Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Budgetgaming/spelen is op zoek naar nieuwe crewleden

Het komt niet vaak voor, maar met de zomer is het dan toch weer tijd om nieuwe aanwinsten te gaan verwelkomen! Wil jij onderdeel uitmaken van de Budgetgamingcrew? Dan kan dat. Diverse Budgetgamingcrewleden eindigen rond deze tijd hun studie en raken druk in de weer met werk en andere zaken. De hoogste tijd dus om een oproep aan jullie te doen omdat we jullie hulp goed kunnen gebruiken voor het Budgetgamingproject. Heb je soms het gevoel dat je de hele dag maar het internet een beetje aan het afstruinen bent en juist onderdeel zou willen zijn van iets waar je input heel waardevol is? Help dan mede-Budgetgamers en natuurlijk jezelf, om zoveel mogelijk goede deals te scoren! Elke game die je even in 5 minuten toevoegt, helpt alle Budgetgamers die je dagelijks hier op de site ziet voorbij schuifelen. Overigens zijn we ook op zoek naar Budgetspelers/ gamers met een bordspelhobby, er is voor ieder wat wils deze keer! Zijn we op zoek naar jou? Je leest het hier onder!Gezocht Redactie
Eindredactie taalguru’s (x1/x2)
Ben je bezig met een studie journalistiek of heb je veel ervaring met schrijven? Dan kunnen we je hulp heel goed gebruiken op eindredactiegebied! Onze enige echte Frido werkt samen met Benoit hard om alle artikelen die voorbij vliegen na te kijken, maar versterking is welkom met een gezin wat steeds meer tijd vergt. Daarnaast biedt de eindredactie een mooi extra op je CV.

Ervaring met schrijven is een vereiste, verder is ervaring met artikelen nakijken een plusje. Wil je bij één van de grootste gaming communities bijdragen op redactioneel gebied? Dan hebben we sinds lange tijd weer een kans voor je open.

Qua tijd kost deze uitdaging zo'n 2-3 uur per week, al ligt het echt aan het seizoen. In de drukke wintermaanden waar veel games uitkomen is het drukker dan in de rustige zomermaanden bijvoorbeeld. Heb je verder extra tijd, dan kan je ook zo nu en dan een game recenseren die voorbij komt.

Redacteur/ Columnist (x1/x2)
Verder zijn we met het vertrek van redacteur ook weer op zoek naar iemand voor de redactie, er is slechts één plekje open, dus wat dat aangaat is de ruimte beperkt. In ieder geval zijn we op zoek naar een redacteur die al de nodige schrijfervaring heeft, of een studie doet/ heeft gedaan op het gebied van journalistiek.

Verder heb je ruim de tijd om zo nu en dan een game op te pakken om binnen een week na ontvangst over te schrijven. De recensietitels worden je vanuit ons aangeboden, uiteraard mag je ook je zelf aanmelden voor games. Je krijgt soms potentiele toppers en soms mindere titels om te recenseren, allemaal uiteraard in de genres waar je voorkeur liggen.

Verder missen we al een tijdje leuke columns of specials schrijver. Heb je interesse om jouw virtuele mening over de bühne te brengen, dan bieden wij je die kans. Ook kunnen we je ideeen bieden om over te schrijven, denk aan mooie overzichten van top 5 racegames met een budget etc.

Redacteur/ Nieuwswaakhond (x1)
Tot slot kunnen we ook bij Budgetspelen nog een nieuwe redacteur gebruiken die met veel plezier over nieuwtjes schrijft binnen de bordspelwereld. Daarmee zal Budgetspelen een combinatie gaan worden van bordspelnieuws en bordspelaanbiedingen. Heb jij wel interesse om nieuwtjes te delen met alle Budgetspelers en misschien af en toe een recensie te schrijven over bordspellen die je wel liggen? Dan bieden wij je een platform om over je hobby te schrijven!Gezocht Toevoegers!
Games Toevoegers! (x2)
Bij Budgetgaming zijn we op zoek naar Budgetgamers die willen helpen om wekelijks spellen toe te voegen aan de Budgetgaming database. Wekelijks krijg je een lijstje met titels om Budgetgaming mee te verrijken. Het is weliswaar vrijwillig werk, maar met elk spel dat je toevoegt, help je potentieel enorm veel mede-Budgetgamers om de beste prijzen te vinden. Elk spel wat je toevoegt is een steentje in de Budgetgamingmuur.

Qua tijdsbestek kun je rekenen op een half uurtje/ uurtje per week, want je krijgt wekelijks een setje titels en de uitdaging is dan om deze binnen die week de database in te hengelen. Heb je wat meer tijd over, dan ben je welkom om te helpen met de toevoegmailings die vanuit medebudgetgamers binnenkomen.

Bordspeltoevoegers! (x2)
Ook op Budgetspelen zijn we op zoek naar nieuwe toevoegaanwinsten! Alleen bij Budgetspelen ligt de focus op het toevoegen van bordspellen. Samen met Carina ga je daar helemaal los met het verder uitbreiden van de bordspellen in het vergelijkingsassortiment. Bordspellen zitten niet zover af van games, ze vullen eigenlijk het cooperatieve gat wat momenteel bij games heerst aan. Wil je er meer over weten en ervaren, of heb je er zelf al veel ervaring mee? Dan is dit team misschien wat voor jou! Ook hier is het zaak om een beetje van organiseren te houden.Hier werken we met een to do lijst aan titels, we vragen je er wekelijks een stel toe te voegen wat ongeveer een half uurtje/ uurtje kost. Heb je meer tijd, dan heb je de ruimte uiteraard om zelf ook op zoek te gaan naar nieuwe titels die we alvast kunnen gaan toevoegen om potentiele Budgetspelers verder te helpen.

Kom jij ons team versterken?
Stuur dan een mailtje naar yorn@budgetgaming.nl met een vermelding rondom welke uitdaging je aan wilt gaan en een korte introductie over jezelf, je leeftijd en waarom je graag een steentje zou willen bijdragen. Heb je een Budgetgamingaccount, vermeld dan tevens je nickname. Minimale leeftijd is overigens 16 jaar.

De komende week laten we jullie aanmelding binnenrollen en de week erop zullen we kijken wie we gaan verwelkomen tot het team! Hoe dan ook, willen we iedereen bedanken die zich aanmeldt! Met zijn allen komen we verder binnen dit project! Woehoei!


Laatste reacties

avatar van Care
Care ( 28656 ) 04-08-2019 19:21
( PM )
Daggie voor forum mod
avatar van Sgt_PowerColt
Sgt_PowerColt ( 6676 ) 04-08-2019 19:36
( PM )
Ik ban jullie allemaal als ik de kans krijg!
avatar van Ktugach
Ktugach ( 11582   24) 04-08-2019 22:38
Rol: Administrator
( PM )
Zo, even offtopic reacties verwijderd. Open maar een forumtopic hierover als je wilt, geen probleem.

Zoals aangegeven: er staat geen financiële vergoeding tegenover in de vorm van salaris oid, bij budgetgaming zijn geen mensen in dienst en dat kan ook niet, het is niet zo dat de eigenaren van deze site lekker in een hangmat op de bahama's liggen te chillen de hele dag.

Edit: voor geen enkele functie dus.
avatar van PePzi NL
PePzi NL ( 757   2) 04-08-2019 23:43
( PM )
Hmmm, vorige keer ook een mailje gestuurd maar die kwam toen niet aan. Lijkt me zeker wel interessant, ga ik even over nadenken :)
avatar van Twisted-D
Twisted-D ( 5535 ) 05-08-2019 09:45
( PM )
Quote:
het is niet zo dat de eigenaren van deze site lekker in een hangmat op de bahama's liggen te chillen de hele dag.


In plaats van de Bahama's is het Noord-Brabant?

Quote:
Daggie voor forum mod


Goed idee!
avatar van Coenstegeman
Coenstegeman ( 163 ) 05-08-2019 11:57
( PM )
"...versterking is welkom met een gezin wat steeds meer tijd vergt."
Een gezin DAT.

"gaming communities"
Aan elkaar.

"Daarnaast biedt de eindredactie een mooi extra op je CV."
"Dan hebben we sinds lange tijd weer een kans voor je open."
Krom geformuleerd.

"In de drukke wintermaanden waar veel games uitkomen is het drukker dan in de rustige zomermaanden bijvoorbeeld."
(D)e (...) wintermaanden waar(in) veel games uitkomen(komma) (zijn) (bijvoorbeeld) drukker dan (...) de rustige zomermaanden(...).

"voorbij komt"
Aan elkaar.


Tot zover mijn sollicitatie.
avatar van Obleon
Obleon ( 2821   8) 05-08-2019 13:01
( PM )
Quote:
Daggie voor forum mod


Tijd voor een pol
avatar van Linn88
Linn88 ( 38 ) 05-08-2019 13:06
( PM )
JAAA! Wij hebben interesse! :)
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 406 ) 05-08-2019 13:40
( PM )
Quote:
[..]


Tijd voor een pol
U vraagt wij draaien
avatar van Linn88
Linn88 ( 38 ) 05-08-2019 19:44
( PM )
Gemaild!
avatar van Thawar
Thawar ( 336 ) 06-08-2019 12:29
( PM )
Quote:
"...versterking is welkom met een gezin wat steeds meer tijd vergt."
Een gezin DAT.

"gaming communities"
Aan elkaar.

"Daarnaast biedt de eindredactie een mooi extra op je CV."
"Dan hebben we sinds lange tijd weer een kans voor je open."
Krom geformuleerd.

"In de drukke wintermaanden waar veel games uitkomen is het drukker dan in de rustige zomermaanden bijvoorbeeld."
(D)e (...) wintermaanden waar(in) veel games uitkomen(komma) (zijn) (bijvoorbeeld) drukker dan (...) de rustige zomermaanden(...).

"voorbij komt"
Aan elkaar.


Tot zover mijn sollicitatie.


Onderaan de eerste kop staat trouwens "voorbij schuifelen". Dit moet natuurlijk ook aan elkaar.
GEZAKT
avatar van DrBukkake
DrBukkake ( 270 ) 06-08-2019 12:39
( PM )
Ik heb interesse. Hoe zit het met vakantiegeld, dertiende maand, tantièmes, winstuitkering en auto van de zaak?
avatar van PePzi NL
PePzi NL ( 757   2) 06-08-2019 12:51
( PM )
Ook gemaild! :)