Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - mariods.nl

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (11 reviews)

mariods.nl

BG Score
10 11 1

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
Volmerstraat 14
1112 AZ Diemen
Land:
Nederland
Website:
E-mailadres:
Telefoon:
020-3680529 
KVK:
34219435
Betalen met:
iDEAL, Achteraf, Overschrijving, Contant bij afhalen
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 1.45
Hardware (pakketpost):
€ 6.95

Laatste 11 ervaringen met mariods.nl

Ik heb besteld: 3x NDS Game boxed
Aantal dagen tot bezorging: 1 werkdag
Mijn ervaring: Top. Prijzen voor de drie games waren fair, niet bijzonder goedkoop. Zondagochtend besteld, dinsdag netjes door DHL geleverd. Voldoende verpakt.


Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb besteld: Fire Emblem Birthright
Aantal dagen tot bezorging: 1
Mijn ervaring: Prima, geen opmerkingen.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier een DS spel besteld. Er werd uitbundig beschreven wat de staat van het product was en het product voldeet aan die beschrijving. Het product was goed verpakt, alhoewel het spel los in het doosje zat (kan natuurlijk ook door PostNL). Prima ervaring.

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:100%
Ik heb hier One Piece: Gigant Battle voor de Nintendo DS besteld voor €24,44 inclusief verzending, de game is vrij lastig te vinden met een Engelstalige verpakking voor een leuke prijs, dus ik wilde het wel wagen. Ik heb hem net binnen gekregen; de game heeft inderdaad een Engelstalige verpakking en handleiding. Niets is gebroken of gescheurd, voor een tweedehands exemplaar ziet het er allemaal goed uit. Ik ben tevreden!

Algemeen:90%Verzending:90%Communicatie:90%
Ik heb ong. 3 keer besteld bij dit bedrijf. Als ik iets bestel zijn het meestal zeldame games inclusief doosje. De eerste keer ging goed, maar de tweede keer kreeg ik alle games met de doosjes niet platgevouwen in een envelope gepropt. Gevolg: alle doosjes gescheurd en gekreukeld. Ik heb toen contact gehad hierover. Ze hebben uiteindelijk hun excuses aangeboden en ik heb een gratis game gehad. Er werd mij ook verzekerd dat zoiets absoluut ongebruikelijk is en het nooit meer zou gebeuren. De gratis game kwam vervolgens goed aan. Deze week weer eens een spel bested. En raad eens? Weer zonder het doosje plat te vouwen in een bubbeltjes envelope gepropt. Gevolg:doosje geheel kapot van een zeldzame game die daarvoor in nieuwstaat verkeerde. Ik heb niet eens meet de moeite genomen om hierover contact te hebben met de winkel. Deze game is niet meer in het assortiment en simpelweg onvervangbaar. Ik ben ronduit verbolgen over deze winkel hoe ze met hun (mooie) producten omgaan.. De prijzen Mogen dan wel goed zijn, maar wat heb je hieraan als je een zeldzame game koopt met met doosje waarvan ze vervolgens het doosje mollen? Als je om games geeft koop hier dan niets is mijn advies !!

Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Tijdje terug weer een aantal gameboy spellen verkocht aan deze zaak. Ik kreeg er aardig wat geld voor. Ze reageren snel op mailtjes en het geld staat zo op je rekening!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
een tijdje terug had ik (GBA 4 Speler Link Kabel Nieuw) besteld.
De dag erna had ik het al in huis, echte goede service ook. mailtjes met vragen snel beantwoord. Ze zien mij zeker terug!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Een tijdje terug een blauwe GBA SP besteld. Het product kreeg maar 3 sterren, maar ik durf er wel 5 aan te geven! Super staat! Ook heel snel binnengekregen en keurig verpakt. Beste DS- en GB(A)-webshop in heel NL!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik had 13 GBA games opgestuurd en ik kreeg 160 euro! Nette winkel. Alles is snel verwerkt, en als je opbelt dan helpen ze je vriendelijk.

Als je games wilt inleveren, doe het dan hier!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb vaak games en gameboys naar hen opgestuurd. Zeer snel en goed verwerkt. Ook al eens wat besteld en binnen gekregen in de opgegeven verzendtijd en uiterst goed verpakt. Zeker aan te raden.

Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%
Spel gekocht voor de gameboy. 2 dagen later ontving ik het bestelde spel en de cardridge was erg vies en zaten zelfs gaten in (van een hond?). Heb het met een antwoordnummer mogen terugsturen. Ze zouden een ander exemplaar opsturen en die heb ik tot op heden nog niet gehad. Ook wordt mijn mail niet meer beantwoord. Mocht ik positief bericht krijgen zal ik mijn shopreview aanpassen.

Algemeen:40%Verzending:90%Communicatie:30%