Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Reviewoverzicht: Gierende banden, LEGO en de Yakuza

Geplaatst op 20-04-2011 20:11
Deze keer wederom een diversiteit aan titels, die we hebben kunnen voorzien van een recensie. Zo kan er onder meer geraced worden op motoren, op avontuur met Lara Croft en de strijd om het heelal kan beginnen in LEGO-stijl.

Yakuza 4
Gedateerde graphics doen af aan de kwaliteit van het verhaal. Al wordt het tijd voor een flinke upgrade, toch heeft deze titel zijn charmes. Je leest het allemaal in deze Yakuza 4 recensie.

The 3rd Birthday
Aya, de hoofdrolspeelster uit Parasite Eve, is een paar jaar na de gebeurtenissen uit het tweede deel niet meer de oude. Ben je benieuwd wat er met deze klassieke PSX-schoonheid en haar “zusje” Eve is gebeurd? Een actie-RPG-toppertje op de PSP uit de opmerkelijk hoge hoed van Square-Enix.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars
Dat Lego en Star Wars niet zo’n gekke combinatie is als het op het eerste gezicht lijkt, hebben de vorige twee delen van Lego Star Wars wel bewezen. En niet alleen Star Wars heeft de kubistische overstap gemaakt: ook grote franchises als Batman, Indiana Jones en binnenkort Pirates of the Carribean zijn in Lego speelbaar. Kennen we het trucje ondertussen wel of weet Lego Star Wars III toch te verrassen?

Stoked: Big Air Edition
Degelijke snowboardgame voor een leuke prijs.

Moto GP 10/11
Ik was behoorlijk verrast dat Moto GP me zo aansprak: motorsport heeft me namelijk nooit echt geboeid. Dit soort games wordt natuurlijk met name gekocht door de fans van de sport maar kan het spel ook leuk zijn voor mensen die onbekend zijn met de serie?

Tomb Raider Trilogy
Een nieuwe Tomb Raider zit eraan te komen. Tot die tijd brengt Square Enix eerst een drietal HD-remakes uit op één Blu-Ray. Is Tomb Raider Trilogy zijn geld waard?

Is er een titel bij, die je sowieso zal aanschaffen (al dan niet in de uitverkoop) ?

Geplaatst op 20-04-2011 20:11

Laatste reacties

avatar van Henri-Alexander
Henri-Alexander ( 12778 ) 22-04-2011 00:03
*Wacht tot LEGO Star Wars III: The Clone Wars PS3 goedkoop op te pikken is*
Vond delen als LEGO Indiana Jones vermakelijk =] Zou de hele LEGO serie wel weer willen maar ze kosten toch teveel naar mijn mening. (meer doelend op LEGO Star Wars III: The Clone Wars, LEGO Indiana Jones 2 en LEGO Harry Potter Years 1-4)
avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 23-04-2011 00:54
Help dat wordt weer de hele nacht recensie lezen, nou ik heb toch verder niets te doen.... ;-D