Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Next-gen gaming met de Xbox Series S + Superprijsvraag!

De Kerstdagen staan straks weer voor de deur. Afgelopen week bonkten onze vrienden van Microsoft en MediaMarkt op het raam, omdat ze jullie graag op een betaalbare wijze kennis willen laten maken met next-gen gaming. De Xbox Series S bied je toegang tot alles wat de volgende generatie gaming voor ons in petto heeft en natuurlijk alle Xbox Exclusives. We gaan er in samenwerking met deze grootmachten zelfs eentje onder jullie verloten!

Xbox Series S: De meest betaalbare toegangspoort tot next-gen gaming
Vanaf 8 december ligt Halo Infinite in de winkels. Heb je nog geen Xbox, of wil je toegang krijgen tot alle (aankomende) Xbox exclusives en wat next-gen te bieden heeft, zoals de recent uitgekomen Forza Horizon 5 en straks Starfield en STALKER 2. Dan is de Xbox Series S met een prijskaartje van € 289,- een betaalbare optie om toegang te krijgen tot alle next-gen games die voor Xbox gaan uitkomen.

Op de Xbox Series S is alles daarnaast digitaal. Daardoor kan je nooit meer een game kwijtraken of een disc beschadigen. Tevens heb je altijd toegang tot alle games in je Game bibliotheek.

Op de Xbox Series S speel je verder op 120 FPS en zijn de laadtijden razendsnel dankzij de aangepaste SSD. Middels Smart Delivery kun je verder één keer een ondersteunde game kopen en beschik je altijd over de best beschikbare versie voor elke console of PC waarop je speelt.


Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe releasetitel, één van de meer dan honderd toppers in de Xbox Game Pass-bibliotheek of één van de duizenden klassiekers. Er is altijd wel iets om te spelen op de volledig digitale Xbox Series S. Meer informatie over de Xbox Series S om betaalbaar in te stappen in de next-gen generatie, vind je op MediaMarkt.nl.

Xbox Topgames in 2021 en 2022
Forza Horizon 5 en de Halo Infinite zijn niet de enige games waar je naar uit kunt kijken op Xbox Series S.

Zo verschijnt in het nieuwe jaar STALKER 2, die je meeneemt naar de postapocalyptische wereld rondom Tjernobyl. Ook is Starfield aangekondigd als exclusive, de nieuwe scifigame van Bethesda, is er eentje om naar uit te kijken en zal exclusief zijn voor Xbox. Het komend jaar gaat sowieso veel brengen met next-gen titels zoals Elden Ring,


Xbox Game Pass biedt je toegang tot honderden games

Een Xbox Game Pass verrijkt deze ervaring doordat je toegang krijgt tot meer dan 400 games om te spelen. Games die uitgegeven worden door Microsoft zelf, kun je zelfs direct op de dag van release gratis binnenhalen.

Denk aan Halo infinite, maar ook Forza Horizon 5 die begin november het daglicht zag. Die zijn direct al beschikbaar Je kunt direct aan de slag. Alsof dat niet genoeg is, heb je ook direct toegang tot EA Play met daar alle EA games zoals Fifa 22.

Er worden ook voortdurend nieuwe titels toegevoegd, waardoor er altijd iets nieuws te spelen is. Je kan er al gebruik van maken vanaf € 12,99 per maand digitaal, of je kunt bij MediaMarkt deze ook in de winkels krijgen als fysieke kaart, leuk als cadeautje voor onder de boom.

       

Xbox Series S Rocket League & Fortnite Holiday bundel vanaf 10 december verkrijgbaar

Op 10 december verschijnt er een nieuwe bundel met daarin een 512 GB Xbox Series S, Rocket League en een setje aan Fortnite credits. Deze bundel is al verkrijgbaar vanaf € 299,-.


MediaMarkt Sinterkerst SUPERprijsvraag: Maak kans op een Xbox Series S Holiday Bundel! -

Vandaag tussen de Sint en Kerst hebben we wat extra leuks voor je, want één van jullie mag de Xbox Series S zelf uitproberen en houden!  We mogen namelijk 1 exemplaar van de gloednieuwe Holiday bundel, die je hier boven ook terugziet, onder jullie verloten! Dat is een cadeautje ter waarde van € 299! Maar wat moet je er voor doen om kans te maken op een Xbox Series S?

Als je een Xbox Series S zou kopen (of winnen). Welke game zou je dan als eerste willen spelen? Licht kort toe waarom juist die. Zie hier voor inspiratie welke games je uit kan kiezen.

Plaats een reactie en je maakt direct kans! Je hebt nog tot dinsdag 14 december om mee te doen, daarna sluiten de digitale lijnen en gaan we een winnaar bekendmaken

Tot slot
We bedanken MediaMarkt en Microsoft voor het beschikbaar stellen van deze supertoffe prijs en dat we deze onder jullie als Budgetgamers mogen verloten. We wensen jullie veel succes met de prijsvraag. Eens kijken wie straks een extra cadeautje toegestuurd gaat krijgen!

         

 

 

Laatste reacties

avatar van DolanKekboi
DolanKekboi ( 12   1) 09-12-2021 10:10
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik beginnen met Gears of War 4. Ik heb de Xbox One geskipt en vond het altijd jammer dat ik niet verder kon met de Gears series.
avatar van Rene1982
Rene1982 ( 285 ) 09-12-2021 10:16
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik eerst Halo Infinite gaan spelen omdat dit, in mijn ogen, de eerste, echte exclusive van Microsoft voor de next gen is.
avatar van AndSimonSaid
AndSimonSaid ( 418 ) 09-12-2021 10:18
Als ik een XBox Series S zou winnen dan zou ik sowieso de spellen spelen die via backwards compatability speelbaar zijn geworden en significante upgrades hebben gekregen. Ik noem TimeSplitters 2 en Future Past, de Max Payne trilogie, Black, Burnout Revenge, Panzer Dragoon Aorta en dat soort klassieke titels. Eveneens natuurlijk de Halo-reeks en de Gears of War serie mogen niet ontbreken, eveneens diverse Xbox Live Arcade titels. Wat dat betreft snappen ze bij Microsoft de waarde van oudere titels!
avatar van JackAttack
JackAttack ( 12 ) 09-12-2021 10:18
Als ik tijdens de feestdagen een Xbox Series S zou mogen ontvangen, dan start ik meteen met Halo Infinite! Ik kijk erg uit naar deze game en ben me al aan het voorbereiden door de Master Chief Collection te doorspitten.

Hoe mooi zou het zijn om deze game op een Next Gen console te spelen! Na de SinglePlayer, net zoals vroeger, lekker multiplayeren met mijn vrienden!
avatar van ZeroS1gnol
ZeroS1gnol ( 16 ) 09-12-2021 10:18
Als ik een Series S zou winnen, ga ik Halo Infinite spelen. Ik ben een fan van de serie sinds de eerste uitkwam, het blijft mijn lievelings FPS serie.
avatar van Keyskully
Keyskully ( 58   7) 09-12-2021 10:18
De Xbox Series S/X stond lange tijd niet echt op mijn radar, ondanks het fantastische aanbod aan games via gamepass. Maar opvallend genoeg is de buzz over Forza Horizon 5 wat mij echt heeft geïnteresseerd in de Xbox. Het idee van een prachtige, bijna fotorealistische, open wereld waarin je kan scheuren met grote auto's ziet er echt waanzinnig uit. Zeker nu wat vrienden de Xbox en de game ook hebben, kan ik niet wachten om digitaal met ze te crossen door Mexico!
avatar van Asharon
Asharon ( 707 ) 09-12-2021 10:19
Als ik de Series S zou winnen dan begin ik met Fable op de Gamepass. Ik ben pas deze generatie ingestapt in de wondere wereld van Xbox dus heb nog wel wat franchise te gaan
avatar van Xandrilios
Xandrilios ( 245 ) 09-12-2021 10:20
Dat zou gegarandeerd Forza Horizon 5 zijn. Eindelijk Mexico in het (letterlijke als je naar Hollywood scenes kijkt) licht dat het verdient. Heerlijk door de verschillende natuurgebieden van Mexico crossen, zonder de verschrikkelijke laadtijden van voorheen, fantastisch. Alsof je op vakantie bent net nu dat allemaal niet zo vanzelfsprekend meer is!
avatar van Jakerockwell
Jakerockwell ( 415   6) 09-12-2021 10:21
Het eerste spel dat ik op een Xbox Series S zou spelen is Daytona USA. Het spel is al fantastisch op de eerdere Xbox consoles, maar op de Series S moet het nog beter zijn!
avatar van Duro95
Duro95 ( 123   8) 09-12-2021 10:21
Nog nooit zelf een Xbox in bezit gehad, wel altijd bij vrienden op de Xbox 360 gespeeld. Wat een waanzinnige controller destijds in vergelijking met de PlayStation controller. Mocht ik de gelukkige zijn die deze Series S weet te winnen zou ik starten met Forza Horizon 5. Als echte race liefhebber (zowel Arcade als Sim) begin ik spontaan te kwijlen bij de fantastische Graphics en de overwegend zeer positieve reviews hebben mij al tot aan de drempel geholpen om deze, naast mijn PS5, toch aan te schaffen.
avatar van Doobieters
Doobieters ( 26895   200) 09-12-2021 10:21
Ik heb al een Series S, dus ik gun deze prijsvraag aan de anderen hier!
avatar van Donkervoort
Donkervoort ( 13 ) 09-12-2021 10:21
Geen moeilijke vraag. Xbox 360 was mijn laatste Xbox. Is toch al weer een tijdje geleden. Ik genoot altijd met volle teugen van de Forza games en dan specifiek Forza Horizon. Ik zou dus linea recta (via gamepass) Forza Horizon 5 downloaden en een dag vrij nemen van werk om te racen en auto's te ontwerpen.
avatar van Timbakker
Timbakker ( 2 ) 09-12-2021 10:21
Als ik de Series S zou winnen dan zou ik direct Sea of Thieves kopen en spelen. Het lijkt mij een heel erg leuk spel.
avatar van MST_Gam3s
MST_Gam3s ( 61   7) 09-12-2021 10:22
Als ik een Xbox series S zou kopen of winnen, dan zou ik zeker Halo Infinite gaan spelen!
De game ziet er echt super uit en ben erg nieuwsgierig naar hoe het verhaal van master chief verder verloopt!!!
avatar van Angelsgardens
Angelsgardens ( 21 ) 09-12-2021 10:22
Ik zou de hele halo serie nog een keer spelen, en dan afsluiten met de nieuwe knaller: halo infinite.
avatar van Sebasbrawler
Sebasbrawler ( 32 ) 09-12-2021 10:22
Als ik de XBOX Series S zou winnen zou ik beginnen met de oude games! De boosted performance van oude XBOX 360 games naar 60FPS is iets wat mij heel blij maakt! Sonic Unleashed, Sonic Generations, Fallout 3 en nog veel meer op sweet 60FPS.
Daarnaast zou ik graag Forza Horizon of de Gear of War serie willen spelen. Deze heb ik nog nooit gespeeld!
avatar van Nilis007
Nilis007 ( 1781   57) 09-12-2021 10:24
Ik zou een xbox series S in mijn thuiswerk kantoor zetten. Kan ik mooi in de lunch even snel wat rondjes Forza horizon 5 racen!
avatar van JustDippiN
JustDippiN ( 117   1) 09-12-2021 10:24
Ik kijk sinds kort naar de xbox vanwege de ultimate pass. Ik ben erg benieuwd naar de hype van Halo en ook Gears. Maar om te starten dan maar direct met Halo infinite, het paradepaardje van de xbox.
avatar van Mysticmanor1981
Mysticmanor1981 ( 62 ) 09-12-2021 10:24
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik beginnen met Microsoft Flight Simulator 2020 aangezien mijn laptop alleen in staat is om Microsoft Flight Simulator 2004 op redelijke wijze te draaien.
avatar van Vizzie
Vizzie ( 246   1) 09-12-2021 10:24
Als ik zou winnen, zou ik Halo gaan spelen. Nooit gedaan, maar hor er zoveel verhalen over. Tevens zou ik graag Red Dead 1 weer eens spelen en dat kan via backwards compatibilty.
avatar van Mystical
Mystical ( 50   2) 09-12-2021 10:25
Oeh nice! Als ik 'm zou winnen dan zou ik zeker weten die nieuwe Halo Infinite eerst spelen! Ik heb ooit bij een vriend de andere Halo delen gespeeld en die waren erg leuk samen. Nostalgie!
avatar van Ravilik
Ravilik ( 26 ) 09-12-2021 10:25
Halo Infinite beetje nostalgie van de eerste xbox, sindsdien nooit meer een xbox gehad gezien de meeste spellen ook wel op m'n pc masterrace kwamen, helaas is die inmiddels weer zo verouderd dat daar weinig op te spelen valt :o
avatar van Kismet
Kismet ( 8 ) 09-12-2021 10:26
Uiteraard Halo Infinite, super graphics en als ik de trailers bekijk weer vette actie zoals vanouds. Alleen of samen met vrienden, super, ik heb er zin in! Veruit de beste keuze!
avatar van Briansoft
Briansoft ( 23 ) 09-12-2021 10:26
Als ik die zou winnen dan Halo natuurlijk, eerste next gen versie.
avatar van Romeetje
Romeetje ( 216   2) 09-12-2021 10:27
Als ik zou winnen zou ik als eerst beginnen met de Game Pass, heb er zoveel over gehoord en ben echt nieuwsgierig!
avatar van Jawsy
Jawsy ( 360   1) 09-12-2021 10:28
Met een 'Xbox Series S' zou ik als eerste Halo Infinite gaan spelen. Dit lijkt mij echt een gave exclusive die ik op mijn playstation helaas niet kan spelen.
avatar van Punto_11
Punto_11 ( 23 ) 09-12-2021 10:28
Ik zou dan Forza Horizon 5 spelen zodat ik eindelijk tegelijkertijd met mijn vriendin kan spelen
avatar van ArdiBacardi
ArdiBacardi ( 2391   1) 09-12-2021 10:29
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik gaan voor Halo Infinite. De Halo franchise is toch wel de serie die het merk en het platform Xbox destijds ferm op de kaart zette. Goed om te zien dat Halo Infinite terug naar de roots gaat maar ook veel nieuws doet. Kan niet wachten om die nieuwe entry op de Xbox Series S te spelen in alle pracht en praal!
avatar van Aapje
Aapje ( 49 ) 09-12-2021 10:31
Als ik een Xbox series S zou winnen zou ik uiteraard gelijk de nieuwe Halo Infinite spelen - want waarom ook niet!
avatar van Ecdj
Ecdj ( 28 ) 09-12-2021 10:32
Als ik en Xbox Series S zou winnen dan zou ik beginnen met Halo Infinite, ik heb alle andere Halo's al gespeeld en ik ben dus benieuwd hoe het avontuur verder gaat!
avatar van Slamhk
Slamhk ( 16 ) 09-12-2021 10:33
Als ik een xbox series S zou kunnen winnen, dan zal Microsoft Flight Simulator wel mijn eerste spel zijn. Vrijwel een van de meest indrukwekkende game ^^.
avatar van Heart1982
Heart1982 ( 538   4) 09-12-2021 10:33
Allereerst heb ik afgelopen week mijn PS5 al voor de 3e (ja serieus) keer weer op mogen sturen naar Sony omdat deze klachten heeft, dus ik sta nu zeker op voor Microsoft!

Maar ik ben zelf een die-hard Destiny speler, al sinds het eerste seizoen, en dan moet je HALO natuurlijk ook spelen! Verder lijkt Star-Field mij wel erg leuk en Fable!
avatar van SR8
SR8 ( 4070   4) 09-12-2021 10:33
De eerste game die ik ga spelen is Microsoft Flight Simulator. Ik speel het nu op mijn PC, maar die is toe aan een upgrade. Aangezien dat nu nog al prijzig is, is de Series S een betaalbaar alternatief. Eentje winnen zou helemaal mooi zijn!
avatar van Mauzzahr
Mauzzahr ( 1480 ) 09-12-2021 10:35
Ik zou beginnen met Forza Horizon 5! Bij de laatste console launches xbox ingewisseld voor PS, maar ik mis nog een goede racegame. Dus nu heimwee naar FH
avatar van R-aymond
R-aymond ( 127 ) 09-12-2021 10:39
Dan zou ik beginnen met Halo Infinite. Vroeger kocht ik de eerste xbox samen met halo als bundel. Had geen idee wat halo was destijds en startte het spel zonder verwachtingen. Man wat was ik weggeblazen door het spel, ongekend. Daarnaast vaak met de buurtkinderen hele middagen multiplayer spelen, gouden tijden. Hoop dat deze Halo een beetje in de buurt komt, maar dat moet goed komen gezien de reviews. Heb er alle vertrouwen in.
avatar van Dinges
Dinges ( 36 ) 09-12-2021 10:41
Ik zou toch eindelijk beginnen aan Fortnite. Als ik straks vader ben moet ik toch een beetje mee kunnen komen met die kids! En verder natuurlijk alle games op Gamepass (tijdens mijn verlof
avatar van Atilim
Atilim ( 124 ) 09-12-2021 10:43
Halo master Chief collectie zodat je helemaal bij bent voor de nieuwe halo.
avatar van Morda
Morda ( 10706   12) 09-12-2021 10:43
Naast de gebruikelijk titels zou ik dan Lost Odyssey en Blue dragon gaan spelen :-)
avatar van Zanpsyko
Zanpsyko ( 2717   1) 09-12-2021 10:47
Ik zou gelijk forza horizon 5 oppakken en als die 100% gs doorgaan naar deel 3&4, dit is de gameserie die ik het meest gemist heb toen ik van x360 naar playstation 4 ging.
avatar van Shatish_s
Shatish_s ( 335 ) 09-12-2021 10:51
Als ik zou winnen zou ik Halo infinite spelen. Vroeger prima vermaakt met Halo. En nu op next gene console zou prachtig zijn.
avatar van Robbert__NL
Robbert__NL ( 743 ) 09-12-2021 10:52
Halo Infinite, is toch wel het vlagschip van microfoon
Microsoft.
avatar van The Gipetto
The Gipetto ( 485 ) 09-12-2021 10:54
Ik zou Halo infinite spelen! De trailers/teaser van de afgelopen tijd hebben me best wel hyped gemaakt
avatar van WizzNL
WizzNL ( 474 ) 09-12-2021 10:54
Ik zou de console op de kamer van mijn zoon zetten en een abonnement op Gamepass nemen, dan kan hij gelijk alles spelen.
avatar van Xelias
Xelias ( 868 ) 09-12-2021 10:54
Halo Infinite natuurlijk, eigenlijk kopen wij altijd een xbox zodra Halo ervoor uit komt, dit zou een mooie gelegenheid zijn!
avatar van Alokkers
Alokkers ( 524   6) 09-12-2021 10:54
Ik zou gelijk Halo infinite gaan spelen. Ik ben ooit in een grijs verleden van pc naar console overgestapt mijn eerst console was dan ook de originele Xbox met natuurlijk Halo erop. Daarna de Xbox 360 en toen overgestapt naar de PS 3 (sorry microsoft ;-) vanwege de blu-ray speler.
Ik mis mijn xbox wel, zeker nu met die game pass, wouw daar kan Sony nog echt wel wat van leren.

Ik wens natuurlijk iedereen heel veel succes met deze prijsvraag! May the echte fan boy winnen 🥇
avatar van Eek2nd
Eek2nd ( 5613   36) 09-12-2021 10:56
Forza Horizon 5!! Top spel en erg mooi.
Heb zelf nooit een X-Box gehad, dus als ik zal winnen ga ik zeker deze halen als race liefhebber (zowel sim, arcade als in het echt 🏎)
avatar van Symphonia
Symphonia ( 261 ) 09-12-2021 10:56
Ik zou als eerste Forza Horizon 5 uitproberen, ik wil mijn game genres uitbreiden en racing games hebben mij altijd al geïnteresseerd en aangesproken, dus waarom niet beginnen met één van de beste!
avatar van Sonicfreak
Sonicfreak ( 130 ) 09-12-2021 10:57
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zou ik Sonic Unleashed spelen met 60 fps. Die game heb ik voor het laatst op de PS3 gespeeld, maar helaas is deze game niet te spelen op de PS4 of PS5 omdat Sony geen backwards compatibility heeft.
Daarnaast zou ik Sonic Generations er ook op gaan spelen. Die draait met 1440p en 60 fps want deze heeft naast een FPS boost ook een resolutie boost gekregen.
Als ik Digital Foundry mag geloven voelt de game als een nieuwe game aan.
En ik zou natuurlijk Halo Infinite gaan spelen. Het is al weer jaren geleden dat ik een Xbox had en Halo gespeeld heb. De Xbox 360 was mijn laatste Xbox.
avatar van Saego
Saego ( 1497   1) 09-12-2021 10:59
Als ik een xBox Series S zou winnen, zou ik Sea of Thieves spelen. Ik op de series S, mijn vriendin op mijn PC, en dan lekker samen de A Pirate's Life expansion doorlopen.
avatar van ZWGamemaster
ZWGamemaster ( 2523   1) 09-12-2021 10:59
Als ik een xbox zou winnen, dan zou ik al eerste de nieuwe Forza gaan spelen, deze ziet er waanzinnig uit en ben ik enorm benieuwd naar.
avatar van Master Mieg
Master Mieg ( 374 ) 09-12-2021 10:59
Makkelijk, als ik de Series S zou winnen ga ik gelijk Halo spelen! Multiplayer dat wel ik ga de campaign co-op spelen met me trouwe Halo co-op buddy en dat is helaas nog ff wachten.
avatar van Capt.ELLoco
Capt.ELLoco ( 38 ) 09-12-2021 11:01
Als ik een Xbox Serie S zou kopen of winnen zou ik een stukje jeugd sentiment gaan herbeleven. Gears of War 4/5 zouden de eerste zijn. Horde In Co-op met mijn broer. Heerlijke tijd was dat!
avatar van Bramenjam
Bramenjam ( 266 ) 09-12-2021 11:01
Ik ben benieuwd naar Assassin's Creed Valhalla met enorm hoge fps, maar vooral ook oudere x-box exclusives die ik nooit heb kunnen spelen
avatar van Aceje
Aceje ( 369 ) 09-12-2021 11:01
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zou ik alles spelen wat ik maar zou kunnen (binnen mijn smaak natuurlijk) want waarom zou ik mezelf een grens stellen? Op zo een platform is er geen grens!
avatar van Bilal010
Bilal010 ( 94 ) 09-12-2021 11:05
Als ik de series s zou winnen zou ik vooral de oudere bc games gaan spelen en daarnaast zou het veelal fungeren als een home console voor de kids.
avatar van NeRD
NeRD ( 49 ) 09-12-2021 11:05
Als ik de series S zou winnen zou ik als eerste Psychonauts 2 spelen. Het eerste deel is 1 van mijn favoriete spellen.
avatar van Pallie
Pallie ( 624   2) 09-12-2021 11:06
Als ik een series s zou winnen, zou ik direct Forza horizon 5 gaan spelen. En ben erg benieuwd naar halo!
Dit zou mijn eerste Xbox zijn, twijfel al poosje over een Xbox vanwege het mooie gamepass!

Succes allemaal! Erg toffe prijsvraag dit, ga zo door!
avatar van Ggangoe
Ggangoe ( 38 ) 09-12-2021 11:06
Als ik een XBOX Series S zou winnen, dan zou ik meteen HALO INFINITE spelen, de franchise dat XBOX succesvol heeft gemaakt.
avatar van Mrpepper
Mrpepper ( 19 ) 09-12-2021 11:06
Ik zou met de Xbox Series S weer terug duiken in de oude doos. Dankzij de top backwardse ondersteuning, zou ik allemaal klassiekers doen. Eentje die ik hoog op me lijst heb staan is de Rare replay collection!
avatar van Youmademeseeit
Youmademeseeit ( 730   1) 09-12-2021 11:07
Wat een leuke prijsvraag weer! Als ik een Xbox series S zou winnen, zou het eerste spel wat ik zou spelen Forza Horizon 5 zijn. Dat spel is natuurlijk gemaakt voor de nieuwe Xbox, dus lijkt me een perfecte start om te zien wat de nieuwe console te bieden heeft
avatar van TurboR-GT
TurboR-GT ( 526 ) 09-12-2021 11:09
Als ik een Series S zou winnen, dan zou Forza Horizon 5 de eerste game zijn. Gewoon omdat die niet op mijn PS5 te spelen is, maar het lijkt me echt wel een toffe racer!
avatar van Mhwkessels
Mhwkessels ( 27 ) 09-12-2021 11:10
Ik zou dan eerst voor Forza Horizon 5 gaan. De laatste wat ik gespeeld heb waren op de Xbox360 en deze waren geweldig, dus ik ben benieuwd hoe de game tegenwoordig speelt.
avatar van Damiba
Damiba ( 24 ) 09-12-2021 11:12
Als ik zou winnen, zou ik als eerst cod vanguard spelen. Naast de gameplay, ben ik ben erg benieuwd naar de nextgen graphics!
avatar van Kandiflip
Kandiflip ( 145 ) 09-12-2021 11:12
Als ik een Xbox Series S zou winnen, dan zou ik beginnen met Halo Infinite! Samen met de gamepass, zou ik vervolgens allerlei games (hopelijk in de toekomst Ubisoft games) uitproberen!
avatar van Jdc
Jdc ( 236   1) 09-12-2021 11:13
Als ik een xbox series S zou winnen dan zou ik Halo Infinite spelen. Want wat speel je anders op een Xbox? Oh ja Psychonauts 2 natuurlijk!
avatar van MajorImpact
MajorImpact ( 9 ) 09-12-2021 11:16
Super prijs vraag heel Nice ! Ik zou Halo zeggen tegen de series S
En beginnen halo ook te kunnen spelen. Lijkt me super tof.
avatar van Jhuising
Jhuising ( 38 ) 09-12-2021 11:17
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik eerst Halo Infinite gaan spelen omdat dit mij terugdenkt naar vroeger toen de eerste XBOX uit kwam en de eerste halo compleet grijs gespeeld hebben.
avatar van PsnTheCh4oZZzz
PsnTheCh4oZZzz ( 236   1) 09-12-2021 11:18
Ik zou gaan voor Forza Horizon 5. Eens kijken of dat echt zoveel beter is dan Gran Turismo. Zou voor mij meteen de eerste Xbox zijn.
avatar van Jigsaw
Jigsaw ( 2426 ) 09-12-2021 11:21
Als ik een Series S zou winnen dan zou ik voor FH 5 gaan, daar ben ik zo benieuwd naar
avatar van MF GRANDI
MF GRANDI ( 12 ) 09-12-2021 11:22
Ik zou direct Halo Infinite spelen! Mijn computer trekt de game niet meer zo lekker, en een legendarische shooter als Halo speelt heel lekker op een console!
avatar van Jheronimus
Jheronimus ( 56   7) 09-12-2021 11:22
Als ik een Xbox Series S zou winnen ...zou ik Halo: The Master Chief Collection spelen; aangezien ik nog nooit een Xbox heb gehad en Halo nooit heb gespeeld!
avatar van Nightshade
Nightshade ( 1183 ) 09-12-2021 11:23
Weinig origineel, maar mijn eerste game zou Halo: The Master Chief Collection zijn, als ik de console win. Heb Halo nooit gespeeld, dus dit zou de perfecte manier zijn om aan te reeks te beginnen.
avatar van Glenn10101
Glenn10101 ( 39   1) 09-12-2021 11:24
Ik zou Halo Infinite gaan spelen, heb tot op heden nooit een Xbox in bezit gehad en zou het wel eens willen proberen
avatar van Miesie
Miesie ( 2304   2) 09-12-2021 11:25
Ik zou uiteraard Halo spelen op de bank. Op pc speel ik hem al, maar op de bank is toch net even een stukje relaxter
O, en Battletoads natuurlijk. En fortnite voor mijn zoontje. Hij speelt hem op de switch, maar dat kan eigenlijk echt niet meer.
avatar van Yue
Yue ( 2664   1) 09-12-2021 11:27
Ik zou hem doorschuiven naar mijn zusjes, en dan wordt het waarschijnlijk Minecraft
avatar van Leggies2020
Leggies2020 ( 5 ) 09-12-2021 11:27
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik als eerste Senua's Saga: Hellblade II willen spelen. Helaas gaat dat nog niet dus zou ik me met alle liefde op Gears 5 en daarna op Halo Infinite storten! De vroegere delen heb ik met veel liefde op oudere Xboxen gespeeld.
avatar van YdieresiS
YdieresiS ( 395 ) 09-12-2021 11:27
Ik zou Forza Horizon 5 gaan spelen. Deze gameserie is goed in het weergeven van auto's en omgevingen en ik als PlayStation gamer moet deze reeks steeds missen. Waar we Gran Turismo hebben, lijkt me Forza gewoon veel leuker om te spelen omdat dit meer in multiplayer gespeeld kan worden op een grote open wereldkaart. Ik zou dus bij het winnen van de Series S deze game flink aan de tand voelen omdat ik die tot nu toe heb moeten missen op de PlayStation.
avatar van Naturalpanic
Naturalpanic ( 38 ) 09-12-2021 11:28
Ìk zou halo infinite spelen natuurlijk! ben een grote halo fan. Splitscreen halo 1 op de xbox was altijd leuk.
avatar van Rasblackfire
Rasblackfire ( 302 ) 09-12-2021 11:29
Ik zou denk ik graag weer eens een call of duty game willen spelen! Vroeger had ik altijd consoles (nu alleen nog maar een switch ) en speelde ik uren, dagen, maanden call of duty en dat mis ik wel.
Dus ik zou als eerste de nieuwe COD willen proberen: vanguard! Denk dat mijn man dit ook helemaal geweldig zou vinden.
Maar natuurlijk lijkt het mij ook erg vermakelijk om door de game pass bibliotheek te scrollen en van alles uit te proberen.
ennnn uiteindelijk hogwards legacy er op spelen in de toekomst
Dus hopelijk gunt de Media Markt Kerst-Klaas ons deze toffe console <3
avatar van Bart87
Bart87 ( 165   1) 09-12-2021 11:29
Met een Xbox series S in huis zou ik een moeilijke keus hebben tussen de nieuwe Halo en Forza 5.
Beide series gespeeld op de 360, maar sinds eigenlijk geen Xbox meer gehad.
Deze zou zeer welkom zijn!
avatar van ZoMaFf
ZoMaFf ( 16 ) 09-12-2021 11:29
Als ik een Xbox Series S zou kopen (of winnen), dan zou ik beginnen met Forza. Die game ziet er gruwelijk uit en lijkt me de perfecte racer om op deze console te spelen. Daarnaast bulkt GamePass van de titels die ik ooit nog wil spelen, aangezien ik nog nooit een XBox heb gehad..
avatar van Ice-T
Ice-T ( 1091 ) 09-12-2021 11:30
Als ik een series S zou winnen zou ik als eerste brawlhalla erop spelen. De series S is door zijn gewicht en compactheid een ideale console voor onderweg. Dus zou er zoveel mogelijk local coop spellen opzetten en mee naar vrienden nemen. Als de halo infinite coop uit is die natuurlijk ook.
avatar van Marty84
Marty84 ( 2045   6) 09-12-2021 11:30
Als ik de XBOX Series S zou winnen zou ik aan de XBOX variant van GoW willen beginnen.
Heb namelijk bijna alle Playstation Gow's gespeeld dus dan kan die van de XBox ook wel.

avatar van Thijsknvb
Thijsknvb ( 768 ) 09-12-2021 11:30
Allereerst de halo mcc. Dan is het verhaal weer even opgefrist. Maar uiteraard zou ik het liefst eerst halo infinite willen spelen. Lees veel goeds in de reviews en dat de game weer een beetje terug gaat naar zn roots. Stiekem ook wel zin in FH5 dus het zou zeker nog keuzestres kunnen worden...
avatar van ElCheapo
ElCheapo ( 17242   14) 09-12-2021 11:31
Ik zou de Series S bij m'n thuiswerkplek neerzetten en dan waarschijnlijk Halo Infinite tussendoor gaan spelen, en een hoop games van Gamepass.
avatar van Geert27
Geert27 ( 67 ) 09-12-2021 11:33
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou direct de nieuwe FIFA 22 kopen. Hopelijk beleven we nog eens een échte next-gen FIFA op deze mooie next-gen gaming console!
avatar van MarvelousMax
MarvelousMax ( 6043 ) 09-12-2021 11:33
Halo Infinite, mn pc kan m niet aan
avatar van NightyNite
NightyNite ( 83 ) 09-12-2021 11:34
Ik zou de Xbox Series S gebruiken om heerlijk aan de slagff te gaan met Marvel's Guardians of the Galaxy. Heerlijk de ruimte verkennen met de humor van Starlord en zijn crew. Lekker actie en (slechte?) aliens afknallen en genieten van de prachtige ruimtes op de Xbox Series S. Dat natuurlijk allemaal onder het genot van de heerlijke soundtrack van Guardians of the Galaxy. Never Gonna Give You Up!
avatar van R00tz
R00tz ( 88 ) 09-12-2021 11:34
Allereerst natuurlijk een hele fijne console om te kunnen winnen, deze kun je gewoon netjes bij je tv neerzetten (ik kijk naar jou ps5).
De Halo serie heb ik zelf nooit intensief gespeeld, dus daar zou ik me als eerst aan wagen.
avatar van Robinvl166
Robinvl166 ( 5 ) 09-12-2021 11:35
Als ik de Xbox Series S zou kopen (of winnen) zou ik - cliché - beginnen met Halo Infinite. Ik ben na de Xbox 360 op Playstation overgestapt en heb sindsdien alles wat met Halo te maken heeft, moeten missen. Ik heb de games echter altijd fantastisch gevonden, dus dat is heel jammer. Hetzelfde geldt voor de Gears of War franchise, dus die zou ook hoog op de lijst staan. Genoeg te spelen dus!
avatar van Heliosfive
Heliosfive ( 357 ) 09-12-2021 11:35
De Series S zou ongeopend doorgaan naar mijn broertje. Hij is net uit huis en begonnen met studeren, dus hij kan de afleiding goed gebruiken. Daarna zouden we veel contact houden door vette online co-op games te spelen. Te beginnen met Gears 5!
avatar van Arno
Arno ( 36 ) 09-12-2021 11:36
Ik zou wel eens willen zien wat deze Xbox series S kan. Tot nu toe alle Xbox versies in bezit gehad, behalve deze Next Gen
avatar van Tristram
Tristram ( 1 ) 09-12-2021 11:37
Als ik de Xbos Series S zou winnen zou ik als eerste Sea of Thieves spelen. Ik heb het genoegen gehad dit spel eens te spelen en ik zou het heerlijk vinden de avond door te brengen op mijn boot. Lekker de zee bevaren, kanonnen af te schieten; Megalodons, Skeletons, Forts en Ashend Lords te bedwingen en mij een volleerde Jack Sparrow te wanen.
avatar van EddieEdson90
EddieEdson90 ( 29 ) 09-12-2021 11:39
Mocht ik de Xbox Series S winnen zou ik Outriders spelen via Game Pass. Mijn vrienden zitten me altijd te dollen dat ik alleen games op de Nintendo en Playstation speel, dus ik was eindelijk overstag gegaan en had een jaar Game Pass afgesloten om met ze mee te kunnen spelen op mijn laptop.

We hebben er al flink wat avonturen op zitten met z'n 3en in Outriders, totdat mijn laptop het had begeven afgelopen weekend Nu kan ik dus een tijdje niet meer meedoen met jagen op aliens en legendarische loot.

Jullie zouden mij en m'n vrienden daarom heel blij maken zijn met zo'n Xbox Series S!
avatar van Raphaël88
Raphaël88 ( 43   2) 09-12-2021 11:40
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik beginnen met Forza Horizon 5 te spelen. De Forza series staat bekend op de geweldige, actievolle open wereld races met fantastische graphics. Dit is een van de series die ik mis op PlayStation. Naast Forza ben ik heel nieuwsgierig naar heel wat andere (ook oudere) Xbox exclusives. Denk hierbij aan Fable, Gears of War en Halo. Iedereen succes met deze prijsvraag!
avatar van Curapica
Curapica ( 1328 ) 09-12-2021 11:40
Ik zou verder gaan met de Gears franchise.
Eerste 3 delen gespeeld op de 360 toen der tijd en de latere delen heb ik eigenlijk nooit gespeeld, ik zou hier meteen in gaan duiken en misschien pak ik de eerste 3 er ook wel meteen bij
avatar van Rane3005
Rane3005 ( 217 ) 09-12-2021 11:41
Ik zou weer even nostalgisch het verleden induiken en de hele halo serie doorkruisen in mijn donkere mancave. Dat worden avondjes en nachten genieten. Wie wil er een livestream via twitch? Wanneer ik win gaat deze er komen! Budgy Halo Marathon 😬 zin in!!!!!
avatar van Htbaa
Htbaa ( 10728   1) 09-12-2021 11:45
Bij de reveal van Battlefield 2042 dacht ik: "Ja! Daar koop ik een Xbox Series X of S voor". Maar die viel wel heel erg tegen :-(. Gelukkig is daar Halo Infinite. En alhoewel die prima speelt op mijn Xbox One S is het nu wel tijd voor een upgrade. Oh ja, en de laadtijden van Forza Horizon 5 schijnen op de Series véél beter te zijn dan op de One :-).
avatar van Ekfad
Ekfad ( 679   4) 09-12-2021 11:45
Xbox is Halo en raadt eens welke game net is uitgekomen?

Die zou ik dus als eerste spelen hier op.
avatar van Paperboy
Paperboy ( 259   1) 09-12-2021 11:46
Elke keer als ik Forza Horizon 5 voorbij zie komen wil ik die game zóóó graag spelen. Prachtige graphics en een open wereld, lekker cruisen, lijkt me fantastisch. Mooi om er op deze manier een kansje op te maken
avatar van Vuurtoren
Vuurtoren ( 418 ) 09-12-2021 11:46
Ik zou kiezen voor Forza Horizon 4. Ben nog nooit in Engeland geweest en dat is nu ook nog eens moeilijker geworden met die Brexit en ik ben ook geen vakantiebeest en wil niet vliegen of varen (trein zou nog kunnen). Met de game kan je toch een beetje van Engeland meekrijgen.
avatar van Psychopill
Psychopill ( 107 ) 09-12-2021 11:47
Dat zou voor mij Forza Horizon zijn. Na die gameplay video's en de goede reviews wil ik mij wel weer eens aan een racegame wagen (no punt intended)!
avatar van Chewbaka
Chewbaka ( 1278   2) 09-12-2021 11:47
De originele Xbox en Xbox 360 waren de enige Xbox consoles die ik in bezit heb gehad. Aangezien ik super graag Halo Infinite wil proberen, zou ik beginnen met de Halo: The Master Chief Collection, om de gehele storyline van begin tot eind te kunnen doorlopen! En daarnaast hoop ik ook Fable weer eens te kunnen opstarten, vroeger erg van genoten.
avatar van RoyHK
RoyHK ( 11 ) 09-12-2021 11:50
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik hem gebruiken voor de komende exclusieve games zoals The Outer Worlds 2, Hellblade 2 of (wanneer ze uitkomen) de volgende Elder Scrolls en Fallout games. Daarnaast zou het leuk zijn om de oude Xbox exclusieve games zoals de Halo franchise of de Gears of War te kunnen spelen aangezien ik nog nooit een Xbox heb gehad.
avatar van Revin
Revin ( 27   2) 09-12-2021 11:50
Forza Horizon 5. Volgens vele de beste arcade racer serie. Ik ben erg benieuwd!
avatar van Taha
Taha ( 118 ) 09-12-2021 11:50
Ik heb nog nooit een Xbox gehad, dus Halo Infinite zou ik sowieso als eerste spelen!
avatar van Gamy
Gamy ( 3267   10) 09-12-2021 11:51
Heel graag! Ga zeker Halo spelen, is goede game.
avatar van Argonius
Argonius ( 166 ) 09-12-2021 11:52
Ik zou beginnen met Battlefield 2042. Was altijd al een BF fan en om van de nieuwste het meeste te genieten moet je ook een next gen console hebben natuurlijk.
avatar van Seqbas
Seqbas ( 22 ) 09-12-2021 11:55
Als ik een Xbox Series S zou winnen, dan zou ik als eerste de nieuwe Halo Infinite gaan spelen. Vroeger op de eerste Xbox dit spel helemaal kapot gespeeld. Vooral multiplayer gedaan. Het lijkt me dan ook erg leuk om deze herinneringen / ervaring weer opnieuw te beleven op de nieuwe xbox.
avatar van Sjoek
Sjoek ( 26 ) 09-12-2021 11:59
Als ik een xbox series s zou winnen, zou voor mij zonder twijfel forza horizon 5 de game om te spelen zijn. Wat ziet dat er mooi uit en ik lees alleen maar positieve berichten over die game.
avatar van AngeloG
AngeloG ( 2580 ) 09-12-2021 12:00
Ik zou beginnen met Halo en Forza! Lekker racen en spaceshooten.
avatar van Dancepack
Dancepack ( 18 ) 09-12-2021 12:01
De Ori games zouden bovenaan het lijstje staan. Altijd benieuwd naar geweest, maar tot nog toe geen geschikte hardware tot mijn beschikking gehad om ze te proberen.
avatar van Karbas
Karbas ( 9 ) 09-12-2021 12:03
Als ik een Xbox Series S win zou ik zeker de Halo games eens willen spelen. Deze heb ik nooit gespeeld en met de nieuwe Infinite is het een mooie gelegenheid om meteen de eerdere delen op te pakken.
avatar van MasterSS
MasterSS ( 2761   4) 09-12-2021 12:04
Back 4 Blood natuurlijk. Niets heerlijker dan met een groepje al die zombies aanpakken!
avatar van Riquelme
Riquelme ( 2414 ) 09-12-2021 12:05
Als ik een Xbox S zou winnen zou ik waarschijnlijk eerst flauwvallen, omdat ik daadwerkelijk heb gewonnen en vervolgens Halo gaan spelen.
avatar van MBMA
MBMA ( 171   1) 09-12-2021 12:08
Als ik een Xbox Series S zou winnen ga ik FORZA HORIZON helemaal plat spelen!!!!!!!!
avatar van Echidgna
Echidgna ( 1069   1) 09-12-2021 12:09
Ik denk dat ik Blinx The Time Sweeper zou opstarten. Nooit gespeeld en ben eigenlijk stiekem wel benieuwd naar dit doldwaze kattenspel :-P.
avatar van Defl
Defl ( 921 ) 09-12-2021 12:09
Ik zou hem direct verkopen en van het opgeleverde geld met een groeispurt doorsparen naar een series X.
avatar van Jaykay87
Jaykay87 ( 10 ) 09-12-2021 12:13
Als ik zou winnen zou ik Halo Infinite gaan spelen. Zeker nu de recensies zo positief zijn kan ik niet wachten om het te spelen!
avatar van NdiaNL
NdiaNL ( 11 ) 09-12-2021 12:16
ls ik een xBox Series S zou winnen, zou ik naast de halo franchise, veel couch coop spellen spelen als Rocket League, It takes two en meer. Dit zijn toch spellen waar je samen het meeste plezier aan beleeft aangezien je samen in een team zit en elkaar moet helpen . Tenzij je tegen elkaar speelt, dan ben ik altijd de beste *kuch*
avatar van XacyX
XacyX ( 2 ) 09-12-2021 12:22
Zodra ik een Xbox Series S heb, ga ik volledig voor Gear 5. Om me daarna in de andere exclusives te gooien!
avatar van -marco-
-marco- ( 1033   3) 09-12-2021 12:22
Als ik win ga ik Forza Horizon 5 tegen mijn vrouw spelen ;(
avatar van JimboJones
JimboJones ( 12 ) 09-12-2021 12:22
Als ik een Series S zou winnen dan zou ik eerst gaan ronddwalen in de gamepass omgeving, gelijk een jaarabonnementje. Beginnen met I am fish, Halo en Forza horizon.
avatar van Siadais
Siadais ( 126 ) 09-12-2021 12:23
Forza Horizon 5. Tijd om weer een keer te racen.
avatar van Evil_lemon
Evil_lemon ( 231 ) 09-12-2021 12:23
Sowieso zou ik forza horizon gaan spelen! Een playstation heb ik, dus ik mis vooral de exclusieve xbox games, en een lekkere arcade racer ontbreekt zeker, dus die zou ik graag spelen!
avatar van Super_veloce
Super_veloce ( 62 ) 09-12-2021 12:25
Forza horizon 5. Cars are love, cars are life.
avatar van KruimelhaterNL
KruimelhaterNL ( 584 ) 09-12-2021 12:26
Ik zou met de Xbox Series S gelijk Gamepass aanschaffen zodat ik gelijk alle toppers van dit najaar kan meepakken! Zoals Halo Infinite, Forza Horizon 5 etc.
avatar van Darkskedar
Darkskedar ( 377 ) 09-12-2021 12:27
Ori And The Will of the Wisps lijkt me geweldig, deel 1 was al een super mooie game. En ook couch coop is altijd fun, It Takes Two lijkt me perfect daarvoor.
avatar van VPB
VPB ( 62 ) 09-12-2021 12:31
Go halo
avatar van Kloes
Kloes ( 5468 ) 09-12-2021 12:31
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik sowieso de Gears of Wars reeks weer willen spelen ... de reden waarom ik destijds een Xbox heb aangeschaft, toentertijd bij de Free Record Shop!

Pure nostalgie dus
avatar van OmegaSpear
OmegaSpear ( 2 ) 09-12-2021 12:32
Halo Infinite, en als ik die niet kan krijgen Forza Horizon 5. Halo is de flagship title van de Xbox, Ik heb nooit een Xbox gehad en zou graag zien wat de hype of Halo is all about.
avatar van WizardAnon
WizardAnon ( 18   1) 09-12-2021 12:32
Als ik er een zou winnen zou ik zeker Halo spelen want de laatste keer dat ik Halo heb aangeraakt was op een 360 en dat was toch wel even geleden
avatar van Berrug
Berrug ( 117 ) 09-12-2021 12:32
Ik zou toch voor Halo infinite gaan. Het lijkt al oneindig lang geleden dat ik een Halo game opgestart heb.
avatar van Patrickpatrick
Patrickpatrick ( 296   1) 09-12-2021 12:34
Met de Series S zou ik toch echt wel voor Gears 5 gaan! Nooit gespeeld dus wil ik zeker eens doen!
avatar van Vechtarend
Vechtarend ( 305 ) 09-12-2021 12:38
Heel vet.

Zal halo, flight simulator en horizon gaan freaken.
Ipv kerstdagen gamingsdagen
avatar van DBMaffe
DBMaffe ( 27 ) 09-12-2021 12:39
Als ik win ga ik als eerste Halo: Infinite spelen gevolgd door alles wat mijn Game Pass nog meer te bieden heeft.
avatar van Dutchy98
Dutchy98 ( 51 ) 09-12-2021 12:40
Met een Serie S zou ik eindelijk eens Fable 2 kunnen spelen door middel van de Game Pass. En in de toekomst natuurlijk Fable 4
avatar van AReFeS
AReFeS ( 147 ) 09-12-2021 12:41
Als ik een Xbox Series S zou winnen zal ik als eerste Psychonauts spelen.
Deze game was ik aan het spelen op mijn PS2, maar heb ik nooit kunnen afmaken omdat mijn PS2 de disc niet meer kon lezen. Nu is dus een ideaal moment om deze geweldige game alsnog te kunnen spelen.
avatar van Markderoos
Markderoos ( 258 ) 09-12-2021 12:41
Ik zou de games uit de Assassin’s Creed serie aanschaffen. Dit omdat ik deze generatie tot nu toe een Nintendo-only gamer ben en dus deze next gen games mis die wel beschikbaar zijn op X-Box.
avatar van Bandicool
Bandicool ( 159 ) 09-12-2021 12:41
Als ik de Serie S zou winnen dan zou ik toch voor forza gaan en met de gamepass voor fable gaan.
Vroeger op de 360 fable gespeeld en toch wel een game in mijn top 5 en voor Forza tja de beste race game op dit moment toch?
avatar van Lucaskid
Lucaskid ( 49 ) 09-12-2021 12:41
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik eerst Halo Infinite gaan spelen omdat ik weer zin heb in een nieuwe halo!
avatar van Rheliace
Rheliace ( 9 ) 09-12-2021 12:42
Mocht ik de Xbox Series S winnen zou ik eindelijk wel eens Sea of Thieves downloaden! En natuurlijk voor de Game Pass gaan, ideaal om tijdens de feestdagen toch nog een beetje te kunnen ontspannen…
avatar van DanteTheDutch
DanteTheDutch ( 26 ) 09-12-2021 12:44
Halo infinite. Na het mindere 4 en 5 wel zin in.
avatar van Defcom580
Defcom580 ( 21 ) 09-12-2021 12:45
Als ik een Xbox Series S zou winnen Halo Infinite er op gaan spellen wand daar op hebben lang op moet wachten
avatar van Teravexis
Teravexis ( 343 ) 09-12-2021 12:45
100% lekker languit op de bank liggen en Forza spelen na een lange dag klinkt fantastisch. Game Pass kan ik dan al helemaal niet meer links laten liggen
avatar van DanteTheDutch
DanteTheDutch ( 26 ) 09-12-2021 12:45
Halo infinite. Na deel 4 en 5 die minder waren eindelijk weer een goede halo.
avatar van Gouverneur
Gouverneur ( 21 ) 09-12-2021 12:45
mocht ik winnen ga ik zeker voor halo serie gaan
avatar van CorePrideX
CorePrideX ( 7760   18) 09-12-2021 12:46
Als ik een Series S zou winnen, dan zou ik hem geven aan mijn oom. Die is jammer genoeg bed gebonden na een auto ongeluk een paar maanden geleden. Dus om deze winter door te komen met hem samen Halo infinite te spelen.
avatar van Deathnote666
Deathnote666 ( 53 ) 09-12-2021 12:46
Mocht ik de Xbox series S zou winnen dan gaat het zeker Halo Infinite worden. Halo was ook mijn eerste game op de orginele Xbox.
avatar van 0daro0
0daro0 ( 193 ) 09-12-2021 12:47
Als ik de (S) van de Ker(S)tman zou winnen dan zou ik als eerste toch voor Halo kiezen, niet die van de Formule 1! Ik heb Halo nog nooit gespeeld dus met deze klas(S)bak zou dat wel goed moeten komen.
avatar van Malistix
Malistix ( 1383   2) 09-12-2021 12:47
Mocht ik winnen gaat deze naar mij neefje, spaart al een jaar voor een videokaart en het bedrag dat hij moet sparen loopt steeds op. Met een series s en gamepass kan hij gamend sparen en kunnen we samen gamen, win win Halo en it takes two multiplayer zou het zeker worden!
avatar van Colonski
Colonski ( 51 ) 09-12-2021 12:48
Als..... ik de prijs zou winnen dan zou ik XBOX exclusieve games gaan spelen omdat ik dat nog nooit heb gedaan; alleen PS gehad. Ik twijfel tussen Halo Infinite and the nieuwe Forza, alle twee met veel lof trompetten gereviewd. Maar goed, eerst maar winnen

Cheerio Tweakers
avatar van Pizzadealer
Pizzadealer ( 178   2) 09-12-2021 12:52
Cue Halo muziek! Absoluut het verhaal van de Master Chief verder beleven
avatar van Bart1622
Bart1622 ( 1039 ) 09-12-2021 12:52
Een series S voor mijn vriendin, zodat ik weer op mijn series X kan😂
avatar van Notice
Notice ( 76 ) 09-12-2021 12:52
Pfoeh, dat is geen makkelijke keuze. Forza Horizon 5 en Halo Infinite zouden het meest voor de hand liggen, maar ik zou denk ik gaan voor Fable Anniversary. Heb zo’n warme herinneringen aan die game op de eerste Xbox, lijkt me fantastisch om me daar weer eens in onder te dompelen
avatar van Arieman
Arieman ( 640 ) 09-12-2021 12:53
Met de series S zou ik zeker voor halo gaan
avatar van Jochemb
Jochemb ( 633 ) 09-12-2021 12:53
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik Forza Horizon 5 gaan spelen. Moet me nu echt inhouden om er niet mee te beginnen op mijn oude Xbox. Maar ik wacht toch liever op het moment dat ik het kan spelen op een console met wat meer paardenkracht.
avatar van EelBGlie
EelBGlie ( 104 ) 09-12-2021 12:54
Mocht ik deze geweldige console winnen, zou ik hem aan een goede vriend geven die krap bij kas zit. En met Halo erbij, want dat hoort gewoon bij een nieuwe Xbox! Dan weet ik dat we samen kunnen blijven spelen, ook met next gen games.
avatar van DocGroove
DocGroove ( 507   2) 09-12-2021 12:54
Waarschijnlijk eerst Halo Infinite
avatar van Fpsbig
Fpsbig ( 374 ) 09-12-2021 12:55
Als ik een Xbox zou winnen zou ik zeker voor halo gaan. Halo speelde altijd fantastisch op de Xbox en ik zou de nieuwste telg graag een kans geven daarnaast ben ik altijd erg blij met single en multiplayer shooters dus kan ik met Halo onmogelijk de fout in gaan .
avatar van Juggernaut
Juggernaut ( 2 ) 09-12-2021 12:55
Als ik een series S zou winnen begin ik met de GTA Trilogy: Definitive edition. Dit zodat ik, na me 30 min kapot te hebben geërgerd aan de kwaliteit, Halo Infinite kan starten en de game nog geweldiger ervaar dan dat ik had gedaan als ik direct met Halo Infinite was begonnen.

Dingen zijn immers nog beter als hetgeen wat ervoor kwam erg slecht is
avatar van Lennius
Lennius ( 39 ) 09-12-2021 12:56
Als ik hem zou winnen zou ik Halo Infinite willen gaan spelen!! De Halo games zijn al sinds jaar en dag mijn favo XBOX games!!
avatar van Digibetus
Digibetus ( 86   1) 09-12-2021 12:57
Samen met mn dochtertje van 5 de lego games spelen.
avatar van Ramzaz
Ramzaz ( 88 ) 09-12-2021 12:57
Ik zou direct Forza Horizon 5 downloaden en daarna alles zo aansluiten zodat ik met racestuur en shifter kan spelen.
Heerlijk door Viva La Mexico crossen en te genieten van het goede weer daar ten opzichte van het weer hier in Nederland.
avatar van Hupegel
Hupegel ( 759 ) 09-12-2021 12:58
Als ik een Series X zou winnen, dan zou ik Timesplitters Future Perfect gaan spelen. Net nieuw digitaal te krijgen via de laatste serie backwards compatible games. Pure nostalgie en nog steeds de leukste fps op een console. En al helemaal met 4mensen tegelijk via splitscreen!
avatar van Donselaar
Donselaar ( 500 ) 09-12-2021 12:58
Als i kde Xbox S zou winnen, begin ik met fable spelen. Deel 1 lang geleden op de computer gespeeld met veel plezier, dus nog een aantal delen te gaan.
avatar van Nisitu
Nisitu ( 61 ) 09-12-2021 13:07
Nou, ten eerste gefeliciteerd aan degene die hem gaat winnen. Zo'n geluksvogel ben ik echt niet😅

Maar wat ik sowieso zou gaan spelen is Halo Infinite (hmmm, die heb ik geloof ik al een paar keer voorbij zien komen). Deze heb ik zojuist geïnstalleerd op m'n Xbox One X, maar zou hem natuurlijk willen vergelijken op nieuwere, snellere hardware. Ook zou ik Horizon 5, It Takes Two en Lost in Random zeker weer gaan spelen.
Happy Holidays iedereen.
avatar van CookieDestroyer
CookieDestroyer ( 54 ) 09-12-2021 13:13
Ik zou beginnen de Gears of war saga opnieuw te spelen. Toen ik jaren geleden mijn xbox 360 kocht was Gears mijn eerste game en heb daarna elke game op release gespeeld.
avatar van Ronda
Ronda ( 59 ) 09-12-2021 13:15
Leuke actie weer! Ik zou lid worden van gamepass en denk dan Ori and the Will of the Wisps als eerste spelen. Veel plezier gehad met Ori and the blind forest maar vond dat ie op 1 of andere manier niet fijn liep op de switch. Wss draait het beter op een xbox s
avatar van BasOwner
BasOwner ( 133 ) 09-12-2021 13:15
Dat is zeker een superprijsvraag! Ik hou al een tijdje een schaduw lijst bij van mijn games die ik op de budgetgaming wishlist staan, maar ook in gamepass zitten. Dit zijn games als Yakuza, the outer Words en Jedi fallen order. Deze games zou ik graag als eerst willen spelen.

P.s misschien nog wel een goede toevoeging aan de budgetgaming site dat je in het prijsoverzicht kan zien of de game onderdeel is van gamepass.
avatar van MichielWessels
MichielWessels ( 27 ) 09-12-2021 13:19
Oooh makkie, dat is zonder twijfel Forza Horizon 5. Maarja, moet je wel een Xbox hebben
avatar van Osj
Osj ( 75 ) 09-12-2021 13:20
Damn!!! Can’t believe… wat zal ik spelen… nieuw, oud, retro, next gen!! Te veel keus. Al moet ik zeggen dat ik meteen zal gaan voor Banjo Kazooid en Tooie!! Deze games waren mijn jeugd! En die herleven is iets wat iedereen wilt
Toch??
Dus LETS GO!!
avatar van Drinnian
Drinnian ( 359 ) 09-12-2021 13:21
Ik zou hem waarschijnlijk aanschaffen om starfield of elder scrolls 6 te kunnen spelen, maar aangezien dat nog wel een tijdje duurt zal ik beginnen met Halo infinite. Het is al weer een tijdje geleden dat ik lekker met wat vrienden online een multiplayer game gespeeld heb.
avatar van Roenhoed
Roenhoed ( 84 ) 09-12-2021 13:21
Heel gaaf! Ori and the Blind Forest & Ori and the Will of the Wisps staan bovenaan het lijstje!
avatar van Glawen
Glawen ( 151 ) 09-12-2021 13:32
Als ik de Xbox zou winnen zou ik meteen Forza Horizon 5 kopen. Wat ziet die game er fantastisch uit.

Ik zal zelf niet voor 9 uur ‘s avonds aan gamen toekomen want mijn zoontje is een groot racefan dus aan hem de eer om de game als eerste te spelen.
avatar van Nickachu
Nickachu ( 1078   2) 09-12-2021 13:33
Wat een gave prijs! Ik zou Battlefield 2042 wel willen spelen op de Xbox om zo de grafische pracht te kunnen ervaren. Daarnaast ben ik ook wel erg benieuwd naar Starfield, maar dat zal nog even duren.
avatar van TheLegendofVince
TheLegendofVince ( 1074   1) 09-12-2021 13:34
Als ik de Xbox zou winnen, dan zou ik graag de Halo-serie willen spelen. Niet eerder een Xbox gehad, waardoor het een geheel nieuwe serie voor mij zou zijn. Fingers crossed
avatar van Jerommeke
Jerommeke ( 137 ) 09-12-2021 13:36
Als ik de Series S zou winnen zou ik waarschijnlijk Forza Horizon 5 gaan spelen, of eventueel misschien Halo Infinite
avatar van Punkmachine
Punkmachine ( 220 ) 09-12-2021 13:38
Makkelijke keuze... Halo Infinite op een Xbox series S!
avatar van Jeenj1
Jeenj1 ( 51   2) 09-12-2021 13:39
Waaauw wat een gave prijsvraag, ik doe graag mee! Na de originele xbox en daarna de 360 ben ik overgestapt naar de PS4 - dat was een moeilijke keuze omdat ik erg fan van Gears of War was. Die zou ik dan ook graag weer verder spelen op de Series S! En qua toekomstige games kijk ik uit naar het vervolg op hellblade, wat een game was dat.
avatar van Cab0211
Cab0211 ( 371 ) 09-12-2021 13:39
Als ik zou winnen zou het gaan om Forza Horizon 5, ik ben nooit zo van het racen op F1 na. Maar op de een of andere manier lijkt deze enorm vet!
avatar van Jay_D
Jay_D ( 23   1) 09-12-2021 13:40
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik Forza 5 willen spelen. Lijkt me een toffe game!
avatar van Eschemans
Eschemans ( 27 ) 09-12-2021 13:43
Als ik hem zo winnen / kopen, ga ik gelijk Halo Infinite halen en spelen. Halo blijft goed!
avatar van Wessaflex
Wessaflex ( 25   5) 09-12-2021 13:43
100% zeker Forza Horizon 5!
Ik zou direct met GamePass aan de slag gaan en ook de andere Xbox exclusives downloaden zoals Gears & Halo!
avatar van Vicill
Vicill ( 169   1) 09-12-2021 13:44
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik meteen beginnen met Forza Horizon 5! Ik heb de Game Pass al binnen voor de Xbox One, dus dan kan ik meteen van start met de nieuwste exclusives. Perfecte match ook met de digital only mogelijkheid van Xbox Series S!
avatar van Dionfcu70
Dionfcu70 ( 872 ) 09-12-2021 13:46
Ten eerste wat een super toffe prijsvraag!
Als ik de xbox series S zou winnen, zou ik als eerste gears of war 4 spelen en vervolgens deel 5. Vroeger toen ik de xbox 360 had vond ik deel 1,2 en 3 geweldig en ik zou heel graag deel 4 en 5 willen spelen.
avatar van Bokkie
Bokkie ( 204   1) 09-12-2021 13:47
Vette actie. Ik zou de nieuwe Halo willen spelen, ik heb altijd een playstation gehad en zou wel eens willen kijken waar de hype vandaan komt
avatar van Beem
Beem ( 94 ) 09-12-2021 13:50
Als ik een Xbox Series S zou winnen, ga ik zekers lekker cruisen met Forza Horizon 5. Ben van ellende maar een beetje The Crew 2 aan het spelen, maar FH5 is wel even next level.
avatar van Gamer88
Gamer88 ( 1643   8) 09-12-2021 13:50
Mocht ik de S winnen, dan wil ik als eerste Forza Horizon 5 spelen.
Waarom? Ziet er erg mooi uit en geluid klinkt super.
En tja, Mexicoooo, Mexiiiicoooooo!
avatar van Metalhearty
Metalhearty ( 92 ) 09-12-2021 13:51
Eerste spel wat ik zou spelen is halo infinite.
In mn jeugd veel halo op de xbox en redelijk wat local-multiplayer halo odst op de 360 met vrienden gespeeld. Eens kijken of die nostalgie terug te vinden is in het nieuwe spel
avatar van Timtendo
Timtendo ( 176 ) 09-12-2021 13:55
Als ik zou winnen, dan wordt het 100% Halo infinite spelen. Wat een top game serie is dat zeg!!
avatar van Jeroenfm
Jeroenfm ( 763 ) 09-12-2021 13:55
Ik zou de nieuwe Halo gaan spelen. Ziet er goed uit!
avatar van AliceOz
AliceOz ( 79 ) 09-12-2021 13:56
Ik heb nog nooit een Xbox gehad. Dus als ik de Xbox Series S win heb ik enorm veel om in te halen. Zo wil ik graag aan de slag met Forza Horizon 5, Halo, Hellblade Senua’s Sacrifice en Microsoft Flight Simulator. Daarnaast koop ik direct Xbox Game Pass Ultimate om allerlei spellen te kunnen proberen. Als ik dan toch één game moet kiezen dan kijk ik het meeste uit naar Forza Horizon 5, omdat ik gek ben op racegames en deze er fantastisch uitziet.
avatar van C.w.lam
C.w.lam ( 60 ) 09-12-2021 13:58
Forza Horizon 5! toelichting doet er niet toe, want ik win nooit een prijsvraag.
avatar van DetectivePikachu
DetectivePikachu ( 411   8) 09-12-2021 13:59
Ik zou er Super Mario Odyssey op spelen. Oh wacht… Nee, het wordt Zelda Breath of the Wild… Zit er ook op de Xbox… Donkey Kong dan? Kirby? Allemaal Nintendo en komen niet op de Xbox? Dan is elk spel goed wat ik op de nieuwe Xbox ga spelen!
avatar van Boyzndahood
Boyzndahood ( 30 ) 09-12-2021 14:00
Leuke actie! Ik zou graag op de Series S de nieuwe Warzone willen spelen dat vanaf vandaag nieuw is. Ik zou daarna ook Forza Horizon 5 willen opstarten.
avatar van Montalvo
Montalvo ( 2760   1) 09-12-2021 14:04
Dan zou dat Forza Horizon 5 zijn. Niet zo heel lang geleden heb ik deel 4 helemaal grijs gespeeld. Normaal hou ik meer van sim(cade) racing, maar FH4 is zeer goed bevallen.
avatar van Thomaszki
Thomaszki ( 8 ) 09-12-2021 14:05
Ik zou graag een Series S winnen om ook op mijn werkkamer te kunnen gamen Het eerste spel wat ik zou opstarten is Forza Horizon 5. Waarom? Omdat het mij een hele toffe racegame lijkt. Succes allemaal!
avatar van Chronootje
Chronootje ( 181 ) 09-12-2021 14:07
Ik zou Halo Infinite gaan spelen! Ik heb tot nu toe alle Halo games gespeeld maar voor Infinite is mijn laptop niet sterk genoeg dus zou fantastisch zijn als ik deze op de Xbox Series S zou kunnen spelen!
avatar van Hercule
Hercule ( 5196   2) 09-12-2021 14:09
Ik zou hem aan mijn broer geven om iets terug te kunnen doen voor alles wat hij voor mij doet. Kunnen we samen halo of Forza spelen
avatar van BTB8
BTB8 ( 191 ) 09-12-2021 14:11
Sowieso Forza Horizon 5. Ik vond de eerste Forza Horizon op de 360 geweldig. Heerlijke tussenweg tussen arcade en sim racing en lekker door de open wereld knarren. Ben daarna overgestapt op een PS4 echter, en heb dus volgende Forzas niet meer kunnen spelen. Jammer, want ik kon geen andere racers vinden die me zo lagen als Forza Horizon dat deed. Heb wel een beetje mogen proeven van Forza Horizon 4 op mijn laptop, maar die draaide hem niet zo lekker. Ik heb ook alleen maar veel goeds over 5 gehoord, dus ja, dat is echt wel het eerste dat ik op zou starten.
avatar van NSRZZY
NSRZZY ( 19 ) 09-12-2021 14:11
Poh lastig, ben een ps gamer. Dus sws de exclusives. Nooit halo gespeeld en als liefhebber van racegames moet ik wel forza 5 aanraken.
avatar van Melisza
Melisza ( 746 ) 09-12-2021 14:12
Als ik een Xbox zou aanschaffen ( of winnen ) dan zou ik sowieso de Halo serie spelen!
avatar van Arkkey
Arkkey ( 784   2) 09-12-2021 14:12
Als eerste zou mijn dochter er New Super Lucky's Tale op gaan spelen! In het verleden is ze er op de Switch aan begonnen, maar was toen nog net te moeilijk. Hopelijk nu beter te doen, en met FPS boost zeker een stuk smoother
avatar van Danter0
Danter0 ( 346 ) 09-12-2021 14:14
Als ik een Xbox Series S zou mogen winnen zou als eerst Halo Infinite gaan spelen.

Reden is dat de Halo serie mij op de console heeft laten ondervinden van een echte FPS is. Als daarna de coöp. modus beschikbaar komt gaan we met het gehele gezin genieten van Halo.
avatar van Stefjepayuta
Stefjepayuta ( 77 ) 09-12-2021 14:18
Lekker Halo spelen op de nieuwe Xbox Series S. En natuurlijk de Xbox een nieuw laagje verf geven, Halo Groen
avatar van Blauwehaan
Blauwehaan ( 478 ) 09-12-2021 14:18
Als ik de Xbox had zou ik meteen Halo Infinite gaan spelen, met Forza op een goeie 2e plek. Dat zijn toch de 2 exclusives van Xbox die ik het meeste mis.
avatar van Arjoes
Arjoes ( 136   7) 09-12-2021 14:20
Ik zou maar moeilijk kunnen kiezen tussen Halo Infinite en Forza Horizon 5. Het is voor mij wel even geleden dat ik een Xbox in bezit heb gehad. Dus onwijs benieuwd en zeer welkom als ik de Xbox Series S zou winnen. Wel een te gekke actie van Budgetgaming, MediaMarkt en Microsoft! Fingers crossed.
avatar van Vloetje
Vloetje ( 1834   26) 09-12-2021 14:21
Ik zou Forza wel even proberen voordat ik 'm doorverkoop!
avatar van Marubick
Marubick ( 2 ) 09-12-2021 14:23
Als ik de Series S zou ik Halo Infinite willen doen, daar mijn PC bagger is.
avatar van Samunth
Samunth ( 5 ) 09-12-2021 14:24
Ik kies dan voor Starfield, ik kan bijna niet wachten op de volgende Bethesda game.
avatar van DeGoeisteKaas
DeGoeisteKaas ( 2300   9) 09-12-2021 14:28
Leuke actie. Ik zou direct Flight simulator testen, die werkt helaas niet op mijn One X namelijk.
avatar van 2Wiel
2Wiel ( 10 ) 09-12-2021 14:28
Dan zou ik voor Star Wars Jedi: Fallen Order gaan wanneer ik de Serie S zou winnen.
avatar van EagleAngel
EagleAngel ( 555 ) 09-12-2021 14:30
Als ik een Xbox series S zou winnen zou ik gelijk de game microsoft flight simulator spelen.
avatar van J0p3Y
J0p3Y ( 25 ) 09-12-2021 14:31
Forza Horizon 5!!!
We hebben hier een Playstation 4 pro en zo ongeveer alle racegames die ertoe doen, maar als ik de filmpjes zie die op Youtube voorbijkomen (mijn twee zoons absorberen dat as hell) dan maakt me dat héél nieuwsgierig.
Geniaal hoe dat eruit ziet (ik heb Stunts en NetworkQRally op de PC nog meegemaakt als toppers, ronde wielen, quasi 3D en loopings waren 'je van het'.)
Hier een ideetje waar we vandaan komen: https://youtu.be/StCX9vZUfUA

NB: en dan durven mijn kids zelfs nú nog te beweren dat het er niet realistisch uit ziet! Je zou ze toch een corrigerende tik geven!
avatar van Heymil
Heymil ( 36 ) 09-12-2021 14:33
Als ik het zou winnen zou ik sowieso Halo Infinite helemaal kapotspelen op 120 fps !!
avatar van Stan.zanden
Stan.zanden ( 54 ) 09-12-2021 14:35
Gaaf jongens! Zelf zou ik de remaster van GTA willen spelen, zulke hoge kwaliteit graphics, daar moet je nou eenmaal een bakbeest aan console voor hebben

Nu even zonder grappen, de nieuwe battlefield is de eerste die ik in deze machine zou knallen!
avatar van Ascaapi
Ascaapi ( 16   6) 09-12-2021 14:35
Als ik de xbox series s zou winnen zou ik HALO Infinite spelen terwijl ik wacht op Starfield!
avatar van Laura
Laura ( 683 ) 09-12-2021 14:38
Er zijn erg veel games die ik zou willen spelen, maar als ik er 1 moet kiezen ga ik voor Forza Horizon 5. Aangezien ik de vorige delen ook veel gespeeld heb.
avatar van Lmq
Lmq ( 32 ) 09-12-2021 14:41
Als ik de xbox series s zou winnen zou ik sowieso voor de game pass gaan, wat een dealtje! Maar bovenal voor Halo Infinite. Vroeger het grootste plezier gehad aan alle Halo titels en dit zou ik graag weer herbeleven met de meest recente.
En natuurlijk hopen dat Starfield dan snel uitkomt
avatar van Mako
Mako ( 28 ) 09-12-2021 14:46
Als ik de Xbox series S zou winnen ga ik zeker voor Halo Infinite als echte Xbox exclusive! En dan Starfield zodra deze uitkomt.
avatar van IWitness NL
IWitness NL ( 456 ) 09-12-2021 14:51
Man, wat kan ik mij de eerste Halo als de dag van gister herinneren... Ik kwam bij een vriend die een prachtige Xbox met die X erop en het groen logo had staan, ik kreeg die iet-wat-te-grote controller in mijn handen gedrukt en samen begonnen we aan het avontuur van Master Chief! Fantastich! Toen was ik direct verkocht en heb ik thuis al mijn spaargeld bij elkaar gesprokkeld om een eigen console te kopen (met de S controller ) Sindsdien is Xbox altijd mijn main systeem geweest.

Zonder twijfel zou ik Halo Infinite gaan spelen!
avatar van Suigetsu
Suigetsu ( 80 ) 09-12-2021 14:53
Gamepass afnemen en verder gaan met de Yakuza serie
avatar van Monk
Monk ( 104 ) 09-12-2021 14:56
Ik wil graag Xbox Series S willen hebben, zodat ik oude klassiekers kan spelen zoals Dead or Alive 3 of een potje Halo met m’n familieleden of vrienden. Of een potje Forza Horizon 5 spelen, dat zou wel tof zijn!
avatar van Dudeson
Dudeson ( 205 ) 09-12-2021 15:02
Als ik de Xbox Series S zou winnen, dan is het uiteindelijke doel om deze te gebruiken voor de nieuwe Fable. Hele tijd terug de xbox 360 ook aangeschaft puur om de fable games te kunnen spelen, maar natuurlijk ook meteen spellen zoals gears en andere xbox exclusives.
avatar van Janpieterheijen
Janpieterheijen ( 260   1) 09-12-2021 15:03
Halo Infinite! Is ook de eerste game die ik op de original Xbox had gespeeld. Zou mooi zijn om dat te herhalen op een Xbox Series S
avatar van Reiverdemon
Reiverdemon ( 1182   3) 09-12-2021 15:05
Als ik de xbox series s zou winnen zou ik ten eerste gelijk Game pass halen. En dan natuurlijk Halo infinite spelen!
avatar van Blaxtard
Blaxtard ( 633 ) 09-12-2021 15:07
Ik zou als eerste halo spelen, ik hoor er erg goede verhalen over en heb zelf maar 1 deel kunnen spelen. Het lijkt mij echt fantastisch om de mogelijkheid te krijgen om op een Xbox s te spelen. Ik zou het vervolgens aanvullen met fable of elden ring, omdat ik een echte rpg fan ben.
avatar van Dietz
Dietz ( 62 ) 09-12-2021 15:08
Halo Infinite omdat elke Halo weer top is om te spelen.
avatar van Whyz
Whyz ( 38 ) 09-12-2021 15:09
Mooie actie weer lieve mensen. Ik zou persoonlijk voor Forza horizon 5 gaan voor mij als playstation eigenaar toch wel een gemis wat dat aan gaat.

En ok ok, stiekem ook wel erg benieuwd naar Halo

avatar van BigBoss
BigBoss ( 96 ) 09-12-2021 15:11
Als ik de de Series S zou winnen, zou ik als eerste game Forza Horizon 5 spelen, ziet er schitterend uit en een lekkere arcade racer is altijd top!
avatar van Insomaniac87
Insomaniac87 ( 50 ) 09-12-2021 15:13
Als ik een xbox one zou winnen ga ik als eerste rare replay spelen. Viva pinata weer een keertje spelen.
avatar van Problem6
Problem6 ( 3 ) 09-12-2021 15:14
Halo Infinite, nostaligisch terugdenken aan de eerste Halo
avatar van Vlaggenroof
Vlaggenroof ( 26 ) 09-12-2021 15:19
Als eerste zou ik de XGP aanschaffen, om vervokgens Zoo tycoon te downloaden. Als kind talloze dierentuinen gebouwd, lijkt mij zo gaaf om dit wéér te doen
avatar van Bolswarder
Bolswarder ( 153 ) 09-12-2021 15:20
Als ik de series s zou winnen , dan ga ik forza horizon 5 spelen . lekker rondrijden en ondertussen genieten van het mooie landschap dat mexico te bieden heeft.
avatar van R.D.
R.D. ( 216 ) 09-12-2021 15:20
Ik heb nog nooit een Xbox gehad, maar als ik er 1 zou winnen dan zou ik zeker gaan voor Forza Horizon. Heb al een paar keer getwijfeld om het o.a. voor die game te kopen. Overige exclusives zijn dan een mooie meepakker, maar racegames hebben toch de voorkeur!
avatar van CherryPie
CherryPie ( 3278   1) 09-12-2021 15:22
Ik zou Just Dance 2022 gelijk spelen en losgaan op Boss Witch
We moeten toch wel in beweging blijven tijdens deze ‘avondlockdown’
avatar van Szura91
Szura91 ( 35 ) 09-12-2021 15:24
Als ik een Xbox zou winnen dan zou ik als eerste Halo Infinite spelen. Ik kijk graag The Doc (dr disrespect). En hoe hij het speelt is geweldig om te zien. Dus vandaar mijn keuze! Violance, speed, momentum, let's win this!
avatar van Daredevil90
Daredevil90 ( 51 ) 09-12-2021 15:28
Ik zou graag halo willen spelen vanaf eerste deel en ook de gears of war series. Ben altijd een PS persoon geweest, daarom deze games misgelopen.
avatar van Yoxeblue
Yoxeblue ( 37 ) 09-12-2021 15:28
Als ik een xbox zou winnen zou ik mijn vrouw heel blij maken. Dan hoef ik niet meer achter de pc te gamen in een aparte kamer en kan ik de tv weer terug in beslag nemen. Helaas zal dit wel gtst tijd van mijn vrouw in beslag gaan nemen, maar dat nemen we dan maar voor lief!
avatar van DenXD
DenXD ( 579 ) 09-12-2021 15:29
Halo Infinite. Geweldige game, ben al Halo verslaafd sinds Halo 3 in het Xbox360 tijdperk.
avatar van Rikku
Rikku ( 209   1) 09-12-2021 15:32
Als ik een Xbox zou winnen, zou de eerste game die ik er op speel Starfield zijn. Keek er echt naar uit om die te spelen op de Playstation totdat MS Bethesda overnam... Mijn PC zal helaas te oud zijn om Starfield deftig te draaien.
avatar van Mzzzxxx
Mzzzxxx ( 34 ) 09-12-2021 15:32
Mocht ik dit winnen zou ik per direct beginnen aan Halo Infinite! En dan met terugwerkende kracht the master chief collectie. Zelf ben ik al sinds het begintijdperk van gaming bij heel veel games bekend maar halo staat toch wel bovenaan het lijstje. Hoe beter te spelen dan op de series S!! prachtig kerstcadeau!
avatar van HierRuben
HierRuben ( 135   7) 09-12-2021 15:34
Nog niet eerder een Xbox gehad of over nagedacht wat ermee te gamen. Denk dat ik eerst met Fable begin en ondertussen een aantal exclusives uit ga zoeken.
avatar van Trunx
Trunx ( 1246   7) 09-12-2021 15:35
Als ik de Xbox Series S zou winnen zou ik meteen alle delen van Geros of War spelen. En natuurlijk Forza Horizon 5 en nieuwste Halo.
avatar van LostInBlue88
LostInBlue88 ( 130 ) 09-12-2021 15:37
Ik zou Viva Piñata als eerst spelen, lijkt me super
avatar van Styxit
Styxit ( 9 ) 09-12-2021 15:40
Sowieso Halo Infinite. Halo is de game waar het xbox avontuur ooit mee begonnen is voor mij. Ben heel benieuwd naar dit deel!
avatar van ShiningOrange
ShiningOrange ( 57 ) 09-12-2021 15:42
Ik heb een nieuwe racestoel gekocht, ik zou Forza motorsport willen spelen.
avatar van Logical
Logical ( 490 ) 09-12-2021 15:42
Wat een toffe actie!

Het gave van de Xbox Series S/X is natuurlijk dat je Gamepass kunt gebruiken met toegang tot ontzettend veel mooie games!

Ik zou Guardians of the Galaxy gaan spelen, lijkt me heel tof en ik hou van de humor!
avatar van Geitje
Geitje ( 45 ) 09-12-2021 15:43
ik zou hem graag willen winnen en dan zou ik Forza Horizon 5 gaan spelen ! Ik hou van racen, ben benieuwd hoe lekker dat gaat met de controller ipv met de pijltjes van je toetsenbord.
avatar van Honeytje22
Honeytje22 ( 1 ) 09-12-2021 15:43
Ik zou Guardians of the Galaxy gaan spelen, ben alleen bang dat hij de hele tijd gekaapt wordt door de Kids die minecraft en hello neigbhour gaan spelen.
avatar van Tielo
Tielo ( 121 ) 09-12-2021 15:43
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik eerst Forza Horizon 5 spelen gevolgd door de Fable games want daar heb ik een hoop goeds over gehoord. De Gears of War en Halo delen zou ik ook wel willen spelen, nou ja, meer dan genoeg dus.
avatar van EPMD
EPMD ( 6511   3) 09-12-2021 15:43
Hier ook Halo Infinite. Geen ervaring met de franchise. Maar heb een aantal vrienden die al jaren de MP kapot hebben gespeeld. Dus wat mij betreft het proberen waard
avatar van Membad
Membad ( 50 ) 09-12-2021 15:49
Als ik zou winnen zou ik als eerste Forza Horizon 5 opstarten. Ik hoor dat een hoop mensen hier extreem veel plezier mee hebben. En ik zou meteen twee exemplaren kopen van Halo Infinite om samen met mijn neef weer wat avondjes samen de multiplayer grijs te spelen
avatar van ElectricPurple
ElectricPurple ( 70 ) 09-12-2021 15:50
Mooie actie Nog nooit een Xbox gehad, maar als ik de Xbox Series S zou winnen dan zou ik Scarlet Nexus voor het eerst spelen. Heb sinds de announcement best wel veel interesse in die game, ben vooral erg nieuwsgierig naar het verhaal en de personages.
avatar van Phaross
Phaross ( 1703   24) 09-12-2021 15:51
Als ik zou winnen hoef je hem niet naar mij op te sturen, maar kies ik voor een maatje die heel erg hard werkt. Hij doet al sinds de corona crisis 7 dagen per week bezorgingen op de fiets (oude baan kwijtgeraakt). Hiermee kan hij net rondkomen. Ik ken hem via ons gamegroepje op Whatsapp en heb hem eigenlijk nog nooit in het echt gesproken. Toch beschouw ik hem als een goede vriend. Helaas werkt hij nu zoveel dat we elkaar een stuk minder spreken dan voorheen. Ik gun hem een Xbox veel meer dan mijzelf of mijn kinderen. Daarbij is het een mooie kerstgedachte om niet voor jezelf, maar een ander mee te doen.

De eerste game die we gaan spelen is denk ik Halo Infinite! Ik heb al een Xbox, dus zou heel tof zijn om samen te doen.
avatar van Ivo001
Ivo001 ( 5521   14) 09-12-2021 16:09
Forza Horizon 5 natuurlijk! De beste game van dit jaar volgens Opencritic.
avatar van Rolf1977
Rolf1977 ( 212 ) 09-12-2021 16:11
Als ik hem zou winnen dan zou ik heel graag Forza Horizon 5 willen spelen. Lijkt me machtig. Ben zelf een palystation gamer maar zou hiervoor best een xbox willen hebben. En dan ook gelijk gamepass erbij natuurlijk.
avatar van Rolf1977
Rolf1977 ( 212 ) 09-12-2021 16:11
Sorry dubbel gedrukt op verzenden
avatar van Markieis2
Markieis2 ( 16 ) 09-12-2021 16:12
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik Forza Horizon 5 spelen! Een van de gaafste spellen op dit moment
avatar van Joost80
Joost80 ( 42   1) 09-12-2021 16:13
Als ik een Series S win maak ik iemand anders er blij mee omdat ik al een Series X heb en raad ik die persoon aan om eerst de hele Halo serie te spelen en daarna de Gears serie. En daarna Forza Horizon 5. En daarna.... En daarna.... En daarna....
avatar van MeisterHim
MeisterHim ( 99 ) 09-12-2021 16:13
Zonder twijfel Halo Infinite. Het begon al met Halo op de eerste Xbox waarbij we met vrienden nog vooral via split screen speelden. En de herinneringen na de launch van Halo 3. Direct naar de winkel en daarna een vol weekend gamen. Goede herinneringen die we hopelijk herbeleven met Halo Infinite.
avatar van Koenegoo
Koenegoo ( 10 ) 09-12-2021 16:17
Omdat ik altijd een PS heb gehad, heb ik nooit de kans gehad om een Halo game te spelen. Omdat ik 3000uur in Destiny heb zitten heb ik wel kunnen proeven hoe een Halo game kan zijn. Daarom zou ik meteen beginnen met Halo als ik eigenaar zou zijn van een Xbox series S
avatar van Walkingtall
Walkingtall ( 187   5) 09-12-2021 16:28
Ik zou Riders Republic gaan spelen! Heerlijk met de feestdagen door de bergen bike en skiën! Lekker (Covid) safe en geeft toch een beetje kerst sfeer!
avatar van Patrick1991groot
Patrick1991groot ( 29   2) 09-12-2021 16:30
Ik zelf zou geen Series S kopen en dus doe dan ook niet mee voor me eigen! Ben al in het bezit van PS5. Maar mocht ik een Series S tot me beschikking hebben gehad of er eentje winnen dan zal ik hem inpakken en onder de kerstboom leggen en de console dus cadeau doen aan mijn broertje!

Ik zelf zou graag denk Starfield willen spelen (Mocht dit een must have worden haal ik een Series X volgend jaar voor mezelf). Me broertje zou ik gewoon lekker aanraden om Game Pass te nemen en zelf te ontdekken welke games die wil gaan spelen/proberen. Ik denk dat een van zijn eerste games die die zal gaan spelen Farming Simulator zal zijn.
avatar van Robinjjp
Robinjjp ( 28 ) 09-12-2021 16:30
Als ik een Xbox series S zou winnen dan zou ik direct ori and the blind forest definite edition gaan spelen. Als playstation speler met een oude computer heb ik nooit de kans gehad om deze (volgens mij gruwelijk mooie) game te spelen.
avatar van Yoonaii
Yoonaii ( 153 ) 09-12-2021 16:34
Als ik de Xbox Series S zou winnen, zou ik beginnen met Riders Republic. Ik start Steep nog steeds wel eens op mijn PC op en kan ontzettend van die game genieten. Gewoon heel relaxed een beetje de berg afglijden, met een muziekje op de achtergrond terwijl je geniet van de omgeving. De PC waarop ik hem speel is echter al een hele tijd over zijn beste tijd heen, en hoewel Steep nog goed speelbaar was, durf ik Riders Republic niet meer te proberen op die ouwe lobbes. De Xbox zou het mogelijk maken!
avatar van Cas150
Cas150 ( 441 ) 09-12-2021 16:35
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik beginnen met Hollow Knight. De reden hierachter is dat ik Hollow Knight een erg goed spel vind.
avatar van Tuuttuut
Tuuttuut ( 7 ) 09-12-2021 16:37
Als ik een xbox series S zou winnen zou ik meteen Halo infinite eindelijk kunnen spelen. Als een grote halo fan speel ik graag al deze spelletjes. Ik heb het geprobeerd op mijn laptop te spelen maar die kon het niet aan en begint dan te smelten.
avatar van Coleon
Coleon ( 12 ) 09-12-2021 16:39
Als ik een series s zou winnen zou ik Grounded spelen samen met mijn man. Misschien niet echt een next gen game maar wel een heel veel lol.
avatar van Ronwiel
Ronwiel ( 41 ) 09-12-2021 16:46
Logisch; Forza Horizon 5. Eerste echte next gen game op de Xbox die laat zien wat we de komende jaren aan next gen geweld kunnen verwachten!!!
avatar van Tijn80
Tijn80 ( 133   2) 09-12-2021 16:47
Forza Horizon 5 zou ik graag spelen. FH4 inmiddels helemaal grijs gespeeld. Op de next gen zou natuurlijk helemaal top zijn
avatar van Cephiria
Cephiria ( 208 ) 09-12-2021 16:49
Ik zou Forza Horizon 5 het eerst spelen denk ik. Het ziet er zoooo mooi uit en mijn vrienden zijn er erg positief over.
avatar van Gakkie
Gakkie ( 56 ) 09-12-2021 16:49
De enige Series X/S game die ik nu graag zou willen spelen is The Ascent. Dus kom maar op
avatar van Kuromad
Kuromad ( 283 ) 09-12-2021 16:52
Voor mij ook Forza Horizon 5 als eerste. Toch wel heel erg benieuwd waar de Series S toe in staat is.
avatar van Maggica
Maggica ( 20 ) 09-12-2021 16:56
Als ik een xbox serie s zou winnen dan is het eerste spel wat ik zou spelen Halo Infinite zijn. Gezellig met vrienden offline/online gamen. Het zou echt de perfecte kerstcadeau zijn. Iedereen heel veel succes
avatar van Rdyforwar
Rdyforwar ( 97 ) 09-12-2021 16:59
Ik zou warzone pacific erop spelen. Helaas draait deze niet lekker op mijn xbox one. De game is gisteren geupdate en hebben mijn vrienden en ik al een tal van toffe game avonden bezorgd. Daarnaast ook halo infinite campaign kijk ik heel erg naar uit. Die is ook gisteren uitgekomen op game pass, wat de perfecte combi is met een series s. Ik speel halo al sinds de eerste editie op de orginele xbox en heb super veel zin om deze digitaal op de series s te spelen in mooie kwaliteit!
avatar van Henkskills
Henkskills ( 876   5) 09-12-2021 17:04
Back 4 Blood, Forza en uiteraard Halo. Na al dat Mario karten is het wel eens tijd voor een andere race game! En ik ben uiteraard ook reuze benieuwd wat ze uiteindelijk hebben gemaakt van Halo, na alle ophef en delays.
avatar van Jethunt
Jethunt ( 1339 ) 09-12-2021 17:07
Ik zou heel graag Starfield of TES6 willen spelen! Groot fan van Bethesda. Helaas zijn de games xbox exclusief. Deze xbox winnen zou dan ook een perfecte oplossing zijn!
avatar van Mantra
Mantra ( 226 ) 09-12-2021 17:09
Forza Horizon. Op de OG XBox Veel Forza gespeeld en ook op de 360. Mooi moment om er weer aan te beginnen na een generatie Xbox te hebben gemist.
avatar van Qweridee
Qweridee ( 17   1) 09-12-2021 17:13
Als ik de Xbox one S zou winnen dan zou ik er eerst een Pokemon Gold rom op spelen, heb gehoord dat de Xbox een fantastische emulatie machine is!(heb gewoon een originele Pokemon Gold liggen, dus het mag)
avatar van Largo427
Largo427 ( 1 ) 09-12-2021 17:17
Als ik de Xbox one S zou winnen dan zou ik meteen een weekend lang met mijn beste maten ons opsluiten en alleen maar Halo Infinite spelen.. Vroeger hadden we ook allemaal een Xbox en wat hebben we vaak complete dagen tegen elkaar gegamed Machtig mooi om non stop Halo tegen elkaar te spelen
avatar van Mesa
Mesa ( 453 ) 09-12-2021 17:24
Zelf nooit een X-box gehad, maar als er 1 serie is waarvan ik altijd gebaald heb dat ik hem niet heb kunnen spelen daardoor is het Fable. Ik zou de tijd echt wel door komen met andere titels, maar toch vooral wachten tot Fable 4 uit komt!
avatar van Gertje03
Gertje03 ( 71 ) 09-12-2021 17:25
De enige reden voor een Xbox is Halo uiteraard
avatar van Dappere Doodoo
Dappere Doodoo ( 498   48) 09-12-2021 17:26
(Lost) Judgment. Yakuza games zijn gewoon peak entertaintment
avatar van JustB
JustB ( 143 ) 09-12-2021 17:28
Das makkelijk, Halo Infinite! Bij het eerste Halo deel is mijn game verslaving/ hobby begonnen en nog steeds de meeste fijne en favoriete FPS die ik elk jaar weer opnieuw speel ( de hele Halo serie btw ).Kan niet wachten ook om het nieuwe deel te spelen! Helaas door het verliezen van mijn baan door Corona afgelopen maand ff geen duiten om deze game aan te kunnen schaffen , maar die komt later nog wel weer dan!
Hoe vet zou het dan zijn om hem op deze gruwelijke console te spelen?!

Hopen op een heel klein gelukje dan maar!
avatar van Kingside
Kingside ( 100 ) 09-12-2021 17:32
Wanneer ik de Xbox Series S zou winnen zou ik zeker beginnen met Forza Horizon 5. Ik ben een groot fan van racegames maar doordat ik de afgelopen twee generaties voor de PlayStation ben gegaan heb ik de Forza games misgelopen. De beelden die ik er van zie zien er ontzettend tof uit en zijn al bijna een reden om een Xbox aan te schaffen. Maar hem winnen zou natuurlijk nog een heel stuk mooier zijn!
avatar van Gifgroen
Gifgroen ( 128 ) 09-12-2021 17:36
Halo, je weet wel, dat spel met die grote banner op deze site.
avatar van Gameface
Gameface ( 43 ) 09-12-2021 17:38
Ik zou Yakuza like a dragon en Tales of Arise op de Xbox willen spelen. Heerlijke jrpgs gecombineerd met de beste graphics
avatar van John67
John67 ( 191 ) 09-12-2021 17:40
Mooie actie zeg! Het spel dat ik het eerste zou spelen als ik een XBox Series S win is Halo Infinite. Vroeger een Xbox gehad en me goed vermaakt met de Halo reeks. Overgestapt op de PlayStation omdat nagenoeg alle vrienden die hadden en crossplay nog niet bestond maar het begint nu toch wel erg te jeuken…
avatar van Woody
Woody ( 139 ) 09-12-2021 17:41
Bijna dagelijks speel ik Warzone op de XboxOne en wat ik merk is dat het laden traag gaat. Dus als de Xbox Series S win, dan wordt het speel veel sneller geladen en kan spelen met 120 FPS, waardoor ik hopelijk meer kills kan halen maar ook meer wins.
Daarnaast zou ik COD Vanguard gaan kopen en genieten van de veel betere graphics en veeel kortere laadtijden!
avatar van GeneralDripple
GeneralDripple ( 4 ) 09-12-2021 17:42
Als ik zou winnen xou ik Halo spelen.
Ik bedoel, die is gratis, op een gratis console.
Ultieme manier van budgetspelen...
avatar van PepperPoker
PepperPoker ( 178 ) 09-12-2021 17:43
Mag ik ook toekomstige games opgeven? Ik wacht met smart op de nieuwe Elder Scrolls en die lijkt in elk geval in eerste instantie enkel op de Xbox uit te komen. Lijkt me alleen daarom al heel tot om deze te winnen.

Van wat uit is Sea of Thieves, of de nieuwe Halo Infinite!
avatar van WAckoGun
WAckoGun ( 81 ) 09-12-2021 17:43
Ben voorzien van een Series X, dus hierbij succes voor die anderen!
avatar van Jellevdburg
Jellevdburg ( 3398 ) 09-12-2021 17:50
Als ik een Xbox Series S zou winnen, dan zou ik deze als cadeau aan mijn vader geven. Dit omdat hij altijd voor mij klaarstaat en meer dan zijn best over de afgelopen jaren voor mij heeft gedaan! Ik vind dat hij daarom wel een bedankje heeft verdiend.

Welke game hij dan als eerste zou gaan spelen? Mijn vader is een groot auto- en racefanaat, dus ik schat in dat hij dan wel Forza Horizon 5 als eerste game gaat spelen!

Verder wil ik hem ook wat verder de gamewereld in trekken (ondanks dat hij goed op de hoogte is van alle ontwikkelingen binnenin de gamewereld), wat wel knap is voor zo'n vader zoals de mijne!
avatar van Frax1988
Frax1988 ( 183   2) 09-12-2021 17:51
Als ik een Xbox zou kopen/winnen zou ik sowieso Forza 5 gaan spelen, maar ook een game die ik nog nooit heb aangeraakt en waar al een hele reeks van verschenen is; Gears of War (inclusief tactics want ik hou wel van een tactisch spelletje). Natuurlijk ga ik dan Halo ook zeker proberen en Sea of Thieves!
avatar van This Game
This Game ( 170   1) 09-12-2021 17:56
Cyberpunk 2077 met nextgen patch, witcher 3 heb ik nog op disc, dus die kan er niet in
avatar van Xymie
Xymie ( 207 ) 09-12-2021 17:57
Gamepass installeren en zoveel mogelijk spellen uitproberen. Halo Infinite en Forza 5 staan hoog op m'n lijst, maar The Gunk komt de 16de uit en die lijkt me geweldig. Dus als ik hem na de 16de zou krijgen.
-> Gamepass Abo + The Gunk
avatar van Henshin
Henshin ( 468   5) 09-12-2021 17:58
Ik zou hem weggeven. Mijn neefje wilt graag zo'n ding. Ik heb zelf genoeg aan een PC momenteel.
avatar van GoRightAhead
GoRightAhead ( 61 ) 09-12-2021 18:01
Ik zou It takes two via game pass spelen samen met m'n vriendin!
avatar van Chrispat
Chrispat ( 775 ) 09-12-2021 18:01
Halo infinite!
avatar van Chrispat
Chrispat ( 775 ) 09-12-2021 18:02
Halo infinite!
avatar van Blueping
Blueping ( 597   6) 09-12-2021 18:03
Gears 5 zal ik absoluut als eerst willen spelen.

Gears of War 1 & 2 op de 360 waren mijn eerste immens intense 3PS games. Helaas had mijn 360 RROD. sindsdien nooit meer Xboxen meer gekocht.

Altijd jaloers op de Xboxers geweest als is het alleen om gears, maar om alle big 3 consoles te kopen (plus gaming PC) is een beetje te duur voor me.
avatar van R1R5
R1R5 ( 285 ) 09-12-2021 18:07
Ik zou voor Halo Infinite (Steelbook Edition) gaan, want al sinds de eerste Xbox ben ik Halo fan .
Aangezien de Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition nog lastiger te krijgen is dan een Playstation 5, zou deze Xbox Series S een fantastische optie zijn om de nieuwe Halo toch op de nieuwe generatie te kunnen spelen .
avatar van Geonicus
Geonicus ( 281   1) 09-12-2021 18:07
Ik zou meteen Forza Horizon 5 en Microsoft Flight Simulator willen spelen. Verder wil ik de Xbox gewoon graag winnen, wie niet? 😊
avatar van Grumpmeister
Grumpmeister ( 242 ) 09-12-2021 18:09
Quote:
Naast de gebruikelijk titels zou ik dan Lost Odyssey en Blue dragon gaan spelen :-)
Hele goede keuzes
De backwards compatibility is echt super met de Xbox. Alleen jammer dat Jet Set Radio Future en Magna Carta 2 niet zullen komen

Leuke prijsvraag verder, succes aan degene die meedoen, ik sla 'm zelf over aangezien ik een Series X heb staan.
avatar van Otland
Otland ( 28 ) 09-12-2021 18:17
Ik zou meteen Elder Scrolls Online met alle uitbreidingen installeren en spelen. Nu het wachten op TES6 nog zo lang gaat duren lijkt het me heerlijk om dit online spel te spelen, aanschouwen en ervaren op deze XBox
avatar van Harrypatat
Harrypatat ( 77   1) 09-12-2021 18:19
Wat zou het vet zijn om deze Series S te winnen. Als ik een series S zou winnen, welke game eerst? Pfoe heel moeilijke keuze, Forza Horizon 5 of Halo zouden de eerste twee zijn, waarbij ik denk ik start met Forza na alle lovende verhalen!
avatar van Dr Games
Dr Games ( 438   2) 09-12-2021 18:21
Op een Xbox One S is zoveel te spelen met Gamepass dat ik nu niet direct goed weer waar ik moet beginnen, maar het eerste uurtje is per definitie Daytona USA!

DAYTONAAAAAAAA, LETS GO AWAY! DAYTONAAAAAAAAAAHAAAAAAA 🚗
avatar van FransHunter
FransHunter ( 303 ) 09-12-2021 18:28
Ik heb een vermoeden dat ik dan zo Halo Infinite in een ruk uit zou spelen, ondanks de gezondheidsrisico’s. Natuurlijk wel met wat gezonde pauze, maar de laadtijden zullen goed zijn en het ziet er top uit! Ik heb helaas geen 4K tv, maar dat mag de pret niet drukken!
avatar van Rickert
Rickert ( 71   1) 09-12-2021 18:30
Leuke prijsvraag!
Ik zou het eerst 'Before we leave' spelen.
Lijkt mij een hele leuke game, een beetje Catan meets CIV.
Leuke artstyle en stiekem veel diepgang, ik zou met gemak honderden uren in deze game kunnen stoppen.
avatar van EL SALVADOR
EL SALVADOR ( 107 ) 09-12-2021 18:30
Ik zou persoonlijk beginnen met Fifa 22 als ik deze zou winnen want die ontbreekt nog in de collectie! De Series S zou helemaal top zijn op zolder van ons nieuwe huis waar we in januari naartoe verhuizen.
avatar van Megatobii
Megatobii ( 117 ) 09-12-2021 18:32
Ik zou meteen de gamepass nemen en dan de campaign van Halo Infinite spelen
avatar van Yamaha50
Yamaha50 ( 30 ) 09-12-2021 18:34
als ik een Xbox series S zou winnen zou ik als eerst Forza horizon 5 spelen
omdat ik een grote passie voor race games heb en deze game mij zeer leuk lijkt om te doen.
avatar van BoneMill
BoneMill ( 139 ) 09-12-2021 18:34
Als ik een Xbox series S zou winnen, zou ik me gigantisch vermaken met Halo Infinite, waarbij ik mij weer flink kan vermaken met het bevechten van de Covenant.
avatar van Visser55
Visser55 ( 110   1) 09-12-2021 18:35
Als ik hem win, schaf ik direct de game pass aan. Genoeg keuze aan spellen om te spelen dan. Mortal shell, halo, the medium, re village komt ook hopelijk binnenkort, en ga zo maar door.
avatar van SH20
SH20 ( 77   1) 09-12-2021 18:47
Als ik het win, zou ik mij dol maken met het aanbod van game pass. Zoveel legendarische games!
avatar van Goukipau
Goukipau ( 30 ) 09-12-2021 18:55
Als ik een XBox Series S zou winnen dan zou ik Forza Horizon 5 gaan spelen. Dat lijkt me echt een cool racespel
avatar van OssieMan
OssieMan ( 11 ) 09-12-2021 19:07
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik als eerste Forza Horizon 5 gaan spelen.
Ziet er echt super gaaf uit
avatar van Markie816
Markie816 ( 31 ) 09-12-2021 19:07
Ik zou eerst de campaign van Halo Infinite spelen. Ik heb altijd playstation gehad en daarom de Halo serie moeten missen. Met een Xbox is dat verleden tijd.
avatar van BlueEx
BlueEx ( 283 ) 09-12-2021 19:13
Als ik een Series S zou winnen dan zou ik voor FH 5 gaan,
avatar van Rens0101
Rens0101 ( 853   2) 09-12-2021 19:15
Halo Infinite. Ben al 10 jaar van Xbox af en speel nu enkel nog Playstation. Maar jemig wat waren de halo games altijd geweldige games!
avatar van Andynl5
Andynl5 ( 13 ) 09-12-2021 19:18
Ori and the Will of the Wisps. Ik hou van visuele games met relaxende soundtracks.
avatar van Care
Care ( 45468   1) 09-12-2021 19:19
Ik zou Forza 5 eens aanslingeren. Al tijden geen race game meer gespeeld en hoor dat deze erg goed is. Dus dat wil ik dan wel eens beleven
avatar van Supoentje
Supoentje ( 12 ) 09-12-2021 19:19
Als ik de Xbox zou winnen zou ik de nieuwe Halo gaan spelen. Kan me de oude versies op de pc, welke ik speelde op pc van een vriend, nog goed herinneren!
avatar van Black Dynamite
Black Dynamite ( 249 ) 09-12-2021 19:20
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik Halo Infinite of Horizon 5 via gamepass spelen
avatar van S1lverRev0lver
S1lverRev0lver ( 5 ) 09-12-2021 19:24
Halo infinite, ben vroeger heel lang fan geweest van de halo spellen
avatar van Crono
Crono ( 120 ) 09-12-2021 19:32
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik Halo Infinite spelen met de gamepass natuurlijk!! en de andere 100+ games
avatar van Tan-chanNL
Tan-chanNL ( 69 ) 09-12-2021 19:35
F1 2021 voor mij. Niet alleen omdat het er dan écht goed uitziet (in tegenstelling tot de oudere versies op mijn zes jaar oude pc), maar vooral om de Mercedessen eens lekker van de baan te rossen!
avatar van Soulonsoul
Soulonsoul ( 305   12) 09-12-2021 19:35
Vroeger, heel vroeger, toen de meeste budgetgamers nog kleine budgies waren, werd de originele Xbox gelanceerd. Hele dagen en avonden waren we zoet met HALO, op 1 klein tv'tje, door vieren gehakt en beloven dat je niet op elkaars scherm keek om elkaar daarna met de sniper neer te knallen. Diepe nostalgie.
Na een korte tussenstap naar de PS1 en PS2, kwam daar ineens de Xbox360. De reden om over te stappen? GEARS.OF.WAR!! Voor mij een van de beste verhalen ooit verteld op het gebied van gaming. De trilogie ging erin als zoete koek.

Dus voor mij is het simpel; Met deze Xbox zijn de eerste spellen die erop gezet gaan worden Gears of War Ultimate Edition (+ Gears 4 en 5) en HALO Infinite!

Let's gooooo!
avatar van Namorian
Namorian ( 469 ) 09-12-2021 19:38
Ik zou Halo Infinite gelijk gaan spelen! Multiplayer, Campaign, ik zou het allemaal spelen. Het liefst met vrienden.

Ik ben een OG Xbox man maar zit nog zonder de nieuwste versies. Deze prijs zou me een ontzettende goede kerst geven!
avatar van Grijzevos
Grijzevos ( 89 ) 09-12-2021 19:41
Niet heel origineel misschien maar Halo Infinite. Zo lang geleden dat er weer is een Halo game is verschenen. De laatste Halo was wat minder vanwege de eindeloze boss battles die allemaal erg op elkaar leken. Toch over het algemeen, is de Halo serie erg goed en is dit weer eindelijk is weer een leuke singleplayer shooter dat geen Battle Royale door mijn strot forceert maar een tof avontuur voor mij alleen. Nu nog weer is een goeie Fable en het zit helemaal snor met Xbox wat mij betreft!
avatar van Dommel50
Dommel50 ( 1312   8) 09-12-2021 19:43
Mocht ik de gelukkige wezen, dal gelijk Halo Infinite campaign.
Heb tot nu toe Halo op elke xbox console gespeeld.
Waarschijnlijk speel ik ook nog de vorige delen eerst.
avatar van Jeroendewaal
Jeroendewaal ( 1789 ) 09-12-2021 19:44
Als ik hem zou winnen zou ik in ieder geval een X en S exclusive gaan spelen.
Een game die ik nu niet op de One X kan spelen. The Medium of zo.
avatar van Marten
Marten ( 183 ) 09-12-2021 19:49
Als ik zou winnen, zou ik direct Gamepass aanschaffen en veel online gamen met één van mijn beste vrienden die net naar het buitenland is verhuisd om samen vol te genieten van alles wat Microsoft te bieden heeft.
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15158 ) 09-12-2021 19:52
Als ik zoveel geluk zou hebben dat ik er een zou winnen... Dan zou ik als eerste Minecraft Dungeons Ultimate edition kopen en als eerste spelen. Of, beter gezegd, laten spelen. Want die zou ik dan heel graag kopen voor Bowsie Jr. Zelf zou ik wel eens Forza willen spelen, want, snelle coole auto's. Ja, daar houd Bowsie ook best wel van. En er zijn absoluut nog wel meer games die ik een keer zou willen proberen zoals Back4blood of zo, lijkt mij ook wel grappig. Eigenlijk kan ik niet echt een keus maken dus. Maar zoiets zou het moeten worden 🤗
avatar van Blacky
Blacky ( 41 ) 09-12-2021 19:54
Ik zou graag Just Dance spelen. Maar ik doe wel de lamellen dicht, anders voel ik mij voor gek staan.
avatar van Meneer UYL
Meneer UYL ( 419   6) 09-12-2021 19:59
Ik zou als eerste metal gear solid hd collection aanschaffen. Man man man wat een geweldige games waren dat! Heel veel nostalgie daarvoor
avatar van King-Kirby
King-Kirby ( 2 ) 09-12-2021 19:59
Halo Natuurlijk. Xbox is Halo.
Wel nog eventjes wachten tot de co-op Campaign uit is want met je vrienden Elites in de rug beuken en Grunts overhoop maaien is de beste tijdverdrijf in het weekend.
avatar van Sebje_1002
Sebje_1002 ( 318 ) 09-12-2021 19:59
F1 2021 zodat ik Max sowieso kampioen kan maken!
avatar van Nikos_cs
Nikos_cs ( 1 ) 09-12-2021 20:07
Ik zou Forza 5 halen, die kan ik niet spelen op mijn ps5
avatar van Jamsi
Jamsi ( 248 ) 09-12-2021 20:07
Ik zou beginnen met de Master Chief Collection - lekker door die opgepoetste klassiekers heen en vervolgens doorpakken met de nieuwe games, inclusief Halo Infinite.
avatar van Jakkie
Jakkie ( 133 ) 09-12-2021 20:09
Psychonauts 2! Ben namelijk groot fan van deel 1. Ze maken niet zoveel kleurrijke, inventieve platformers meer

Het is jammer dat die geen update krijgt op de PS5, anders heb ik die daar gehaald
avatar van SGT xan
SGT xan ( 3258   4) 09-12-2021 20:13
Mocht ik de Series S winnen, dan zou ik Flight Simulator als eerste willen spelen. Dit omdat het een spel is dat niet speelbaar is op de Xbox One en ik wel het verschil tussen een Series only spel en een normaal Xbox spel zou willen ervaren.
avatar van Misterkirby
Misterkirby ( 5 ) 09-12-2021 20:29
Ik ben zelf happy met mn Nintendo Switch, maar mocht ik Xbox Series S winnen dan doneer ik hem aan het lokale ziekenhuis. Via mijn werk houden we een inzamelingsactie aan speelgoed. Geen idee welke game dan het meest toepasselijk is? Die Paw Patrol game?
avatar van Brainsnack
Brainsnack ( 222 ) 09-12-2021 20:36
Ik zou de waarschijnlijk meteen Halo infinite proberen. Ziet er erg tof uit en niet speelbaar op een Playstation
avatar van Soninlaw
Soninlaw ( 384 ) 09-12-2021 20:38
Forza Horizon 5 spelen op m'n gewonnen Series S inclusief de Forza Horizon Limited Edition controller. Wat een goede match!!!
avatar van Shadit
Shadit ( 9 ) 09-12-2021 20:49
Als ik de Series S zou winnen zou ik Halo Infinite spelen. Hoewel ik nooit een xbox heb gehad is 1 van mijn beste game-ervaringen het doorlopen van de co-op campaign van reach, dit wil ik weer. En het scheelt me ook weer die 5 jaloerse minuten per dag waarin ik xbox eigenaren benijd om hun beste exclusive.
avatar van Alx-9
Alx-9 ( 132 ) 09-12-2021 20:50
Ik zou dan beginnen met Forza Horizon, ik ben benieuwd naar de Mexicaanse setting.
avatar van DonSniffer
DonSniffer ( 545 ) 09-12-2021 20:53
Mocht ik winnen dan zou ik voor de nieuwe Halo gaan. Heb al sinds de og Xbox geen Halo meer gespeeld (de laatste was Halo2) en hoor alleen maar goede verhalen over die nieuwe deel!
avatar van Kh_puma
Kh_puma ( 1820   1) 09-12-2021 20:59
Mocht ik winnen zou ik de nieuwe Halo Infinite spelen. Aangezien ik al sinds jongs af aan op de PlayStation speel heb ik deze games compleet gemist. Daarnaast zou ik in de toekomst de nieuwe Elder Scrolls kopen aangezien deze niet langer op de PlayStation zal verschijnen!
avatar van Guillermo86
Guillermo86 ( 145 ) 09-12-2021 21:05
Mocht ik de series S winnen zou ik Halo infinite als eerste willen spelen.

Zeg je Halo, zeg je Xbox...zeg je Xbox, zeg je Halo

Daarnaast zou ik meteen de Gamepass aanschaffen.
En nu duimen maar!
avatar van Remedy
Remedy ( 963 ) 09-12-2021 21:13
Ik lees dat Stalker 2 uitkomt. Die zou ik mega graag willen proberen. De eerdere Stalker games vond ik uitgebreid en mooi voor zijn tijd. Ik speelde het op de pc. Hoewel ik een zeer krachtige pc had, had de pc moeite om hetveerste Stalker spel met mooie instellingen te spelen. Dus ik ben erg benieuwd hoe Stalker 2 op de xbox zal gaan uitpakken.
avatar van Bosbode
Bosbode ( 37 ) 09-12-2021 21:17
Alleen al om Forza horizon zou ik wel een Xbox willen. Ik heb zelfs een tijdje een Xbox geleend voor het vorige deel. Ben altijd al dol geweest op racing games. Mis ik toch wel een beetje op de PlayStation een goede arcade racer.
avatar van Immortalbenny
Immortalbenny ( 432 ) 09-12-2021 21:33
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik hem eerst even lekker inspelen met Skyrim, gewoon even lekker een klassieker met de kerstdagen, even ontsnappen van all het vreetgeweld.
avatar van Forrestfield
Forrestfield ( 1976 ) 09-12-2021 21:41
The Witcher 3, dat heeft eigenlijk bar weinig te maken met de Xbox Series S zelf, al zou die de bad scene waarschijnlijk in volle glorie kunnen afspelen, maar het is weer winter... en waar dat vroeger altijd betekende dat Skyrim weer eens gespeeld moest worden. Is het nu zo dat the Witcher 3 die traditie heeft overgenomen. Waarschijnlijk zal de 'Next-Gen' editie niet op tijd uit zijn voor deze winter, dus dat is alvast een mooi excuus om er volgend jaar nog eens doorheen te ploegen in de zomer.
avatar van Lucatoni2022
Lucatoni2022 ( 4 ) 09-12-2021 21:44
Hallo allemaal,dit is wel een ultieme kans om wat leuks te winnen.
Uiteraard omdat ik vroeger op de Xbox 360 heb gespeelt lijkt het me vet om met een
Xbox Series S te ga gamenen.
Resident Evil Village,Marvel's Guardians of the Galaxy,Hogwarts Legacy(2022)
Ik wens een ieder succes
avatar van GmR
GmR ( 17 ) 09-12-2021 21:49
Ik zou er niks op spelen, want ik heb al een Series X staan.
Ik zou hem aan mijn broertje doneren, zodat we samen de briljante coop ervaring van It Takes Two kunnen delen
avatar van Destron
Destron ( 379 ) 09-12-2021 21:56
Als ik een Xbox Series S zou winnen, dan zou ik eerst Ninja Gaiden II voor de 360 gaan spelen via backwards compatibility. Het is een fantastische spel, maar op de 360 was de performance soms brak. Dat zou geen probleem moeten zijn op de Series S.
avatar van SHiKoRa
SHiKoRa ( 117 ) 09-12-2021 22:02
Reikhalzend heb ik naar Forza 5 uitgekeken. Forza 4 heb ik helemaal kapot gespeeld met 200 uur plus op de klok. De echte prachtig en praal van Forza 5 komt natuurlijk alleen tot zijn recht op de nieuwe Xbox Series S. Wat ik dus als eerste zal spelen valt dan ook makkelijk te raden.
avatar van Mr_style
Mr_style ( 2105   54) 09-12-2021 22:06
Als ik xbox series s zou winnen, zou ik graag Halo Infinite en Forza 5 speen op 120fps met mijn TV LG C1
avatar van Waztone
Waztone ( 1 ) 09-12-2021 22:07
Oeh! Dat is gaaf! Dan zou ik eindelijk ook met vrienden kunnen gamen die wel een Xbox hebben. Ik zou graag Halo Infinite gaan spelen, Assassins Creed Valhalla en fortnite met m’n zoontje. Die zou dat helemaal te gek vinden.
avatar van NeTaXe
NeTaXe ( 1 ) 09-12-2021 22:16
Alle toppers van gamepass en als eerste Halo! 20 jaar!!
avatar van Altijdpong
Altijdpong ( 39 ) 09-12-2021 22:19
Op de Xbox Series S - ja, graag - zou ik Microsoft Flight Simulator installeren... ik zit al twee jaar thuis en zou er toch graag eens uit willen vliegen - al was het maar virtueel (en de hele wereld rond)!
avatar van JayDubya
JayDubya ( 10 ) 09-12-2021 22:22
Apex Legends, samen met mijn dochter.
avatar van Dandanna
Dandanna ( 296   1) 09-12-2021 22:24
Dat is een no-brainer, de nieuwste Gears of War natuurlijk!
avatar van Luke
Luke ( 1387 ) 09-12-2021 22:53
Ik heb al heel lang geen xbox jeer gehad, dus als ik hem zou winnen zou ik direct starten met Halo infinite. Vroeger was dat zo geweldig.... heerlijk met al je vrienden tegen elkaar tot diep in de nacht! Hopelijk zal deze Halo mij dat gevoel opnieuw geven!
avatar van Berends
Berends ( 288 ) 09-12-2021 22:53
Voor mij Gears of wars en Halo aangezien deze alleen op XBOX te spelen zijn! Lets Go!
avatar van SebastiaanB
SebastiaanB ( 2644 ) 09-12-2021 22:56
Als ik 'm zou winnen dan zou ik waarschijnlijk beginnen met de HALO franchise. Ik ben 'm al gestart op de PC (met de xbox ultimate gamepass), maar ik heb goede herinneringen aan op de oude xbox spelen bij een vriend.
avatar van DirkGently
DirkGently ( 33   1) 09-12-2021 22:59
Als ik zou winnen, zou ik beginnen met Forza 5, denk ik.
avatar van WillemRaymond
WillemRaymond ( 98 ) 09-12-2021 23:00
Als ik een Xbox Series S zou winnen. Dan zou ik toch gaan voor de nieuwe halo. Laatste halo die ik gespeeld heb is halo 3 en wat was dat leuk met vrienden 4 man co-op door de campaign.
avatar van Pyra
Pyra ( 74 ) 09-12-2021 23:02
Ja leuk . Ik doe ook mee. Als ik de Xbox Series S zou winnen, dan kan ik Halo Infinite en Forza Horizon 5 spelen. Succes iedereen!
avatar van Misterdoa1983
Misterdoa1983 ( 8196 ) 09-12-2021 23:05
Ik zou zeker beginnen met het vervolg op Ori and the blind forest. The Will of the Wisps ziet er zo soepel en bloedmooi uit op de Series S. Echt een perfecte game die zowel Gamepass als Xbox naar een volgend niveau tillen.
avatar van Yoshi6
Yoshi6 ( 387 ) 09-12-2021 23:09
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zou ik beginnen met Halo Infintie, een van mijn favoriete series die ik al speel sinds Halo 1 op de originele Xbox.
avatar van Meganelis
Meganelis ( 100 ) 09-12-2021 23:11
Als ik een Xbox series S zou winnen neem ik meteen een gamepass abonnement. Sinds Netflix kwam en mij het gemak van bingo watchen liet ervaren, ben ik groot fan van games spelen vanuit een online bibliotheek. De series S lijkt me daar fantastisch voor!
avatar van Luna2001
Luna2001 ( 41 ) 09-12-2021 23:33
Als ik een xbox series S zou winnen dan neem ik direct een gamepass abonnement erbij en de eerste game die ik ga spelen zou zeker Ori the will of the wisps zijn!
avatar van Stfn
Stfn ( 75 ) 10-12-2021 00:08
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zou ik mijn gamepass PC abbonement omzetten zodat hij ook voor de Xbox te gebruiken is. Lijkt me ook geweldig om alle oude 360 games te spelen die optimized zijn voor het systeem.
avatar van Inc
Inc ( 265 ) 10-12-2021 00:14
Halo Infinite, Ori, Gears 5; gewoon omdat het geweldige games zijn!
avatar van Freeewillie
Freeewillie ( 42 ) 10-12-2021 00:17
Wow ik zou dan gaan voor Halo Infinite
avatar van Beyhive
Beyhive ( 29 ) 10-12-2021 00:44
Ik zou graag een xbox willen omdat ik vroeger altijd met mijn zus en broer. Halo en Gears of war speelden. Momenteel heb ik een Sony console in huis maar mis deze toppers in mijn huishouden en zou graag weer de nieuwste edities willen spelen.

Ook de relaxed controllers en operating system van Microsoft is een gemis in het huishouden en hoop door deelnamen van deze prijsvraag dat ik weer bij de Microsoft familie mag aansluiten, en natuurlijk ook sea of thieves kan uitproberen
avatar van Joseph4820
Joseph4820 ( 274   1) 10-12-2021 01:06
Super actie! Als ik een Xbox win zou ik Halo gaan spelen. Hoewel ik nooit een Xbox heb gehad, heb ik daar toch veel goede herinneren aan. Veel Coop gespeeld met vrienden of vier player splitscreen op een te kleine tv
avatar van DRAGONBLADEX
DRAGONBLADEX ( 2068   25) 10-12-2021 01:30
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zal ik hem aan een familielid geven die graag Forza horizon 5 wil spelen
avatar van Blaugranes
Blaugranes ( 455 ) 10-12-2021 02:10
Als ik een XBOX Series S zou winnen, dan zou ik The Falconeer willen spelen. Ik krijg bij dat spel de sfeer van Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole. Een van mijn favo animatiefilms.
avatar van DreamQuest
DreamQuest ( 61 ) 10-12-2021 02:29
Mocht ik de XBOX series S winnen zou ik graag de Halo series willen spelen. Vroeger bij vrienden op hun Xboxen vaak genoeg multiplayer gespeeld, maar zelf nooit een Xbox gehad.

Daarnaast zou ik ook gamepass nemen en meerdere games van de gamepass spelen en uitproberen. Fable, Sea of Thieves met vrienden, Gears.. Mijn backlog is namelijk nog niet lang genoeg
avatar van Sp0rtl1fe
Sp0rtl1fe ( 38 ) 10-12-2021 05:26
Als ik hem zou winnen dan zou ik als eerste Battlefield 2042 erop willen spelen zodat ik 128 player battles kan ervaren in plaats van 64 die ik nu op de PS4 heb.
avatar van Appiehein
Appiehein ( 56 ) 10-12-2021 05:50
Als ik hem zou winnen dan zou ik eerst de halo games gaan spelen
daarnaar Forza 5 ...en dan nog ff een paar andere toppers van game pass.. heb er nu al zin in !!!
avatar van Jelgerzee
Jelgerzee ( 6 ) 10-12-2021 06:20
Als ik een Xbox series S zou winnen, dan zou ik meteen gamepass nemen en Forza Horizon 5 spelen.
avatar van TommieD
TommieD ( 33   1) 10-12-2021 06:58
Ik zou denk ik helemaal los gaan op de gamepass, back4blood! Maar daarnaast zou het heel veel Forza worden! Nooit gedaan, maar lijkt me een toppertje.
avatar van Burlok
Burlok ( 111 ) 10-12-2021 07:16
Als ik een XBox Series S zou winnen dan zou de eerste game absoluut Halo Infinite worden. Ik heb hele goede herinneringen aan split screen lan parties met de originele Halo, hopelijk hebben ze diezelfde sfeer en gameplay weer kunnen recreëren!
avatar van Smocho
Smocho ( 3085 ) 10-12-2021 07:17
Als ik een Xbox Series S mag winnen begin ik met Halo Infinite natuurlijk. Ik heractiveer dan allereerst mijn Gamepass Ultimate abonnement zodat ik niet alleen Halo maar ook meteen andere topgames kan spelen via de Gamepass dienst. Waarom Halo als eerst? Dit is toch wel het paradepaardje van de Xbox naast de Forza series. Daarnaast is het voor het eerst een echte open world game dus ik kan niet wachten om aliens te slachten in deze open sandbox. De reviews zijn lovend en dan komt bij mij toch wel het besef dat ik deze topgame niet kan spelen omdat ik geen Xbox heb.

Laten we daar verandering in aanbrengen!
avatar van DonPulliany
DonPulliany ( 145 ) 10-12-2021 07:17
Easy Peasy. Als ik de Series S zou winnen zou ik meteen Halo Infinite spelen en Psychonauts 2.
avatar van Eshura
Eshura ( 466 ) 10-12-2021 07:18
Dat is een gevaarlijke vraag. 'Willen' spelen, dan gaat het om Hellblade 2! Ga spelen, dan is er geen enkele vorm van twijfel: Halo Infinite!!
avatar van Pimmetjuh
Pimmetjuh ( 6 ) 10-12-2021 07:33
Als ik de Series S zou winnen zou ik gelijk Forza Horizon 5 gaan spelen, zodat ik na al mn gecancelde vakanties eindelijk kan genieten van een zonnig tripje in Mexico!
avatar van King Bowser
King Bowser ( 15158 ) 10-12-2021 08:09
Quote:
Ik zou graag Just Dance spelen. Maar ik doe wel de lamellen dicht, anders voel ik mij voor gek staan.
Wat kan jou het schelen wat voorbijgangers denken? 🤪 Lekker doen toch! Lekker gek doen, laat ze kijken. Hebben ze thuis weer wat te vertellen.
avatar van Haagsebas
Haagsebas ( 25 ) 10-12-2021 08:24
Als ik de xbox series s zou winnen zou ik halo infinite gaan spelen in de hoop dat het prima is dat het je eerste halo ooit is
avatar van Dufniall
Dufniall ( 43 ) 10-12-2021 08:35
Wat een gave actie! Net als velen hierboven zou ik natuurlijk starten met Halo Infinite, lekker weer met de Master Chief aan de slag, en dan mooier dan ooit tevoren!
avatar van Ndoll1
Ndoll1 ( 179   5) 10-12-2021 08:36
Voor mij gaat dat Psychonauts 2 zijn, ik heb het geprobeerd op mijn originele Xbox one, maar helaas was het daar niet geweldig speelbaar op en werd ik continue uit een fijne speelervaring gehaald. Nu verwacht ik dat de speelervaring veel beter gaat zijn op de nieuwe Xbox series lijn.

Forza horizon 5 zal zeker ook een keer aan gaan, halo idem. Maar echt genieten van iedere seconde, dan is het echt Psychonauts. En als er een nog niet uitgebrachte titel mag noemen, dan zou het echt de nieuwe Fable zijn.
avatar van Milosmilos
Milosmilos ( 34 ) 10-12-2021 08:42
Voor mij zou sea of thieves mijn eerst spel worden.
Vooral benieuwd wat de kids daarvan vinden
avatar van Koei
Koei ( 104 ) 10-12-2021 08:47
Ik zou Halo Infinite gaan spelen. Jaren geleden heb ik deel 1 en 2 gespeeld en daarna was ik er wel weer even klaar mee, maar ik heb nu wel weer zin in een nieuw deel! En verder hoop ik er ooit een remake/nieuw deel van Viva Pinata op te kunnen spelen.
avatar van Sjohnno
Sjohnno ( 681 ) 10-12-2021 08:52
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik eerst Halo Infinite gaan spelen, ik heb Halo 2 uren gespeeld met vrienden. Met infinite zullen we dit weer kunnen doen.
avatar van Diosomnipotens
Diosomnipotens ( 51 ) 10-12-2021 08:56
Als ik zou winnen zou ik beginnen met Halo. Daar begon Xbox mee. Halo 1 en 2 is naar mij opinie het beste ooit wat er op een Xbox te spelen valt.
avatar van Godfather187um
Godfather187um ( 477 ) 10-12-2021 09:07
Ik zou beginnen met Halo Infinite, ik heb uren van die serie gespeeld, alleen en met vrienden. Naar mijn idee 1 van de beste game series ooit gemaakt! Halo Campaigns zijn vaak ook geweldig!
avatar van Grizzlywilde
Grizzlywilde ( 178 ) 10-12-2021 09:07
Ik zou als eerste Sea of Thieves spelen, deze game is zo gaaf en een Xbox exclusive dus kan hem nergens anders spelen.
avatar van Jazzer
Jazzer ( 183 ) 10-12-2021 09:10
Als eerste zou ik dan Forza Horizon willen spelen, lekker urenlang crossen door de bossen, met het rubber door de blubber.
Het is pas sport, als er benzine in mot!
avatar van OneDay
OneDay ( 3161   20) 10-12-2021 09:12
Wow! Dat is een makkelijke keuze, de eerste game zou Forza Horizon 5 zijn (en in 2022 forza . Dat is voor mij wel dé exclusive van Microsoft die mij constant doet laten twijfelen om een xbox te willen, maar tot heden nog niet de aanschaf helemaal weten te verantwoorden.

Wat een bizar vette actie van jullie zeg! Props
avatar van Nubotron
Nubotron ( 3 ) 10-12-2021 09:31
Ik zou direct alle Halo games gaan spelen. Mijn eerste (van mijn hardverdiende centjes gekochte) console ooit was de Xbox 360 met Halo 3. Mijn vader was zo lief om er een extra controller bij te geven zodat ik met mijn broertje kon gamen. Vanaf dat moment veel middagen, avonden en weekenden Halo gespeeld, uiteraard samen met mijn broertje. Goede herinneringen die ik graag weer op ga halen met een Xbox series S
avatar van Seventails
Seventails ( 54 ) 10-12-2021 09:39
Man man man, als eerste zou ik de nieuwste Forza horizon opstarten! Dat is de console verkoper, samen met de nieuwste Halo! Die zal sowieso snel volgen. Sinterklaas en de Kerstman moeten echter ook aan de rest van het gezin denken anders had de console er al gestaan
avatar van RSDEVEGT
RSDEVEGT ( 18 ) 10-12-2021 09:43
Als ik de Xbox series S zou winnen ga ik eerst een vakantie aanvragen.. Alle Halo games en Forza games gaan dan zeker gecheckt worden. Daarnaast nog de Gears games, hehe dat worden veel uurtjes op zolder
avatar van Peertje
Peertje ( 64 ) 10-12-2021 09:44
Absoluut Halo. Ik speel halo 1 en 2 nog wel eens op mijn orginele xbox. Dis staat op de kamer van mijn oudste zoon en werkt nog als een zonnetje.
avatar van Humswa
Humswa ( 199 ) 10-12-2021 09:53
Als ik de Xbox Series S zou winnen, zou ik Forza Horizon 5 als eerste game spelen. FH4 zag er al super vet uit en wilde ik al heel lang spelen, maar was niet op de Playstation beschikbaar. FH5 ziet er nog mooier en uitgebreider uit. En met z'n hoge review score moet dit wel de eerste game zijn die ik zou spelen op de Xbox.
avatar van Megane377
Megane377 ( 5418   16) 10-12-2021 10:04
Als ik de Series S win dan zou ik zeker alle Xbox exclusives gaan spelen, heb 1 Xbox en dat is de allereerste, maar heb weinig spellen voor, nu zou ik een inhaalslag doen
avatar van Urbanner
Urbanner ( 1 ) 10-12-2021 10:06
Sowieso Halo infinite. Als god of war fan heb ik zelf altijd een playstation gehad maar halo is me altijd blijven boeien. Bij een vriend van me die ook halo fan is hebben we samen alle halo's grijs gespeeld. Zou geweldig zijn om nu zelf eens bezitter te zijn van een halo spel en te kunnen zien waar het verhaallijn van masterchief zich nu naartoe werkt.
avatar van Rbn
Rbn ( 14 ) 10-12-2021 10:15
Halo Infinite! Geleden van de originele Xbox dat ik nog eens een Halo speelde. Dus 't wordt tijd om de draad terug op te pikken
avatar van Hunterr
Hunterr ( 1374 ) 10-12-2021 10:28
Een Xbox serie s winnen zou het jaar eigenlijk afmaken. Met game pass is dit gewoon een geweldige console voor elke budgetgamer. Met de juiste games ben je altijd zoet met gamepass. Met Halo, Forza en alle toekomstige andere exclusieve zit je wel gebakken en voor mij persoonlijke smaak, staat er genoeg Japans geweld op met Scarlet Nexus, DragonQuest, Nier en aardig wat Final Fantasy`s.
avatar van Jp
Jp ( 15 ) 10-12-2021 10:29
Het liefst zou ik starten met Starfield, maar omdat die nog niet uit is, wordt het Guardians of the Galaxy
avatar van Zandatsu
Zandatsu ( 189 ) 10-12-2021 10:42
Zeer nette actie ! Ik ben vooral geinteresseerd in STALKER 2 en wil ook graag Halo Infinite uitproberen maar ik heb helaas geen Xbox.
avatar van Locolau
Locolau ( 7 ) 10-12-2021 10:48
Het lijkt mij echt gaaf om een Xbox Serie S te winnen en ik zou heel graag Halo Infinite willen spelen, dat brengt me terug aan de vroegere jaren maar nu heb ik niet zo'n console helaas. Geweldige prijs voor de feestdagen.
avatar van Damien_demon
Damien_demon ( 28   1) 10-12-2021 10:55
Knights Of The Old Republic! (de enige reden dat ik in het verleden een eerste generatie xbox gekocht heb)
avatar van SyllieVee
SyllieVee ( 13 ) 10-12-2021 10:58
Nou lieve beheerders van Budgetgaming.nl en medewerkers van Mediamarkt, als 30jarige die flink onder de duim zit bij zijn verloofde, waardoor ik geen geld mag uitgeven aan een nieuwe console, wil ik als eerste weer terug naar mijn eerste gaming-experiences: HALO! Jeetje wat was dit een geweldig spel destijdes op de Xbox! Niet voor te stellen dat dit al weer zoveel jaar geleden is en ik het tegenwoordig moet doen met een review/stream moet doen van gelukkige mensen die wel een next-gen console en game in huis hebben. De keuze van de winnaar laat ik aan jullie over, maar mocht ik dit prachtige pakket kunnen winnen dan kan ik jullie niet genoeg bedanken!
avatar van Monosound
Monosound ( 4 ) 10-12-2021 12:10
Als ik deze prijs zou winnen zou ik Halo willen als alle eerst spelen!
De rede is dat ik en Halo fan ben sinds die eerst uit was gekomen! Ik kan me nog herinneren samen met mijn vrienden Halo 2 spelen 3 tegen 1 met 2 xbox 360 en 2 tv! Dat waren de goeie tijden
avatar van Coldasijs
Coldasijs ( 12 ) 10-12-2021 12:25
Als ik de XBOX Series S zou winnen zou ik beginnen met gamepass af te struinen voor wat oude klassiekers zoals Max Payne, Gears of War series. Als ik hem dan langer mag houden dan gaat het Stalker 2 worden welke ik meteen ga spelen als deze uitgekomen is.
Verder ga ik hem inrichten voor emulatie van klassieke consoles.
avatar van Esmee55
Esmee55 ( 8 ) 10-12-2021 12:36
Wat een super toffe prijs is dit om te winnen, echt te gek! Als ik de XBOX zou winnen dan zou ik als eerste het RiMS Racing spel spelen, wij zijn gek op racen, dus om zelf te spelen zou super zijn!!
avatar van Magnifix71
Magnifix71 ( 89 ) 10-12-2021 13:06
Toffe prijsvraag! Leuk cadeau voor onder de kerstboom :-)

Ik denk dat ik met FH5 aan de slag zou gaan. Die ziet er op de One S al cool uit, maar ben zeer benieuwd hoe die op een next gen er uit ziet.
avatar van Bonelly
Bonelly ( 21 ) 10-12-2021 13:29
Vette actie mensen... Ik ga Crash Bandicoot graag doen dan , Mery Crashmas !
avatar van Casper42
Casper42 ( 1 ) 10-12-2021 13:48
Als ik een series S zou hebben dan zou ik rare replay spelen. Ik heb de xbox one geskipt en ik ben benieuwd naar die oude games
avatar van Caspertheghost
Caspertheghost ( 1 ) 10-12-2021 13:53
Coole actie!
Als ik een Series S zou hebben dan zou ik Sea of Thieves spelen YAARRRR.
avatar van Despgamer
Despgamer ( 37 ) 10-12-2021 13:59
Als ik de Series S zou winnen zou ik beginnen met Rainbox Six Extraction, en natuurlijk de gamepass eraan hangen. Zoveel aanbod!
avatar van Moontje
Moontje ( 84 ) 10-12-2021 14:22
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik beginnen met Forza Horizon 5 en GTA: The Trilogy - The Definitive Edition lekker racen en terug naar de herinnering aan GTA jaren terug!
De vraag alleen zal zijjn krijg ikd e kans of pikt de puber hem in .......
avatar van Fluffbunz
Fluffbunz ( 273 ) 10-12-2021 14:23
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zou ik graag The Falconeer willen spelen. Vroeger was ik al helemaal verzot op rondvliegen als Spyro of in Panzer Dragoon Saga, en de vrijheid die je ervaart vind ik enorm zen. Als ik dan wat meer actie wil zou ik Guardians of the Galaxy er bij pakken.
avatar van Jel-El
Jel-El ( 5 ) 10-12-2021 14:33
Ik heb onlangs mijn xbox 360 weer eens aangesloten om de gears of wars serie opnieuw te spelen. Met een Xbox Series S zou het leuk zijn om deze met betere performance te kunnen spelen en daarna gelijk de delen die ik mis er achteraan te kunnen spelen.
avatar van Boing
Boing ( 4 ) 10-12-2021 14:37
Ik zou Oblivion in 4k 60fps en Morrowind in 4k spelen.
avatar van Hell Rider
Hell Rider ( 997 ) 10-12-2021 14:58
Hele mooie actie, ik zou Halo Infinite spelen, nadat ik Halo: The Master Chief Collection gepeeld zou hebben natuurlijk. Ook zou ik alle Gears of War games weer opnieuw willen spelen
avatar van Koekhoofd
Koekhoofd ( 152 ) 10-12-2021 15:18
Ik zou hem in de slaapkamer op de beamer aansluiten en eerst op groot formaat knallen met Halo en Forza!
avatar van PerfectExceeder
PerfectExceeder ( 18 ) 10-12-2021 15:54
Nooit geschoten is altijd mis zeggen ze wel eens en dat sluit mooi aan op de game die ik direct zou willen spelen. Alleen maar positieve dingen gehoord over Halo Infinite dus hoe onorigineel het ook is, daar zou ik voor gaan.
avatar van Martijn123
Martijn123 ( 28 ) 10-12-2021 16:07
Ik zou gaan voor Halo Infinite. Mijn eerste shooter was Halo Combat Evolved op de pc, daarna geswitcht naar Xbox en sindsdien altijd Halo willen spelen.
Na meerdere red ring of deaths van mijn Xbox 360 helaas weggegaan uit het Xbox kamp. Maar sinds ik Halo weer zie verlang ik weer terug naar de Xbox tijden.
avatar van Jopvdsteen
Jopvdsteen ( 3069 ) 10-12-2021 16:23
Wat een hele toffe prijs!

Zelf zou ik gaan voor Formula 1 2021, zo kan ik mooi de wintermaanden zonder echte formule 1 races overbruggen.

Verder zou ik ook graag GTA V spelen zodra deze enhanced edition beschikbaar is. Dit is een spel wat ik nog nooit zelf heb gehad maar waar ik me bij vrienden altijd erg mee vermaakt heb.
avatar van Jessetje98
Jessetje98 ( 244 ) 10-12-2021 16:44
Mega vet dat jullie deze prijsvraag organiseren!

Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik allereerst aan de slag gaan met Forza Horizon 5. Als groot race fan (SUPER MAX) lijkt dit me een hele gave game om te spelen, zeker aangezien er geen enkele PS5 game is die dit grafisch evenaart.

Gek genoeg heb ik ooit eens goedkoop 3 jaar Xbox Game Pass Ultimate op de kop weten te tikken terwijl ik helemaal geen Xbox heb. Inmiddels zijn daar nu nog 2 jaar van over, dus mocht ik winnen, dan kan ik gelijk met de game aan de slag
avatar van Heldu
Heldu ( 20 ) 10-12-2021 16:51
Ik zou als eerste Watch Dogs Legion spelen. Deze staat nog op mijn lijstje en past bij een moderne console als de Xbox Series S!
avatar van Kuros
Kuros ( 143 ) 10-12-2021 16:52
Als je een Xbox Series S zou kopen (of winnen). Welke game zou je dan als eerste willen spelen?

100% dat dat Halo Infinite gaat worden. Ik heb alle Halo games in bezit en gespeeld op Halo wars na, want dat is toch wel iets anders. Mocht ik niks winnen speel ik hem alsnog, maar dan via de pc
avatar van Vansan
Vansan ( 12 ) 10-12-2021 17:48
Ik zou gaan voor Halo Infinite simpelweg omdat ik nog nooit een Halo heb gespeeld en nu onderhand wel eens wil weten wat daar nou zo leuk aan is
avatar van UAG
UAG ( 34 ) 10-12-2021 18:00
Als ik een Xbox Series S zou winnen, dan zou ik als eerste Forza Horizon 5 willen spelen, omdat het een geweldig racespel is met de adembenemende landschappen van Mexico en aangezien ik alleen een PlayStation heb kan ik deze game niet spelen.
avatar van CoolFactor117
CoolFactor117 ( 14 ) 10-12-2021 19:29
Flight Simulator en Halo Infinite!
avatar van Y0N
Y0N ( 219 ) 10-12-2021 20:32
Forza Horizon 5! Mijn laatste Xbox was de Xbox 360 en Horizon was een van mijn favoriete games.
avatar van Doc81
Doc81 ( 327 ) 10-12-2021 21:16
nou als eerste leuke super prijsvraag. Als ik een XBOX Series S kan winnen zou ik Forza Horizon 5 wel willen uit proberen. Dit met reden dat ik samen met andere gamer-collega's F1 kijk en 1 collega doet zijn stuur accessoire weg en dat is een mooi gelegenheid om het te testen op Forza Horizon op mooi beeldkwaliteit en snelheid in laad tijd. Ik heb zelf ook een paar oude forza spellen die ik ook heb gespeeld. Dus ik hoop dat ik een goede kans maak en zo niet, alvast mijn felicitaties voor de winnaars.
avatar van Superorigineel
Superorigineel ( 543 ) 10-12-2021 21:35
Ik speel vals maar zou dan zeggen een toekomstige Bethesda game.
avatar van Kimbolie12
Kimbolie12 ( 2169 ) 10-12-2021 21:36
Als ik de xbox series S zou winnen zou ik eerst eens kijken wat er allemaal op de gamepass staat. Heb vroeger wel een xbox 360 en original gehad dus dat is weer even een nostalgie trip
avatar van Kentetsu
Kentetsu ( 274 ) 10-12-2021 22:08
Als ik win, zou ik als eerste Halo Infinite willen spelen. Het is heerlijk om na een drukke dag lekker te ontspannen met Master Chief en door een campaign te spelen dat boven een verhaal, vooral een excuus geeft om alles overhoop te schieten.
avatar van Tranceguy
Tranceguy ( 461 ) 10-12-2021 22:22
Als ik m mocht winnen zou ik er Forza Horizon 5 op willen spelen want ik wil deze console tot het uiterste laten gaan op de hoogst mogelijke settings om te kijken wat i eruit krijg. En ik houd superveel van racegames en ik vind dit op de xbox toch eigelijk wel het summum.
avatar van Casartelli
Casartelli ( 1372   5) 10-12-2021 23:02
Dan de nieuwe Hellblade 2. Eerste echte game op UE5. Lijkt me heel gaaf.
avatar van Rlimar
Rlimar ( 123 ) 10-12-2021 23:02
Als ik zou winnen is de halo reeks en andere exclusives als gear of war spelen. Nooit echt gedaan omwille van altijd met playstation bezig was.
avatar van OGster
OGster ( 84 ) 10-12-2021 23:03
Easy, Halo Infinite!

Heb vroeger een tijd lang de zijstap naar Xbox gemaakt en halo 3 en halo wars kapot gespeeld. Nu speel ik al lang weer PlayStation, maar met de komst van de nieuwe halo kriebelt het weer!
avatar van Nitrorcr
Nitrorcr ( 1154   6) 10-12-2021 23:06
Ook ik waag weer graag een poging. Wat een mooie prijsvraag, redactie van BG, Mediamarkt en Microsoft!

Mocht ik winnen, zou ik graag met mijn zoontje Forza Horizon 5 willen spelen! In veel games zit er tegenwoordig geen local Coop meer, maar een 2e console in de Xbox familie zou betekenen dat we tóch samen kunnen gamen!
avatar van Poekasue
Poekasue ( 4 ) 10-12-2021 23:42
Wat een fantastische give-away! Van voetbal weet ik écht geen bal, maar wat ik wel weet is dat mijn puberzoon een big fan van FIFA is! En nu budgetgaming dit balletje opgooit, is het een open doel dat ik reageer en jullie de bal toespeel. FIFA 22 spelen is mijn zoons grootste wens, en dat ook nog eens op de XBox Series S, hier loopt hij helemààl warm voor! Ik leg de bal nu bij Budgetgaming neer, en hoop dat ik hiermee de bal aan het rollen breng en niet de bal missla. Nou, euh....de ballen!
avatar van RGroenen
RGroenen ( 387   3) 11-12-2021 00:01
Prima actie. Als ik win ga ik beginnen aan The Dark Pictures trilogy. Samen met mijn vriendin als de kids op bed liggen. Spelen is leuk maar ook prima om mee te kijken. Ik de besturing en de commando's komen van haar.
avatar van Tebeth
Tebeth ( 1234 ) 11-12-2021 00:13
Weer een mega toffe prijsvraag!!!

Hier hoef ik niet lang over na te denken, dat is sowieso Forza Horizon 5 . Een van mijn eerste games was een installment van Need for Speed, gekregen tijdens de december maand. Sindsdien zijn de maanden december/ januari traditiegetrouw gevuld met het non-stop spelen van racing games, vooral de zoveelste variant van NFS of Forza. Hoe tof zou het zijn om de traditie dit jaar in te vullen met Forza Horizon 5, op mijn nieuwe 4K OLED tv die morgen (ho, het is al na 00.00, dus vandaag!) geleverd wordt!! . Prachtige game op next-gen Xbox spelen in hoge resolutie.... Graag!!
avatar van RubeL
RubeL ( 633   1) 11-12-2021 00:14
It takes two! Na een drukke studieperiode een leuke manier om wat meer tijd met mijn vriendin door te brengen.
avatar van Martino-x
Martino-x ( 124 ) 11-12-2021 08:11
ls ik een Xbox Series S zou winnen zou ik Forza Horizon 5 gaan spelen. Ik die zo gek ben van (sim)racing zou met FH5 het cirkeltje rond hebben als het gaat om racegames!
avatar van BegoNe
BegoNe ( 96 ) 11-12-2021 08:33
Ik heb al een tijdje geen leuke racegame meer gespeeld, dus mocht ik deze prijs onverhoopt winnen, dan ga ik zeker meteen aan de slag met Forza Horizon 5!
avatar van Just1n
Just1n ( 101 ) 11-12-2021 08:47
Ik zou waarschijnlijk Halo Infinite spelen lijkt me een leuke shooter (nog nooit Halo gespeeld)
avatar van KittieDald
KittieDald ( 386 ) 11-12-2021 08:59
Ik zou Cuphead als eerste gaan spelen, ooit een keer samen aan begonnen met mijn beste vriend maar nooit kunnen afmaken helaas door de afstand (en deze huidige tijden).
avatar van Annee01
Annee01 ( 47 ) 11-12-2021 09:22
Ik heb nog nooit een Xbox gehad, dus alles zou nieuw zijn... maar ik denk dat ik als eerste Forza Horizon 5 zou willen spelen. Need for speed is een ongelofelijk jeugdsentiment dus dit past daar wel bij
avatar van Paladijn
Paladijn ( 103 ) 11-12-2021 09:29
Mijn xbox 360 is nodig aan vervanging toe, ben zeker benieuwd wat ik allemaal met mijn gamepass kan spelen. Maar de game waar ik echt naar uitkijk is Fable 4, die zou ik graag spelen op de Xbox Series S
avatar van Baszengerink
Baszengerink ( 9 ) 11-12-2021 09:54
Ik zou direct met Halo Infinite beginnen. Speel al Halo sinds de originele xbox met die oversized controllers enzou suoergraag het nieuwe deel spelen
avatar van Stubborn
Stubborn ( 1073 ) 11-12-2021 10:07
Gears Tactics natuurlijk, ben een ouwe geargead. Ik heb de eerder games in de series best veel gespeeld, ook de coop was geweldig met mijn broertje. Als ik deze beest zou mogen winnen dan zou ik de tactics kopen zonder te twijfelen
avatar van Swift
Swift ( 10579   13) 11-12-2021 10:33
Sowieso crackdown!!! Heb veel plezier met de vorige delen beleefd en destijds was het 1 van de beste co op campaigns voor mij. Ben benieuwd naar het nieuwe deel. Dat eigenlijk alweer oud is.
avatar van Xiaomi
Xiaomi ( 147   3) 11-12-2021 10:50
Halo infinite zou ik halen. Maar omdat de Series S backwards compatibility heeft, kan ik beginnen met Halo: Combat Evolved.

Ik heb de Halo series nooit echt gespeeld en het zijn toch klassiekers
avatar van Theetjuh
Theetjuh ( 119 ) 11-12-2021 10:54
Halo Infinite zou wel erg hoog op m’n lijstje staan, maar natuurlijk met GamePass zoveel meer te spelen voor een mooie prijs.
avatar van Zeddicus
Zeddicus ( 15 ) 11-12-2021 12:03
Als ik een Xbox S series win zou ik beginnen met Forza Horizon 5. Mooie exclusive voor de xbox.Top prijsvraag weer!
avatar van Roppie_
Roppie_ ( 1098   2) 11-12-2021 12:57
Als ik een Series S zou winnen, zou ik als eerste Roblox er op installeren. Mijn kinderen zouden het fantastisch vinden om hun favoriete iPad game ook eens op een groot scherm te kunnen spelen!

En dan kan papa 's avonds lekker knallen met Halo
avatar van Paco
Paco ( 121 ) 11-12-2021 15:16
Als ik zou winnen (ja graag!! ) Dan zal ik beginnen met Halo Infinite natuurlijk. De nieuwe grote shooter van Xbox. Dan weten jullie wat ik ga doen deze maand.
avatar van Rominick
Rominick ( 2442 ) 11-12-2021 16:15
Als ik er 1 zou kunnen winnen, zou ik hem aan mijn broertje geven. Hierdoor kunnen we samen halo multiplayer spelen of één van de andere gamepass games. De Xbox one van hem lijkt aan het eind van z'n leven te zijn en zou leuk zijn om hem te kunnen verrassen met een series S.
avatar van Blimp
Blimp ( 121 ) 11-12-2021 17:52
Als ik een Xbox Series S zou kopen, zou ik als eerste Hellblade: Senua's Sacrifice spelen, dan ben ik gereed wanneer het vervolg uitkomt. Ninja Theory is één van mijn favoriete game studio's, maar gekocht door Microsoft...
avatar van Ser ArtoriaZ
Ser ArtoriaZ ( 2719 ) 11-12-2021 19:15
Mocht ik de Xbox Series S winnen dan zou ik Ninja Gaiden 2 weer op willen pakken. Difficulty naar Master Ninja opschroeven en de oh-zo-bekende en epische 'staircase' battle eindelijk in glorieuze 60 fps willen ervaren!
avatar van TwoWalrus
TwoWalrus ( 244 ) 11-12-2021 19:36
Als ik de Series S zou winnen dan zou ik (eindelijk) Sea of Thieves halen. Een spel dat ik altijd heb willen spelen, maar nooit heb kunnen doen. En als ik hem win via deze prijsvraag, koopt een vriend van mij ook Xbox + SoT om met mij mee te kunnen doen hoor ik net
avatar van TwoWalrus
TwoWalrus ( 244 ) 11-12-2021 19:36
Als ik de Series S zou winnen dan zou ik (eindelijk) Sea of Thieves halen. Een spel dat ik altijd heb willen spelen, maar nooit heb kunnen doen. En als ik hem win via deze prijsvraag, koopt een vriend van mij ook Xbox + SoT om met mij mee te kunnen doen hoor ik net
avatar van Economicalgamer
Economicalgamer ( 33 ) 11-12-2021 20:52
Zelf heb ik nooit kunnen beginnen aan de welbekende Halo franchise. Als ik een Xbox Series console zou winnen, dan lijkt het me erg interessant om te beginnen met Halo Infinite. Uiteraard zou ik ook niet uitgesloten willen worden van andere toekomstige exclusieve games
avatar van Reuzenbaby92
Reuzenbaby92 ( 46 ) 11-12-2021 22:47
Als ik de xbox series s zou mogen winnen.
Ga ik eerst rocket league spelen! Heb hem kapot gespeeld toen die tijd op de ps4. Helaas door geen tijd ivm met de Kids alles weg gedaan maar toch kriebelt het altijd als ik deze game zie!
Toffe actie en maak graag een kans
avatar van HenkSimons
HenkSimons ( 219 ) 12-12-2021 05:44
Mocht ik een Xbox series S mogen winnen zou ik met Forza Horizon 5 willen starten. Een spel dat ik nog nooit heb gespeeld maar graag eens zou willen spelen.

Daarnaast heeft Xbox inmiddels een mooie bibliotheek van games opgebouwd waardoor ik na het spelen van Forza, direct door zou gaan met andere pareltjes die het systeem te bieden heeft.

avatar van M-iichel
M-iichel ( 335 ) 12-12-2021 10:59
Mocht ik er één kopen of winnen, dan zou ik Halo Infinite willen spelen. Waarom? Next gen upgrade over de xbox one versie
avatar van Kroon
Kroon ( 875 ) 12-12-2021 11:18
Gaaf! Ik zou sowieso beginnen met Forza Horizon 5. Ik kan niet om de hype heen, die game ziet er prachtig uit En Tunic verscijnt in maart, daar ben ik ook erg benieuwd naar.
Succes en fijne kerst allemaal!
avatar van Kowichi
Kowichi ( 2420   1) 12-12-2021 11:52
Weer een toffe actie bg! Mocht ik als winnaar uitgekozen worden dan geef ik hem aan mijn broer cadeau. Dan kunnen we samen de straten van Mexico onveilig maken in Forza Horizon 5.
avatar van Mhzero
Mhzero ( 477 ) 12-12-2021 13:45
Assassin's Creed Valhalla zonder twijfel. Maar deze wordt dan wel een cadeau voor iemand anders. Vriend van mijn zusje had een One die kapot ging.
avatar van Drie-haringen
Drie-haringen ( 103 ) 12-12-2021 14:01
Zou zelf natuurlijk for a gaan spelen. Heerlijk.
Maar waarschijnlijk weinig kans, want mijn zoon zal Halo gaan spelen.
avatar van Themadman
Themadman ( 186   2) 12-12-2021 16:22
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik natuurlijk beginnen met halo infinite de grootste titel van het najaar !
avatar van P Vleeming
P Vleeming ( 44 ) 12-12-2021 17:41
Onder de noemer niet geschoten is altijd mis ;-)
Ik ga voor een potje fifa 22. Nu met de huidige lockdown mentaal nog maar even sportief en competitief bezig zijn. Komt dat schot
avatar van Felix16
Felix16 ( 57 ) 12-12-2021 18:36
Omdat Max Verstappen wereldkampioen Fomule 1 is geworden wil ik absoluut F1 2021 als eerste spelen
avatar van Mave XI
Mave XI ( 211 ) 12-12-2021 19:41
Oh wauw! Wat een toffe prijs.
Ben zelf al 18 ruim fan van Xbox en zou echt tof zijn voor kerst de upgrade naar een Series S te maken.

Uiteraard gaat Halo gelijk gespeelt worden hoe hij bedoeld is en nu Max Verstappen ook nog eens Wereld Kampioen is mag F1 (en stiekem ook Forza 5) niet ontbreken!

Fijne week!
avatar van Midgardsormr
Midgardsormr ( 129   1) 12-12-2021 20:08
Mijn droom zou zijn om de nieuwe fable te gaan spelen maar omdat die nog (lang) niet uitkomt zu Halo mijn keuze zijn, Mijn laatste halo was op de 360 en is een van de weinige shooters die ik met plezier heb gespeeld. Ben benieuwd hoe de game nu is geworden
avatar van Pipo01
Pipo01 ( 71 ) 12-12-2021 20:57
Wat een ongelofelijke beste prijs! Zelf zou ik Halo Infinite gelijk erop spelen. Vroeger (jaja) De allereerste Halo helemaal grijsgespeeld, dus ik ben benieuwd of de nieuwe Halo net zo lekker speelt als toen
avatar van Crazy undertaker
Crazy undertaker ( 181 ) 12-12-2021 21:03
Zeer mooie prijs. Ik zou zeker de exclusives gaan spelen die ik niet op de andere consoles heb kunnen spelen.
En hoewel ik de shooters als gears of war en halo zeer kan waarderen, ben ik al een tijd benieuwd naar flight simulator. Dat llijkt me een unieke ervaring.
avatar van Gamesthebest
Gamesthebest ( 11 ) 12-12-2021 22:15
Als ik de Xbox Series S zou winnen, dan zou ik meteen Riders Republic (Ultimate Edition) willen spelen! Heerlijke ruwe ritjes met spannende activiteiten! I like it!
avatar van Johnny_ardenne
Johnny_ardenne ( 141 ) 12-12-2021 22:28
Als ik een Series S zou winnen, dan zou ik meteen the Witcher 3 verder spelen. Ben ermee begonnen om de series X maar helaas heeft mijn zoon die in beslag genomen en nu heb ik zelf niks meer
avatar van Tommie90
Tommie90 ( 47 ) 13-12-2021 00:45
Er is maar een game legendarisch genoeg om mee te starten en dat is de MasterChief Collection.

In mijn tiener jaren met een groep vrienden en de original Xbox met een cross cable ertussen op mappen spelen zoals Sidewinder en de Gulch terwijl het buiten bloedhete zomer was.

Fantastisch. Meteen al in in! En dan doorstomen naar Infinite.
avatar van M-tinus
M-tinus ( 34 ) 13-12-2021 08:42
Als ik een Series S zou winnen dan zou ik als eerste Forza Horizon 5 gaan spelen en heerlijk gaan rondscheuren door Mexico!
avatar van MilanSven
MilanSven ( 1530   2) 13-12-2021 11:44
Ik heb nog nooit een X-Box gehad, dus heb de exclusives nog nooit gespeeld. Ik zou dus gaan voor Forza Horizon of Halo!
avatar van Overkill
Overkill ( 1021 ) 13-12-2021 11:56
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik (als RPG liefhebber) er erg naar uitkijken om TES 6, Starfield en The Outer Worlds 2 te kunnen spelen, aangezien deze Microsoft exclusives worden.
avatar van Naochsaus
Naochsaus ( 27 ) 13-12-2021 15:23
top actie! ik zou graag Gears 5 op next gen spelen. en met game pass wil ik graag weer een keer in de wereld van alice the madness retruns stappen.
avatar van DaBuRND
DaBuRND ( 75 ) 13-12-2021 15:30
Als ik een xbox zou winnen zou ik zeker weten halo infinite halen. Alle delen uit deze serie waren gewoon top
avatar van Pietertjuh!
Pietertjuh! ( 605 ) 13-12-2021 16:03
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik eerst de Microsoft exclusives spelen. En dan denk ik aan de Banjo games in Rare Replay, omdat ik houd van platformers.
avatar van GameFatale
GameFatale ( 5525   1) 13-12-2021 16:28
Toffe prijsvraag, so here goes nothing.

Fable!!!!! en voor in de toekomst TES 6, want exclusive.
avatar van Blade4bullseye
Blade4bullseye ( 1 ) 13-12-2021 16:47
Als ik er een win ...

Waarschijnlijk Forza Horizon 5 voor de eye candy... en daarna in een backwards compatible RPG stappen met de kerstdagen
avatar van DonAtello
DonAtello ( 720 ) 13-12-2021 20:48
Dan zou ik kiezen voor Forza Horizon 5, niet alleen vanwege de battle royale modus die me heel erg leuk lijkt maar ook omdat het iets is wat ik mijn vader wel zie spelen. Soms is het leuk om te kijken hoe iemand anders ergens van geniet
avatar van Lorei
Lorei ( 129 ) 13-12-2021 20:55
Rare Replay!
Ik heb interesse in vele van de inbegrepen spellen, voornamelijk Kameo en Viva Piñata. Heb beide nog nooit kunnen spelen aangezien ik geen xbox console heb gehad.
avatar van Hammie
Hammie ( 185 ) 13-12-2021 21:16
Als ik hem zou winnen zou ik hem aan een goede vriend geven.Gaat de laatste tijd door moeilijke periode.Hij zal waarschijnlijk al eerste warzone erop gaan spelen.
avatar van Venduran
Venduran ( 94 ) 13-12-2021 22:54
Ik zou voor Halo Infinite gaan. We hebben lang moeten wachten maar dit spel ziet er super uit. Vooral als ik hem straks met vrienden kan spelen!
avatar van DunTee
DunTee ( 447 ) 13-12-2021 23:58
Natuurlijk zou ik dan voor Forza moeten gaan! Heb je gezien hoe mooi die game is!? Can’t wait to get my hands on that!
avatar van Mastat
Mastat ( 584   5) 14-12-2021 09:05
Gears of war online, mooie tijden aan beleefd.
avatar van Cobaltos
Cobaltos ( 36 ) 14-12-2021 09:06
Omdat ik geen Xbox One heb gehad zou ik beginnen met backwards compatible titels, als allereerst met Rare Replay. Lijkt me tof om klassiekers op een 4K televisie te kunnen spelen.
avatar van BeWanno
BeWanno ( 592   23) 14-12-2021 09:17
Als ik hem zou winnen zou ik gelijk gamepass aanschaffen en Ori games spelen
avatar van Mouser112
Mouser112 ( 801   1) 14-12-2021 09:20
Fantastisch om toch nog even mee te kunnen doen aan een mooie actie. Hhmm, de game momenteel is F1, maar als ik aan de oude Xbox tijd denk, dan ga ik toch voor een Killer instinct, zoals ik me kan herinneren kon je toen in bijvoorbeeld de arcadehal al deze toffe game spelen. Er gingen een hoop guldens nAar sabretooth, kan ik je vertellen.

Verder speel ik momenteel veel exclusieve spellen op de PlayStation, waar kan met mijn zoon samen. Maar die Xbox exclusieve games zoals Halo lijken mij toch ook wel tof.

Ik zou een gelukkig man zijn als ik deze win, bedankt budget-gaming om weer een prachtige prijsvraag neer te zetten en wat heerlijk om er weer over te mogen dromen als je zoenen Xbox S zou winnen.

To be or not to be.
avatar van Youssef1988
Youssef1988 ( 61 ) 14-12-2021 09:20
Gears of war ultimate edition!! Het is altijd een struggle geweest ga ik nou voor de PlayStation of de Xbox, beide bieden me namelijk games die ik ontzettend graag wil spelen . En voor de Xbox ben ik helemaal weg van halo, fable en gears of wars.
Eerste spel(Len) die ik daarom zou spelen zonder twijfel is de gears of war ultimate edition
Voor gears Ben ik destijds ook voor de Xbox 360 gegaan en niet voor een PlayStation 3, ohhh nu ik eraan denk wat zou ik graag gears spelen in de kerstvakantie !!
avatar van Saurfen
Saurfen ( 31 ) 14-12-2021 09:20
Ik zou meteen Microsoft flight simulator gaan spelen, gezien ik momenteel geen Xbox heb en mijn pc het helaas niet aan kan. Het zou me echt zo’n vette ervaring lijken.
avatar van Divinenanny
Divinenanny ( 710 ) 14-12-2021 09:22
Ik zou me storten op allerlei next gen games. Op de Switch blijf je toch een generatie achter hangen Open World trekt me zeker, dus Red Dead en ook de laatste Assassin's Creed's staan hoog op m'n lijstje.
avatar van Indicatie
Indicatie ( 58   5) 14-12-2021 09:24
Tot op heden eigenlijk alleen maar Nintendo consoles in huis gehad, dus een xbox zou een hele verandering zijn en een wereld aan games mogelijk maken. Ik zou iig beginnen met Halo en dan hopelijk zo snel mogelijk met de nieuwe Fable aan de gang!
avatar van Exorcister
Exorcister ( 3 ) 14-12-2021 09:26
Ik zou zo hard gaan voor de nieuwe Forza, deze ziet er zo mooi uit!
avatar van Xsana
Xsana ( 235 ) 14-12-2021 09:26
Pfff mooie actie weer.

Voor mij zou de keuze gaan tussen forza horizon 5 en gears of war 4/5. De genoemde games heb ik nog nooit gespeeld en nu ik een nieuwe tv heb lijkt dit een genot om mee te maken
avatar van JBuf
JBuf ( 52 ) 14-12-2021 09:32
Ik zou voor een aantal backwards compatible games gaan. De beste games van de vorige generatie, maar dan met een soepelere framerate zou heerlijk zijn
avatar van LLentze
LLentze ( 2 ) 14-12-2021 09:34
Als ik de Xbox serie S zou winnen, zou ik zonder twijfel voor Halo Infinite gaan. Ik ben altijd al een Playstation gamer geweest dus ik heb nog nooit een Halo kunnen spelen helaas.
avatar van Jaapoor
Jaapoor ( 55   1) 14-12-2021 09:42
Halo infinite, om weer terug te gaan naar die lekkere ouderwetse spaceshooter actie
avatar van ChrizzM
ChrizzM ( 63 ) 14-12-2021 09:47
Sluit mij bij de meeste reacties aan. Halo lijkt mij een mooie game mee te starten, veel van gehoord en nog nooit aan toegekomen.

Heerlijk in Corona tijd even je frustraties te verschieten in een game.
avatar van Pugsley
Pugsley ( 29 ) 14-12-2021 09:48
Zou het ontzettend gaaf vinden om Resident Evil Village met de beste next gen graphics te kunnen spelen!
avatar van Gunghir
Gunghir ( 6047   18) 14-12-2021 09:49
Forza horizon 5 omdat de slaapkamer wat extra herrie nodig heeft
avatar van SH4D3H
SH4D3H ( 72 ) 14-12-2021 09:54
Forza Horizon 5 Ik heb vorige generatie voor de concurrentie gekozen en daar toch wel de Forza series gemist. Heb wel weer zin in een goede race game
avatar van Borredoes
Borredoes ( 7 ) 14-12-2021 09:55
Gears of war 1. En dan 2. En 3, 4 en 5.
Liefst samen met een buddy op de bank, en daarna alle halo's, gewoon omdat couch coop zo zeldzaam is bij grote games tegenwoordig, maar niet minder leuk
avatar van Jonkar
Jonkar ( 293 ) 14-12-2021 09:57
Halo Infinite, aangezien het een exclusive is
avatar van MadD5X
MadD5X ( 5 ) 14-12-2021 09:57
Halo Infinite. Na alle delen op de originele Xbox en Xbox360 gespeeld te hebben, heb ik de XboxOne overgeslagen en heb toch wel weer erg veel in een feestje met de Master Chief
avatar van Bartelsrobert
Bartelsrobert ( 26 ) 14-12-2021 10:01
Ik zou gaan voor Immortal Fenyx Rising. Mooie open wereld met BoTW -like gameplay. sign me up.
avatar van Rooft0pz
Rooft0pz ( 5 ) 14-12-2021 10:06
Ik zou Twelve Minutes willen spelen. Deze game intrigeert mij enorm en wil deze graag met mijn vriendin op de bank spelen, alsof we naar een crime scene investigation programma aan het kijken zijn
avatar van Iersmeisje
Iersmeisje ( 271   1) 14-12-2021 10:07
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zou ik de nieuwe Forza gaan spelen. Heb het geprobeerd op de oude Xbox One via Gamepass, maar daar is het allemaal veel te traag voor helaas. Ik zit alleen maar te wachten voordat ik eindelijk eens aan een race kan beginnen.
En de nieuwe Halo: blijkbaar moet je daarvoor continu online zijn. Via Gamepass dus geinstalleerd maar mijn oude Xbox denkt steeds geen internetverbinding te hebben. Dus kan ook die niet echt spelen.
avatar van Revlite
Revlite ( 135 ) 14-12-2021 10:11
Forza 5 !

Mijn eerste xbox begonnen met Forza 2
avatar van FR_TheHunter
FR_TheHunter ( 220   2) 14-12-2021 10:15
Ik zou aan de slag gaan met de Xbox exclusieve games. Zelf nooit Xbox gehad maar met de overname van Bethesda komt dat wel dichterbij. Maar NU dus de exclusieve games zoals Forza die hoge ogen gooit en de nieuwe Halo. Toch wel benieuwd
avatar van Nixx1338
Nixx1338 ( 27 ) 14-12-2021 10:15
Halo Infinite, oude liefde van de originele Xbox doen heropleven.
avatar van Koenus
Koenus ( 12 ) 14-12-2021 10:18
Als je een Xbox Series S zou kopen (of winnen), zou ik graag Halo Infinite willen spelen. Ik hoop dat ik daarmee het nostalgische gevoel van 'vroegah' kan terugvinden. Het lijkt me heerlijk om daarmee uit de dagelijkse sleur te ontsnappen.
avatar van MrMeMyselfAndI
MrMeMyselfAndI ( 4 ) 14-12-2021 10:20
Mijn oude Xbox one is er 3 weken geleden mee opgehouden en zat met smart te wachten op Halo infinite! Helaas kan ik deze dus niet spelen. Als ik deze Xbox one S zou winnen ga ik dus Halo Infinite met een grote smile uitwonen 😁
avatar van Zergilicious
Zergilicious ( 5 ) 14-12-2021 10:20
Als ik een Xbox Series S zou kopen of winnen, zou ik heel graag Forza Horizon 5 spelen! Ik speelde altijd Forza Motorsport 3 en 4, en Horizon 5 ziet er echt supertof uit.
avatar van G-ZeS
G-ZeS ( 277   1) 14-12-2021 10:21
Ik zou Halo Infinite als eerste willen spelen.
Vervolgens zou ik vrij snel de game pass halen.
avatar van Hitsquad
Hitsquad ( 75 ) 14-12-2021 10:24
Als Halo fan vanaf de 1e XBOX zou ik heel graag Halo Infinite spelen op de XBOX Series S.
avatar van RSchumie
RSchumie ( 29   1) 14-12-2021 10:24
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik eerst Halo Infinite gaan spelen omdat dit, de MS Exclusive is die mij het meest aanspreekt, en graag zou willen spelen. Maar hiervoor niet een apart/nieuw console ga aanschaffen
avatar van Ivoflipse
Ivoflipse ( 71 ) 14-12-2021 10:26
Als ik de de series S zou winnen zou ik nóg een keer Doom Eternal gaan spelen met game pass. Wat een geweldig vette game is dat zeg!
avatar van TheWorldplay
TheWorldplay ( 52 ) 14-12-2021 10:28
Mocht ik de XBOX winnen, dan zou ik als eerste Halo Infinite spelen. De serie spreekt me erg aan, ben sinds kort me steeds meer aan het verdiepen in shooters en dit lijkt me een zeer waardevolle toevoeging aan mijn collectie!
avatar van Jonkerman
Jonkerman ( 68 ) 14-12-2021 10:32
Al jaren heb ik enkel een Playstation in huis en mis ik de vele exclusives op de Xbox. Dit zou dus het uitgelezen moment zijn om te starten met Halo. Al zoveel over gehoord en wordt wereldwijd geprezen, maar ik heb het nog nooit gespeeld...

Starfield ziet ik er ook interessant uit. Zeker omdat ik eigenlijk wel een Bethesda fan ben (al zullen we Fallout 76 even vergeten...).
avatar van Bierbuik
Bierbuik ( 6 ) 14-12-2021 10:32
Als ik hem zou winnen... Forza natuurlijk, lekker racen met kameraden.
avatar van KurtKnakker
KurtKnakker ( 189 ) 14-12-2021 10:34
Als ik er 1 zou winnen zou ik heel graag SENUA'S SAGA : HELLBLADE II willen spelen.
Maar in afwachting van de release zou ik dan HELLBLADE, OPTIMISED FOR XBOX SERIES X|S spelen.

Sinds Heavenly Sword ben ik groot fan van de verhaalvertelling door Ninja Theorie. Ik vind het fantastische belevingen.
avatar van Gr1542
Gr1542 ( 175 ) 14-12-2021 10:40
Mocht ik een Series S zou winnen, dan ga ik eerst samen met mijn kleinzoon Paw Patrol - Mighty Pups Save Adventure Bay spelen.
Zelf ga ik daarna een potje Battlefield 2042 spelen. Ik heb al zo veel uren in BF V zitten, maar de servers daar raken leger en leger helaas.
Mijn zoon zal ongetwijfeld FIFA 22 erbij pakken.
avatar van Thomiekrom
Thomiekrom ( 21 ) 14-12-2021 10:48
ls ik een Xbox Series S zou winnen zou ik Gears of War eindelijk verder kunnen spelen! Enkel deel 1 tm 3 gespeeld op de 360, maar deel 4 lijkt me top. Ook mooi voorsorteren op de Bethesda exclusives.. Ik zou de nieuwe Elder Scrolls voor geen goud willen missen.
avatar van RocketMad
RocketMad ( 56 ) 14-12-2021 10:50
Mocht ik winnen dan zou ik zeker de nieuwe Forza proberen. Het is een tijd geleden dat ik een racegame gespeeld heb en de reviews voor Forza Horizon 5 zijn vrij goed.
avatar van BDT
BDT ( 106   1) 14-12-2021 10:50
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik als allereerste Forza Horizon 5 spelen. De reden is simpel: mijn zoontje vind auto's geweldig(net als papa uiteraard) en vind het geweldig als hij games met auto's ziet. En Forza Horizon is gewoon de beste race game sinds deze op de markt is. Geweldig gewoon.
avatar van Vries2k
Vries2k ( 43 ) 14-12-2021 10:52
Stel ik zou winnen (of anders als ik genoeg geld heb om hem te kopen) zou ik gelijk Guardians of the Galaxy gaan spelen met mijn zoontje. We zijn beiden superfan, en de game lijkt ons ook heel erg leuk.
avatar van Opojal
Opojal ( 14 ) 14-12-2021 10:56
Als ik een Series S zou winnen, ga ik Halo Infinite and forza spelen. Ik ben een fan van de series.
avatar van HansaH
HansaH ( 2 ) 14-12-2021 11:03
Nice! Als ik zou winnen zou ik eindelijk mijn zoons kunnen laten zien hoe je FIFA op de juiste manier speelt, en ze dus ook verslaan. En een beetje quality time met je gezin is nooit weg, toch?
avatar van Der_lex
Der_lex ( 52 ) 14-12-2021 11:04
Met de Game Pass is er keuze genoeg natuurlijk, maar aangezien het een exclusive is, zou ik voor Halo Infinite gaan.
avatar van Ice-Cerberus
Ice-Cerberus ( 39 ) 14-12-2021 11:04
Dan zou ik eindelijk een keer in de Halo serie kunnen duiken. Altijd gewild maar nooit een xbox gehad of goede PC
avatar van URL
URL ( 515   4) 14-12-2021 11:06
Nice!
Ik zou meteen Halo Infinite checken.
Ontzettend benieuwd - nooit eerder gespeeld.
avatar van Kansaibel
Kansaibel ( 45   2) 14-12-2021 11:08
Ik heb nog nooit een Xbox in huis gehad dus zou wel leuk zijn moest ik er nu wel eens eentje hebben. Mijn zus zou zich enorm vermaken met Forza Horizon 5, ze is verzot op auto's en racen. Ik daarintegen zou Assassin's Creed Valhalla willen uitproberen op een Xbox, om het verschil te ervaren.
avatar van Pep5
Pep5 ( 543   3) 14-12-2021 11:08
Volgas Forza!
avatar van Greenlizzard
Greenlizzard ( 19 ) 14-12-2021 11:08
Zeker Halo Infinite. Goed dat de makers een jaartje extra de tijd genomen hebben. Van horen zeggen is dit van het caliber Combat Evolved, maar dan in alle aspecten beter, groter, mooier. Kom maar op 😄
avatar van Xho2
Xho2 ( 27   2) 14-12-2021 11:11
Subnautica: Below Zero! Ik ben dol op de diepzee en al haar pracht, praal en mysterie. Het lijkt mij fantastisch dat op een next-gen systeem te mogen ervaren.
avatar van Karzka
Karzka ( 61 ) 14-12-2021 11:18
Ik ga voor Forza Horizon! Fantastische game
avatar van EnglishBlend
EnglishBlend ( 5 ) 14-12-2021 11:25
Als ik één zou winnen/kopen direct Gamepass subscriptie erbij kopen en beginnen met gamen natuurlijk. De eerste die ik denk ik op start is of Forza 5 of toch de Halo Master Chief collectie. Het 1e deel kunnen spelen op de originele Xbox bij een vriend jaren geleden en sinds dien nooit een Halo game gespeeld, daar zou ik dan nu direct verandering in brengen.
avatar van Novalis
Novalis ( 35 ) 14-12-2021 11:27
Met een Series S zou ik als eerste Cyberpunk 2077 gaan spelen. De Series S heeft immers geen discdrive een Cyberpunk is het enige spel dat ik digitaal bezit. Misschien wacht ik nog wel even tot ook echt de geoptimaliseerde versie verschenen is.
avatar van Reddrop
Reddrop ( 13 ) 14-12-2021 11:29
Met de series s zou ik m'n zoontje kennis laten maken met de Halo MCC. Samen op de bank door mijn jeugd heen spelen
avatar van Chardir
Chardir ( 23 ) 14-12-2021 11:31
Ik ben zelf heel erg benieuwd naar Halo Infinite! Maar heb ook nog SSX 3 op mijn account staan, dus die zou ik ook zeker gaan spelen 😄
avatar van Maico
Maico ( 160 ) 14-12-2021 11:34
Halo Infinite natuurlijk! De beste shooter van het jaar!!
avatar van Dragonite
Dragonite ( 1326 ) 14-12-2021 11:34
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik eerst Halo Infinite spelen omdat dit een zeer leuke game is met mij beste vriend. Ik woon in het buitenland dus dit zou een mooie manier zijn om meer tijd met hem door te brengen
avatar van Janter
Janter ( 429 ) 14-12-2021 11:40
Cyberpunk 2077! Eens kijken of de Series S deze wel op een fijne manier kan laten werken dan de verhalen omtrent de vorige generatie Xbox. Daarbij wordt het maar eens tijd om dat spel te spelen.
avatar van Sephiroth1989
Sephiroth1989 ( 617 ) 14-12-2021 11:40
Poeh, ik denk dat ik eerst weer eens de Fable reeks zou replayen en daarna zal al snel Halo infinite gedownload worden
avatar van Son Goku
Son Goku ( 137 ) 14-12-2021 11:41
Met de Xbox Series S in bezit, ga ik de Witcher 3 universum weer verkennen. Eén van mijn favoriete games. Het gaat nog even duren voordat de Xbox Series X versie van het spel uitkomt. Maar in de tussentijd zijn er nog genoeg games die op mijn lijst staan, zoals: Assassin's Creed Valhalla, Cyberpunk 77 en RE VIII.
avatar van Nr|Five
Nr|Five ( 564 ) 14-12-2021 11:43
Misschien een raar antwoord maar MS Flight Simulator. Heb beelden gezien hoe goed dat spel draait op de console en volgens mij heb je zo een ultieme relax game om even bij te komen.

Gecombineerd met een grote 4K tv lijkt me dit gewoon prachtig!
avatar van SkixAces
SkixAces ( 587 ) 14-12-2021 11:45
Ik heb zelf nog nooit een Xbox in mijn bezit gehad, dus het is een logische keuze dat ik als eerste halo infinite zou willen spelen. Heb over de jaren heen veel goede verhalen over halo gehoord, maar ik heb mijn handen er nog nooit aan gebrand. Verder is het een leuke console inclusief een game pass abonnement waardoor je enorm veel spellen kunt spelen. Mocht ik hem winnen dan is het een no-brainer om deze erbij te nemen, al weet ik nog niet aan welk spel ik dan zou beginnen.

Good luck naar iedereen die mee doet met deze giveaway, weer een hele leuke actie van budgetgaming!
avatar van Gawashida
Gawashida ( 95   1) 14-12-2021 11:45
Met de Xbox Series S zou ik Halo Infinite spelen.
avatar van Hugh_Jazz_whole
Hugh_Jazz_whole ( 10 ) 14-12-2021 11:57
Als ik deze bundel zou winnen zou ik meteen met fortnite aan de slag gaan. Momenteel is mijn telefoon het enige apparaat dat dat een beetje fatsoenlijk speelt. Ook zou ik heel graag een van de nieuwe Assassin's creeds spelen.
avatar van Kung-fu pinda
Kung-fu pinda ( 5 ) 14-12-2021 11:58
Als ik de xbox series S zou kopen of winnen, zou ik eerst weer eens skate 3 gaan spelen via de gamepass, om lekker terug te denken aan vroeger. Lekker thuiskomen van school en met vrienden online gaan skaten met een van de beste skateboard games allertijden, terwijl ik wacht op skate 4, mocht die ooit eens af zijn
avatar van Kartonnendozen
Kartonnendozen ( 60   2) 14-12-2021 12:00
Met een XboX Series S zou ik wel Psychonauts 2 willen spelen.
avatar van Ljwilliam88
Ljwilliam88 ( 26 ) 14-12-2021 12:02
Dat is een zeer makkelijke vraag! Dat zou hands-down Halo Infinite zijn. De originele Xbox was destijds de eerste console die ik zelf heb gekocht. Ik ben begonnen met gamen op een Playstation 1 en later een Playstation 2.

Toen ik de Xbox had gekocht begon voor mij een nieuw tijdperk dat startte met de originele Halo. Wat een fantastisch spel. Een game die, wat mij betreft, de benchmark heeft gelegd voor het shooter genre op de consoles. De campaign was fantastisch, vooral in co-op. Co-op gamen veranderde snel in serieuze en minder serieuze LAN-parties bij vrienden thuis. Ik weet nog goed dat we met 8 man, in twee teams van 4 mensen Halo zaten te doen. Ieder zijn eigen tv en Xbox vanuit huis meegenomen om vervolgens een weekend lang ons in de kamer op te sluiten en non-stop Halo spelen.

Tijden zijn nu veranderd maar desalniettemin zou ik graag Halo Infinite willen spelen om de herinneringen van Halo weer te kunnen herbeleven, zij het met een mooie campaign of de multi-player. Ik heb al beelden gezien, het ziet er zeer belovend uit en het lijkt erop dat de makers de originele 'vibe' terug hebben weten te brengen.
avatar van BahamutZero
BahamutZero ( 32 ) 14-12-2021 12:06
Op een Xbox Series S zou ik als eerste Forza Horizon 5 spelen. Heb er zo veel goede dingen over gehoord en vond Forza ook altijd al een van de betere racing games.
avatar van DarkNeogen
DarkNeogen ( 15   1) 14-12-2021 12:11
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zal hij bestemd zijn voor onder de kerstboom voor de kinderen. Beiden zijn ontzettende racefanaten, zeker na Max. De eerst game zou Forza Horizon 5 worden.
avatar van Miniatuurpaard
Miniatuurpaard ( 10359   2) 14-12-2021 12:14
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik gelijk beginnen aan Psychonauts 2! Ik heb destijds heel erg veel plezier beleefd aan het gekke deel 1 en ik heb erg uitgekeken naar dit vervolg. Daarnaast zou ik de nieuwe Forza Horizon en Halo uiteraard checken, maar allerallereerst Psychonauts.
avatar van Cardwizard
Cardwizard ( 313 ) 14-12-2021 12:22
Als ik de Series S zou winnen zal ik als eerste Forza Horizon 5 spelen, dat lijkt me echt een toffe racegame
avatar van SanMiquel
SanMiquel ( 6 ) 14-12-2021 12:40
Als ik de Series S zou winnen zou ik gelijk Forza Horizon 5 spelen. Ik heb na de xbox 360 alleen nog de Playstations gehad en Forza is wel echt mijn favoriete racegame.
avatar van BasBox
BasBox ( 1 ) 14-12-2021 12:41
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik als eerst Cyberpunk 2077 willen spelen. Simpelweg omdat ie dramatisch draait op mijn Xbox One S. Zou heel graag CB2077 willen uitspelen of de Series S!
avatar van Shadowx
Shadowx ( 232 ) 14-12-2021 12:59
Ik schrijf dit voor mijn zoon met lichtverstandige handicap waar ik dus voor mee doe

Als hij de Xbox Series S wint zal de 1e game die hij opstart Halo Infinity zijn, hij is helemaal gek van de Chief.

Fijne kerstdagen allemaal en een goed uiteinde en een gezond 2022.
avatar van Niwde
Niwde ( 5 ) 14-12-2021 13:00
Als ik de Xbox Series S zou winnen zou ik als eerste halo infinite gaan spelen. Nog nooit een xbox gehad of een halo spel gespeeld.
avatar van Amadortje
Amadortje ( 43 ) 14-12-2021 13:15
Hoe kan je dat nou vragen met zoveel keuze op Game Pass. Halo Infinite staat helemaal bovenaan, maar ik heb nog zat andere Microsoft-titels in te halen als Forza Horizon 5 en misschien een piraatje spelen in Sea of Thieves,
avatar van Amadortje
Amadortje ( 43 ) 14-12-2021 13:15
Hoe kan je dat nou vragen met zoveel keuze op Game Pass. Halo Infinite staat helemaal bovenaan, maar ik heb nog zat andere Microsoft-titels in te halen als Forza Horizon 5 en misschien een piraatje spelen in Sea of Thieves,
avatar van Vird
Vird ( 94 ) 14-12-2021 13:19
Halo 5 en dan Halo Infinite. Plus tussendoor spelen met de dev mode
avatar van Anton de Beuker
Anton de Beuker ( 357 ) 14-12-2021 13:20
Als ik de Xbox Series S zou winnen zou ik als eerste Psychonauts 2 gaan spelen. Voor mezelf omdat ik dan eindelijk deze serie kan spelen en omdat ik zo aan vrienden kan laten zien hoe mooi dit soort spellen visueel kunnen zijn op een daadwerkelijk goed apparaat!
avatar van Dijano
Dijano ( 93   1) 14-12-2021 13:23
Xbox series S winnen en forza horizon 5 erop gaaf.
avatar van Eagle Eye
Eagle Eye ( 104 ) 14-12-2021 13:24
Als ik de Xbox series s zou winnen dan zou ik heel graag Forza horizon 5 willen spelen, lijkt me top om de grafische kracht van de hedendaagse spelcomputers te ervaren!
Verder zou het helemaal top zijn in combinatie met mijn game pass abonnement!
avatar van Nessen
Nessen ( 97 ) 14-12-2021 13:29
GTA - is inmiddels wel 10 jaar geleden en het wordt tijd om een nieuwe versie uit te proberen.
avatar van Nkloost98
Nkloost98 ( 31 ) 14-12-2021 13:38
Als ik een xbox series s zou winnen dan ga ik forza horizon 5 spelen lijkt me een heel mooi spel.
avatar van Wrongguy
Wrongguy ( 17 ) 14-12-2021 13:39
Halo infinite. Weer die goede oude tijden beleven, maar met de graphics van nu.
avatar van AmarSukdeo
AmarSukdeo ( 13 ) 14-12-2021 13:39
Op de allereerste xbox was Halo mijn eerste spel. Mocht ik een series s hebben, dan zou dat uiteraard de campaign van Halo Infinite worden.
avatar van __D__
__D__ ( 22 ) 14-12-2021 13:39
Als ik zou winnen zou ik de Master Chief Collection het eerst halen. Heb de eerste en tweede Halo wel gespeeld bij vrienden maar nooit zelf een Xbox gehad.
avatar van Crusader
Crusader ( 341   1) 14-12-2021 13:42
Ik speel al een paar generaties geen Xbox meer maar Starfield ziet er toch wel interessant uit. Ook toekomstige Fallout en Elder Scrolls spellen lijken niet op de PS5 uit te komen.
avatar van Prime
Prime ( 119 ) 14-12-2021 13:42
Halo Infinite! Of Horza! Maaaaar, realistisch gezien gaat het Paw Patrol - Mighty Pups Save Adventure Bay worden. Want zo werkt het nou eenmaal hier in huis tegenwoordig....
avatar van Kelly89
Kelly89 ( 1427 ) 14-12-2021 13:51
Als ik deze xbox series s zou winnen zou ik als eerste de nieuwe halo gaan spelen.
avatar van Rocksheep
Rocksheep ( 41 ) 14-12-2021 13:55
Als ik de exbox series s zou winnen zou ik de hele Halo reeks doorlopen!
avatar van Darkcloud
Darkcloud ( 28 ) 14-12-2021 13:56
Als je een Xbox Series S zou winnen dan zou ik hem weg geven aan iemand anders met wat maande Game Pass om waarschijnlijk halo & SoT eens te proberen
avatar van Bob1
Bob1 ( 110   3) 14-12-2021 13:58
Als ik de Xbox series S win dan koop ik me meteen Psychonauts 2.
avatar van Jordydenhartog
Jordydenhartog ( 164 ) 14-12-2021 14:10
Halo of natuurlijk Forza Horizon 5 omdat deze games absoluut 100% pareltjes zijn die ik nooit heb kunnen spelen. Ben zelf een Nintendo/Sony fanboy. Wellicht kan Microsoft ook in dat rijtje komen.
avatar van Illfigure
Illfigure ( 269   4) 14-12-2021 14:15
Ik zou als eerste Forza Horizon 5 gaan spelen. En daarna alle oude Fallout en Elder Scrolls games om mij mentaal voor te bereiden op de nieuwe Bethesda games nu ze xbox exlcusive gaan worden!
avatar van Fietsbel
Fietsbel ( 228   3) 14-12-2021 14:25
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan verveel ik me niet meer, teveel moois zoals Halo infinite
avatar van Clavat
Clavat ( 38 ) 14-12-2021 14:31
In het geval ik net zoveel geluk heb als Max met de safety car in de laatste race en dus een Series S win, dan ga ik daar Forza Horizon 5 op spelen!
avatar van Leatherhide
Leatherhide ( 57 ) 14-12-2021 14:33
De eerste game die ik zou spelen is Halo Infinite. Na het eerste deel gespeeld te hebben in 2002, heb ik alle opvolgende delen rond release gespeeld. Halo Infinite is de eerste Halo game die ik niet kan spelen omdat ik geen geschikte console/pc heb.

Als fan van Bethesda RPG's kijk ik ook zeker uit naar de nieuwe Elder Scrolls game en Starfield welke op console exclusief zullen zijn voor Xbox.
avatar van Pierrre
Pierrre ( 108 ) 14-12-2021 14:44
Als ik de S zou kopen of winnen zou ik beginnen met aanschaffen van een gamepass om Conker's live and reloaded te spelen. Heb me destijds uren met conker's bad fur Day vermaakt op de n64 en de gamepass is een mooie manier waarop je dit soort games kunt herbeleven en behouden. Hulde!
avatar van Siebe.
Siebe. ( 92 ) 14-12-2021 14:46
Pandemic The Board Game! Dan ga ik eigenhandig de wereld redden nog voor de kerst.
avatar van Admvd
Admvd ( 34 ) 14-12-2021 14:47
Matrix awakens, benieuwd hoe die draait op de series s!
avatar van Xenomar
Xenomar ( 118 ) 14-12-2021 14:48
Halo Infinite, de enige exclusive die me de moeite waard lijkt.
avatar van Vega4776
Vega4776 ( 13 ) 14-12-2021 15:11
Fable, Horizon, Flight simulator, Gears of War!!

Op de 360 erg genoten van de meeste van deze spellen, ben zeer benieuwd naar de vernieuwingen.
Door de overnamen van Bethesda is een Xbox ook zeer welkom.
avatar van Linn88
Linn88 ( 64 ) 14-12-2021 15:33
Als ik een Xbox Series S zou kopen (of winnen) heb ik niet echt een specifieke game die ik zou gaan spelen. Ik zou voor de Xbox Game Pass gaan en mij daar helemaal uitleven.
avatar van ToothedBomb
ToothedBomb ( 1497 ) 14-12-2021 15:38
De XBox zou ik aan mijn zus geven. Zij wil graag Viva Piñata spelen uit Rare Replay. Da's een XBox One game, maar werkt prima op het nieuwe systeem. Volgens mij is ze ook fan van Forza.
avatar van Supakamiguru
Supakamiguru ( 28 ) 14-12-2021 15:41
Santa came early this year, hahah leuk prijs! lang geleden dat ik een xbox heb gehad. de liefde is er altijd nog
avatar van MartieManiac
MartieManiac ( 2 ) 14-12-2021 15:41
Ik wil het allerliefste een Xbox Series S om samen met mijn verloofde op de bank It Takes Two te spelen. Lekker samen co-op spelen in plaats van dat ik haar keihard in maak met Street Fighter ;-) Toch wat beter voor de sfeer in huis
avatar van Tazmaniandevil
Tazmaniandevil ( 343   3) 14-12-2021 15:46
Ik zou graag alle Halo spellen opnieuw willen spelen in echt next gen. En natuurlijk eindelijk gears of war 5 met de next gen patch.
avatar van Peters83
Peters83 ( 39   1) 14-12-2021 15:47
Als ik een Xbox Series S zou winnen, dan zou ik beginnen met Halo Infinite, want alles binnen de Halo serie is gewoon echt ontzettend cool om te spelen en ik ben erg nieuwsgierig naar de next gen graphics van deze titel.
avatar van Janus83
Janus83 ( 45 ) 14-12-2021 16:01
Dan toch eindelijk beginnen aan Cyberpunk 2077. Ik heb hem al sinds day one liggen, maar vanwege de slechte recensies niet durven spelen op de Xbox One.
avatar van ThaDanus
ThaDanus ( 2414   2) 14-12-2021 16:03
Ik zou sowieso HALO Infinite gaan doen als eerste, na alle goede reviews gelezen te hebben heb ik best wel weer zin in een goede HALO. Deel 4 viel me namelijk best vies tegen, destijds met een vriend coop gedaan maar meh, het had de magie van deel 1 t/m 3 niet meer.
avatar van Nikosss
Nikosss ( 33 ) 14-12-2021 16:08
De eerste games die ik zou gaan spelen zouden Need for Speed zijn. Ik heb NFSU, NFSU2 en NFSMW helemaal grijs gespeeld! En uiteraard zoals de meeste ook Halo. Heel veel Lan Parties gehad met Halo 1 op de Xbox in 2001/2002 met 7 andere vrienden. 4 tegen 4 op Blood Gulch zal altijd onvergetelijk zijn!!
avatar van Jellsyboy
Jellsyboy ( 613 ) 14-12-2021 16:11
Forza Horizon 5, DE ultieme racegame. Geen (race)game die Forza evenaart. Mooi!
avatar van Ruoverrated2
Ruoverrated2 ( 398 ) 14-12-2021 16:15
Battlefield 2042. Battlefield 1 helemaal stuk gespeeld, maar daarna niet meer begonnen aan een nieuw online multiplayer spel. Het lijkt me inmiddels tijd voor een update naar battlefield 2042.
avatar van SeriSAM
SeriSAM ( 2 ) 14-12-2021 16:20
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik beginnen Serieus Sam
avatar van Spons
Spons ( 61 ) 14-12-2021 16:26
Zou mooi zijn! De eerste game die ik zou spelen is hoe dan ook Halo Infinite! Als Halo-fan van het eerste uur kriebelt het nu al om daarvoor een Xbox aan te schaffen naast mijn Playstation 5. En als die toch in huis komt, dan natuurlijk ook meteen Forza Horizon 5 erbij! Wat te denken van de nieuwe Elder Scrolls in de toekomt. Het zouden gouden tijden worden!
avatar van SeriSAM
SeriSAM ( 2 ) 14-12-2021 16:28
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik met serious sam beginnen!
avatar van Skinniej
Skinniej ( 106 ) 14-12-2021 16:31
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou Halo Infinite toch echt de eerste en enige keuze zijn!
avatar van Guzzy
Guzzy ( 39 ) 14-12-2021 16:36
Mocht ik een Xbox Series S winnen, zou ik mijn digitale games opnieuw willen spelen, maar dan met een hogere framerate. Daarna kijk ik vooral uit naar Forza horizon 5 en de nieuwe Halo Infinite welke ik hoop te mogen spelen op de Xbox series S.
avatar van Merah
Merah ( 239   1) 14-12-2021 16:37
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ook voor mij Halo Infinite de eerste keuze zijn. Nog nooit een Halo game van begin tot einde door kunnen spelen, Maar vond de sfeer wel altijd goed...dus zeker die (en daarna over 80 jaar Starfield )
avatar van Dragonborn
Dragonborn ( 131 ) 14-12-2021 16:41
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik de klassieke xbox en xbox 360 games willen spelen via GamePass. Games als de eerste halo en de gears of wars serie.
avatar van BlueFireGaming
BlueFireGaming ( 438 ) 14-12-2021 16:42
Ik zou niet per se één game eruit kunnen vissen, maar als ik wat vals mag spelen zou ik gewoon GamePass kiezen. Eerste game op GamePass zou Halo Infinite worden!
avatar van Devonraynor
Devonraynor ( 67 ) 14-12-2021 16:47
Voor de komende Bethesda games. Heerlijke RPG's die ik nu helaas moet missen
avatar van SDSnatcher
SDSnatcher ( 1598 ) 14-12-2021 16:48
Als ik een Xbox Series S zou winnen, zou ik beginnen met Flight Simulator, de afgelopen 2 jaar heb ik praktisch niks van de wereld gezien, mis het reizen en vakantie gaan, dan zelf maar opstijgen en landen. Japan hereI come Nootjes tijdens de vlucht regel ik zelf wel.
avatar van Nikaru
Nikaru ( 83 ) 14-12-2021 17:04
Flight simulator, gezellig met mijn broer vliegen
avatar van Cmpunk
Cmpunk ( 300 ) 14-12-2021 17:24
cyberpunk zou wel een mooi startpunt zijn maar ook de xbox exclusives die dadelijk uitkomen na de backlog weggewerkt te hebben
avatar van Emielt
Emielt ( 37 ) 14-12-2021 17:27
Forza Horizon, dat lijkt me wel wat
avatar van JeffreyBtt
JeffreyBtt ( 955 ) 14-12-2021 17:29
De eerste game die ik zou spelen is Forza Horizon 5. Voor vele een van de beste games van het jaar. Ik heb zelf al een tijdje geen racing game meer gespeeld, dus daar heb ik weer eens zin in.
avatar van Ram-G-maN
Ram-G-maN ( 157   4) 14-12-2021 17:36
Ik geef in de weekenden bijles. Als ik de Series S zou winnen zou ik die aan mijn beste pupil schenken. Hij heeft hard heel goed zijn best gedaan op school waardoor die dit jaar aan zijn HAVO-brugklas is begonnen. Dan kunnen wij samen een potje Forza Horizon 5 spelen. Ik op mijn eigen Series X en hij op zijn nieuwe Series S. Dat heeft hij wel verdiend!
avatar van Techmode
Techmode ( 4999   1) 14-12-2021 17:51
Ik denk dat voor forza ga, lekker racen in mexico
avatar van DeX97
DeX97 ( 842 ) 14-12-2021 17:53
Ik zou voor Halo gaan. Hiervoor nooit een Xbox gehad, dus ik ben benieuwd wat die spellen nu zo interessant maakt
avatar van Muttley
Muttley ( 634 ) 14-12-2021 17:57
Heb nog nooit een Xbox in huis gehad maar zou dan zeker met Halo beginnen, zou een mooie kans zijn om zo voor het eerst kennis te maken met deze reeks.
avatar van Zhetje
Zhetje ( 62 ) 14-12-2021 18:11
Halo, speelde altijd Halo op xbox360.
avatar van Davincstyle
Davincstyle ( 143 ) 14-12-2021 18:14
Ik zou de Xbox willen winnen om weg te geven aan een vriendin van mij. Zou graag met haar samen willen gamen en dit zou echt een prachtig kerstcadeau voor haar zijn! We zouden dan lekker Forza 5 spelen!
avatar van Edo-gamer
Edo-gamer ( 212   1) 14-12-2021 18:17
Ik zou graag Microsoft Flight Simulator op willen spelen.
Op mijn one X kan dat niet.
avatar van Hottentotsgot
Hottentotsgot ( 24 ) 14-12-2021 18:19
Ik zou Halo Infinite spelen. Ik heb nooit een Xbox gehad en vond het altijd jammer dat ik Halo aan me voorbij moest laten gaan. Daarna zou ik de hele serie vanaf game 1 een keer spelen.
avatar van Luca44
Luca44 ( 2 ) 14-12-2021 18:22
Als ik een Xbox series s zou winnen zou Resident evil village toch wel de eerste keus zijn.
avatar van TheDutchman88
TheDutchman88 ( 33 ) 14-12-2021 18:29
Zeker Asassins Creed Valhalla, Tuurlijk ik kan deze op mijn oude xbox one spelen, maar met de kracht van de nieuwe generatie xbox series s komt het spel veel beter tot zijn recht
avatar van Wolf88
Wolf88 ( 177 ) 14-12-2021 18:30
Als ik hem zou winnen dan zou ik als eerste Halo Infinite gaan spelen, gevolgd door Horizon 5 en AC Vahalla
avatar van Citizen935
Citizen935 ( 78 ) 14-12-2021 18:31
Als ik een Xbox Series S zou winnen, dan zou ik als eerste Microsoft Flight Simulator 2020 samen met mijn vrouw gaan spelen.
Mijn vrouw en ik reizen erg graag. Helaas is hier de afgelopen anderhalf jaar weinig van terecht gekomen. Zo kunnen we weer onze gezamenlijke passie beleven, veilig vanaf onze bank... door de kracht van de Xbox Series S.
avatar van Joost013
Joost013 ( 224 ) 14-12-2021 18:37
Oeh la la, ik doe mee.
Ik zou gaan voor de nieuwe Psychonauts. Vreemde games zijn altijd een frisse wind om te spelen.
avatar van JohanStompwijk
JohanStompwijk ( 87 ) 14-12-2021 18:37
Ik zou Halo Infinite gaan spelen. Super veel zin in.
avatar van Nickit
Nickit ( 1464 ) 14-12-2021 18:37
Ik zou beginnen met Halo Infinite! Deze heb ik vroeger altijd met en bij vrienden gespeeld. Soms zelfs letterlijk de Xbox voor gaan lenen omdat ik deze zelf nooit had gehad. Nu heb ik zelf ook geen Xbox en lijkt het mij gaaf om net als vroeger weer met vrienden een potje Halo tegen elkaar te spelen!
avatar van Patroonheilige
Patroonheilige ( 2 ) 14-12-2021 18:39
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik als eerste de Halo: The Masterchief Collection of Halo Infinite gaan spelen. Ik heb vroegâh een avond Halo bij een vriend gespeeld en daarna niet meer, we waren meer van de Nintendo en PlayStation. Ik zou de Halo serie dan eindelijk een keer echt kunnen spelen!
avatar van Md_73
Md_73 ( 329 ) 14-12-2021 18:40
Als ik een Xbox series S zou winnen, zou ik die aan mijn neefje van 8 geven, die heeft nu nog een oude Xbox van de 1e generatie. Zelf heb ik genoeg aan mijn Playstation 1 t/m 5 en mijn gamelaptop.
avatar van Big dogg
Big dogg ( 139   4) 14-12-2021 18:41
Vanaf 360 overgestapt naar playstation. Eerste wat ik zou spelen halo infinite. Maar ook alle andere exclusives die ik gemist heb!
avatar van Ziberius
Ziberius ( 2072 ) 14-12-2021 18:43
Halo Infinite! Ik heb kort geleden bij een vriend de Halo Masterchief Collection gespeeld en dat smaakt toch echt naar meer. Ook als je de reviews ziet moet je wel concluderen dat dit een hele goede game is!
avatar van Snaky545
Snaky545 ( 34 ) 14-12-2021 18:48
Ik zou Halo wel eens willen spelen nog nooit gedaan en wat zou dat gaaf zijn op een nieuwe Xbox
avatar van Machinegeweer
Machinegeweer ( 4 ) 14-12-2021 19:04
Makkie, Halo!! nooit de kans gehad om Halo te spelen (PS owner)
avatar van Stormblood
Stormblood ( 4 ) 14-12-2021 19:08
Ik heb dus nog nooit een Xbox gehad, maar ik zou zeker gaan voor de Mass Effect Legendary Edition. Shepard in next-gen kwaliteit? Yes please <3
avatar van EnJayT6
EnJayT6 ( 7 ) 14-12-2021 19:13
De eerste game zou Control zijn. Ik heb deze al gedownload, maar wacht op totdat ik een next gen console heb. Ik wil deze alleen spelen met de beste graphics...
avatar van FinalFantasy7NL
FinalFantasy7NL ( 193   17) 14-12-2021 19:21
Zeer mooie prijs.

Ik zou the Witcher 2 erop gaan spelen en dan Halo.
avatar van MatB20
MatB20 ( 1096   1) 14-12-2021 19:29
Halo Infinite uiteraard. Die komt in veel eindejaars lijstjes denk ik.
avatar van FemaleMagician
FemaleMagician ( 563 ) 14-12-2021 19:33
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zou ik de Xbox beter willen leren kennen door de exclusieve titels te spelen. En meer contact met mijn Xbox vrienden.
avatar van Swizard
Swizard ( 880 ) 14-12-2021 19:35
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik eerst voor halo infinite gaan! Altijd de betere game serie exclusief aan de xbox consoles. Daarna waarschijnlijk een bergje multiplats
avatar van SneakyChipmunk
SneakyChipmunk ( 184 ) 14-12-2021 19:38
Als ik een Xbox Series S zou winnen dan zou ik Elden Ring gaan spelen. You Died zou super mooi in beeld moeten komen op deze nieuwe console.
avatar van Lewney
Lewney ( 28 ) 14-12-2021 19:45
Met een Xbox Series S zou ik graag Marvels Guardians of the Galaxy spelen, het heeft een paar awards gewonnen en dat heeft de interesse wel aangestookt!
avatar van NoGo
NoGo ( 13 ) 14-12-2021 19:47
Gears 5, en verder old school exclusives, gezien ik nooit een PC of Xbox gamer ben geweest!
avatar van KingYuri
KingYuri ( 114 ) 14-12-2021 20:03
Forza Horizon 5! Net ook een nieuwe Qled tv gekocht maar nog de oude Xbox One staan. Nieuwe console, nieuwe tv, nieuwe game: win win win!!
avatar van Yi-Long
Yi-Long ( 2188   5) 14-12-2021 20:20
Mooie actie. Zou naar mijn beste vriend gaan, want die heeft net een nieuwe TV maar nog geen new-gen console en nog nooit een Xbox gehad. Waarschijnlijk zou hij er CoD of Fifa op spelen, want dat speelde hij op Playstation vaak.
avatar van MastahMichel
MastahMichel ( 19 ) 14-12-2021 20:25
Ik zou direct de Mass Effect Legandary edition downloaden en gaan spelen, oh wat kijk ik er naar uit om die op een hogere resolutie te spelen, geweldig!
avatar van LuukskeR99
LuukskeR99 ( 166   2) 14-12-2021 20:38
Als ik het geluk zou hebben om een Xbox Series S te mogen winnen dan zou ik beginnen om een aantal Xbox exclusives te spelen erop en dan met de Game Pass. Als eerste zou ik de Gears series (1 t/m 5 ) spelen vervolgd door de Halo series. De Xbox Series S in combinatie met de Game Pass leent zich hier uitstekend voor om deze exclusives uit te proberen en dan vooral met de kerstvakantie die ons te wachten staat. Succes allemaal, wederom weer een leuke actie van Budgetgaming en niet te vergeten MediaMarkt!
avatar van Dinkel
Dinkel ( 1 ) 14-12-2021 21:45
ik zou microsoft flight simulator spelen omdat mijn oude computer het niet aan kan en de series console het wel aankunnen
avatar van Darkkoet
Darkkoet ( 181 ) 14-12-2021 21:51
Yeah! Forza Horizon 5, beelden uit deze serie zien er vet uit. Lekker racen.
avatar van Mahooow
Mahooow ( 340 ) 14-12-2021 22:09
Als ik een Xbox Series S zou winnen zou ik als eerst Halo Infinite gaan spelen. Halo blijft een legendarische exclusive van Microsoft.
avatar van Vinescular
Vinescular ( 7 ) 14-12-2021 22:17
Met een nieuwe Xbox Series S zou ik direct de Game of the Year van 2021 downloaden en samen met mijn vriend spelen: It Takes Two!
avatar van Phantom20099
Phantom20099 ( 114 ) 14-12-2021 22:46
Ik heb nooit een XBOX gehad, maar wel fan van Gears of War, oa alle boeken gelezen. Op de Series S zou dat tot nu toe betekenen beginnen mer Gears Tactics en dan hopen op een (remastered) Gears of War collection.
avatar van ChiWii
ChiWii ( 37 ) 14-12-2021 23:29
Halo Infinite natuurlijk (Master Chief is looking at me <<<<<<, en nu kijkt hij jou aan)
avatar van Surkow
Surkow ( 132   4) 14-12-2021 23:30
Starfield is voor mij dé game welke ik zou spelen op de Xbox Series S. Een nieuwe RPG van Bethesda welke helaas alleen voor MS platformen uit gaat komen. De verwachting is dat het de Skyrim van de ruime RPGs zal worden. Ik kijk er zeker naar uit.
avatar van Koers
Koers ( 2 ) 14-12-2021 23:42
Ik zal als eerst Halo gaan spelen. Daarna CoD en Gears. Halo blijft gewoon de vetste serie om te spelen! Heb tot aan 2015 alles gespeeld, daarna niets meer door de bekende RROD. Hopelijk snel weer!
avatar van Greyhound123
Greyhound123 ( 78 ) 15-12-2021 04:18
Als ik de Xbox S win, zou ik als eerste weer Skyrim spelen. Lekker de wintermaanden in m'n zolderkamertje doorbrengen zonder dat ik twee keer koffie kan zetten totdat de game een keer geladen is
avatar van Marver
Marver ( 7 ) 15-12-2021 08:42
Om nostalgische redenen zou ik Fable weer oppikken :-). Daarna Ori om de tijd naar Stalker 2 te overbruggen.
avatar van Dandanna
Dandanna ( 296   1) 15-12-2021 09:08
Gears all the way!
avatar van Dafish
Dafish ( 378 ) 15-12-2021 09:57
Als ik een Xbox Series zou winnen, dan zou ik dolgraag Forza Horizon spellen gaan spelen. Ik had helaas alleen budget voor een playstation en mis echt een goede racegame. Forza op de xbox series zou ik daarom heel erg graag willen spelen.. fingers crossed!
avatar van Pieroman
Pieroman ( 6 ) 15-12-2021 10:23
Ik moet dan toch gewoon voor Halo Infinite gaan! Vroeger ook op de originele Xbox Halo 1 gespeeld en kan me nog goed herinneren hoe ik daar toen van onder de indruk was.
Na al die jaren ben ik erg benieuwd naar de nieuwe Xbox en nieuwe Halo
avatar van SSJDennis
SSJDennis ( 769   8) 15-12-2021 12:28
Het gaat heel raar klinken, maar ik zou gaan voor Monster Hunter World/ Iceborne. Toch redelijk verslaafd aan deze game geraakt, maar mijn PS4 is op. Tales of Arise lijkt me ook geweldig. Maar gezien mijn vrouw thuis zit na het verlies van haar baan, beperk ik mij op de Switch. Maar winnen is natuurlijk andere koek
avatar van DonDalton
DonDalton ( 3 ) 15-12-2021 16:03
tot nu toe elke Halo(PC, xbox, xbox 360 en Xbox one ) gespeeld dus ga dan zeker Halo Infinite spelen
avatar van DonDalton
DonDalton ( 3 ) 15-12-2021 16:03
tot nu toe elke Halo(PC, xbox, xbox 360 en Xbox one ) gespeeld dus ga dan zeker Halo Infinite spelen
avatar van Moontje
Moontje ( 84 ) 15-12-2021 16:49
Van harte gefeliciteerd Asharon!
avatar van Glennscherling
Glennscherling ( 6 ) 21-12-2021 14:50
De eerste game die ik zou spelen zodra ik de Xbox win zou Forza Horizon zijn. Forza blijft één van de tofste racegames vind ik.