Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Budgetgaming krijgt een metamorfose! En is weer op zoek naar jou...

13-09-2007 12:20
Budgetgaming krijgt binnenkort een nieuwe jas. Het werd tijd! Deze trouwe beige kleur is bijna drie jaar ons huis geweest, maar het is tijd geworden om de gehele lay-out een upgrade te geven en een nieuw logo in te voeren, zodat jullie ons ook daadwerkelijk kunnen herkennen. Tijd om onze eigen identiteit te gaan creëren!

Dit is mogelijk gemaakt door jullie bezoekers en de huidige crew. Dankzij jullie, jullie prijsreacties en het werk van het team is dit project een waar succes geworden. Binnenkort zullen dan ook een paar trouwe members bericht krijgen met een link naar de nieuwe lay-out waar zij alles is mogen uitproberen en testen.

Er zullen ook nieuwe functies toegevoegd worden, welke hier onder vallen houden we nog even voor ons, in ieder geval zullen de functies jullie weer een stukje beter gaan dienen en extra duidelijkheid gaan verschaffen over de winkels(shopsurv*uch*;)). Heb jij nog ideeën, of iets wat je nog miste op de site, dan is er nu een topic open waar jij je ideeën kan spuien, wie weet nemen we je idee mee om jullie nog beter te kunnen dienen.

Op zoek naar jou! Updaters en Columnisten


Updater

Naast de nieuwe lay-out zijn we ook op zoek naar nieuwe mensen die het team willen komen verrijken. Heb jij zin om deel uit te maken van ons BGteam en wil jij graag deel uitmaken van dit project, dan is dit je kans!
Wekelijks zal je als updater van je Teamcaptain een opdracht krijgen, die je dan die week op je gemak gaat vervullen, dernaast ben je vrij om te helpen waar nodig. Hoe meer initiatief, hoe beter en hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt. De verplichte opdracht zal je meestal niet meer dan een half uurtje kosten. Maak je geen zorgen over het leren van het vak, je teamcaptain zal je alles bij gaan brengen en als je vragen kan je aan mij of hem stellen. Html skills zijn verder niet vereist. Deze opdrachten zijn heel belangrijk voor Budgetgaming, dus we hebben je nodig!

Columnschrijver, wat we zoeken in jou

Verder zijn we ook op zoek naar columnschrijvers. We hebben nu de beschikking over de reviews van de Power Unlimited, dus met de nieuwe lay-out willen we ook een nieuwe kant op qua schrijven, wat nog interessanter zal zijn voor iedereen die hier komt.
In plaats van reviewers zijn we dan ook op zoek naar mensen die columns kunnen en willen schrijven. Met name zijn we op zoek naar nieuwsgierige personen.
Heb je je altijd al iets afgevraagd? Waarom zijn de achievements van de 360 zon doorslaand succes etc? en ben je wel bereid er eens per maand iets over te schrijven? Dan is dit je kans, want dan kan jouw column op Budgetgaming verschijnen.
En ben je goed genoeg of heb je zo’n goed idee dat het een terugkerende column kan worden…..Dan zou je column zelfs nog wel eens in de Power Unlimited kunnen verschijnen…Je moet uiteraard wel vaardig zijn in de Nederlandse taal, ten slotte zijn er zo’n 2500 unieke bezoekers die dagelijks op de site je column Verder moet je bereid zijn eens per maand je kunsten te vertonen. Ook hier zijn we naarstig op zoek naar.

Heb je wel interesse, stuur dan een mailtje naar Yorn@budgetgaming.nl met daar in de volgende informatie:

Zin om de BGparty te joinen?
Kortom heb jij er zin om ons te komen versterken? Dan mag je de volgende gegevens doorsturen naar Yorn@budgetgaming.nl
-volledige naam
-nickname
-leeftijd
-consoles in bezit.
(minimum leeftijd 16 jaar)
Voor de Columnschrijvers: Testcolumn(niet vereist, maar vergroot je kans)

Maak meteen ook een verhaaltje over jezelf met favoriete game, opleiding etc. Stel dat je namelijk aangenomen wordt en deel wordt van deze site, dan moet er natuurlijk een verhaaltje over jou komen op de `About` page. Ook deze zal overigens een hele metamorfose gaan krijgen bij de nieuwe lay-out.

Meld je vandaag nog aan om deel uit te gaan maken van het Budgetgamingteam!

Geplaatst op 13-09-2007 12:20

Laatste reacties

avatar van Cruelloon
Cruelloon ( 291 ) 13-09-2007 17:24
succes voor iedereen die hier aan mee gaat doen het is hellaas nix voor mij maar veel succes voor de andere
avatar van Thom.bos
Thom.bos ( 198 ) 13-09-2007 18:16
die updater lijkt me wel wat, maar ben helaas 14
avatar van Chaoot
Chaoot ( 902 ) 13-09-2007 20:44
Ben erg benieuwd!
Wellicht dat een soort opzet als bij prijsvergelijkingssites mogelijk is, dat je zelf ook korte reviews kunt geven over zowel spellen (en hardware) als winkels.

Edit: oops, zal het idee ook even in het betreffende topic plaatsen.
avatar van Nowee
Nowee ( 186 ) 13-09-2007 23:41
Klinkt goed.
avatar van Cannibal
Cannibal ( 671 ) 14-09-2007 14:02
Mailtje verstuurd voor updater.

EDIT: Wanneer wordt de uitslag eigenlijk bekend?
avatar van Xhome
Xhome ( 1787 ) 14-09-2007 18:53
Hij gaat mooi worden jongens ! ik weet zeker dat jullie er meer naamsbekendheid door gaan krijgen en ik gun het jullie van harte door al het harde werk wat de crew elke dag weer aflevert !
avatar van ConAir
ConAir ( 4490   2) 14-09-2007 19:40
Ikke...ikke...ik wil!!!

Ik wil nieuwe collega's, dus allemaal opgeven en inschrijven en tevens goede ideëen doorgeven.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 14-09-2007 21:17
Je moet uiteraard wel vaardig zijn in de Nederlandse taal, ten slotte zijn er zo’n 2500 unieke bezoekers die dagelijks op de site je column Verder moet je bereid zijn eens per maand je kunsten te vertonen. Ook hier zijn we naarstig op zoek naar.

Ironie, o ironie .
avatar van Fant
Fant ( 12238   2) 14-09-2007 23:09
irritant van de leeftijdslimiet...
ben 15, en ik zie niet echt in wat een half jaartje voor verschil maakt in de columns die je schrijft.
nouja, zal wel, dan hou ik het lekker bij m'n weblogje.
avatar van 193
193 ( 575 ) 15-09-2007 11:22
Quote:
irritant van de leeftijdslimiet...
ben 15, en ik zie niet echt in wat een half jaartje voor verschil maakt in de columns die je schrijft.
nouja, zal wel, dan hou ik het lekker bij m'n weblogje.
Leeftijdsgrenzen zijn begrijpelijk. Zoals de naam, al zegt, je moet ergens een grens trekken. Bovendien is het zo dat er in overleg mss wel een oplossing gevonden kan worden. Maar als je zegt, tjah, dat ene halve jaartje maakt toch niet uit. Dan benadeel je de rest die eveneens deze taak wilt, maar ook te jong is.

Het lijkt mij opzich wel leuk, maar ik heb er gewoon te weinig tijd voor. Ik blijf wel een bezoeker.
avatar van Thrace Grumble
Thrace Grumble ( 11 ) 17-09-2007 13:15
Hmmz...zal es ff nadenken over de Update functie Leeftijd is natuurlijk geen probleem (24 ), en altijd al weer eens actief willen worden in een community