Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Winkelinformatie & ervaringen - Mardo Media B.V.

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (2 reviews)

Mardo Media B.V.

BG Score
8.8 10 2 1
8.8

Algemene informatie

Adres:
Markerkant 11-21
1316AE Almere
Land:
Nederland
E-mailadres:
Telefoon:
036-3020021 
KVK:
65612973
Betalen met:
Afterpay,iDeal,Paypal,Mistercash,Creditcard,Sofortbanking,Overschijving
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 0.00
Hardware (pakketpost):
€ 0

Laatste 2 ervaringen met Mardo Media B.V.

Prima winkel, voor zover ik heb meegemaakt van bestelling tot levering. Problemen heb ik tot nu toe niet gehad, dus over de service daarbij kan ik niet oordelen.

Het begon al bij het uitzoeken wat ik wilde bestellen. Ik had al een account aangemaakt en was ingelogd op de website, maar had nog niets besteld. Zonder dat ik een vraag had gesteld werd er al heel vriendelijk gemeld dat één van de artikelen (die ik dus nog niet had besteld) op dat moment niet op voorraad was, maar dat er die week nog een levering werd verwacht. Complimenten voor de pro-actieve benadering van klanten.

Na een paar mailtjes over en weer heb ik een bestelling geplaatst voor een Thrustmaster T300 RS en bijbehorende Wheel Stand Pro. Betaald, bestelling werd in behandeling genomen en track en trace code ontvangen. Dezelfde week goed verpakt ontvangen en nog zonder verzendkosten ook.

Edit: Kleine toevoeging na installatie: de handleiding is echt voor verbetering vatbaar. De Youtube video waarvan de link is meegeleverd is duidelijk te vinden op de bijgeleverde papieren, maar de beschrijving op zich is echt onduidelijk. Geen bladzijnummers, onduidelijk welke beschrijving nu precies voor welke situatie is.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Stuur wat ik ge-preorderd had was snel binnen, kreeg netjes bevestiging van verzending. Alles is goed geleverd. Vragen worden zowel via mail als telefonisch beantwoord. (kan ik van de meeste shops niet zeggen)

Zeer tevreden en ga zeker meer bestellingen plaatsen.


Algemeen:90%Verzending:100%Communicatie:90%