Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App

Deze week in de winkels: Five Nights at Freddy’s Help Wanted

Met nog zo’n twee weken te gaan voor de kerstdagen komen er maar weinig nieuwe games uit. Maar de meesten van ons zijn waarschijnlijk wel even druk bezig met alle nieuwe releases van de afgelopen periode en nieuwe aanwinsten tijdens Black Friday.

Mocht je nou echt niks om handen hebben dan zou je Five Nights at Freddy’s: Help Wanted kunnen proberen voor de Switch en PS4 (PSVR mode included). Dit is een verzameling klassieke en originele minigames die zich afspelen in het Five Nights-universum.

Overleef angstaanjagende ontmoetingen met killer-animatronics in een verzameling nieuwe en klassieke ervaringen. Tijd om je handen vuil te maken. Repareer claustrofobische ventilatiesystemen, los problemen op met kapotte animatronics die op elk moment kunnen worden geactiveerd, of breng uw avonden door in het nachtelijke bewakingskantoor.

Scènes uit eerdere delen zijn bijgewerkt en opnieuw gemaakt voor een volledig meeslepende ervaring!

Verder komt voor de PS4 Sniper Ghost Warrior: Contracts - Complete Edition wat zich afspeelt in de ruwe omgevingen van het hedendaagse Siberië. Met een nieuw op contracten gebaseerd systeem dat strategisch denken in spannende, opnieuw speelbare missies beloont.

De opdrachten die je in Sniper Ghost Warrior: Contracts moet volbrengen, bieden een duidelijk hoofddoel met een vaste geldbeloning en talloze opties om secundaire doelstellingen en bonussen te behalen.
Speel als een huurmoordenaar en versla je rivalen.

Contracten met een open einde, premies en aanvullende doelstellingen zorgen voor een hoge herspeelbaarheid en manieren om geld te verzamelen, waarmee je aanpassingen en beloningen kan kopen. Wees op je hoede voor rivalen die niet zullen aarzelen om je plannen te dwarsbomen.

Zit er deze week iets voor jou bij?

PS4
Five Nights At Freddy's: Help Wanted (PSVR Mode Included)
Sniper Ghost Warrior: Contracts - Complete Edition

Switch
Five Nights At Freddy's: Help Wanted

Blu-Ray
Ava
Vliegende Hollanders
The Hobbit Trilogy (Steelbook) (4K Ultra HD)
The Lord Of The Rings Trilogy (Steelbook) (4K Ultra HD)
The Secret Garden
Unhinged

Laatste reacties

avatar van Josplays
Josplays ( 2391 ) 13-12-2020 21:01
Hele rustige week
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 13160   10) 13-12-2020 21:13
Lekker rustig weekje wat betreft nieuwe releases; geen probleem met de recent verschenen games
avatar van Ktugach
Ktugach ( 13664   147) 13-12-2020 22:10
Rol: Administrator
Bij titels met freddy moet ik altijd aan de basisschool denken waar we in het kantoortje van de meester met een aantal leerlingen Fiendish Freddy's Big Top O'Fun speelden
avatar van Echo
Echo ( 777 ) 14-12-2020 01:18

Five nights at Fraáäædeës
avatar van Davidov
Davidov ( 11168   2) 14-12-2020 03:07
LOTR 4K + The Hobbit 4K!💛🥴