beneden en trek dan op met de wingsuit voor de maximale snelheid! Op naar die berg!
avatar van Remedy
Door Remedy (685 reacties) op 07-12-2018 11:04
( PM )
Gradon...kijk uit!
avatar van Bryanvd819
Door Bryanvd819 (37 reacties) op 07-12-2018 11:04
( PM )
Met mijn wingsuit in gebruik daal ik de berg af
avatar van Nessen
Door Nessen (52 reacties) op 07-12-2018 11:04
( PM )
we vervolgen onze weg
avatar van Niels_w
Door Niels_w (119 reacties) op 07-12-2018 11:05
( PM )
Wingsuit aan en gaan! Vlak langs de basis om de vijand even uit te lokken, maar daarna snel veilig afdalen!
avatar van Markie816
Door Markie816 (14 reacties) op 07-12-2018 11:05
( PM )
Met mijn wingsuit vlieg ik veilig over de boten, misschien een parachute gebruiken om te landen...
avatar van VaKeM
Door VaKeM (167 reacties) op 07-12-2018 11:05
( PM )
Ik trek mijn wingsuit aan en spring, met een extra schone onderbroek in mijn rugzak, de diepte in.
avatar van Nitrorcr
Door Nitrorcr (838 reacties) op 07-12-2018 11:05
( PM )
Zo, wingsuit aan en die berg af! Op advies van het marathonpersoneel met een grote boog om de Black Hand basis heen.
avatar van Kelly89
Door Kelly89 (1338 reacties) op 07-12-2018 11:05
( PM )
Waaah hoog hier, ik check gauw mijn wingsuit of alles oke is en dan... jump ik naar beneden...
Hopelijk kom ik veilig beneden
avatar van Humswa
Door Humswa (183 reacties) op 07-12-2018 11:05
( PM )
Hmm, maar das hoog! Ik doe me wingsuit om, spring van de berg (druk op driehoekje) en deploy mijn wingsuit! Natuurtalent dat ik ben doe ik nog een "loop-the-loop" en gaan met die banaan. Wat een uitzicht!
avatar van Visser55
Door Visser55 (54 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
Even tussendoor, ben met capre demon bezig
avatar van Spork234
Door Spork234 (21 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
Ik glijd met mijn wingsuit door de lucht.
avatar van Kowichi
Door Kowichi (2115 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
Lastig zien in de regen met mijn wingsuit aan over de bergen
avatar van Blacky
Door Blacky (31 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
De mouwen van de wingsuit zijn wat aan de lange kant. Maar ik vouw ze even dubbel en daar gaan we.
avatar van Asharon
Door Asharon (466 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
Ik doe mee met wingsuit deze keer!
avatar van Sjikker
Door Sjikker (23 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
En door...mijn wingsuit aan het hop de berg af de vallei in....ik zoef links en rechts vlak langs de bergkammen... heerlijk die wind in je haren. Wel blijven concentreren want het gaat hard, heel hard. Op naar de zandbank naast de rivier die al in zicht komt. Ook de blackhand basis ontwijken! Als ik er bijna ben gooi ik de parachute open.....
avatar van PantheR
Door PantheR (56 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
Quote:
Klaar voor de start...............


Quote:
*PANG*.....


*Spring* en ik gebruik m'n wingsuit om verder af te kunnen dalen!
avatar van BTB8
Door BTB8 (153 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
Oei. Langzaam weggekomen, de eerste etappe al gemist
Dan maar een aerodynamische houding maken met mijn wingsuit om de rest bij te halen en hopelijk niet te pletter te slaan.
avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (678 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
Met mijn weaponized wingsuit schakel ik heel subtiel de competitie uit.
avatar van Mattiie
Door Mattiie (48 reacties) op 07-12-2018 11:06
( PM )
Wingsuit aangetrokken en nu lekker van het uitzicht genieten terwijl ik naar beneden duik.
avatar van Bramenjam
Door Bramenjam (195 reacties) op 07-12-2018 11:07
( PM )
Ik heb mijn wingsuit een fijne mod gegeven: de Chicken Wingsuit. Handig en lekker!
avatar van Blimp
Door Blimp (102 reacties) op 07-12-2018 11:07
( PM )
Moet die wingsuit van voren of achteren. In ieder geval niet achterstevoren, ik ga achteruit, maar wel de goede kant op.
avatar van Valuna
Door Valuna (248 reacties) op 07-12-2018 11:07
( PM )
Wingsuit aan en dan maar rustig tussen de bergen door langs de bootjes. Als dat niet lukt, komt ik waarschijnlijk met een zachte kopstoot vanaf.
avatar van Pichu
Door Pichu (122 reacties) op 07-12-2018 11:07
( PM )
Wingsuit aan en gaan
avatar van Svencp
Door Svencp (81 reacties) op 07-12-2018 11:07
( PM )
Wingsuit op, rits werkt een beetje tegen, maar dat overleven we ook wel! Naar beneden springen en het uitzicht is prachtig! Toch twijfel ik of mijn wingsuit blijft werken..
avatar van Soninlaw
Door Soninlaw (281 reacties) op 07-12-2018 11:07
( PM )
Ben in de plomp gemieterd want er zat een gat in m'n wingsuit door die @#@$#% haak, maar goed, wel leven nog...
avatar van Dandanna
Door Dandanna (194 reacties) op 07-12-2018 11:07
( PM )
Yes, ik mag weer springen op zo’n vrachtschip met mijn Wingsuit. Eens kijken of het deze keer lukt direct op de stuurhut te landen.
avatar van Superdarkknight
Door Superdarkknight (46 reacties) op 07-12-2018 11:08
( PM )
Eerste etappe gemist Deze stap telt dan voor twee!
avatar van Chronix
Door Chronix (46 reacties) op 07-12-2018 11:08
( PM )
Wauw, mijn eerste bericht overschreven. Damn. Nou samengevat:
Ik was te laat verschenen, ja hoor iedereen verdwenen. Rennen, vliegen, springen, Wingsuit open, windvlaag, BAM .. geraakt worden, als een slappe pop door de lucht al andere renners inhalend land ik op mijn hoofd, niets aan de hand dus en gewoon doorrennen.

... Wat een malloten om mij heen. De ene doet achterwaardse salto's, de andere grappled laag over het strand. Een derde deelnemer vuurt nog even een raket af op een nietsvermoedende jeep onder hem. Kortom, ik voel mij helemaal thuis!

Inmiddels heb ik al best wat renners ingehaald en zie de eindstreep van de 2e etappe aan de horizon verschijnen ...
avatar van GamingCows
Door GamingCows (115 reacties) op 07-12-2018 11:08
( PM )
Wooh, wingsuit time! Best spannend.
avatar van Blaxtard
Door Blaxtard (209 reacties) op 07-12-2018 11:08
( PM )
Wingsuit geactiveerd! Hopelijk was ik nog net op tijd voor etappe 1,nu de inhaal slag maken op de rest.
avatar van Kentetsu
Door Kentetsu (238 reacties) op 07-12-2018 11:08
( PM )
Wingsuit aan en springen maar. May the winds guide you.
avatar van Donselaar
Door Donselaar (384 reacties) op 07-12-2018 11:08
( PM )
ik doe een hinkstapsprong met mijn wingsuit om veilig langs het water naar beneden te scheren. ff middelvingertje op steken naar de mensen in de black hand basis en gaan!
avatar van Gradient
Door Gradient (19 reacties) op 07-12-2018 11:08
( PM )
Strakke spandex noten kraker van een wingsuite aan getrokken om te vliegen net een zweef eekhoorn. Ik sta boven aan de top van de berg neem een flinke aanloop... En neem de leap of faith naar beneden. Zwevend op hoge snelheid ben ik veilig beneden aangekomen.
avatar van MaXiiMuM
Door MaXiiMuM (964 reacties) op 07-12-2018 11:09
( PM )
Wingsuit: activate!
*springt*
I believe I can flyyyy, I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wingsuit and fly away
avatar van ThaDanus
Door ThaDanus (1890 reacties) op 07-12-2018 11:10
( PM )
Ik sjees lekker van de berg af met m'n wingsuit, en volg de rivier om het nog wat rustig te houden. Uiteraard goed op de hoogte letten, en als ik te laag kom even opnieuw de hoogte in met de grappling hook natuurlijk
avatar van Heijaangel
Door Heijaangel (115 reacties) op 07-12-2018 11:10
( PM )
Spring van de berg af en halverwege de val de wingsuit open klappen en duik zo laag mogelijk over de rivier naar de bestemming. Via de grapplekook trek je je zelf voort over de vriendelijk boten om meer snelheid te maken om zo snel mogelijk ongezien het fort voorbij te komen en te landen op de zandbank. Yes gelukt, ongezien aangekomen!
avatar van Luna
Door Luna (1930 reacties) op 07-12-2018 11:10
( PM )
Wingsuit aan en springen maar! Fingers crossed dat de wind goed staat.
avatar van DunTee
Door DunTee (433 reacties) op 07-12-2018 11:10
( PM )
Wingsuit aan en gaan met die banaan! Zoeven door de lucht, zo snel als een kogel!
avatar van Nonexistinghero
Door Nonexistinghero (424 reacties) op 07-12-2018 11:10
( PM )
Etappe 2: Ik gebruik mijn wingsuit om sierlijk, laag bij de grond de berg af te dalen. Wanneer ik bij de rivier aankom schiet ik mijn grapple hook hier en daar op een bootje en op het land net naast de rivier om heerlijk laag boven de grond te blijven zweven. Uiteindelijk ga ik weer landinwaarts naar mijn bestemming toe.
avatar van Lukas Prince
Door Lukas Prince (67 reacties) op 07-12-2018 11:11
( PM )
lekker chill naar beneden sierlijk neerstorten in een wingsuit. En zullen we die landelijke route maar lekker niet nemen en bootjes gaan kijken.
avatar van RobinvM
Door RobinvM (227 reacties) op 07-12-2018 11:11
( PM )
Levensgevaarlijk die Wingsuit! Ondanks die paar bomen toch veilig terecht gekomen op een boot.
avatar van DarkLight
Door DarkLight (385 reacties) op 07-12-2018 11:11
( PM )
Na lang aarzelen wingsuit aangedaan en de sprong gewaagd.
Damn wat hoog maar wat een lekkere adrenaline rush.
Watch out down below. Safe landing op de boot
avatar van Tebeth
Door Tebeth (133 reacties) op 07-12-2018 11:11
( PM )
Met mijn Wingsuit glijd ik heerlijk van de berg af. Gelukkig geen last van hoogtevrees, dit is een behoorlijke drop! Fantastisch uitzicht, dit zou een prachtige vakantiebestemming kunnen zijn. Alleen wel wat jammer van die Black Hand, verpest de gemoedelijke sfeer wel enigzins....
avatar van EPMD
Door EPMD (5795 reacties) op 07-12-2018 11:11
( PM )
Round 2: Fight
avatar van Overkill
Door Overkill (942 reacties) op 07-12-2018 11:11
( PM )
Alleen luie varkens gebruiken een wingsuit. Ik haal zonder dat stukje stof ook wel de finish...
avatar van Ice-T
Door Ice-T (245 reacties) op 07-12-2018 11:11
( PM )
Poeh wel veel meer werken dan ik gewend ben voor den vrijdag. Wingsuit.
avatar van Jakerockwell
Door Jakerockwell (336 reacties) op 07-12-2018 11:11
( PM )
Wingsuit!
avatar van Psychopill
Door Psychopill (79 reacties) op 07-12-2018 11:12
( PM )
Auw die berg zag ik aankomen. Wingsuit aan flarden... Hopen dat ik nog op tijd ben voor etappe 3.
avatar van Nickachu
Door Nickachu (810 reacties) op 07-12-2018 11:12
( PM )
Gelukkig vergeet ik mijn wingsuit nooit als ik ga hardlopen. Kan ik toch weer wat meters sjoemelen.
avatar van Dynaw
Door Dynaw (7888 reacties) op 07-12-2018 11:13
( PM )
Ik spawn een vliegtuig en ga zo verder.
avatar van Freek0416
Door Freek0416 (58 reacties) op 07-12-2018 11:13
( PM )
Wingsuit aan en gaan
avatar van YdieresiS
Door YdieresiS (264 reacties) op 07-12-2018 11:13
( PM )
Wingsuit aantrekken en springen maar. Ik daal af richting de rivier, weet ruim de basis van de black hand te ontwijken en land veilig op de zandbank naast de rivier. Mooi op tijd om etappe 3 mee te maken.
avatar van CrashTestOtto
Door CrashTestOtto (9 reacties) op 07-12-2018 11:13
( PM )
Check, check dubbel check.
Alles gezekerd, route uitgestippeld ( vermijdt basis)
Go,go,go
avatar van TW333331
Door TW333331 (54 reacties) op 07-12-2018 11:13
( PM )
Best spannend zo de eerste keer....ik twijfel nog even kort, check de rits driedubbel en gaan!! Zo naar beneden met mijn vette Wingsuit !! En wat een uitzicht!!! Dit moet ik vaker doen!! Wiiieehhhaaaaahoooeeee! :-) #Wingsuit
avatar van Akyno
Door Akyno (75 reacties) op 07-12-2018 11:14
( PM )
Shit ik heb mij verslapen Heb maar direct mijn Wingsuit aangetrokken en stort mij in de diepte.
avatar van Hupegel
Door Hupegel (466 reacties) op 07-12-2018 11:14
( PM )
Lekker met mijn Wingsuit landen op een boot...Boten Anna...
avatar van L1F3Stream
Door L1F3Stream (3919 reacties) op 07-12-2018 11:14
( PM )
Mooie leap of faith naar beneden, om net optijd de wingsuit te activeren om sierlijk en vooral pijnloos het doel te bereiken!
avatar van Hondenbrokje1
Door Hondenbrokje1 (18 reacties) op 07-12-2018 11:14
( PM )
Beetje gek om een wingsuit te gebruiken tijdens een marathon, maar goed ik gebruik hem maar.
avatar van Cryothic
Door Cryothic (93 reacties) op 07-12-2018 11:15
( PM )
Nou, op hoop van zegen dan maar... Wingsuit aan, en springen.

Wel een tof uitzicht zo. Als je daar links kijkt, daar beneden... dat lijken wel WHOOOOWW, bijna tegen die berg geklapt. Wijze les van dit uur: ook met een Wingsuit is het handig om voor je te blijven kijken.
Nu maar eens kijken of er nog leuke dames in bikini's op de bootjes te vinden zijn. Ik wil niet weer op de Henry Dunant eindigen als het ff kan.
avatar van Jigsaw
Door Jigsaw (2336 reacties) op 07-12-2018 11:15
( PM )
Leuk die Wingsuit
avatar van Pietertjuh!
Door Pietertjuh! (555 reacties) op 07-12-2018 11:15
( PM )
Etappe 2
avatar van Konings1
Door Konings1 (34 reacties) op 07-12-2018 11:15
( PM )
Aangekomen aan de rand trek ik mijn wingsuit aan en spring blind naar beneden. Ik moet natuurlijk die zwarte handen vermijden! Gelukkig werkt mijn wingsuit nog en kom ik uiteindelijk uit waar ik wil zijn!
avatar van Jazzer
Door Jazzer (114 reacties) op 07-12-2018 11:16
( PM )
Ik heb nu een lekker stukje gewandeld, maar ik zie dat de achterstand al behoorlijk is opgelopen. Tijd om op driehoekje te drukken en zodoende de wingsuit te activeren. Eenmaal airborn zie ik aan de horizon al enkele bootjes opdoemen in de rivier beneden.
Tijd voor een wapencheck. Even een klein raketje op de argeloze bestuurder van die jeep daar ver onder mij sturen...
avatar van Hadi
Door Hadi (24 reacties) op 07-12-2018 11:16
( PM )
Wingsuit aan en gaan dan maar. Geen boom die me in de weg staat, als dat maar goed gaat.
avatar van Philipedelaar
Door Philipedelaar (8 reacties) op 07-12-2018 11:16
( PM )
Zo lekker gevlogen met die wingsuit en geland, en ze mogen in hun zwarte handjes knijpen dat ik op een bootje geland ben!
avatar van Carmaniac
Door Carmaniac (224 reacties) op 07-12-2018 11:16
( PM )
Boven op de berg, turend over de bergtoppen ben ik op zoek naar mijn kameraad genaamd Wing-Suit..

Daar is hij!! Wingsuit loopt langs de rivier in de vallei..

Vol overgave stort ik mij in het diepe...
avatar van Meganelis
Door Meganelis (65 reacties) op 07-12-2018 11:16
( PM )
Ik ren supersnel van de klif af, ga in volledige basejumodus en trek halverwege mijn wingsuit open, waardoor ik als een raket rakelings langs de rotswand suis. Wind in mijn haren en adrenaline giert door mijn aderen!
avatar van Dinegs
Door Dinegs (545 reacties) op 07-12-2018 11:16
( PM )
Gewoon zonder na te denken met Wingsuit en al van de berg af gesprongen, richting de rivier. Zo gemikt dat ik precies op een langsvarende boot terecht kwam (mijn jarenlange ervaring met een paraglider -- zie avatar -- kwam nog best van pas), en met die boot een stuk meegelift naar het punt waar we moesten zijn.
avatar van Esensel
Door Esensel (174 reacties) op 07-12-2018 11:17
( PM )
Acrobatisch haal ik al vallend men wingsuit tevoorschijn! Vervolgens glide ik rustig naar beneden.
avatar van Lemmiwinks
Door Lemmiwinks (126 reacties) op 07-12-2018 11:18
( PM )
Met de wingsuit aan vlieg ik nog langs veel verschillende boten en land ik vrij hard maar in style op een mooi bootje niet ver van de Black Hand basis die ik natuurlijk ga vermijden.
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (26217 reacties) op 07-12-2018 11:18
( PM )
Quote:
10.00 - Start van de marathon
Yes. Ben er helemaal klaar voor. Samen met mijn trouwe huisparkiet Henkie gaan we samen deze marathon uitlopen.

*twiet twiet*

Henkie zegt dat hij er zin in heeft.

11.00 - de afdaling
Ik heb al last van hoogtevrees dus dit wordt mij wat. Even kijken op het pakketje. 'Budget wingsuit'. Hm... Ok. Ik vertrouw dit niet helemaal. Henkie wat denk jij?

*Twiet twiet*

Wat zeg je Henkie? Mag ik aan jouw pootjes hangen voor deze afdaling?

*Twiet*

Ok Henkie. Daar gaan we dan. Ik hou mij stevig vast.

*Twiiiieeeeet!*

Het lukt Henkie. Het lukt! Oh man je bent geweldig. Go Henkie!
avatar van Madrigol
Door Madrigol (92 reacties) op 07-12-2018 11:18
( PM )
M'n net uit het vet gehaalde wingsuit aangetrokken en vallen maar!
avatar van Sefirosu
Door Sefirosu (218 reacties) op 07-12-2018 11:20
( PM )
Even mijn backpack dubbelchecken of alles goed zit en maak vervolgens een stijlvolle duik naar beneden. De wingsuit schiet open en ik vlieg rustgevend door de vallei heen waar allemaal boten onder me varen, buiten bereik van de Black Hand basis. Kunnen mijn benen meteen even rusten voor etappe 3 aanbreekt.
avatar van Get Schwifty
Door Get Schwifty (291 reacties) op 07-12-2018 11:20
( PM )
Met wingsuit en al vlieg ik door de vallei om vervolgens tegen een horde bomen aan te hotsen
avatar van Eshura
Door Eshura (178 reacties) op 07-12-2018 11:20
( PM )
Wingsuit had ik natuurlijk al aan.. ik pak een hoge boom, wacht heel even op een mooi briesje en spring.. de wind en zwaartekracht zullen mij naar de vallei dragen.
avatar van Heart1982
Door Heart1982 (315 reacties) op 07-12-2018 11:20
( PM )
Uiteraard doen we dit stijlvol door eerst snoeihard van de berg af te duiken, en net boven het water de wingsuit te activereren.
Lekker zoeven boven het water, de spetters in je gezicht, toch even snel een granaat afvuren op die basis en genieten van de zon die reflecteerd op het water..
Wat kan het leven toch mooi zijn.
avatar van Nethian
Door Nethian (36 reacties) op 07-12-2018 11:21
( PM )
Wingsuit aan en gaan!
avatar van Galigula77
Door Galigula77 (350 reacties) op 07-12-2018 11:21
( PM )
hmm heb 1e gemist
avatar van Tinuzz
Door Tinuzz (156 reacties) op 07-12-2018 11:21
( PM )
Équipe me wingsuite spring van de berg. Het duiveltje komt op me schouder zitten en zeg dat. Ik langs de basis moet vliegen en iedereen op me gemakje moet uit moorden. Maar dan komt het engeltje en zegt dat het beter is om op een boot te landen en bij de zandbank eraf te gaan. Met frisse tegen zin luister ik naar het engeltje
avatar van Bandicool
Door Bandicool (93 reacties) op 07-12-2018 11:22
( PM )
Achterwaardse salto van de berg af terwijl ik nog even naar beneden val trek ik mijn wingsuit open. Tijdens het glijden steek ik een sigaar op om mijn coolness te showen
avatar van Swift
Door Swift (6950 reacties) op 07-12-2018 11:22
( PM )
Ik ben mijn wingsuit vergeten... Iemand zin in een tandemsprong?
avatar van Merah
Door Merah (152 reacties) op 07-12-2018 11:23
( PM )
Floep...en daar gaan we...wingsuit aan...helm op en langs de bergen suizen!
avatar van Tomtjc
Door Tomtjc (35 reacties) op 07-12-2018 11:23
( PM )
Wingsuit aan en we vliegen door de vallei.
avatar van Cerberus
Door Cerberus (154 reacties) op 07-12-2018 11:24
( PM )
Wat een ontiegelijk gekloot met die wingsuit zeg. Doe voortaan gewoon lekker een makkelijk te googlen meerkeuzevraag of zo...

*Springt en zweeft al vloekend en tierend naar beneden tot ik op een speedboot land die me naar het eindpunt van etappe 2 brengt.
avatar van Khoma
Door Khoma (131 reacties) op 07-12-2018 11:25
( PM )
Op volle snelheid raas ik naar beneden in mijn wingsuit, genietend van het uitzicht.
avatar van BDT
Door BDT (74 reacties) op 07-12-2018 11:29
( PM )
Als een tornado met mijn wingsuit!
avatar van Kingsoldier
Door Kingsoldier (1160 reacties) op 07-12-2018 11:30
( PM )
Met een ingebouwde navigatie en automatisch piloot op de wingsuit komt alles goed
avatar van ZionX83X
Door ZionX83X (59 reacties) op 07-12-2018 11:31
( PM )
En we gaan maar door. Hoe werkt dat ding... f*ck Dit is hoog.. well Batman kan het ook! Ogen dicht en go! En nu op het doel af...
avatar van JeffreyBtt
Door JeffreyBtt (904 reacties) op 07-12-2018 11:31
( PM )
So far so good, ik spring de berg af en open mijn wingsuit. Door de wind raas ik naar voren de vallei in. Een perfecte landing zorgt dat ik weer lekker op tempo door kan rennen.
avatar van OGster
Door OGster (30 reacties) op 07-12-2018 11:32
( PM )
Na de tocht langs de berg op te hebben gelopen kom ik aan bij een klif. Het uitzicht over de vallei is prachtig. Tijd om het wat verder te verkennen. Ik rits mijn wingsuit aan en neem een sprint. De wind slaat om en maak een grote zwiep richting het vaste land. Ik reageer snel en geef een ruk aan mijn lichaam. Langzaam glij ik verder langs de rivier af, weg van het gevaar dat in het vaste land lurkt.
avatar van DonPulliany
Door DonPulliany (125 reacties) op 07-12-2018 11:35
( PM )
Yeah Lets go
avatar van Romius
Door Romius (78 reacties) op 07-12-2018 11:36
( PM )
Met de wingsuite aan de berg af en nog wat bomen koppen.
avatar van Pug205GTi
Door Pug205GTi (4830 reacties) op 07-12-2018 11:37
( PM )
Niks lopen, vliegen met die wingsuite, wiiiiieeeeee.
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (724 reacties) op 07-12-2018 11:37
( PM )
Zo. Wingsuit uit, en GAAN! Wel even oppassen voor die scherpe bertoppen, maar gelukkig kan ik vaart maken met die grappling hook!
avatar van Truememo
Door Truememo (73 reacties) op 07-12-2018 11:37
( PM )
Is wel een beetje koud hierboven met een wingsuit
avatar van TurboR-GT
Door TurboR-GT (393 reacties) op 07-12-2018 11:37
( PM )
Het rustige begin is goed bevallen, dus ik sjok op mijn gemakje richting het volgende waypoint
avatar van Hercule
Door Hercule (3008 reacties) op 07-12-2018 11:38
( PM )
Heb me verslapen dankzij de gameawards. Wingsuit ligt ook nog thuis
avatar van ChrizzM
Door ChrizzM (33 reacties) op 07-12-2018 11:38
( PM )
Boosters om de berg op te komen en ballonen om weer netjes aan de andere kant te landen. Rennen!
avatar van Armor
Door Armor (54 reacties) op 07-12-2018 11:41
( PM )
Zag je mij vliegen?
avatar van Vikvir
Door Vikvir (13 reacties) op 07-12-2018 11:41
( PM )
*puts wingsuit on*

Lets do this!!
avatar van HierRuben
Door HierRuben (81 reacties) op 07-12-2018 11:42
( PM )
Wingsuit aan en gaan, beetje naar rechts, links, rechts, links, rechts en.. zand in je schoenen.
avatar van Crazyboychris
Door Crazyboychris (132 reacties) op 07-12-2018 11:42
( PM )
Al springende zet ik de automatische piloot aan. Terwijl de wingsuit zijn job doet, geniet ik van het adembenemende uitzicht.
avatar van Reiverdemon
Door Reiverdemon (772 reacties) op 07-12-2018 11:42
( PM )
Lekker vliegen op 1 meter boven de grond met mijn Wingsuit.
avatar van Vloetje
Door Vloetje (471 reacties) op 07-12-2018 11:44
( PM )
Wingsuit-up, cause it's legen-wait for it-dary!!
avatar van Jerommeke
Door Jerommeke (92 reacties) op 07-12-2018 11:45
( PM )
Ik spring van de berg af met mijn wingsuit. In de achtergrond hoor ik vaag iemand roepen: 'Do a barrel roll', en braaf als ik ben geef ik hier ook gehoor aan, wat maar goed is ook, want doordat ik een momentje niet aan 't opletten was, ben ik te dicht bij de Black Hand basis gekomen. Door mijn goed getimede barrel roll ontwijk de kogels die op mij af geschoten werden net. Ik kijk om mij heen en zie de basis liggen en stuur snel weg van de basis richting de rivier om daar keurig op de oever te landen. Ik doe de wingsuit weer uit en stop hem weer terug in m'n rugzak, je weet nooit wanneer je hem weer nodig hebt.
avatar van Colonski
Door Colonski (34 reacties) op 07-12-2018 11:45
( PM )
* slides into wingsuit * F*&^k me, this suits fits me perfectly...

Glijdende
avatar van Kimbolie12
Door Kimbolie12 (1694 reacties) op 07-12-2018 11:45
( PM )
Ik trek even snel mn wingsuit aan, zo weer werken helaas!
avatar van Yue
Door Yue (1790 reacties) op 07-12-2018 11:46
( PM )
Ik snap het niet maar ik reageer maar.
avatar van GFCB
Door GFCB (57 reacties) op 07-12-2018 11:48
( PM )
Wingsuit aan, jumpke doen, gliden hoog boven de base, deep dive voor wat snelheid, eindmeet etappe 2 in zicht.
avatar van Mr_Mojo27
Door Mr_Mojo27 (1404 reacties) op 07-12-2018 11:49
( PM )
Wow wat een uitzicht vanaf de berg. Even op adem komen en dan gaan. Springen en wowwwww genieten geblazen. Als Superman vliegen ik door de lucht met mijn wingsuit aan. Ik zie van ver al mijn landingsplek en ontwijk alle gevaren. Om een zachte landing te maken trek ik die parachute nog effe open. Landing geslaagd.
avatar van Nilis007
Door Nilis007 (265 reacties) op 07-12-2018 11:50
( PM )
Wingsuit aan en volle gas naar beneden. Ik weet met moeite de mijn kant op vliegende raketten te ontwijken. Ik zie een rustig plekje om te landen...shit midden in een mijnenveld. Weer de lucht in, 10 man neerknallen en ik ben er
avatar van Jeffreypep
Door Jeffreypep (685 reacties) op 07-12-2018 11:50
( PM )
Ik glij lekker naar beneden
avatar van Deadlymuffins
Door Deadlymuffins (177 reacties) op 07-12-2018 11:51
( PM )
Ik ben nooit goed geweest in kaartlezen, dus ik pak hem maar gewoon uit en vlieg naar beneden. Gelukkig land ik op een goede plek en ben ik helemaal klaar voor etappe 3!
avatar van Pyroxene
Door Pyroxene (58 reacties) op 07-12-2018 11:51
( PM )
Nou ja, dan naar die wingsuit aantrekken en een stukje vliegen
avatar van Jawsy
Door Jawsy (301 reacties) op 07-12-2018 11:51
( PM )
Wingsuit aangetrokken en met een recordtijd etappe 2 afgelegd. Net de black hand basis nog kunnen ontwijken waar ik door de sterke wind heen geblazen werd.
avatar van DonAtello
Door DonAtello (551 reacties) op 07-12-2018 11:51
( PM )
Wingsuit aan, ik val, ik land, ik leef
avatar van Brainsnack
Door Brainsnack (146 reacties) op 07-12-2018 11:52
( PM )
Ik sluit mijn ogen, pak m'n wingsuit en banzaiiii!!

Hopelijk heb ik wel de wingsuit gepakt en niet de tas met vuile was.
avatar van Asimb0mb
Door Asimb0mb (305 reacties) op 07-12-2018 11:53
( PM )
Psh wie heeft een parachute nodig wanneer je gewoon 10x sneller met een wingsuit kan gaan?
avatar van Twisted-D
Door Twisted-D (5157 reacties) op 07-12-2018 11:54
( PM )
Ik fladder in een rustig tempo naar beneden zodat ik ondertussen nog dat ei kan uitbroeden met Pokémon Go

avatar van ChaosKiller
Door ChaosKiller (73 reacties) op 07-12-2018 11:55
( PM )
Wingsuit aan doen, dan over de landelijke route. Met mijn geweren red ik mij wel.
avatar van Tranceguy
Door Tranceguy (329 reacties) op 07-12-2018 11:55
( PM )
Laat maar komen, ben vol in de race!
avatar van EL SALVADOR
Door EL SALVADOR (73 reacties) op 07-12-2018 11:55
( PM )
Verdomme het eerste uur gemist
avatar van Darkskedar
Door Darkskedar (297 reacties) op 07-12-2018 11:56
( PM )
Marathon prijsvragen, helemaal niks aan.
avatar van Lorei
Door Lorei (92 reacties) op 07-12-2018 11:56
( PM )
Wingsuit aan en goed dicht. Gecontroleerd of alles in tact is, check. Nu lekker hard van de berg afdwalen tegen de richting de flow van de rivier. Uiteindelijk op een gebergte naast een meer landen.
avatar van Ivo001
Door Ivo001 (5284 reacties) op 07-12-2018 11:56
( PM )
Nog net het tussenpunt op tijd bereikt!

We vliegen door met de wingsuit.
avatar van Fruitstep_
Door Fruitstep_ (74 reacties) op 07-12-2018 11:57
( PM )
Inhaal sprintje trekken, wingsuit aan en gliden maar!
avatar van Lecros
Door Lecros (18 reacties) op 07-12-2018 11:58
( PM )
Wingsuit aan, voorzichtig navigeren tussen de veilige boten om de bestemming te bereiken
avatar van Immortalbenny
Door Immortalbenny (378 reacties) op 07-12-2018 11:58
( PM )
Gewoon springen en hopen met het wingsuit. zoals de echte vliegpioniers dat in het begin ook deden. zo hard kan de landing toch niet zijn??? :p fly on naar etappe 3
avatar van Prissie26
Door Prissie26 (200 reacties) op 07-12-2018 11:58
( PM )
Ik doe mee
avatar van Selvmortsydd
Door Selvmortsydd (3801 reacties) op 07-12-2018 11:58
( PM )
Ik ga toch winnon..
avatar van DutchDemons
Door DutchDemons (268 reacties) op 07-12-2018 11:59
( PM )
Ik pak m'n wingsuit en spring blind naar beneden!
avatar van Pug205GTi
Door Pug205GTi (4830 reacties) op 07-12-2018 12:01
( PM )
Ja tijd om verder te gaan naar het volgende punt, let's go! Boosters en ballonnen om de armen en benen en we have a lift off!
avatar van Jefreum
Door Jefreum (171 reacties) op 07-12-2018 12:01
( PM )
Ik ga in stijl met de boot naar boven. Ik koppel meerdere balonnen en boosters aan de boot and up we go!
avatar van DutchDemons
Door DutchDemons (268 reacties) op 07-12-2018 12:01
( PM )
Ik ga met mn ballonnen omhoog, kom tot boven de berg en gebruik n boosters om naar beneden te schieten (hopen op boomtakken!)
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (892 reacties) op 07-12-2018 12:02
( PM )
Ik koppel de boosters & ballonnen aan de boot zodat ik mijn eigen vliegende piratenschip heb, waarmee ik makkelijk over de besneeuwde berg heen vlieg.
avatar van YdieresiS
Door YdieresiS (264 reacties) op 07-12-2018 12:02
( PM )
Ik pak een kapotte heli, knoop daar mijn ballonnen aan vast en leg zo deze grote afstand over de bergen af, de boosters stuwen mij vooruit. De heli geeft me beschutting als er mogelijk geschoten wordt vanaf beneden. Uiteindelijk kom ik veilig aan de andere kant van het gebergte.
avatar van Donselaar
Door Donselaar (384 reacties) op 07-12-2018 12:02
( PM )
ballonnetje aan mijn riem booster op mijn reet en ik vlieg naar de top!
avatar van DunTee
Door DunTee (433 reacties) op 07-12-2018 12:03
( PM )
Ik trek een rotor van de helicopter los, bind een paar ballonnen vast aan de uiteinden en ik ga er lekker op liggen! Heerlijk naar de lucht kijken terwijl ik de berg opgetild word. Met de boterhammetjes met kaas natuurlijk in een plastic zakje, goede voorbereiding is alles.
avatar van Markie816
Door Markie816 (14 reacties) op 07-12-2018 12:03
( PM )
Ik bind de ballonnen aan mezelf en boost mezelf naar het laag overvliegend vliegtuig. Dit vliegtuig kaap ik en zo vlieg ik over de berg heen
avatar van Romius
Door Romius (78 reacties) op 07-12-2018 12:03
( PM )
Ballonnen om en weer omhoog.
avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (678 reacties) op 07-12-2018 12:03
( PM )
Ik spaar energie op door bij iemand op de rug mee te liften.
avatar van Bramenjam
Door Bramenjam (195 reacties) op 07-12-2018 12:04
( PM )
Ik haal een stoel uit een heli ga erin zitten en gebruik de Boosters & Balonnen om op te stijgen. Gelukkig heb ik net bruine bonen gegeten en kan ik sturen met fart power.
avatar van Immortalbenny
Door Immortalbenny (378 reacties) op 07-12-2018 12:04
( PM )
Etappe 3: ik laat de boot en heli links liggen en scoor een grote houten plank of surfplank. 2 balonnen eraan en sjoeeff naar dr top van de berg. Gelijk ook een kick ass manier om ssx stijl naar beneden te racen. Hoppaaa
avatar van ThaDanus
Door ThaDanus (1890 reacties) op 07-12-2018 12:04
( PM )
Om het in stijl te kunnen doen koppel ik de ballonnen aan een heli, paar boosters er op en whoppa, like a boss over de berg heen
avatar van TurboR-GT
Door TurboR-GT (393 reacties) op 07-12-2018 12:05
( PM )
Doe nog steeds rustig aan.... nog net voor lunchtijd knoop ik de ballonnen aan mijn riem en laat de thermiek en wind mij over de berg heen loodsen
avatar van Heart1982
Door Heart1982 (315 reacties) op 07-12-2018 12:05
( PM )
Ik denk helemaal niet moeilijk, ik bind de ballonnen gewoon aan mezelf en zweef omhoog. Dit gaat niet bijster snel, dus ik heb de tijd om een boterhammetje te eten en te genieten van het uitzicht.
avatar van Chrispat
Door Chrispat (384 reacties) op 07-12-2018 12:05
( PM )
Gewoon rennen
avatar van Kowichi
Door Kowichi (2115 reacties) op 07-12-2018 12:05
( PM )
Ik bind de ballonnen vast aan een bootje. Lekker op het dek zitten en m'n sandwich op eten. I'm sailing!!
avatar van Asimb0mb
Door Asimb0mb (305 reacties) op 07-12-2018 12:05
( PM )
Ik gebruik de ballonnen en boosters op de kapotte heli om snel die vliegtuig te bereiken. Deze gebruik ik dan om over de bergen te vliegen, easy!
avatar van Akyno
Door Akyno (75 reacties) op 07-12-2018 12:05
( PM )
Ik heb de boot gepakt en koppel mijn Boosters & Balonnen er aan. Zit nu lekker te chillen op het dek.
avatar van Pacboyslim
Door Pacboyslim (336 reacties) op 07-12-2018 12:05
( PM )
Ik was het al weer vergeten... succes aan de rest
avatar van Nickachu
Door Nickachu (810 reacties) op 07-12-2018 12:06
( PM )
De boosters en ballonnen slinger ik aan de tropische vogels die over komen vliegen, zij kennen als geen ander de ideale windrichting zodat ik zo snel mogelijk over de berg ben.
avatar van Niels_w
Door Niels_w (119 reacties) op 07-12-2018 12:06
( PM )
Ik zou een rotorblad pakken, hier mn ballonnen en boosters aan doen en surfend door de lucht gaan!
avatar van Blimp
Door Blimp (102 reacties) op 07-12-2018 12:07
( PM )
Ballonnen eerst aan me enkels en dan... wacht me boosters liggen nog op de grond, die steeds verder weg is
avatar van Overkill
Door Overkill (942 reacties) op 07-12-2018 12:07
( PM )
Evenals een professioneel marathonloper ben ik ook volleerd bergbeklimmer, dus ook nu heb ik geen hulpmiddelen nodig. De boosters geef ik aan het oude vrouwtje wat tegenover me woont (dan kan ze eens wat sneller met de auto vertrekken) en de ballonnen zijn voor mijn nichtje van 3.
avatar van Humswa
Door Humswa (183 reacties) op 07-12-2018 12:07
( PM )
Die kapotte heli's gaan we eens fixen. Ik klim op een heli, pak me ballonnen pistool erbij en schiet er een stuk of 4 ballonnen tegen. Ok 5... 6.. Ja, mijn heli stijgt! Langzamer hand kom ik op het niveau van de enorme berg, maar omdat het te langzaam gaat gooi ik er een booster onder... whoops gaat nu een beetje te snel booster boven om het te compenseren, ojee ik val er bijna vanaf, snel een booster achter op de heli om vaart naar voren te maken. Nee, dit gaat me niet zo goed af als de wingsuit.. maar ik hou me vast en ga al strompelend de berg op. Ik hou me goed vast!

Op de berg aangekomen kan ik mijn lunch goed gebruiken, mijn ontbijt heb ik er inmiddels uitgespuugd
avatar van PantheR
Door PantheR (56 reacties) op 07-12-2018 12:07
( PM )
Ik bevestig de ballonnen aan de kapotte heli en drijf zo weer om hoog de lucht in! YEAH
avatar van Earase
Door Earase (263 reacties) op 07-12-2018 12:07
( PM )
Aangezien het lunchtijd is, hang ik een paar ballonnen aan de boot en ga lekker uitgebreid op het dek zitten lunchen, terwijl de wind mij zachtjes meevoert en ik tergend traag over de berg zoef. Hopelijk net op tijd voor etappe nummer 4 over een uur.
avatar van Jawsy
Door Jawsy (301 reacties) op 07-12-2018 12:07
( PM )
Ballonnen aan de boot geknoopt en rustig naar boven gezweefd, op de berg heerlijk geluncht en daarna met de paar overige ballonnen en booster het vliegtuig kunnen bereiken wat laag overvloog en daarmee geland op de finish van etappe 3
avatar van VaKeM
Door VaKeM (167 reacties) op 07-12-2018 12:08
( PM )
Ik koppel de ballonnen aan mijn toupet en laat me omhoog voeren. Hopelijk is de lijm al opgedroogd...
avatar van Esensel
Door Esensel (174 reacties) op 07-12-2018 12:08
( PM )
Ik gebruik een paar stukken hout van een boot wat op het strand ligt, alla Jack Sparrow stijl bind ik men FeestBalonnen & boosters eraan vast en de muziek kan beginnen. *Tuutuuh tuuduuthuuu tuuududuthuuu tududu*
avatar van Spons
Door Spons (19 reacties) op 07-12-2018 12:09
( PM )
Gewoon hollen, tot je niet meer kan en vanaf dan blijven hollen.
avatar van GFCB
Door GFCB (57 reacties) op 07-12-2018 12:09
( PM )
Even de grapple hook aan een kapotte heli, wat booster ballonnen aan een boot, mezelf lanceren via de grapple hook om dan over te gaan in de wingsuit en hoogte te winnen, ondertussen grapplen aan de boot. Van de boot springen naar het laagvliegende vliegtuig, kleine hijack vervolgens opklimmen naar de stratosfeer, jump out of the plain en mooi gliden en vervolgens parachuten tot over de berg.
avatar van Soninlaw
Door Soninlaw (281 reacties) op 07-12-2018 12:09
( PM )
Kan natuurlijk met die @#$%# haak even meeliften met het vliegtuig, maar tijdens de lunch doe ik rustig aan en koppel ik wat ballonnen aan m'n zak (rugzak) nadat ik m'n kletsnatte broodje kaas eruit heb gevist. Vervolgens zet ik de boosters op low zodat ik even kan relaxen en genieten van het uitzicht. Eet smakelijk!
avatar van Mr_Mojo27
Door Mr_Mojo27 (1404 reacties) op 07-12-2018 12:09
( PM )
Ik koppel de ballonnen gewoon aan mezelf A LA Metal Gear stijl en terwijl ik naar boven ga geniet ik van het uitzicht en van mijn lunch. Zo doen we dat gewoon. Multitasken!
avatar van Heijaangel
Door Heijaangel (115 reacties) op 07-12-2018 12:09
( PM )
Ik pak 1 van de vriendelijke boten die ik eerder vriendelijk gebruikt heb om snel over de revier te komen en plak hier de ballonnen aan vast en vervolgens de booster om over de berg heen te komen.
Hey wacht eens... ik sta nog op de zandbank... *Shoot quick grapplehook to the boot*.
Pfft bijna men vervoer gemist...
avatar van GamingCows
Door GamingCows (115 reacties) op 07-12-2018 12:09
( PM )
Ik knoop de ballonnen aan een van de heli's. Hopelijk is hij niet helemaal kapot en kan ik dan toch nog een beetje manoeuvreren met dat ding.
avatar van Get Schwifty
Door Get Schwifty (291 reacties) op 07-12-2018 12:09
( PM )
De ballonnen maak ik vast aan mijn oorlellen en vlieg ik net als dombo over de berg heen. Ik zie er nu wel net zo uit als een volksstamlid uit ethieopië maar de overkant is bereikt
avatar van Valuna
Door Valuna (248 reacties) op 07-12-2018 12:09
( PM )
De boosters & balonnen gaan met mijn nieuwe bootje de berg op, waarna ik uitgebreid kan gaan barbecueën op de berg. Vervolgens neem ik mijn bootje de lucht weer in om op punt B te landen.
avatar van Pietertjuh!
Door Pietertjuh! (555 reacties) op 07-12-2018 12:09
( PM )
Etappe 3
avatar van Asharon
Door Asharon (466 reacties) op 07-12-2018 12:10
( PM )
Ik doe mee met mijn boosters & balonnen. Deze koppel ik aan de boot die in de haven ligt. Ik heb niks met water, maar wel met boten. Op deze manier komen we de berg wel over.
avatar van Lukas Prince
Door Lukas Prince (67 reacties) op 07-12-2018 12:10
( PM )
Duidelijk dat ik de Boosters & Balonnen gebruik om van een boot een luchtschip te maken.
avatar van Spork234
Door Spork234 (21 reacties) op 07-12-2018 12:10
( PM )
Terwijl ik mijn grapple hook gebruik om mij voort te bewegen, eet ik met de vrije arm een appel als lunch.
avatar van Cryothic
Door Cryothic (93 reacties) op 07-12-2018 12:11
( PM )
Ik plak een paar ballonnen aan elkaar. 3 bij 3. Zo vormen ze een mooi platform. Een soort luchtvlot. Doormiddel van strategisch geplaatste boosters stuur ik mijn luchtvlot over dit onherbergsame gebied. Op naar de lunch, want van die frisse berglucht krijg je honger... nou ik er over nadenk... ik had dat loempia-karretje dat ik onderweg tegen kwam wel van een paar ballonnen kunnen voorzien. Die had mooi mee kunnen vliegen.
avatar van ZionX83X
Door ZionX83X (59 reacties) op 07-12-2018 12:11
( PM )
Booster en ballonnen paraat en ik waan me Iron Man... maar man wat een honger... maar moet doorzetten...
avatar van Jazzer
Door Jazzer (114 reacties) op 07-12-2018 12:11
( PM )
Links van me zie ik het wrak van een helikopter. Ik loop eraf en schiet, al lopend, een paar ballonnen naar de wieken van de hoofdrotor. De helikopter begint langzaam op te stijgen. Zodra hij boven de boomtoppen komt schiet ik er een paar boosters op af, waardoor de helikopter snelheid begint te maken. Ik schiet m'n grappling hook erop af en zoef door de lucht achter de helikopter aan. Ik nestel me op de cockpit en geniet van de voor me opdoemende berg, die me doet denken aan de Kilimanjaro.
avatar van Hondenbrokje1
Door Hondenbrokje1 (18 reacties) op 07-12-2018 12:11
( PM )
Ik bind de boosters en ballonnen aan de boot vast en stijg langzaam op. Met een sappig boterkoenkie in mn klauwen denk ik: ik had al deze tijd ook gewoon Red Dead Redemption kunnen spelen...
avatar van JeffreyBtt
Door JeffreyBtt (904 reacties) op 07-12-2018 12:12
( PM )
Het is etappe 3 alweer en we staan voor een uitdaging. Gelukkig heb ik een zooi boosters, ballonnen en een brandweerwagen. De boosters achterop, de ballonnen op het dak en hup, zo die berg over.
avatar van Nonexistinghero
Door Nonexistinghero (424 reacties) op 07-12-2018 12:12
( PM )
Ik spring op de boot en bevestig een stel balonnen om het te laten vliegen. Daarna verbind ik de boot via de grapple hook met het vliegtuig dat toevallig langskomt. Daarna kan ik gewoon heerlijk lunchen terwijl het vliegtuig me zo ongeveer naar mijn bestemming toe sleept. Voordat ik eraf spring bevestig ik nog wat boosters aan het vliegtuig als dank voor de lift en steek ik die af. Tot slot laat ik de boot vallen en gebruik ik mijn wingsuit om het laatste beetje af leggen zodat ik alsnog een prachtige explosie achterlaat die een ongelukkige koe naar de zevende hemel stuurt.
avatar van CrashTestOtto
Door CrashTestOtto (9 reacties) op 07-12-2018 12:12
( PM )
Heli’s zijn voor te vliegen
Dus de ballonnen en boosters aan die heil vast
Ballonnen boven op en bolsters achterop natuurlijk
Wachten tot we hoogte genoeg hebben en over het bergje heen.
avatar van Legendofninny
Door Legendofninny (886 reacties) op 07-12-2018 12:12
( PM )
Het is een marathon, blijven rennen dus en gaan. Niet stoppen daar wordt je alleen maar moe van.
avatar van Tranceguy
Door Tranceguy (329 reacties) op 07-12-2018 12:12
( PM )
En nog steeds vol in de running... Vol de berg naar beneden af duiken!
avatar van Tebeth
Door Tebeth (133 reacties) op 07-12-2018 12:12
( PM )
Een ballon aan beide kanten van de rugzak vastbindend zweef ik omhoog naar de hoogste bergtop in de buurt. Een luchtballon à la Just Cause. Genietend van het uitzicht op de bergtop verschalk ik mijn lunch. Zo hé, daar was ik wel aan toe na het hardlopen en Wingsuiten! Rustig wacht ik op het voorbijkomende laagvliegende vliegtuig. Met mijn boosters en ballonnen schiet ik die kant op en maak een ietwat klunzige landing bovenop het vliegtuig. Give me a break, ik ben nog aan het opwarmen!!! Na een winderig tochtje bovenop het vliegtuig nader ik punt B. Wederom helpen de ballonnen me om van het vliegtuig af te landen op mijn volgende checkpoint.
avatar van Gradon
Door Gradon (2417 reacties) op 07-12-2018 12:13
( PM )
Ik gebruik de Boosters on goed hoog de lucht in de komen. Dan vervolgens de ballonnen om het laatste stukje hoogte te pakken. En dan vervolgens met mijn wingsuit weer naar beneden aan de andere kant van de bergketen.
avatar van Armor
Door Armor (54 reacties) op 07-12-2018 12:13
( PM )
Langs de dichtsbijzijnde weg een auto "lenen" om vervolgens balonnen eraan vast te maken. Zie mijn BudgetKlussen, vliegende auto guide.
avatar van Blaxtard
Door Blaxtard (209 reacties) op 07-12-2018 12:14
( PM )
Hup boosters en balonnen op een jetski monteren lekker licht waardoor de inhaal slag definitief wordt! Gogogo mijn motor begint nu warm te lopen
avatar van Dandanna
Door Dandanna (194 reacties) op 07-12-2018 12:14
( PM )
Ballonnen en boosters gekoppeld aan boot? Check!
Lunchpakket stand-by? Check!
Dan is het nu tijd om eens lekker de krachten te sparen en uit te kijken naar een riviertje oid om mn bootje te laten landen. Maar eerst, lunchbreak!
avatar van Rada
Door Rada (108 reacties) op 07-12-2018 12:15
( PM )
ik pak de Balloon ride van pandaria en kom snel eraan
avatar van Sjikker
Door Sjikker (23 reacties) op 07-12-2018 12:15
( PM )
Ik pak mijn Grapple hook en scheer richting boot. Ik koppel daar de feestbalonnen aan de boot en de boot gaat samen met mij omhoog. Ondertussen nuttig ik mijn lunch. Als ik genoeg hoogte heb gemaakt spring ik van de boot af zodra het vliegtuig langs komt. Ik pak mijn Grapple hook en neem het vliegtuigje over. Ik vlieg naar punt B en laat mij uit het vliegtuig vallen om met mijn wingsuit naar beneden te gaan. Op het laatste moment gooi ik de parachute uit......
avatar van Magnifix71
Door Magnifix71 (47 reacties) op 07-12-2018 12:15
( PM )
Lunch
avatar van Swift
Door Swift (6950 reacties) op 07-12-2018 12:15
( PM )
Ik sloop die helikopters en bouw de propellers aan die boot a la super Mario bros 3 eindbaasschip. Vervolgens lok ik met die ballonnen een paar kleine kinderen die ik vervolgens opeet als lunch. En lekker verder vlieg met een volle.maag.
avatar van Cerberus
Door Cerberus (154 reacties) op 07-12-2018 12:15
( PM )
Aangekomen met mijn speedboot van de vorige etappe doe ik net als op het plaatje en bind de ballonnen en boosters er aan vast. Genietend van het uitzicht scheer ik met speels gemak over de berg heen.
avatar van Nitrorcr
Door Nitrorcr (838 reacties) op 07-12-2018 12:16
( PM )
Ik stop wat ballonnen en boosters aan de boot die er ligt, om zo een nieuwe definitie aan 't woord Airship te geven! Op naar 't volgende punt!
avatar van Lemmiwinks
Door Lemmiwinks (126 reacties) op 07-12-2018 12:16
( PM )
Ik maak de ballonnen aan de boot vast en zweef erg langzaam omhoog. Hierna gebruik ik de boosters om op het vliegtuig te boosten en vervolgens spring ik uit het vliegtuig die net boven de berg hangt waarna ik heerlijk aan het lunchen bent met een broodje komijnekaas met sla en een vleugje mayonaise.
avatar van Tinuzz
Door Tinuzz (156 reacties) op 07-12-2018 12:16
( PM )
Ben hard me ballonnetjes aan het opblazen om ze aan me bootje te knopen. Hopelijk zijn me knopen goed en pleur ik niet halve wegen naar beneden.
avatar van Kentetsu
Door Kentetsu (238 reacties) op 07-12-2018 12:16
( PM )
Met de wingsuit nog op mijn rug haak ik daar de ballonnen en boosters aan. Kijk we gaan de lucht in. To infinity and beyond!
avatar van Mattiie
Door Mattiie (48 reacties) op 07-12-2018 12:16
( PM )
Ik “leen” een kapotte helicopter want dan zit ik lekker droog. Als eerst bevestig ik de ballonnen waardoor de heli alsnog kan opstijgen. Dit gaat vrij langzaam dus kan ik ondertussen mijn lunch opeten. Eenmaal op de juiste hoogte bevestig ik mijn boosters waardoor ik als ware toch nog door de lucht vlieg. Gelukkig kan ik de heli nog een beetje sturen waardoor ik zodoende op mijn bestemming kankan arriveren.
avatar van Bryanvd819
Door Bryanvd819 (37 reacties) op 07-12-2018 12:16
( PM )
Luchtschip door boosters en ballonnen is altijd een goed idee!
avatar van Konings1
Door Konings1 (34 reacties) op 07-12-2018 12:17
( PM )
Met de boosters gemonteerd aan de boot kom ik de hoogte in. We zijn nu wel boven de berg, maar kunnen we ook vooruit? Ah, de boosters! Op de achterkant gemonteerd stijgen we over de berg heen. Door de ballonnen 1 voor 1 weer leeg te laten lopen dalen we en komen we aan waar we moeten zijn.
avatar van Gradient
Door Gradient (19 reacties) op 07-12-2018 12:18
( PM )
Ik koppel de ballonnen aan elk van de 4 wieken van de kapotte helikopter, ga ik in de cockpit zitten en trek een lunchtrommel uit me rugzak. Terwijl de helikopter omhoog zweefd eet ik rustig een quesadilla met kip terwijl ik over het mooie landschap kijk. Toen de quesadilla op was wachte ik tot er een vliegtuig langs vloog in de richting van de enorme berg en sprong vanuit mijn in de lucht dobberende helikopter over op een vliegtuig. Op het vliegtuig plak ik een set boosters om die nog veel sneller naar het punt van bestemming te laten vliegen. En bij bestemming wingsuite glide in naar beneden.
avatar van DarkLight
Door DarkLight (385 reacties) op 07-12-2018 12:18
( PM )
Een sneeuwberg.precies waar ik op gerekend had.
Anyway met boosters en ballonnen maak ik mij zelf vast aan deze Super gadgets.
Wat zie ik nu? Een snowboard ligt er verlaten bij en besluit deze vast te maken aan Mn voeten.
Met een gigantische boost omhoog zweef ik langzaam naar de top omdaar eerst is te lunchen. Na dat ik verzadigd ben glij ik sierlijk op Mn board naar beneden als een echte Olympiër
avatar van ChrizzM
Door ChrizzM (33 reacties) op 07-12-2018 12:20
( PM )
Boosters om de berg op te komen en ballonnen om weer netjes aan de andere kant te landen. Rennen!
avatar van Hadi
Door Hadi (24 reacties) op 07-12-2018 12:21
( PM )
Gelukkig heb ik mijn wingsuit nog aan. De boosters en ballonnen zorgen er voor dat ik te pletter val en vanaf een veilige hoogte met mijn wingsuit kan genieten van het uitzicht.
avatar van Fruitstep_
Door Fruitstep_ (74 reacties) op 07-12-2018 12:21
( PM )
Ik koppel de ballonnen aan m'n z.. aan mijn rugzak natuurlijk, en de boosters gebruik ik om bij te sturen en zo wordt ook deze berg appeltje ei.
avatar van Kelly89
Door Kelly89 (1338 reacties) op 07-12-2018 12:22
( PM )
Shit staat een berg in de weg...
Ik gebruik de boosters en ballonnen voor deze opdracht.
Ballonen aan mezelf vastmaken en dan hup de booster gebruiken!
Hehe ik ben wel slim
avatar van Drinnian
Door Drinnian (292 reacties) op 07-12-2018 12:22
( PM )
Ik denk slim te zijn en bind de ballonnen en boosters aan mijn lunchpakket, maar houd niet goed vast en zie mijn lunch over de horizon verdwijnen. Nu heb ik geen keuze en probeer maar naar punt B te lopen/kruipen/klimmen met een maag die inmiddels net zo hard aan het grommen is als een tijger.
avatar van Lassauw85
Door Lassauw85 (25 reacties) op 07-12-2018 12:22
( PM )
Heel simpel en ouderwets door middel van cheat code "God modus".
avatar van Vikvir
Door Vikvir (13 reacties) op 07-12-2018 12:23
( PM )
Knoopt ballonnen aan zn schouders en de booster rondom zijn a.. uhm middel. Lets go!!!
avatar van DaniDeDe
Door DaniDeDe (9 reacties) op 07-12-2018 12:23
( PM )
Ik wil winnen!
avatar van HierRuben
Door HierRuben (81 reacties) op 07-12-2018 12:23
( PM )
Al rennend maak ik de boosters & ballonnen vast aan de boot. Om erachter te komen dat de boot ondersteboven opstijgt. Dan maar lunchen op de natte onderkant van de boot en hopelijk wat opdrogen in de zon tot het volgende uur.
avatar van Schaap360
Door Schaap360 (38 reacties) op 07-12-2018 12:24
( PM )
Ik zet m'n booster gewoon aan m'n ballon. Ik hou van experimenteren
avatar van Madrigol
Door Madrigol (92 reacties) op 07-12-2018 12:24
( PM )
De boosters en ballonnen aan een jetski en gaan met die banaan!
avatar van King Bowser
Door King Bowser (13234 reacties) op 07-12-2018 12:24
( PM )
Ik heb een beter plan! Ik bind de ballonnen aan mijn armen en benen, en een touwtje om mijn middel, dan ben ik een soort vlieger! Wie heeft dat nou? Een Bowser-vlieger? En de boosters zorgen er natuurlijk voor dat ik sneller vooruit kom. Ik kan zo wel even bijkomen van het hollen dat ik net gedaan heb in episode 1 :/ Let's-a go! Maar bij nader inzien was het plan toch een beetje te koud. Want, hoog in de bergen is het niet meer zo warm. Dus maar even de boot opgehaald (he-le-maal terug!) om vervolgens de helikopter maar op te halen. Vet stoer natuurlijk, want de helikopter is een stuk warmer dan de Bowser-vlieger.
avatar van Jerommeke
Door Jerommeke (92 reacties) op 07-12-2018 12:24
( PM )
Gelukkig had ik m'n wingsuit weer teruggestopt in mijn tas. Deze trek ik weer aan en daarna koppel ik de ballonnen aan mezelf, want minder gewicht betekent dat ik sneller kan stijgen. Tijdens het stijgen nuttig ik mijn lunch (een ciabatta met kaas). Wanneer ik zie dat ik genoeg hoogte heb om over de bergtop heen te komen, koppel ik mezelf los en open mijn wingsuit om heel stijlvool over de bergkam heen te zweven en aan de andere kant weer veilig neer te komen.
avatar van Ice-T
Door Ice-T (245 reacties) op 07-12-2018 12:25
( PM )
Snel sprintjr tussendoor
avatar van Sefirosu
Door Sefirosu (218 reacties) op 07-12-2018 12:25
( PM )
Nog wingsuitend grapple ik mijzelf richting een van de kapotte heli en maak hier een paar mooie ballonnen aan vast. In de heli zweef ik naar een hoog punt en gooi de booster aan. De punt van de berg komt in snel tempo dichterbij en ik passeer ‘m terwijl de bergtop onder mij als een grootmacht over de omgeving uitkijkt. De bergtop getrotseerd hebbende, glijd ik met mijn wingsuit richting de vierde etappe..
avatar van Eshura
Door Eshura (178 reacties) op 07-12-2018 12:25
( PM )
Ikq gebruik de grappling-hook om het bootje vast te maken aan dat laag vliegende vliegtuig. Mocht ik boven op de berg weer naar beneden moeten of over een ijskoude rivier over moeten gaan.. ben ik voorbereid.
avatar van Jakerockwell
Door Jakerockwell (336 reacties) op 07-12-2018 12:25
( PM )
Ik knoop de ballonnen aan een surfboard dat ik toevallig zie liggen om te luchtsurfen over de berg
avatar van TheGuy
Door TheGuy (551 reacties) op 07-12-2018 12:26
( PM )
De balonnen aan een bewusteloze vijand en mijn grappling hook aan de vijand. Zo vliegend van A naar B
avatar van Akashii
Door Akashii (501 reacties) op 07-12-2018 12:27
( PM )
Met de ballonnen en booster op een boot kom ik de berg over. Op de boot rustig genieten van mijn lunch en de omgeving.
avatar van Leonvdiepen
Door Leonvdiepen (223 reacties) op 07-12-2018 12:29
( PM )
Gewoon met grappling hook en alles. Just cause 4-loze man rent ook lekker mee
avatar van Philipedelaar
Door Philipedelaar (8 reacties) op 07-12-2018 12:29
( PM )
Die boosters&ballonnen plak ik op de boot. Zo kan deze kapitein lekker zweven op dit luchtvaartuig. Lunch skip ik, anders word ik luchtziek
avatar van Blacky
Door Blacky (31 reacties) op 07-12-2018 12:29
( PM )
Ik bind de ballonnen gewoon aan de auto, en boost met de boosters mijn weg door de bergen. Ondertussen natuurlijk wel goed sturen, want dat werkt nu gewoon even.
avatar van Reiverdemon
Door Reiverdemon (772 reacties) op 07-12-2018 12:29
( PM )
Ik maak van de kapotte heli weer een hele door middel van de Boosters & Balonnen.
Vliegt hij weer als nooit tevoren.
avatar van Merah
Door Merah (152 reacties) op 07-12-2018 12:29
( PM )
Lijkt me duidelijk: ballonnen aan die haai die ik langs zie zwemmen en al sharksurfend met een booster in zijn mond de berg over!
avatar van Deadlymuffins
Door Deadlymuffins (177 reacties) op 07-12-2018 12:29
( PM )
Wingsuit maar weer uitgetrokken, en de ballonnen om me heen geplakt. Als ik begijn op te stijgen plak ik de boosters alvast aan mijn ballonnen vast, zodat ik in het begin in ieder geval genoeg vaart maak. Moet goed komen zo!
avatar van DaniDeDe
Door DaniDeDe (9 reacties) op 07-12-2018 12:30
( PM )
Ik haal de heli's uit elkaar en maak er een platform van, daarna maak ik daar ballonnen aan vast.
avatar van RobinvM
Door RobinvM (227 reacties) op 07-12-2018 12:30
( PM )
De ballonnen op de boot en zo komen we er wel overheen
avatar van Jigsaw
Door Jigsaw (2336 reacties) op 07-12-2018 12:30
( PM )
Ik zet mijn booster gewoon vast aan een vogel en vlieg zo over de berg.
avatar van Khoma
Door Khoma (131 reacties) op 07-12-2018 12:31
( PM )
Door een kapotte helicopter te voorzien van een paar ballonen en boosters is de top van de berg bereiken een eitje. Na op de top van de berg te hebben genoten van een welverdiende lunch gebruik in mijn wingsuit om van de berg af te komen.
avatar van Crazyboychris
Door Crazyboychris (132 reacties) op 07-12-2018 12:32
( PM )
Met de grapple hook hijs ik mijzelf het laagvliegende vliegtuig binnen. De ballonnen bind ik aan de inzittende van het vliegtuig vast (nadat ik ze eerst ontwapend heb). Vervolgens duw ik ze eruit, en al smerkend naar hun kijkend, eet ik mijn lunch.
avatar van Visser55
Door Visser55 (54 reacties) op 07-12-2018 12:32
( PM )
Run forrest run
avatar van Nilis007
Door Nilis007 (265 reacties) op 07-12-2018 12:33
( PM )
Ik gebruik de booster op mezelf en spuit omhoog naar het vliegtuig dat hoog boven me in de lucht vliegt. Ik klamp me vast, even rust en tijd voor een snickers te eten terwijl ik van het besneeuwde uitzicht geniet. Boven mijn landplaats laat ik me los. Ik suis naar beneden en vlak voor ik neerstort gebruik ik de ballon om veilig te landen
avatar van Tomtjc
Door Tomtjc (35 reacties) op 07-12-2018 12:33
( PM )
Ik maak de boosters&ballonnen vast aan een boot. Hiermee vlieg ik als de vliegende hollander over de berg heen. Verder lunch ik rustig op de boot.
avatar van Brainsnack
Door Brainsnack (146 reacties) op 07-12-2018 12:34
( PM )
Na mijn landing pak ik mijn boosters en ballonnen. Deze bevestig ik aan de broken down helicopter. Zelf stap ik in de boot en eet mijn lunch terwijl ik de chopper langzaam zie stijgen. Wanneer ik klaar ben met eten, spring ik snel naar het vliegende gevaarte en grijp nog net een van de fragiele poten vast. Al hangende maak ik mijn weg over de berg. Eenmaal aan de andere kant laat ik los en land ik op een flinke tros bananen.
avatar van Superdarkknight
Door Superdarkknight (46 reacties) op 07-12-2018 12:35
( PM )
Voor het eten even nog wat stappen maken! :)
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (26217 reacties) op 07-12-2018 12:35
( PM )
Quote:
10.00 - Start van de marathon
Yes. Ben er helemaal klaar voor. Samen met mijn trouwe huisparkiet Henkie gaan we samen deze marathon uitlopen.

*twiet twiet*

Henkie zegt dat hij er zin in heeft.

Quote:
11.00 - de afdaling
Ik heb al last van hoogtevrees dus dit wordt mij wat. Even kijken op het pakketje. 'Budget wingsuit'. Hm... Ok. Ik vertrouw dit niet helemaal. Henkie wat denk jij?

*Twiet twiet*

Wat zeg je Henkie? Mag ik aan jouw pootjes hangen voor deze afdaling?

*Twiet*

Ok Henkie. Daar gaan we dan. Ik hou mij stevig vast.

*Twiiiieeeeet!*

Het lukt Henkie. Het lukt! Oh man je bent geweldig. Go Henkie![

12.00 - een ballonvaart
Nou Henkie. Stonden we net nog aan de top, mogen we weer over een berg heen. Iemand die deze route heeft uigestippeld had er niet erg goed over nagedacht. En hou zouden we er nou over heen komen. Misschien eerst maar een pasr bammetjes met pindakaas eten.

*Twiet twiet*

Ja Henkie, ik weet dat jij allergisch bent voor pinda's. Dan zwel je helemaal op enzo. Als een ballon.

*Twiet*

Nee Henkie. Dat zou levensgevaarlijk zijn. Ik wil niet dat jij daar je leven voor waagt zodat ik een bon van de Gamemania, één van de betere gameshops van Nederland met uiterst aantrekkelijke aanbiedingen, kan winnen.

*Twiet twiet HAP!*

HENKIE NEE!

*Twiet twiiieeeEEEEEEEEETBLOB!*

Henkie jij dappere huisparkiet. Ik zal jou opoffering accepteren en aan jouw lichaam hangen om over de berg te zweven. Op naar avontuur!
avatar van Remedy
Door Remedy (685 reacties) op 07-12-2018 12:36
( PM )
Zo ik me vast met een grapling hook aan Tomtjc. Easy
avatar van MaXiiMuM
Door MaXiiMuM (964 reacties) op 07-12-2018 12:38
( PM )
Ik pak de boot en bevestig de ballonnen aan de boot, langzaam en gestaag begin ik te zweven. Ondertussen ben ik de boot van binnen aan het verkennen en stuit ik op het drankkabinet waar nog slechts één enkele stoffige halfvolle fles rum staat, ik drink het resterende beetje op voor de moed om deze enorme reis te voltooien en gebruik de lege fles om deze vliegende boot officieel om te dopen tot: The Flying Dutchman!

De boosters beginnen hun werk te doen en de wind vat inmiddels de zeilen waardoor ik gemoedelijk van punt A naar punt B vlieg met een prachtig uitzicht over de Alpe d'Solis.
avatar van Freek0416
Door Freek0416 (58 reacties) op 07-12-2018 12:39
( PM )
Grapling hook en gaan. Over de berg en doorvlammen
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (724 reacties) op 07-12-2018 12:39
( PM )
Hah dit gaat natuurlijk op zijn "Rico"s. Ik vuur een bazooka af, en grijp die met mijn grappling hook. Zodra we op het hoogste punt zitten vuur ik die balonnen op de bazooka af, zodat we extra lift krijgen. Vervolgens helpen de boosters me ruim over die bergketen heen, en daal ik zachtjes aan de andere kant weer neer. Easy Peasy!
avatar van Dinegs
Door Dinegs (545 reacties) op 07-12-2018 12:41
( PM )
Ik loop terug naar de boot die nog in de haven dobbert (dat is dus dezelfde als waar ik mee aangekomen was) en maak daar vol goede moed een paar balonnen aan vast. De boot zweeft een meter of twee boven water, maar blijft dan hangen. Hè, dat valt tegen.
Gelukkig heb ik nog een paar boosters. Ik kijk naar de berg waar ik over moet. Hmm, dat is wel erg hoog. Zou het lukken? Ik maak de boosters vast aan de boot, probeer te richten en... daar gaan we!
Met boot en al vlieg ik schuin omhoog richting de bergtop. Gaan we het halen? Ja, ja, bijna .... Nee. Een stukje onder de top stort de boot neer op de helling. Daarom begin ik vol goede moed met de klim omhoog.
Maar, als ik dan na een uur eindelijk boven ben (bergen zijn altijd hoger dan ze lijken) is het uitzicht fan-tas-tisch! En daar, in de verte, zie ik mijn doel liggen. Hoe kom ik daar...?
Opeens heb ik het. Had ik niet een wingsuit aan (van de vorige etappe)? Ja dus. Zonder te aarzelen spring ik van de bergtop. Het gaat geweldig, ik vlieg rechtstreeks op mijn doel af. Al is het dus wéér verder dan ik dacht, want ik sta op de grond nog voordat ik er ben. Maargoed, na weer een lange trektocht kom ik aan op mijn doel.
avatar van OGster
Door OGster (30 reacties) op 07-12-2018 12:41
( PM )
Ik land bij een paar heli's, ze blijken echter kapot. Geen nood want met deze ballonnen en booster is die in no-time weer van de grond. Nadat ik ze bevestigd heb gaan we al surfend op het wrak staan.

Hmm, effectief en qua hoogte halen we het wel. Maar gaan we ook snel genoeg? Ik heb nu wel genoeg gezien van dit uitzicht namelijk..

Daar in de verte zweeft een vliegtuit, en die goede richting nog. Met de boosters stuur ik de heli richting het vliegtuig. Terwijl ik op het punt sta om via de grapplehook van voertuig te wisselen vliegt een groep vogels voorbij. Mooi, wat gebraden eend gaat er wel in en ik pak tijdens mijn vlucht zo een vogel bij zijn poten.

En nu vaart maken, ik vraag de stewardess wel om mijn gerecht klaar te maken als ik via de noodingang het vliegtuig in klim. Een kleine rustpauze is essentieel om de marathon uit te lopen.
avatar van Ser ArtoriaZ
Door Ser ArtoriaZ (2587 reacties) op 07-12-2018 12:41
( PM )
Lol. Ik doe wel mee voor de runner up. Heb een echt te drukke dag helaas!

Ik grappel mezelf wel gewoon aan de vliegtuig en aan de boot. Wanneer ik bijna in de buurt van punt B bent, dan val ik wel in stijl met de boot op mijn vijanden hen hoofd
avatar van TW333331
Door TW333331 (54 reacties) op 07-12-2018 12:42
( PM )
Niks gaat boven een lunch op hoge hoogte. Ik maak snel de ballonnen vast aan de grootste heli. En omhoog we gaan.... Eerst even van het uitzicht genieten met een brammetje. Nu de boosters er op en knallen maar!
avatar van Dynaw
Door Dynaw (7888 reacties) op 07-12-2018 12:42
( PM )
Zou een dier gebruiken voor dat stukje
avatar van Pyroxene
Door Pyroxene (58 reacties) op 07-12-2018 12:43
( PM )
Met ballonnen aan de boot vlieg ik omhoog en met boosters vlieg ik vooruit en over de besneeuwde berg.
avatar van DonPulliany
Door DonPulliany (125 reacties) op 07-12-2018 12:44
( PM )
GrapplingHook4Life
avatar van Truememo
Door Truememo (73 reacties) op 07-12-2018 12:45
( PM )
Ik koppel de balonnen aan de boot en vlieg met de booster naar vliegtuig om daarmee mee te vliegen
avatar van Darkkoet
Door Darkkoet (126 reacties) op 07-12-2018 12:46
( PM )
Ik haal de wieken van de helikopter en maak deze met behulp van een accu vast aan mijn rugzak. De ballonnen maak ik ook vast aan de rugzak en ik vlieg de lucht in. Met behulp van de wieken ben ik zo aan de andere kant van de berg terwijl ik geniet van mijn lunch.
avatar van Ashazy
Door Ashazy (1064 reacties) op 07-12-2018 12:48
( PM )
Ballonnen zijn je vriend
avatar van Twisted-D
Door Twisted-D (5157 reacties) op 07-12-2018 12:49
( PM )

Wat blijkt er zit Drifloon in het ei. Dan kan die mooi mee zweven.
avatar van DonPulliany
Door DonPulliany (125 reacties) op 07-12-2018 12:50
( PM )
Mc Donalds!
avatar van Kingsoldier
Door Kingsoldier (1160 reacties) op 07-12-2018 12:51
( PM )
Ballonnen all the way
avatar van Meganelis
Door Meganelis (65 reacties) op 07-12-2018 12:51
( PM )
Ik laat me niet uit het veld slaan door de torenhoge berg die ik voor me zie. Snel gebruik ik m’n ballonnen om de boot te laten opstijgen, terwijl ik mezelf met de grapple hook op het dek lanceer.

Rustig een broodje etend geniet ik van het uitzicht. De top van de berg komt steeds dichterbij, gelukkig staat de wind gunstig!
avatar van Lorei
Door Lorei (92 reacties) op 07-12-2018 12:51
( PM )
Een mooie gestroomlijnde boot ziet er wel geschikt uit voor een lunchtocht door de koude lucht. Ik koppel mijn feestballonnen aan de boot en gebruik de boosters om rustig over de route te verplaatsen. Genietend van de luchtcruise kan ik m'n lunch rustig nuttigen.
avatar van Chronix
Door Chronix (46 reacties) op 07-12-2018 12:52
( PM )
Shit! Te lang gelunched, ik pak een bejaarde vrouw van de straat en bevestig snel een ballon aan het hoofd en aan de voeten. Ik ga zitten en vraag de beste vrouw zo hard mogelijk te gaan blazen terwijl we de lucht in schieten ...

Terwijl we langzaam boven de wolken uitstijgen zwaai ik vrolijk naar de overvolle bussen welke ook aan een grote ballon zijn bevestigd. Dit doet me wel een beetje denken aan een ander spel ...

Ieder z'n ding natuurlijk en komen al snel op de bergtop aan! Ik bedank de aardige mevrouw door haar de weg te wijzen naar het meest dichtsbijzijnde dorp. Helaas heeft zij onderweg haar bril verloren en al snel verdwijnt ze uit mijn zicht over rand van de berg de steile afgrond in.
avatar van RaBol
Door RaBol (13 reacties) op 07-12-2018 12:53
( PM )
Een echte man klimt gewoon. Om het spannender te maken kan je de grapling hook werpen naar het vliegtuigje en zo een stukje mee te zweven. Ow en parachute voor de landing, ookal schijn je veilig met je grapling hook te kunnen landen, als je die op de grond richt.
avatar van EPMD
Door EPMD (5795 reacties) op 07-12-2018 12:53
( PM )
We knallen door
avatar van DashX
Door DashX (130 reacties) op 07-12-2018 12:54
( PM )
Succes peeps
avatar van DonAtello
Door DonAtello (551 reacties) op 07-12-2018 12:55
( PM )
Iets met ballonnen en wegvliegen
avatar van Nethian
Door Nethian (36 reacties) op 07-12-2018 12:56
( PM )
Boosters en ballonnen aan een kajak!
avatar van MichelV
Door MichelV (482 reacties) op 07-12-2018 12:57
( PM )
De eerste sprint, stomme vergaderingen altijd eerste 2 sprints gemist
avatar van Lecros
Door Lecros (18 reacties) op 07-12-2018 12:58
( PM )
Uiteraard maak ik de ballonnen vast aan de boot en ga ik als een hete luchtballon door! Slow and steady wins the race
avatar van BTB8
Door BTB8 (153 reacties) op 07-12-2018 12:59
( PM )
Ik koppel mijn boosters aan de ballonnen en..... Shit daar gaan ze... Snel denken en net voordat ze buiten bereik zijn schiet ik mijn grappling hook erop af. Dus... De ballonnen zijn nu ook kapot en mijn boosters kiezen hen eigen weg. Klimmen dan maar.
avatar van Vloetje
Door Vloetje (471 reacties) op 07-12-2018 12:59
( PM )
Op de valreep nog een ballonnetje opgelaten
avatar van Colonski
Door Colonski (34 reacties) op 07-12-2018 12:59
( PM )
Met mn ballonen en booster op mn bus stijg ik naar grote hoogtes

Stijgende...
avatar van Remedy
Door Remedy (685 reacties) op 07-12-2018 13:01
( PM )
Eerste!
avatar van Indo1991
Door Indo1991 (143 reacties) op 07-12-2018 13:02
( PM )
Oops naar gisteren tot laat game Awards gekeken.
Heb ik me verslappen de eerste stappen gemist.
Snel me turbo schoenen aangetrokken om mee te doen aan The run (nee niet Need for speed the run)
I see you there.
avatar van GamingCows
Door GamingCows (115 reacties) op 07-12-2018 13:02
( PM )
Grappling hook heb ik niet nodig, want ik spring al heel mijn leven parachute. Ik land dan ook perfect op zo'n propellerboot.
avatar van Jefreum
Door Jefreum (171 reacties) op 07-12-2018 13:03
( PM )
Ik spring van de berg af met mijn parachute. Vervolgens pak ik met de grappeling hook de boot af en scheur er vandoor!
avatar van DunTee
Door DunTee (433 reacties) op 07-12-2018 13:03
( PM )
Oh nee, overal kogels! Ik pak snel mijn parachute en ga naar beneden... in de hoop dat de rondvliegende kogels niet door mijn parachute heen gaan. Overigens kan ik nog niet zien waar ik ga landen, maar boven op de berg kon ik zeker niet blijven!
avatar van Gradon
Door Gradon (2417 reacties) op 07-12-2018 13:03
( PM )
Ik open schiet mijn grapple hook in een boom een meter of 30 weg. Vervolgens trek ik hem in en open ik mijn parachute. Nu heb ik een mooi overzicht van waar ik heen ga een grapple ok op mijn gemak over het moeras, zwevend onder mijn parachute.
avatar van Donselaar
Door Donselaar (384 reacties) op 07-12-2018 13:04
( PM )
met de parachute ga ik veilig naar beneden en ik zorg dat ik met de grapplehook perfect in de propellerboot land.
avatar van Jawsy
Door Jawsy (301 reacties) op 07-12-2018 13:04
( PM )
Spring van de berg en hangend aan de parachute, genietend van het uitzicht, pak ik mijn grapplehook en als ik laag genoeg ben gebruik ik die om bij een propellorboot aan te haken. Vervolgens gaat het met een lekkere snelheid naar het eindpunt van etappe 4
avatar van Nitrorcr
Door Nitrorcr (838 reacties) op 07-12-2018 13:04
( PM )
Met een salto spring ik van mijn airboat af en gooi ik mijn parachute open. Na een mooie landing wacht ik op de volgende etappe. De grappling hook bewaar ik nog even!
avatar van Kowichi
Door Kowichi (2115 reacties) op 07-12-2018 13:04
( PM )
Ik spring met de parachute naar beneden en vuur de grappling hook op de achterkant van de boot. Langzaam daal ik af naar beneden en overmeester de bestuurder van de boot. Zo, die is voer voor de krokodillen
avatar van King Bowser
Door King Bowser (13234 reacties) op 07-12-2018 13:05
( PM )
Compas heb ik nooit nodig. Mijn richtingsgevoel is super goed. Daar vertrouw ik gewoon weer op. Komt vast door al die games die ik speel. De 4e etappe is aan, we slopen die kilometers! Op naar de finish (die nog een tijdje duurt, maar toch, elke stap is er een)
avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (678 reacties) op 07-12-2018 13:05
( PM )
Nog steeds in leven en vol gas.
avatar van Jigsaw
Door Jigsaw (2336 reacties) op 07-12-2018 13:06
( PM )
De parachute gebruik ik om veilig naar beneden te springen en land dan zo in de boot.
avatar van Heart1982
Door Heart1982 (315 reacties) op 07-12-2018 13:06
( PM )
Voorzicht prik ik mijn ballonnen lek tot op het punt dat ik overga op mijn parachute. Al zwevend naar beneden mik ik op de eerste de beste black hand boot en plomp ik daar op neer.
Met mijn graplinghook maak ik een finishercombo ala Scorpion: "GET OVER HERE!!" en neem ik het commando over de boot over.
Vishengeltje eruit (vond ik ook nog in rugzak), tijd voor een tweede lunch.
avatar van Heijaangel
Door Heijaangel (115 reacties) op 07-12-2018 13:06
( PM )
Ik spring van de boot met de laatste balon over en maak een vrije val en vlak boven de grond richt ik mijn grapple hook op een propellorboot om deze vervolgens over te nemen.
avatar van VaKeM
Door VaKeM (167 reacties) op 07-12-2018 13:07
( PM )
Parachute klapt net nadat ik gesprongen ben al uit. Mooi moment om van het uitzicht te genieten. Met mijn grapling hook haak ik mezelf aan een van de propellorboten vast en reel mezelf heel langzaam in.
avatar van Blacky
Door Blacky (31 reacties) op 07-12-2018 13:07
( PM )
Ik loop een beetje op afstand achter King Bowser aan. Zo hoef ik er zelf niet teveel moeite voor te doen. Alleen hopen dat ie het niet ziet.
avatar van Colonski
Door Colonski (34 reacties) op 07-12-2018 13:07
( PM )
Na geland te zijn op een propellorboot is het beter om het luchtruim te verkiezen en met mn grapple hook mezelf te lanceren en zo zwevend met mijn parachute de 4e etappe finish te halen

Zwevende...
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (892 reacties) op 07-12-2018 13:07
( PM )
Met de parachute daal ik langzaam af door de grauwe lucht. Als ik vlak bij het water ben gebruik ik de grapple hook om één van de propellorboten te bereiken, met een flinke mep sla ik de bestuurder KO en gooi hem overboord. Ik manoeuvreer door het water terwijl ik de kogels blijf ontwijken met mijn zigzag patroon.
avatar van Magnifix71
Door Magnifix71 (47 reacties) op 07-12-2018 13:07
( PM )
En weer door
avatar van Nickachu
Door Nickachu (810 reacties) op 07-12-2018 13:07
( PM )
De grapple hook gebruik ik eerst om wat dichter bij de grond te komen, aangezien ik net van grote hoogte kom. Vervolgens rustig aan de parachute gebruiken om vlak boven de grond te blijven. Scheelt weer wat meters om te rennen
avatar van Hupegel
Door Hupegel (466 reacties) op 07-12-2018 13:08
( PM )
oehoeoehoerend hard...vlieg ik naar benee miet mien parachute...
avatar van Sefirosu
Door Sefirosu (218 reacties) op 07-12-2018 13:08
( PM )
Ik daal snel af naar beneden en gebruik de parachute om mijn val te remmen. Met de grappling hook trek ik mezelf naar een fraaie propellorboot toe en maak mezelf na een worstelpartij kapitein van het vaartuig. Met een lekker briesje in mijn gezicht vaar ik etappe vier af door het gevaarlijke moeras heen.
avatar van Mr_Mojo27
Door Mr_Mojo27 (1404 reacties) op 07-12-2018 13:08
( PM )
Oke terwijl ik mijn parachute open heb berg ik eerst rustig en kalm mijn lunch op. Want hey Rico is een koele kikker. Daarna spotten we hoog in de lucht eerst de enemies waarna de route naar een propellorboot uitstippelen. Grappling hook hebben we niet nodig voor de landing. Nee we landen met onze parachute precies op de boot. De grappling hook gebruiken we echter om vanuit de lucht de boot te starten zodat als we eenmaal geland zijn meteen verder kunnen.... Rico style!
avatar van Dynaw
Door Dynaw (7888 reacties) op 07-12-2018 13:08
( PM )
Met mijn Parachute & grapple hook zjoef ik zo over het moeras heen!
avatar van Cryothic
Door Cryothic (93 reacties) op 07-12-2018 13:08
( PM )
Zo, broodje op... tijd om verder te gaan.
Langzaam laat ik stuk voor stuk de ballonnen waar ik mijn luchtvlot van gebouwd had leeglopen. Maar niet allemaal. 2 laat ik er heel, zodat het geheel nog wat door zweeft en langzaam naar beneden komt.

Ik spring zelf van het luchtvlot en probeer het grootste deel van de val zonder parachute te doen. Ik wil niet teveel aandacht trekken met zo'n enorm zwarte parachute. Het is de bedoeling dat m'n langzaam overdrijvende luchtvlot de aandacht trekt, zodat ik zelf veilig kan landen. Bijna bij de grond grijp ik mezelf vast tussen de boomtoppen met m'n graplinghook en wacht af wat er komen gaat.
avatar van Kelly89
Door Kelly89 (1338 reacties) op 07-12-2018 13:08
( PM )
Ik spring met mijn parachute de berg af en met mijn grapple hook grijp ik een propellerboot. Phieuw dat ging maar net goed.
avatar van Vikvir
Door Vikvir (13 reacties) op 07-12-2018 13:09
( PM )
*Uses parachute* and hooks himself on one of the black boats using the grapple hook LETS GO BLACK HAND bring me to ur base!!!
avatar van Niels_w
Door Niels_w (119 reacties) op 07-12-2018 13:09
( PM )
Met parachute en grapple hook proberen langs de vijanden te gaan en misschien een paar neer te halen onderweg
avatar van Humswa
Door Humswa (183 reacties) op 07-12-2018 13:09
( PM )
Met teveel boosters op mijn heli vloog ik zo de berg over en heb ik geen tijd gehad voor de lunch. Ondertussen worden nu ook de ballonnen kapot geschoten, oh oh ik vlieg richting afgrond van de andere kan van de berg. Ik hou het niet meer en val van de heli af. Ik deploy mijn parachute en grapple naar de eerste de beste zwarte propellerboot die ik zie. Mis en zo het water in.. Gelukkig wordt er niet meer op me geschoten en kan ik rustig in het moeras landen. Ik grapple mezelf het moeras uit en uiteindelijk zit ik op een bootje en zet ik mijn avontuur voort... in de hoop dat ik niet tegen een basis van de Black Hand stuit.
avatar van DutchDemons
Door DutchDemons (268 reacties) op 07-12-2018 13:09
( PM )
Ik zoef met mn parachute door de bomen, en gebruik slim mijn grapple hook om obstakels te vermijden. Op naar de boot!
avatar van Nonexistinghero
Door Nonexistinghero (424 reacties) op 07-12-2018 13:10
( PM )
Na de lunch en nadat ik weer veilig op de grond ben aangekomen heb ik zin in een moerastochtje. Met mijn grapple hook trek ik een boom omver en daar plaats ik een booster onder en een bevestig ik er nog een balon aan samen met de boot. Ik laat ze afgaan en gebruik mijn grapple hook om als een idioot door de jungle te vliegen met de boot. Een groepje vijanden ziet me en schiet ook deze balon kapot, maar de boom vliegt recht naar ze toe verwond er een paar. De rest van de vijanden op mijn weg hang ik allemaal in de bomen, want wie gebruikt er nou wapens als je een grapple hook ter beschikking hebt? Ook de boot blijft niet achter, die sleep ik gewoon met me mee over land van boom naar boom.
avatar van Blaxtard
Door Blaxtard (209 reacties) op 07-12-2018 13:10
( PM )
Met de parachute land ik met behulp van de grapple hook in de boot van de vijanden. De vijanden heb ik er uit gegooid en nu smeer ik hem als een hete bliksem! Toedelokie!
avatar van Romius
Door Romius (78 reacties) op 07-12-2018 13:11
( PM )
Met de grapling hook de rivier weer over.
avatar van Lukas Prince
Door Lukas Prince (67 reacties) op 07-12-2018 13:11
( PM )
nou dat wordt lekker naar beneden skydiven en op t laatste moment de parachute openen om de kogels te ontwijken. En dan terwijl ik lekker aan mn parachute hang de grappling hook gebruiken om een van die propellorboten te kapen en mee weg te racen
avatar van Bramenjam
Door Bramenjam (195 reacties) op 07-12-2018 13:11
( PM )
Ik parachuteer uit mijn vliegende stoel en voordat ik land gebruik ik de grapple hook om op een varende boot te komen. Helaas richtte ik niet zo goed en schoot ik de grappling hook precies op de schroef.
Het lukt dus om met de boot mee te liften de juiste richting in, maar door het draaien van de schroef ben ik wel behoorlijk misselijk.
avatar van TurboR-GT
Door TurboR-GT (393 reacties) op 07-12-2018 13:12
( PM )
Nadat ik over de berg heen gezweefd heb snij ik de ballonnen los en open ik mijn parachute.... Al gamend, met een Switch in de hand, glij ik langzaam naar beneden
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (26217 reacties) op 07-12-2018 13:12
( PM )
Quote:
10.00 - Start van de marathon
Yes. Ben er helemaal klaar voor. Samen met mijn trouwe huisparkiet Henkie gaan we samen deze marathon uitlopen.

*twiet twiet*

Henkie zegt dat hij er zin in heeft.

Quote:
11.00 - de afdaling
Ik heb al last van hoogtevrees dus dit wordt mij wat. Even kijken op het pakketje. 'Budget wingsuit'. Hm... Ok. Ik vertrouw dit niet helemaal. Henkie wat denk jij?

*Twiet twiet*

Wat zeg je Henkie? Mag ik aan jouw pootjes hangen voor deze afdaling?

*Twiet*

Ok Henkie. Daar gaan we dan. Ik hou mij stevig vast.

*Twiiiieeeeet!*

Het lukt Henkie. Het lukt! Oh man je bent geweldig. Go Henkie![

Quote:
12.00 - een ballonvaart
Nou Henkie. Stonden we net nog aan de top, mogen we weer over een berg heen. Iemand die deze route heeft uigestippeld had er niet erg goed over nagedacht. En hou zouden we er nou over heen komen. Misschien eerst maar een pasr bammetjes met pindakaas eten.

*Twiet twiet*

Ja Henkie, ik weet dat jij allergisch bent voor pinda's. Dan zwel je helemaal op enzo. Als een ballon.

*Twiet*

Nee Henkie. Dat zou levensgevaarlijk zijn. Ik wil niet dat jij daar je leven voor waagt zodat ik een bon van de Gamemania, één van de betere gameshops van Nederland met uiterst aantrekkelijke aanbiedingen, kan winnen.

*Twiet twiet HAP!*

HENKIE NEE!

*Twiet twiiieeeEEEEEEEEETBLOB!*

Henkie jij dappere huisparkiet. Ik zal jou opoffering accepteren en aan jouw lichaam hangen om over de berg te zweven. Op naar avontuur!

13.00 - aanval van beneden
Wat vliegen we hoog Henkie. Lijken beneden net allemaal mieren. En moet je kijken, die mieren lijken steeds groter te worden. Wacht eens, dat zijn geen mieren. Maar kanonskogels! Wijk uit Henkie!

*Twiet twiieeeet!*

De 'Black Hand'? Henkie, weet je nu hie politiek incorrect je klinkt? Dat is niet de Black Hand. Maar de Stroopwafel Hand! Henkie pas op! Een kogel!

*Twiet twiePOF! Twiiiiiieeeeetiiiiieeeeet!*
avatar van Immortalbenny
Door Immortalbenny (378 reacties) op 07-12-2018 13:12
( PM )
Rustig met men parachute naar beneden afdwalen in etappe 4 terwijl ik nog even men broodje relaxed zwevend in de lucht opeet en dan maar toch snel door naar een propellerboot om aan de kogelzee te ontkomen
avatar van Blimp
Door Blimp (102 reacties) op 07-12-2018 13:13
( PM )
Wind was uit de goede richting, dus toch op de goede plek gekomen. Nu even de ballonnen met de grappling hook door prikken en me parachuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
avatar van Freek0416
Door Freek0416 (58 reacties) op 07-12-2018 13:13
( PM )
Ik loop achter an pak de parachute, poef
avatar van Mattiie
Door Mattiie (48 reacties) op 07-12-2018 13:13
( PM )
Ik gooi de deur van mijn kapotte helicopter open en laat mezelf recht naar beneden vallen. Pas op het laatste moment doe ik mijn parachute open want ik wil natuurlijk niet opvallen en al zeker geen kogelgaten in de parachute. Eenmaal in het moeras klim ik een voor een op iedere propellerboot en start deze allemaal. Vervolgens maak ik iedere gashendel op één na vast aan de boot met behulp van lianen uit het moeras. Zo kan ik iedere boot een andere kant opsturen waardoor de black hand soldaten worden afgeleid. Met de overgebleven boot race ik naar het einde van de etappe want ik heb al veel tijd verloren.
avatar van Gradient
Door Gradient (19 reacties) op 07-12-2018 13:14
( PM )
Ik spring uit het langs scheurende vliegtuig.. open mijn parachute. Terwijl ik naar beneden zweef vliegen de kogels om de oren en word de parachute aanvlarden geschoten. Gelukkig hoef ik niet heel ver naar beneden meer en schiet de grappelinghook naar 1 van de bomen langs het moeras. Vanuit de boom wacht ik op een moment om veilig langs de blackhand te sluipen en een boot in tekomen. Ik grapplehook een boot in en smijt de blackhand bestuurder uit MIJN zwarte propellerboot. Vervolgens scheur ik zelf verder over het moeras.
avatar van Akyno
Door Akyno (75 reacties) op 07-12-2018 13:14
( PM )
Terwijl ik lig te slapen op het dek van mijn vliegende schip worden mijn ballonnen kapot geschoten, en maak ik opeens een snoekduik naar beneden.

Nog net op tijd heb ik mijn Parachute omgedaan, en spring ik van het dek. Terwijl ik naar beneden suis haak ik mijn grapple hook vast aan één van de propellorboten en overmeester het voertuig om mijn weg te vervolgen.
avatar van Tranceguy
Door Tranceguy (329 reacties) op 07-12-2018 13:14
( PM )
Gaan met die banaan dus nu!
avatar van JeffreyBtt
Door JeffreyBtt (904 reacties) op 07-12-2018 13:15
( PM )
Another round, another challenge. Met de grappling hook maak ik mijn weg richting de boot. Ik raas langs de gevaren, depoloy mijn parachute en baan mij een weg richting de boot. De Black Hand schiet gaten in mijn parachute, waardoor ik alle kanten op glijd. Toch weet ik veilig op de propellerboot te landen en weg te varen.
avatar van CrashTestOtto
Door CrashTestOtto (9 reacties) op 07-12-2018 13:15
( PM )
Ballonnetjes kapot, hoogte check, windrichting check. Parachute om.
Go, go, go.
Hoogte meter in de gaten houden zo laag mogelijk openen grappelhook gebruiken om uit het zicht van vijand te landen
avatar van Fruitstep_
Door Fruitstep_ (74 reacties) op 07-12-2018 13:16
( PM )
Wat altitude minderen, sierlijk neerstorten en op het laatste moment parachute uitklappen om zo tot de perfecte landing te komen.
avatar van Nethian
Door Nethian (36 reacties) op 07-12-2018 13:16
( PM )
Gewoon met de parachute over alles heen zweven
avatar van Dandanna
Door Dandanna (194 reacties) op 07-12-2018 13:16
( PM )
Met mijn formidabele stuurmanskunsten (en graplinghook) weet ik mijn boot middels parachute te laten landen op een aantal propellorbootjes van Black Hand! Zonder dat zij het doorhebben, neem ik het roer over van het enige afgezonderde reserve boot van Black Hand.
Reserve boot? Tuurlijk niet! Het blijkt een experiminteel bootje te zijn gezien de cockpit met al haar knoppen en foefjes. Nu maar hopen dat de stealthmode blijft werken terwijl ik wegvaar.
avatar van EPMD
Door EPMD (5795 reacties) op 07-12-2018 13:17
( PM )
Schiet me zelf de lucht in met mijn grapple hook . Batman is er niets bij.
avatar van RobinvM
Door RobinvM (227 reacties) op 07-12-2018 13:17
( PM )
Met de parachute landt ik precies in een propeller boot en vaar er mee weg naar de volgende uitdaging
avatar van Spork234
Door Spork234 (21 reacties) op 07-12-2018 13:17
( PM )
Ik laat mij een flink stuk vallen, en op het laatste moment open ik mijn parachute, en land ik op een boot, die ik vervolgens kaap, en er dan vandoor scheur op een hoge snelheid.
avatar van Esensel
Door Esensel (174 reacties) op 07-12-2018 13:17
( PM )
Rustig met de parachute richting bestemming en stealth overal voorbij vliegen, de grapplehook gebruiken om bizare maar toch stealthachtige wendingen te maken en me zo te manoeuvreren richting een veilige landingsplaats op één van de propellerboten.
avatar van DaniDeDe
Door DaniDeDe (9 reacties) op 07-12-2018 13:17
( PM )
Ik ga parachuteren op een boot van de Blackhand, daarna wacht ik af tot ze aanmeren en kaap dan de boot.
avatar van Philipedelaar
Door Philipedelaar (8 reacties) op 07-12-2018 13:17
( PM )
Ik duik van mijn boot af, en trek mijn parachute vlak voor de landing open. Kogels suizen om mijn oren, maar ik kom levend op de grond. Schoten en explosies aan beide kanten. De jacht op de Black Hand is geopend...
avatar van OGster
Door OGster (30 reacties) op 07-12-2018 13:18
( PM )
Terwijl de stewardess nog wat extra pinda's brengt hoor je een luid getik. Opeens besef je dat de kogelgaten door het vliegtuig vliegen. Jullie vlogen al laag, maar blijkbaar net te laag...

Snel ren je naar de achterkant van het vliegtuig, je parachute in de aanslag. Een snelle sprong vlak voordat het vliegtuig in brand vliegt.

De kogels zoeven door je parachute terwijl je steeds harder valt. Als je bijna beneden bent zie je de vijand op je richten. Snel pak je je grapple hook en richt op een naburige hoge boom. Uit het zicht maar niet uit gevaar.
avatar van Khoma
Door Khoma (131 reacties) op 07-12-2018 13:18
( PM )
Mijn parachute gaat uit en ik gebruik mijn grappeling hook om mij vast te maken aan een propellorboot om deze vervolgens te overmeesteren en mijn weg te vervolgen.
avatar van Kentetsu
Door Kentetsu (238 reacties) op 07-12-2018 13:19
( PM )
Ballonnen los en met de parachute zweven we naar beneden. De kogels schieten de parachute aan flarden maar wonderwel storten we neer in het water naast een propellerboot. Met moeite kruipen we erin. Is he down and out?
avatar van Konings1
Door Konings1 (34 reacties) op 07-12-2018 13:19
( PM )
Door de kogels zit de schrik er wel in. We springen uit de boot en klappen de parachute uit. De chaos ontwijkend proberen we te landen op propellerboot. Hoewel we in de buurt komen lijkt het niet te gaan lukken. Maar daar is dan toch de grapple hook! We landen keurig op de propellerboot en kunnen daarmee de weg vervolgen.
avatar van TW333331
Door TW333331 (54 reacties) op 07-12-2018 13:19
( PM )
De heli valt met een duikvlucht naar beneden, snel spring ik er uit! Na een korte vrije val (blijft leuk) trek ik mijn parachute open. Ik kijk om me heen en zoek een alternatief voertuig. Dan zie ik het, een hele snelle propellorboot.
Terwijl de kogels om mijn oren vliegen, schiet ik mijn haak af van mijn grapple hook. In 1x raak, de haak zit aan de boot vast. Met 1 scherpe kogel knal ik de boot aan en terwijl ik nog met de parachute aan de boot vast zit, knal ik zo het moeras door.
avatar van ChrizzM
Door ChrizzM (33 reacties) op 07-12-2018 13:19
( PM )
Met parachute en boot daal in naar beneden. In noodgeval kan ik de grapple hook gebruiken om de juiste kant op te gaan.
avatar van DonAtello
Door DonAtello (551 reacties) op 07-12-2018 13:20
( PM )
Grappling hook op een van de boten, rustig met parachute naar beneden zakken tot ik het water raak. En me vervolgens mee laten sleuren.

In het water ben je wat lastiger te raken dan op een boot denk ik zo
avatar van PantheR
Door PantheR (56 reacties) op 07-12-2018 13:20
( PM )
Ik spring van de kapotte helikopter af en open mijn parachute en drijf zo langzaam naar beneden en maak me klaar voor een vuurgevecht!
avatar van Asharon
Door Asharon (466 reacties) op 07-12-2018 13:20
( PM )
Ik doe mee met mijn gestolen boot. De parachute monteer ik aan de boot als afleidingsmanoeuvre om de kogels te ontwijken. Zelf schiet ik grapple hook en pak daarmee een zwarte propellorboot en vervolgen onze quest.
avatar van Madrigol
Door Madrigol (92 reacties) op 07-12-2018 13:21
( PM )
Ik trek de parachute open en doe er alles aan om met de grapple hook mij vast te blijven houden aan een rotswand.
avatar van Pep5
Door Pep5 (202 reacties) op 07-12-2018 13:21
( PM )
ayy
avatar van Schaap360
Door Schaap360 (38 reacties) op 07-12-2018 13:21
( PM )
M'n raket ballon losgelaten en met m'n parachute naar beneden via grapple hook op de proppelerboot en weer gaan met die banaan. Neemt een zij route door dicht moeras waar ik met m'n boot doorheen scheer.
avatar van Pyroxene
Door Pyroxene (58 reacties) op 07-12-2018 13:22
( PM )
Ik gebruik mijn parachute om veilig af te dalen en grapple mezelf richting één van de zwarte propellorboten. Daarna vaar ik snel weg terwijl de kogel me om de oren vliegen.
avatar van Get Schwifty
Door Get Schwifty (291 reacties) op 07-12-2018 13:22
( PM )
Op het moment dat mijn parachute open zou moeten gaan breekt 1 van de kabels af, ik probeer tevergeefs mijn 2e reserve te openen maar ook dit mislukt. Ik moet schakelen en probeer met mijn grapple hook een voorbijkomende heli aan te grijpen en dit lukt! Vervolgens land ik en overmeester ik een Black Hand propellorboot en probeer een basis te vinden....
avatar van Ivo001
Door Ivo001 (5284 reacties) op 07-12-2018 13:22
( PM )
Door lunchpauze etappe 3 gemist verdorie. Iets met een oarachute en haak.
avatar van YdieresiS
Door YdieresiS (264 reacties) op 07-12-2018 13:23
( PM )
Ik spring uit de Heli. Gebruik mijn parachute om rustig naar beneden af te dalen. Bij het zien van de juiste boot gebruik ik mijn grapple hook om hier aan vast te klampen en zo snel bij de boot te zijn om direct door te kunnen met de actie.
avatar van GFCB
Door GFCB (57 reacties) op 07-12-2018 13:23
( PM )
Enkele guys aan elkaar tetheren vanuit de lucht, een gunman via een ballon goeiedag zeggen. Daarna de grapple hook inzetten terwijl ik aan m'n parachute bengel naar een propellorbootje en al scheurend door het moeras met de nodige havoc om me heen :) !
avatar van Ice-T
Door Ice-T (245 reacties) op 07-12-2018 13:23
( PM )
Onder het zweven maar wat granaten naar beneden gooien. Iedereen mag weten dat ik eraan kom. Rambo stijl.
avatar van Overkill
Door Overkill (942 reacties) op 07-12-2018 13:24
( PM )
Op weg naar beneden verlies ik mijn grip tijdens een fikse windvlaag. Ik weet mezelf nog net d.m.v. de grappling hook te redden van een wisse dood. Echter kwam ik er toen achter dat ik nog iets op mijn rug had hangen en dat die wisse dood toch niet zo wis was. Ik besloot dan ook maar met de parachute de laatste afstand te overbruggen.
avatar van L1F3Stream
Door L1F3Stream (3919 reacties) op 07-12-2018 13:24
( PM )
Door middel van de grappling hook en parachute lekker van boot naar boot hoppen, om zo uiteindelijk al het vijandige uit te schakelen en de laatste boot over te nemen
avatar van ChaosKiller
Door ChaosKiller (73 reacties) op 07-12-2018 13:25
( PM )
Met de grappling hook ga ik zo een boot in en knal ik de rest neer.
avatar van Soninlaw
Door Soninlaw (281 reacties) op 07-12-2018 13:25
( PM )
Nou, gelukkig had m'n smerige natte broodje kaas net op, want al snel werden idd mijn ballonnen kapot schoten.

Gelukkig had ik mijn parachute die mij kon redden van een dodelijke val. Vreemde was dat ik wat sneller naar beneden ging dan ik normaal gewend ben. Bleek ook een gat te zitten in m'n parachute door die @#%$#@ haak. Uiteindelijk kwam de grapple hook toch van pas om mezelf na mijn verkeerde landing in het water snel weer op het droge te krijgen van een willekeurige propellerboot. Weer zeiknat... pffff
avatar van Tomtjc
Door Tomtjc (35 reacties) op 07-12-2018 13:25
( PM )
Ik spring met mijn parachute van mijn boot af. Dan land ik door middel van mijn grappling hook op een van de propellorboten.
avatar van Spons
Door Spons (19 reacties) op 07-12-2018 13:25
( PM )
Gewoon geen parachute en hopen dat ik in het water land.
avatar van Reiverdemon
Door Reiverdemon (772 reacties) op 07-12-2018 13:25
( PM )
Ik sla mijn parachute uit, en gebruik de boten van de Black Hand als momentum om met mijn grapple hook vooruit te komen. Ze schieten wat, maar raken doen ze mij niet.
avatar van ThaDanus
Door ThaDanus (1890 reacties) op 07-12-2018 13:27
( PM )
Ik spring uit de heli, m'n rustige tochtje wreed onderbroken. Op 300 meter hoogte open ik m'n parachute, en wacht tot ik dicht genoeg bij een boot ben om met m'n grappling hook de boot te enteren, en de bemanning overboord te kiepen. Hopelijk zijn er piranha's in Solis
avatar van Armor
Door Armor (54 reacties) op 07-12-2018 13:27
( PM )
De vliegende auto veranderd in een vallend stuk ijzer... Door op tijd eruit te springen lukt het mij om op een spectaculaire wijze (vind ik zelf dan) een van de propellorbootjes te pakken na een korte parachute vlucht. Omdat ik mij zo badass voelde begon ik halverwege mijn parachite vlucht op de smerige Black Hand vijanden te schieten, alles mis natuurlijk... Dus nu zit ik met gebakken peren.
avatar van Hadi
Door Hadi (24 reacties) op 07-12-2018 13:27
( PM )
Vanaf de top van de berg parachuteer ik naar het moeras. Vervolgens gebruik ik mijn grapple hook om van boom naar boom te slingeren totdat ik in bij de boot ben aangekomen. Gelukkig nog geen Black Hand gezien.
avatar van Kingsoldier
Door Kingsoldier (1160 reacties) op 07-12-2018 13:28
( PM )
Grappling hook sws om een boot te grijpen, wel zo moeilijk om dat te coördineren met een parachute.
avatar van DarkLight
Door DarkLight (385 reacties) op 07-12-2018 13:31
( PM )
Tijdens het glijden ging nog 1 van Mn boosters af waar door ik omhoog knalde. Tijdens de kogelregen hoog in de lucht viel ik naar beneden en moest ik snel Mn parachute openen. Gelukkig had ik Mn hook niet nodig want ik lande veilig in de boot. Scheelde maar weinig
avatar van Tinuzz
Door Tinuzz (156 reacties) op 07-12-2018 13:31
( PM )
Na een botsing met een groep vogels storten we naar beneden nog net op tijd me parachute open kunnen maken
Nu lekker bij komen op een propellerboot wachten op episode 5!
avatar van Chronix
Door Chronix (46 reacties) op 07-12-2018 13:31
( PM )
Oeioeioei, dacht ik even dat ik er al was, blijk ik toch nog in de lucht te hangen (volgens de opdracht ), valt dat even vies tegen. Effin, ik had het blijkbaar gedroomd over die bejaarde en de afgrond, daar ik toch nog op de dame blijk te zitten.

Ineens vliegen de kogels om m'n oren en de ballonnen beginnen leeg te lopen. Ook mijn 'vervoersmiddel' wordt geraakt. Snel denken, wat nu te doen ... Ik kies er voor om te springen en ga head-first met een rotgang naar beneden.

Veel te laat trek ik aan mijn parachute en terwijl deze begint te ontvouwen zie ik de grassprietjes al in detail voor me. Op het allerlaatste nippertje gebruik ik mijn grapple hook en verplaats mijn snelheid van verticaal naar horizontaal.

Ik ga zo snel dat ik in een waas diverse propellorboten zie liggen, maar zij mij blijkbaar niet in de gaten hebben. Dat is mazzel hebben.

Ik land veilig op de grond ergens tussen de bomen. Maar wat ik toen zag hou je niet voor mogelijk ...

avatar van Dinegs
Door Dinegs (545 reacties) op 07-12-2018 13:31
( PM )
Blijkbaar was ik nog niet beneden. Om daar toch te komen klap ik mijn parachute open. Dan merk ik dat ik dat ik in een moeras aan het landen ben. Gelukkig komt er een snelle propellorboot voorbij, waar ik me aan vast grijp met de grappling hook. Op die manier lift ik mee naar mijn doel.
avatar van Hondenbrokje1
Door Hondenbrokje1 (18 reacties) op 07-12-2018 13:31
( PM )
Helaas, lunchtijd is voorbij
Dus ik dook van de boot met mijn parachute en voelde me vogeltje vrij.
Vervolgens gebruikt ik mijn grappling hook
En speelde ik de Black Hand helemaal zoek!
Er lag een propellorboot en dus had ik geen stress
Nu is het tijd voor de jacht op Gabriela Morales.
avatar van Ashazy
Door Ashazy (1064 reacties) op 07-12-2018 13:32
( PM )
Ik geloof dat ik vertrouw op mijn innerlijke luck. of mijn 9 levens
avatar van BDT
Door BDT (74 reacties) op 07-12-2018 13:32
( PM )
Ik verken het gebied zolang ik aan mijn parachute hang. Zodra ik in de buurt kom van de propellorboten in de buurt kom, gebruik ik mijn grapple hook om snel bij in de boot te komen. Met de boot vaar ik verder naar de basis om het avontuur voort te zetten
avatar van Bouncemeister
Door Bouncemeister (500 reacties) op 07-12-2018 13:33
( PM )
Wie heeft er een parachute nodig als je een grapple hook hebt?! Gooi die parachute naar beneden als afleiding en slinger a la Bionic Commando (1988) het level door op zoek naar de basis. Ladd Spencer, de ster van dat spel, was namelijk ook erg goed in het opsporen van radiosignalen om zo de vijandelijke basis te vinden en binnen te dringen.
avatar van Cerberus
Door Cerberus (154 reacties) op 07-12-2018 13:33
( PM )
Etappe 4: Parachute & grapple hook
Verzin zelf maar een verhaaltje hoe ik heelhuids naar beneden ben gekomen, ik zit nog te eten.
avatar van Markie816
Door Markie816 (14 reacties) op 07-12-2018 13:33
( PM )
Snel snijd ik de rest van de ballonnen los. Ik skydive naar beneden en gebruik pas op het laatste moment de parachute om alle kogels te ontwijken. Het laatste stukje grapple hook ik naar de boot. En weg ben ik..
avatar van Chrispat
Door Chrispat (384 reacties) op 07-12-2018 13:34
( PM )
Tsja
avatar van Bryanvd819
Door Bryanvd819 (37 reacties) op 07-12-2018 13:34
( PM )
Parachute en grapple hook is een gouden combinatie natuurlijk
avatar van Sjikker
Door Sjikker (23 reacties) op 07-12-2018 13:35
( PM )
Etappe 4: Nadat de balonnen kapot geschoten zijn maak ik gebruik van de parachute om bij een van de propellerboten te komen. De blackhand soldaten proberen mij tegen te houden dus die moet ik eerst aanvallen. Ik gebruik mijn grapple hook om de blackhand aan te vallen. Er volgt een hevig vuurgevecht en gebruik mijn grapple hook en parachute dan ook continu om de kogels te ontwijken. Na een hevig gevecht heb ik een propellorboot kunnen bemachtigen en ga ermee vandoor....
avatar van AngeloG
Door AngeloG (1671 reacties) op 07-12-2018 13:35
( PM )
Grapple ook gas erop
avatar van Prissie26
Door Prissie26 (200 reacties) op 07-12-2018 13:36
( PM )
Ik doe weer mee
avatar van Valuna
Door Valuna (248 reacties) op 07-12-2018 13:36
( PM )
Onderweg naar beneden met mijn vliegende boot, wordt het naar beneden geschoten. Al snel spring ik uit mijn boot en open ik mijn wingsuit om de laatste afstanden af te zetten. Daar zat de basis met een propellor boot die er net voorbij ging. Een perfecte voertuig om op te overstappen. Eenmaal dichtbij, open ik mijn parachute en schiet ik mijn grapple hook op de boot Daarna zet ik mijn parachute weer snel terug om netjes te landen en de boot te kapen.
avatar van Selvmortsydd
Door Selvmortsydd (3801 reacties) op 07-12-2018 13:38
( PM )
Op zij op zij op zij, maak plaats maak plaats maak plaats..
avatar van Visser55
Door Visser55 (54 reacties) op 07-12-2018 13:38
( PM )
Gogogo
avatar van Deadlymuffins
Door Deadlymuffins (177 reacties) op 07-12-2018 13:39
( PM )
Met mijn parachute ontwijk ik netjes alle kogels en land keurig in een boot, waarmee ik weg kan scheuren
avatar van Truememo
Door Truememo (73 reacties) op 07-12-2018 13:40
( PM )
Ik open m'n parachute en gebruik mn grapplehook om over de boten te vliegen
avatar van Meganelis
Door Meganelis (65 reacties) op 07-12-2018 13:41
( PM )
Verhip, de een na de andere ballon wordt stukgeschoten! Al snel verandert mijn relaxte lunch in een vrije val terwijl ik me krampachtig vasthou aan de rondrollende naar beneden suizende boot. Ik zet me af en gebruik m’n parachute om heelhuids beneden te komen.

Ik ga bijna kopje onder in het moeras, als ik in mijn ooghoek een propellerboot zie liggen. Ik grapple er naar toe en slinger de propeller aan. Vrrrrrrrrroooooooem, daar scheur ik zoals crockett en tubbs in Miami Vice over het moerasgebied!
avatar van Twisted-D
Door Twisted-D (5157 reacties) op 07-12-2018 13:42
( PM )
Met mij parachute land ik rustig bij een Poké Gym

avatar van HierRuben
Door HierRuben (81 reacties) op 07-12-2018 13:42
( PM )
Tijdens het lunchen worden de ballonnen neergeschoten. Nog even rustig de laatste boterham opeten terwijl de boot neerstort. Vervolgens spring ik van de boot af en open de parachute. Dan zie ik in het water een zwarte propellerboot, gooi gelijk de grapple hook tegen het hoofd van de Black Hand die bewusteloos overboord slaat. Takel mezelf richting de propellerboot. Alsof er niets aan de hand is vaar ik richting het eindpunt van dit uur. Terwijl mijn vallende boot van vorig uur voor een enorme chaos zorgt bij de Black Hand.
avatar van OneDay
Door OneDay (2254 reacties) op 07-12-2018 13:42
( PM )
Ik spring gewoon en hoop in het vervolg nog een stukje health over te hebben, die ik dan wel weer aanvul snel en niet fataal
avatar van Hell Rider
Door Hell Rider (888 reacties) op 07-12-2018 13:44
( PM )
Ik open de parachute zo laat mogelijk zodat ik sneller ben, waarna ik mijn grapple hook gebruik om een voorbijgaande propellorboot vast te pakken. Ik blijf nog even met mijn parachute achter de propellorboot aan vliegen, voordat ik hem kaap en ervandoor ga
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (724 reacties) op 07-12-2018 13:46
( PM )
Ik maak mijn hook los van de bazooka, en zeil naar beneden. Bijna beneden schiet ik mijn hook af op een van die propellorboten, en trek de propellor eruit. Die kan ik mooi gebruiken om snelheid te maken! Ik scheer over de hoofden van de leden van de Black Hand, die met stomheid geslagen zijn.
avatar van Kimbolie12
Door Kimbolie12 (1694 reacties) op 07-12-2018 13:47
( PM )
*Ik ren heel hard voorbij want moet zo weer werken*
avatar van MaXiiMuM
Door MaXiiMuM (964 reacties) op 07-12-2018 13:47
( PM )
Ik ben lekker aan het lunchen en ineens vliegen de kogels rond mijn oren en maakt mijn schip een snelle duikvlucht, met een banaan nog in mijn linkerhand spring ik snel van het schip en probeer mijn parachute te openen. Ik val sneller en sneller en de grond lijkt steeds dichterbij te komen, ik neem snel een laatste hap van mijn banaan en gooi hem in de diepte (biologisch afbreekbaar), met man en macht lukt het mij net op tijd om de parachute te openen. Tot mijn grote verschrikking steven ik recht op een berg af.. vol adrenaline gebruik ik op het allerlaatste moment mijn grappling hook om van richting te veranderen. Phew.. live to fly another day.
avatar van ZWGamemaster
Door ZWGamemaster (2132 reacties) op 07-12-2018 13:48
( PM )
Ik spring met mijn wingsuit eruit en vlieg rakelings langs de rotsen.
avatar van Zanpsyko
Door Zanpsyko (2501 reacties) op 07-12-2018 13:49
( PM )
Ik ben niet zo creatief en tether gewoon alles en iedereen vast met mijn grapple hook
avatar van Lemmiwinks
Door Lemmiwinks (126 reacties) op 07-12-2018 13:51
( PM )
Tijdens de lunch wanneer ik geniet van min broodje kaas vliegen de kogels om mijn oren. Ik schrik op en laat een bammetje vallen waarna deze van de berg afrolt. De kogels vliegen mij nog om de oren en ik besluit om met parachute en al naar beneden te springen. Tijdens het vliegen kan ik nog net een stukje banaan eten voor ik neer plof in het water. Het plan om op de propellorboot terecht te komen viel letterlijk in het water. Gelukkig heb ik nog mijn grapple hook en schiet ik via wat grote stenen in het water en een kapotte propellorboot op een nog werkende propellorboot en vervolg ik mijn reis door Solis.
avatar van HenkSimons
Door HenkSimons (77 reacties) op 07-12-2018 13:52
( PM )
Whaaaaaaaaaa. Door de drukte vergeten te reageren. Ze gooien me net uit het vliegtuig, maar kan net mijn val breken met mijn wingsuit! Pfieuw!!!
avatar van Brainsnack
Door Brainsnack (146 reacties) op 07-12-2018 13:53
( PM )
Ik trek aan het koord van mijn parachute en daal langzaam af richting een propellorboot. Helaas trok ik samen met de koord ook mijn broek los waardoor deze op mjn enkels hangt. De bestuurder van de boot was hier blijkbaar niet van gediend en gaf vol gas. Met mijn grapling hook weet ik nog net aan te klampen en mijzelf binnen te hijzen. De man kon er niet om lachen.
avatar van TheGuy
Door TheGuy (551 reacties) op 07-12-2018 13:53
( PM )
Via de parachute land ik veilig buiten vijnadig gebied
avatar van BTB8
Door BTB8 (153 reacties) op 07-12-2018 13:54
( PM )
Aangezien ik MI Fallout pas gezien heb beschik ik nu over alle kennis die nodig is voor het uitvoeren van een halo jump. Dus ik open mijn parachute precies op het juiste moment... om er mee vast te raken in een propellor van een propellorboot. Parachute dus snel uittrekken, en een vriendelijk verzoek aan de kapitein doen om de boot uit te springen zodat ik verder kan varen.
avatar van Tebeth
Door Tebeth (133 reacties) op 07-12-2018 13:55
( PM )
De laatste berg af geeft me mooi de kans om mijn parachute de losse teugel te geven. Op mijn gemak kan ik van bovenaf de boel verkennen. De Black Hand is zichtbaar in dit gebied, maar gelukkig valt hun aanwezigheid hier nog mee. Ik manoeuvreer me met de parachute richting enkele propellorboten en grijp met mijn grapple hook de achterkant vast. De arme bestuurder weet niet wat hem overkomt wanneer ik in stilte land en hem over het randje werk. Sleep with the fishes!
avatar van Darkkoet
Door Darkkoet (126 reacties) op 07-12-2018 13:55
( PM )
Ik gebruik de parachute om veilig te landen op een van de boten. De Grapple hook hou ik in de aanslag mocht een van de vijanden mij zien.
avatar van Rominick
Door Rominick (2142 reacties) op 07-12-2018 13:55
( PM )
pak de grepple hook om omhoog te schieten om daarna met de parachute op de boot te komen.
avatar van Lecros
Door Lecros (18 reacties) op 07-12-2018 13:55
( PM )
Op het moment zit ik hoog in de lucht in een klein bootje dat rond dwaalt door middel van luchtballonnen.
Ik laat de boot langzaam zakken door lucht uit de ballonnen te laten lopen. Ik stuur de boot bij door middel van de grappling hoek en probeer in de buurt te komen van de rivier maar land een eindje er vandaan zodat het lawaai gedempt is.
Eenmaal aangekomen bij de rivier maak ik voorzichtig een moerasboot buit.
avatar van Lorei
Door Lorei (92 reacties) op 07-12-2018 13:57
( PM )
Na het bevestigen en controleren van de parachute spring Ik volgens de route naar beneden. Eenmaal aangekomen bij het moeras gebruik ik de grapplehook om een propellorboot te bemachtigen en zet mijn reis door.
avatar van Jakerockwell
Door Jakerockwell (336 reacties) op 07-12-2018 13:57
( PM )
Met de parachute snel naar beneden en de hook gebruiken om bij te sturen.
avatar van Swift
Door Swift (6950 reacties) op 07-12-2018 13:57
( PM )
Aangezien ik al een dik vliegend schip heb ruil ik mijn Parachute & grapple hoor voor een dikke taart waarmee ik de vijand omloop voor een veilige doortocht.
avatar van Jazzer
Door Jazzer (114 reacties) op 07-12-2018 13:59
( PM )
Vanuit m'n ooghoek zie ik een moeras. Plots schiet er een propellorboot uit het hoge riet met een zwaar bewapende bemanning. Ik spring van de helikopter waarna ik direct omhoog kijk en een grapple hook afvuur op de helikopter. Ik begin op de bemanning van de propellerboot te schieten waarop zij ook het vuur op mij openen. Eén van de ballonnen aan de helikopter wordt geraakt waardoor de helikopter daalt. Op een tiental meters boven de grond laat ik me vallen, ontvouw snel de parachute en grapple me vast aan de propellerboot. De boot gaat er als een razende vandoor met mij erachter, schietend op de bemanning. Alleen de stuurman leeft nog en die geeft in paniek vol gas.
avatar van Earase
Door Earase (263 reacties) op 07-12-2018 13:59
( PM )
Met een volle buik van de lunch spring ik uit de boot, na een freefall gebruik ik mijn parachute om een van de boten te jatten. Vervolgens gebruik ik nog snel de grapplinghook om al hun bootjes aan elkaar te hangen alvorens de race voort te zetten.
avatar van Crazyboychris
Door Crazyboychris (132 reacties) op 07-12-2018 13:59
( PM )
Wederom gebruik ik de grapple hook. Dit keer om de waterval voor mij te trotseren. Het lijkt mij dat dit ook sneller gaat dan met de ballonnen of met de parachute. Snelheid lijkt mij zeker van belang, gezien ik achtervolgd wordt. Al rennend na landing vervolg ik de route.
avatar van Nessen
Door Nessen (52 reacties) op 07-12-2018 14:00
( PM )
Stap stap stap
avatar van Niels_w
Door Niels_w (119 reacties) op 07-12-2018 14:02
( PM )
Helaas ontkomen van de actie, dan maar vol gas de waterval af!
avatar van Jefreum
Door Jefreum (171 reacties) op 07-12-2018 14:02
( PM )
Ik ga er lekker vandoor met mijn bootje. De waterval steel ik over met mijn wingsuit.
avatar van Immortalbenny
Door Immortalbenny (378 reacties) op 07-12-2018 14:03
( PM )
Etappe 5: Die waterval is snel overwonnen met wat sturen en de hulp van de wingsuit en parachute. Enkel hopen dat de voetjes droog blijven. Natte sokken loopt zo vervelend en maakt zon irritant squishy geluid
avatar van Madrigol
Door Madrigol (92 reacties) op 07-12-2018 14:03
( PM )
Grapple hook naar een rotswand en vanaf daar ontspannen naar beneden.
avatar van King Bowser
Door King Bowser (13234 reacties) op 07-12-2018 14:03
( PM )
Oh snap! Nee hè. Ik heb niet zoveel meer behalve de laatste ballon die niet stuk ging... WTF?! Here goes nothing. Ik laat mijzelf naar beneden storten, de diepte in, met mijn ballon boven mijn hoofd. Aangekomen bij het water (even er vanuit gaande dat het nu in friggin' slow-mo gaat) verplaats ik de ballon even onder mijn bips. Gelukkig ging dit goed, ik kwam zacht op de ballon terecht, en heb niets gebroken en gelukkig geen pijn. Ze staan aan de bovenkant van de waterval heel boos handgebaren naar mij te maken. Gauw wegwezen hier, want er vallen nog meer leden naar beneden :')
avatar van PantheR
Door PantheR (56 reacties) op 07-12-2018 14:03
( PM )
Op het moment dat de boot uit het water valt spring ik uit de boot en open mijn wingsuit om toch met snelheid weg te kunnen vluchten... vlak boven de grond (of water) open ik mijn parachute voor een zachte landing!
avatar van Donselaar
Door Donselaar (384 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
ik scheur met het propellerbootje de waterval af. Het moment dat ik buiten het zichtveld van de vijanden ben open ik snel mijn wingsuit om zo pijlsnel naar benden te komen.
avatar van Spons
Door Spons (19 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
Bungeejumpen zonder touw. Gewoon doen, dan pas denken.
avatar van Markie816
Door Markie816 (14 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
Bij de waterval aangekomen, scheur ik door met mijn boot. Enkele meters vlieg ik door de lucht. Snel voordat we het water raken hang ik er feestballonnen aan. Het blijkt net genoeg om de klap op te vangen. En rustig vaar ik door...
avatar van Prissie26
Door Prissie26 (200 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
We doen weer mee
avatar van Eshura
Door Eshura (178 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
Ik gebruik de feestballonnen en boosters. Ik maak ze vast aan mijn bootje en ga zo door. Ik blijf op gelijke hoogte, opdat mijn volgers de waterval niet zien en misschien zo naar beneden vallen. Hoef ik later niet met ze af te rekenen.
avatar van Nickachu
Door Nickachu (810 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
Ik ga gewoon met de grapple hook naar beneden, een wingsuit of parachute gaat natuurlijk veel te traag en ik wil niet het risico lopen om doorzeefd te raken van de kogels.
avatar van Earase
Door Earase (263 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
In dat bootje volle vaart die waterval af en terwijl we stijl naar beneden onze dood tegemoet gaan, gebruiken we onze oude trouwe wingsuit. Net voordat we samen met onze boot te pletter storten, buigen we af en vervolgen de route. Maar niet voordat we nog even een dikke vette middelvinger opsteken naar die lui van Black Hand die ons nog trakteren op een salvo uit hun wapens. Haha, lekker mis!
avatar van OneDay
Door OneDay (2254 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
Ik scheur ook wel weg in dat bootje, als je dood bent heb je toch niks aan die €30 kadobon
avatar van Tomtjc
Door Tomtjc (35 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
Ik bind weer wat ballonnen aan de boot en vlieg weer verder langs de route.
avatar van Akyno
Door Akyno (75 reacties) op 07-12-2018 14:04
( PM )
Terwijl mijn boot richting de afgrond van de waterval vaart komt er een laag vliegend vliegtuigje over. Met mijn grapple hook schiet ik naar het vliegtuig, en grapple omhoog en hou mij goed vast aan de onderkant.
avatar van Humswa
Door Humswa (183 reacties) op 07-12-2018 14:05
( PM )
Paniek! Ik kijk om me heen terwijl de kogels om mijn oren vliegen. Ik zie voor mij een vliegtuig naderen, dit is mijn kans! Ik pak mijn grapple hook en op het moment dat de vliegtuig net dichtbij genoeg is, grapple ik mezelf aan de vliegtuig. Ik wordt in de lucht meegenomen met de vliegtuig, maak mezelf weer los en met mijn wingsuit vlieg ik over de Black Hand de waterval af naar beneden. Phew, net op tijd uit de handen van Black Hand kunnen blijven...
avatar van Matttthijs
Door Matttthijs (422 reacties) op 07-12-2018 14:05
( PM )
Snelle ontsnapping met mijn wingsuit en als laatste nog de grapple hook gebruiken om echt veilig te zijn.
avatar van Blacky
Door Blacky (31 reacties) op 07-12-2018 14:05
( PM )
Een lastig verhaal, want Bowser heeft de laatste ballon gebruikt en ik ben vergeten deze zelf mee te nemen. Ik maak dan maar een mooie duik, en beland hierdoor netjes met een klein plonsje in het water. Ik kom boven, zwaai ook in slow motion met mijn haar, en ik zwem rustig naar de kant.
avatar van Freek0416
Door Freek0416 (58 reacties) op 07-12-2018 14:05
( PM )
Yeah
avatar van Nessen
Door Nessen (52 reacties) op 07-12-2018 14:05
( PM )
Stappen wordt rennen.
avatar van Nonexistinghero
Door Nonexistinghero (424 reacties) op 07-12-2018 14:05
( PM )
Ik steel een Black Hand boot, maak er wat balonnen aan vast en plaats 2 boosters achterop. Ik activeer de boosters en race vam de waterval af en wanneer ik bijna beneden ben activeer ik de balonnen die mij veilig in de lucht houden. Na een kort tochtje boven de rivier laat ik de balonnen los en gebruik ik de boosters om de rest van de weg door het water af te leggen.
avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (678 reacties) op 07-12-2018 14:05
( PM )
Rubber bootje en skills
avatar van Kentetsu
Door Kentetsu (238 reacties) op 07-12-2018 14:06
( PM )
We kunnen niet in een houten ton de waterval af? Nou, dan gebruiken we de parachute nog een keer. Die hadden we na de vorige keer weer netjes ingepakt in de rugzak. Be prepared!
avatar van L1F3Stream
Door L1F3Stream (3919 reacties) op 07-12-2018 14:06
( PM )
Lekker door middel van de grappling hook nog even wat extra vaart geven aan het bootje, mijzelf de lucht in lanceren om dan heerlijk verder te gaan met de vertrouwde wingsuit
avatar van Kelly89
Door Kelly89 (1338 reacties) op 07-12-2018 14:06
( PM )
Als mijn boot over de rand van de waterfall gaat spring ik er snel uit en gebruik mijn parachute.. na een paar meten gebruik ik de grapple hook om aan een rotswand mezelf vast te zetten.
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (892 reacties) op 07-12-2018 14:06
( PM )
Ik gebruik de wingsuit tot ik dicht genoeg bij het vliegtuig ben boven de waterval, dan gebruik ik de grapple hook en neem ik het vliegtuig (op de afbeelding) over van de Black Hand en vlieg naar het volgende doel.
avatar van TW333331
Door TW333331 (54 reacties) op 07-12-2018 14:07
( PM )
Snel maak ik wat feestBalonnen & boosters vast aan de boot. Niet te veel, zodat ik langzaam naar beneden glij met de boot. Veilig beneden aangekomen cross ik snel verder.
avatar van ThaDanus
Door ThaDanus (1890 reacties) op 07-12-2018 14:07
( PM )
Easy, volle kracht vooruit, van de waterval af, en dan van de boot afspringen en lekker verder zweven met m'n wingsuit. De Black Hand heeft het nakijken
avatar van Mattiie
Door Mattiie (48 reacties) op 07-12-2018 14:08
( PM )
Vol gas vaar ik over de rivier terwijl de kogels mij om de oren vliegen. Aan de horizon zie ik een waterval verschijnen. Dit is geen obstakel voor mij maar juist een manier om van mijn achtervolgers af te komen. Ik geef nog wat extra gas en spring direct na de waterval uit mijn boot. Ik zou natuurlijk van mijn grapple hook gebruik kunnen maken maar ik ga toch voor mijn speciale wapen, ragdoll physics. Ik rol over de grond langs de waterval, maar zonder al te veel kleerscheuren sta ik op en vervolg ik mijn weg naar de finish van de marathon.
avatar van Blimp
Door Blimp (102 reacties) op 07-12-2018 14:08
( PM )
Geen probleem, ballonnen aan boodje vast maken, hmm zitten gaten in... Boosters gebruiken om achteruit te varen, wacht die liggen nog bij de sneeuwberg. Dan de grap waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
avatar van Magnifix71
Door Magnifix71 (47 reacties) op 07-12-2018 14:08
( PM )
Zijn we er al bijna?
avatar van Tranceguy
Door Tranceguy (329 reacties) op 07-12-2018 14:09
( PM )
Even diep gaan liggen om dat gekletter niet om je oren te hebben en stevig doortrappen met die peddels!
avatar van RobinvM
Door RobinvM (227 reacties) op 07-12-2018 14:09
( PM )
Ik kom natuurlijk veilig terecht door de Grapple hook te gebruiken.
avatar van Sefirosu
Door Sefirosu (218 reacties) op 07-12-2018 14:09
( PM )
Ik ga op mijn boot staan en vaar richting de waterval. Bij de rand spring ik van de boot en vlieg met mijn vertrouwde wingsuit pijlsnel naar beneden, op zoek naar de volgende speedboot die van mij gaat worden. Eenmaal beneden en een waardig slachtoffer gevonden, grapple ik mijzelf naar de nieuwe boot en vaar door naar de volgende etappe.
avatar van Yue
Door Yue (1790 reacties) op 07-12-2018 14:10
( PM )
Ik snap het nog steeds niet.
avatar van Joost013
Door Joost013 (114 reacties) op 07-12-2018 14:10
( PM )
Ik gebruik mijn wingsuit, maar niet alleen om te vliegen. Nadat ik van de boot spring gebruik ik de wingsuit om als een barracuda onder water, onder de boten door, te schieten. Bij de waterval kom ik weer boven en zweef rustig tot onderaan de waterval.
avatar van Darkkoet
Door Darkkoet (126 reacties) op 07-12-2018 14:10
( PM )
Ik gebruik mijn parachute nog een keer om veilig de waterval af te komen.
avatar van HierRuben
Door HierRuben (81 reacties) op 07-12-2018 14:10
( PM )
Wingsuit aan en langs de waterval naar beneden. Zwevend over het meer op naar het eindpunt.
avatar van Crazyboychris
Door Crazyboychris (132 reacties) op 07-12-2018 14:10
( PM )
Wederom gebruik ik de grapple hook. Dit keer om de waterval voor mij te trotseren. Het lijkt mij dat dit ook sneller gaat dan met de ballonnen of met de parachute. Snelheid lijkt mij zeker van belang, gezien ik achtervolgd wordt. Al rennend na landing vervolg ik de route.
avatar van Dinegs
Door Dinegs (545 reacties) op 07-12-2018 14:11
( PM )
De propellorboot waar ik me aan vast gegrepen had heeft in de gaten wat ik aan het doen ben. En hij is het er niet mee eens, want hij gaat recht op de waterval af en maakt dan plotseling een strakke bocht. Mijn grappling hook breekt, ik zie de waterval op me afkomen. Help! Ik vlieg over de rand van de waterval -- letterlijk, want ik heb nog steeds mijn wingsuit aan. Dus ik kan rustig naar beneden vliegen. Over een anticlimax gesproken...
avatar van Nitrorcr
Door Nitrorcr (838 reacties) op 07-12-2018 14:11
( PM )
Met een noodgang scheur ik met de boot weg naar de waterval. Vlak voor de drop spring ik eruit en glide ik met mijn wingsuit langs de rivier naar beneden. Kicken!
avatar van Chronix
Door Chronix (46 reacties) op 07-12-2018 14:11
( PM )
... een bootje. Dat is mooi, daar kunnen we dan rustig die verlate lunch opeten. Afduwen van de kant, lekker zitten, wat zit er in de lunchtrommel? Ach nee, die boterhammen met hagelslag zijn helemaal verlept. Bah. Met tegenzin eet ik ze toch maar op om zo wat op krachten te komen.

Plots hoor ik gebrom achter me. Ohnee, de Black Hand in hun watervoertuigen. Tegelijkertijd doemt er voor me ook een ruisend geluid op. Ik draai m'n hoofd om te kijken of de boeven mij ook van voren benaderen. Maar nee .. dit keer niet de Black Hand, maar een ENORME waterval! Noooo! Wat nu te doen. Het is duidelijk, er wordt vandaag wel heel erg veel van me verwacht.

Snel laat ik mijn speciale feestballonnen op achter mij en schiet deze even later kapot zodat de confetti die ik er in had gestopt het zicht van de Black Hand naar mij wegneemt. Op hetzelfde moment spring ik uit de boot, richting de kant, waar ik een scheur in de bergwand had opgemerkt. Ik slip er tussen en op moment dat ik met een zip-line naar beneden roetsj, zie ik naast mij de boten van mijn tegenstanders van de waterval afdonderen. Grappig genoeg heeft iemand er een "Wilhelm scream" geluidsband onder gezet en is het zo toch een grappig tafereel om te zien.

Beneden op vaste grond aangekomen, kijk ik om mij heen, er zijn nog geen andere renners hier. Maar wat ik hier wel zie ...
avatar van Jawsy
Door Jawsy (301 reacties) op 07-12-2018 14:11
( PM )
Gewoon met een noodgang met de boot langs de waterval naar beneden schieten. Halverwege spring ik uit de boot, open mijn parachute en land veilig op de kant. De achtervolgers storten vervolgens de diepte in en daar zal ik nooit geen last meer van hebben.
avatar van Aarjen116
Door Aarjen116 (142 reacties) op 07-12-2018 14:11
( PM )
Geen moeilijke keuze. Ik spring vlak voor de waterval uit m'n bootje en kom door middel van mijn wingsuit veilig beneden, ver verwijderd van mijn achtervolgers!
avatar van Esensel
Door Esensel (174 reacties) op 07-12-2018 14:12
( PM )
Terwijl de propellerboot op de waterval afgaat gebruik ik men grapplehook om +- 51 duiven te grijpen en naar me toe te trekken. Vervolgens bind ik die allemaal aan elkaar om zo als 1 grote duif langzaam met proppelerboot en al te gliden naar de onderkant van de waterval. Vervolgens maak ik de duiven allemaal weer los om ze op de achtervolgende troepen af te sturen wat zorgt voor een goede afleiding en hierdoor kan ik een flinke voorsprong opbouwen.
avatar van GamingCows
Door GamingCows (115 reacties) op 07-12-2018 14:12
( PM )
Gelukkig had ik mijn grappling hook nog niet gebruikt tijdens de vorige etappe! Ik gooi mijn grapple hook en succes!... De hook haakt zich stevig vast aan een rots naast de waterval. Ik klim omhoog.
avatar van Mr_Mojo27
Door Mr_Mojo27 (1404 reacties) op 07-12-2018 14:13
( PM )
Waterval??? No biggie. Ik bevestig mijn parachute aan m'n boot en ga rustig verder met mijn lunch die ik eerder had opgeborgen.
avatar van Heijaangel
Door Heijaangel (115 reacties) op 07-12-2018 14:13
( PM )
Scheur over de waterval heen en spring van mijn boot en maak een vrije val naar beneden en bijna onderaan open de parachute en land veilig beneden.
avatar van Overkill
Door Overkill (942 reacties) op 07-12-2018 14:13
( PM )
Terwijl de boot op de waterval afstormt, pak ik mijn grappling hook en spring ik op de boeg, klaar om me te laten lanceren. Met een ferme zwaai zwiep ik de grappling hook richting een overhangende tak. Nu is het slechts een kwestie van abseilen tot ik weer veilig vaste grond onder mijn voeten heb.
avatar van Swift
Door Swift (6950 reacties) op 07-12-2018 14:13
( PM )
Ik vlieg gewoon met mijn zelfgemaakte boot verder....


En aangezien de concurrentie groot is, maai ik die neer met mijn kanonnen, waardoor ik de enige ben die deze etappe overleef en automatisch win.
avatar van Gradient
Door Gradient (19 reacties) op 07-12-2018 14:13
( PM )
Ik vaar met de propellerboot de waterval af en glide in mijn wingsuite naar beneden. Dicht bij het water oppervlakte zie ik een steen uitsteken. Ik grapplehook naar de steen om niet in de buurd van de boot te zijn wanneer die neer komt. En glij als een slang het water in om zo on opvallend mogelijk weg te komen.
Ik volg de rivier verder tot ik op bestemming kom.
avatar van GFCB
Door GFCB (57 reacties) op 07-12-2018 14:13
( PM )
Bootje vol leggen met bommen, enkele boosters achteraan, daarna grapple hook aan een boom en parachuting terwijl ik in de verte de boot zie exploden op de basis. Vervolgens even de waterval over gliden met de wingsuit, grapple hook na de waterval naar de grond en soft landing op de oever.
avatar van Khoma
Door Khoma (131 reacties) op 07-12-2018 14:14
( PM )
Op volle snelheid race ik op de waterval af, zodra ik naar beneden tuimel in mijn bootje spring ik er uit en open ik mijn wingsuit om veilig te landen.
avatar van Kingsoldier
Door Kingsoldier (1160 reacties) op 07-12-2018 14:15
( PM )
Aangezien de boot nog van pas kan komen onderaan de waterval gebruik ik weer ballonnen, maar dit keer met boosters zodat het veels te snel gebeurt voordat de vijand er is.
avatar van CrashTestOtto
Door CrashTestOtto (9 reacties) op 07-12-2018 14:15
( PM )
Met de boot de waterval af, tijdens het lanceren over naar mijn wingsuit. Rustig alle gevaarte uit de weg vliegen
avatar van Dynaw
Door Dynaw (7888 reacties) op 07-12-2018 14:15
( PM )
De basis opblazen als enige optie!
avatar van YdieresiS
Door YdieresiS (264 reacties) op 07-12-2018 14:15
( PM )
Ik ga in volle vaart met de boot over de rand van de waterval. Daar aangekomen spring ik uit mijn boot, terwijl de boot verder naar beneden valt gebruik ik mijn parachute om vervolgens met de grapple hook in te haken op een snelle boot die daar vaart. Ik klim in deze boot en ben klaar voor de volgende etappe.
avatar van Konings1
Door Konings1 (34 reacties) op 07-12-2018 14:16
( PM )
We gaan de uitdaging aan hoor! Ik ga in volle vaart op de waterval af. Ruim op tijd spring ik uit het bootje en maak ik mijn grappling hook vast aan het kleine stukje rots wat in het midden uitsteekt. Daar moet ik beneden mee kunnen halen! Maar terwijl ik me vastmaak merk ik dat de kabel niet lang genoeg is.. Ik besluit mijn grappling hook weer los te maken (al zwevend in de lucht, want dat kan gewoon) en kan nog op tijd mijn wingsuit openen. Ik kom uiteindelijk heelhuids onderaan uit!
avatar van Cerberus
Door Cerberus (154 reacties) op 07-12-2018 14:16
( PM )
Etappe 5
avatar van Ice-T
Door Ice-T (245 reacties) op 07-12-2018 14:17
( PM )
Volle bak met de wingsuit naar onder en testen hoe diep het water is. Verlies misschien wat hp maar het is me het waard.
avatar van Soninlaw
Door Soninlaw (281 reacties) op 07-12-2018 14:17
( PM )
Alles is nat, heb duidelijk m'n dag niet en met een gat in m'n wingsuit en parachute ga ik niet ver komen, oftewel, daar ga ik weer.... (@#$@$# rot haakkkkkk)
avatar van Colonski
Door Colonski (34 reacties) op 07-12-2018 14:17
( PM )
ik haak ballonnen aan mijn boot en schiet met volle vaart rechtdoor de waterval af. Wanneer mijn ballonen kapot geschoten worden door die duivelse bende achter me is mijn wingsuit mijn redding en glijdt ik veilig weg.

Glijdende...
avatar van Jazzer
Door Jazzer (114 reacties) op 07-12-2018 14:17
( PM )
In de verte zie ik wat witte mist boven het wateroppervlak, terwijl de rivier steeds woeliger wordt. Snel bevestig ik wat ballonnen aan de boot waardoor hij ietsje omhoog komt. De rivier stort zich honderd meter verderop in een diep dal. Terwijl de boot de waterval nadert schiet ik een grapple hook aan één van de bomen aan de waterkant, het andere einde schiet ik naar de stuurman. Terwijl de boot van de waterval stort worden de ballonnen door de wind gevangen waardoor hij uiteindelijk rustig in de vallei daalt. Over m'n schouder kijkend hoor ik de stuurman vloeken en zie hem al spartelend aan de boom bungelen. Mooi, iemand moet het immers overleven om dit avontuur na te kunnen vertellen.
avatar van Mhzero
Door Mhzero (217 reacties) op 07-12-2018 14:17
( PM )
Wachten tot het einde en dan met de wingsuit een snoekduik maken. Vlak voor het einde weer wat omhoog gaan om vervolgens de koers van de rivier te volgen en op zoek naar een veilige landingsplaats.
avatar van Asharon
Door Asharon (466 reacties) op 07-12-2018 14:18
( PM )
Ik doe mee met de wingsuit en duik van de waterval af.
avatar van DutchDemons
Door DutchDemons (268 reacties) op 07-12-2018 14:18
( PM )
Gewoon springen en mn wingsuit opengooien.
avatar van Schaap360
Door Schaap360 (38 reacties) op 07-12-2018 14:18
( PM )
Gelukkig heb ik m'n wingsuit veilig opgeborgen in m'n rugzak. Deze snel aantrekken en naar beneden scheren.
avatar van Dandanna
Door Dandanna (194 reacties) op 07-12-2018 14:19
( PM )
Einde van de boottocht nadert maar de Black Hand komt ook steeds dichterbij! Terwijl ik zie hoe Black Hand footsoldiers achter mij aan bij de waterval naar beneden vallen, zie ik op de achtergrond een laagvliegend vliegtuigje voorbij vliegen waarop ik direct mijn grapplinghook pak en schiet op één van de vleugels vh vliegtuig.
Zonder dat de piloot wat doorheeft, lift ik lekker mee richting mijn voorlopige plaats van bestemming.
avatar van Truememo
Door Truememo (73 reacties) op 07-12-2018 14:19
( PM )
Op het laaste moment gebruik ik mn grapplehook om de ballonnen vast te grijpen(die nog met me mee zweven)waar ik nog een boot aan heb hangen en daarmee daal ik af en ga ik verder met m'n bootje.
avatar van Tebeth
Door Tebeth (133 reacties) op 07-12-2018 14:19
( PM )
Plotseling zie ik voor me wolken opdoemen en wordt ik me gewaar van een steeds harder wordend bulderend geraas..... Ik realiseer me dat mijn vaartochtje wellicht een wat abrupter einde tegemoet gaat dan ik zou willen. Relaxen is er niet meer bij, adrenaline in overdrive. Er zit maar een ding op. Ik wacht tot het laatste moment.... Terwijl de kogels van mijn Black Hand achtervolgers mij om de oren vliegen, houd ik mijn hoofd koel. Ik heb maar één kans, het is alles of niets. Ik begeef me naar de voorste punt van de boot, draai me om met mijn gezicht naar mijn achtervolgers en wacht gespannen op het einde van de rivier, het begin van de waterval. De punt van de boot begint te zakken, het is tijd. Ik neem een aanloop, ren de boot over voor extra snelheid en spring naar voren, ondertussen mij grapple hook uitwerpend naar een rots rechts van mij, links van de waterval. Die kant moet ik op. Even lijkt het erop alsof de grapple hook geen houvast krijgt op de met mos bekleedde stenen. Maar na jaren oefening ben ik een expert in het hanteren van de grapple hook.... hij houdt het. Ik sla tegen de rotsen onder me, volledig doorweekt en met een flink aantal blauwe plekken meer dan vooraf aan het boottochtje. Maar dit wordt allemaal ruimschoots goed gemaakt door het beeld van de Black Hand die over de rand van de waterval vliegen, de vergetelheid in..... Nat, maar levend, vervolg in mijn missie.
avatar van Tinuzz
Door Tinuzz (156 reacties) op 07-12-2018 14:20
( PM )
Vol gas van de waterval af met me snorkel op (voor het geval het ik te laat op X druk) net voor ik een harde klap in het water zou maken, snel me grappling hook gebruiken om aan een dikke tak veilig aan land te slingeren
avatar van Taha
Door Taha (79 reacties) op 07-12-2018 14:20
( PM )
Met de wingsuit lekker de water induiken
avatar van VaKeM
Door VaKeM (167 reacties) op 07-12-2018 14:20
( PM )
In mid air trek in vrije val mijn parachute open en met mijn grapple hook trek ik me voort, zo ver weg als mogelijk van mijn achtervolgers.
avatar van Sjikker
Door Sjikker (23 reacties) op 07-12-2018 14:21
( PM )
Heerlijk die spanning!
avatar van Lukas Prince
Door Lukas Prince (67 reacties) op 07-12-2018 14:21
( PM )
Boot van de waterval afvaren en dan met wingsuit verder vliegen en natuurlijk een veilige landing maken met de parachute
avatar van Cryothic
Door Cryothic (93 reacties) op 07-12-2018 14:21
( PM )
Ik race op die waterval af. De BlackHand staakt de achtervolging omdat ze denken dat ik mezelf tepletter ga rijden. Eenmaal in de lucht maak ik snel een paar ballonnen vast aan m'n auto. Niet te veel, ik wil veilig landen, niet verder vliegen.
Ik merk dat ik wat uit koers raak voor de landing, dus met wat subtiele hulp van een booster richt ik de auto weer richting de weg voor een veilige landing.
avatar van Jerommeke
Door Jerommeke (92 reacties) op 07-12-2018 14:21
( PM )
Helaas heeft mijn lunch iets te lang geduurd, maar ik ben weer terug voor een etappe. Wanneer mijn boot over de waterval begint te vallen, spring ik eraf en open ik weer mijn oude vertrouwde wingsuit. Nadat ik veilig ben geland bevestig ik de boosters aan mijn voeten en leg het laatste stuk van de etappe lekker snel af. Aan het eind open ik mijn parachute om mezelf af te remmen.
avatar van Heart1982
Door Heart1982 (315 reacties) op 07-12-2018 14:22
( PM )
en weer pak ik mijn wingsuit en vlieg ik er vrolijk vandoor, scheelt gelijk een hoop tijd.
avatar van Merah
Door Merah (152 reacties) op 07-12-2018 14:24
( PM )
Ik zie op mijn boot een ton staan, duik hier snel in (zoals vroeger van de Niagara watervallen) en plons in de ton keihard naar beneden....als dat maar goed gaat
avatar van Visser55
Door Visser55 (54 reacties) op 07-12-2018 14:26
( PM )
Ging niet goed... te pletter gevallen:'(
avatar van Hell Rider
Door Hell Rider (888 reacties) op 07-12-2018 14:26
( PM )
Ik vaar zo hard mogelijk op de waterval af, tijdens het vallen maak ik ballonnen vast aan mijn boot waardoor deze veilig kan landen. Ik gebruik ik mijn wingsuit om een beetje rond te vliegen en mijn parachute wanneer ik dicht bij mijn boot ben zodat ik weer verder kan varen.
avatar van Remedy
Door Remedy (685 reacties) op 07-12-2018 14:26
( PM )
Niet vermoedend doe ik mijn ogen open na een dutje in mijn boot. Spetters vliegen langs mijn oren en er zweeft een visjes naast mijn hoofd. Gek genoeg, lijkt de vis te kunnen praten en te zeggen: "Help. Lucht, lucht!". Ik denk dat ik droom. Tot de realiteit doorknalt in mijn hoofd. Ik zit in de lucht! Met boot en al donder ik naar beneden richting de afgrond. Verdomme, mijn parachute is weg. Naar achteren kijkend, zie ik mijn parachute 13 meter boven me, zielig en zonder gebruiker, zweven. Wat nu? Nog 10 seconde voordat ik crash. Zwetend en zoekend naar mijn grappling hook bedenk ik een oplossing. Yes, grappling hoek gevonden. Ik schiet hem zonder doel ergens heen. Tjak! Raak! Yes! De boot crasht en ik vlieg via mijn lijntje richting een ondefinieerbaar object. Wat heb ik beet? Wat is het? Door de snelheid en de tranen in mijn ogen zie ik geen hand voor ogen meer. KLAP! Ik land hard in iets wat gecomfortabel zit. Ik doe mijn ogen open en ik zie dat ik beland ben in de bijrijderstoel van een Black Hand. Met een zetje ligt hij uit de auto en ik vervolg mijn etappe...
avatar van Hondenbrokje1
Door Hondenbrokje1 (18 reacties) op 07-12-2018 14:27
( PM )
Shit, zo'n vochtige waterval die mijn tocht belemmerd. Mijn wingsuit is nog niet klaar voor gebruik en dus pak ik dit keer maar mijn wetsuit. Ik duik naar beneden in het veilige water.
avatar van Sjikker
Door Sjikker (23 reacties) op 07-12-2018 14:27
( PM )
Ik zie dat de waterval steeds dichterbij komt net als de blackhand achtervolgers. De waterval ruist harder en harder, dat betekend dat ik steeds dichterbij kom. Ik besluit om te gaat springen zodra de boot van de waterval naar beneden wil vallen. Na de sprong open ik snel mijn parachute om tijdens deze vlugt nog een heerlijk stuk choladeletter te verorberen. Ik heb de energie nu hard nodig. Ik land vervolgens rustig op het rustige water onder mij en zwem zo snel als ik kan weer naar vaste land....
avatar van Valuna
Door Valuna (248 reacties) op 07-12-2018 14:27
( PM )
Ik spring van de boot zelf de waterval naar beneden. Al snel gebruik ik mijn wingsuit om naar beneden the zweven. Ik gebruik mijn parachute en grapplehoek om daarbij een veilige landing te maken
avatar van Reiverdemon
Door Reiverdemon (772 reacties) op 07-12-2018 14:27
( PM )
Ook al is dat vliegtuig aanlokkelijk, ga ik toch voor me trouwe wingsuit. Na opening hoor ik mijn boot en die van de Black Hand ter pletter slaan, terwijl ik ervandoor vlieg.
avatar van Hamklaas
Door Hamklaas (120 reacties) op 07-12-2018 14:28
( PM )
Halve marathon voor mij maar ben nu al kapot.
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (26217 reacties) op 07-12-2018 14:30
( PM )
Quote:
10.00 - Start van de marathon
Yes. Ben er helemaal klaar voor. Samen met mijn trouwe huisparkiet Henkie gaan we samen deze marathon uitlopen.

*twiet twiet*

Henkie zegt dat hij er zin in heeft.

Quote:
11.00 - de afdaling
Ik heb al last van hoogtevrees dus dit wordt mij wat. Even kijken op het pakketje. 'Budget wingsuit'. Hm... Ok. Ik vertrouw dit niet helemaal. Henkie wat denk jij?

*Twiet twiet*

Wat zeg je Henkie? Mag ik aan jouw pootjes hangen voor deze afdaling?

*Twiet*

Ok Henkie. Daar gaan we dan. Ik hou mij stevig vast.

*Twiiiieeeeet!*

Het lukt Henkie. Het lukt! Oh man je bent geweldig. Go Henkie![

Quote:
12.00 - een ballonvaart
Nou Henkie. Stonden we net nog aan de top, mogen we weer over een berg heen. Iemand die deze route heeft uigestippeld had er niet erg goed over nagedacht. En hou zouden we er nou over heen komen. Misschien eerst maar een pasr bammetjes met pindakaas eten.

*Twiet twiet*

Ja Henkie, ik weet dat jij allergisch bent voor pinda's. Dan zwel je helemaal op enzo. Als een ballon.

*Twiet*

Nee Henkie. Dat zou levensgevaarlijk zijn. Ik wil niet dat jij daar je leven voor waagt zodat ik een bon van de Gamemania, één van de betere gameshops van Nederland met uiterst aantrekkelijke aanbiedingen, kan winnen.

*Twiet twiet HAP!*

HENKIE NEE!

*Twiet twiiieeeEEEEEEEEETBLOB!*

Henkie jij dappere huisparkiet. Ik zal jou opoffering accepteren en aan jouw lichaam hangen om over de berg te zweven. Op naar avontuur!

Quote:
13.00 - aanval van beneden
Wat vliegen we hoog Henkie. Lijken beneden net allemaal mieren. En moet je kijken, die mieren lijken steeds groter te worden. Wacht eens, dat zijn geen mieren. Maar kanonskogels! Wijk uit Henkie!

*Twiet twiieeeet!*

De 'Black Hand'? Henkie, weet je nu hie politiek incorrect je klinkt? Dat is niet de Black Hand. Maar de Stroopwafel Hand! Henkie pas op! Een kogel!

*Twiet twiePOF! Twiiiiiieeeeetiiiiieeeeet!*

14.00 - Do a Barrel Roll
Henkie, alles goed?

*Twiet*

Gelukkig. Dat was een aardige klap die we maakte. Het is maar goed met dat je met dat overtollig vel een vlot hebt kunnen maken.

*Twiet twiet*

Of ik een toilet hoor doorlopen. Volgens mij ni... Dat is geen doorlopen toilet. Dat is een waterval!

*Twiet!*

Ik denk dat dit het dan was Henkie. Het spijt mij dat ik je zo vaak heb betrokken bij wedstrijden op Budgetgaming, dé prijsvergelijkings website voor games.

*Twieterdetwiet*

Heb jij magische krachten? Jij kan in een ton veranderen?

*Twietwietwiet ZWOEP!*

Wow Henkie. Je lijkt nu net op een DK ton! We gaan er tegenaan als Dankie Kaan!
avatar van Axeldc
Door Axeldc (408 reacties) op 07-12-2018 14:30
( PM )
I'm in
avatar van Vikvir
Door Vikvir (13 reacties) op 07-12-2018 14:30
( PM )
Nou nou dat is wel een erg kogelrijk welkom misschien iets te... snel vaar ik op de waterval af de black hand zitten me als idioten te achtervolgen maar!!.. Victory is MINE!! Terwijl ik van de waterval af vlieg gebruik ik mijn parachute om een zachte landing te maken To be continued...
avatar van Blaxtard
Door Blaxtard (209 reacties) op 07-12-2018 14:30
( PM )
Vol gas met de boot de waterval af en halverwege de lucht er uit springen wingsuit activeren voor een extra boost en vervolgens parachute activeren om als een baas van de exploderende boot weg te lopen.
avatar van Deadlymuffins
Door Deadlymuffins (177 reacties) op 07-12-2018 14:30
( PM )
Gelukkig had ik mijn wingsuit nog in mijn rugzak zitten en heb ik altijd reserve ballonnen bij me! Ik glijd van de waterval naar beneden door de ballonnen aan me te knopen, zodat ik veilig op kan stijgen, en met mijn wingsuit glijd ik dan rustig naar beneden. De Black Hand zal mij niet zo snel pakken
avatar van DunTee
Door DunTee (433 reacties) op 07-12-2018 14:32
( PM )
Ik gebruik weer mijn ballonen, maar dit keer zit er helium in! Omdat ik toch meer weeg, gaan we alsnog redelijk hard naar beneden... maar beland ik in het water en door de helium word ik vanzelf weer omhoog gebracht! Toch vet, dat helium.
avatar van Ripley
Door Ripley (821 reacties) op 07-12-2018 14:33
( PM )
Op het laatste moment uit bootje springen en even een driedubbele salto doen en voordat we het water raken : ballonnetjes
avatar van Pietertjuh!
Door Pietertjuh! (555 reacties) op 07-12-2018 14:33
( PM )
Etappe 5
avatar van JeffreyBtt
Door JeffreyBtt (904 reacties) op 07-12-2018 14:34
( PM )
Ik zit in de boot en kijk naar de aankomende waterval. Als de boot over de cliff heen tipt, maak ik een mooie swandive naar beneden. Ik maak wat vaart en een paar meter boven het water klap ik mijn wingsuit weer uit. Ik raas met hoge snelheid door de lucht boven de rivier en maak ik korte tijd aardig wat meters.
avatar van TurboR-GT
Door TurboR-GT (393 reacties) op 07-12-2018 14:34
( PM )
OOooh, een waterval... tja... dan toch maar de grappling hook om veilig beneden te komen :)
avatar van MaXiiMuM
Door MaXiiMuM (964 reacties) op 07-12-2018 14:35
( PM )
Ik zet me schrap en op het laatste moment wanneer de boot kantelt omdat hij aan de rand van de waterval vaart spring ik eruit en gebruik ik mijn wingsuit om snel levend weg te komen. Ik raas over de rivier en kom uiteindelijk uit bij een meer waar ik een niet al te zachte landing maak in het water.. maar goed.. ik leef nog!
avatar van Jakerockwell
Door Jakerockwell (336 reacties) op 07-12-2018 14:36
( PM )
De parachute komt nogmaals van pas!
avatar van MichelV
Door MichelV (482 reacties) op 07-12-2018 14:36
( PM )
Rennen naar de boot en vliegen met mn winsuit
avatar van Pyroxene
Door Pyroxene (58 reacties) op 07-12-2018 14:38
( PM )
Ik hijs mezelf nog maar een keer in m'n wingsuit en zweef acrobatisch naar beneden op het moment dat de boot van de waterval af dondert.
avatar van Sebacoraje
Door Sebacoraje (58 reacties) op 07-12-2018 14:38
( PM )
Op het laatste moment als ik net van de waterval ga, grapplinghook op de zijkant van de water hooken.
Dan zo alle bootjes van black hand aan mijn vallende boothaken. Zodat deze allemaal mee worden gesleurd.
avatar van Sebacoraje
Door Sebacoraje (58 reacties) op 07-12-2018 14:38
( PM )
Op het laatste moment als ik net van de waterval ga, grapplinghook op de zijkant van de water hooken.
Dan zo alle bootjes van black hand aan mijn vallende boothaken. Zodat deze allemaal mee worden gesleurd.
avatar van ChaosKiller
Door ChaosKiller (73 reacties) op 07-12-2018 14:38
( PM )
Spring naar beneden en gebruik de wingsuit!
avatar van Spork234
Door Spork234 (21 reacties) op 07-12-2018 14:39
( PM )
Ik ga gebruik mijn grapple hook om mijn bootje aan het vliegtuig te koppelen, om vervolgens de vliegende Hollander te worden.
avatar van Hupegel
Door Hupegel (466 reacties) op 07-12-2018 14:40
( PM )
Jump! Jump! Jump!
avatar van Philipedelaar
Door Philipedelaar (8 reacties) op 07-12-2018 14:41
( PM )
Het is complete chaos, het loopt uit de zwarte hand. Snel weg hier. Met de stroom mee op het bootje bij de waterval. Een enorme sprong. Wint vliegt door mijn haren, zweet druipt in mijn ogen. Ik pak mijn grappling hook en grapple naar de grote boom aan de andere kant van de waterval. Veilig voor nu..
avatar van RaBol
Door RaBol (13 reacties) op 07-12-2018 14:42
( PM )
Geen gadgets: gewoon met een mooie duik de waterval af en in het diepe water landen (en de dodelijke, puntige rotsen acrobatisch te ontwijken)
avatar van Selvmortsydd
Door Selvmortsydd (3801 reacties) op 07-12-2018 14:42
( PM )
Shit, bijna vergeten..
avatar van Beunhaaz
Door Beunhaaz (3313 reacties) op 07-12-2018 14:43
( PM )
Met een scoopie erbij even een flinke sprint getrokken. Inmiddels ben ik aangehaakt bij de kopgroep.
avatar van DarkLight
Door DarkLight (385 reacties) op 07-12-2018 14:44
( PM )
Spannend vind ik het worden. Achterna gezeten bedenk ik een escape plan. Snel komt de waterval op me af.
Ik twijfel
Ik besluit al Mn tools niet te gebruiken
Mijn hoop is diep water.
Ik nader het einde en spring van de boot.
Als een ervaren schoonspringer spring ik naar beneden en doe ik mijn just cause routine.
Het publiek beneden is onder de indruk en dankzij de kleine plons ben ik heel huids beneden en scoor ik een 9,6 als totaal score. Gelukkig overleefd
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (724 reacties) op 07-12-2018 14:44
( PM )
Ik knipoog naar Gabriele, en die valt als een blok voor mijn charmes. Ze geeft me een raket-aangedreven motorboot, waarmee ik die waterval af spuit, die Black Hand ver achter mij latend. In die boot vind ik een briefje van Gariele, met haar blacklisted telefoonnummer. Of ik haar na afloop van de Marathon kan bellen, dan belooft ze mij vanavond te masseren! Als dat geen happy endi... eh, geweldig einde wordt!
avatar van OGster
Door OGster (30 reacties) op 07-12-2018 14:44
( PM )
In de haast openbaart zich daar de waterval. Een kolossaal gevaarte. Maar niks is te zwaar voor mijn trouwe grapling hook. Ik schiet hem halverwege en kom met een bek vol water omhoog en val terug. Dit schiet niet op. Ik knoop wat ballonnen aan elkaar en laat me rustig omhoog vliegen zonder moeite. Pfew
avatar van Jigsaw
Door Jigsaw (2336 reacties) op 07-12-2018 14:45
( PM )
Spring spring met de wingsuit
avatar van Techmode
Door Techmode (3254 reacties) op 07-12-2018 14:47
( PM )
trap mijn gaspedaal nog verder in, als we bijna bij de waterval ga ik op mijn auto staan. Mijn grapplinghook richt ik ver voor mij en vuur die af, en trek me naar de grapplinghook tot genoeg snelheid en ontkoppel ik me. Hierdoor vlieg ik naar voren, open ik mijn parachute om wat hoogte te krijgen. Daarna de wingsuit om over de waterval te vliegen.Boven het water open ik mijn reserve parachute, waardoor ik lekker op een boot kan landen, waarmee ik lekker wegrace.
avatar van Chronix
Door Chronix (46 reacties) op 07-12-2018 14:48
( PM )
.. ik zie een ton voorzien van veren. Naast hem staat een vreemde vogel die de hele tijd tegen de ton staat te praten. Ik loop naar 'm toe en hij vraagt of ik Henkie even vast wil houden zodat hij z'n kleren kan uitwringen.

*Twiet*

Ik kijk naar m'n hand en de gevederde ton is veranderd in een huisparkiet. Ik schrik me kapot en laat het beestje onhandig vallen. Snel pak ik het arme hoopje gekreukelde ellende op, schut er wat mee om het weer in vorm te krijgen en en geef 'm snel terug aan z'n baasje.

We gaan ieder onze eigen kant weer op in de Jungle. Plots hoor ik me daar een klap, m'n trommelvliezen klappen er bijna uit. Wat blijkt? ...
avatar van Lorei
Door Lorei (92 reacties) op 07-12-2018 14:50
( PM )
Richting de waterval rennen en met mijn hook aan een rots vast grijpen om de wingsuit uit het vuur aan te trekken. Vervolgens veilig met behulp van de wingsuit in het water belanden.
avatar van Brainsnack
Door Brainsnack (146 reacties) op 07-12-2018 14:51
( PM )
Ik vaar de boot tot de rand en op het laatste moment double jump ik als een pro eruit. Op de weg naar beneden trek ik mijn vertrouwde grappling hook uit m'n backpack en mik ik deze op de smoel van een toekijkende berggeit. Met veel gejoel remt dit mijn val voldoende om veilig te landen.
avatar van Meganelis
Door Meganelis (65 reacties) op 07-12-2018 14:52
( PM )
Ik zie een gigantische waterval naderen en besluit het gaspedaal maximaal in te trappen en vol gas de waterval af te springen. Midden in de lucht manoeuvreer ik in stuntpositie op de voorkant van de boot. In de verte zie ik een sportvliegtuigje. Ik duik van de boot af, en glij met mijn wingsuit steeds dichter richting het vliegtuigje. M’n trouwe grapple hook gebruikend lanceer ik mezelf naar het vliegtuigje toe en neem de controle over het stuur over.
avatar van Galigula77
Door Galigula77 (350 reacties) op 07-12-2018 14:54
( PM )
ik gebruik mijn wingsuit, en koop extra letters en maak er een swimsuit van en zwem zo weg uit de waterval.
avatar van Superdarkknight
Door Superdarkknight (46 reacties) op 07-12-2018 14:54
( PM )
Ik plak snel boosters onder en achter op mijn bootje en kom als een soort "Te land, ter zee en in de lucht" zelfgemaakt ruimteschipje droog aan maar door de toch wat ruwe schok bij de landing vlieg ik wel de boot uit in het relatief zachte zand van het strand!
avatar van Nethian
Door Nethian (36 reacties) op 07-12-2018 14:57
( PM )
Met de ballonnen en parachute een vlot maken
avatar van Indo1991
Door Indo1991 (143 reacties) op 07-12-2018 14:58
( PM )
Quote:
Oops naar gisteren tot laat game Awards gekeken.
Heb ik me verslappen de eerste stappen gemist.
Snel me turbo schoenen aangetrokken om mee te doen aan The run (nee niet Need for speed the run)
I see you there.


Nu ik helemaal in de mood ben
Race met hoge snelheid over het water.
Vlieg ik extra hoog in de buurt van de vliegtuig.
Maak ik verbinding met de grapple hook contact met het bootje en de vliegtuig.
Geniet ik ff van het mooie jungle uitzicht van just case.
Wow wat zie ik daar de black hand
Een hele troep.
Snel mij rpg pakken
En de vijanden in hun bootjes neerknallen.
Snel naar boven klimmen in het vliegtuig
En zo snel mogelijk weg vliegen
Met natuurlijk een barrel rol maken.
avatar van EPMD
Door EPMD (5795 reacties) op 07-12-2018 14:59
( PM )
Mooi leesvoer hierboven
avatar van Eek2nd
Door Eek2nd (1073 reacties) op 07-12-2018 15:00
( PM )
Richting de waterval wil ik mijn parachute aantrekken, maar bedenk me net dat het niet helpt bij een waterval, omdat de parachute met de water wordt meegesleurd..
Instinctief pak ik mijn Grapple hook en richt die op een langsvliegende papegaai..
Helaas is het een kleine papegaai die mij niet kan dragen en we vallen beiden naar beneden.. snel bevestig ik feestballon aan mn rugzak en zo red ik mijzelf én de papegaai
avatar van Gradon
Door Gradon (2417 reacties) op 07-12-2018 15:00
( PM )
Ik parachute er omlaag langs de watervala
avatar van Spons
Door Spons (19 reacties) op 07-12-2018 15:02
( PM )
Parapluutje opsteken moet volstaan toch..?
avatar van Axeldc
Door Axeldc (408 reacties) op 07-12-2018 15:03
( PM )
Doen we goed
avatar van TW333331
Door TW333331 (54 reacties) op 07-12-2018 15:04
( PM )
Snel met de Grapple hook heen en weer door de storm. Alles omzeilen...echt alllles vliegt om je oren hier. Zo bij de brandweerwagen en als de brandweer er vandoor.
avatar van Niels_w
Door Niels_w (119 reacties) op 07-12-2018 15:04
( PM )
Ik duik vol in de tornado en wordt er meteen uitgeslingerd, opnieuw duik ik erin en wordt gelukkig richting het goede punt geslingerd, op naar het volgende punt!
avatar van Immortalbenny
Door Immortalbenny (378 reacties) op 07-12-2018 15:04
( PM )
Etappe 6 eindelijk de kans om het spreekwoord ride like the wind waar te maken. Hup een aantal ballonen vastmaken aan de rare autotje en sjooeemm we laten ons door de wind een wild ritje beleven.
avatar van DunTee
Door DunTee (433 reacties) op 07-12-2018 15:05
( PM )
Een brandweer auto met Budgy er in?! Die nemen we natuurlijk!! Verlaat Budgy toch niet? :-(
avatar van Spork234
Door Spork234 (21 reacties) op 07-12-2018 15:05
( PM )
Ik vlieg recht op de tornado af, en gebruik mijn wingsuit en de windkracht om een boost te krijgen, en uiteindelijk mijn bestemming te bereiken.
avatar van EPMD
Door EPMD (5795 reacties) op 07-12-2018 15:05
( PM )
Met mijn Helium ballon en geupgrade Pedro Snor moet het wel lukken.
avatar van Jefreum
Door Jefreum (171 reacties) op 07-12-2018 15:05
( PM )
Ik mies voor die gele platte auto. Eerst behoorlijk wat meters maken. Daarna gebruik ik mijn grapple hook om nog wat extra snlle meters te maken en de oorkaan te omzeilen.
avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (678 reacties) op 07-12-2018 15:05
( PM )
Standaard kompas laat mij niet in de steek.
avatar van Remedy
Door Remedy (685 reacties) op 07-12-2018 15:06
( PM )
Hopsakee gelukt!
avatar van Kentetsu
Door Kentetsu (238 reacties) op 07-12-2018 15:06
( PM )
We klimmen aan de kant en beginnen als een malle te graven met onze theelepel. In no time tunnelen we onder de tornado door en arriveren veilig aan de andere kant.
avatar van Lecros
Door Lecros (18 reacties) op 07-12-2018 15:06
( PM )
Helaas de vorige etappe gemist, maar ik vlieg natuurlijk met gevaar voor eigen leven door de storm heen met de parachute
avatar van VaKeM
Door VaKeM (167 reacties) op 07-12-2018 15:06
( PM )
Met de grapple hook als een malle naar de gouden auto. Plankgas richting veiligheid.
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (892 reacties) op 07-12-2018 15:07
( PM )
De boosters en ballonnen bevestig ik aan de brandweer auto met Budgy erin. Samen vliegen we om de tornado heen en komen we weer een stap dichter bij de Black Hand.
avatar van Lukas Prince
Door Lukas Prince (67 reacties) op 07-12-2018 15:07
( PM )
Nou leuk zo'n tornadootje. Auto's zijn t veiligst in n tornado dus dan maar voor de grote zware brandweer auto, zodat je minder makkelijk wegwaait. Gooi wat boosters op de achterkant om de snelheid erin te houden.
avatar van ThaDanus
Door ThaDanus (1890 reacties) op 07-12-2018 15:07
( PM )
Ik ren naar de brandweer auto met Budgy er in (die willen we niet kwijtraken, toch...? ), hang de feestballonnen er aan en zorg dat ik boven de wolken uitkom, zet vervolgens de boosters aan en vlieg op m'n dooie gemakkie voorbij de tornado. Vervolgens laat ik de brandweerwagen langzaam dalen, op naar het eindpunt van deze etappe.
avatar van Donselaar
Door Donselaar (384 reacties) op 07-12-2018 15:07
( PM )
ik plak mijn ballonnen en boosters op de gouden boot. pak budgy uit de brandweerwagen en vlieg zo over de orkaan naar het volgende checkpoint. Op deze manier heb ik tenminste nog een gouden boot gescoord voor budgy
avatar van Nickachu
Door Nickachu (810 reacties) op 07-12-2018 15:07
( PM )
Budgy redt mij weer! Normaal gesproken helpt budgy om de beste gamedeals te vinden, nu weet hij me zelfs van een verwoestende tornado te redden. Met mijn wingsuit op mijn rug en budgy onder mijn armen, weet ik te ontsnappen aan het noodweer. Gelukkig is het einde van de marathon bijna in zicht!
avatar van Overkill
Door Overkill (942 reacties) op 07-12-2018 15:09
( PM )
Ik hou van een beetje wind. Lekker uitwaaien op het strand enzo. Dus niks geen hulpmiddelen, gewoon doorlopen. Niks aan de hand.
avatar van Gradient
Door Gradient (19 reacties) op 07-12-2018 15:09
( PM )
Ik pak de gouden speedboot en plak daar boosters op.
Vervolgens scheer ik over de rivier naar bestemming. Wanneer ik dicht bij de storm kom vliegt de boot de lucht in en glide ik in me wingsuite verder naar bestemming weg bij de tornado.
avatar van Tinuzz
Door Tinuzz (156 reacties) op 07-12-2018 15:10
( PM )
Ik pak me wingsuite en spring de tornado in heb er alle vertrouwen in dat die me de juiste kant op blaast ( een 100x een 360 in de tornado)
avatar van King Bowser
Door King Bowser (13234 reacties) op 07-12-2018 15:10
( PM )
Met mijn handen in de lucht, en een maniakaal gegiechel hol ik weg voor de tornado die eraan komt razen. Mijn laatste ballon is geknapt tijdens mijn avontuur met de waterval, ik ben er natuurlijk op geland. En deze zou sowieso weinig zin hebben met een tornado. Wingsuit is ook kansloos, en een heli of boot met gaten idem dito. Dus we zetten het maar weer op het lopen, hopende dat de tornado bang wordt van mijn gegiechel en denkt ''wat is er met deze aan de hand?!'' Anderen gaan weg van de tornado, ik benader hem juist, en jaag hem de andere kant op. Is het toeval dat hij die kant op gaat? Of bezit ik magische krachten... Ik denk het eerste, maar in dit verhaal kan alles, dus ik sluit magische krachten niet uit.
Wacht, nee, ik heb geen krachten, en de tornado komt, net veranderlijk als het humeur van veel vrouwen ook weer mijn kant uit.
Toch maar richting het water, hopende dat ik daar ergen veilig zal zijn. Tot mijn stomme verbazing, zie ik in mijn ooghoek een gouden speedboot... Maar wacht, dat bestaat toch helemaal niet?! Lachend loop ik de andere kant op. Of toch? Ik ga toch maar even kijken, want, straks bestaat het wel? Oh hell yeah! In dit verhaal bestaat het dus wel. Ik drop mijn billen op de front seat, en draai het sleuteltje om. Alle neon verlichting in, op en onder de boot komt tot leven! Wat een beest. En dat geluid... WHOA! Een monster van een boot. Net of ie een soort van Super champignon in disguise is. Daar gaan we! Ik ram de golven kapot op het water dat mijn kant op getrokken wordt doo de machtige tornado die steeds groter wordt. Maar helaas voor hem, ik ga super snel.
Ik ben aangekomen op plaats van bestemming, ik moet alleen nog even een schone boxer aantrekken, want die boot ging echt heel hard. Mijn broek zat vol.
avatar van Dynaw
Door Dynaw (7888 reacties) op 07-12-2018 15:10
( PM )
Tank spawnen en zo dwars door de tornado heen gaan.
avatar van Pyroxene
Door Pyroxene (58 reacties) op 07-12-2018 15:10
( PM )
Ik grapple me een weg naar de brandweerauto, hang er een paar ballonnen aan en boost Budgy en mezelf naar de volgende etappe.
avatar van Magnifix71
Door Magnifix71 (47 reacties) op 07-12-2018 15:10
( PM )
Nog maar een rondje dan...
avatar van Humswa
Door Humswa (183 reacties) op 07-12-2018 15:10
( PM )
Ik voel me heldhaftig nadat ik uit de vieze handen van de Black Hand ben gebleven. Ik grapple richting de tornado toe en doe op het moment dat ik bijna in de tornado zit mijn parachute open, de tornado neemt mij mee naar boven en al duizelig deploy ik mijn wingsuit en vlieg vanuit de hoge hemel de juiste kant op, weg van de tornado...
avatar van Blimp
Door Blimp (102 reacties) op 07-12-2018 15:11
( PM )
Is het in het oog niet stil? Vaar rustig naar tornado toe, bootje begint wel heel erg te wiebelen. Hebben tornado's wel een oog of was dat orkanen... Alleman aan dek
avatar van TurboR-GT
Door TurboR-GT (393 reacties) op 07-12-2018 15:11
( PM )
Een 1-persoon sub en daarmee net onder het wateroppervlakte onder de tornado door varen :)
avatar van Colonski
Door Colonski (34 reacties) op 07-12-2018 15:11
( PM )
when the shit hits the fan... Ik heb WC papier, zelf in mn rugtas gedaan... En een wingsuit. Lekker tumblen door een tornado en shit van mn wingsuit

vegende...
avatar van Eek2nd
Door Eek2nd (1073 reacties) op 07-12-2018 15:11
( PM )
Terwijl ik uitrust aan het water beneden de waterval hoor ik opeens een enorm alarm afgaan WAAAAHUUUUUUUU.... Het is de papegaai die mij waarschuwt voor de tornado.
Omdat hij nog aan mijn grapple hook vastzit kan ie niet wegvliegen en daarom krijst ie zo.
Gelukkig maar, anders had ik de torando te laat opgemerkt.
Ik spring de gouden speedboot in (met papegaai, die ik, hoewel door mij in gevaar is gekomen, nogmaals red) en met volle vaart vooruit.
Ondertussen doe ik mijn wingsuit aan... De tornadosleurt de speedboot mee en spuugt het met volle snelheid eruit.
Dan spring ik de speedboot uit en vlieg ik met de wingsuit richting de volgende bestemming... ondertussen heeft de papegaai heel wat veren verloren
avatar van Deadlymuffins
Door Deadlymuffins (177 reacties) op 07-12-2018 15:11
( PM )
Ik heb tot nu toe alleen maar gadgets gebruikt om door de lucht te kunnen vliegen, lijkt me bij een tornado niet echt handig. Ik neem de grapple hook en maak hem vast aan de eerste boom die ik op mijn route zie en wacht tot die het begeeft. Daarna maak ik de haak vast aan een andere boom. Zo hop ik heen en weer, net zolang tot de tornado gaat liggen.
avatar van Mr_Mojo27
Door Mr_Mojo27 (1404 reacties) op 07-12-2018 15:11
( PM )
Snel naar de kant en de brandweerwagen in. Budgy plankgas terwijl ik even op de passiersstoel bij kom. Ik moet even the Game Awards checken op Youtube. Tornado? Wie wat waar?
avatar van Kelly89
Door Kelly89 (1338 reacties) op 07-12-2018 15:12
( PM )
Ik pak die goude speedboot natuurlijk, shjees er zo omheen, gebruik mn grapplehook om achter de tornado mezelf vast te pinnen, beetje link maar het werkt.
avatar van Lorei
Door Lorei (92 reacties) op 07-12-2018 15:12
( PM )
Met de grapple hook pak ik de speedboot. Ook zorg ik ervoor dat de gordels netjes vast zitten. Veiligheid is wel zo belangrijk. Met de machtige boot trotseer ik de wilde wateren en zwoele luchtstoten.
avatar van GFCB
Door GFCB (57 reacties) op 07-12-2018 15:12
( PM )
Grapple hook naar de grond, wingsuiting up, tethering van de speedboat naar een plaats voorbij de tornado. Wingsuiten omheen de tornado, de tethering samenspannen zodat de speedboat voorbij de tornado gaat en na de tornado Grapple hook naar de speedboat en cruising in style achter de tornado naar de eindstreep van deze etappe.
avatar van Chronix
Door Chronix (46 reacties) op 07-12-2018 15:13
( PM )
... m'n trommelvliezen klappen er bijna uit. Wat blijkt? ... TORNADO!

Ik hou m'n hoofd cool en kijk welke kant deze tornado op beweegt. Shit, mijn kant, dat is onprettig. In een ooghoek zie ik een gouden speedboot. Deze laat ik ter hemelen stijgen met wat van m'n feestballonnen. Al snel komt het vliegende gevaarte in de zuigkracht van de tornado terecht, dat is mooi.

Ik analyseer te patronen en terwijl ik het kleine gele parkietje van eerder met man en macht zie proberen weg te vliegen van de tornado, schiet ik mijn grapple richting de boot, en gebruik de tegen-de-klok-indraaiende beweging ervan om mij om de tornado heen te slingeren.

Links en recht zie ik vanalles de tornado ingezogen worden, van bomen, koeien en zelfs een aantal mensen met een groot opgeblazen hoofd. Vreemde dingen gebeuren hier.

Ik land nabij een vliegveld waar een straaljager piepend over het asfalt richting de tornado getrokken wordt. Nog voordat deze los komt spring ik er in en duw the throttle zo ver als ie kan. Met een hoop gebrul ontkom ik aan een nare winderige dood en kom aan in de duurt van de volgende bestemming.

Ik pak m'n laatste verlepte boterham met hageltjes en maak me klaar voor de laatste 2 delen van deze knotsgekke race ...
avatar van Nessen
Door Nessen (52 reacties) op 07-12-2018 15:14
( PM )
Wordt nog afzien tot zes uur.
avatar van Taha
Door Taha (79 reacties) op 07-12-2018 15:15
( PM )
Grapplehook gebruiken om bij die goude speedboot te komen
avatar van Blacky
Door Blacky (31 reacties) op 07-12-2018 15:15
( PM )
Ik ga het heel cool doen. Ik duik onder water, en zwem als een baas onder de tornado door.
avatar van YdieresiS
Door YdieresiS (264 reacties) op 07-12-2018 15:15
( PM )
Budgy must be saved. Ik grapple naar Budgy, hang vliegensvlug wat feestballonnen aan de brandweerauto waar hij in zit, zet flink wat boosters erop om hem zo snel mogelijk bij de tornado weg te krijgen. Gelukkig kan ik zelf ook mee liften. Op deze manier weten we weg te komen van de tornado en de start van de volgende etappe te bereiken.
avatar van Nonexistinghero
Door Nonexistinghero (424 reacties) op 07-12-2018 15:15
( PM )
Ik bevestig een stel boosters aan de gele wagen en ga er vandoor. De lucht is gevaarlijk met een tornado op mijn hielen, dus met mijn raketwagentje blijf ik (grotendeels) op de grond onderweg naar mijn bestemming. Eenmaal aangekomen bij het water, stap ik uit, bevestig ik een paar balonnen aan de auto en een koe. Voor het laatste stukje ga ik even de lucht in samen met mijn nieuwe partner.
avatar van RobinvM
Door RobinvM (227 reacties) op 07-12-2018 15:15
( PM )
Ik pak de brandweer auto om budgy te redden en rij snel weg voor de tornado.
avatar van Vikvir
Door Vikvir (13 reacties) op 07-12-2018 15:16
( PM )
Ik ren op de gouden speedboot af spring erin maar wat nu?! De boot begint te zinken!! Blijkbaar is het zn gwicht in goud waard ik gebruik de speed boot als een onderzeeër samen met wat boosters en gebruik de ballonnen om weer naar boven te komen nadat ik de tornado gepasseerd ben.. To be continued..
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (724 reacties) op 07-12-2018 15:16
( PM )
Een brandweerauto met budgy? Dan is Brandweerman Sam ook in de buurt! En je weet,
die staat altijd paraat
En hij is heel accuraat
Hoe kort z'n nachtrust ook duurt
Sam is de held van de buurt!
Dus samn met Sam en Budgy schuiven jullie de ladder van de brandweerwagen uit, en klimmen zo OVER de tornado heen!
Ja, bij Brandweerman Sam kan dat!
avatar van Bramenjam
Door Bramenjam (195 reacties) op 07-12-2018 15:17
( PM )
Tijd om een mr T te doen en van alle onderdelen een nieuw apparaat te maken: een nuclear submarine
avatar van DeX97
Door DeX97 (565 reacties) op 07-12-2018 15:17
( PM )
Ik zou gebruik maken van het wingsuit om er langs af te zweven, terwijl ik met de grapple hook ervoor zorg dat ik niet te dicht bij kom (door deze vast te haken aan dichtbij zijnde objecten en mezelf op die manier de goede kant in te 'lanceren').
avatar van Jazzer
Door Jazzer (114 reacties) op 07-12-2018 15:17
( PM )
De takken aan de bomen rondom het water wiegen steeds harder heen en weer. Op m'n horloge zie ik dat het iets over drieën is, maar het lijkt een stuk donkerder dan normaal is voor de tijd van de dag. Een overvliegende tractor, gevolgd door en koe bevestigd mijn vermoeden: een tornado kruist mijn pad! Op de kade staat een snelle wagen onder een golfplaten dakje. Snel schiet ik mijn grapple hook erop af. Vlak voor de sportwagen koppel ik los en ga ik te voet verder. Achter de sportwagen staat een brandweerwagen, waarvan ik mij afvraag hoe ik die over het hoofd heb kunnen zien vanaf het water. De huidige situatie vereist een zware wagen en dus stap ik in de brandweerwagen terwijl ik de big die erin zit eruit trap, me afvragend hoe die big daar in de eerste plaats terecht is gekomen. Ik trap vervolgens het gaspedaal in en raas met loeiende sirenes op de storm af. Met nog een kilometer te gaan sla ik links af om zo de tornado te ontwijken. Toch komt de storm dichterbij dan ik had gedacht. Vaag herken ik de contouren van een helikopter die langsvliegt in de zware slagregens, die het land rondom mij nu teisteren. Ik spring uit de branweerwagen en met de wingsuit en de grapple hook manouvreer ik mij naar de helikopter en klamp me eraan vast. Tot mijn grote verbazing zie ik enkele lekke ballonnen aan de wieken hangen waardoor ik mij realiseer dat ik deze helikopter eerder heb gezien vandaag. Vlak naast me hoor ik een enorme herrie en zodra ik zie wat er gebeurd twijfel ik geen moment. Snel schiet ik m'n grapple hook aan de voorbijrazende straaljager die me zo uit de storm trekt naar veiliger oorden.
avatar van Mattiie
Door Mattiie (48 reacties) op 07-12-2018 15:17
( PM )
Ik ga toch maar voor de auto want die ziet er wel leuk. Ik zou kunnen omrijden voor de storm maar ik heb een beter idee. Als ik op het juiste moment de tornado inrijdt wordt ik er richting de finish weer uitgelanceerd. Op hoop van zegen dan maar. Naarmateik dichterbij kom begint de auto steeds meer te schudden. Ik begin de controle kwijt te raken en dan begint de auto van de grond los te raken. Daar gaat de eerste ronde om de tornado... de tweede... de de... ik moet overgeven...slik het terug...bah! Met de vieze smaak in mijn mond wordt de auto gelanceerd, precies richting de finish van de etappe. Net voordat de auto de grond raakt spring ik eruit. Het laatste stukje loop ik wel...
avatar van Meganelis
Door Meganelis (65 reacties) op 07-12-2018 15:18
( PM )
Nadat mijn vliegtuigje uit de lucht werd geschoten door The Black Hand, begaf ik me richting een gouden speedboot die blonk in het zonlicht. Vol gas probeerde ik de tornado te ontwijken, terwijl de losgerukte bomen en struiken me om de oren vlogen. Dat scheelde weinig!! Voor nu ben ik even veilig gelukkig. Pffffiew!
avatar van Cryothic
Door Cryothic (93 reacties) op 07-12-2018 15:18
( PM )
Met de grapling hook bind ik de gouden boot aan de brandweerwagen. Het gewicht van de brandweerwagen zal helpen om de boot niet al te hoog de lucht in te laten slingeren.

Naar mate ik dichter bij de tornado kom, begint de zuigkracht toch z'n werking te krijgen op de boot. Als een vlieger hang ik in de boot vast aan de bandweerwagen. Ik plaats een paar boosters op de boot, wacht op het juiste moment, en laat de grapling hook los. Boosters aan, en op volle snelheid vliegen we met boot en al dwars door het oog van de tornado.
avatar van Dinegs
Door Dinegs (545 reacties) op 07-12-2018 15:18
( PM )
Alarm? Hoezo alarm? Ik ben net van een waterval afgesprongen, ze denken nu dat ik dood ben. Dat hoop ik tenminste. Die tornado is nog bovenaan de waterval, dus daar hebben ze alleen zichzelf mee. Ik zwem naar de kant van de rivier (het hele eind zwemmen is ook zowat) en trek mijn natte wingsuit uit. Gelukkig is alles eronder nog droog. Ik wandel vrolijk langs de rivier naar mijn doel. Als iemand iets van me wil: ik ben maar een toerist, ik weet van niks.
avatar van Twisted-D
Door Twisted-D (5157 reacties) op 07-12-2018 15:19
( PM )
Uhh ik ben ondertussen verdwaalt....
avatar van Hupegel
Door Hupegel (466 reacties) op 07-12-2018 15:19
( PM )
Gewoon de boot...Das Boot...
avatar van Tranceguy
Door Tranceguy (329 reacties) op 07-12-2018 15:19
( PM )
Eindelijk lekker relaxt 😁😂
avatar van Ashazy
Door Ashazy (1064 reacties) op 07-12-2018 15:19
( PM )
Ik loop alleen maar rondjes
avatar van Hondenbrokje1
Door Hondenbrokje1 (18 reacties) op 07-12-2018 15:20
( PM )
Ineens doemt er een tornado op achter mij. Ik heb de optie om verschillende voertuigen te pakken. Ik kies voor de benenwagen. Eindelijk kan ik doen waarvoor ik naar de marathon gekomen ben: rennen. Dit ging me vrij aardig af, maar helaas werd ik ingehaald door een stel Kenianen en Ethiopiërs. Zou dit misschien die groep zijn genaamd de Black Hand waar iedereen het over heeft?
avatar van Nitrorcr
Door Nitrorcr (838 reacties) op 07-12-2018 15:20
( PM )
Met de gele sportauto race ik op de orkaan af. Wanneer aangekomen, gebruik ik de wingsuit om rondjes om de orkaan naar boven te maken. Eenmaal hoog genoeg verander ik van richting naar de volgende tussenstop met wingsuit en op 't eind de parachute!
avatar van Khoma
Door Khoma (131 reacties) op 07-12-2018 15:21
( PM )
Ik ga recht op de gouden speedboot af en maak er direct een paar ballonnen en boosters aanvast. Zo vlieg ik voor de tornado uit om vervolgens het laatste stuk mijn grappeling hook en parachute te bruiken om veilig aan te komen.
avatar van Philipedelaar
Door Philipedelaar (8 reacties) op 07-12-2018 15:21
( PM )
Helemaal genoeg van dat water! Ik pak die auto en stuif ervandoor als Rico Ricciardo
avatar van JeffreyBtt
Door JeffreyBtt (904 reacties) op 07-12-2018 15:21
( PM )
Die tornado kan mij inmiddels niet meer tegenhouden. Ik doe boosters op de zolen van mijn hardloopschoenen en blaas mijzelf de tornado in. In het oog van de storm zoek ik een veilig deel van de tornado, werp mijzelf in de rondte en gebruik deze snelheid om mijzelf naar voren te knallen. Weer heel wat kilometers gemaakt en ik nader een persoonlijk record!
avatar van Akyno
Door Akyno (75 reacties) op 07-12-2018 15:22
( PM )
Met mijn wingsuit trotseer ik de tornado, maar word geraakt door een bliksemschicht. Mijn wingsuit vliegt in brand, en ik trek hem uit terwijl ik rondjes draai in de tornado.

Ik zie in mijn ooghoek de brandweerwagen rondvliegen, en dankzij mijn grapple hook beland ik achterop de brandladder. Met de boosters vlieg ik uit de tornado, en vervolg mijn weg.
avatar van Crazyboychris
Door Crazyboychris (132 reacties) op 07-12-2018 15:22
( PM )
De grote zware brandweerauto is mijn keus, met de booster erop, welke ik aanzet, om als een speer de route te vervolgen.
avatar van Pietertjuh!
Door Pietertjuh! (555 reacties) op 07-12-2018 15:22
( PM )
Etappe 6
avatar van Brainsnack
Door Brainsnack (146 reacties) op 07-12-2018 15:23
( PM )
Nog amper bijgekomen van de afdaling lig ik face down in the mud. Terwijl ik bijna verdrink ik een laagje grondwater hoor ik het gedonder van de aanstormende tornado. Ik kijk rond en word verblind door de gouden glans van een in de buurt geparkeerde speedboot. Snel gebruik ik mijn grappling hook om Budgy uit de brandweerauto te trekken. Met een oerkreet slinger ik het varken met een touw om zijn middel gebonden op de speedboot, waarna deze mij, zonder vragen, aan boord helpt. Samen knallen we langs de tornado, die achteraf flink tegenviel. Hierna eten we een salade.

avatar van Schaap360
Door Schaap360 (38 reacties) op 07-12-2018 15:23
( PM )
Tuurlijk pakt deze jonge de goude speedboot! Als we er aan gaan gaan we tenminste in stijl!
avatar van Nethian
Door Nethian (36 reacties) op 07-12-2018 15:23
( PM )
Meeliften met de wingsuit!
avatar van Sjikker
Door Sjikker (23 reacties) op 07-12-2018 15:25
( PM )
Ik kijk naar de verschillende opties... Ik kom de parkiet van Dagmar tegen en zwaai even... ik kies voor de brandweerauto. De enige goede oplossing als je een tornado van deze omvang wilt overleven. Ik trap het gas in en rijd richting de tornado. Alles vliegt in het rond... de tornado zuigt alles wat hij tegenkomt op en spuugt het vervolgens weer uit. Man wat een zooi word dit. Ik kom steeds dichterbij de razende tornado. De brandweerauto begint al een malle te rammelen, ik merk dat ik middenin de tornado terecht ben gekomen. Ik voel mijn lunch weer opkomen en zet me schrap voor het oog van de tornado. Tot mijn verbazing merk ik dat ik nog steeds kan door rijden....vol gas... zou het me dan toch lukken? Ik rijd met de brandweerauto nu dwars door het oog van de tornado heen. Een hoop gebulder en lawaai omringt mijn zwetende ontsnapping aan deze extreem gevaarlijke "stofzuiger". Ineens word het rustig en kalm... ik kijk op en zie tot mijn verbazing dat ik de tornado overleeft heb. Ik kijk naar achter en zie dat de slurf blijft doorgaan maar genoeg van mij verwijderd is dat ik me enigszins veilig voel. Ik rijd door tot het volgende punt....
avatar van Blaxtard
Door Blaxtard (209 reacties) op 07-12-2018 15:25
( PM )
Ik trek de parachuut open laat me helemaal meenemen tot boven de tornado uit en activeer dan mijn wingsuit om vervolgens vol gas richting mijn volgende locatie te gaan!
avatar van Gradon
Door Gradon (2417 reacties) op 07-12-2018 15:25
( PM )
Ik pak de gouden speedboat. Over het water steven ik recht op de tornado af. Op het laatste moment verander ik licht van koers, waardoor ik niet recht de tornado in kom, maar er langs ga. De gigantische wind zorgt er voor dat de boot uit het water komt. Ik zet me af en open mijn wingsuit, waarmee ik de kracht van de tornado gebruik om er weer van weg te vliegen.
avatar van Earase
Door Earase (263 reacties) op 07-12-2018 15:25
( PM )
Net bijgekomen van die lui van Black Hand doemt het volgende gevaar al op. Een smerige lucht nadert snel en mijn wingsuit begint te klapperen van de wind. Nee, het zijn niet de burrito's die ik gisteren heb zitten vreten bij dat leuke tankstationnetje dat ik daarna heb opgeblazen, er is een tornado in aantocht. !I caramba!
Eigenlijk is het niet zo moeilijk: Vastankeren met de grappling hook en uitzitten, maar net op het moment dat ik dat wil doen zie ik een zielig varkentje paniekerig uit het ruitje van een brandweerauto gluren. Verrek, daar gaan mn gamedeals van 2019 bijna letterlijk de lucht in! Geen tijd te verliezen.
Snel grapplen we richting de brandweerauto en gebruiken diezelfde grapplinghook om een koord te spannen tussen de deur van de auto en een gebouw. Even aantrekken en die deur is zo eruit gerukt. Met een paniekerig knorrende Budgy onder de arm spot ik een gouden speedboat, maar het is al te laat: De tornado is al te dichtbij. Dan maar de grapplinghook gebruiken en ons verankeren in het betonnen fundament van het dichtstbijzijnde gebouw. Hopen dat de touwen sterk genoeg zijn om de kracht van de tornado te weerstaan.
Benieuwd hoe dit afloopt... of is dit het einde van mijn marathon?
avatar van OneDay
Door OneDay (2254 reacties) op 07-12-2018 15:25
( PM )
Rustaaagj eerst even flitsmeister en google maps openen
avatar van Jawsy
Door Jawsy (301 reacties) op 07-12-2018 15:25
( PM )
Die tornado is mij toch wat te heftig, gelukkig zie ik vlakbij een grot waar ik kan schuilen. De tornado raast vlak langs me heen waarna het weer rustig wordt. Dan pak ik de gele platte auto die de razende tornado heeft overleefd en scheur met een noodgang naar het einde van deze etappe.
avatar van Hadi
Door Hadi (24 reacties) op 07-12-2018 15:25
( PM )
Ik pak de speedboot en vlieg, eh ik bedoel vaar door de tornado heen.
avatar van Asimb0mb
Door Asimb0mb (305 reacties) op 07-12-2018 15:25
( PM )
Ik stap in de gele auto en zet boosters erop om zo snel mogelijk weg te vliegen!
avatar van Sefirosu
Door Sefirosu (218 reacties) op 07-12-2018 15:26
( PM )
Ik grapple mezelf snel richting de brandweerwagen om Budgy te redden en pak ‘m onder mijn arm. Samen grapple ik ons richting de gouden speedboot en ga vol gas over het water met een grote bocht om de tornado heen, om zo met passagier en al veilig door deze etappe heen te scheuren. De tornado blaast ons op het eind toch een beetje omhoog. Tijd voor een paar ballonnen en een booster om vol gas door de lucht richting de volgende etappe heen te kunnen gaan!
avatar van Visser55
Door Visser55 (54 reacties) op 07-12-2018 15:27
( PM )
Ik pak de speedboat en vlieg ervandoor.... ik vlieg steeds hoger... oeps de tornado heeft me te pakken... weer dood
avatar van ChrizzM
Door ChrizzM (33 reacties) op 07-12-2018 15:27
( PM )
Vol met de speedboot het water over...en voor extra snelheid de parachute open ... lol
avatar van Jerommeke
Door Jerommeke (92 reacties) op 07-12-2018 15:28
( PM )
De boosters die nog aan m'n schoenen zitten verdraai ik iets waardoor ik de lucht in wordt gelanceerd. Wanneer ik genoeg hoogte heb gemaakt, schakel ik de boosters uit en gebruik mijn parachute om rustig en ruim om de tornado heen af te dalen naar mijn plaats van bestemming.
avatar van Reiverdemon
Door Reiverdemon (772 reacties) op 07-12-2018 15:28
( PM )
Ik neem de gouden speedboot en plak er een aantal ballonnen aan vast. Ga rustig erin zitten en kijken waar de tornado ons heen brengt.
avatar van Tebeth
Door Tebeth (133 reacties) op 07-12-2018 15:29
( PM )
Nog maar net goed en wel bijgekomen van mijn waterval avontuur, maar opnieuw gunt de Black Hand me geen seconde rust. Vanuit het niets komt er een enorme tornado op me af. Say whaaaatttt!?!?! Vernuftig stukje technologie, maar daar laat ik me uiteraard niet door tegenhouden. Er liggen ook een aantal bootjes in het water en een.... gouden speedboot? Black Hands zijn wel extravagant zeg! Die boten zijn uiteraard waardeloos tegen deze enorme krachtpatser van een tornado. Verderop staat een brandweerwagen, precies het stukje solide ijzer wat ik nodig heb. Er vliegt een schattig geel vogeltje bij in de buurt, lijkt op een .... kanarie? Ik stop het vogeltje in mijn shirt, stap de brandweerwagen in en met behulp van de ballonnen waag ik mij het hartje van de storm in. Eenmaal daar ben ik niet meer zeker of ik nu Just Cause speel of toch Planet Coaster! Na een flink aantal rondes door de lucht te zijn geslingerd, heb ik de luchtflow in kaart gebracht. Op het juiste moment schiet ik een booster af, die me uit en voorbij de tornado slingert. Het krankzinnige getsjirp uit mijn shirt negerend, stuur ik de brandweerwagen naar een klein eilandje in een meer, een flink eind voorbij de tornado. Black Hand, is this all you got!
avatar van Heijaangel
Door Heijaangel (115 reacties) op 07-12-2018 15:29
( PM )
Als eerst schiet ik als een speer naar de brandweerauto om budgy te redden (anders kan hij de rest van de prijzen niet meer uitreiken) en bind hem vast op mij rug.
Hierna ga ik recht op de tornado af en ga met mijn wingsuit lang de tornado op om me te laten katapulten in de goede richting van de eindstreep.
avatar van OGster
Door OGster (30 reacties) op 07-12-2018 15:29
( PM )
Ik pak snel mijn kaart om de route te bekijken. Hoewel een auto mij aanspreekt is het slimmer de rivier te volgen. Bovendien is een gouden boot meer mijn ding.

Ik zet mijn zonnebril op en zet de schakelaar op vol gas. Als een kogel snij ik door het water.
avatar van Merah
Door Merah (152 reacties) op 07-12-2018 15:29
( PM )
Oeh een Tornado...ik duik net op tijd een gammele auto in, draai omhoog de tornado in tussen alle koeien, gouden boten en zelfs een brandweer auto. Bovenaan de tornado word ik uitgespuugd en terwijl ik naar beneden val klim ik uit de auto en glij met mijn wingsuit rustig naar beneden...plop...waar ik wezen moet.
avatar van ChaosKiller
Door ChaosKiller (73 reacties) op 07-12-2018 15:29
( PM )
Wingsuit aan en gaan met die banaan, lekker de tornado in!
avatar van DutchDemons
Door DutchDemons (268 reacties) op 07-12-2018 15:30
( PM )
Lekker met een chopper de rit uitzitten?
avatar van GamingCows
Door GamingCows (115 reacties) op 07-12-2018 15:31
( PM )
Ik begeef me naar de gouden speedboot en wat vind ik daar? Duikers uitrusting en zo'n seascooter! Wat een toeval! Ik doe het snel aan, duik onder water en begeef me naar het volgende punt.
avatar van Dandanna
Door Dandanna (194 reacties) op 07-12-2018 15:31
( PM )
Terwijl ik de stem van Budgy om me heen hoor, klamp ik me vast aan de brandweerwagen met mn grappling hook. De tornado nadert en mn wingsuit maakt plaats voor Budgy in mn rugzak. Met mn wingsuit aan manouvreer ik mezelf langs alle draaiende vliegend puin om me heen en weet zo de eye of the tornado te bereiken. Ik blijf in de eye dat me veilig richting mn bestemming brengt zonder gedoe van Black Hand.
Als het zo ver is, is het tijd het oog vd tornado te verlaten. Ik pak mijn parachute en open die in de keiharde storm. De wind trekt aan de parachute en neemt mij en Budgy met hogesnelheid mee in de windhoos. Gelukkig niet al te lang want Budgy kan snel misselijk worden van al dat gedraai. Binnen enkele seconden zie ik de kans schoon de parachute te ontkoppelen en op een veilige plek te landen.
Hier rusten we even uit om bij te komen van de schrik.
Het geluk is met ons mee want de tornado heeft een mooie speedboot achtergelaten met de sleutels nog in het contact. De goudkleurige speedboot valt wel op in de jungle maar is tegelijkertijd wel weer goed bestand tegen de kogels van Black Hand.
avatar van Rada
Door Rada (108 reacties) op 07-12-2018 15:32
( PM )
ik racede naar huis voor dit lol
avatar van MichelV
Door MichelV (482 reacties) op 07-12-2018 15:32
( PM )
Eennen
avatar van Madrigol
Door Madrigol (92 reacties) op 07-12-2018 15:33
( PM )
Lekker met wingsuit de tornado in knallen en zien waar we terecht komen!
avatar van TheGuy
Door TheGuy (551 reacties) op 07-12-2018 15:33
( PM )
Ik gooi budgy uit de brandweerwagen en rijd met piepende bandjes weg van de orkaan
avatar van Truememo
Door Truememo (73 reacties) op 07-12-2018 15:34
( PM )
Ik probeer zo snel mogelijk weg te komen met de boot waar ik nog in vaar, maar ik voel ik dat ik omhoog word opgetild door de tornado, dus ik ga naar de brandweer auto met de buggy erin om niet weg te vliegen.
avatar van Esensel
Door Esensel (174 reacties) op 07-12-2018 15:37
( PM )
Ik spring op de gouden speedboot en gebruikt men grapplehook om mezelf te verankeren aan de brandweerwagen.Op het moment dat ik Budgy een seintje geef dat hij mag vertrekken klap ik men parachute uit. Zo stuur ik met men parachute al zittend op een gouden speedboot en met behulp van de rijstijl van Budgy mezelf om de tornado heen!
avatar van Konings1
Door Konings1 (34 reacties) op 07-12-2018 15:38
( PM )
Ik stap de auto in en maak hem met mijn grappling hook vast aan de grond. Ik hoop dat dat de tornado kan weerstaan.. Dat blijkt tegen te vallen. De tornado is te krachtig voor mijn grappling hook. Ik monteer direct boosters aan de achterkant van de wagen en stuur tegen de tornado in. Dat werkt! Ik kan stil blijven hangen terwijl de tornado doorraast. Met de overgebleven ballonnen krijg ik de wagen weer op de grond nadat de tornado is vertrokken. Dat ging maar net goed!
avatar van SR8
Door SR8 (3022 reacties) op 07-12-2018 15:40
( PM )
Doe mij maar Budgy in de brandweerwagen. Die zijn samen zo zwaar, dat ze niet van de weg te krijgen zijn.
avatar van MaXiiMuM
Door MaXiiMuM (964 reacties) op 07-12-2018 15:41
( PM )
Ik pak de gele raceauto en rij direct op de tornado af als een ware storm chaser, zodra de auto omhoog wordt gezogen en hij hoog genoeg is spring ik eruit en klap ik mijn wingsuit open om vervolgens de enorme wind te gebruiken als mijn bondgenoot en mijzelf te laten katapulteren zodat ik enorm veel kilometers kan leggen en uit de gevarenzone zweef.
avatar van Asharon
Door Asharon (466 reacties) op 07-12-2018 15:44
( PM )
Ik doe mee met de feestbalonnen en boosters. Ik ga de tornado niet ontwijken maar met man en ballon knallen we er zo doorheen.
avatar van Jakerockwell
Door Jakerockwell (336 reacties) op 07-12-2018 15:44
( PM )
Via het land ga ik verder met een motorfiets. Wanneer de tornado nabij is, stap ik over op een helicopter en vlieg ik langszij weg.
avatar van Techmode
Door Techmode (3254 reacties) op 07-12-2018 15:45
( PM )
Het schip waar ik op geland was bleek na betere inspectie een gouden speedboot. Nadat ik vol gas naar mijn doel raasde doemde een tornado op. Met mijn stomme kop dacht ik hem wel voor te blijven, maar werd op het laatste moment gepakt door de tornado. Maar met mijn grootste geluk, werd ik op het goede moment eruit geslingerd, met een grotere snelheid belande ik weer in de rivier, dichterbij de doel dat ik ooit had kunnen hopen. Wat een geluk weer:)
avatar van Galigula77
Door Galigula77 (350 reacties) op 07-12-2018 15:46
( PM )
met ballonnen de boot in
avatar van DarkLight
Door DarkLight (385 reacties) op 07-12-2018 15:47
( PM )
Na kort aarzelen kies ik voor Budgy en de brandweer Auto. Met de boosters die ik nog heb scheuren we met gillende sirenes er van door. Hopelijk kunnen we het voor blijven
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (26217 reacties) op 07-12-2018 15:51
( PM )
Quote:
10.00 - Start van de marathon
Yes. Ben er helemaal klaar voor. Samen met mijn trouwe huisparkiet Henkie gaan we samen deze marathon uitlopen.

*twiet twiet*

Henkie zegt dat hij er zin in heeft.

Quote:
11.00 - de afdaling
Ik heb al last van hoogtevrees dus dit wordt mij wat. Even kijken op het pakketje. 'Budget wingsuit'. Hm... Ok. Ik vertrouw dit niet helemaal. Henkie wat denk jij?

*Twiet twiet*

Wat zeg je Henkie? Mag ik aan jouw pootjes hangen voor deze afdaling?

*Twiet*

Ok Henkie. Daar gaan we dan. Ik hou mij stevig vast.

*Twiiiieeeeet!*

Het lukt Henkie. Het lukt! Oh man je bent geweldig. Go Henkie![

Quote:
12.00 - een ballonvaart
Nou Henkie. Stonden we net nog aan de top, mogen we weer over een berg heen. Iemand die deze route heeft uigestippeld had er niet erg goed over nagedacht. En hou zouden we er nou over heen komen. Misschien eerst maar een pasr bammetjes met pindakaas eten.

*Twiet twiet*

Ja Henkie, ik weet dat jij allergisch bent voor pinda's. Dan zwel je helemaal op enzo. Als een ballon.

*Twiet*

Nee Henkie. Dat zou levensgevaarlijk zijn. Ik wil niet dat jij daar je leven voor waagt zodat ik een bon van de Gamemania, één van de betere gameshops van Nederland met uiterst aantrekkelijke aanbiedingen, kan winnen.

*Twiet twiet HAP!*

HENKIE NEE!

*Twiet twiiieeeEEEEEEEEETBLOB!*

Henkie jij dappere huisparkiet. Ik zal jou opoffering accepteren en aan jouw lichaam hangen om over de berg te zweven. Op naar avontuur!

Quote:
13.00 - aanval van beneden
Wat vliegen we hoog Henkie. Lijken beneden net allemaal mieren. En moet je kijken, die mieren lijken steeds groter te worden. Wacht eens, dat zijn geen mieren. Maar kanonskogels! Wijk uit Henkie!

*Twiet twiieeeet!*

De 'Black Hand'? Henkie, weet je nu hie politiek incorrect je klinkt? Dat is niet de Black Hand. Maar de Stroopwafel Hand! Henkie pas op! Een kogel!

*Twiet twiePOF! Twiiiiiieeeeetiiiiieeeeet!*

Quote:
14.00 - Do a Barrel Roll
Henkie, alles goed?

*Twiet*

Gelukkig. Dat was een aardige klap die we maakte. Het is maar goed met dat je met dat overtollig vel een vlot hebt kunnen maken.

*Twiet twiet*

Of ik een toilet hoor doorlopen. Volgens mij ni... Dat is geen doorlopen toilet. Dat is een waterval!

*Twiet!*

Ik denk dat dit het dan was Henkie. Het spijt mij dat ik je zo vaak heb betrokken bij wedstrijden op Budgetgaming, dé prijsvergelijkings website voor games.

*Twieterdetwiet*

Heb jij magische krachten? Jij kan in een ton veranderen?

*Twietwietwiet ZWOEP!*

Wow Henkie. Je lijkt nu net op een DK ton! We gaan er tegenaan als Dankie Kaan!

15.00 - Versus de krachten van de natuur
Henkie. Ook een waterval hebben overleefd met jouw magische krachten. Ik heb het gevoel dat we alles aan kunnen. Mey de kracht van vriendschap.

*Twiet <3*

Maar wat zie ik daar aan de horizon. Het lijkt wel een orkaan. En we worden elk moment opgeslurpt. WooooOOOOOOOOW!!!

*Twiiiiehiiiiieeeet!!!*

(Één uur later)

W-waar zijn we Henkie... Een geel pad? Allemaal kleine mannetjes? Een praten vogelverschrikker, blikken man en leeuw? Henkie, ik denk niet dat we nog in Papendrecht zijn.
avatar van Soninlaw
Door Soninlaw (281 reacties) op 07-12-2018 15:51
( PM )
Oke, deze slaan we over. Deze man gaat schuilen totdat die tornado overblaast. No way I'm doing thissss
avatar van Ice-T
Door Ice-T (245 reacties) op 07-12-2018 15:54
( PM )
Wat kan een tornado nu voor schade aanrichten, loop er recht in, parachute open en vlieg er bovenin uit. En dan rustig zweven naar het doel.
avatar van Swift
Door Swift (6950 reacties) op 07-12-2018 15:54
( PM )
Ik pak budgy uit de brandweerauto en bind hem eraan vast als een soort landanker, door alle euro 's die hij ons heeft bespaart is hij zo zwaar geworden, waardoor ik lekker door de tornado heen kan cruisen zonder er last van te hebben.
avatar van Kingsoldier
Door Kingsoldier (1160 reacties) op 07-12-2018 15:54
( PM )
Gouden speedboat is volledig waterproef en heeft een duikbootfunctie. Kopje onder en weg zijn we.
avatar van Indo1991
Door Indo1991 (143 reacties) op 07-12-2018 15:54
( PM )
Quote:
[..]


Nu ik helemaal in de mood ben
Race met hoge snelheid over het water.
Vlieg ik extra hoog in de buurt van de vliegtuig.
Maak ik verbinding met de grapple hook contact met het bootje en de vliegtuig.
Geniet ik ff van het mooie jungle uitzicht van just case.
Wow wat zie ik daar de black hand
Een hele troep.
Snel mij rpg pakken
En de vijanden in hun bootjes neerknallen.
Snel naar boven klimmen in het vliegtuig
En zo snel mogelijk weg vliegen
Met natuurlijk een barrel rol maken.


Met de vliegtuig stijg ik met de snelheid van een raket na onder.
Bijna op de vlakte zie ik de goude boot, de gele auto en de brandweerauto.
Per ongeluk vernietig ik de brandweer auto met me vliegtuig.
Maak ik weer gebruik van mijn grapple hook.
Dan verbinding ik snel dat de auto en de boot op elkaar zitten verbonden.
Plaats ik snel de boosters op de auto voor die extra boost.
Rij ik met een hoge snelheid over de wegen met de tornado steeds en steeds dichterbij.
Vlieg ik door de bocht op het water.
Dan ga ik snel uit de auto naar de goude boot.
Land ik veilig op het water.
Over de sterke golve in het water.
Ga ik met volle snelheid over de golven met nog steeds de tornado achter me maar ik ontsnap nog net op tijd.
Ben ik steeds dichterbij bij mijn grote rivaal
avatar van Fruitstep_
Door Fruitstep_ (74 reacties) op 07-12-2018 15:55
( PM )
Pak Budgy uit de brandweerwagen en hollen naar de speedboot.. Koppel de ballonnen en boosters eraan en we surfen de tornado voor.
Tevens heb ik mijn wingsuit nog aan na van de vorige etappe, dus mocht de boot te langzaam zijn om voor de tornado uit te komen kan ik die nog gebruiken voor een sierlijke getaway.
avatar van Valuna
Door Valuna (248 reacties) op 07-12-2018 15:56
( PM )
Ik stap de gele auto in en race over de wegen en bomen heen. Daarna moest ik de rivier oversteken en heb ik de auto achtergelaten. Vervolgens heb ik met mijn grapple hook de rivier overgestoken en kon ik met moeite nog met mijn wingsuit de tornado passeren met behulp van de grapplehook.
avatar van DaniDeDe
Door DaniDeDe (9 reacties) op 07-12-2018 15:57
( PM )
Ik pak het wingsuit en rij weg op hoop van zegen.
avatar van PantheR
Door PantheR (56 reacties) op 07-12-2018 15:57
( PM )
Ik duik het water in en grapple mij onder de tornado door!
avatar van BTB8
Door BTB8 (153 reacties) op 07-12-2018 15:58
( PM )
Ik wacht tot ik een geschikte haai zie langskomen en grapple ernaartoe, daarna is het makkelijk de tornado te overleven
avatar van Superdarkknight
Door Superdarkknight (46 reacties) op 07-12-2018 15:58
( PM )
Ik zie een surfplank liggen. Eerst Budgy redden met mijn grappling hook en dan samen letterlijk rondjes luchtsurfen samen met het lieve varkentje die er ook van geniet. Ik voel me net Silver Surfer!
avatar van Nilis007
Door Nilis007 (265 reacties) op 07-12-2018 16:01
( PM )
Gewoon recht de tornado in met mijn buggy. Dat soort windvlagen is een makkie
avatar van Magnifix71
Door Magnifix71 (47 reacties) op 07-12-2018 16:01
( PM )
Het einde is in zicht
avatar van TW333331
Door TW333331 (54 reacties) op 07-12-2018 16:02
( PM )
Heb ik even geluk, zo de gyrocopter in en gaan met die banaan..euh...gyrocopter....
(de ps4 versie zou perfect zijn ;-) maar verder loop ik niet vooruit/voorop/achterop op het spel...)
avatar van Konings1
Door Konings1 (34 reacties) op 07-12-2018 16:02
( PM )
We zijn er bijna! Alleen die brug over.. Ik gebruik mijn wingsuit en grappling hook. Misschien wel makkelijk, maar we hebben al wat beleefd! Eventjes wingsuiten, grappling hook aan de overkant aan de brug slingeren en we zijn er!
avatar van Ashazy
Door Ashazy (1064 reacties) op 07-12-2018 16:02
( PM )
Vliegen was altijd al iets wat ik wilde afstrepen van mn lijstje
avatar van Jefreum
Door Jefreum (171 reacties) op 07-12-2018 16:03
( PM )
Hiervoor gebruik ik weer mijn trusty good old grappling hook! Een goed schot en ik ben zo aan de overkant
avatar van Twisted-D
Door Twisted-D (5157 reacties) op 07-12-2018 16:03
( PM )
Ft gym uitgeschreven fzdf. Gfzcj
avatar van Blaxtard
Door Blaxtard (209 reacties) op 07-12-2018 16:03
( PM )
Ik neem een flinke aanloop activeer mijn grapple hook plus parachuut en zorg dat ik even paar goed er aan trek en vlieg zo met gemak de brug over. Ik heb echt het gevoel dat ik machtig ben in dit spel terwijl ik zit te genieten van de vlucht aan mijn chuut.
avatar van King Bowser
Door King Bowser (13234 reacties) op 07-12-2018 16:04
( PM )
Ik ga dan maar voor de Grapple Hook deze keer. Die heb ik namelijk nog niet gebruikt. Ik moet alleen even wat scherpe stenen zoeken, want, blisterverpakking @#$!!@$!~@#%!@ Iemand toevallig een zakmes bij zich, die hier langs loopt? Het barst namelijk van de BG-ers hier... Jongens, kom op, help een Bowser out hier. Ahh! Een steen. Kijken of ik de blisterverpakking open kan krijgen... En ja hoor, daar gaan we. ''whiiiiiiiiiiiiiiiiiii''. Zo, bedankt voor jullie hulp hoor :/
avatar van Tinuzz
Door Tinuzz (156 reacties) op 07-12-2018 16:04
( PM )
Pak me telefoon en bel bob de bouwer en kan rustig naar de overkant lopen
avatar van Mr_Mojo27
Door Mr_Mojo27 (1404 reacties) op 07-12-2018 16:04
( PM )
Maar goed dat ik Budgy heb meegenomen. Zijn gyrocopter komt nu goed van pas. Thanx Budgy! De gyrocopter in en de brug over terwijl ik de nieuwste deals check op Budgetgaming!
avatar van Kelly89
Door Kelly89 (1338 reacties) op 07-12-2018 16:05
( PM )
Ik gebruik mijn ballonnen en booster weer waarna ik met mijn wingsuit de overkant probeer te bereiken, net voor het laatste stuk gebruik ik mijn grapple hook en ben ik toch nog aan het eind
avatar van GFCB
Door GFCB (57 reacties) op 07-12-2018 16:05
( PM )
Grapple Hook on the ground! Wingsuiting up enkele RPG's om de rest van de brug nog wat bij te werken en grapple hook op soli(s)d ground
avatar van Niels_w
Door Niels_w (119 reacties) op 07-12-2018 16:05
( PM )
Ik hang nog met 1 arm aan de brug, snel trek ik mezelf omhoog. Ik wilde kiezen om naar de andere kant te gaan dmv. Mijn grappling hook, maar eerst ga ik nog even spelen met de boosters, ballonnen en een toevallig passerende voorbijganger. Ik heb toch nog 55 minuten om de overkant te bereiken ;)
avatar van Nonexistinghero
Door Nonexistinghero (424 reacties) op 07-12-2018 16:05
( PM )
Met mijn grapple hook maak ik een paar wagens aan elkaar vast en die bevestig ik de randen van het gat van de brug. Daarna spring ik voor de lol van auto naar auto om aan de overkant te komen. Ik kan mijn wingsuit gebruiken, maar een beetje springen is goed voor mijn beenspieren.
avatar van RobinvM
Door RobinvM (227 reacties) op 07-12-2018 16:06
( PM )
Ik vlieg mee met Budgy in zijn gyrocopter
avatar van Nilis007
Door Nilis007 (265 reacties) op 07-12-2018 16:06
( PM )
En ik zit nog in de tornado, laat me omhoog blazen. Bovenin zet ik Mijn booster aan en vlieg ik het losgeslagen brugdek op. Eindelijk ik ben er
avatar van PantheR
Door PantheR (56 reacties) op 07-12-2018 16:06
( PM )
Ik neem een aanloop en spring te afgrond in en dan gebruik ik mijn grapplehook om aan de overkant aan te haken en als ik bijna aan de overkant ben laat ik de grapplehook los zodat ik door vlieg en gooi mijn parachute uit voor een zachte landing
avatar van Doc81
Door Doc81 (159 reacties) op 07-12-2018 16:06
( PM )
run rico run, life is like a box of explosives
avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (678 reacties) op 07-12-2018 16:06
( PM )
De voorlaatste ronde.
avatar van Valuna
Door Valuna (248 reacties) op 07-12-2018 16:06
( PM )
Ik spring van de brug en gebruik mijn parachute om dichterbij de overkant te komen. Daarna gebruik ik snel mij grapple hook en doe ik mijn parachute weg om aan de andere kant van de brug te landen. Daarna ren ik snel verder, weg van die orkaan!
avatar van Jawsy
Door Jawsy (301 reacties) op 07-12-2018 16:06
( PM )
Een ingestorte brug stelt niets voor, met de grappling hook ben ik zo aan de overkant.
avatar van DunTee
Door DunTee (433 reacties) op 07-12-2018 16:07
( PM )
Oh nee, de brug stort in! Gelukkig koos ik voor Budgy bij de vorige etappe, waardoor Budgy me nu red! Here we go Budgy, get ready!
avatar van DunTee
Door DunTee (433 reacties) op 07-12-2018 16:07
( PM )
Oh nee, de brug stort in! Gelukkig koos ik voor Budgy bij de vorige etappe, waardoor Budgy me nu red! Here we go Budgy, get ready!
avatar van DeX97
Door DeX97 (565 reacties) op 07-12-2018 16:07
( PM )
Dit is uiteraard een kwestie van het gebruiken van de grapple hook en de parachute/het wingsuit
avatar van Gradon
Door Gradon (2417 reacties) op 07-12-2018 16:07
( PM )
Geen probleem. Ik blaas mijn balonnen op en gebruik de boosters om naar voren te komen. Dat gaan natuurlijk wel wat langzaam, dus als ikk er vertrouwen in heb dat ik het ga redden knip ik ze los en wingsuit ik naar de overkant.
avatar van Philipedelaar
Door Philipedelaar (8 reacties) op 07-12-2018 16:08
( PM )
Just another day in the office... rugzakje wordt weer opengeritst en de grappling hook komt er weer uitzetten. Boem raak en daar gaan we. Ik dacht dat dit avontuur wel uitdagender zou worden
avatar van Blacky
Door Blacky (31 reacties) op 07-12-2018 16:08
( PM )
Ik ben iets minder van de spectaculaire dingen doen. Weet je wat? Het gaat wat duren. Maar ik klim eerst naar beneden, ga naar de andere kant, en klim weer naar boven. Je moet toch wat hè?
avatar van Cryothic
Door Cryothic (93 reacties) op 07-12-2018 16:08
( PM )
Ik besluit mezelf aan zo'n gasfles vast te ketenen, en die de lucht in de schieten. Een beetje in de juiste richting leunen, en we komen een heel eind. Wel even opletten dat ik op tijd los laat natuurlijk... ik wil wel in 1 stuk landen, en niet in 1000 stukjes.

Na afscheid genomen te hebben van de gasfles ga ik er vandoor met m'n wingsuit. In de achtergrond klinkt nog een doffe knal, als de gasfles in 1000 stukjes uit elkaar spat.

Wingsuit en al vervolg ik m'n route, opzoek naar een stuk weg waar weer te lopen valt.
avatar van GamingCows
Door GamingCows (115 reacties) op 07-12-2018 16:08
( PM )
In mijn rugzak zat (weeral heel toevallig) een prototype van uiterst geavanceerde springschoenen. Ik neem een grote aanloop en spring op het laatste moment over het grote gat in de brug heen. Wauw, dat was op het nippertje!
avatar van Truememo
Door Truememo (73 reacties) op 07-12-2018 16:09
( PM )
Pak m'n gyrocopter en vlieg er rustig vandoor...
avatar van Kentetsu
Door Kentetsu (238 reacties) op 07-12-2018 16:09
( PM )
We pakken de vertrouwde parachute er nog eens bij. Dankzij de thermiek komen we hoger en hoger. Beetje bijsturen, rustig dalen, en we hebben de overkant bereikt.
avatar van Mattiie
Door Mattiie (48 reacties) op 07-12-2018 16:09
( PM )
Aangezien het een rustige etappe is klim ik rustig naar beneden. Om weer omhoog te klimmen gebruik ik de grapple hook. Kan ik even lekker op adem komen.
avatar van Tranceguy
Door Tranceguy (329 reacties) op 07-12-2018 16:09
( PM )
Nog Ff doorbijten!
avatar van Earase
Door Earase (263 reacties) op 07-12-2018 16:09
( PM )
Terwijl de tornade uit het zicht verdwijnt, veeg ik het stof van mn kleding. Dat hebben we overleefd, maar spannend was het wel. De brug voor me is half ingestort, maar het redden van Budgy betaalt zich nu wel terug: Met zijn gyrocopter is het halen van de overkant een fluitje van een cent. De grapplinghook en andere gadgets krijgen wat rust, want met die gyrocopter vlieg ik er gewoon overheen. Op naar het einde.
avatar van Akyno
Door Akyno (75 reacties) op 07-12-2018 16:09
( PM )
Aangezien ik Budgy niet heb meegenomen sta ik nu mooi op mijn achterhoofd te krabbelen terwijl ik naar de ingestorte brug sta te kijken.

De afstand naar het volgende stuk van de brug lijkt te ver weg voor de grapple hook. Mijn wingsuit is ook al afgebrand, en de parachute is ook al aan flarden.

Met een flink aanloop ren ik op de ingestorte brug af en spring met boosters op mijn schoenen richting het einde van de brug. Halve wege kom ik er achter dat ik het niet ga redden, en dit lijkt het einde van mijn avontuur. Totdat daar toch opeens Budgy aankomt met zijn gyrocopter, en mijn grapple hook vastmaakt. Bungelend onder de gyrocopter vervolg ik mijn weg!
avatar van Jakerockwell
Door Jakerockwell (336 reacties) op 07-12-2018 16:10
( PM )
Tijd voor de grappling hook! Hiermee kan ik met speels gemak de overkant halen.
avatar van Lecros
Door Lecros (18 reacties) op 07-12-2018 16:10
( PM )
Al die tijd nog geen boosters gebruikt. Dus boost ik maar even tot aan de volgende etappe
avatar van Soninlaw
Door Soninlaw (281 reacties) op 07-12-2018 16:10
( PM )
Ik was natuurlijk al lang voorbereid dat die brug ging instorten. Met mijn geluk was dit een gegarandeerde gebeurtenis die moest plaatsvinden. Gelukkig heb ik tijdens het schuilen van de tornado genoeg tijd gehad om het gat in mijn wingsuit te repareren met een stuk parachute.

Als een verslagen nerd die ineens uit een telefooncel komt stappen in een te krappe outfit weet ik d.m.v. het gebruik van mijn wingsuit en de inmiddels in aanzien verhoogde grapple hook de overkant te bereiken. Yessssss!!!! Eindelijk gaat er iets goed vandaag!
avatar van Immortalbenny
Door Immortalbenny (378 reacties) op 07-12-2018 16:10
( PM )
Ettape 7 een makkelijke uitdaging voor de Grappling Hook. Zo zjoef naar de overkant van de brug haken met dat ding. Eitje! en waarom niet gewoon lopen?? Nouja…. Just Cause
avatar van Lorei
Door Lorei (92 reacties) op 07-12-2018 16:11
( PM )
Na rustig tussen de bomen en struiken gerend te hebben en prachtige dieren gespot te hebbe, sta ik voor de grote zee. In de verte is er wel ander stuk land in zicht. Iets verderop ligt een aangespoelde houtstronk. Ik koppel mijn feestballonnen aan dat mooie stuk hout en gebruik ook wat boosters om naar de overkant te komen. Eenmaal geland, ren ik nog rustig een klein stukje door.
avatar van TurboR-GT
Door TurboR-GT (393 reacties) op 07-12-2018 16:11
( PM )
Heb nog een reserveballon bij, dus ik zweef rustig naar de overkant terwijl ik de tornado van me af zie gaan
avatar van Nessen
Door Nessen (52 reacties) op 07-12-2018 16:11
( PM )
Ik heb zo zoetjes aan de tong op de schoenen.
avatar van Madrigol
Door Madrigol (92 reacties) op 07-12-2018 16:12
( PM )
De grappling hook natuurlijk gebruiken om vrolijk verder te klimmen!
avatar van Gradient
Door Gradient (19 reacties) op 07-12-2018 16:12
( PM )
Ik ga met de grapplehook naar de zijkan van de burg en gebruik mijn wingsuite om het water in de gliden. vervolgens zwem ik naar de oever en maak mijn weg naar de overkant. Elke keer wanneer ik uit koers dreig te raken gebruik ik de grapplehook om weee op koers te komen in het water. Uit het water ren ik zo hard ik kan naar bestemming.
avatar van Nitrorcr
Door Nitrorcr (838 reacties) op 07-12-2018 16:12
( PM )
M'n grappling hook had ik nog niet gebruikt en komt nu mooi van pas. In combinatie met mijn parachute kan ik hoog blijven hangen terwijl ik mij met de grappling hook telkens een stukje vooruit en omhoog trek. Zo lukt het mij nog over de brug heen te komen. Heerlijk, wat een wereld, hier in Solice!
avatar van CrashTestOtto
Door CrashTestOtto (9 reacties) op 07-12-2018 16:12
( PM )
Oké hoe meer hoe beter. Met de ballonnen en de booster die auto op de speedboot knallen. Zo zijn we altijd te land te zee en in de lucht.
Tornados zijn onvoorspelbaar. Nu hebben we alle middelen om op de juiste plek te komen op de kaart
avatar van Techmode
Door Techmode (3254 reacties) op 07-12-2018 16:12
( PM )
Geen probleem grapplinghook op de overkant en trek ik mijn grapplinghook in waardoor ik met grootte snelheid richting de overkant ga. Op het laatste moment de parachute open en land rustig op de grond,
avatar van Blimp
Door Blimp (102 reacties) op 07-12-2018 16:13
( PM )
Hmmm, geen budgy copter, dan maar me rugzzzzzak, vergeten op de boot :facepalm:. Dat wordt een andere brug zoeken
avatar van Pietertjuh!
Door Pietertjuh! (555 reacties) op 07-12-2018 16:14
( PM )
Etappe 7
avatar van Nickachu
Door Nickachu (810 reacties) op 07-12-2018 16:14
( PM )
Gelukkig heeft Budgy mij de vorige etappe gered, en kan ik nu gebruik maken van de gyrocopter! Door mijn grapple hook te haken aan de copter, is het halen van de overkant voor mij geen enkel probleem. Ik ben klaar voor de eindsprint!
avatar van Hadi
Door Hadi (24 reacties) op 07-12-2018 16:15
( PM )
Helaas geen gyrocopter die ik kan gebruiken, maar gelukkig had ik mijn grappling hook nog. Die overtocht was een fluitje van een cent.
avatar van Chronix
Door Chronix (46 reacties) op 07-12-2018 16:15
( PM )
.. Wat! .. een kappotte brug met een tornado in het midden? Dat is een eitje voor Rico Rodriguez!

Terwijl de gyrocopters met spaarvarkens 'm om de oren vliegen zet ik m'n klapstoeltje neer een wacht een kwartiertje, we hebben immers toch nog drie kwartier om bij het doel te komen.

Even later is de tornado wat verderop zijn vernieting aan het doen en glij ik soepeltjes, wederom met mijn trouwe grapple hook, over de ingestorte brug naar de overkant.

Op mijn gemakje loop ik al fluitend richting de startstreep van etappe 8.
avatar van Heijaangel
Door Heijaangel (115 reacties) op 07-12-2018 16:16
( PM )
Aangekomen bij de kapotte brug zie ik opeens Budgy voorbij vliegen in zijn Gyrocopter die ik eerder gered heb van de orkaan. Hij bied mij aan om aan te haken.
Ik schiet mijn grapple hook en haak mezelf onder aan de Gyrocopter en Budgy brengt me naar de overkant. Thanks Budgy!
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (724 reacties) op 07-12-2018 16:16
( PM )
Die gyrocopter is natuurlijk harstikke welkom, dus daar klimmen we samen in. Wat, naast bungy geen plek? Geen punt, ik klim wel bovenop! Die roterende wieken, daar heb ik natuurlijk geen last van, vroeger veel touwtje gesprongen!

We landen naast het Budgetgaming HQ, en storten ons naar binnen. Daar maken we onze tas open, en leveren de exemplaren van Just Cause 4 af bij de redactie.

Mission Accomplished!
avatar van YdieresiS
Door YdieresiS (264 reacties) op 07-12-2018 16:16
( PM )
Met de gyrocopter van Budgy stijgen we op om de overkant te halen. Helaas is hij niet zo bestand tegen de weersomstandigheden. Budgy weet zichzelf nog maar net in veiligheid te brengen. Ik moet helaas eruit springen en door slim gebruik van de grapple hook haal ik alsnog de overkant. Wachtend op wat de laatste etappe ons gaat brengen.
avatar van Sjikker
Door Sjikker (23 reacties) op 07-12-2018 16:16
( PM )
Ik heb natuurlijk Budgy meegenomen uit de brandweerauto en ren vervolgens rustig naar de brug. Nadat ik zie dat deze verwoest word door de orkaan gebruik ik de Gyrocopter om vervolgens de overbrugging te kunnen maken. Pfoeh...Dat was een makkie. Het had natuurlijk ook met de grappling hook gekund, maar dit is veel vetter....
avatar van Kingsoldier
Door Kingsoldier (1160 reacties) op 07-12-2018 16:17
( PM )
De tornado heeft er voor gezorgd dat het nog steeds flink wat waait. Ik zet mijn parachute open en zorg dat ik ga paragliden. Beetje bijsturen met boosters en je bent zo aan de overkant.
avatar van Pyroxene
Door Pyroxene (58 reacties) op 07-12-2018 16:17
( PM )
Komt doet goed uit! Ik stap samen met Budgy in de gyrocopter en vlieg naar de andere kant van de brug.
avatar van Jerommeke
Door Jerommeke (92 reacties) op 07-12-2018 16:17
( PM )
Ik maak dit keer gebruik van de combo grappling hook en wingsuit/parachute om snel en veilig aan de overkant van de brug te komen
avatar van VaKeM
Door VaKeM (167 reacties) op 07-12-2018 16:18
( PM )
Aangezien ik Budgy mee genomen heb, pak ik de gyrocopter en kom veilig aan de overkant...
avatar van Sefirosu
Door Sefirosu (218 reacties) op 07-12-2018 16:18
( PM )
Blij dat ik Budgy heb kunnen redden uit de nood. Hij tovert de gyrocopter uit zijn broekzak en samen kunnen we over de brug heen vliegen, door naar de volgende etappe. Samen gaan we voor de finish!
avatar van JeffreyBtt
Door JeffreyBtt (904 reacties) op 07-12-2018 16:18
( PM )
Een kapotte brug is het zoveelste obstakel dat ik ben tegengekomen in deze bizarre marathon. Gelukkig ben ik goed voorbereid en kan ik dit eenvoudig oplossen. Ik steel een Black Hand truck en doe wat boosters op de achterklep. Een baksteen op het gaspedaal, boosters aan, op het dak zitten en net als de truck begint te dalen spring ik en gebruik ik de Grappling Hook om de andere kant van de brug te bereiken. Snel weer terug in de loop, want ik wil toch die eindstreep nog halen!
avatar van Kobrakay
Door Kobrakay (892 reacties) op 07-12-2018 16:18
( PM )
Natuurlijk heb ik Budgy mee uit de brandweerauto dus ik vlieg makkelijk rond in de gyrocopter. Gooooo Budgy!
avatar van Jazzer
Door Jazzer (114 reacties) op 07-12-2018 16:19
( PM )
Eenmaal buiten bereik van de orkaan onthaak ik de grapple hook van de straaljager en ga al skydivend op zoek naar the Black Hand. Ik zie een grote brug midden in de jungle en zo'n vijftig meter boven de grond open ik de parachute waarmee ik rustig om me heen kijkend aan één kant van de brug land. Ik kijk nog eens goed op m'n map en zie dat ik helaas aan de verkeerde kant van de brug ben geland. Helaas, want de tornado heeft de brug volledig verwoest, waardoor ik een manier moet vinden om aan de overkant te komen. Had ik nu maar een minuutje eerder op de map gekeken. Gelukkig zie ik een propaan fles staan (of butaan, of methaan, ik weet alles van explosies, maar van gas heb ik nu eenmaal geen kaas gegeten). Ik los een schot op de gasfles waardoor er een steekvlam ontschiet, snel grapple ik mezelf vast aan de fles en zodra die wegvliegt probeer ik hem richting overkant van de brug te richten. Helaas gaat hij recht omhoog waardoor ik opnieuw de parachute moet ontvouwen en wederom aan dezelfde kant van de brug land. Gelukkig zag ik, toen ik op de gasfles zat, een brandweerwagen in de jungle achter mij liggen. Ik ren eropaf, en zodra ik hem gevonden heb bevestig ik er wat feestballonnen aan vast, waarop de brandweerwagen opstijgt. Met een paar boosters op het dak vliegt de brandweerwagen over de verwoeste brug naar de overkant, waar ik ervan af spring. Zo, nu ben ik weer een stapje dichter bij het einddoel.
avatar van Merah
Door Merah (152 reacties) op 07-12-2018 16:19
( PM )
Appeltje eitje...ik spring naar beneden, open mijn parachute en fladder rustig naar beneden. ondertussen even snel een biertje open trekken (het is immers vier uur geweest). beneden aangekomen loop ik chill naar de overkant en grapple hook mijzelf weer omhoog á la mijn grote voorbeeld Nathan Spencer uit Bionic Commando.
avatar van Asharon
Door Asharon (466 reacties) op 07-12-2018 16:20
( PM )
Ik ben Budgy vergeten. Ik doe mee met de grapple hook en maak daar de overbrugging mee.
avatar van Overkill
Door Overkill (942 reacties) op 07-12-2018 16:20
( PM )
Even een korte aanloop en dan spring ik d.m.v. de grappling hook zo naar de andere kant van de brug. Ik voel de finishlijn in zicht komen en dat zorgt voor de nodige energie voor een eindsprint.
avatar van Crazyboychris
Door Crazyboychris (132 reacties) op 07-12-2018 16:20
( PM )
Ik vervolg mijn weg, ik doe een parachute om, en gebruik de grappig hook, met boosters aan om de brug te oversteken.
avatar van ThaDanus
Door ThaDanus (1890 reacties) op 07-12-2018 16:21
( PM )
Woo toch niet voor niets Budgy meegenomen!
We klimmen in de gyrocopter en ik vertrouw natuurlijk op Budgy’s vliegskills om ons naar de overkant te brengen. Eenmaal aan de overkant bedank ik Budgy en spring uit de gyrocopter, rustig landend met de parachute. Klaar voor de laatste etappe!
avatar van Akashii
Door Akashii (501 reacties) op 07-12-2018 16:21
( PM )
Ik pak mijn grapplinghook en kom zo aan de overkant.
avatar van Reiverdemon
Door Reiverdemon (772 reacties) op 07-12-2018 16:21
( PM )
Een makkie voor Rico. Aanloopje nemen en met de parachute met een beetje hulp van de grappling hook zoef ik over de kapotte brug heen.
avatar van Lukas Prince
Door Lukas Prince (67 reacties) op 07-12-2018 16:23
( PM )
Hey das n mooie Gyrokopter. die ga ik mooi eens gebruiken.
avatar van Superdarkknight
Door Superdarkknight (46 reacties) op 07-12-2018 16:23
( PM )
Het redden van Budgy heeft als Karma mij en hem een gyrocopter gegeven. Dat komt goed van pas! Nadat we klaar zijn met het tornado - luchtsurfen en veilig zijn geland stappen we samen rustig de gyrcopter in. Budgy met ouderwetse vliegbril als co-piloot en ik met mijn Aviator zonnebril als piloot.
Brug of geen brug, we komen er wel zegt Budgy. Waarop ik zeg: "That'll do Budgy, that'll do".
avatar van Dandanna
Door Dandanna (194 reacties) op 07-12-2018 16:23
( PM )
Brandstof van de gouden speedboot is ten einde. Budgy kijkt me vragend aan. Wat nu? Budgy neemt weer plaats in mn rugzak en loop richting mijn bestemming. Onderweg komen we bij een kapotte brug aan dus wil ik mijn grappling hook pakken. Tot mijn verbazing zie ik Budgy met mijn grapple hook in één hand en een afstandbedieding in zijn andere hand. Budgy glimlacht en geeft mij een knipoog en drukt vervolgens op de rode knop van zijn afstandbediening.
Ondertussen klinkt er een ‘ping’-geluid zoals we die kennen van de radar van een onderzeeer. De interval tussen de pingen door wordt steeds kleiner. Dan stopt het geping. Budgy springt uit mn rugzak zo van de brug af. Terwijl ik hem nog probeer te redden is het te laat. Budgy is niet me...wacht?! Zie ik dat goed? Budgy komt razendsnel weer omhoog gevlogen in zijn gyrocopter?! Wtf?
Ik bedenk me geen moment en gebruik mn grappling hook om nog net op tijd vast te koppelen aan Budgy’s gyrocopter. Zo vliegen we samen de kapotte brug over om onze reis voort te zetten.
avatar van Spons
Door Spons (19 reacties) op 07-12-2018 16:23
( PM )
Nog een stukkie.
avatar van Dinegs
Door Dinegs (545 reacties) op 07-12-2018 16:23
( PM )
Ik heb natuurlijk niets of niemand meegenomen (ben maar een toevallige toerist die een wandeling langs de rivier doet), dus bij de brug zoek ik een weg naar beneden, naar de rivier. Die probeer ik te doorwaden. Dat is lastig, want de rivier is dieper dan ik dacht. Dat wordt dus zwemmen. Gelukkig is het heerlijk weer, dus niet koud. De stroming is alleen wel sterker dan gedacht: een heel eind opzij klim ik aan de overkant de rivier weer op. Zonder spullen, want ik had alles achtergelaten.
avatar van EPMD
Door EPMD (5795 reacties) op 07-12-2018 16:24
( PM )
Ik zoef onder de brug door met mijn wingsuit. Trek mijn parachute open, vervolgens maak ik een selfie met de zojuist ingestorte brug (gewoon omdat het kan). En land veilig aan de overkant van de brug.
avatar van Eek2nd
Door Eek2nd (1073 reacties) op 07-12-2018 16:24
( PM )
Van mijn wingsyit is weinig heel meer, dus moet een ander manier vinden om brug over te vliegen...
Gelukkig hen ik nog... papegaai die aan mn grapple hook vastzit.
Die gooi ik met een lassoworp zo naar de overkant dat ie goed vastzit en a la tarzan swing ik zo naar de overkant
avatar van OGster
Door OGster (30 reacties) op 07-12-2018 16:25
( PM )
De brug knalt uit elkaar recht voor je ogen. Maar de man die geen angst kent rent stug door. Al springend van de brug slaat je wingsuit open. De wind zwiept eronder en draagt je zo een eind ver.

Helaas kom je te laag uit, maar met je trouwe grapling hook slinger je als een ware tarzan naar de overkant. Geen tijd voor rust, we zijn er bijna.
avatar van Psychopill
Door Psychopill (79 reacties) op 07-12-2018 16:25
( PM )
Damn was de weg kwijt maar terug on track zonder budgy wel wat lastig. Gelukkig komt zijn Pa net uit de lucht vallen om mij een lift te geven. Hopen dat hij me over de finish wilt helpen.
avatar van Brainsnack
Door Brainsnack (146 reacties) op 07-12-2018 16:25
( PM )
Bij het aanschouwen van de ingestorte brug verlies ik lichtelijk de moed. Gelukkig heeft Budgy ook net z'n salade op en weet mij weer op te peppen door zijn gyrocopter uit zijn broekzak te toveren. Vol nieuwe moed start hij het voertuig op en vertrekken we richting eindetappe.
avatar van ChaosKiller
Door ChaosKiller (73 reacties) op 07-12-2018 16:26
( PM )
Heerlijk met mijn Gyrocopter de lucht in om met mijn wingsuit naar de overkant te gaan.
avatar van Hupegel
Door Hupegel (466 reacties) op 07-12-2018 16:28
( PM )
Grapling hook...klaar.
avatar van Visser55
Door Visser55 (54 reacties) op 07-12-2018 16:29
( PM )
Eigenwijs als altijd ga ik er lopend overheen en val in de afgrond. Grijphaak niet meer kunnen pakken en dus dood...
avatar van Vikvir
Door Vikvir (13 reacties) op 07-12-2018 16:30
( PM )
Oh damn die brug :'( dan maar me grapling hook gebruiken om dit te overBRUGgen
avatar van Humswa
Door Humswa (183 reacties) op 07-12-2018 16:31
( PM )
Inmiddels veteraan in dit soort situaties is het tijd om met de wereld van Solis te spelen. Ik pak de banaan die ik onderweg heb gevonden om wat energie te krijgen. Schiet een feestballon aan elke hoek van een brokstuk dat van de gebroken brug is gekomen, zet er een booster achter en ga al surfend de brug over. Met mijn grapple hook kan ik bijsturen en heb zo mijn eigen budget Budgy om mijn weg voort te zetten. Yeeehaw!
avatar van DaniDeDe
Door DaniDeDe (9 reacties) op 07-12-2018 16:31
( PM )
Ik zorg met de grappling hook dat ik aan de andere kant van de brug hang, ga daarna met de ballonnen recht omhoog en prik ze doormidden.
avatar van Chrispat
Door Chrispat (384 reacties) op 07-12-2018 16:31
( PM )
Pfff
avatar van Khoma
Door Khoma (131 reacties) op 07-12-2018 16:32
( PM )
Met een aanloop spring in naar beneden en open mijn wingsuit, net de grappeling hook zorg ik dat ik mezelf voortbeweeg naar de overkant.
avatar van Kimbolie12
Door Kimbolie12 (1694 reacties) op 07-12-2018 16:32
( PM )
Ik swing ook weer even voorbij
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (26217 reacties) op 07-12-2018 16:32
( PM )
Quote:
10.00 - Start van de marathon
Yes. Ben er helemaal klaar voor. Samen met mijn trouwe huisparkiet Henkie gaan we samen deze marathon uitlopen.

*twiet twiet*

Henkie zegt dat hij er zin in heeft.

Quote:
11.00 - de afdaling
Ik heb al last van hoogtevrees dus dit wordt mij wat. Even kijken op het pakketje. 'Budget wingsuit'. Hm... Ok. Ik vertrouw dit niet helemaal. Henkie wat denk jij?

*Twiet twiet*

Wat zeg je Henkie? Mag ik aan jouw pootjes hangen voor deze afdaling?

*Twiet*

Ok Henkie. Daar gaan we dan. Ik hou mij stevig vast.

*Twiiiieeeeet!*

Het lukt Henkie. Het lukt! Oh man je bent geweldig. Go Henkie![

Quote:
12.00 - een ballonvaart
Nou Henkie. Stonden we net nog aan de top, mogen we weer over een berg heen. Iemand die deze route heeft uigestippeld had er niet erg goed over nagedacht. En hou zouden we er nou over heen komen. Misschien eerst maar een pasr bammetjes met pindakaas eten.

*Twiet twiet*

Ja Henkie, ik weet dat jij allergisch bent voor pinda's. Dan zwel je helemaal op enzo. Als een ballon.

*Twiet*

Nee Henkie. Dat zou levensgevaarlijk zijn. Ik wil niet dat jij daar je leven voor waagt zodat ik een bon van de Gamemania, één van de betere gameshops van Nederland met uiterst aantrekkelijke aanbiedingen, kan winnen.

*Twiet twiet HAP!*

HENKIE NEE!

*Twiet twiiieeeEEEEEEEEETBLOB!*

Henkie jij dappere huisparkiet. Ik zal jou opoffering accepteren en aan jouw lichaam hangen om over de berg te zweven. Op naar avontuur!

Quote:
13.00 - aanval van beneden
Wat vliegen we hoog Henkie. Lijken beneden net allemaal mieren. En moet je kijken, die mieren lijken steeds groter te worden. Wacht eens, dat zijn geen mieren. Maar kanonskogels! Wijk uit Henkie!

*Twiet twiieeeet!*

De 'Black Hand'? Henkie, weet je nu hie politiek incorrect je klinkt? Dat is niet de Black Hand. Maar de Stroopwafel Hand! Henkie pas op! Een kogel!

*Twiet twiePOF! Twiiiiiieeeeetiiiiieeeeet!*

Quote:
14.00 - Do a Barrel Roll
Henkie, alles goed?

*Twiet*

Gelukkig. Dat was een aardige klap die we maakte. Het is maar goed met dat je met dat overtollig vel een vlot hebt kunnen maken.

*Twiet twiet*

Of ik een toilet hoor doorlopen. Volgens mij ni... Dat is geen doorlopen toilet. Dat is een waterval!

*Twiet!*

Ik denk dat dit het dan was Henkie. Het spijt mij dat ik je zo vaak heb betrokken bij wedstrijden op Budgetgaming, dé prijsvergelijkings website voor games.

*Twieterdetwiet*

Heb jij magische krachten? Jij kan in een ton veranderen?

*Twietwietwiet ZWOEP!*

Wow Henkie. Je lijkt nu net op een DK ton! We gaan er tegenaan als Dankie Kaan!

Quote:
15.00 - Versus de krachten van de natuur
Henkie. Ook een waterval hebben overleefd met jouw magische krachten. Ik heb het gevoel dat we alles aan kunnen. Mey de kracht van vriendschap.

*Twiet <3*

Maar wat zie ik daar aan de horizon. Het lijkt wel een orkaan. En we worden elk moment opgeslurpt. WooooOOOOOOOOW!!!

*Twiiiiehiiiiieeeet!!!*

(Één uur later)

W-waar zijn we Henkie... Een geel pad? Allemaal kleine mannetjes? Een praten vogelverschrikker, blikken man en leeuw? Henkie, ik denk niet dat we nog in Papendrecht zijn.

16.00 - De overbrugging naar de laatste etappe
Nou Henkie. We hebben die vogelverschrikker, blikken man en leeuw maar mooi afgeschud in die plothole die ik nu niet zo kan verzinnen. Maar ik zie dat het gele pad door loopt over deze kapotte brug. Hoe moeten we hier overheen komen?

*Twiet twiet*

Dat kan ik niet van je vragen Henkie. Je hebt mij al afgedragen van een berg. Je hebt jezelf door je noten allergie opgeblazen tot een ballon. Je hebt voor mij een schot opgevangen. Je hebt hezelf omgetoverd tot een vlot en een ton. Ik kan niet van jou verwachten om mij te dragen over deze brug met een rivier van lava er onder.

*Twiet*

Je hebt gelijk. We zijn al zo ver. We kunnen hier niet opgeven. We gaan!
avatar van Spork234
Door Spork234 (21 reacties) op 07-12-2018 16:33
( PM )
Ik ren zo hard als ik kan
avatar van MaXiiMuM
Door MaXiiMuM (964 reacties) op 07-12-2018 16:33
( PM )
Ik sta voor de kapotte brug en tot mijn grote verschrikking kom ik tot de conclusie dat de afstand te groot is voor mijn grappling hook, ik kijk schichtig om mij heen om te kijken of er nog iets van nut in de omgeving ligt dat ik kan gebruiken om over deze kloof heen te komen. Opeens zie ik daar een omgevallen boom liggen en krijg ik een eureka moment, ik bind 2 ballonnnen vast aan de boomstam, een aan elke zijde en ga erop zitten. Langzaam begint de boomstam omhoog te zweven, ondertussen ben ik voorzichtig mijn wingsuit aan het gereedmaken voor de vogelvlucht die gauw gaat volgen.. althans.. dat dacht ik..

Per ongeluk blijft het activeringsmechanisme hangen aan een tak die ik niet zorgvuldig had verwijderd en zodoende verlies ik mijn evenwicht en in een storm van chaos duikel ik naar beneden, nog net op tijd weet ik me te herstellen voordat ik de overkant niet meer kan halen. Helaas doordat ik nu veel minder hoogte heb raas ik met topsnelheid richting de overkant van de kloof en in doodsangst ruk ik aan de airbrake om mijn snelheid ietwat te verlagen en haal ik mijn grappling hook tevoorschijn, uit pure adrenaline schiet ik hem in de grootste en dichtbijzijnste boom. Terwijl ik naar de boom toe sjees kan ik nog net mijn parachute uitklappen die fungeert als een extra airbrake zodat ik niet keihard tegen de boom aan knal, toch kom ik met redelijke snelheid door het bladerdak vliegen en land ik op een bed van takken. Als ik een stripboek stuiter ik van tak naar tak naar beneden, op een gegeven moment glij ik als het ware door de takken heen en kom uiteindelijk met een doffe plof of de aarde neer.. ik beweeg mijn armen en benen om te kijken of ik niks gebroken heb.. Wonder boven wonder hou ik er alleen een paar schrammen aan over. Dit was toch echt een brug te ver, de volgende keer zoek ik een andere methode om aan de overkant te komen.
avatar van Donselaar
Door Donselaar (384 reacties) op 07-12-2018 16:33
( PM )
Lekker gemakkelijk met budgy in de kleine girocopter naar de overkant, geen stress
avatar van Tebeth
Door Tebeth (133 reacties) op 07-12-2018 16:34
( PM )
Voorzichtig nader ik de brug opnieuw, het slappe ding was niet eens bestand tegen een tornado. Door de val is mijn gele, gevleugelde vriendje uit mijn hemd gevallen, ik hoop dat het goed met hem gaat. Nu de tornado weg is, verken ik de situatie opnieuw. Gelukkig geen Black Hand in zicht, al hoor ik wel wat aankomen in de verte, een brommend geluid. Plots komt er van achter de boomtoppen een object tevoorschijn. Het is geen auto, geen helicopter, maar wat het wel is???? Mijn furry friend bevindt zich aan het roer. Ik neem een aanloop en op het moment dat Budgy overvliegt maak ik de sprong. Door de gyrocopter als springplank te gebruiken met mijn grappling hook, zwaai ik mezelf naar de andere kant van de brug. Bedankt maatje!
avatar van Prissie26
Door Prissie26 (200 reacties) op 07-12-2018 16:34
( PM )
Helaas een paar rondes gemist maar nu ben ik weer in the game
avatar van Prissie26