Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS
Infamous: Second Son (PS4)
90 100 1

Review Infamous: Second Son (PS4)


Hoewel Sucker Punch Studios het verhaal van Infamous 2 netjes heeft afgesloten, komt er toch een nieuw deel in de succesvolle exclusieve Playstation serie, namelijk Infamous Second Son(ISS). Dit keer komt de game zelfs exclusief naar de PS4. Dit is overigens geen overbodige luxe voor Playstation 4 bezitters, want na de launch line-up is dit misschien wel de eerste must-buy titel voor deze Next-gen machine. Persoonlijk verheug ik me enorm op deze game. Exclusieve titels halen namelijk, met name op grafisch vlak, het maximale uit het bedoelde platform. Daarbij komt ook nog dat ik een groot fan was van de open wereld gameplay uit de voorgaande delen. Daarnaast: na de deceptie van Thief 4 wacht ik met smart op een reden om mijn PS4 weer aan te kunnen slingeren.


Een gevaar voor de samenleving

Je kruipt in ISS in de huid van Delsin, een hippe jonge kerel die een beetje een zootje maakt van zijn leven. Hij besteedt het liefste zijn tijd aan het maken van graffiti tekeningen op de muren van Seattle. Zijn broer heet Reggie en is precies het tegenovergestelde van Delsin. Reggie is een politieagent en moet regelmatig op komen draven om zijn broertje uit de problemen te helpen. Maar in Seattle heerst een groter probleem dan Delsin. Er lopen mensen in de stad rond die bovennatuurlijke krachten bezitten. Door de autoriteiten worden die mensen als Bio-terroristen aangeduid en worden om die reden opgesloten in gevangenissen. Dit opjagen en opsluiten van Bio-terroristen wordt uitgevoerd door speciale eenheid, genaamd Department of Unified Protection (DUP). Het verhaal begint als Delsin zich weer eens in de problemen heeft gewerkt. Net als hij een preek krijgt van Reggie, zijn beide heren getuige van een ongeluk met een DUP gevangenentransport. Als Delsin in aanraking komt met één van de Conduits die hij probeert te helpen, gaat het opeens mis. Delsin wordt zelf ook een Conduit en daarmee, in de ogen van de DUP, een gevaar voor de samenleving. Zijn doel is aanvankelijk vluchten voor de DUP, maar naar mate het spel vordert wordt zijn roeping steeds duidelijker.
 

 

De stad als speeltuin

Tot zover het verhaal van van ISS, want Infamous heeft wat mij betreft altijd vooral om de gameplay gedraaid. ISS is een open wereld game waarin je vrij door Seattle kan struinen. En struinen is hier in de breedste zin van het woord, want je kan vliegen, springen en tegen de muren op rennen: de stad is echt jouw speeltuin. Binnen die speeltuin is er gelukkig genoeg te doen. Zo heb je verschillende missies die over het algemeen inhouden dat je DUPs moet bevechten. Ook heb je soms een side-mission waarin je graffiti tags moet plaatsen. Dit doe je dan door je PS4 controller te schudden alsof het een spuitbus is, om dan vervolgens met je schouderknop de verf te spuiten. Grappig detail is dat de geluiden uit het speakertje van je controller komen. Toch voelde het nogal gimmicky aan en was het bovendien niet echt interessant uitgewerkt. Het bevechten van de DUPs doe je met de verschillende krachten die je tot je beschikking hebt. Je begint met rook maar al snel krijg je Neon en later nog twee andere krachten erbij. Al deze krachten zijn ook nog te upgraden. Bij de verschillende krachten horen ook specifieke aanvallen en skills; bij elke kracht ongeveer 4 verschillende aanvallen. Dit maakt gevechten behoorlijk afwisselend. Toch blijft het oppassen voor vijandelijk vuur, want je blijft kwetsbaar. Meer dan eens moest ik opnieuw beginnen omdat ik me in een lastig parket begaf. Ook heb je, net als in de voorgaande delen, nog steeds het morele systeem. Dit heet karma en bepaalt of je een goedzak bent of juist een schurk. Afhankelijk van je karma krijgen je krachten een ander effect en oefen je invloed uit op het verhaal. Toch is mijn voornaamste probleem met dit binaire systeem dat er geen tussenweg is tussen goed en kwaad. De keuze om het goede of het slechte te doen ligt dus eigenlijk vanaf je eerste keuzemoment vast.
 

 

Next-Gen kwaliteit
Op het gebied van presentatie scoort ISS erg hoog. Zo ziet de stad er schitterend uit en met name de special effects van de verschillende krachten zijn fantastisch vormgegeven. Op dit gebied is het overduidelijk dat het team achter ISS het maximale uit de PS4 probeert te persen. Ook vind ik het knap dat Seattle een overduidelijke andere feel heeft dan de andere open wereld games die zich afspelen in Amerika. Daarnaast spelen de cut scenes een grote rol bij de beleving van het verhaal, de voice acting is erg goed gedaan en met name de gezichtsuitdrukkingen in gesprekken zijn zeer realistisch. Het deed me soms zelfs denken aan LA Noir, maar dan minder eng. Daarbij heeft Sony weer veel tijd besteedt aan lokalisatie. De gehele game kan je in het Nederlands spelen. Maar in tegenstelling tot de eerdere delen is in ISS het veel makkelijker om je eigen voorkeurstaal te selecteren. Ik zette de stemmen al snel op Engels, maar ik had nog wel de mogelijkheid om de ondertiteling op Nederlands te zetten. Erg prettig pluspunt.
 

 


Keuze tussen Goed en Kwaad nodigt uit tot herspelen

De herspeelbaarheid voor ISS is groot, maar ik weet niet of het voldoende is om het verhaal nogmaals helemaal op nieuw te beleven. Als je het hoofdverhaal hebt beleefd kan je het natuurlijk nog een keer gaan spelen met een ander karma niveau. Zelf vind ik het vechtsysteem juist erg leuk, dus ik zou het spel nog een keer aanslingeren om me de man te voelen van Seattle. Gewoon een paar wolkenkrabbers beklimmen en wat DUPs in elkaar rammen. Daarna weer lekker uitzetten.

Conclusie
ISS is wat mij betreft een erg sterke open wereld game geworden. Zo ziet het spel er indrukwekkend uit en is het verhaal op een interessante manier verteld. Ook de krachten maken ISS een waar spektakel. Maar boven alles is ISS gewoon een erg vermakelijk spel om te spelen. Je voelt je echt oppermachtig en het systeem geeft je ruimte om te experimenteren. Toch is er wel iets aan te merken op het spel. De missies zijn niet altijd even afwisselend en ook het karma systeem is nogal tweedimensionaal. Dit mocht voor mij de pret niet drukken. Infamous Second Son is een game die ik goed kon gebruiken gezien het karige PS4 aanbod. Wat mij betreft is dit dan ook een must buy!
 


Deze review is geschreven door Daan   

 

Oordeel Infamous: Second Son (PS4)

  • Graphics 95
  • Gameplay 90
  • Originality 75
  • Sound 90
  • Replay 85
  • Eindcijfer 90

Aantal keer bekeken: 11906 

Laagste 1 prijzen voor Infamous: Second Son (PS4)

17.99 17.99 1
Winkel Cijfer Levertijd Prijs Porto Totaal
Game Shock Oss 10
€  14.99€ 3.00   € 17.99

Meer prijzen 

Laatste reacties

avatar van Avaadore
Avaadore ( 86 ) 01-04-2014 15:19
eens! , heb pas een half uur gespeeld, maar is echt een top game.
avatar van Userverwijderd76
Userverwijderd76 ( 2167 ) 01-04-2014 15:31
Het lijkt of ik een tekst zie die op de verkeerde score is geschreven :

Replay tekst zou max een 7 of 8 moeten zijn wanneer je hem leest en ik zou ook graag de onderbouwing voor de originaliteit willen zien want wat is er vernieuwend wat deze game uniek maakt t.o.v. andere games en waarom is dit een 9,5 waard ? Verder is de gameplay een 9,5 terwijl de tekst gewoon goed is i.p.v. uitmuntend ( een 9,5 en nagenoeg perfect ).

De herspeelbaarheid voor ISS is groot maar ik weet niet of het voldoende is om het verhaal nogmaals helemaal op nieuw te beleven. Als je het hoofdverhaal hebt beleefd kan je het natuurlijk nog een keer gaan spelen met een ander karma niveau.
Zelf vind ik het vechtsysteem juist erg leuk dus ik zou het spel nog een keer aanslingeren om me de man te voelen van Seattle. Gewoon een paar wolkenkrabbers beklimmen en wat DUPs in elkaar rammen. Daarna weer lekker uitzetten.
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 01-04-2014 15:32
Ik hoorde juist dat de graphics toch weer tegenviellen, naja, ik heb het niet gespeeld!
avatar van Obleon
Obleon ( 3804   34) 01-04-2014 15:42
Heeft een gemiddelde van 81.87% (atm) op gamerankings. Na het lezen en bekijken van meerdere reviews zet ik dan toch vraagtekens bij een 9.5. Moet er wel even bij zeggen dat ik hem nog niet gespeeld heb.

edit
Heb inderdaad ook gelezen en een compare gezien van e3 waar je kon vergelijken hoe de game nu uit ziet en op e3. Daar is in te zien dat ze de game gfx een tikje omlaag hebben gedaan. Heb de link niet zo bij de hand maar kan vast makkelijk gegoogled worden
avatar van Robjuh93
Robjuh93 ( 895 ) 01-04-2014 15:45
Heb em op releasedag 3 á 4 uurtjes gespeeld, daarna eigenlijk geen tijd meer gehad om te gamen.. vind het er prachtig uit zien, en de gameplay is echt goed.

Zet wel mn vraagtekens bij de replaywaarde.
avatar van Jawsy
Jawsy ( 374   6) 01-04-2014 15:45
Quote:
Ik hoorde juist dat de graphics toch weer tegenviellen, naja, ik heb het niet gespeeld!

Heb er al heel wat uren in zitten ondertussen en persoonlijk vind ik de graphics (gebouwen/auto's, NPC's) niet bijzonder (nextgen) te noemen.
De graphics/variatie in gebouwen en details in GTA V op de Xbox 360 hadden voor mij veel meer een "wauw" factor.

De effecten (zeker Neon) en de reflecties in het water e.d. vind ik dan wel weer erg tof gedaan.

Maar er had wat mij betreft wel wat meer variatie in mogen zitten. Alles lijkt toch wel erg op elkaar en veel variatie in de missies is er ook niet echt.

Ik vermaak me er prima mee en het is zeker een leuk spel, maar persoonlijk had ik er wel wat meer van verwacht. Op den duur wordt het toch wel een beetje saai allemaal en heb je toch wel het idee aldoor echt hetzelfde te doen.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 01-04-2014 15:53
Quote:
Persoonlijk verheug ik met enorm op deze game.
Met = me.

Quote:
Tot zover het verhaal van van ISS, want de Infamous heeft wat mij betreft altijd vooral om de gameplay gedraaid.
De Infamous reeks, niet de Infamous.

Quote:
Daarnaast spelen de cut scenes een grote rol bij de beleving van het verhaal, de voice acting is erg goed gedaan en met name de gezichtsuitdrukkingen in gesprekken is zeer realistisch. Het deed me soms zelfs denken aan LA Noir maar dan minder eng.
De gezichtsuitdrukkingen ZIJN zeer realistisch, niet is. Daarbij is het LA Noire. En wat was er eng aan die gezichtsuitdrukkingen? Verklaar dat nader.

Quote:
De herspeelbaarheid voor ISS is groot maar ik weet niet of het voldoende is om het verhaal nogmaals helemaal op nieuw te beleven. Als je het hoofdverhaal hebt beleefd kan je het natuurlijk nog een keer gaan spelen met een ander karma niveau.
Zou kunnen. Maar wat verandert het dan?
Waarom zorgt dat voor een hogere replayvalue? Waardoor komt die replayvalue dan uit op een enorm hoge 95?

Want in je conclusie zeg je:


Quote:
Toch is er wel iets aan te merken op het spel. De missies zijn niet altijd even afwisselend en ook het karma systeem is nogal tweedimensionaal.
en daarbij klinkt dit imo:

Quote:
Zelf vind ik het vechtsysteem juist erg leuk dus ik zou het spel nog een keer aanslingeren om me de man te voelen van Seattle. Gewoon een paar wolkenkrabbers beklimmen en wat DUPs in elkaar rammen. Daarna weer lekker uitzetten.
ook niet echt als een replayvalue van 95 imo.

En waarom een 95 voor orginality? Het is toch een game in dezelfde reeks die voorborduurt op hetzelfde systeem?

De BG redactie had wel even een check mogen doen om de kleine spellingsfoutjes weg te werken.

Voor de rest lees de review wel goed weg! Je hebt een goede schrijfstijl imo.
avatar van Smoke9
Smoke9 ( 100 ) 01-04-2014 16:11
Wat een gezeik zeg.. bahbah.. ga zelf lekker reviews schrijven dan!!
Vond het een leuke game, maar zeker niet die 9.5 waard!
Graphics waren best prima maar niet wow.
Gameplay zitten ook vaak veel fouten in, denk dat je te kort gespeeld hebt om die op te merken? anders had je ze wel vermeld neem ik aan?
avatar van Eishhh
Eishhh ( 167 ) 01-04-2014 16:23
Quote:
[..]

Met = me.

[..]

De Infamous reeks, niet de Infamous.

[..]

De gezichtsuitdrukkingen ZIJN zeer realistisch, niet is. Daarbij is het LA Noire. En wat was er eng aan die gezichtsuitdrukkingen? Verklaar dat nader.

[..]

Zou kunnen. Maar wat verandert het dan?
Waarom zorgt dat voor een hogere replayvalue? Waardoor komt die replayvalue dan uit op een enorm hoge 95?

Want in je conclusie zeg je:


[..]

en daarbij klinkt dit imo:

[..]

ook niet echt als een replayvalue van 95 imo.

En waarom een 95 voor orginality? Het is toch een game in dezelfde reeks die voorborduurt op hetzelfde systeem?

De BG redactie had wel even een check mogen doen om de kleine spellingsfoutjes weg te werken.

Voor de rest lees de review wel goed weg! Je hebt een goede schrijfstijl imo.

Hear, hear!
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 01-04-2014 16:26
Deze keer wel eens met de kritiek van Tim
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 01-04-2014 16:34
Rol: Administrator
Quote:
Deze keer wel eens met de kritiek van Tim

Ik ook, ik zal de desbetreffende eindredacteur even opnieuw aan zijn jasje trekken aangezien die wat te snel lijkt te zijn geweest met het plaatsen. Dan kunnen de kleine dingetjes er in ieder geval uitgevist worden.
avatar van Spacetraveler
Spacetraveler ( 79   3) 01-04-2014 17:17
Prima review , alleen vind ik de score nogal aan de hoge kant.
avatar van Sjordi
Sjordi ( 635   23) 01-04-2014 17:19
Oh, is dit geen 1 april grap?
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 01-04-2014 17:27
Quote:
[..]
Ik ook.

Het kan niet anders zijn dan dat het 1 april is.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 01-04-2014 17:32
Wat een fucking zeikberen hier, de game is gewoon een dikke 10, klaar uit, this is next gen, deal with it...

Noem maar een zelfde soort game die het momenteel beter doet...

Precies
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 01-04-2014 17:34
Quote:
Wat een fucking zeikberen hier, de game is gewoon een dikke 10, klaar uit, this is next gen, deal with it...

Als nextgen een vrij korte eentonige game met mooie graphics is dan mag nextgen van mij wegblijven.
avatar van VulpX
VulpX ( 3126 ) 01-04-2014 17:40
Quote:
Wat een fucking zeikberen hier, de game is gewoon een dikke 10, klaar uit, this is next gen, deal with it...

Noem maar een zelfde soort game die het momenteel beter doet...

Precies
Pfff. Mag toch hopen dat next gen meer gaat doen dan alleen dit. Het is een toffe game, maar eerlijk is eerlijk, niet een gigantische stap voorwaarts.
avatar van Yørn
Yørn ( 4190   26) 01-04-2014 17:43
Rol: Administrator
Het blijkt dat we een 1 aprilgrap met één van de redactieleden hebben uitgehaald (en uiteindelijk ook met jullie), zonder dat we het wisten. We gaan over op een nieuw beoordelingssysteem en de redacteur was al in de gedachte dat hij deze vorm moest toepassen. Daarom had hij geen cijfers meegestuurd, maar o.a. plus en minpunten. De cijfers zijn er nu in gekomen vanuit de eindredacteur die een oud template had gebruikt en dacht dat daar geen cijfers in stonden vermeld.
Hebben inmiddels naar de redacteur 1 april! geroepen en hebben zijn cijfers opgevraagd, deze zijn nu toegevoegd in de recensie, zodat we naar jullie 1 april (en sorry voor de verwarring) kunnen roepen. Zo maak je nog eens wat mee op 1 april. :-)
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 01-04-2014 18:12
Quote:
[..]

Pfff. Mag toch hopen dat next gen meer gaat doen dan alleen dit. Het is een toffe game, maar eerlijk is eerlijk, niet een gigantische stap voorwaarts.

Het verschil tuissen 6000 en 60000 triangles neem je nu eenmaal minder goed waar...

clickerdeclick
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6572 ) 01-04-2014 18:15
Een 9... Hoeveel paddo's hebben jullie op tijdens het spelen?
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 01-04-2014 18:24
Al een stuk beter
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 01-04-2014 18:29
Quote:
[..]


Het verschil tuissen 6000 en 60000 triangles neem je nu eenmaal minder goed waar...

clickerdeclick

De definitie van nextgen is niet alleen betere graphics, maar ook betere, vernieuwende gameplay.

En alsnog, de cijfers. Een 85 voor replayvalue? En een 90 als eindcijfer? Nog steeds benieuwd naar het ''waarom'' voor de replayvalue.
avatar van Userverwijderd76
Userverwijderd76 ( 2167 ) 01-04-2014 18:52
Quote:
Wat een fucking zeikberen hier, de game is gewoon een dikke 10, klaar uit, this is next gen, deal with it...

Noem maar een zelfde soort game die het momenteel beter doet...

Precies

Is hij zo goed of de rest gewoon slecht dat is dan de vraag :p. Ik wacht nog op het woweffect en dan niet in het oppervlakkige shiney bling wat na een uurtje gaat vervelen. Maargoed ik denk dat we in ieder geval allemaal een gemeenschappelijke factor hebben en dat is dat we gamers zijn die goede games zo goedkoop mogelijk willen hebben
avatar van VulpX
VulpX ( 3126 ) 01-04-2014 19:30
Quote:
[..]


Het verschil tuissen 6000 en 60000 triangles neem je nu eenmaal minder goed waar...

clickerdeclick
Ik heb het ook niet alleen over de gaphics. De game is qua gameplay niet heel anders dan de voorgangers. Is dat slecht? Nee, natuurlijk niet. Maar ga niet doen alsof dit een perfecte game is (een 10 dus) en dat dit is waar heel next-gen om draait.
avatar van Selvmortsydd
Selvmortsydd ( 3795 ) 01-04-2014 20:54
Met name op dit gebied is het overduidelijk dat het team achter ISS het maximale uit de PS4 probeert te persen.

Dat hoop ik toch niet, als dit al het maximale is dan is het wel erg treurig..
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6066 ) 01-04-2014 21:23
Quote:
Met name op dit gebied is het overduidelijk dat het team achter ISS het maximale uit de PS4 probeert te persen.

Dat hoop ik toch niet, als dit al het maximale is dan is het wel erg treurig..

Op dit moment wss wel.
avatar van VulpX
VulpX ( 3126 ) 01-04-2014 21:54
Quote:
Met name op dit gebied is het overduidelijk dat het team achter ISS het maximale uit de PS4 probeert te persen.

Dat hoop ik toch niet, als dit al het maximale is dan is het wel erg treurig..
Met de nadruk op probeert natuurlijk. Games die het maximale uit een console persen laten altijd wel wat jaartjes op zich wachten. Kijk naar TLOU en GTAV en vergelijk die eens met de games uit het eerste jaar van de PS3. De PS4 is echter wel een stuk makkelijker om voor te programmeren, dus we zullen het plafond wellicht wat eerder bereiken, maar we zijn er nog lang niet hoor. Maak je maar niet druk. En met de nieuwe drivers etc (Mantle) die nog gaan komen voor de hardware gaan er weer nieuwe wegen open natuurlijk.
avatar van Christiaanwwe
Christiaanwwe ( 1882 ) 01-04-2014 22:20
game is geen 9 vind ik
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 01-04-2014 23:42
Quote:
[..]

De definitie van nextgen is niet alleen betere graphics, maar ook betere, vernieuwende gameplay.

En alsnog, de cijfers. Een 85 voor replayvalue? En een 90 als eindcijfer? Nog steeds benieuwd naar het ''waarom'' voor de replayvalue.

De definitie van next-gen is niet meer dan de nieuwe generatie, verder helemaal niks...
avatar van Userverwijderd76
Userverwijderd76 ( 2167 ) 02-04-2014 01:26
Wanneer we dan helemaal letterlijk gaan dan betekent het de volgende generatie maar ik denk dat timd het niet letterlijk bedoeld heeft.
avatar van Eishhh
Eishhh ( 167 ) 02-04-2014 02:55
Ik heb hierdie game nu ongeveer 4 uur straight gespeel (PS4 vandaag binnen!) en ik moet eerlijk wees als ik zeg dat dit mij erg teleurstel! De game lijk erg mooi en fris, maar boy oh boy wat is het repetitief. Het is niet wat ik gehoop had en de aangepaste score voor originaliteit is beter; hierdie game doet niets wat ik nog niet heb gezien behoudens de visuele aspecten. Als dit een HD remake was van Infamous 2 dan was dit makkelijker voor mij om te accepteer, maar ik hoopte dat de next gen (wanneer is het current?) meer zou breng dan alleen mooie effecten en een nieuwe cast, die ik persoonlijk ook niet waardeer als karakters.
Leuke showcase game, min inhoud!
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6572 ) 02-04-2014 08:10
Quote:
game is geen 9 vind ik

Ik kom eerder op een 7.. Het ziet er tof uit maar het blijft infamous. Wel moet ik zeggen dat ik dit verhaal en de nieuwe hoofdpersoon way beter vind dan Cole. Deel 1 en 2 waren uiteindelijk tergend. Deze game speel ik graag uit. Enig waardoor mijn 7 omhoog zou kunnen is het gebruik van de controller. Echt goed over nagedacht en alles word gebruikt.
avatar van 020jeroen020
020jeroen020 ( 717 ) 02-04-2014 09:13
Nou ik kan het er niet mee eens zijn :S Heb er nu 20 uur in zitten met nog 2 missies te gaan en hij is platina. En dan heb ik de moeilijkste trophy gehaald en dat is op expert uitspelen. Nou nou.. Nee ik hoop dat er nog gruwelijk veel DLC uitkomt die ze gratis aanbieden want 60 euro voor een spel dat je op moeilijk in 8 uurtjes klaar heb is wat mij betreft geen 60 euro's waard. Ja het spel is mooi enzovoort maar dit slaat alles. Zware deceptie voor een spel waar ik al een jaar naar uit kijk!
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 02-04-2014 09:19
Kijk naar PC games, daar praat men ook toch niet over last gen, current gen en next gen, het verschil tussen de PS3 en PS4 kan je vergelijken als met het upgraden van je game PC, dat wil ik zeggen...

Verder wil ik gamers adviseren om na een paar uurtjes Second Son de eerste inFAMOUS op de PS3 nog eens te spelen, dan staan je de tranen in de ogen en dan weet je echt wel dat dit next gen is, perfect geluid en beeld, leveldesign, A.I. gameplay, alles voelt nieuw en fris, met een prachtige dag en nacht cyclus...

Jammer dat zoveel gamers tegenwoordig echt zo'n zielige zuurpruimen zijn, koop toch gewoon een game en geniet ervan, wat een gezeik.

En 020Jeroen020, is gewoon echt dikke onzin wat jij zegt, je bent niet op 8 uurtjes klaar met deze game, zeker niet als je alle extra missions doet en alle shards gaat zoeken, verder zijn de papertrail missions al gratis te downloaden die 5 uur gameplay toevoegen en komt er binnenkort nog meer gratis DLC.

avatar van VulpX
VulpX ( 3126 ) 02-04-2014 09:25
Quote:
Nou ik kan het er niet mee eens zijn :S Heb er nu 20 uur in zitten met nog 2 missies te gaan en hij is platina. En dan heb ik de moeilijkste trophy gehaald en dat is op expert uitspelen. Nou nou.. Nee ik hoop dat er nog gruwelijk veel DLC uitkomt die ze gratis aanbieden want 60 euro voor een spel dat je op moeilijk in 8 uurtjes klaar heb is wat mij betreft geen 60 euro's waard. Ja het spel is mooi enzovoort maar dit slaat alles. Zware deceptie voor een spel waar ik al een jaar naar uit kijk!
Je hebt er toch al 20 uur inzitten? Dan is die 8 uur toch niet relevant als je er blijkbaar langer plezier aan hebt?
En tsja, niets deceptie, je hebt jezelf gewoon te veel gehyped. De makers hebben toch nooit beweerd dat het een super lange game zou zijn?
avatar van BossieX13
BossieX13 ( 8 ) 02-04-2014 10:17
Heb het spel ondertussen al naar platinum gewerkt, erg gaaf spel maar toch een paar kleine dingen die ik positief en negatief vind aan ISS ;
-Replayvalue is naar mijn mening niet bijster hoog, waar Infamous2 nog missies kon laten spelen van gebruikers, is dat in ISS niet meer van toepassing. Op zich niet erg, maar nu het spel platinum is, valt er voor mij weinig te beleven. De DUP is sporadisch nog te vinden dus ECHT massale gevechten zijn er niet meer te vinden.
-Graphics zijn erg goed minus een bugje hier en daar, laten we niet vergeten de systemen (current-gen en next-gen) te beoordelen op een vergelijkbare periode. Zo was bijvoorbeeld. The Last Of Us of Beyond Two Souls niet haalbaar in de eerste 2 jaar van het PS3leven.
-Moeilijkheidsgraad in het spel viel mij tegen. Ik dacht bijvoorbeeld toen ik Expert zag staan dat ik maar beter eerst even bekend kon worden met de gameplay voor ik me daarin zou storten, maar het is een marginaal verschil wat mij alleen in sommige bossfights merkbaar was
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 02-04-2014 12:20
Quote:
[..]
De definitie van next-gen is niet meer dan de nieuwe generatie, verder helemaal niks...

Zo sla je de discussie helemaal weg. Jij was degene die dit is nextgen riep.

Quote:
Verder wil ik gamers adviseren om na een paar uurtjes Second Son de eerste inFAMOUS op de PS3 nog eens te spelen, dan staan je de tranen in de ogen en dan weet je echt wel dat dit next gen is, perfect geluid en beeld, leveldesign, A.I. gameplay, alles voelt nieuw en fris, met een prachtige dag en nacht cyclus...

Jij klinkt als iemand die Infamous heeft gekocht en er toch maar blij mee wil zijn omdat er niets beters op de PS4 verschijnt. Met alle respect, maar het interesseert helemaal niets of deze game in vergelijking met de vorige veel beter is of niet, het gaat erom dat deze game op zichzelf fullprice waard is, en dat is hij gewoon niet.

Ben wel benieuwd: Wat is het grote verschil volgens jou in deze ''nextgen'' A.I. en gameplay? Want van wat ik lees is dat exact hetzelfde gebleven.

Quote:
Je hebt er toch al 20 uur inzitten? Dan is die 8 uur toch niet relevant als je er blijkbaar langer plezier aan hebt?

Je moet toch wat als je fullprice betaalt om je geld eruit te halen.

Quote:
En tsja, niets deceptie, je hebt jezelf gewoon te veel gehyped. De makers hebben toch nooit beweerd dat het een super lange game zou zijn?

Nee. Er zit een verschil tussen een ''super lange'' game en een ''vrij korte'' game. Deze game valt in de laatste categorie. Zelfs South Park is langer!

Quote:
Ik heb hierdie game nu ongeveer 4 uur straight gespeel (PS4 vandaag binnen!) en ik moet eerlijk wees als ik zeg dat dit mij erg teleurstel! De game lijk erg mooi en fris, maar boy oh boy wat is het repetitief.

Dat lees ik inderdaad overal. De game ziet er mooi uit en is leuk om te spelen maar is te repetitief en eentonig. Dan is die 7.0 van Crazydance inderdaad een reeler cijfer.

Quote:
Jammer dat zoveel gamers tegenwoordig echt zo'n zielige zuurpruimen zijn, koop toch gewoon een game en geniet ervan, wat een gezeik.

Ja, laten we inderdaad gewoon maar genoegen nemen met alles, hoe kort of eentonig een game ook is. Kritiek is niet per definitie een slecht iets.
avatar van VulpX
VulpX ( 3126 ) 02-04-2014 12:44
Quote:
[..]


[..]


Je moet toch wat als je fullprice betaalt om je geld eruit te halen.

Dat is natuurlijk gelul. Je gaat een game niet tegen je zin in blijven spelen om je geld er maar uit te halen.

Quote:

[..]


Nee. Er zit een verschil tussen een ''super lange'' game en een ''vrij korte'' game. Deze game valt in de laatste categorie. Zelfs South Park is langer!

Dat ligt er dus maar aan hoe je speelt. En maakt het uit hoe lang een game is? Neen, dat bepaald ieder voor zich.

Quote:

[..]


Dat lees ik inderdaad overal. De game ziet er mooi uit en is leuk om te spelen maar is te repetitief en eentonig.
Dat is maar net wie je spreekt, er zijn ook een hele hoop mensen positief over de game.

Jij hebt wel erg de neiging om jouw mening door te drukken, die overigens niet eens is gebaseed op je eigen speelervaring. De game verdient in jouw ogen maar een 7, en iedereen die het daar niet mee eens is val je aan, en de review klopt ook niet want die komt niet overeen met de mening van mensen die negatiever zijn over de game. Beetje scheef allemaal.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 02-04-2014 12:51
Quote:
Dat is natuurlijk gelul. Je gaat een game niet tegen je zin in blijven spelen om je geld er maar uit te halen.

Er zijn mensen die dat doen en toch maar alles verzamelen.

Quote:
En maakt het uit hoe lang een game is? Neen, dat bepaald ieder voor zich.

Tuurlijk maakt dat uit. De meeste mensen betalen toch niet de volle pond voor een game die in een middagje uit te spelen is (en ik weet dat gezien MGS jou mening daarin verschilt)?

Quote:
Jij hebt wel erg de neiging om jouw mening door te drukken, die overigens niet eens is gebaseed op je eigen speelervaring. De game verdient in jouw ogen maar een 7, en iedereen die het daar niet mee eens is val je aan, en de review klopt ook niet want die komt niet overeen met de mening van mensen die negatiever zijn over de game. Beetje scheef allemaal.

Ik heb nooit gezegd dat de review niet klopt, heb alleen mijn vraagtekens bij dingen gezet in de hoop dat die wat uitgebreider werden uitgelegd.

Waar haal je trouwens weg dat mijn mening niet is gebaseerd op mijn eigen speelervaring? En waar val ik mensen aan? Ik reageerde alleen op de kromme comments van Bonecrusher, en die hadden meer met ''nextgen'' dan met deze game te maken.

Daarbij heeft élke recensent de repetitiviteit benoemd. Daar is iedereen het dus vrij universeel over eens.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 02-04-2014 12:51
Quote:
[..]


Zo sla je de discussie helemaal weg. Jij was degene die dit is nextgen riep.

[..]


Jij klinkt als iemand die Infamous heeft gekocht en er toch maar blij mee wil zijn omdat er niets beters op de PS4 verschijnt. Met alle respect, maar het interesseert helemaal niets of deze game in vergelijking met de vorige veel beter is of niet, het gaat erom dat deze game op zichzelf fullprice waard is, en dat is hij gewoon niet.

Ben wel benieuwd: Wat is het grote verschil volgens jou in deze ''nextgen'' A.I. en gameplay? Want van wat ik lees is dat exact hetzelfde gebleven.

[..]


Je moet toch wat als je fullprice betaalt om je geld eruit te halen.

[..]


Nee. Er zit een verschil tussen een ''super lange'' game en een ''vrij korte'' game. Deze game valt in de laatste categorie. Zelfs South Park is langer!

[..]


Dat lees ik inderdaad overal. De game ziet er mooi uit en is leuk om te spelen maar is te repetitief en eentonig. Dan is die 7.0 van Crazydance inderdaad een reeler cijfer.

[..]


Ja, laten we inderdaad gewoon maar genoegen nemen met alles, hoe kort of eentonig een game ook is. Kritiek is niet per definitie een slecht iets.

Ik heb 1 vraag, heb je de game eigenlijk wel zelf wel gespeeld?! Komt niet echt duidelijk naar voren namelijk. Je hebt het veelal over aannames en wat je ervan gelezen en gehoord hebt, dat is niet echt recht van spreken imho...

Maar goed, ik kan me vergissen, is wellicht beter als je kritiek hebt om je eigen ervaringen over een game te delen en niet wat andere erover zeggen napraten...

Ik ben gewoon fan van de serie, maar als dit niet je ding is moet je het niet kopen/spelen. Ik heb een hekel aan sportspelen, met name Fifa/PES en überhaupt alles wat maar enigzins met voetbal gerelateerd is, maar ik ga die dan ook niet kopen, en al zeker niet lopen afzeiken terwijl anderen het wel leuk vinden...

Gamers moeten begrijpen dat ze niet alles hoeven en moeten te spelen, en ze hoeven ook niet overal een uitgesproken mening over te hebben, als iets je ding niet is laat het dan gewoon rusten maar ga niet als een boze troll wat lopen te zoeken om het af te kraken terwijl je de game zelf geeneens in je bezit hebt of speelt, dat is gewoon treurig...
avatar van Defl
Defl ( 959   4) 02-04-2014 13:03
Deze game is geen 9 waard. zou 'm in de 75-80 plaatsen. Het eerste 1,5 uur is ijzersterk, daarna vlakt het af naar een standaard actie game. De mooie visuals en het spelen met powers maken het een erg lekkere game om te spelen, maar het korte en niet erg boeiende verhaal tilt het niet naar een topniveau of zo.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 02-04-2014 13:05
Quote:
Ik heb 1 vraag, heb je de game eigenlijk wel zelf wel gespeeld?! Komt niet echt duidelijk naar voren namelijk. Je hebt het veelal over aannames en wat je ervan gelezen en gehoord hebt, dat is niet echt recht van spreken imho...

Zie de post boven je:

Quote:
Waar haal je trouwens weg dat mijn mening niet is gebaseerd op mijn eigen speelervaring?

Heb de game wel gespeeld.

Quote:
Gamers moeten begrijpen dat ze niet alles hoeven en moeten te spelen, en ze hoeven ook niet overal een uitgesproken mening over te hebben

Is over het algemeen waar, maar op de PS4 verschijnen zo weinig echt goede games dat PS4 bezitters bijna geen keus hebben dan deze game te spelen.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 02-04-2014 13:19
Quote:
[..]


Zie de post boven je:

[..]


Heb de game wel gespeeld.

[..]


Is over het algemeen waar, maar op de PS4 verschijnen zo weinig echt goede games dat PS4 bezitters bijna geen keus hebben dan deze game te spelen.

Post je PSN ID maar eens, ben benieuwd...

Er zijn momenteel 59 spellen voor de PS4 verkrijgbaar, er is dus keuze genoeg

Niemand dwingt jou iets te spelen of te kopen, freedom of choice enzo..

Voor elk wat wils
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 02-04-2014 13:23
Als je je PS4 voor Backgammon of indiegames koopt is er voor elk wat wils wel ja. Als je hem voor nextgen koopt niet.

Ik heb geen PSN. Een maat van me heeft een PS4, heb daar samen Killzone gespeeld, maar ook Infamous vorige week.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 02-04-2014 13:30
Quote:
Als je je PS4 voor Backgammon of indiegames koopt is er voor elk wat wils wel ja. Als je hem voor nextgen koopt niet.

Ik heb geen PSN. Een maat van me heeft een PS4, heb daar samen Killzone gespeeld, maar ook Infamous vorige week.

Dacht ik al, laat ook maar, ik hou vanaf nu op met die zielige nepdiscussie's van jou... Adieu

Echt treurig dit... Zeiken over next gen en zelf geen PS4, wat een lachertje ben jij zeg, bah bah bah...
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 02-04-2014 13:48
Quote:
Echt treurig dit... Zeiken over next gen en zelf geen PS4, wat een lachertje ben jij zeg, bah bah bah...

Lol. Dus je mag als je een console niet bezit geen kritiek op de console leveren? Zelfs niet als je er wel op speelt en hem van plan was te halen? Over lachertje gesproken.
avatar van Jopie1980
Jopie1980 ( 1158 ) 02-04-2014 14:00
Ik heb er nu zo'n 3 uur opzitten. Ik moet zeggen dat ik hem tot nu toe erg gaaf vind. Ik kan bijna niet wachten om verder te spelen (en dat is bij mij altijd een goed teken ). Mijn vrouw is vanavond weg, dus dan gaan we weer .

avatar van VulpX
VulpX ( 3126 ) 02-04-2014 14:09
Quote:
Als je je PS4 voor Backgammon of indiegames koopt is er voor elk wat wils wel ja. Als je hem voor nextgen koopt niet.
Vind JIJ. En je hebt inderdaad minder recht van spreken als je de console danwel game niet bezit imho. Jij hebt er nog geen geld aan uitgegeven, en bent nog niet bedrogen uitgekomen mocht je teleurgesteld zijn in die aankoop.
Het gameaanbod is wellicht nog schaars, maar het is niet alsof er niets te gamen is. Men is al helemaal niet verplicht om deze game te kopen als je PS4 bezitter bent "omdat er niets anders degelijks te krijgen is".
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 02-04-2014 14:12
Quote:
Men is al helemaal niet verplicht om deze game te kopen als je PS4 bezitter bent "omdat er niets anders degelijks te krijgen is".

Welke andere, goede, écht nextgen games zijn er dan?

Quote:
En je hebt inderdaad minder recht van spreken als je de console danwel game niet bezit imho.

Nog nooit zulke onzin gelezen.

Quote:
Vind JIJ.

Moet ik achter letterlijke elke zin imo gaan zetten nu?
avatar van CreativeDAS
CreativeDAS ( 160 ) 02-04-2014 15:13
Bedankt voor de review! Altijd leuk om te lezen hoe iemand anders een game ervaart en ik stel het dan ook op prijs dat er de moeite wordt genomen om er een stukje over te schrijven. Een PS4 staat wel op mijn wensen lijstje...maar dan wel voor het jaar 2015. Tegen die tijd zal ISS wel een stuk goedkoper zijn ;-)
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6572 ) 02-04-2014 15:33
Quote:
Tegen die tijd zal ISS wel een stuk goedkoper zijn ;-)
En dan wellicht helemaal niet leuk meer. Ik ben er nu keihard doorheen aan het knallen maar om nou te zeggen dat ik dit maandenlang blijf spelen... Ik zal De game nog een keer als Evil Delsin gaan uitspelen (Speel nu als good guy nml) en da zal m dan wel een heel eind zijn
avatar van Baz
Baz ( 2721 ) 02-04-2014 22:34
Quote:
[..]
Echt treurig dit... Zeiken over next gen en zelf geen PS4, wat een lachertje ben jij zeg, bah bah bah...

Dus je moet een apparaat en game in bezit hebben om een mening te vormen over iets waar je bijvoorbeeld wel 20 uur tijd aan hebt besteed bij een ander?

Daarnaast, tsja. inFamous 1 was supervet en vernieuwend. Het klinkt als een redelijke game, maar het voegt naar mijn horens niet meer toe dan betere graphics en geluid. Ik wacht liever tot er echt een pareltje verschijnt.
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6572 ) 03-04-2014 09:22
Quote:
[..]
Daarnaast, tsja. inFamous 1 was supervet en vernieuwend. Het klinkt als een redelijke game, maar het voegt naar mijn horens niet meer toe dan betere graphics en geluid. Ik wacht liever tot er echt een pareltje verschijnt.

Ik vond deel 1 en 2 juist niet zo leuk als iedereen roept, met Second Son vermaak ik me vreemd genoeg wel. Als je InFAMOUS tof vind, vind je deze ook tof. Period. Alleen een 9 is wel overdreven :-)
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 03-04-2014 09:46
Maar deel 1 was wel vernieuwend, dat moet je toegeven. En dat is deze game niet echt.
avatar van Baz
Baz ( 2721 ) 03-04-2014 11:32
Quote:
[..]


Ik vond deel 1 en 2 juist niet zo leuk als iedereen roept, met Second Son vermaak ik me vreemd genoeg wel. Als je InFAMOUS tof vind, vind je deze ook tof. Period. Alleen een 9 is wel overdreven :-)

Hij zal vast heel leuk zijn! Alleen toen deeltje één uitkwam was ik goed verrast en heb ik me goed vermaakt! Het was gewoon een hele nieuwe ervaring en dat is er voor mij wel een beetje af. Ik verwacht ook niet dat er alleen nieuwe IPs komen alleen voor mij mag er toch wel wat meer komen dan alleen grafisch en geluid. Maar nogmaals: Ik heb geen idee hoe deze game is, misschien word ik weer goed verrast - op basis van reviews nog niet.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 03-04-2014 11:44
Quote:
Maar deel 1 was wel vernieuwend, dat moet je toegeven. En dat is deze game niet echt.

Hou toch op man...
avatar van Baz
Baz ( 2721 ) 03-04-2014 12:00
Quote:
[..]


Hou toch op man...

Gast, wat ben jij ontzettend koppig. Ik snap dat JIJ tevreden bent met de game en dat JIJ hem super geweldig fantastisch vind. Maar er zijn mensen die dat niet vinden en die mogen hun mening ook uiten.

Als Tim deel 1 vernieuwend vond en deze niet (wat ik kan begrijpen, deeltje drie en alleen een semi-grafisch spektakel) - dan heeft hij daar vast reden voor.

avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 03-04-2014 12:13
Quote:
[..]
Hou toch op man...

Heb jij weleens een post waarin je wel met inhoud of argumenten komt in plaats van oneliners? Want je roept hou toch op tegen iemand die zegt dat deze game niet vernieuwend is.

Waarin is deze game dan wel vernieuwend (op de graphics na)? Kom dan met argumenten ipv loze opmerkingen.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 03-04-2014 13:17
Quote:
[..]

Heb jij weleens een post waarin je wel met inhoud of argumenten komt in plaats van oneliners? Want je roept hou toch op tegen iemand die zegt dat deze game niet vernieuwend is.

Waarin is deze game dan wel vernieuwend (op de graphics na)? Kom dan met argumenten ipv loze opmerkingen.

Jazeker, dat doe ik altijd bij leuke mensen die normaal communiceren en eerlijk zijn... Maar ik ga niet in discussie met iemand die zelf geeneens weet waarover hij praat.

Want deze oneliner is persoonlijk voor jou bedoeld, JIJ moet ophouden, je hebt geen PS4 en je hebt geen Infamous: Second Son, wordt echt gewoon een zielig verhaal dit.

Dus nogmaals

Hou gewoon op, met je gezeik, koop een PS4 en koop ISS, daarna praten we verder, tot die tijd

Hou gewoon op

En je mag best je mening geven maar om maar constant te zitten zieken, drammen en zeiken over een game die je zelf niet hebt is gewoon te zielig voor woorden.

Lees dit maar eens, kun je dat ook meenemen in je "beoordeling", die is toch alleen maar gebaseerd op dingen die je gelezen hebt dus dan kan je deze net zo goed ook meenemen, zo, zijn we uitgepraat, daaaaaaaaaaagggggggg!!!!!!!

Masterpiece

of deze

A Sucker Punch of Awesome Straight to the Dome
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 03-04-2014 13:36
Leer lezen. Een paar comments boven je comment staat dat ik bij een vriend een paar uur Infamous heb gespeeld. Ik hoef geen PS4 te bezitten om een game te kunnen spelen en er een mening over te kunnen vormen.

Quote:
Hou gewoon op, met je gezeik, koop een PS4 en koop ISS,

Ik ga geen dure console kopen voor een middelmatige game.

Quote:
Lees dit maar eens, kun je dat ook meenemen in je "beoordeling", die is toch alleen maar gebaseerd op dingen die je gelezen hebt dus dan kan je deze net zo goed ook meenemen, zo, zijn we uitgepraat, daaaaaaaaaaagggggggg!!!!!!!

Jep, je comments zijn inderdaad niet serieus te nemen.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 03-04-2014 14:10
Quote:
Leer lezen. Een paar comments boven je comment staat dat ik bij een vriend een paar uur Infamous heb gespeeld. Ik hoef geen PS4 te bezitten om een game te kunnen spelen en er een mening over te kunnen vormen.

[..]

Ik ga geen dure console kopen voor een middelmatige game.

[..]

Jep, je comments zijn inderdaad niet serieus te nemen.

Ik ga je even voorbeeld geven, let je ff mee op, komt ie.

Ik heb geen Ferrari, wel eens eentje gezien en ff achter het stuur gezeten in de showroom, maar wat een kutauto's zijn dat zeg, bah bah...
Mijn buurman zei dat ook al, echt sjrotbakken. Nee daar geef ik mijn geld niet aan uit, en trouwens, aan iedereen die wel een Ferrari heeft, wat een flutzooi, dat is mijn mening...

Zie je hoe ENORM zielig dat overkomt?

Je bent gewoon jaloers, deal with it...

Ik ga weer lekker achter mijn supdadupa PS4 zitten gamen, lekker inFAMOUS Second Son met Bad Karma uitspelen, zal bij iedere headshot aan jou denken kleine gekke jaloerse bg troll

En vertel eens, welk enorm origineel spel ga jijzelf spelen?!
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 03-04-2014 14:18
Er zit wel een enorm verschil tussen een grote dure ferrari en een middelmatig spelletje als Infamous. Waarom zou ik daar jaloers op moeten zijn?

Ga jij lekker achter je supadupa PS4 zitten gamen, ik wens je er veel plezier mee. Ik speel ondertussen de Dishonored DLC even uit en ga daarna Catherine spelen en speel dan net zo lang goede Xbox 360 games totdat de PS4 in prijs is gedaald en er enorm veel goede games voor te verkrijgen zijn.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 03-04-2014 14:38
Quote:
Er zit wel een enorm verschil tussen een grote dure ferrari en een middelmatig spelletje als Infamous. Waarom zou ik daar jaloers op moeten zijn?

Ga jij lekker achter je supadupa PS4 zitten gamen, ik wens je er veel plezier mee. Ik speel ondertussen de Dishonored DLC even uit en ga daarna Catherine spelen en speel dan net zo lang goede Xbox 360 games totdat de PS4 in prijs is gedaald en er enorm veel goede games voor te verkrijgen zijn.

Geef gewoon eens antwoord op de vraag, maar je ziet het zelf niet he, dikke plank voor de kop heet dat...

Jij geeft zelf aan dat je een PS4 te duur vind, dus het voorbeeld is perfect, maar als je daar ook al over gaat zeuren is er echt iets mis in je bovenkamer of bent de dom dat je de definitie van een voorbeeld niet begrijpt...

Nou veel plezier op je last gen machine, spaar maar lekker door voor een PS4, dan horen we het wel he, wanneer je weer met ons mag meepraten over de nieuwste games...
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 03-04-2014 14:50
Ik speel liever oude goede games dan middelmatige nieuwe games! En ik vind de PS4 te duur voor wat hij nu biedt inderdaad.

Waarom trouwens steeds die beledigingen? Kun je je punt niet maken zonder te beledigen? Zwaktebod.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 03-04-2014 15:00
Quote:
Ik speel liever oude goede games dan middelmatige nieuwe games!

Nog steeds niet inhoudelijk kunnen reageren, en maar blijven bashen?!

Wacht nog steeds op antwoord...
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 03-04-2014 15:08
Op welke vraag?
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6572 ) 03-04-2014 15:43
Quote:
[..]
Ik ga weer lekker achter mijn supdadupa PS4 zitten gamen, lekker inFAMOUS Second Son met Bad Karma uitspelen, zal bij iedere headshot aan jou denken kleine gekke jaloerse bg troll

Ruik ik nou een lichte fanboy-inslag? Ik heb wel een PS4 maar ben het toch met TimD eens dat het nog niet helemaal is wat ik verwacht van een nieuwe generatie consoles. Dat het een leuke game is kan ik beamen maar toch vind ik het geheel nog niet "supdadupa", of wat je daar ook mee probeert te zeggen.

Het is gewoon PlayStation, het is gewoon InFAMOUS, en het feit dat ik het graffiti spuiten het leukst vind aan die game wil wat zeggen over de rest. Buiten dat het een solide InFAMOUS-game is.

Edit: De wow-factor verwacht ik pas in het najaar met o.a. Alien: Isolation, LoTR: Shadow of Mordor, The Order 1886 en Mad Max.
avatar van Baz
Baz ( 2721 ) 03-04-2014 15:55
Quote:
[..]

Ik heb geen Ferrari, wel eens eentje gezien en ff achter het stuur gezeten in de showroom, maar wat een kutauto's zijn dat zeg, bah bah...
Mijn buurman zei dat ook al, echt sjrotbakken. Nee daar geef ik mijn geld niet aan uit, en trouwens, aan iedereen die wel een Ferrari heeft, wat een flutzooi, dat is mijn mening...

Zie je hoe ENORM zielig dat overkomt?

Je bent gewoon jaloers, deal with it...

!

Meest achterlijke vergelijking ooit. Een spel gespeeld hebben is het ervaren. Achter een stuur zitten is als het kijken naar een hoesje of een trailer.

Je bent gewoon een fanboy en dat mag! Geen problemen mee. Maar wat je nu doet is jezelf isoleren voor andersmans mening.

"Ik vind het goed en wat andere mensen zeggen is stom!!!!"

WIJ vinden het een matig spel. WIJ hadden er meer van verwacht, JIJ vind het leuk. JIJ speelt het graag. Dit is een forum man, mensen hebben een mening. Niet iedereen is het eens met jou, niet iedereen is het eens met ons.

En ik zou echt wat veranderen aan je toon want je komt ontzettend kinderachtig over en het klinkt ook alsof je beledigd bent.

Edit:

Quote:
Jij geeft zelf aan dat je een PS4 te duur vind,

Nou veel plezier op je last gen machine, spaar maar lekker door voor een PS4, dan horen we het wel he, wanneer je weer met ons mag meepraten over de nieuwste games...

Dus het feit dat je iets te duur vind is een reden om te zeggen dat iemand geen geld heeft? 400 euro is vrij veel voor een console in de beginfase. Daarnaast had deze inFamous prima kunnen draaien op de last gen, dus dat heeft er ook weinig mee uit te staan.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 03-04-2014 15:56
Met Baz en Crazydance eens. Niks mis mee dat je een PS4 fanboy bent, maar dat betekent niet automatisch dat anderen het fout hebben als ze niet in de hype meegaan.
avatar van Bonecrusher
Bonecrusher ( 3268   6) 03-04-2014 19:19
Tuurlijk, als je een spel afkraakt en alleen maar loopt te zeiken en te zeuren terwijl je hem zelf ff een paar uurtjes hebt gespeeld dan heb je recht van spreken, zeg je daar wat over, dan ben je meteen een fanboy, echt waar, wat een is dit voor een niveau hier....
avatar van Userverwijderd76
Userverwijderd76 ( 2167 ) 03-04-2014 19:24
Duidelijk gevalletje van probeer met een open blik naar elkaars mening te kijken en dan zie je dat je beiden gelijk hebt ( vanuit je eigen pov ). Ik zit meer in de fase van timd maar begrijp ook wat bonecrusher bedoelt.
avatar van Baz
Baz ( 2721 ) 03-04-2014 19:41
Quote:
Tuurlijk, als je een spel afkraakt en alleen maar loopt te zeiken en te zeuren terwijl je hem zelf ff een paar uurtjes hebt gespeeld dan heb je recht van spreken, zeg je daar wat over, dan ben je meteen een fanboy, echt waar, wat een is dit voor een niveau hier....

Dat zou een goed punt zijn als het spel meer dan een paar uurtjes lang was
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 03-04-2014 21:08
Quote:
[..]


Dat zou een goed punt zijn als het spel meer dan een paar uurtjes lang was

Precies! Dit! Ik heb vier uurtjes gespeeld en was op de helft. Genoeg voor een mening imo.
avatar van CrippledKiller
CrippledKiller ( 6572 ) 07-04-2014 11:16
Quote:
[..]

Precies! Dit! Ik heb vier uurtjes gespeeld en was op de helft. Genoeg voor een mening imo.

Die game is gewoon uit te spelen in 4 uurtjes als je je strict aan de story-mode houd, die is namelijk echt onzinnig kort wat mij betreft. Ga je alle collectables verzamelen ben je nog wel even bezig. Daarnaast kun je de game natuurlijk op twee manieren uitspelen. Die tijd haal je er wel uit MITS je dat allemaal doet, anders ben je na 4 uur toch echt uitgespeeld vrees ik.
avatar van TheincrediblemachineD
TheincrediblemachineD ( 6793 ) 07-04-2014 12:51
Beetje in de richting van die nieuwe MGS dus.