Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Trauma Center Second Opinion - Wii kopen

Trauma Center Second Opinion

Vergroot boxart Trauma Center Second Opinion (Wii)
Boxart van Trauma Center Second Opinion (Wii), Atlus
Atlus
Developer:Atlus 
Genre:Simgame 
Releasedatum:10-08-2007 
Console:Wii 
Aantal views:20718  keer bekeken
Ean Codes:
0045496363017
0045496362997
Toevoegen aan je wishlist

Toevoegen aan wishlist met max bedrag: €  

Toevoegen aan je collectie

Beschrijving Trauma Center Second Opinion

De operatiesimulatietopper van de Nintendo DS komt naar Nintendos nieuwe spelsysteem in de vorm van een remake met enorm verbeterde graphics, een tweede speelbaar personage, een - nieuw - zesde hoofdstuk en nieuwe instrumenten om mee aan de slag te gaan; dit keer met de Wii-controllers.
In Trauma Center: Second Opinion kruip je in de huid van d...

Jullie mening:

Prijzen

Prijs doorgeven
Winkel Cijfer Levertijd Prijs Porto Totaal
Lamar Games 9.8
€  13.95€ 3.45   € 17.40
Bol.com Partner 9.7
€  23.55€ 0.00   € 23.55

Prijzen tweedehands games



Laatste 18 reacties

avatar van Boyd
Door Boyd (472 reacties) op 19-07-2007 14:38
( PM )
9 Maanden na de release in Amerika komt ie dan eindelijk uit. Persoonlijk wordt dit een must-have, en kan niet wachten. Nog een kleine 3 weekjes.
avatar van Talicus
Door Talicus (7388 reacties) op 19-07-2007 15:10
( PM )
Stiekem had dit van mij wel een budgettitel mogen zijn, ten eerste omdat hij niet super veel verschilt vergeleken de DS versie, en ten tweede omdat ik het niet eerlijk vind dat wij zo lang hebben moeten wachten.
Ik ga hem zeker wel halen, maar ik heb de DS versie al gespeeld en die ene nieuwe chapter en een nieuwe look is mij niet 45 euro en slechtere controls waard.
avatar van RahXephon
Door RahXephon (1110 reacties) op 19-07-2007 18:46
( PM )
Het is toch gewoon een port van de DS versie met opgepoetste graphics en een ander besturings systeem.
avatar van Ktugach
Door Ktugach (11351 reacties) op 10-08-2007 22:34
Rol: Administrator
( PM )
prijs: 49,99
winkel: Media Markt
plaats: Rotterdam
avatar van Racamo
Door Racamo (1045 reacties) op 17-08-2007 23:27
( PM )
Weet iemand toevallig de prijs van deze game bij dynabyte?
avatar van Brat
Door Brat (497 reacties) op 18-08-2007 02:34
Rol: BG Redacteur
( PM )
Vanmiddag lag de game niet bij Dynayte Enschede. Aangezien Dynabyte een broertje is van de Dixons verwacht ik 49,99. Met de klantenkaart krijg je wel 10% korting.
avatar van Racamo
Door Racamo (1045 reacties) op 18-08-2007 02:40
( PM )
hmm ja zoiets verwachtte ik al.
Nouja de game maar even bij gamevision besteld
avatar van URaWuzz
Door URaWuzz (71 reacties) op 28-08-2007 08:44
( PM )
43 weer bij gcshop.nl
avatar van Talicus
Door Talicus (7388 reacties) op 30-09-2007 13:39
( PM )
47,99 bij Dynabyte, dus 43,20 met klantenkaartkorting
avatar van Talicus
Door Talicus (7388 reacties) op 25-11-2007 17:57
( PM )
44,99 bij Dynabyte (dus 40,50 met klantenkaartkorting)
avatar van R1R5
Door R1R5 (270 reacties) op 26-01-2008 10:20
( PM )
€27,99 in de koopjeshoek bij Dynabyte (en dan krijg je nog 10% korting)
avatar van Ktugach
Door Ktugach (11351 reacties) op 08-03-2008 15:23
Rol: Administrator
( PM )
prijs: 29,99
winkel: Bart Smit
plaats: Rotterdam Centrum (naast mediamarkt)
avatar van Talicus
Door Talicus (7388 reacties) op 08-04-2008 13:22
( PM )
Niet meer te krijgen bij de Dynabyte (online iig)
avatar van Talicus
Door Talicus (7388 reacties) op 26-04-2008 14:51
( PM )
28 bij Mediamarkt in Rotterdam Centrum
avatar van Beany
Door Beany (90 reacties) op 18-05-2008 16:58
( PM )
29,95 bij bartsmit Weert
avatar van DAY
Door DAY (192 reacties) op 23-01-2009 14:52
( PM )
9,99 bij Dixons Bussum. Ik had het laatste exemplaar, maar misschien ook bij andere Dixons.
avatar van DaNMaN
Door DaNMaN (224 reacties) op 21-06-2009 13:18
( PM )
20,00 bij Saturn Groningen
avatar van V-devil
Door V-devil (829 reacties) op 31-07-2010 18:11
Rol: Hoofd Moderator
( PM )
9.99 bij Saturn The Wall