Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

Nieuw: De Days Gone en Mortal Kombat 11 Collector Editions

Terwijl het flink koud buiten is, begint het nieuwe gameseizoen zich al aardig op te warmen. Met de releases van Kingdom Hearts III en Ace Combat hebben we al een mooi voorschot gehad op wat komen gaat. Inmiddels beginnen ook de games op te poppen die in het voorjaar het daglicht gaan zien en daarbij zijn er sinds vandaag ook twee gloednieuwe Collector Editions die ter reservering zijn gespot. Die van Days Gone en Mortal Kombat 11.

Days Gone Collector Edition
Voor wie de open wereld game Days Gone niet kent, we wachten eigenlijk al een tijdje op deze game. Days Gone werd voor het eerst getoond op de E3 2016 en wordt ontwikkeld door Bend games. Deze studio is voornamelijk bekend van de Syphon Filter serie en de PlayStation Vita delen van Uncharted. Vanaf 26 april kunnen we met hun nieuwste creatie Days Gone aan de slag.Inmiddels komt de release dichterbij en zijn deze week de inhoud van de Special en Collector Edition bekendgemaakt. Met name de Collector Edition is een interessante. Deze komt namelijk met een beeldje van Deacon St. John, het hoofdkarakter, samen met zijn trouwe tweewieler: zijn motor. Een best toffe compilatie in n geheel.

Naast het beeldje, komt de game in een steelbookverpakking en zit er ook een zowel fysiek als digitaal artbook bij, die gemaakt is door Dark Horse Comics. De rest is minder bijzonder zoals enkele patches die je op kunt naaien, enkele stickers en de nodige digitale content. Maar het beeldje is niet verkeerd. Daarbij hebben we ook inmiddels de eerste winkels gespot waar je hem kunt reserveren. Het prijskaartje bedraagt 149,99


In het kort de inhoud is van de Days Gone Collector Edition:
- Het spel Days Gone
- Een Statue (Deacon met motor)
- 6 verzamelpins
- Days Gone Patch
- 4 stickers
- Steelbook verpakking
- Fysiek & digitaal artbook
- Fysieke & digitale soundtrack

Alle Days Gone edities op een rij:
De edities die het daglicht gaan zien vanaf 26 april:
Days Gone Standaard edition: 59,99
Days Gone Special Edition: 79,99
Days Gone Collector Edition: 149,99

Mortal Kombat 11 Kollector's Edition komt met een bijzonder masker
Vorige week maakte NetherRealm, gedurende een Mortal Kombat 11 evenement, bekend dat er een Mortal Kombat 11 Kollector's Edition aankomt die net als de gewone game op 23 april in de winkels zal liggen. Inmiddels is deze bijzondere uitvoering ook ter reservering gespot en dit is er cht eentje voor de Mortal Kombat fans.In de Kollector's Edition zit een heel tof collectors item, namelijk het masker van Scorpion! En dat ook nog eens op een schaal van 1:1, wat betekent dat je het in theorie zelf zou moeten kunnen dragen (Overigens geen idee of dat ook daadwerkelijk kan). Verder zit er in de doos nog een Mortal Kombat magneet in de vorm van het logo en komt de game in een steelbookverpakking. Je moet er wel een nier of een ander ledemaat geheel in de trend van Mortal Kombat voor afstaan, want het prijskaartje voor deze exclusieve editie ligt op 299,-. Dat is een redelijke fatality voor de portemonnee zullen we maar zeggen. Je moet er dus wat voor over hebben.


Inhoud van de Mortal Kombat 11 Kollector's Edition:
- Het spel Mortal Kombat 11
- Kollector's Box
- 1:1 Scorpion masker (35x18x27cm)
- Steelbook verpakking
- een Mortal Kombat embleem magneet

Alle Mortal Kombat 11 edities op een rij:
Bestel je de game (standaard, premium of collector) voor 23 april, dan krijg je Shao Khan erbij.
PS4
Mortal Kombat 11: 52,79
Mortal Kombat 11 Premium Edition: 84,94
Mortal Kombat 11 Kollectors Edition: 299,99

Xbox One
Mortal Kombat 11: 52,79
Mortal Kombat 11 Premium Edition: 84,94
Mortal Kombat 11 Kollectors Edition: 299,99

Switch
Mortal Kombat 11: 52,79

Tot Slot
Voor de fans ziet het er naar uit dat ook in 2019 weer de nodige collector editions het daglicht zullen gaan zien. Eens kijken welke we allemaal voorbij zullen gaan zien komen. Zit er hier eentje voor jou bij of heb je het juist niet zo van Collector Editions? Of wacht je op een bepaalde editie van een andere game die komend jaar uit moet gaan komen? Laat het weten in de comments.

Laatste reacties

avatar van LucasV9991
Door LucasV9991 (392 reacties) op 25-01-2019 12:22
( PM )
Zie ik nou goed dat je met Days Gone 70 euro betaalt voor een statue, een paar pins en stickers? Special Edition lijkt me qua inhoud/prijsverhouding een stuk betere deal zo. Dat is de versie waar ik voor ga denk ik
avatar van Jellsyboy
Door Jellsyboy (387 reacties) op 25-01-2019 12:49
( PM )
Collector editions zijn per definitie overpriced. En alweer een Scorpion statue bij een MK game, lekker origineel Netherrealm..
avatar van Coenstegeman
Door Coenstegeman (147 reacties) op 25-01-2019 13:50
( PM )
"een nier of een ander ledemaat"

Want nieren zijn ledematen?

Ik vind trouwens 247, 20 best veel voor een doosje rommelmarktspullen.
avatar van Swift
Door Swift (7802 reacties) op 25-01-2019 14:11
( PM )
Vorige keer beide collectors editions van mortal kombat op release gekocht voor de hoofdprijs, die uiteindelijk heel snel een dikke pricedrop kregen... Hij ziet er wel heel gaaf uit..toch maar wachten op een eerste pricedrop...denk ik.. Is hij heel erg gelimiteerd?
avatar van RGroenen
Door RGroenen (274 reacties) op 25-01-2019 15:50
( PM )
Ben sinds kort gestopt met het kopen van collectors edities. En heb er een aantal verkocht. De prijzen worden steeds gekker voor het beetje extra papier en plastic wat er bij zit. Verdwijnt meestal in of op een kast en ik keek er niet meer naar om. Heel soms ga ik nog voor de premium editie zoals God of War of Spider-Man.
avatar van DKUp
Door DKUp (389 reacties) op 25-01-2019 15:59
( PM )
Twee toffe titels