Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Maak kennis met de nieuwe aanwinsten van de Budgetspelencrew

Een hele goedendag Budgetspelers! Enkele weken geleden vroegen we vol enthousiasme om jullie hulp. Het is tijd om Budgetspelen naar het volgende niveau te brengen en daar hebben we extra handen voor nodig om dit uiteindelijk mogelijk te kunnen maken. Met volle overtuiging kregen we heel wat mailtjes binnen en we willen jullie dan ook bedanken voor al jullie aanmeldingen! Helaas konden we niet iedereen verwelkomen bij het team, maar toch is het Budgetspelenteam flink uitgebreid!

Inmiddels zijn de eerste sessies geweest en zijn we druk bezig de motoren te starten om de Budgetspeelstoomboot met volle vaart te gaan laten razen, met overzichten van scherpe deals, de nieuwste spellen in de prijslijsten en mooie recensies en specials waar je wat meer leert over spellen die voor jou interessant kunnen zijn.

De nieuwe redactie en andere teamleden stellen zich aan je voor!De nieuwe aanwinsten bij de Budgetspelen redactie
Onder de vlag van onze Candyshine zijn Jeroen, Danny, Sander en Yannick het team komen versterken bij de Budgetspelenredactie

Danny aka Egg Citizen
Hallo allen, ik ben Danny/Egg Citizen, 36 jaar en wonende in Breda. Op budgetspelen zal ik mij voornamelijk bezig houden met de verslaglegging omtrent kickstarters. Velen van jullie zullen mij daar al van kennen. Dit doe ik graag, om mijn enthousiasme voor nieuwe spellen in ontwikkeling met jullie te delen.
Verder ben ik pas sinds 3 jaar wat meer bezig met bordspellen, nadat ik Magic the Gathering achter mij heb gelaten. Op het moment speel ik ongeveer 3 keer per week bordspellen in verschillende groepen en groeit mijn verzameling bordspellen, voornamelijk dankzij kickstarter, in een angstvallig tempo. (ondanks mijn voornemen het beperkt te houden).


Sander
Een hartelijke groet aan alle bezoekers van Budgetspelen! Mijn naam is Sander en ik sta te popelen om jullie allerlei artikelen om de oren te slingeren over onze grootste gemene deler: bordspellen! Na al 10 jaar recensies en andere artikelen over digitale spellen te hebben geschreven, is het hoog tijd om ook eens een oordeel te vellen over alle fysieke bordspellen die onze wereld rijk is. Verwacht van mij gerust recensies over spellen die je nagenoeg bij elke speelgoedwinkel kunt vinden, maar soms moet er ook over de grens gekeken worden om nieuwe pareltjes te ontdekken. Daarnaast ben ik ook razend benieuwd wat jullie, de community, voor juweeltjes op het forum aan het licht brengen die mij al die jaren zijn ontgaan.


Yannick
Hallo ik ben Yannick van Dijk, de nieuwe recensent van budgetspellen. Ik ben op dit moment 27 jaar oud en leerkracht in het basisonderwijs.
De beste bordspellen vind ik de bordspellen die je meesleuren in dat verhaal en dat je dat verhaal zelf mag spelen. Graag neem ik jullie mee in dat verhaal. Ik probeer het verhaal luchtig, met humor of juist met gepaste spanning te benaderen.
Daarnaast zal ik kritisch zijn over het spel en de entourage van het spel. Ik hoop jullie zó door de spellen te loodsen, zodat jullie uiteindelijk jullie perfecte spel vinden! Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan het lezen van mijn recensies.


Jeroen aka Peteflom
Mijn naam is Jeroen van Dijk, op het forum ook wel bekend als Peteflom. Ik speel bordspellen sinds oktober 2017. Daarvoor heb ik jarenlang games gespeeld maar daarbij miste ik steeds meer de sociale interactie. Voor mij is een bordspel dan eigenlijk ook niets meer dan een uitstekend excuus om met je vrienden om de tafel te zitten met een biertje. Ik heb al heel snel gemerkt dat er een enorm verschil zit tussen deze vorm van ‘gamen’ ten opzichte van, al dan niet samen, met een controller in je handen naar een scherm staren. Dat wij allemaal steeds vaker naar schermen staren is in mijn optiek een goede verklaring voor de explosieve groei van bordspellen de afgelopen jaren.

Waarom ik recensies wil schrijven? Omdat ik als nieuwe speler gemerkt heb dat er heel veel bordspellen bestaan die meer te bieden hebben dan Monopoly. Heel. Erg. Veel. Meer. Voor nieuwe spelers wordt het hierdoor steeds moeilijker om in de brij van releases een spel te vinden dat bij je past. Ik zal mij inzetten om recensies en stukken te schrijven die door iedereen leesbaar zijn, of je nu jarenlang spellen speelt of met je grote teen de oceaan van bordspellen verkent.
Mijn filosofie voor onze website is dan ook om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fantastische hobby, door het schrijven van toegankelijke recensies en stukken. Ik ben een groot voorstander van de manier waarop sites als Shut Up & Sit Down spellen presenteren. Het is nooit saai door de passie en humor waarmee deze Britse heren vooral video’s maken. Ik hoop Budgetspelen.nl dus een klein beetje Britser te maken. Ik hoop verder met stukken de diepte in te duiken. Vragen als “waarom spelen wij bordspellen” en de psychologie erachter vind ik heel interessant.


De nieuwe aanwinsten bij het Budgetspelen toevoegteam
Het Budgetspelen toevoegteam van Carina (bordspellen) en Lars (LEGO) is verder uitgebreid met flink wat nieuwe aanwinsten! Chris komt het LEGO team versterken, terwijl de rest bij bordspellen de honneurs waar zullen gaan nemen! Iedereen stelt zich even aan je voor:

Marcel
Mijn naam is Marcel en ben momenteel woonachtig in Leeuwarden. Vroeger nooit geïnteresseerd geweest in bordspellen aangezien ik alleen bekend was met Monopoly, Cluedo en Catan en ik deze nogal suf vond. In 2014 kwam ik erachter dat er ook coöperatieve spellen bestonden, en dankzij Pandemic ben ik in aanraking gekomen met "modernere" spellen. Mijn favoriete games van dit moment: Betrayal at House on the Hill & Pandemic Legacy S1. Naast het spelen besteed ik ook veel tijd aan het upgraden van mijn spellen, zoals Het painten van miniatures, het maken/printen van components/miniatures en het maken van inserts.

Stef
Hoi allemaal, ik ben Stef en ben 27 jaar oud. Ik werk in het basisonderwijs en speel al bordspellen van jongs af aan. Samen met mijn vrouw speel ik veel coöperatieve bordspellen, maar we spelen ook regelmatig tegen elkaar. Ik vind het leuk om nieuwe spellen te ontdekken en met jullie te delen.

Martijn
Hallo allemaal, ik ben Martijn en ik ben een herintreder in het budgetspelen team. Door tijdsgebrek moest ik eerder afhaken, maar ik hoop nu mijn steentje weer bij te kunnen dragen. Ik zal me voornamelijk bezig houden met het toevoegen van de spellen zodat jullie dadelijk de beste prijzen kunnen vinden. Qua bordspellen speel ik van alles en nog wat, van simpele fillers tot hersenkrakers waarbij je het gevoel hebt dat er af en toe wat breekt in je hersenschors. Op dit moment wil ik vooral Twilight Imperium 4th edition en Odin een keer op tafel krijgen, naast de vele andere spellen in mijn verzameling die ik nog een keertje moet spelen. Huidige favoriet is Azul.

Chris
Hoi, ik ben Chris Boers, en met mijn 48 jaar (vanaf morgen dan) een 'ouwe rot'. Jullie kennen me misschien van Budgetgaming en -Spelen, waar ik onder de schuilnaam Mithrandir rond ga. Ik ben opgegroeid met gaming, te beginnen met een Bitatone TV Master (zoek maar eens op!). Sindsdien heb ik allerlei consoles gehad, maar sinds de PS3 ben ik een fanatiek Sony aanhanger, hoewel de Switch me ook erg kan bekoren. Wat betreft bordspellen houd ik erg van de cross-overs: o.a. het Dark Souls bordspel siert mijn spellenkast, alsook de verschillende toys-to-life: LEGO Dimensions en Disney Infinity zijn vrijwel compleet. Wat betreft LEGO zijn de LEGO Star Wars sets, Ninjago, Batman en LEGO Movie sets mijn favorieten. Laat mij nooit alleen in een LEGO Store, want dat loopt niet goed af!
Ik heb bij diverse sites als admin/mod gewerkt, en ik heb heel veel zin om bij BudgetSpelen de LEGO collectie compleet te maken en te houden!


Volle kracht voor uit! Wil je zelf ook gezellig meedoen?
Iedereen is pas net gestart, maar in de eerste week al zijn er heel wat mooie recensies geschreven die in de pijpleiding zitten om jou meer te vertellen over een paar hele leuke spellen en er zijn in de afgelopen twee weken al bijna 100 bordspeltitels bijgekomen in de database! Dat alles om jou te helpen de beste prijs te vinden. We zijn alleen nog op zoek naar iemand die wil helpen met de Pokemon database en we missen nog een echte nieuwswaakhond die, zodra er een nieuwtje is, deze op de site kan zetten als mooie artikel om jou zo snel mogelijk te updaten van nieuwe bordspel en LEGO deals. Heb je wel interesse? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar yorn@budgetgaming.nl.

Voor nu zijn we er helemaal klaar voor en hebben de eerste introducties met de meesten inmiddels plaatsgevonden. Er zijn ook al heel wat mooie ideeen de revue gepasseerd waarvan je binnenkort vast meer zult gaan zien. Wij hebben er in ieder geval zin in om jou te helpen bij je favoriete hobby!

Laatste reacties

avatar van Henri-Alexander
Door Henri-Alexander (12737 reacties) op 05-03-2018 18:30
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Nou, veel bekende namen! Succes heren!
avatar van Galigula77
Door Galigula77 (342 reacties) op 05-03-2018 18:41
( PM )
S6 en veel plezier iedereen.
avatar van -GJ-
Door -GJ- (2063 reacties) op 05-03-2018 19:20
Rol: Forum Moderator
( PM )
Welkom allemaal !
avatar van ElCheapo
Door ElCheapo (8039 reacties) op 05-03-2018 21:08
( PM )
Succes allemaal!
avatar van Jkampmeijer
Door Jkampmeijer (1605 reacties) op 05-03-2018 21:17
( PM )
Welkom en succes.
avatar van Xerxes
Door Xerxes (2356 reacties) op 05-03-2018 21:35
( PM )
Toppers. Succes heren!
avatar van Schoenieman
Door Schoenieman (788 reacties) op 05-03-2018 23:47
( PM )
Lekker bezig, dit kan alleen maar een succes worden
avatar van Htbaa
Door Htbaa (8557 reacties) op 05-03-2018 23:55
( PM )
EN WAT HEEFT DIT MET BUDGET GAMING TE MAKEN!?

avatar van Superorigineel
Door Superorigineel (343 reacties) op 06-03-2018 06:47
( PM )
Succes aan het team!
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (23629 reacties) op 06-03-2018 08:10
( PM )
Quote:
EN WAT HEEFT DIT MET BUDGET GAMING TE MAKEN!?

Ik las iets met LEGO Star Wars. Dat zijn toch die compjoeter spelletjes? Schijnen ze ook speelgoed van hebben gemaakt.

Maar welkom iedereen. Ergens anders.

Ik had graag ook het team verstrerkt als Mod maar helaas moest ik alle aanvragen van het Budgetspelen team afslaan omdat ik het altijd zo druk druk druk heb. Ha ha. Ha. ...

:'(
avatar van Niels
Door Niels (18131 reacties) op 06-03-2018 08:43
Rol: Community event manager
( PM )
Aw, ik heb niet eens een introductietekstje op de site gekregen besef ik me nu...

Zo leren mensen me nooit kennen

WILKOMMEN NEUE KREW!
avatar van Swift
Door Swift (6388 reacties) op 06-03-2018 09:07
( PM )
Welkom
avatar van YOLOYOLO
Door YOLOYOLO (1649 reacties) op 06-03-2018 09:19
( PM )
wat krijg je er als crew? wil me wellicht ook wel opgeven.
avatar van Henri-Alexander
Door Henri-Alexander (12737 reacties) op 06-03-2018 10:33
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Quote:
wat krijg je er als crew? wil me wellicht ook wel opgeven.

Een schouderklopje en een warm gevoel van binnen.

Check dit nieuwsbericht voor het serieuze, doch niet zo verschillend, nieuwsbericht.
avatar van Joelbarendregt
Door Joelbarendregt (132 reacties) op 06-03-2018 11:25
( PM )
Heel veel succes!
avatar van Niels
Door Niels (18131 reacties) op 06-03-2018 11:31
Rol: Community event manager
( PM )
Quote:
[..]

Een schouderklopje en een warm gevoel van binnen.

Check dit nieuwsbericht voor het serieuze, doch niet zo verschillend, nieuwsbericht.


Duurt wel lang voor je dat schouderklopje krijgt. Op het warme gevoel van binnen wacht ik ook al even.
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (23629 reacties) op 06-03-2018 11:42
( PM )
Mensen die vragen, worden overgeslagen.

Of was het 'Mensen die vragen, worden in elkaar geslagen'? Want maakt je borst dan maar vast nat voor 17 maart.
avatar van Henri-Alexander
Door Henri-Alexander (12737 reacties) op 07-03-2018 11:14
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Quote:
[..]


Duurt wel lang voor je dat schouderklopje krijgt. Op het warme gevoel van binnen wacht ik ook al even.

Geloof mij, Niels. Als je bij mij eens langs zou komen, dan kun je de schouderklopjes en warme gevoelens krijgen tot je er gek(ker) van wordt.

Kuskus!