Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App

MEGAprijsvraag: Kans op een exclusieve Warhammer PS4 console

Vandaag is een hele bijzondere dag want, in samenwerking met onze vrienden van Bol.com en Bigben, gaan we een fantastische prijs onder jullie weg geven. Namelijk een mega exclusieve PlayStation 4 Pro Limited Warhammer Chaosbane Edition! Er zijn er slechts 2 van in Nederland en 18 in heel de wereld. Eigenlijk mocht bol.com deze zelf weg geven, maar ze hebben Budgetgaming in de arm genomen om er een extra mooi feestje van te maken en dat gaan we dan ook zeker doen!

De prijsvraag is ter viering van de aankomende release van Warhammer: Chaosbane. Deze ligt over twee weken in de winkels. Heb je altijd al gedroomd van een Warhammer game in Diablo stijl? Dan gaat deze droom op 4 juni uitkomen! Want dan ligt Warhammer Chaosbane in de winkels.Maak kennis met Warhammer: Chaosbane, de nieuwe action hack n slash RPG!
De vergelijking met Diablo is moeilijk te ontkennen, maar de release van deze game is alweer een tijdje geleden. Draag je het action hackn slash genre een warm hart toe en ben je toe aan iets nieuws? Dan is Warhammer Chaosbane een mooie titel om eens uit te gaan checken.

Warhammer Chaosbane neem je mee naar de Warhammer fantasie wereld met iconische locaties zoals Nuln en Praag. Je kunt aan de slag met vier verschillende karakter klassen die met, in totaal 180 verschillende vaardigheden, allemaal flink van elkaar verschillen.
Houdt je verder wel van een cooperatieve game, dan is het goed om te weten dat je in dit avontuur met zijn vieren op stap kunt, sowieso is er genoeg te doen met meer dan 70 verschillende monsters, en naast de Story mode een Boss rush modus en flink wat dungeons om de nodige loot in te verzamelen.In welke uitvoeringen komt Warhammer Chaosbane uit?
De game verschijnt op 4 juni voor PC, PlayStation 4 en Xbox One in twee verschillende uitvoeringen. Je hebt de standard versie en de Magnus Edition.
De Magnus Edition was alleen verkrijgbaar bij bol.com, maar lijkt helaas al uitverkocht te zijn. De Magnus Edition bood vier dagen eerder toegang tot de game en bevat tevens de season pass en diverse ingame goodies waaronder vier legendarische helmen, een XP en Gold boost en extra emotes en pets. De Standard editie kan je vanaf de launch date mee aan de slag om de Warhammerwereld mee onveilig te maken.

Warhammer Chaosbane PS4
Warhammer Chaosbane Xbox One
Warhammer Chaosbane PC
Warhammer Chaosbane: Magnus Edition PS4(Bijna uitverkocht)
Warhammer Chaosbane Magnus Edition Xbox One(uitverkocht)
Warhammer Chaosbane Magnus Edition PC (uitverkocht)Prijsvraag: Win een Mega Exclusieve Warhammer PS4 Pro!
Mega exclusief is die zeker, want er zijn er maar twee van in Nederland! En wij mogen er dankzij bol.com en Bigben eentje aan jullie weg gaan geven! Laten we ten eerste stellen dat we alvast heel erg jaloers gaan zijn op de winnaar die deze, nergens anders te krijgen PlayStation 4 Pro straks mag verwelkomen in zijn of haar Gamecave. Dit wordt het pice resistance van je gameroom. Maar wat moet je er voor doen om kans te maken op deze felbegeerde, zeer bijzondere PlayStation 4 Limited EditionWarhammer: Chaosbane?


Wat moet je doen om kans te maken?
Geef in een reactie antwoord op een zo origineel mogelijke manier antwoord op onderstaande scenario.

Er zijn in totaal vier klassen om uit te kiezen:
Imperial Soldier
High Elf Mage
Dwarf Slayer
Wood Elf Waywatcher

Als je n klasse zou moeten kiezen, welke zou je dan voor gaan? Tevens zijn er pets (dieren) in Warhammer: Chaosbane beschikbaar, die jouw ondersteunen in de strijd. Welke pet zou uitermate goed passen bij jouw gekozen klasse? Licht kort je antwoord toe. Zie voor meer informatie rondom de klassen ook de
linkjes hierboven.Tot slot
Wij zijn alvast klaar voor de strijd, jullie ook? We wensen jullie heel veel succes met de prijsvraag! Omdat het niet zomaar een prijsvraag is, zal deze langer lopen dan je gewend bent, je hebt dan ook nog tot en met 4 juni om te reageren. Daarna zullen we een winnaar bekend gaan maken die straks deze exclusieve PlayStation 4 thuis zal mogen gaan ontvangen. We verwelkomen bij deze nog even de bezoekers die via Bol.com hier zijn beland. Welkom op Budgetgaming. Tevens bedanken we Bigben en Bol.com voor het beschikbaar stellen van deze bijzondere prijs. We wensen zowel jullie als alle Budgetgamers heel veel succes met deze bijzondere prijsvraag!Laatste reacties

avatar van Khalen
Door Khalen (28 reacties) op 21-05-2019 09:14
( PM )
Geweldige actie! Maar ik laat deze even voorbij gaan. Ik heb al een PS4 Pro. Ik ben heel benieuwd hoe de Warhammer setting gecombineerd gaat met een Diablo-like game. Ziet er verder goed uit
avatar van DaggieWaggie
Door DaggieWaggie (28629 reacties) op 21-05-2019 09:23
( PM )
Aangezien de rest wel enorm saai zijn ga ik maar als Dwarf Slayer. En als pet neem in een luiaard. Niet zo maar een luiaard. Maar een magische luiaard. Die bij het strekken van zijn armen kan vliegen, bij het zwaaien van zijn armen bergen kan klieven en met een gaap een enorme laser straal kan afvuren. Als mensen dachten dat de draken uit GoT afschrikwekkend waren hebben ze dit beestje nog niet gezien.

Oh, en hij slaapt heel lief.
avatar van Forrestfield
Door Forrestfield (1885 reacties) op 21-05-2019 09:30
( PM )
Een Asrai Waywatchers zou ik het liefst iets van een Treemen (Denk LotR Ent) als metgezel meenemen. Das niet een dier, maar ja, als je heel het Warhammer universum hebt om uit te kiezen dan is alleen dieren wel redelijk limiterend. A fijn, de toelichting: Het is een lopende boom, een soort van camper voor woud elven, die ook nog eens de boel kort en klein kan slaan.
avatar van Mesa
Door Mesa (416 reacties) op 21-05-2019 09:34
( PM )
Hele toffe prijsvraag! Heb nooit eerder een Warhammer spel gespeeld maar deze klinkt wel erg tof. Daarnaast is een upgrade naar PS3 Pro natuurlijk nooit mis.

Ik zou persoonlijk kiezen voor een Dwarf Slayer. Ik hou bij zulke spellen niet zo zeer van tactiek, blocken, ontwijken, of magie. Ik wil gewoon roekeloos die strijd in gaan en er op los kunnen hakken. Puur een strijd tussen jou en de vijand om wie de sterkste schedel heeft, precies als in de Rocky films. Laat een spirit van Rocky Balboa himself dan ook maar met mee mee lopen als Pet, gaan we samen deze strijd aan
avatar van Donselaar
Door Donselaar (403 reacties) op 21-05-2019 09:38
( PM )
super toffe ps4!

hier komt de high elf mage met zijn weggelopen kat. Deze kom je af en toe in een leeg veld tegen waar hij ligt te rusten. Uiteraard zoals katten zijn, helpt deze alleen als hij er zin in heeft door te bijten, krabben en kopjes te geven aan de vijand.
avatar van Malistix
Door Malistix (1156 reacties) op 21-05-2019 09:39
( PM )
Mooie prijsvraag, ik doe mee.

Omdat ik zelf een stealth klass prefer zou ik een Wood-elf Scout zijn. Niet alleen stealth past goed bij mij maar de mogelijkheid om poison skills te gebruiken spreekt mij erg aan, een echte assassin.

Als pet zou ik mijn vriendin kiezen, misschien luisterd ze dan een keer

Met pijl en boog schiet ik iedereen af en hopelijk schiet ik ook raak in deze competitie en sleep ik deze prachtige console binnen.

Bedankt voor de kans BG.!
avatar van CrippledKiller
Door CrippledKiller (6490 reacties) op 21-05-2019 09:41
( PM )
Wood Elf Waywatcher zou mijn gekozen klasse zijn. Waarom? Omdat het klinkt als een klasse die wat meer stealthy is en informatie ophaalt over de vijand. Een goed afgetrainde Kolibri zou daarmee mijn companion pet worden. Het is klein, kan vliegen, en is toch krachtig genoeg om een cameraatje of iets dergelijks aan vast te tapen. Ik ben de sleutel tot een goede strategie binnen de ranks en zorg voor een verbeterde kans op overwinning dankzij mijn uitmuntende recon-skills. Ik hoef niet snel te zijn op het slagveld, maar ik moet wel uitmuntend zijn in spionage en het onzichtbaar doordringen van de vijandelijke linies..
avatar van Arieman
Door Arieman (575 reacties) op 21-05-2019 09:43
( PM )
Die PS4 pro ziet er zeer tof uit

Deze game wil ik samen met m'n vriendin gaan doen Waarschijnlijk ga ik voor de mage en zij de imperial soldier. Dit zodat zij zonder te veel denkwerk als tank kan fungeren en ik op afstand kan aanvallen/buffen.
Als pet heb ik graag een wolf
avatar van Groenteboer
Door Groenteboer (6585 reacties) op 21-05-2019 09:45
( PM )
Wow wat een prijsvraag:

Ik zou gaan voor de Wood Elf Waywatcher. Een beetje tactiek bedenken voordat je in een gevecht gaat zitten vind ik altijd wel erg leuk om te doen. Ik heb ook vaak warriors als companions in andere games die de grote klappen uitdelen en incasseren. Als pet misschien een vos, een sluw dier die de weg voor je kan verkennen, of verstopte vijanden kan opsporen.
avatar van Gunghir
Door Gunghir (3197 reacties) op 21-05-2019 09:49
( PM )
Echt laat deze game aub gewoon goed zijn!
Ik heb echt zin in een game zoals diablo


Dwarf sws.
avatar van Donut
Door Donut (170 reacties) op 21-05-2019 09:50
( PM )
Dwarf slayer.

Het woord slayer klinkt me als muziek in de oren. En je bent een dwerg, met een baard, en bruut en lomp geweld. Hou ik van!

Dikke prijsvraag btw.
avatar van Patrickpatrick
Door Patrickpatrick (192 reacties) op 21-05-2019 09:52
( PM )
Damn, vette prijsvraag weer, de prijsvragen worden steeds beter Budgetgaming!

Ik zou voor de Wood Elf Waywatcher/ Scout, aangezien ik het altijd als een uitdaging zie om niet gezien te worden. Een pet is dan totaal niet nodig, die verpest alleen maar mijn locatie!
avatar van Marty84
Door Marty84 (1263 reacties) op 21-05-2019 09:53
( PM )
Ik ga voor de Imperial Soldier. Speel in dit soort games 9 van de 10 keer een melee character. Gewoon omdat ik graag aanval van dichtbij

En als pet een vogel die voor mij geheime gebieden ontdekt en als decoy dient door over een grote groep vijanden heen te vliegen.
avatar van ChrizzM
Door ChrizzM (37 reacties) op 21-05-2019 09:54
( PM )
Mooi actie en prijs. Als klassen zou ik voor de High Elf Mage gaan, de tovenaar blijft het mooiste in zo'n spel en brengt enorm veel schade toe.

Sowieso een beetje magie in de huidige maatschappij zou niet verkeerd zijn, even wat anders dan alle hectiek. En om niet voor verrassingen te komen staan, zou mijn pet een jachthavik zijn, deze overziet het slachtveld en valt aan als het nodig is.

avatar van Erai
Door Erai (22 reacties) op 21-05-2019 09:59
( PM )
Imperial soldier zou toch echt mijn keuze zijn voor de eerste playthrough. Iemand die tegen Chaos vecht niet met magische kunstjes, maar met kennis om hun kracht te gebruiken. En welk dier is even loyaal als gespecialiseerd in strijden dan een imperial soldier? Dat is dan uiteraard een wolf, om precies te zijn een maned wolf. Een beter koppel zou in het slachtveld niet kunnen bestaan!
avatar van Get Schwifty
Door Get Schwifty (318 reacties) op 21-05-2019 10:01
( PM )
Toffe PS4!!!

Ik zou voor de dwarf slayer gaan omdat Gimly een pak slaag verdiend

Verder zou ik de Phoenix als pet gebruiken, perkamentus zou trots op me zijn!
avatar van GeNoMe
Door GeNoMe (135 reacties) op 21-05-2019 10:02
( PM )
Een dwarfslayer.
Headfirst het gevecht aangaan met alles wat in de weg staat tussen deze tank en het doel dat voor ogen is. Geen tact, geen beleid en geen schaamte. Met een ancestor dwarf ghost als battle partner zullen knien knikken en tanden klapperen.

*slijpt een bijl terwijl hij strijd liederen neuriet*
avatar van Immortalbenny
Door Immortalbenny (382 reacties) op 21-05-2019 10:07
( PM )
Wood elf, Altijd wood elf. Of ik nou een rpg of tabeltop game speel. Als er Elf te kiezen valt dan kies ik elf. Cause daggers and bows are my jam. Stabby Stabby & Shooty Shooty
avatar van Indicatie
Door Indicatie (33 reacties) op 21-05-2019 10:08
( PM )
Gaaf! Ik doe graag mee..

Natuurlijk ga ik voor de High Elf Mage. Andere opties zijn er niet. Elven magie is het hoogste goed en al het andere inferieur.
Als pet dan graag een White Lion, refererend aan the White Lions of Chrace.
avatar van Josplays
Door Josplays (1147 reacties) op 21-05-2019 10:08
( PM )
Ik zou de Dwarf Slayer worden. Als ik namelijk alle dwarf geslayed hebt, dan ben ik nog de enige dwarf op de aarde! Als pet zou ik dan gaan voor de Ancestor Dwarf ghost van 1 van mijn geslayde dwarfs om mij te herinneren aan de goede dwarf slay tijd. Muahahaha!

Als ik mijn comment zo terug lees kan ik beter niet winnen anders zit ik weer weken te roleplayen in de mancave.
avatar van Danter0
Door Danter0 (287 reacties) op 21-05-2019 10:12
( PM )
Wood Elf Waywatcher.

Voor mij kan het geen andere class zijn dan de bovenstaande.
Deze class lijkt mij (na lezen van de korte beschrijving) het meest aan te spreken. Kan uiteraard ook wat te maken hebben met mijn voorliefde voor classes als scout/hunter/thief etc. het rond sneaken als "onzichtbare" sluipmoordenaar. Heerlijk kan er haast niet op wachten .

Bijna vergeten de pets, zag dat er een pet pack was en hier uit sprak de "Frostheart Phoenix" mij het meeste aan. Naam zegt genoeg lijkt me
avatar van JustDippiN
Door JustDippiN (42 reacties) op 21-05-2019 10:12
( PM )
De dwarf slayer natuurlijk. Heb je die Mohawk gezien? Die is mega epic. Lekker met een de boze neef van Tyrion Lannister vol gas op mobs afrennen en berzerk/rage gaan. Geweldig.
avatar van Robbert__NL
Door Robbert__NL (686 reacties) op 21-05-2019 10:18
( PM )
Wood Elf Waywatcher, range weapon en stealthy voor de extra tactiek/variatie i.p.v. alleen rushen en erop los te hakken. Bijkomende pet (geen idee hoeveel vrije keuze hierin is) een tanky beer om de vijanden van je af te houden terwijl je ze met de boog sloopt.

Zeer mooie prijs en bedankt voor de kans bol.com en budgetgaming!
avatar van Typical
Door Typical (261 reacties) op 21-05-2019 10:19
( PM )
Een High Elf Mage zou mijn keuze zijn. Waarom? Een Elf, een Mage.. deze combinatie kan gewoon niet fout gaan! Daarbij de keuze voor de Frostheart Phoenix als een pet, hiermee kan ik de hele wereld aan!

Let's go!
avatar van Heart1982
Door Heart1982 (336 reacties) op 21-05-2019 10:28
( PM )
Dwarf slayer of high elf.. lastig.
Ik ben fan van het hack en slash, maar af en toe ook van het alom machitge casten.. Misschien toch maar de dwarf. Dan zou ik gaan voor de ancestor dwarf ghost (lekker origineel, ik weet het).

Enkelbijtend voorwaarts Oorah!
Voor de ingewijden onder ons, dat was de viking kreet!
avatar van Htbaa
Door Htbaa (9368 reacties) op 21-05-2019 10:30
( PM )
Als een Imperial Soldier het gevecht aan gaan met Chaos. Wij zijn de drijvende kracht in de strijd tegen Chaos. Mijn pet is een Ancestor Dwarf Ghost. Geen idee hoe die er uit ziet, maar een huisdier moet niet te groot zijn, maar wel groot genoeg dat 't z'n mannetje kan staan :-).

Een PS4 Pro zou een welkome aanvulling zijn op de verzameling. Heb alle consoles van deze en afgelopen generatie, behalve de PS4. Dat is er nooit van gekomen, maar er zijn op de PS4 nog wel de nodige exclusives die ik best nog wil spelen.
avatar van AJW
Door AJW (38 reacties) op 21-05-2019 10:34
( PM )
Ik hou deze al een tijdje in de gaten.. ik blijf een sucker voor Warhammer games.. brings back the old days met mijn Lizardmen legers (de echte miniaturen).

Alvast voor de DLC.. doe mij maar Lizardmen als speelbaar ras en dan als class de Chameleon skink als ultieme scoutoptie natuurlijk. Met als pet een giftige boomkikker die jezelf kunt gebruiken om je darts 'poison' mee te geven, maar ook richting vijanden kunt gooien om ze af te leiden.

Voor nu dan maar de Imperial Soldier met als pet een dire wolf, want Game of Thrones :). Lijkt me prachtig om met een zweihander door hordes orcs en goblins heen te maaien. Ook supergaaf om dan je dire wolf een commando te geven zodat die met een zetje van je schild over een linie vijanden heen kan springen om daarachter een commander te grijpen en te stunnen/immobilizen.

Kortom.. kom maar door, ik word bij het typen al enthousiast merk ik!

Succes aan iedereen die meedoet.
avatar van Alokkers
Door Alokkers (448 reacties) op 21-05-2019 10:38
( PM )
Super super gave actie. Ik ben fan van zowel warhammer als Diablo achtige games. Dit wordt echt een must have voor mij.
Ik speel natuurlijk de stealthy Wood Elf Waywatcher waarbij ik samen met mijn valk de omgeving verken en de vijanden een voor een op afstand uitschakel en mijn valk natuurlijk ook inzet om niets vermoedende vijanden aan te vallen
avatar van Just1n
Door Just1n (71 reacties) op 21-05-2019 10:39
( PM )
Ik zou voor de Wood Elf Waywatcher gaan. Als pet zou ik voor de Phyrr Cat gaan, welke perfect bij de Wood Elf past. Samen lekker sneaken en stealth kills maken, en niemand die ooit weet dat we het gebied zijn doorkruist
avatar van ZOMBIEPAPA
Door ZOMBIEPAPA (2 reacties) op 21-05-2019 10:39
( PM )
Als woodelf waywatcher zou ik door de levels vliegen met mijn trouwe boog, valstrikken en supersnelle movement skills. Als pet zou ik het liefst een Manticore kiezen gewoon omdat dit een enorm ontzagwekkend beest is waar maar weinig tegenop gewassen is.
Ik zie de blikken van de mensen uit Malienburg al voor me als ik daarop de stad binnenkom vliegen

En nu hopen dat ik trefzeker op deze fantastische prijs afga!
avatar van Twisted-D
Door Twisted-D (5531 reacties) op 21-05-2019 10:39
( PM )
Zijn het plakplaatjes die op de boven- en zijkant zitten? Zou mooi zijn als die eraf kunnen. De rode randen zijn wel mooi.

Maar goed: een PS4 Pro kunnen winnen is altijd mooi

Ik zou een Imperial Soldier willen zijn, want ik vind er niks mee om gewoon menselijk te zijn.
En als pet wil een eekhoorn. Er zijn namelijk zat eikels te vinden...
avatar van Dijano
Door Dijano (46 reacties) op 21-05-2019 10:41
( PM )
Dit is een prima prijs graag weer meedoen.
avatar van MeisterHim
Door MeisterHim (82 reacties) op 21-05-2019 10:41
( PM )
Toffe prijsvraag dit.

Voor het betere hakwerk ga ik voor de Dwarf Slayer, met als pet een Ancestor Dwarf ghost. Stealth duurt me altijd te lang. Verstand op nul, blik op oneindig, en gaan met die banaan.
avatar van LockdownZ
Door LockdownZ (423 reacties) op 21-05-2019 10:41
( PM )
Geweldige winactie, echt waar!

Als ik een class zou moeten kiezen ga ik voor Dwarf Slayer, niet alleen omdat de rest uitermate standaard is, maar ook omdat ik in veel andere games een kleine character ben en ik het geweldig vind om te zien hoe sterk zo'n klein volkje wel niet kan zijn, lekker erop los slaan met je bijl of hamer! Overigens erg ironisch dat ik een Dwarf pak. aangezien in het echte leven 2 meter lang ben

Ik denk dat een Griffon een geweldige pet zou zijn voor een Dwarf, een sterk beest dat mij kan verdedigen en dat qua uiterlijk en armor ook heel goed past bij de Dwarves.

Veel succes allemaal, moge de beste en grootste fan deze prachtige prijs winnen
avatar van Sixtripple
Door Sixtripple (50 reacties) op 21-05-2019 10:42
( PM )
Dwarf Slayer met als pet een dik zwijn met slagtanden. Oversized battle axe en heavy armour als gear en blood rage als stance. Gewoon geen vriendelijke kabouter zeg maar.
avatar van Membad
Door Membad (11 reacties) op 21-05-2019 10:43
( PM )
Aangezien ik in games graag midden in de actie sta ga ik voor de Imperial Soldier. Mijn pet is een blinde gorilla die net als mijn soldier recht op het gevaar af dendert. Ze krijgt instructies van een papegaai op haar arm die haar ongeveer de juiste kant op richt. Samen stoomwalsen we over alle vijanden heen!
avatar van Center
Door Center (33 reacties) op 21-05-2019 10:44
( PM )
Wood Elf Waywatcher, ik speel in bijna elke fantasy RPG een archer / scout. Ook in virmintide kon ik het meest genieten van de boogschutter.
avatar van JacquesErnes
Door JacquesErnes (150 reacties) op 21-05-2019 10:46
( PM )
Ik zou gaan voor een Dwarf Slayer, om in de voetsporen te kunnen treden van de machtige Gotrek Gurnisson, van de geweldige Gotrek & Felix Saga.
Lekker hakken en beuken, vol op de aanval en niet teveel aan de verdediging denken.

Als pet zou ik natuurlijk een Griffin nemen, want welk beest is er nu machtiger en majestueuzer + vliegen!
avatar van Maxgrrrr
Door Maxgrrrr (76 reacties) op 21-05-2019 10:50
( PM )
De houten 11 baywatch past wel bij speelstijl.

Ik zou haar dan een bol.com pet opzetten met de wijzerplaten van de BigBen,een tijdloze combinatie
avatar van KING DEDEDE
Door KING DEDEDE (81 reacties) op 21-05-2019 10:53
( PM )
Heel dik! Ik speel niet alleen deze GW games op de pc, maar ook IRL.
avatar van Taz76
Door Taz76 (81 reacties) op 21-05-2019 10:54
( PM )
Wood Elf Waywatcher, ben gek op vrouwelijke characters om mee te spelen, demon huntress was bv favo in Diablo III.

Verleidelijk dodelijke types ;-)
avatar van Miesie
Door Miesie (2142 reacties) op 21-05-2019 10:58
( PM )
Ik zou zelf kiezen voor een Dwarf Slayer. Ik heb altijd een zwak gehad voor die kleine mannetjes. Bovendien misstaat een baardje mijzelf ook niet, al zeg ik het zelf.
Als pet zou ik kiezen voor een poes, Een poes misstaat nooit in een game, zeker hier niet.

En aangezien deze game vooral bedoeld is voor de co-op weet ik zeer zeker dat mijn vriendin zou kiezen voor een Wood Elf Waywatcher. Gewoon, omdat het kan.
avatar van Bart1622
Door Bart1622 (978 reacties) op 21-05-2019 11:01
( PM )
Dwarf slayer. En dwerg word altijd tekort gedaan. Als pet maakt niet uit, mits kleiner dan die dwerg.
avatar van Stillzero
Door Stillzero (1 reacties) op 21-05-2019 11:06
( PM )
Ik zou gaan voor een Wood Elf Waywatcher, omdat waywatcher in de naam zit. Dat klinkt als iemand die niets doet en lekker toekijkt. Dat zou ik doen, dat ik wat ik wil. M'n pet zou een kat zijn. Die zijn lui, chill en zullen gewoon samen met me meekijken terwijl iedereen als een gek aan het hack 'n slashen is. (misschien doe ik ook mee)
avatar van GodArcEater
Door GodArcEater (21 reacties) op 21-05-2019 11:07
( PM )
Ik zou voor de Wood Elf Waywatcher gaan. De vijand disorienteren met vallen die van verschillende kanten komen lijkt me heel vet. Het voegt een nieuwe laag toe aan het vechtsysteem en lijkt me leuker dan simpelweg de beuk erin gooien. Als pet zou ik de Dryad kiezen. Ik vond Groot altijd zo leuk in de Marvel films en het feit dat ik er n kan houden als een pet in de game lijkt me echt tof.
avatar van Sebacoraje
Door Sebacoraje (109 reacties) op 21-05-2019 11:08
( PM )
Zal persoon een Imperial Soldier zijn.
Want de andere rassen staan me niet. Strijd voor de empire is alles waar mijn leven om draai. Met mijn betrouwbare zwaard en schild heb ik meer dan genoeg om chaos te vernietigen.
Als pet zou ik een ezel doen. zijn sterker dan paarden en kunnen een flinke trap uitdelen. Ze kunnen ook meer dragen dus meer loot om mee te nemen.
avatar van Dynaw
Door Dynaw (7926 reacties) op 21-05-2019 11:08
( PM )
Dwarf Slayer, hack & slash is altijd leuk
Wat betreft een pet, de Ancestor Dwarf ghost pet. Lekker toepasselijk, als een soort van alter ego.
avatar van Arcturion
Door Arcturion (1173 reacties) op 21-05-2019 11:19
( PM )
Wood-elf Scout, in de meeste games speel ik als een scout/ranger. Iets makkelijker voor mij om in leven te blijven zo op een afstand meer gewoon omdat ik daar rustiger van kan worden.
avatar van GamingCows
Door GamingCows (129 reacties) op 21-05-2019 11:19
( PM )
Wow, wat een toffe prijsvraag en coole console!

Ik zou als High-elf Mage spelen. Deze soort class speel ik vaak in RPGs omdat het gewoon erg lekker is om iedereen vanop afstand met grote spells te doden. Ook heb ik in het echt een oud Germaanse naam die 'Koning van de Elfen' betekent, dus dat past zeker!

Als pet zou ik een Hippogrief nemen. Dan kan ik gewoon vanuit de lucht mijn spells casten en kan bijna niemand mij iets doen.
avatar van Bombaron
Door Bombaron (276 reacties) op 21-05-2019 11:25
( PM )
Ik zou graag uberhaupt een class willen kiezen, maar ben nog niet bekent met Warhammer, maar Dwarf Slayer klinkt wel erg bruut
avatar van The Gipetto
Door The Gipetto (370 reacties) op 21-05-2019 11:27
( PM )
Dwarf slayer. lekker lomp houwen met als pet een Frostheart Phoenix. Eerst de enemies bevriezen en dan alles aan diggelen slaan.
avatar van Mantra
Door Mantra (200 reacties) op 21-05-2019 11:33
( PM )
High Elf Mage omdat het acronym zegt dat dit HEM moet zijn. En dan een Neushoorn PET: een Piezo Electric Transducer. Iedere ram of schot op zijn lijf wordt omgezet naar een enorme elektrische schok die uitgestoten wordt richting de vijand.
avatar van J-master
Door J-master (481 reacties) op 21-05-2019 11:35
( PM )
Ultra vette prijsvraag...

Ik zou kiezen voor Dwarf Slayer. Puur en alleen vanweg mijn lengte...
avatar van Walkingtall
Door Walkingtall (50 reacties) op 21-05-2019 11:39
( PM )
Ik zou voor "Wesley de Dwarf Slayer, Slayer of dwarfs" gaan!
Samen met zijn IJslandse reus pet, "De Berg" trekt hij door de wereld op zoek naar dwarfs, kabouters, imps en andere kleine mannetjes te slayen.
avatar van Bouncemeister
Door Bouncemeister (500 reacties) op 21-05-2019 11:40
( PM )
Het is al weer even geleden dat ik een Warhammer game speelde, zo'n beetje in de tijd dat dingen in de game die rond moesten zijn nog hoekig waren.
Ik hou niet van elfjes en dwergen, dus zou ik eerst voor de Imperial Soldier kiezen. Tja, en een huisdier meenemen? Een kat voor grappige filmpjes of een pet uit de Pet Pack? Dan maar een hunting hawk, dat klink in ieder geval nuttig!
avatar van MrFit
Door MrFit (625 reacties) op 21-05-2019 11:42
( PM )
Dwarf Slayer. Dwarves zijn per definitie in voor gezelligheid en een lekkere dosis alcohol. Daarnaast staan ze bekend om hun kracht en het maken van sublieme wapens en schilden, waarmee ik mij optimaal kan voorbereiden op het nodige hack en slash werk.
Mijn pet genaamd Cerby (Cerberus) is als bewaker van de onderwereld gewend om monsters te verscheuren. Dogs are a dwarfs best friend ;)
avatar van P100
Door P100 (51 reacties) op 21-05-2019 11:48
( PM )
Een dwarf slayer met een squig (hoop dat ik het goed spel) lijkt mij een uber vette combinatie!
Lijk me heerlijk om mij squigs goblins te zien hunten ipv dat ze op dwarfs hunten
En Dwarf mogen wellicht geen Magic kunnen gebruiken maar hun natuurlijke resistance, ongekende enginering skills, en ofcours runde stones maken de dwarf zo geniaal in de warhammer universe!
Hopelijk kan je je caracter customize ga de langste en volste baard kiezen die de game te bieden heeft (de langer en voller de baard van dwarf is de wijzer en sterker hij is) daarnaast vergeten dwarf nooit een GRUDGE en zullen sterven om deze te ver evenen!
Kan niet wachten dat deze game er is!!!!! FOR THE DAWI!!! Hopelijk komen Skaven, Tomb kings en de lizardmen nog terug in deze game, wat mij betreft via een DLC/expansion dat zal egt uber vet zijn om dan met een slayer alles neer te hakken
Hoe gaaf zal het zijn om als slayer boven op een Ushabti te klimmen, een Khemrian Warsphinx neer te halen of boven op een RatOger te klimmen en vol uit beserk te gaan op ze !!!!!!!!!!!!

Zit persoonlijk egt al lange tijd op deze game te wachten even weer wat anders dan Total war warhammer (1 en 2) die ik naar ruim 750 uur nog steeds volop game, als ik niet met vermintide 2 bezig ben of onderweg op met telefoon DOOMWHEEL of Regicide (warhammer 40K) aan spelen ben.

Overigens egt een van de meest vette consoles die ik gezien heb met deze Chaossbane image erop (sorry ben nogal gek op het hele warhammer univers zowel fantasy als 40K) !!!!!!!
Hoop wel dat Chaosbane op console een betere frame rate heeft dan Inquisitor, heb die game uit eindelijk op pc aangeschaft om hem uit kunnen spelen.
avatar van Peertje
Door Peertje (21 reacties) op 21-05-2019 12:02
( PM )
Ik kies een Dwarf Slayer met als pet een Stonehorn om op te rijden.
Lekker Hack & Slash-en.
En daarna lekker chill Warhammer poppetjes verven.
avatar van Mauzzahr
Door Mauzzahr (1082 reacties) op 21-05-2019 12:06
( PM )
Imperial Soldier voor mij niks geen magie, gewoon pure vechtskills! Beetje spierballen tonen als pet dan wel een Frostheart Phoenix, om de balans een beetje te herstellen, goede combo om door de game te rammen!!
avatar van Doc81
Door Doc81 (192 reacties) op 21-05-2019 12:15
( PM )
Ik vindt het een super mooie kans, dank voor deze prijsvraag en de mogelijkheid om dit te kunnen bemachtigen. Nu Nederland ook de eurovisie songfestival gewonnen heeft, kunnen we ook genieten om zo een van de twee prachtige ps4 consoles te winnen

Ik kies de klasse "Wood Elf Waywatcher":
Lekker tactisch bezig zijn, snipen en goed de omgeving verkennen met daarbij traps zetten (als dat mogelijk is)

Als pet kies ik de uil, dit met reden dat een uil ook een nachtdier is en als je het tactisch wil houden is in de nacht sluipen de beste tijd en wat is beter dan het land en lucht samen verkennen en de vijand van ver zien aankomen.

De reden dat ik voor "Wood Elf Waywatcher" klasse heb gekozen is omdat ik toch een soort van de Legend of Zelda gevoel krijg en dat de legendarische Link door het elven volk "de kokiri" is opgevangen en deels opgegroeid is in het dorpje en ook een hulpje genaamd Navi (een elfje) heeft. dus vandaar de Wood Elf Waywatcher met een Uil (ik zou hem Chaosnight Owl noemen) als pet.

Moge de gene van geluk springen bij het winnen van 1 van de prachtige ps4 consoles.
Dank aan iedereen die dit mogelijk maakt.

Success!!! :-)
avatar van T.Pennings
Door T.Pennings (3764 reacties) op 21-05-2019 12:15
( PM )
Vette prijsvraag. Ik zat deze game al een tijdje in de gaten te houden om m'n Diablo itch te verhelpen na Diablo.

Ik zou voor de Dwarf Slayer gaan. Ik ben toch meer van de short-range combat.
Een frostheart phoenix erbij klinkt wel als een goede combinatie om die demons te slayen.
avatar van T.Pennings
Door T.Pennings (3764 reacties) op 21-05-2019 12:15
( PM )
Vette prijsvraag. Ik zat deze game al een tijdje in de gaten te houden om m'n Diablo itch te verhelpen na Diablo.

Ik zou voor de Dwarf Slayer gaan. Ik ben toch meer van de short-range combat.
Een frostheart phoenix erbij klinkt wel als een goede combinatie om die demons te slayen.
avatar van The Goon
Door The Goon (464 reacties) op 21-05-2019 12:25
( PM )
Ik zou een Imperial Soldier zijn aangezien het hier al stikt van de dwergen en elven. Een jachthavik kan mij mooi assisteren om hun schrijfsels af te pakken zodat niets meer in mijn pad naar de PS4 staat.
avatar van BlueEx
Door BlueEx (221 reacties) op 21-05-2019 12:47
( PM )
Wood-elf Scout, ik laat de melee liever aan de anderen en ren zelf zo hard mogelijk weg. Als pet een white unicorn. Compleet nutteloos, maar wel leuk voor de visuals.
avatar van Skinniej
Door Skinniej (73 reacties) op 21-05-2019 12:50
( PM )
Dwarf Slayer. Een gepantserd zwijn als dierenkompaan. We vechten goed samen maar stiekem is er een soort rivaliteit gaande waarin we roekeloos het gevecht in duiken om meer vijanden te doden dan de ander.

Het zwijn staat momenteel, helaas, voor.
avatar van Phillippo
Door Phillippo (12 reacties) op 21-05-2019 12:50
( PM )
Wat een epische prijsvraag! Dit is echt DE prijsvraag die ik zo graag zou willen winnen, Wowawewah!

Ik zou persoonlijk altijd voor de Wood Elf scout gaan. Ik vind stealth gamen het leukste wat er is. Het brengt voor mij namelijk enorm veel spanning om zo stil mogelijk zonder ontdekt te worden de vijand te verrassen en verslaan. Met deze elf kan ik gewapend met pijl en boog en de kracht over de natuur mezelf ontwikkelen tot de koning van Chaosbane.

Als pet zou ik een hippogrief kiezen. Hiermee kan ik dan gemakkelijk zien waar de vijand is en kan ik de juiste strategie bedenken om ten aanval te strijden.

avatar van Gielis82
Door Gielis82 (9 reacties) op 21-05-2019 12:57
( PM )
Ik ga voor de high elf mage leker op afstand en omdat ik magic altijd vet vind in dit soort games
avatar van Deathsentence
Door Deathsentence (705 reacties) op 21-05-2019 12:57
( PM )
Ik zal gaan voor de woodelf met als companion een konijn de perrfecte afleiding / bait. terwijl mijn pet ze bezighouden met zn fluffyness schiet ik ze neer van een afstand
avatar van Kowichi
Door Kowichi (2130 reacties) op 21-05-2019 12:58
( PM )
Toffe actie maar ik laat deze aan mij voorbij gaan. Ik bezit al een Ps4 pro en heb via hier een GoW Xbox One S gewonnen. Succes iedereen!
avatar van Remedy
Door Remedy (704 reacties) op 21-05-2019 13:02
( PM )
Ik zou gaan voor Wood Elf Waywatcher. Ze is sneaky, sluw en zelfs een tikkie arrogant wanneer ze een overpowered allie te hulp roept. Je zou niet verwachten dat een mol haar beste pet zal zijn! Maar dat is wel mijn keuze. Zo onschuldig en zielig als het dier lijkt (door zijn blindheid), kan hij gangenstelsels grafen en sneaky vallen leggen onder de vijand. Dit, terwijl de Elf op haar dooie gemak een paar extra pijltje aan het maken is voor de volgende vijand.
avatar van Dommel50
Door Dommel50 (1093 reacties) op 21-05-2019 13:05
( PM )
Ik ga gewoon voor 4 playtroughs.
En dat moet zeker lukken op een PS Pro
avatar van Sebje_1002
Door Sebje_1002 (248 reacties) op 21-05-2019 13:07
( PM )
Een Wood Elf Waywatcher, lekker met een pijl en boog beetje verstoppen in het bos. Een uil lijkt mij daarbij een ideaal hulpje. Lekker met het kopje draaien om de omgeving te scannen.
avatar van Valuna
Door Valuna (254 reacties) op 21-05-2019 13:08
( PM )
Echt leule actie! Zag ik niet aankomen en die PS4 Pro ziet er ook nog eens fantastisch uit!

High Elf Mage voor mij. Ik vindt magische klasses vaak wel leuk en ze zijn later ook nog erg destructief, mits ikzelf niet in 1-klap kapot ga. Daarvoot wil ik een huisdier hebben die wat klappen voor mij kan opvangen. Dat wordt dus of een beer-achtig iets of iets van een wolf. Brute kracht met waarschijnlijk veel HP is zeer handig of iets dat erg all-round is met extra behendigheid. Hiermee zal het overleven een stuk makkelijker worden.
avatar van Swift
Door Swift (7802 reacties) op 21-05-2019 13:08
( PM )
Sowieso de dwarf slayer, die class spreekt mij het meeste aan omdat ik niks liever doe dan dwergen killen.
Mijn pet word dan een budgybig, dan weet ik zeker dat ik elke euro meepakken.
avatar van Vega4776
Door Vega4776 (6 reacties) op 21-05-2019 13:09
( PM )
Wood Elf Waywatcher! Wat je niet ziet kan je niet dood maken.

Pet is natuurlijk een vrolijk varken met een gleuf in zijn rug . Kan ik alle muntjes in stoppen die verzamel.
avatar van Doggyguard
Door Doggyguard (34 reacties) op 21-05-2019 13:20
( PM )
Ik zou voor de High elf mager kiezen. Ben in de meeste RPG spellen een mage. Hou er van om van een afstand de enemies neer te schieten met vuur, water, ijs: Vuurtornadootje, ijsspeer, tsunami, noem maar op. voordat ze bij me in de buurt komen probeer ik ze al dood te hebben. En als dat niet lukt heb ik altijd nog mijn betrouwbare paard "shadowfax" die me zo snel mogelijk weg kan brengen voor dat ik in gevaar ben.
avatar van Impact
Door Impact (84 reacties) op 21-05-2019 13:24
( PM )
Een Wood elf Waywatchers, snel en dodelijk. Met een uil die alle enemies tagged. En alles 360 graden in de gaten houd
avatar van Total Mayhem
Door Total Mayhem (7 reacties) op 21-05-2019 13:27
( PM )
Ik zou kiezen voor de dwarf slayer in combinatie met de jachthavik. Met deze character wordt het slachtend door de werelden trekken, om dood en verderf te zaaien. Door het uitbundige karakter van het personage heb ik gekozen voor een pet die zich meer op de achtergrond schuilhoudt, de jachthavik. Vanuit het niets kan deze pet mij ondersteunen in lastige situaties.

Succes!
avatar van Reiverdemon
Door Reiverdemon (806 reacties) op 21-05-2019 13:31
( PM )
Ben niet zo bekend met de 4 klassen.
Maar een Dwarf Slayer lijkt mij wel handig om te zijn. Lekker rondhangen waar de (What's in the name) Dwergen zijn, en lekker je gang gaan. Neem nog een paar hongerige varkens mee om de boel op te ruimen en je zit goed.
avatar van Chewbaka
Door Chewbaka (1189 reacties) op 21-05-2019 13:36
( PM )
Weet nog niet zoveel van Warhammer, behalve dat mijn roommate in Japan vroeger de hele dag bezig was om die poppetjes in elkaar te zetten en te schilderen. Maar kanonne, wat ziet die PS4 er mooi uit

Ik heb maar even ingelezen in het spel en de verschillende karakters. Ik twijfelde tussen de dwarf slayer en wood elf scout, ondanks dat ze behoorlijk verschillen. Maar de Wood elf is wel iemand die perfect bij mijn speelstyle past. Jagen vanuit de schaduw en met n lethal schot de vijand afmaken. De bijhorende skills zijn mij op het moment veels te uitgebreid, maar die Dryads gaan er zeker komen. Hiervoor heb ik wel hulp nodig van een jachthavik die 'ons' prooi snel kan opsporen zodat ik hem kan uitschakelen. Ik heb geen pet nodig om mij te beschermen want de tegenstander zal mij nooit te zien krijgen
avatar van AliceOz
Door AliceOz (23 reacties) op 21-05-2019 13:39
( PM )
Hele leuke prijs! Ik zou gaan voor de High Elf Mage. Als elf kan ik mooi op afstand met magie aanvallen. Als pet zou ik een Pegasus willen hebben. Pegasus kan iedereen afleiden waardoor ik me alleen bezig hoef te houden met iedereen te verslaan met magie.
avatar van Aelysium
Door Aelysium (31 reacties) op 21-05-2019 13:41
( PM )
Gewapend met pijl en boog zou ik als Wood Elf Waywatcher samen met mijn wolf door de bossen sluipen en al mijn vijanden als een ware Legolas met pijlen aan elkaar rijgen.
avatar van Starscreamer
Door Starscreamer (203 reacties) op 21-05-2019 13:43
( PM )
Dwarf Slayer omdat ik kleiner ben dan mijn vriendin die mij de baas is
avatar van Caelum
Door Caelum (403 reacties) op 21-05-2019 13:43
( PM )
KHAZUKAN KAZAKIT-HA! Nobody will stop the Dwarfs! Ik doe niet mee voor mijzelf, aangezien ik een dikke Rathalos themed PS4 Pro thuis heb staan, maar als ik de Chaosbane Pro win, wil ik een vriend van mij ermee verrassen die HE-LE-MAAL Warhammer gek is. Ik wordt helemaal platgespammed door hem met fotos van zijn models die hij (best awesome) verft, ik hoor bij alle non-warhammer games die we spelen vaak een "Blood for the blood god" of een andere Warhammer spreuk langskomen en we spelen graag een potje Vermintide of Total War: Warhammer.

Alhoewel mijn D&D character een half-elf Druid is, wat meer in de buurt komt van de Woodelf, en ik in Vermintide erg fan ben van Kerrillian, denk ik dat ik hier voor de Highelf ga. Ik hou namelijk ook erg van het werpen van vuur en andere elementen en de groter de vuurbal, de beter :) En ik weet zeker dat degene waar ik de Pro aan zou schenken, zonder twijfel de Dwarf zal nemen. Als ik met hem Vermintide speel, heb ik namelijk alleen maar keus uit 4 characters want Bardin is standaard bezet ;)

Als een man van magie zou het voor mij niet zo'n probleem moeten wezen om een jonge wyvern hand tam te maken. Wyverns zijn intelligent, berijdbaar en komen goed van pas een gevaarlijke situaties. Mijn maat zegt dat hij zou gaan voor een Griffon, wat mooi is, aangezien de game perfect in coop te spelen is. Zo hebben we allebei een vliegende mount waar we beiden op kunnen bouwen. Hoeven we geen man achter te laten ;)
avatar van Overkill
Door Overkill (949 reacties) op 21-05-2019 13:54
( PM )
Als natuurliefhebber kies ik voor de Wood Elf Waywatcher klasse. En m'n "pet" kan natuurlijk alleen maar mijn eigen "pet" zijn, mijn Duitse Herder Raico! Die is al net zo dol op natuur als ik, dus een gouden duo!
avatar van Sephiroth1989
Door Sephiroth1989 (558 reacties) op 21-05-2019 13:56
( PM )
Wauw perfect cadeautje voor de gamekamer in mijn nieuwe huis.

Meestal kies ik voor een mage of een assassin achtige class maar denk dat ik in deze game ga voor de dwarf slayer, die ziet er lekker bruut uit.

De perfecte pet voor de dwarf zou toch wel een miniature horse zijn (ja die bestaan echt, zie hier )
Gemakkelijk om te mounten en dan hoef je als dwerg niet je eigen bokkepootjes te gebruiken om de grote wereld rond te reizen.
avatar van Ketefsky
Door Ketefsky (1 reacties) op 21-05-2019 14:30
( PM )
Er is hier maar n juiste keuze: dat is de imperial soldier en ik zal je haarfijn uitleggen waarom.
Wat hebben de High Elves, behalve vele duizenden jaren geleden de wereld redden, ooit gedaan voor de mens? Helemaal niks! aanbidden ze Sigmar? Nope. Ze zijn eigenwijze ijdeltuiten.
De dwergen hebben enkel Ghal Maraz gemaakt, Sigmars machtige hamer die nu in het bezit van de keizer is. Verder zijn ze enkel goed om het groene gespuis uit de bergen te houden en zelfs daar hebben ze moeite mee. Daarnaast aanbidden ze enkel hun voorouders. Volgens mij zien ze een bepaalde god met een hamer over het hoofd.
De boselven zijn al helemaal het laaste ras dat je moet kiezen. Deze bomenknuffelaars houden zich enkel bezig met het weren van iedereen uit hun stukje bos. Geef mij maar een beeld van Sigmar in plaats van een boom.
'Maar de imperial soldiers zijn toch die gasten die met honderd tegelijkertijd sterven en helemaal niet zo sterk zijn als die andere rassen?', hoor ik je al denken. Ja, maar die andere rassenmissen het meest belangrijke aspect en dat is Sigmar en zijn rechtmatige opvolger de keizer Karl Franz. Zij zijn de enige die als een baken tegen chaos staan. Dat aleen al moet genoeg zijn om je over te halen.
Wat betreft dieren kan je in het keizerlijk leger alleen gebruikmaken van paarden of griffioenen, verder is er geen ruimte voor een huisdier op het slagveld tegen chaos.
Voor het keirerrijk, voor de keizer, voor Sigmar!
avatar van Janus83
Door Janus83 (23 reacties) op 21-05-2019 14:34
( PM )
Wat een mooie prijsvraag dit zeg!

Ik ga voor een dwarf slayer genaamd Long Janus. Grove baard, kale kop, behoorlijk luidruchtig. Sterk, onverzetbaar en robuust. Houdt van veel bijlvoer om zich heen en grijpt zijn vijanden van dichtbij. Hakt er flink op los en zorgt voor ongeloof en pure angst bij zijn vijanden. Als er een nieuwe horde monsters aan komt dan buldert hij er schreeuwend en brullend op af en ramt ze allemaal in de rondte om ze vervolgens ongenadig af te maken. Hoe groter ze zijn hoe kwader en agressiever Long Janus wordt.

Mijn pet moet me kunnen bijhouden en voor veel chaos en paniek zorgen terwijl Long Janus er op los hakt. Vanwege mijn trots mag mijn pet natuurlijk niet heel veel groter zijn, maar moet wel op me lijken. Een Cyber Mastiff lijkt me wel wat. Deze kan dan al grommend en blaffend met mij op de vijanden afstormen!
avatar van Grijzevos
Door Grijzevos (68 reacties) op 21-05-2019 14:41
( PM )
De dwerg slachter en ik neem graag een pak ezel mee. Golden mead, ice wijn, Gutbuster, Samman, Slow Spout, Blackhoard Porter, Forgefire Hard Cider, Rockbiter Porter, Plump helmet, Sweet pod, ice bier, Ale... het moet allemaal mee voor zon lang avontuur! Geen enkele dwerg kan tot zijn volle potentie vechten als die sober is. Plus als die niks heeft moet die weer zijn eigen pis drinken, dat kunnen we onze goede vriend niet aandoen
avatar van Cali030
Door Cali030 (83 reacties) op 21-05-2019 15:08
( PM )
Ik zou voor de High Elf Mage gaan, de rest ziet er wat saai uit.
avatar van Dudeson
Door Dudeson (137 reacties) op 21-05-2019 15:22
( PM )
Ik zou zonder twijfel de dwarf kiezen, zijn skills doen me denken aan de barbarian van diablo 3, lekker whirlwinden door je enemies.

Als pet kan het eigenlijk niet anders dan dat hij een grote beer naast zich heeft, of zelfs als mount!
avatar van HitchHiker74
Door HitchHiker74 (3 reacties) op 21-05-2019 15:27
( PM )
Als budgetgamer Noob heb ik me net geregistreerd, want dit is wel heel vet. Ik doe graag mee met deze prijsvraag/winactie

Uiteraard ga ik voor de Dwarf Slayer (Bragi Axebiter) en dan kies ik als pet de aangekondige "Ancestor Dwarf ghost". Want: twee dwergen meppen harder dan n. Hoe meer dwergen, hoe meer vreugd.
avatar van Cmpunk
Door Cmpunk (242 reacties) op 21-05-2019 15:27
( PM )
imperial soldier omdat in deze hack en slash toch wel de nodige combat verricht moet gaan worden en een "mario" skillset die redelijk allround is kan je mooi gebruiken.
daarbij zijn counterattacks altijd heel praktisch :)
als animal companion zou ik de stoat mee nemen.
je hebt ongeveer 15% op beten die giftig zijn dus is het ook een hele handige om de grotere bosses mee te drainen.
al met all een mooie nieuwe uitdaging
avatar van Jazzer
Door Jazzer (118 reacties) op 21-05-2019 15:46
( PM )
Dan kies ik voor de Wood Elf Waywatcher, die dodelijke magic potions uit de natuur haalt. Die potions bewaar ik dan in m'n handige PET-flessen (die zijn recyclebaar en dus ook nog eens low-budget )
avatar van DeGoeisteKaas
Door DeGoeisteKaas (860 reacties) op 21-05-2019 16:14
( PM )
Ik zou gaan voor een Imperial Soldier met de naam Brutus Maximus Junior. Als pet een wild zwijn in bijpassend armor en geveilde slagtanden. Met de naam Francois Phillipe le marquis des Truffels.
avatar van KOBloodflames
Door KOBloodflames (152 reacties) op 21-05-2019 16:18
( PM )
Ik ga in dit soort spellen altijd voor een spellblade, omdat ik enerzijds van magie hou, en anderzijds graag midden in de gevechten zit. De class die hier het beste bij past is denk ik de Dwarf Slayer, omdat hij zeker altijd altijd midden in het gevecht zit en omdat ik ook hou van 'rare' races en dus niet elfs of humans. Deze races hebben voor mij iets speciaals om te ontdekken, en tijdens het spelen probeer ik de gewoontes van de rassen die ik speel na te doen: het spreekgedrag, vechtgedrag en handelgedrag. Bij dit character zal de Frostheart Phoenix uit de pet pack goed passen, aangezien dit een magisch wezen is dat mij van mijn waarschijnlijk een beetje missende magie kan voorzien, en om de nodige extra wijsheid die dwergen over het algemeen missen te vergeven. Dit maakt deze klasse precies wat ik zou zoeken in een spel
avatar van FemaleMagician
Door FemaleMagician (423 reacties) op 21-05-2019 16:29
( PM )
De Dwarf Slayer klinkt super schattig ik zou daarvoor gaan en daarnaast een mega coole draak als pet als dat mogelijk is. Zo niet dan wil ik het spel graag spelen met de PS4 Pro die ik ga winnen Yeeet
avatar van Soninlaw
Door Soninlaw (306 reacties) op 21-05-2019 16:32
( PM )
Ik zou gaan voor de Wood Elf Waywatcher. Ik houd van bomen en het bos en ken de weg waar ik loop goed, gezien ik die al een tijd lang in de gaten heb gehouden.
Uiteraard word ik vergezeld door mijn natuurgeest die uit het goede hout gesneden is.

avatar van Gslance
Door Gslance (79 reacties) op 21-05-2019 16:54
( PM )
DWARF SLAYER!!

Korte, bulky dwarf met dikke krullig baard dat vanuit een vlecht uitkomt in een kort staartje, vastgehouden door een ring of 2 . Grote ax in elk hand, bloederig gevlekt. Aan zijn zij? Een beer natuurlijk, minstens drie keer zo groot als hijzelf en minstes dubbel zo breed - volop spieren en tanden. Daar waar onze dwarf slayer te bezig is het een de verminken is de giga beer helemaal los aan het gaan.

Zou legendarisch zijn. Net zoals die PS4!
avatar van Jethunt
Door Jethunt (1137 reacties) op 21-05-2019 17:26
( PM )
Super vette Playstation! De game ziet er ook zeker interessant uit. Ik zou een high elf mage kiezen om van een afstand een storm van vuur te lanceren op de vijand. Als pet zou ik een beer kiezen, erg handig als verdediging.
avatar van Rada
Door Rada (125 reacties) op 21-05-2019 17:30
( PM )
Coole prijs!!

Ik zou een High elf Mage spelen met zo'n Ijskoude doorzichtige blauwe pet
((.... pet zou lijken op de Forest Spirit in Princess Mononoke))
avatar van Smannesman
Door Smannesman (115 reacties) op 21-05-2019 17:42
( PM )
Als Dwarf Slayer door het bloed van mijn vijanden waden met mijn trouwe chagrijnige everzwijn aan mijn zijde. Ook handig om op te rijden tussen de gevechten door.
En in geval van nood.. bacon...
avatar van Megatobii
Door Megatobii (78 reacties) op 21-05-2019 17:54
( PM )
Ik zou kiezen voor Dwarf Slayer simpel weg omdat ik dwergen super tof vind en dan vooral de stoere, robuuste, met een lange baard, veel littekens en een beest van een bijl in zijn handen. Als pet zat ik toch te denken aan een grote groffe gorilla die wat weg heeft king kong
avatar van Davidov
Door Davidov (9539 reacties) op 21-05-2019 18:23
( PM )
Doe mij maar een Eood Elf Waywatcher, lekker vijanden van veraf neersnipen.
Op de rug van een bepantserde giraffe.
avatar van Vitaquest
Door Vitaquest (844 reacties) op 21-05-2019 18:28
( PM )
Ik zou kiezen voor een High Elf Mage

ten eerste worden elfen vaak super oud dus heb ik een lang leven. En wat is er nu toffer dan vuurballen smijten. Zeus kan dan wel bliksemschichten gooien maar dit is veel gaver.

als pet zou ik een magisch dier willen hebben en daarom is de Frostheart Phoenix zon perfecte keus.

phoenixen zijn evengoed geweldig mooie dieren daarbij zou een ijsvariant heel goed passen bij mijn fire magic.

controle over meerdere elementen.

Ik zie mezelf bij een tactische terugtrekking bijv (vluchten is voor watjes) mijn phoenix een meer bevriezen zodat ik over dat meer kan vluchten. Mochten ze me volgen gebruik ik vuur om het te smelten en al mijn vijanden een koud bad te geven.

En zo zijn er nog veel meer mooie scenarios te bedenken.
avatar van Aluja
Door Aluja (38 reacties) op 21-05-2019 18:37
( PM )
Ik ga altijd voor de elf maar nu zijn er twee! Dilemma!!
avatar van Kensuke
Door Kensuke (43 reacties) op 21-05-2019 18:49
( PM )
Wood Elf Waywatcher is heerlijk door de connectie met de natuur. Natuurlijk ben je niet alleen aan het chillen en bloemetjes aan het ruiken, je waakt ook over het bos en maakt indringers bruut af.

Als 'pet' neem ik natuurlijk mijn eigen mopshond Monster. Hij heeft al de goede naam, maar zou nog wat afgetrained moeten worden om mee te gaan in het bos!
avatar van GhostVenom
Door GhostVenom (13 reacties) op 21-05-2019 18:50
( PM )
Ik zou voor de Wood-elf Scout gaan. Ik vind het altijd leuk om rond te sneaken en allemaal traps neer te leggen en zo de vijand te verrassen. Als pet zou ik wel een wolf willen. Wolven kunnen ook goed sneaken en als de aanval dan eenmaal begint, kan ik van ver pijlen schieten, terwijl mijn wolf bezig gaat met close combat.
avatar van Sephi
Door Sephi (214 reacties) op 21-05-2019 19:05
( PM )
Ik ga voor de Dwarf Slayer, ik ben zelf ook nogal kort van stuk en bebaard dus kan ik me aardig in een dwerg vinden. Een motorpak met helm heeft ergens wel wat weg van een harnas en een mooie strijdbijl of slaghamer is mij niet vreemd.

Als compagnon ga ik voor een grizzlybeer, die mij in de strijd kan helpen door mijn flanken te beschermen en vijanden te achtervolgen die ik met mn korte beentjes niet bij kan houden.
Ohja, en ik mag natuurlijk lekker meeliften op zijn rug.
avatar van HierRuben
Door HierRuben (83 reacties) op 21-05-2019 19:07
( PM )
Toffe PS4 versie!

Zou nu voor de Wood Elf Waywatcher kiezen. Lijkt me een prachtige combinatie van natuur, stealth en onverwachts tactisch toeslaan.

Als pet een havik die super lui is maar wanneer nodig snel aanvalt vanuit de lucht en regelmatig een dode muis of iets groters naast je bed achterlaat.
avatar van Reptile
Door Reptile (2060 reacties) op 21-05-2019 19:16
( PM )
Omdat dit echt niet mijn genre en wereld is, ga ik geen poging op wagen Succes iedereen en hopelijk gaat het naar een echte liefhebber.
avatar van Lollertrolle
Door Lollertrolle (74 reacties) op 21-05-2019 19:34
( PM )
Zeker een high elf mage. Support in zowel ondersteuning als damage dealer is wat ik altijd al gedaan heb. Een goede combi met een tank maakt gevechten zoveel meer waard als je uiteindelijk een moeilijke run haalt.

Als pet een Giraffe, niet per se om mee te vechten, maar opvallend is die wel!
avatar van Rooieduvel
Door Rooieduvel (111 reacties) op 21-05-2019 19:41
( PM )
Zoals bij elk fantasy spel kies ik voor de High Elf Mage. Magic heeft mij altijd al getrokken en had deze class al in Diablo 2. Er is zoveel mogelijk vanaf afstand: niet alleen vuur, maar ook het controleren van de tijd...

Als pet zou ik dan een valk nemen. Deze kan van veraf zien wat er aan gevaar dreigt.
avatar van Vuurtoren
Door Vuurtoren (222 reacties) op 21-05-2019 19:50
( PM )
Dat kan als grote Harry Potter fan alleen de High Elf Mage zijn. Alfus et Magia malefica. Ideale combinatie.
avatar van Coleon
Door Coleon (4 reacties) op 21-05-2019 20:17
( PM )
Als vrouw gebruik ik natuurlijk het liefst het meest bekende vrouwenwapen (niet doordenken) poison. Als wood elf zou ik verder mijn vijanden op afstand allemaal klein maken nadat ze zijn aangewezen door mijn trouwe uiltje.

Superleuke actie, dankjewel voor de kans, M xx
avatar van Thornado78
Door Thornado78 (94 reacties) op 21-05-2019 20:19
( PM )
Een High-Elf Mage natuurlijk! In WoW was mijn main een Mage genaamd Durreks! Toveren is gewoon tof :)
avatar van MilanSven
Door MilanSven (1260 reacties) op 21-05-2019 20:31
( PM )
Ik kies voor Wood Elf Waywatcher. Ik heb ondertussen al behoorlijk uren zitten in AC Odyssey en ook hier gebruik ik veel de pijl en boog!
Aan mijn zijde een awesome dragon! Gewoon.. Voor de aanval vanuit de lucht. Met vuur... Heel veel vuur!!
avatar van Ice-T
Door Ice-T (245 reacties) op 21-05-2019 20:33
( PM )
Imperial soldier natuurlijk, hop chop gas erop. Beetje hordes monsters de pan in hakken tot ik rood van het bloed zie. En als ik dan klaar ben zou ik wel een draak als pet willen hebben. Kan natuurlijk niet meer lopen na de zware strijd en die kan wel ondersteuning bieden tegen ranged aanvallerd.
avatar van Crazyboychris
Door Crazyboychris (137 reacties) op 21-05-2019 20:48
( PM )
Als High Elf Mage. Veelzijdig en fantasierijk. Plus van veraf aanvallen bevalt mij.

Mijn metgezel zou een feniks zijn. Doordat hij van bovenaf kan aanvallen, kan herijzen en misschien ook wel met behulp van mijn magie andere enmij kan laten herrijzen, is hij de perfecte aanvulling.
avatar van MLP_
Door MLP_ (74 reacties) op 21-05-2019 21:10
( PM )
Sinds ik net kon lopen, moest ik al leren dat deze wereld niet lief is. Daarom keek ik graag naar martial arts en ninja films. Uiteindelijk heb ik ook vele martial arts beoefend en gemasterd waaronder ninjutsu the art of the ninja.

Als ik naar de warhammer wereld kijk, lijkt dit het meest op de Wood Elf Waywatcher. Met haar deadly poison traps en haar ranged wapens lijkt dit de ideale klasse voor mij. Maar dit is nog niet alles. De ideale pet hierbij is natuurlijk de slang, Silent but deadly. Samen kunnen we de vijanden 1 voor 1 uitschakelen Eerst verlamd mijn slang ze, terwijl ze extreme pijn lijden, maak ik ze af met een wel gerichte schot tussen hun ogen met mijn pijl en boog die een nog dodelijkere slangengif bevat.
avatar van Drak
Door Drak (1 reacties) op 21-05-2019 21:16
( PM )
Wood-elf Waywatcher, metHunting Hawk als pet.

Wood-elves zijn gewoon enorm awesome (en totaal off-topic, leuk om te painten), en een hunting hawk is daar natuurlijk een passende pet bij. Hopelijk kan de pet niet alleen maar volgen maar ook (zoals bij Araloth het geval was) oogjes van vijanden kan uitpikken ;)
avatar van Vinny_1888
Door Vinny_1888 (301 reacties) op 21-05-2019 21:29
( PM )
Wat een toffe prijsvraag!

Ik kies uiteraard voor de dwarf slayer omdat ik zelf maar net de 1.70 aantik
En als pet kies ik uiteraard iets wat erbij past
avatar van Rickert
Door Rickert (36 reacties) op 21-05-2019 21:38
( PM )
Ik zou gaan voor de Dwarven Slayer en een Ancestor Dwarf ghost als pet.
Het is algemeen bekend dat dwergen wel van een drankje houden, dus daar heb ik al een raakvlak.
Verder luister ik ook erg graag naar Slayer.
Maar aangezien ik gewoon echt niet tegen drank kan, zing ik
samen met mijn Ancestor Dwarf ghost gewoon keihard
'You never walk aloooone!'
De versie van Lee Towers uiteraard.
avatar van Ashazy
Door Ashazy (1069 reacties) op 21-05-2019 22:00
( PM )
Ik zou geheid gaan voor een High Elf Mage, Ik speel altijd een mage vanwege ik het episch vind om vuurballen (of sterker) te spammen naar vijanden.
Samen met een Poison frog die de enemy vulnerable maken om zo maximaal gebruik te maken van mijn destructive power.

Highway to Hell zou wel bij mijn intro passen
avatar van Tranceguy
Door Tranceguy (347 reacties) op 21-05-2019 22:20
( PM )
Ik zou Dwarf Slayer kiezen met als pet een Ancestor Dwarf Ghost die hierbij uitermatwe goed past lijkt me.

De Dwarf Slayer is een formidabele vechter die constant de gevechten niet uit de weg gaat, ook niet met met gevaarlijke tegenstanders. Dit heb ik wel nodig als ik deze speciale extreme limited Warhammer PS4 Pro console wil winnen. Dat houdt moed want dat wordt het meest speciale in mijn collectie. En daar wil ik wel een Dwarf Slayer voor inzetten, met plezier....
En daarna heerlijk rossen met die game want die wil je natuurlijk op deze speciale editie spelen.
avatar van Raimundus
Door Raimundus (266 reacties) op 21-05-2019 22:22
( PM )
Hele vette prijsvraag.

Ik zou zelf voor de High-elf Mage gaan, waarom? Magic natuurlijk en ik ben vaak een mage user in andere spellen als het mogelijk is en niks is zo vet als magic.

Als pet een papegaai omdat het 1 van me favoriete dieren zijn.
avatar van Lilytje
Door Lilytje (53 reacties) op 21-05-2019 22:25
( PM )
Deze PS4 is wel echt heel gaaf!

Ik zou zelf voor de dwarf slayer gaan, meer omdat die me het meest melee-focused lijkt. Ik ben zelf namelijk meer van dingen heel hard meppen met een goed wapen in een game dan met magie van een afstandje.

Als pet hoort hier natuurlijk een phoenix bij, want hoe cool is dat? Een beetje fantasie hoort er ook bij.
avatar van Vinneh
Door Vinneh (48 reacties) op 21-05-2019 22:31
( PM )
Dwarf Slayer! Maar dan als human, slaying dwarfs!
Een human met enorme haat voor dwarfs omdat ze mijn laarzen volpissen.
En mijn pet? Een zeemeeuw om nog meer op ze neer te kijken en onder te schijten!
avatar van Gifgroen
Door Gifgroen (91 reacties) op 21-05-2019 22:34
( PM )
Een dwarf slayer met een olifant als pet. We weten nu allemaal wat er gebeurt als je geen olifanten hebt. Dan verlies je de strijd.

'I wanted those elephants'
avatar van Roboneter
Door Roboneter (1 reacties) op 21-05-2019 22:38
( PM )
I will fight in the honor of Magnus with a dwarf slayer!

Dit omdat dwarfs ten eerste gewoon mega awesome zijn, kleine testosteron bommetjes die alles killen wat in de weg staat! Ze zijn grof en nogal eens aangeschoten dit zorgt voor de nodige interessante gebeurtenissen! Daarnaast is de kleine vechter gewoonweg fantastisch! Als pet zou ik iets kiezen wat hoogstwaarschijnlijk niet in dit stukje universe voorkomt, maar wel in het age of sigmar stuk. En dan heb ik het over de RAZORDON dit is een dino-ish pet die de lizardmen gebruiken in gevechten. ze zijn bad tempered just like dwarfs! En net zo (als niet meer) dodelijk als de dwarf!

avatar van Nilis007
Door Nilis007 (443 reacties) op 21-05-2019 22:44
( PM )
Ik ga voor de Wood Elf Waywatcher met de lange afstand wapens zoals de boog. Ik zie de vijanden al 1 voor 1 neergaan door de spervuur aan pijlen. Als pet moet ik dan wel iets hebben om mijn zwakte, de korte afstand te compenseren. Mijn ultieme dierenvriend is dan ook een witte ijsbeer. Afschrikwekkend en agressief, samen de ideale combinatie
avatar van Maltorius
Door Maltorius (2197 reacties) op 21-05-2019 22:51
( PM )
Dwarf slayer. Of ik nou een rpg of tabeltop game aan het doen ben. Als ik er een dwarf kan kiezen, dan doe ik dat altijd! Zo het gevecht in gaan en niks uit de weg gaan! En als pet zou ik een soort van Ram nemen. (In WoW zijn dit hun mounts en past er perfect bij)!
avatar van MarvelousMax
Door MarvelousMax (5990 reacties) op 21-05-2019 22:57
( PM )
Ik zou voor Wood-Elf Scout gaan. Ik ben genteresseerd in Dungeons&Dragons, en het feit dat je een pet kan hebben doet me meteen denken aan Drizzt Do'Urden, die een trouwe zwarte panter heeft. Hoewel Drizzt een Dark Elf (en mannelijk) is, past de vechtstijl van de Scout er wel goed bij. Zelf vind ik archery in games ook altijd erg leuk, en zou een panter handig zijn voor het handgemeen.
avatar van Arcadia
Door Arcadia (892 reacties) op 21-05-2019 23:17
( PM )
Ik zou gaan voor Dwarf Slayer en als er skins zijn in de game, dan zou ik kiezen voor een chaos dwarf! Ik zou ten strijde trekken op mijn magisch bepantserde giraffe, giraffen hebben zeer flexibele nekken en hij kan mij het bereik geven om met mijn dubbele bijl zelf de grootste giganten neer te halen en door middel van het magische pantser kan zijn nek maar liefst spontaan 100 meter uitstrekken, ver tot in de lucht waar de griffioenen zitten - hun ondergang is maar een hinderlaag verwijderd. Zo kan ik het luchtruim beschermen van mijn andere troepen en als ik op de grond zit te vechten, kan mijn giraffe mijn rug dekken door zwepende aanvallen.
avatar van Pizzadealer
Door Pizzadealer (98 reacties) op 22-05-2019 03:07
( PM )
Sinds ik als jochie de LotR films zag, heb ik altijd, bij elke fantasy game waar ik uit een elf soort kon kiezen, daar voor gekozen... dus voor mij een Wood Elf Waywatcher. En als pet graag een uil. Lekker om zich heen kijken met dat nekkie.
avatar van DonAtello
Door DonAtello (561 reacties) op 22-05-2019 04:00
( PM )
Dus ik ben best lang, niet lang lang lang, maar wel lang lang. En als lang lang persoon die vaak vast zit in drukte en openbaar vervoer ben je soms omringd door grote hoeveelheden mensen die het wat minder hebben getroffen qua centimeters, wat kan zorgen voor.... frustraties.

Ik ga niet ontkennen dat ik soms heel erg de neiging heb om mijn superieure gelaat in te zetten voor mijn eigen gewin, en gewoon een keertje over mijn kleine medemensen heen te stappen. Waarom zou ik wachten in een stroom van langzay naar voren schuivelende mensen als ik eigenlijk maar een paar stappen nodig heb? Maar dat is asociaal, en ben helaas geen sociopaat die geen empathie heeft voor vreemden.

Maar een giraffe heeft ook recht op dromen, dus ik zou een dwarf slayer zijn. Mijn pet wordt een "Ancestor Dwarf ghost" omdat dat blijkbaar een optie is en ik het zie als de ultieme vorm van disrespect om een dwerg af te slachten en vervolgens zijn geest als huisdier te nemen. (Dit is geschreven om 03:50, door mijn gebrek aan slaap had ik dit eerst niet door...maar een dwarf slayer is dus totaal niet wat het klinkt. Desalniettemin sta ik bij mijn woorden, en ik zeg gewoon dat mijn dwarf slayer zijn eigen ras een beetje haat.)
avatar van Lukas Prince
Door Lukas Prince (69 reacties) op 22-05-2019 06:28
( PM )
FOR THE EMPEROR!
Met als pet een adelaar. Want ik weet zeker dat mijn emperor dat zou willen.
avatar van Emc2
Door Emc2 (121 reacties) op 22-05-2019 07:47
( PM )
Ik ga voor de Dwarf Slayer, er lekker flink op los rammen.
Als pet denk ik aan een wolf of tijger. In ieder geval iets dat flink van zich af kan bijten.
avatar van SGG
Door SGG (48 reacties) op 22-05-2019 07:56
( PM )
Gave actie. Ga voor de Wood Elf Waywatcher, lekker sneaky killen. Met een Frostheart Phoenix als pet.
avatar van TurboR-GT
Door TurboR-GT (406 reacties) op 22-05-2019 08:55
( PM )
Zou zelf absoluut voor een Wood Elf Waywatcher gaan. Lekker sneaky als een schaduw rondsluipen. Onopgemerkt met mijn boog in mijn handen, zodat ik pijlen met dodelijke precisie af kan vuren en daarna weer kan verdwijnen in het bos, op zoek naar mijn volgende slachtoffer.
avatar van HoofdletterD
Door HoofdletterD (32 reacties) op 22-05-2019 08:56
( PM )
Ik zou 100% zeker voor de Wood Elf Waywatcher gaan! Niet alleen waren de tabletop miniaturen fantastische sculpts, als ze op wat voor manier dan ook de angst van "Killing Blow" op hun bogen hadden van vroeger in het spel, dan zijn ze echt een angstaanjagende vijand. Ze waren vroeger mijn defacto standaard keuze als ik Warhammer ging spelen, dus dit is echt een no-brainer voor me.

Als Pet, is er dan eigenlijk maar een optie mogelijk: Een Warhawk!
avatar van TrueNeophyte
Door TrueNeophyte (92 reacties) op 22-05-2019 09:10
( PM )
Ik zou een Dwarf Slayer zijn, met een papgaai als pet, want dan praa iemand me tenminste nog na! Dood aan alle dwergen!!! Wacht.... okee. ik zou niet de meest intelligente dwarven slayer zijn.
avatar van Vinpin
Door Vinpin (1 reacties) op 22-05-2019 09:33
( PM )
Gave prijsvraag! Kan wel een upgrade naar de ps4 pro gebruiken!

Ik zou voor de Dwarf Slayer als class gaan! Enemies neerhakken met mn bijltjes!

Als pet lijkt me een grote grizzly beer het vetst! Past goed bij mn dwarf slayer.
avatar van Fletch
Door Fletch (110 reacties) op 22-05-2019 09:38
( PM )
Ik zou zeker niet kiezen voor een van de Elf klasses, want kom op... met van die grote puntige oren kun je nooit fatsoenlijk een headset dragen. Een dwerg word het al helemaal niet, want met van die kleine dikke vingers kun je onmogelijk je controller hanteren. Als huisdier ga ik voor een goed getrainde hulphond, uitermate handig om tijdens mijn lange uitputtende banksessies versnaperingen voor mij te halen. Dus ik ga voor de Imperial Soldier klasse.

avatar van Bandicool
Door Bandicool (99 reacties) op 22-05-2019 09:42
( PM )
Mooie en leuke prijsvraag inderdaad!

Ik zou gaan voor de Wood Elf Waywatcher. Ik heb voor deze class gekozen omdat ik fan ben van een class die aan het sneaken en stealth. Overal doorheen sneaken en zo mijn enemies killen. Als pet natuurlijk de Warhawk!!!!
avatar van TmoomT
Door TmoomT (565 reacties) op 22-05-2019 09:53
( PM )
De Wood Elf Waywatcher is basically mijn karakter in d&d en ik zou dit super graag in een Warhammer setting willen zien. Lekker vijanden belagen met pijlen van een afstandje en rondsluipen door bosjes. In d&d ga ik nergens heen zonder mijn trouwe vriend Neyla, een zwarte panter. Als dat een optie zou zijn in Chaosbane dan wordt het een erg makkelijke keuze voor mij :)
avatar van Annerosa
Door Annerosa (5 reacties) op 22-05-2019 10:04
( PM )
Een High Elf Mage, is trots en arrogant en met zijn magie kan hij van afstand dood en verderf zaaien. Dat klinkt als een karakter naar mijn smaak. Een natuurgeest als pet lijkt me wel passen in de lore. Bovendien lijkt me een natuurgeest die zijn krachten versterkt wel tof.
avatar van Tielo
Door Tielo (76 reacties) op 22-05-2019 10:39
( PM )
Natuurlijk de High Elf Mage!
Met 112 kilo schoon aan de haak wil ik wel een ranke, spitsorige elf zijn die bovendien ook nog eens high is. Maar alle gekheid op een stokje, die staf en toveren vind ik altijd het tofste. Daar hoort dan natuurlijk een elegant dier bij, ik dacht eerst aan een leuke poes maar ik ga voor een knots van een draak om mijn magie aan te vullen met brute kracht.
avatar van Kroon
Door Kroon (792 reacties) op 22-05-2019 11:21
( PM )
Hele gave prijsvraag!

Ik ga als stealth liefhebber voor de Wood Elf Waywatcher: met pijl en boog kun je fantastisch ongezien vanuit de bomen je tegenstanders de baas zijn!

Dan zit je er natuurlijk wel mee dat je elke keer naar beneden moet komen om eventuele loot te verzamelen. Ik zou dan ook kiezen voor een slingeraap als pet! Die beesten kunnen zich als de beste acrobatisch bewegen tussen de bomen, en ook sneller van boven naar beneden gaan, om te zien wat er te halen valt. Verder kunnen zij natuurlijk uitstekend voor mij uit gaan om de boel alvast te verkennen.
avatar van Franckster
Door Franckster (262 reacties) op 22-05-2019 11:22
( PM )
Ik zou sowieso voor de Imperial Soldier gaan. Ik speel in alle games waar je uit verschillende rassen kan kiezen altijd voor de Humans en mlee/tank klasse. Als pet zou ik de Frostheart Phoenix meenemen op mijn avonturen. Waarom? Omdat de Phoenix in elk spel gaaf is!
avatar van Zandatsu
Door Zandatsu (146 reacties) op 22-05-2019 11:38
( PM )
Ik ga voor een poison based wood-elf waywatcher, sneaky met pijl en boog en traps, en een sneaky duizendpoot als pet die je beschermd maar ook als trap kunt in de grond plaatsen
avatar van Mouser112
Door Mouser112 (706 reacties) op 22-05-2019 11:40
( PM )
Ik ga voor de DLC classe van the dark Wizard morbius met zijn ondode rode harige kat. Vlammen zullen ze vragen en vlammen zullen zij zien, Diablo is er niets bij! De undead Cat heeft de ability zich te vermenigvuldigen, triple the heat heet de ability en alle vijanden zullen voor haar smelten. Ik zelf als Dark wizard trek ondoden uit de grond die mij beschermen en niets zal mij dan ook tegen houden door de levels te schieten in een soort van Godmode.

Mooi man, dromen over games! Succes voor iedereen! Mag the best story win.
avatar van Leegethas
Door Leegethas (3 reacties) op 22-05-2019 11:45
( PM )
Dwarf Slayer. M'n broer is namelijk een hard-core Warhammer fanaat en Dwergen zijn z'n favoriete ras. En dan lekker vervelend aan 'm vertellen dat ik de hele dag Dwergen doodsla, omdat ik een Dwarf Slayer ben (it's in the name, stupid!) Dat is natuurlijk niet zo en dat snap ik ook wel. Maar ik houd me uiteraard van de domme, om hem lekker te irriteren. Broers onder elkaar he?

Mijn Dwarf Slayer heeft een parrot als pet. Eentje die de hele tijd cynische en sarcastische commentaren geeft, wat een demoraliserende werking op de vijanden heeft.
avatar van Blacky
Door Blacky (32 reacties) op 22-05-2019 12:40
( PM )
Ik zou gaan als Wood Elf Waywatcher. Waarom?! Geen idee, het klinkt gewoon erg schattig. En ik zou dan samen met een sabeltandtijger langs komen bij de tegenpartij. Sabeltandtijgers zijn natuurlijk katachtigen, katachtigen kunnen klimmen, zijn snel, zijn behendig, en hij heeft flinke tanden. Dus als het nodig is, zal hij ook niet terugdeinzen om de keel van de tegenstander te slicen. Met een simpel fluit geluidje, die klinkt als een vogel, waarvan zelfs de tegenstanders niet weten dat dit van een mens af komt, komt de sabeltandtijger mijn kant op. Come at me tegenstanders! Ik slice jullie, samen met mijn sabeltandtijger. Niemand zal overblijven. Take no prisoners...
avatar van Gakkie
Door Gakkie (24 reacties) op 22-05-2019 13:04
( PM )
Mooie PS4 Pro! En lijkt em een heerlijke hack'n slash. Ik ga voor een Dwarf Slayer! Dwarves are cool! Period! En ik wil hakken, met grote zwaarden. Als pet neem ik een wolf, ook als knipoog naar mijn oude Dwarven Hunter uit Wow :)
avatar van Der_lex
Door Der_lex (1 reacties) op 22-05-2019 13:09
( PM )
Ik zou voor de Dwarf Slayer gaan, want wie heeft er nu niet wel eens aan het eind van een lange, saaie werkdag de behoefte gehad om de kleren van je lijf te scheuren, je haar en baard oranje te verven en met de hele wereld op de vuist te gaan tot je het loodje legt?

Als pet zou ik natuurlijk gewoon m'n trouwe bijl kiezen, die ik naar een ex zou vernoemen (axe/ex, vat je 'm?). Niet dat de bijl komt als ik haar roep, maar dat doet de gemiddelde pet ook niet (en de gemiddelde ex ook niet, wat dat betreft). Plus in tegenstelling tot andere pets pist de bijl niet op m'n schoenen, is ze niet aan de andere kant van de godvergeten map als ik haar nodig heb, en hoef ik haar alleen maar te voeden met het bloed van mijn vijanden en/of onfortuinlijke voorbijgangers. Best. Pet. Ever.
avatar van King Bowser
Door King Bowser (13234 reacties) op 22-05-2019 13:14
( PM )
Bowsie gaat voor de Imperial Soldier! En de reden waarom?! Omdat hij zijn techniek gebruikt om de vijanden te vloeren. Ik heb er zelf IRL een best aantal jaren martial arts gedaan, dus ik herken veel dingen in games vaak wel Dat herkennen, vind ik gek genoeg altijd grappig. En als pet, doe ik als ik zelf iets mag bedenken graag een Yoshi. Want, de vijanden zullen dan denken ''aww, wat schattig'' en mijn Yoshi benaderen. Natuurlijk niet wetende dat mijn Yoshi ze dan opeet, en er eieren van maakt, die hij vervolgens weer keihard op de snavel van hun homies gooit. Dus hoe dan ook, ik zal gewoon winnen. En dat slashen komt ook wel goed, want daar hou ik ook op zijn tijd wel van.
avatar van Kingsoldier
Door Kingsoldier (1161 reacties) op 22-05-2019 14:07
( PM )
Als koning onder de soldaten ga ik natuurlijk voor de Imperial Soldier klasse. Als pet heb ik dan ook uiteraard een War Lion, want leeuwen zijn de koning van de jungle. Dit beest is zeker geen passieve type, net zoals de Imperial Soldier, en samen gaan we de felle strijd aan, zij aan zij! Of mounted, dat kan ook
avatar van Xsana
Door Xsana (160 reacties) op 22-05-2019 14:09
( PM )
allereerst super dikke actie weer:

Mijn keuze is een nobraner, tuurlijk ga ik voor de Dwarf Slayer.
Niets is zo fijn om alles tot pulp te rammen. Less talk more action.
avatar van Doodgraver
Door Doodgraver (591 reacties) op 22-05-2019 14:39
( PM )
Ik zou gaan voor de Imperial Soldier. Lekker head on aanvallen. En terwijl ik mijn vijanden afleid, valt mijn pet, de tweekoppige kat, ze aan vanaf de rug. Wel zo eerlijk.
avatar van Chrisimnida
Door Chrisimnida (24 reacties) op 22-05-2019 14:49
( PM )
Ik kies voor high elf mage omdat ik in elke MMO altijd als mage speel Als pet Ancestor Dwarf ghost, hopelijk kan die een beetje tanken terwijl ik lomp achterblijf met mijn long distance attacks
avatar van DonPulliany
Door DonPulliany (125 reacties) op 22-05-2019 14:52
( PM )
Ik zou zelf gaan als Dwarf Slayer, want ik ben zelf namelijk ook niet zo groot en voldwergenslank . Als Pet zou ik een ezel nemen want dat doet me denken aan me broer, en natuurlijk is er niets beters dan knokken met je familie aan je zijde.

Geweldige Aktie
avatar van 0daro0
Door 0daro0 (94 reacties) op 22-05-2019 15:21
( PM )
Dat word en is natuurlijk High Elf Mage deze doet men op afstand enorm veel pijn waar zelfs hans klok zijn spel van doet afgaan. ik zou als pet een poes nemen want met de bellen van hans klok siert het haar enorm als ze de spulletjes op raapt.

Top actie, we gaan duimen en succes iedereen!

avatar van Nessen
Door Nessen (60 reacties) op 22-05-2019 15:28
( PM )
Hier gaan we voor Imperial Soldier en een sluwe vos zou niet verkeerd zijn om er bij te hebben.
avatar van Superorigineel
Door Superorigineel (439 reacties) op 22-05-2019 16:59
( PM )
Wood Elf Waywatcher sowiezo. Ik ga voor die sneak kills. Ik ben gek op stealth games, mijn favo class in Skyrim was de stealth archer. Als pet zou ik een mol meenemen. Wanneer het nodig is neemt mijn molletje traps mee (hij heeft een rugzak om) onder de grond achter de linies van de vijand en plaats die daar. Daarna graaft hij zijn weg weer terug naar mijn locatie en krijgt hij een aai over dat bolletje.
avatar van EvanDriel
Door EvanDriel (1 reacties) op 22-05-2019 20:41
( PM )
Ik zou voor de High Elf Mage gaan, want niets is leuker dan monsters van een afstandje in hoopjes as veranderen zonder je mage's robes vies te maken, want daar is een beetje elf natuurlijk helemaal niet van gediend.

Als pet zou ik dan maar meteen voor een draak gaan, aangezien dat het rijdier naar keuze is van elke mage in Warhammer die een beetje iets voorstelt. Bovendien weten we inmiddels allemaal dat je op een draak bijna onverslaanbaar bent zolang je maar bij je neef uit de buurt blijft. ;)
avatar van Ekfad
Door Ekfad (402 reacties) op 22-05-2019 21:48
( PM )
Ik ga voor een High Elf Mage. Niet alleen omdat er hier ten huize volgens niet zo objectieve bronnen alleen maar elfjes rondlopen en ik er nog steeds niet uit ben waar ik al die centen vandaan moet toveren om die krengen te onderhouden maar ook gewoon omdat ik alles graag vanop een zekere afstand bekijk. Laat de andere eerst maar het vuile werk doen, dan kan ik vanuit mijn zetel de boel opruimen.. Als pet neem ik Hammer de Hamster mee. Een klein gedrocht dat in het kleinste gat past maar aardag wat klop weet te geven met zijn krachtige aanloop (geoefend in het rad) en harde kop. Ik ben ervan overtuigd dat we beiden onverslaanbaar zijn
avatar van Immortal
Door Immortal (99 reacties) op 22-05-2019 23:57
( PM )
Ik ga voor Imperial Soldier
Als pet vind ik dat de jachthavik er perfect bij hoort.
Vijanden die je niks kunnen maken behalve dat ze je sterker maken en dat je er sterker van word is een motto hoe je in het leven met vijanden om behoort te gaan.
avatar van Pinokkia
Door Pinokkia (1680 reacties) op 23-05-2019 00:29
( PM )
Ik kan niet kiezen, omdat ik deze game met de klassen niet ken. Dus wordt het tijd om deze tzt te leren kennen.
avatar van Bramenjam
Door Bramenjam (204 reacties) op 23-05-2019 09:06
( PM )
Doe mij maar een Dwarf Slayer. Ik wilde altijd al dwergen slayen.
Wat zei je? Je bent een dwarf die aan het slayen is? Hmm, raar verhaal.

Doe me er dan ook maar een Phoenix bij. Die kan ik tenminste steeds opnieuw slayen.
avatar van Paladijn
Door Paladijn (77 reacties) op 23-05-2019 09:24
( PM )
Ik kies voor de High Elf Mage. Lekker veilig van een afstandje, uit de tweede linie, fireballs droppen op mijn tegenstanders.

Mijn pet is natuurlijk een hamster, iedereen weet dat die zeer krachtig en intelligent zijn!

avatar van Kingmick96
Door Kingmick96 (106 reacties) op 23-05-2019 09:35
( PM )
Wat een vette prijsvraag!
Ik denk dat ik voor de, mage zou gaan omdat ik over het algemeen die klasse het leukst vind ik andere spellen.
En dan als pet een Phoenix omdat dat gewoon prachtige dieren zijn!
avatar van Nitrorcr
Door Nitrorcr (853 reacties) op 23-05-2019 09:56
( PM )
Dames en heren van Bol, Bigben en Budgetgaming, mag ik jullie allereerst weer complimenteren met weer een prijsvraag van jewelste! Na vroeger fan geweest te zijn van de Warhammer 40k: Dawn of War games, en recent ook de Vermintide en Inquisitor Martyr games gespeeld te hebben, ben ik erg nieuwsgierig naar Chaosbane. Zo'n te gekke PS4 Pro als deze zou natuurlijk geweldig zijn om te winnen!

Gelukkig hoeven we het in de game niet bij n klasse te houden, maar moest ik kiezen, dan zou ik voor de Imperial Soldier gaan. Goede health en melee stats te samen met een dikke armor is altijd erg fijn wanneer je head-first een grote horde in rent. En met z'n counter attacks hoef ik dan niet bang te zijn voor een grote groep vijanden, en kan ik mooi de tank rol van de groep vervullen. De best offense is a good defense zeggen ze wel eens, toch? Of was het nu andersom? ;)

Verder kan ik nog niet veel vinden over welke pets er precies in de game zitten, maar zie wel dat er in de Pet Pack ook een Hunting Hawk zit. Dit lijkt mij de perfecte companion in battle. De Hawk kan goed overzicht houden op het slagveld terwijl ik de klappen opvang voor mijn team. Na het volgen van verschillende twitch en youtubers tijdens de closed beta's, ben ik toch erg benieuwd geworden naar deze game. Warhammer Chaosbane spelen op deze te gekke PS4 Pro? Laat de pret maar beginnen!!
avatar van SDSnatcher
Door SDSnatcher (454 reacties) op 23-05-2019 11:44
( PM )
Dwarf Slayer, dwergen zijn altijd te gek, net zoals die dwerg uit Golden Axe uit de vervlogen tijden :) Natuurlijk hoort daar een Ancestor Dwarf ghost bij, gelukkig hebben ze geen last van een Calimero complex: Zij zijn groot en ik is klein, en da's niet eerlijk, o nee.
avatar van Admiral One Two
Door Admiral One Two (13 reacties) op 23-05-2019 11:46
( PM )
Dwarf Slayer dat is de klasse to be.

Als pet zou ik een Unicorn nemen, want wat is er nou mooier dan een slopende, vechtlustige Dwarf op een Unicorn!

Bedankt voor de fantastische prijsvraag!
avatar van OGster
Door OGster (31 reacties) op 23-05-2019 12:17
( PM )
Ik neig altijd naar Elven characters die zich specialiseren in magie.

High Elf Mage dus, met een klassieke pyro/fire build als dat mogelijk is. En met 't oog daarop zou een perfecte compagnon een Wyvern zijn. Samen met vuur en vlam alles om ons heen wegbranden
avatar van Tomtjc
Door Tomtjc (41 reacties) op 23-05-2019 19:21
( PM )
Coole giveaway!
Ik zou een High Elf Mage worden om op afstand spreuken te kunnen doen. Als pet vind ik Ori uit Ori and the Blind Forest er het beste bij passen. Ook al kan dit in het spel niet
avatar van Jakerockwell
Door Jakerockwell (348 reacties) op 23-05-2019 21:11
( PM )
Ik ga voor de Wood Elf Waywatcher met een speciale groene tuniek en als pet neem ik een paard dat ik Epona noem!
avatar van Disker91
Door Disker91 (27 reacties) op 24-05-2019 01:07
( PM )
Ten eerste, Mooie actie.

Ten tweede, ik zou een Dwarf kiezen omdat er niks mooiers is dan een vijand die je onderschat. Zeker omdat de Dwarf ze recht in de ogen aankijkt voordat zijn bijl de schedel splijt, en de verbazing uit hun ogen ziet vergaan.

Hierbij zal ik vergezeld worden door een Bizon die grote groepen vijanden uit elkaar drijft zodat de Dwarf ze 1 voor 1 uit het lijden verlost.

avatar van Matdriks
Door Matdriks (54 reacties) op 24-05-2019 13:00
( PM )
Imperial Soldier, dan kan ik als tank lekker aan de slag gaan. Dit is leuker in co-op modus. Dan kan de andere ook zijn bijdrage doen in de gevechten.
Frostheart Phoenix lijkt mij erg super tof om te hebben! ook in de echte wereld.
avatar van Psychopill
Door Psychopill (84 reacties) op 24-05-2019 13:46
( PM )
Get behind me! als Tank Imperial Soldier zou ik dat vaak roepen. Mijn door wood elfwatchers getrainde wolf Camino weet zich ongezien te houden. Op het juist moment slaat hij toe in de rug waarna mijn zwaard het afmaakt. De buit is voor ons!
avatar van Akyno
Door Akyno (102 reacties) op 24-05-2019 14:25
( PM )
Wood Elf Waywatcher zou de klasse zijn die ik zou kiezen vanwege de speelstijl als archer/hunter en als pet neem ik mijn loyale jachthond mee. Die noem ik Brutus!
avatar van Erementari
Door Erementari (1 reacties) op 24-05-2019 14:53
( PM )
Ik doe zeker mee!

Ik volg het spel nu al een jaar en het word zeker een dwarfslayer, zeker omdat zo'n concept als dit voor een dwerg er nog niet is. En kom op dwergen zijn fucking vet! de dwarfslayer is net Gimli maar dan met een hanenkam.
Als pet word het de ancester dwarf ghost past goed bij het personage en wie weet is er ook nog wat dialoog tussen de slayer en de ancestor.
avatar van XeeD
Door XeeD (14 reacties) op 24-05-2019 15:15
( PM )
Doe mij die maar!

Ik begin het spel als High Elf Mage icm met de Phoenix, waarom ? omdat de Elf Mage alleen maar sterker word daardoor.
avatar van Tehiro
Door Tehiro (3 reacties) op 24-05-2019 15:44
( PM )
Ik denk dat ik ga voor High Elf Mage, en dan hopelijk met wat skills in water magie. En dan als pet voor een schildpad, specifiek een lederschildpad. De grootste schildpadden van de wereld.

Hoezo past het goed bij m'n gekozen class? Mages zijn meestal niet zo tanky dus hoop dat een schildpad een goed schild is. Het is ook nog een zeeschildpad, in combinatie met water magie kan het ook over land zwemmen. Met de groote hoop ik ook dat het een goede mount is om door de lucht in water te zwemmen
avatar van JohanStompwijk
Door JohanStompwijk (74 reacties) op 24-05-2019 18:40
( PM )
Wood Elf met een Dire Wolf. Daar zou ik mee starten. Maar ook de andere classes worden geprobeerd.
avatar van Tebeth
Door Tebeth (143 reacties) op 24-05-2019 19:36
( PM )
Wat een gave prijs (alweer!).

Ik zou zonder twijfel als Wood Elf Waywatcher gaan gamen. Er gaat niets boven een stille verkenning, om vervolgens je tegenstanders volledig te overdonderen door vanuit het niets tevoorschijn te komen om de genadeslag uit te delen. Het geeft een kick om een heel kamp naar de volgende wereld te helpen, zonder ooit gespot te worden! En vooral de pijl en boog is een plus, weer eens wat anders dan pistolen en zwaarden!

En als pet, een vliegende eekhoorn. Dit komt me als Wood Elf Waywatcher op meerdere manier van pas. Een vliegende eekhoorn is razendsnel, kan makkelijk iets onopvallend stelen en kan met me mee verkennen door in de bomen te klimmen en van boom naar boom te (zweef)vliegen. Onopvallend en vanwege de hoge aaibaarheidsfactor komt hij overal mee weg, mocht hij eens betrapt worden. Maar naast de stealth-skills, zijn eekhoorns echte verzamelaars. Dit gaat me zeker helpen bij het vinden van alle ingredinten voor mijn (uiteraard) zeer effectieve deadly potions!
avatar van Farscape0031
Door Farscape0031 (14 reacties) op 24-05-2019 20:06
( PM )
Ik doe mee!

Ik was nl in mijn vorige leven een Wood Elf Waywatcher! Mijn pet zou een dolfijn zijn want dat is mijn beschermdier!!
avatar van SillySly
Door SillySly (100 reacties) op 24-05-2019 20:23
( PM )
Magie bestaat zolang je er maar in gelooft, dus als High Elf Mage zou ik me prima redden met mijn tafeltje-dekje-ezeltje-strekje ezel, want ja een magir heeft natuurlijk ook een magisch dier. Na het vernietigen van mijn miezerige tegenstanders genieten van een uitgebreid feestmaal samen met mijn trouwe metgezel. Behalve dat dit diertje vanzelfsprekend de meest stoere mount ooit is, kan hij ook dienen als pakezel voor alle loot die ik verzamel bij de slachtpartijen met mij als overduidelijke winnaar. En mocht ik per toeval 's avonds een zwangere maagd treffen, kan ik haar achter op mijn ezeltje werpen en vervoeren naar een herberg. Quest voltooid! Een multifunctionele pet dus. Maar de stem van deze ezel lijkt wel verdacht veel op die van Eddie Murphy....
avatar van Hercule
Door Hercule (3154 reacties) op 24-05-2019 21:29
( PM )
Ik zou voor een Dwarf Slayer kiezen. Ben denk ik een van de weinige die de Hobbit films oprecht geweldig vind.

Als pet zou ik een dire wolf kiezen die ik meer aandacht zal geven als Jon Snow dat deed
avatar van UncleBob
Door UncleBob (2 reacties) op 25-05-2019 07:59
( PM )
Ik zou voor de high elf Mage kiezen, omdat ik het tovenaarsgilde een warm hart toedraag
avatar van ArkhamKnight
Door ArkhamKnight (75 reacties) op 25-05-2019 09:20
( PM )
PS4 ziet er echt meesterlijk uit!

Ik zou voor Dwarf Slayer gaan lekker om mij heen slachten. Als het dreigt mis te gaan zou ik een slang als pet kiezen... Zeer dodelijk haha: Snake in the grass
avatar van Mrmulder88
Door Mrmulder88 (1 reacties) op 25-05-2019 10:53
( PM )
Ik zou voor de high elf made gaan omdat je met magie heerlijk je gang kan gaan en dat je je tegen iedere tegenstander goed kan verweren met mooie special attacks, en als pet ga ik voor de wolf omdat die in stealth heel goed hun vijand kunnen besluipen en dan ineens uit het niets kunnen toeslaan.

Deze ps4 is wel de mooiste die ik tot nu toe heb gezien:)
avatar van ElCheapo
Door ElCheapo (8643 reacties) op 25-05-2019 10:54
( PM )
Mooie PS4; die wil ik wel winnen.

Ik zou voor de High-elf Mage gaan; allerlei magie kunnen gebruiken die je vijanden niet vermoeden. En deze PS4 ziet er natuurlijk ook magisch goed uit
avatar van D4rkr4ver
Door D4rkr4ver (6 reacties) op 25-05-2019 13:42
( PM )
Voor mij de Dwarf Slayer! Waarom? De hele dag bier zuipen en metal luisteren! En als pet een kater. Dan kan ik 's ochtends geen kater meer krijgen omdat ik er al een heb.
avatar van Kimbolie12
Door Kimbolie12 (1719 reacties) op 25-05-2019 14:21
( PM )
Ik zou gaan voor high elf mage. Lekker van redelijk afstandje snipen terwijl mn teamgenoten het zware werk doen :)
avatar van Ser ArtoriaZ
Door Ser ArtoriaZ (2610 reacties) op 25-05-2019 14:35
( PM )
Een zeer toffe prijsvraag!

Ik zou voor de Wood Elf Waywatcher gaan. In dit soort fantasy RPG's vind ik het zelf namelijk altijd een extra uitdaging geven om van een afstand mijn vijanden te bestuderen, en wanneer de tijd juist is, met een critical attack hen uit te schakelen. Mocht ik mezelf door omstandigheden toch in een zwerm met vijanden bevinden, dan manoeuvreer ik mezelf door hen heen (dankzij door de behendigheid in deze klasse) en roep ik mijn trouwe viervoeter, mijn direwolf ( Game of Thrones ) pet in om ze uit te schakelen!

Ik heb nog geen PS4 in huis, dus hier zou die goed van toepassing zijn!

Veel succes iedereen!
avatar van FreakGIB
Door FreakGIB (71 reacties) op 25-05-2019 20:28
( PM )
coole aktie weer dit :)

Ik zou voor een High Elf gaan lekker range attacks
en als pet een Wolf
Lang geleden dat ik DIablo heb gespeeld op de PC wel leuk dat dit ook op een PS4 komt
avatar van Jkampmeijer
Door Jkampmeijer (1713 reacties) op 25-05-2019 21:49
( PM )
Ben nog redelijk onbekend met Warhammer.
Maar de Dwarf Slayer in het filmpje zag er wel vet uit met zijn dubbele bijl.En zijn kapsel doet me denken aan Sheamus van WWE.
En als dier een vechtende rat. Begreep dat er genoeg ratten gevechten zijn in de kroegen in Warhammer Online, Dus keuze genoeg.

Succes allemaal
avatar van Berends
Door Berends (219 reacties) op 26-05-2019 00:55
( PM )
Dwarf Slayer: zou ik kiezen. Close combat en lekker rush crush erin alles snel elimineren. Samen met natuurlijk mijn companion de hond "de pitbull". Die houd ook wel van een hapje en is lekker agressief ook.
avatar van Grizzlywilde
Door Grizzlywilde (114 reacties) op 26-05-2019 12:40
( PM )
Ik zou kiezen voor de Wood-elf Scout. De tactisch-ondersteunende rol past mij en het doet me qua "nature" element denken aan mijn oude WoW class: de Druid. Ik vind als pet de Sprite het beste passen bij deze class, ook een oeroude force of nature.
avatar van Bumfighter
Door Bumfighter (55 reacties) op 26-05-2019 15:23
( PM )
Ik kan niet kiezen, maar waarom zou ik Met zo'n gave exclusieve editie console kun je beter een paar weken vakantie pakken en iedere class eens uitproberen

Wat een overweldigende aktie!
avatar van Borania
Door Borania (1 reacties) op 26-05-2019 21:34
( PM )
Als klasse zou ik zeker een Dwarf Slayer worden! Niks beters dan non stop vechten. Het liefst met 2 wapens tegelijk! En als dier een vogel of zoiets. die kan lekker irritant doen vanuit de lucht zodat ik ze onverwachts aan kan vallen
avatar van Desertfish
Door Desertfish (100 reacties) op 27-05-2019 11:01
( PM )
Wat een mooi apparaat, mag zo in het Rijksmuseum!

Ik kom in een Fantasy setting waarin een hele wereld geplaagd wordt door het kwaad graag op voor de kleine man, dus een Dwarf Slayer past perfect bij mij. Ik vind de huisdieren die ze standaard aanbieden maar suf. Als dwerg wil ik een wild zwijn: die kan mijn tegenstanders omver lopen, zodat ik de genadeslag kan uitdelen.
avatar van BegoNe
Door BegoNe (59 reacties) op 27-05-2019 11:35
( PM )
Dit is inderdaad wel een erg gave editie van de PS4!

In een fantasy setting ga ik altijd voor de ranged casters. Fighters en archers zijn leuk en aardig, maar magie maakt fantasy pas cht fantasy. Mijn first pick zal dus een High Elf Mage zijn.

Ik heb nog niet zoveel over de pets kunnen vinden, maar een Frostheart Phoenix zou wel goed erbij passen. Elegant en kan vliegend als scout dienen.
avatar van Kanun
Door Kanun (4 reacties) op 28-05-2019 13:07
( PM )
Ik zou een trotse Dawi slayer willen spelen. Precies de juiste hoogte om de knien van die vieze Dumal (chaos) te breken. Een dwarven ancestor ghost zou mijn 'pet' zijn. Samen zulen wij zelfst de meest gevaarlijke vijanden uitroeien!
avatar van Akashii
Door Akashii (588 reacties) op 28-05-2019 19:22
( PM )
Ik ga voor de Wood Elf Waywatcher en mijn pet is een kraai die voor de afleiding zorgt.
avatar van Disiesel
Door Disiesel (3 reacties) op 28-05-2019 22:23
( PM )
Ik ga voor de Dwarf Slayer en zal mn Book of Grudges meenemen!
avatar van Argosta
Door Argosta (6 reacties) op 28-05-2019 23:38
( PM )
Na 10 jaar World of warcrafte te hebben gespeeld, enorm saaie huidige expansion zou ik voor de High Elf Mage gaan. Altijd fan geweest van kiten en spells gebruiken om iedereen op afstand te houden. En wie houdt er nu niet van een Erotic roleplay with an elf? Zou zelf voor een kraaiachtige pet gaan, Zodat niks mij kan ontgaan: They are taking the hobbits to isengard! Zalige PS4 edition :)
avatar van Dreadlc
Door Dreadlc (16 reacties) op 29-05-2019 13:49
( PM )
Dwarf Slayer. Ik kan niet wachten om in te rennen op een grote groep monsters en ze allemaal in elkaar te hakken met mijn bijl. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de Slayer klasse aangezien ik dat nog niet zo goed ken, ook niet van andere games.

Pets zijn een leuke toevoeging, ik zou graag een Phoenix willen, dat krachtige vlammende wezen past goed bij een dwarf.
avatar van Vloetje
Door Vloetje (584 reacties) op 29-05-2019 15:51
( PM )
High Elf Mage.
Normaal geven ze een High Five, maar deze Mages kunnen een High Elf geven. Twee keer vijf vingers en tja, hoe ze die elfde tevoorschijn toveren, dat mag je zelf invullen...

Als 'pet' graag zo'n Imperial Sol-Dier. Weet niet precies wat een sol-dier is, maar als ie op het dak van de auto vastgemaakt kan worden dmv een imperial ben ik al lang blij!
avatar van DeOpperstamper
Door DeOpperstamper (36 reacties) op 29-05-2019 16:18
( PM )
Normaal gesproken speel ik altijd tanks, maar iets anders zou ook eens leuk zijn. Ik ga voor de Wood Elf, met een wolf als pet.
avatar van Altijdpong
Door Altijdpong (3 reacties) op 29-05-2019 22:16
( PM )
Dwarf Slayer. Als s werelds beroerdste hackndslash role playing gamer kan ik wel wat ruwe kracht gebruiken, desnoods in de vorm van een kwaadaardige kobold die met liefst twee bijlen tegelijk de grootste tegenstanders in mootjes hakt. Ik ben ook wel benieuwd hoe deze bruut zijn baard en kuif zo netjes in een modieuze plooi weet te houden terwijl bloed en ingewanden in het rond vliegen. Ben ik nou trouwens de enige die de gelijkenis opvalt tussen deze dwarf slayer en Gimli, de niet al te snuggere roodbaardige dwerg uit The Lord of The Rings?
avatar van Joost013
Door Joost013 (143 reacties) op 30-05-2019 10:40
( PM )
Een Imperial Soldier met een dier dat extra snelheid toevoegd: een slechtvalk. De kracht en bruutheid van de soldier combineert perfect met de behendigheid en snelheid van een valk.
avatar van DjuntzUntz
Door DjuntzUntz (141 reacties) op 30-05-2019 11:01
( PM )
Ik zou echt SO_WIE_SO voor een dwarven slayer gaan... ik bedoel... Dwarf + slayer... O_O EPICCCCCCCCCCCCCCCC!!! Het heeft wel wat weg van Diablo 3. Erg leuke game waar ik me lang mee vermaakt heb! Ben daarom ook wel benieuwd naar Chaosbane! Dwarf slayer met iets van een phoenix of een vette wolf en dan eindeloos los gaan, haha geweldig!

Succes allemaal!
avatar van HC_N.ick
Door HC_N.ick (75 reacties) op 30-05-2019 11:15
( PM )
Zelf kies ik altijd voor een vergelijkbaar karakter zoals de imperial soldier, in ieder geval in mijn eerste playthrough. Dit omdat ik de speelstijl hiervan altijd erg interessant vind.

Als pet zou ik kiezen voor een vliegend dier, iets van een valk. Zo kan deze voor mij de omgeving in de gaten houden en me op gevaar wijzen. Op deze manier kan ik zelf kiezen of ik de confrontatie aan ga of deze probeer te vermijden. Ook eten zoeken wordt aanzienlijk eenvoudiger aangezien een valk op een redelijke afstand mogelijk eten kan spotten(vlees ). Erg veelzijdig dus om een valk te hebben.

Toffe actie weer! Thx bol.com en bigben!
avatar van Sentic
Door Sentic (11 reacties) op 30-05-2019 12:10
( PM )
Dwarf! Eigenwijs, sterk, en houden van goud . Enige beest dat bij een dwarf past is een Goat... hard hoofd
avatar van Markderoos
Door Markderoos (164 reacties) op 30-05-2019 12:33
( PM )
Ik ga voor de Wood Elf Waywatcher. Het tactisch-strategische meesterbrein die denkt voordat hij doet en daarmee elke tegenstander te slim af is. Uiteraard een uil op zijn schouder, dat kan natuurlijk niet anders en zal er waanzinnig uitzien!
avatar van Chronootje
Door Chronootje (158 reacties) op 30-05-2019 12:50
( PM )
Ik zou voor de high elf mage gaan, Magic is sowieso mijn ding dus die zou goed bij me passen :) voor pet zou ik iets nemen dat wel wat klappen kan vangen zoals bijvoorbeeld een beer of rock elemental (ook al is die tweede geen dier :p)
avatar van Fonsy007
Door Fonsy007 (396 reacties) op 30-05-2019 12:57
( PM )
Ik zou gaan voor de Dwarf slayer, puur omdat ik in het "echte" leven vrij lang ben en neerkijk op alle kleine mensen . Daarbij hoort natuurlijk een epische pet, namelijk een beer
avatar van BrownMuffin
Door BrownMuffin (70 reacties) op 30-05-2019 17:32
( PM )
Wow echte gave prijsvraag weer! Goed bezig budgetgaming.nl!

Ik zou voor de Wood Elf gaan, lekker stealth spelen, met een stealth pet, een vos bijvoorbeeld.
avatar van Trilon
Door Trilon (12 reacties) op 30-05-2019 18:58
( PM )
Ik ga niet kiezen ik speel ze gewoon allemaal. Als ik win ga ik niet stoppen voor ik de platinum trophy te pakken heb. Dan leef ik pas Happily ever after...
avatar van Johnny_ardenne
Door Johnny_ardenne (95 reacties) op 30-05-2019 22:39
( PM )
Ik kies voor de Wood Elf. En als pet de Frostheart Phoenix. Komop een Elf is altijd al +1 en samen met een phoenix ben je gewoon onsterfelijk
avatar van Kuroi Majutsushi
Door Kuroi Majutsushi (440 reacties) op 31-05-2019 01:51
( PM )
Wood Elf voor de ranged combat, dodge rolls en crowd control. Als pet een Frostheart Phoenix voor nog meer crowd control. Als niets je kan raken, kun je ook niet dood gaan
avatar van Tknockr
Door Tknockr (1 reacties) op 31-05-2019 08:04
( PM )
De dwarf slayer uiteraard! Niets beter dan een dwarf die twee wapens in zn handen krijgt. Niet op afstand vechten maar overal vol in stormen. Dit uiteraard met de hulp van de ghost dwarf als pet, want twee dwarves is nog beter dan een! Dwarf-power! ☺
avatar van Bilal010
Door Bilal010 (50 reacties) op 31-05-2019 09:06
( PM )
De dwarf Slayer natuurlijk, met twee mlee wapens buiken op de vijanden wat is er leuker dan dit? Als Pet zou ik voor een wolf gaan a la Jon Snow wolf.
avatar van Sonicfreak
Door Sonicfreak (73 reacties) op 31-05-2019 10:58
( PM )
Ik zou voor de Dwarf Slayer gaan aangezien ik zelf ook niet zo groot ben (geen dwerg overigens ) dus dan kan ik mij goed inleven in het character. Als Pet ga ik natuurlijk voor een blauwe egel omdat ik een Sonic fan ben!
avatar van Magnifix71
Door Magnifix71 (49 reacties) op 31-05-2019 11:44
( PM )
Hmm, ik zou de high elf mage kiezen. Vooral die magical arts spreken mij aan.
Aangezien Elontir gespecialiseerd is in vuur/schade zou ik als pet iets als Smaug kiezen, indien aanwezig :-)
avatar van Phaross
Door Phaross (1064 reacties) op 31-05-2019 12:04
( PM )
Gezien elfenmagie het gevaarlijkste is ga ik voor High-elf Mage.
avatar van Amusa NL
Door Amusa NL (25 reacties) op 31-05-2019 12:07
( PM )
Mijn eerste keurze zal vallen op Imperial Soldier. De rede hierachter zal misschien erg standaard klinken. Bij mijn eerste RPG's ben ik met eenzelfde soort class begonnen. Zwaard en Schild zijn erg belangrijk. Hierdoor is mijn voorkeur ontstaan. Natuurlijk ook andere classes geprobeerd, maar mijn favoriet veranderd niet meer. Deze game zal ik dan ook vol passie en strijd met de Imperial Soldier uitspelen!

Als pet wil ik eigenlijk niet te standaard overkomen, maar dat gaat toch gebeuren. Mijn companion zal een hond zijn. Natuurlijk dermate goed getraind dat hij zelfs met armor snel, bewegelijk en zeer krachtig is. Together we fight!
avatar van Pasquale NL
Door Pasquale NL (14 reacties) op 31-05-2019 12:10
( PM )
Mijn personage, de Imperial Soldier, trekt ten strijde op zijn giant black bear. Deze soldier, Pu-tin, gaat bewapend met 2 zwaarden alle monsters te lijf. Koppen vliegen om zijn oren die de beer uit de lucht grijpt om zjn levenskracht weer aan te vullen.
avatar van Aribeth
Door Aribeth (1 reacties) op 31-05-2019 12:21
( PM )
Ik zou gaan voor de Slayer (gewoon de grootste Baas van de vier)
Als pet zou ik kiezen voor een Reuze Bloedzuiger genaamd Slurpy, tenslotte moet alle troep die de Slayer maakt toch opgeruimd worden!!
;)
avatar van Obleon
Door Obleon (2563 reacties) op 31-05-2019 13:02
( PM )
Een dwarf slayer genaamd Odox met een Thunder Hammer en een bloeddorstig wit konijn als pet/mount genaamd Sir. Hoppy. Hoppend ga ik het slachtveld over en de aarde beeft als ik in de buurt kom. Als iemand in de Warhammer wereld ook nog maar een hamer hoort of een konijn ziet ze in angst uitbreken en op de vlucht slaan.
avatar van Rerder
Door Rerder (1126 reacties) op 31-05-2019 13:06
( PM )
Dwarf slayer met als pet half dead rotting fish. In stijd gooi ik mijn half dode rottende vis naar de tegenstander deze zal al kotsend zijn einde tegemoet komen met een klap van mijn bijl. Gelukkig kunnen dwergen zelf heel goed tegen de stank dus heb ik er elf geen last van, nadeel is dat mijn pet als ik de pub in duik buiten zal moeten blijven.
avatar van Nodfanatic
Door Nodfanatic (374 reacties) op 31-05-2019 15:24
( PM )
Ik ga denk ik voor de Imperial Soldier. Als soldaten werken altijd in een team, dus krijg ik hulp van een stoned garnaal. Die kan met zijn hogere bewustzijn zelfs de mentaal sterkste vijanden kapot maken. Een paar onsamenhangende zinnen van mijn garnalenvriend en het is gedaan met mijn tegenstanders.
avatar van ZeroGi
Door ZeroGi (71 reacties) op 31-05-2019 16:24
( PM )
Ik zou een Imperial Soldier kiezen die bewapend is met een schild en een hakbijl. Een goede verdediging is het halve werk en daarom is vallen zetten zijn specialiteit. Als pet heeft hij een herdershond genaamd Baron. Deze trouwe metgezel zal bescherming bieden bij het avontuur door de Warhammer wereld. Hij rent zo nu en dan vooruit en slaat alarm als er vijanden in aantocht zijn, verjaagt de ratten uit de ondergrondse tunnels en beschermt zijn baasje als die een dutje doet na een lange queeste. Uiteraard draagt hij zelf ook een steentje bij als het daadwerkelijk tot een schermutseling komt. Hij kent diverse trucjes zoals rollen en grommen op commando. Dit brengt zelfs de saaiste dorpjes, waar doorheen gereisd wordt, weer tot leven.
avatar van Smocho
Door Smocho (3038 reacties) op 31-05-2019 16:39
( PM )
Vette special edition uitvoering van de PS4! Lijkt mij leuk om in deze game te duiken op deze mooie PS4 uitvoering

Ik zou als class kiezen voor een Dwarf Slayer want dwarfs zijn bad ass en hebben een grote bek, net als ik. Als pet zou ik een katachtige nemen die hopelijk op mijn eigen kat, Harrie de Maine Coon lijkt. Die bijt ook zo in je klauwen als je niet liev doet.;
avatar van Maurin31
Door Maurin31 (120 reacties) op 31-05-2019 16:43
( PM )
Dat wordt de Dwarf Slayer :) Vroeger nog met mijn broer de poppetjes geschilderd van een dwergen leger. Daar zat natuurlijk ook een Dwarf Slayer bij.
Heerlijk met twee bijlen in het rond zwaaien en elke vijand neer maaien.
Als pet kies ik dan uiteraard een gigantische beer die eveneens met zijn klauwen de vijanden in het rond laat slingeren. Een perfect team van pure vernietiging!
En het is natuurlijk een handig vervoersmiddel zo'n grote beer ;)
avatar van Visser55
Door Visser55 (59 reacties) op 31-05-2019 17:17
( PM )
Strategie, magie en tactiek is niets voor mij. Ik moet er altijd gewoon rucksichtlos op af rennen, zwaaiend met mijn bijl en de vijanden 1 voor 1 de kop eraf zwaaien. Dus voor mij maar 1 personage en dat is de dwarf slayer. Daarnaast kies ik voor de phoenix om me aan z'n poten naar grote hoogtes te laten brengen en dan me te laten vallen voor een plunging attack. Mocht m'n phoenix dood gaan, komt ie altijd weer terug als hij uit de as herrijst.
avatar van Nonexistinghero
Door Nonexistinghero (427 reacties) op 31-05-2019 18:07
( PM )
Leuke actie! Ik had hem bijna gemist. Als klasse ga ik voor de Dwarf Slayer, de AoE aanvallen spreken mij wel aan en het lijkt me niet zo complex om mee te beginnen. Als huisdier ga ik voor een Frostheart Phoenix, want die ziet er zo gaaf uit!
avatar van TheGuy
Door TheGuy (551 reacties) op 31-05-2019 18:09
( PM )
Recht voor z'n raap, daarom de Slayer class voor het ultieme Hack & Slash gevoel. Als pet maar de Spirit.. dan hoef ik tenminste niet op zn life bar te letten :)
avatar van Johandy
Door Johandy (1664 reacties) op 31-05-2019 18:19
( PM )
Ik speel altijd imperial en als pet een natuurgeest. Ik weet niet wat het doet maar het klinkt vet!
avatar van Paijala
Door Paijala (6 reacties) op 31-05-2019 18:50
( PM )
Mijn naam is Elessa de wood elf, en samen met mijn vos ga ik de strijd aan tegen de chaos. Mijn vos mag dan wel klein zijn, maar hij is wel heel slim en heeft hele scherpe tanden. Bovendien waarschuwt mijn vos mij voor gevaar.

Met mijn pijl en boog en mijn vos ga ik ten strijde tegen de chaos, want die zinnen op wraak! In dit gevaarlijke avontuur hoop ik betere uitrusting en wapens te vinden. Die zal ik nodig hebben, want hoe verder ik in deze woeste wereld kom, hoe sterker mijn vijanden zullen zijn.
avatar van Wasneeplus
Door Wasneeplus (51 reacties) op 31-05-2019 19:45
( PM )
Ik kies voor de Wood Elf Waywatcher en een Frostheart Phoenix. Ik houd van tactische afstandsgevechten met pijl en boog.
avatar van HaydenNL
Door HaydenNL (303 reacties) op 31-05-2019 22:48
( PM )
Ik speel al vele jaren Warhammer en vanaf begin af aan als Wood Elves, dus een ras kiezen hier is een no-brainer. Mijn lord gaat eigenlijk nooit van huis zonder zn forestdragon en dat zou dan ook mijn pet of choice zijn. Draken zijn nu eenmaal badass waardoor ik ook instant veel cooler lijk. Daarnaast zijn ze ook extreem handig als je ooit eens tijdens een bbq om een kolenstarter verlegen zit of de huurbaas weer eens langskomt. Eigenlijk zijn er maar weinig dingen die je niet met een draak kan doen als ik er zo over nadenk... Dusse... doe mij die PS4 anders stuur ik mijn draak langs
avatar van Gradon
Door Gradon (2443 reacties) op 01-06-2019 10:45
( PM )
Ik zou kiezen voor de Dwarf Slayer, Bragi. Mogelijk heeft het iets te maken met compensatie voor mijn lengte in de echte wereld (ik ben ongeveer 2 meter lang), maar het idee van een schenenverspliterend opdondertje dat zich al hakkend en zwaaiend een weg baant door hordes vijanden spreek me aan op een diep emotioneel level.
Zijn trouwe pet Arafilus is een Portia Spider. En niet de variant van ongeveer een centimeter groot zoals wij hem kennen. Arafilus is ongeveer de grootte van een labrador met 8 poten. Zijn extreme springkracht zorgt er voor dat hij zo tussen of zelfs achter de vijanden staat en zijn tactisch inzicht zorgt ervoor dat hij altijd kan voorkomen dat zijn baasje onder de voet gelopen wordt. Doordat hij niet gebonden is aan de grond om zich voort te bewegen klimt hij makkelijk op muren, pilaren of plafonds om zo een overzicht te hebben over het slagveld, iets waar Dwarfs vaak wat moeite mee hebben.
Zijn hoge intelligentie zorgt ervoor dat hij met een aantal gebaren en geluiden aan kan geven wat hij ziet en Bragi en hij hebben aan een blik vaak genoeg om perfect samen te werken.
avatar van Eagle Eye
Door Eagle Eye (70 reacties) op 02-06-2019 22:22
( PM )
Imperial Soldier met als huisdier en jacht havik!

Ze zeggen wel eens dat de beste aanval de verdediging is! Zee imperial zolder zou perfect bij mij passen. Goed om wat ik doe maar nooit op de voorgrond treden! Laat ze maar komen, met mijn schild kan ik iedereen aan, des te meer het er zijn, des te beter!
En de havik kan mooi op verkenning uit zodat ik precies weet wanneer er een aanval op de loer ligt! Verder kan de havik ook perfect bijspringen mocht dat nodig zijn.. Zo zijn we het ultieme koppel dat geen enkele uitdaging ons laat overrompelen!
avatar van UAG
Door UAG (10 reacties) op 03-06-2019 00:05
( PM )
High-elf Mage is de klasse die ik zou kiezen, want waarom zou je vechten als je magische spreuken kan gebruiken. Verder zou ik als pet kiezen voor de uil, omdat deze vijanden van ver kan zien aankomen en de uil heeft in mijn ogen altijd een een soort duister tintje en straalt magie uit en dat heb ik ook nodig om deze MEGAprijsvraag van Bol.com, Bigben en Budgetgaming te winnen.
avatar van Yue
Door Yue (1843 reacties) op 03-06-2019 05:21
( PM )
High elf mage, want elven zijn cool en magirs ook, die ben ik altijd als het mogelijk is En die rijden altijd op eenhoorns dus ik wil er een eenhoorn bij.
avatar van Scorelord
Door Scorelord (175 reacties) op 03-06-2019 08:40
( PM )
Zo hey, op deze maandagochtend kies ik voor de Dwarf Slayer! Hack 'n Slash zoals het bedoeld is! Bring 'em on! Loved Diablo dus absoluut getriggered! ik stap graag opzij voor deze! Goeie marketingpitch Als pet, een hond.. met vlammen!
avatar van Remmetje
Door Remmetje (23 reacties) op 03-06-2019 12:37
( PM )
High Elf Mage for sure! In iedere game neig ik vaak naar ranged/mage classes en in dit geval zou dat dan de mage zijn. Daarnaast zijn AOE masters in een game als deze toch wel erg goed dus laat mij die maar doen. En als ik een Pet hiervoor zou moegen uitkiezen dan toch wel de Frosthearth Phoenix. Die past wel erg goed bij een magisch elfje!
avatar van Merah
Door Merah (159 reacties) op 03-06-2019 12:59
( PM )
Ik zou gaan Wood Elf Waywatcher. Van een afstandje alles neersnipen ... beetje sneaken, beetje poison...heerlijk! Aangezien ik dan natuurlijk wel moet zorgen dat alles op afstand blijft kies ik een grote pet, waarbij ik voor de Irish wolfhound ga (met zo'n naam kan je niet fout gaan toch?) Natuurlijk wel met een mooie Ierse groene halsband om en dan maar hopen dat ie niet altijd dronken is
avatar van Henkskills
Door Henkskills (787 reacties) op 03-06-2019 13:18
( PM )
Ik zou dan kiezen voor The Dwarf Slayer. Dwergen/Gimli hebben met LOTR toch altijd een positieve indruk en voorkeur voor Dwergen achtergelaten.
Dwergen zijn natuurlijk niet de meest grote wezens, dus een grote wolf met lichte armor (het is fantasy, dus alles kan), zou dan ook mijn dwerg vergezellen. Zo kan de dwerg toch nog op het dier klimmen, en heeft hij een gemakkelijke en snelle manier van transporteren (+bonus punten voor de kills die de grote wolf eventueel maakt)!
avatar van MrkvL
Door MrkvL (798 reacties) op 03-06-2019 14:28
( PM )
Ik zou gaan voor een Imperial Soldier lekker cynisch met als pet een Frostheart Phoenix die me midden in de strijd kan brengen.
avatar van MaryAnn
Door MaryAnn (1005 reacties) op 03-06-2019 15:46
( PM )
Ik zou gaan voor de Wood Elf Waywatcher. Lekker een beetje stealthy rondsluipen als je op gevaarlijk gebied bent. En een wolf als pet, kan die meehelpen vijanden zoeken.
avatar van Thijsknvb
Door Thijsknvb (541 reacties) op 03-06-2019 16:14
( PM )
Heb zelf nog geen ps4 dus deze beestachtige machine zou perfect zijn Props naar bol.com, budgetgaming en bigben voor de prijsvraag. Ziet er goed uit.

De impersial soldier is natuurlijk mijn eerste keuze! Ik houd van close combat waarbij je jezelf letterlijk in het gevecht gooit en dicht bij de vijand blijft. Na al wat gameplay gezien te hebben lijken mij de abilities ook heel nice. Vooral een waarbij je poppetje snel ronddraait en alles omzich heen kapot maakt met zijn zwaard. Tot slot zou ik met deze class het beste kans maken tegen eindbazen ik ben gewend om met dit soort classes te spelen in gelijkwaardige games. Wel ben ik zeer benieuwd naar de andere classes en zal die ook gaan uitproberen.

Als pet zou ik op avontuur gaan met de Frostheart Phoenix omdat ik dit dier nog ken van totalwar warhammer. Stond mij altijd goed bij tijdens gevechten en was zeek krachtig (net als de pro XD) dus waarom iets veranderen aan een winnende formule Kan al niet wachten om er morgen mee aan de slag te gaan en dan het liefst natuurlijk op een nieuwe console :p

Succes allemaal!
avatar van Chryses90
Door Chryses90 (1 reacties) op 03-06-2019 16:41
( PM )


The Waywatcher and her companion


"Nice shot, for an elf. I would've done it better myself, certainly, but I admire your enthusiasm. After all, the only good packmaster is a dead one."

"Aye, Zharrin. Not bad for an elf."

"Ugh.." Though she wore a mask covering most of her face, her indignation was clear as daylight. "Nothing but a nuisance," she mutterred, "If you can't make yourselves useful, at least keep your voice down. That goes double for you, Lumberfoots."

"Don't drag me into this Kerillian."

"I've got no quarrel with you, Kruber.. doesn't mean you don't make as much noise as a tree being split by lightning."

"Well hold on now," the iron-clad mercenary replied.

"Ha! Quarrel! You wouldn't recognise real quarrel when it hit you straight between the eyes!" Kruber just sighed, as the mage interrupted him.

"The elf's got a point, lads. Not much point in letting her take us here all stealthily when even a Rattling gunner could hear us bickering."

The four of them fell in an uneasy silence, as they made their way forward through the city.

They made the rest of their way unhindered and before long they smelled their destination, just before it came into view. Kerillian pushed the cloth closer to her face, ''That stench! Stormvermin!''

''Well that's just great, blackrats is just what we needed to lighten up the mood.'' Sienna barked her laugh, but she was quickly cut off by Kruber's hand on her shoulder. ''So how are we supposed to get in there?'' he asked. The entrance to the park was packed with rats, with Stormvermin patrolling behind them. ''That's easy enough!'' Grim determination formed on the dwarf's face as he gripped his axes' handles strapped to his back. Kerillian sighed and said ''Keep your axes strapped dwarf. We'll find another way.''

The party circled around the area, until they found a stretch of fences which seemed unguarded. ''You want me to climb over there, wutelgi?'' the dissatisfaction was unmistakeable in the dwarf's voice. The mage, similarly displeased by the thought of climbing fences in her chain filled garb, grinned and stated ''Allow me to burn a way through.''

''And this is why I call you mayflies, mayflies.'' Right after Sienna had finished burning a way through the fence, the sound of horns too familiar rang from just inside the area. ''Time to get out those axes Bardin.'' They stepped through the newly created opening, only to see hordes of rats coming out of sewers, out of the houses and straight through the surrounding enclosures, aimed right at their position. The dwarf grinned, ''What a sight! Don't they know they're doomed?'' He laughed and called out ''Time for carnage, drengbarazi!'' as he took the axes off his back.

The dwarf and the mercenary stepped forward, ready to catch the first wave of the horde. The waywatcher and the mage fell in behind them, with the elf knocking an arrow and the mage readying herself to summon flame. Right before the mass of vermin hit, Kruber uttered "Taal, give me this."

Flames flared around the party and in-between Bardin and Kruber, straight into the rat packs coming at them. Guttural shrieks filled the air, followed by the stink of burning hairs. "Bloody hell Sienna! You're scorching my undeserving ass!"

"I apologize Kruber! The flames can get greedy sometimes!" The mage stopped the flames burning through their vanguard but increased those going around their party. Immediately the waywatcher picked up the pace and shot more arrows where the fires had stopped burning. Though many rats fell before they reached them, the horde could not be stopped, and they hit the two in front with the weight of an avalanche.

The heroes were pushed back, until their backs were up against the fence again. The flames rose at their sides, funnelling the rats straight onto Kruber's halberd and the dwarf's axes. "I love watching you work, Zharrin!" the dwarf shouted back to the mage. The dwarf shouted again in glee as scores of ratmen fell before their combined onslaught.

"Ahhhh! No! Too much flame!" The mage cried out as the palms of her hand started blistering due to the enormous power flowing through them. The flames fell away abruptly as the channelling stopped. The ratmen, emboldened by the Mage's cries of pain fell on the group all at once and practically covered the dwarf under a pile of rat bodies. "Bardin, no!" The elf jumped forward, daggers drawn and pounced on the rats covering the dwarf. With the dwarf out of combat, the vermins' focus shifted towards the mercenary. He managed to shove most of them back but did not have much strength left to parry their attacks much longer. He managed to slice a score of rats with a single sweep of his halberd, as he shouted, "Don't let me die with my boots on!" At that moment Kerillian managed to free Bardin from the weight of the rats piled on top of him and shoved a potion in his mouth, "So you can get closer to the ground, dwarf? Numbers seldom best skills. Let's prove it."

The dwarf grinned maniacally and jumped up. Bloodlust whipped the dwarf into a frenzy and he was reminded of his younger days with cousin Okri, as a slayer. The strength potion given by the elf made his muscles swell and his axes feel like they lifted him, instead of the other way around. A single swipe let the slayer cleave straight through the rats and their weapons, while one blow with the other one caved in a rat's chest and tossed him straight into another pack. Kruber laughed and shouted "Taal's blood Bardin! You're unstoppable!"

The slayer's flurry of unstoppable blows broke the seemingly never-ending tides of the horde and the rest of the heroes fell in behind him, killing any that might attack the dwarf from behind. Green winds started flowing from behind the rat horde, going straight through them into the heroes' direction. ''Blightstormer!'' The elf ran back and jumped straight up the fence and climbed one of the houses next to it. ''You cannot hide. Seek!'' With those words two clear blue arrows shot from her bow, going straight forward before curving at an impossible angle. They disappeared around the corner at the end of the street. The winds carving their way through the horde to the heroes lost their sickly green color and their strength. ''The winds die with their master.''

Flames suddenly shot around the two fighting on the ground again, and with that, the ratmen were broken. Any that were left scattered in all directions, but most not getting far without an arrow in their back. ''Dead and good riddance. Nice work, mayflies.''

''Anyone need some bandages, or the filthy human equivalent thereof at least?'' Kerillian asked as she climbed down to the street. ''Alright, fine. I'll have some healing.. stuff..'' Sienna held her arms palms up. ''You've certainly looked better, mage.'' Her arms were red in their entirety and hot to the touch, several blisters pulsing at her wrists and palms. ''I've certainly looked worse as well. You worrying about me is more out of the ordinary than this.'' Sienna grinned as she looked at Kerillian bandaging her arms. The elf just shook her head and said nothing.

The group carried on forward and had just rounded the corner at the end of the street when they heard the angry guttural shouts of ratmen, followed by high shrieks of those same rats being slain. The elf darted forward, moving with a speed and agility greater than that of the other party members. She came upon an enclosure with fences higher than any of the other ones. Her curiosity got the better of her and she climbed and jumped over the fence. ''What are you doing Kerillian?'' The dwarf did not relish the thought of climbing an even higher fence. ''I'm not going to burn a hole through another fence, waywatcher!'' Kerillian was however already too far to hear them, or simply ignored them, as she went her way through the bushes.

The roar of an animal cut straight through the bushes and made Kerillian stop dead in her tracks. A fearful screech coming from a rat however made her smile and continue her way. Just a moment later she came upon a glorious sight. A sleek black cat-like animal stood upon an outcropping of rock. The beast was impressive. It was easily 2 meters long and had the color of midnight. Gods it was ferocious, with piles of corpses strewn about the enclosure. Now it seemed however, it had worked itself into a corner, with nowhere else to go to from the outcropping. Around the rock, several angry ratmen were still trying to get a hit at the cat, shouting and stabbing at it with their short spears.

In seconds, several of the vermin had fallen, as the elf's arrows sailed through the air. The remaining rats turned their attention towards the elf and came running at her. These few were however no match for a waywatcher and a moment later all were either killed or running for wherever they came from. The beast jumped off its cliff and chased after them. Kerillian sheathed her daggers and waited. Just minutes later a low growling could be heard from the bushes behind her. The large cat came prowling out the bushes, dragging a dead rat along in its jaws. The elf and the panther locked eyes.

At that moment, the mercenary, slayer and the mage came walking out of the bushes, eyeing the standoff between the elf and the big, sleek cat warily. ''Everything alright, Kerillian?''

The panther dropped its prey and came walking towards the elf. There it sat down in front of her, eyeing her expectantly. Kerillian smiled, ''I think.. we'll get along just fine.''

In the distance, the sound of a great bell could be heard ringing, followed by the howl of something big.

The mercenary smiled grimly and shouted in the direction where the howl had come from, ''Oi! We're the bloody Ubersreik four! Or five, doesn't matter.''

''Think ya can stop us? You're welcome to bloody try!''
----------------------------------

Hoi budgetgamers! Mooie actie, voor een van mijn favoriete genres! Vandaar dat ik ook all-out ben gegaan voor jullie actie, met mijn verhaal hierboven. Ik heb het uiteindelijk toch maar in het Engels geschreven, omdat de Nederlandse vertalingen in het Warhammer universum niet uit de verf kwamen. Mijn favoriete character in deze games mag inmiddels duidelijk zijn, de waywatcher, met als ideale companion een zwarte panter! Of dit genoeg is om jullie prijsvraag te winnen, dat weet ik niet, maar ik hoop dat iedereen in ieder geval van mijn verhaal heeft kunnen genieten :)
avatar van Prissie26
Door Prissie26 (207 reacties) op 03-06-2019 17:24
( PM )
Nog nooit een Warhammer spel gespeeld kan helaas dan ook niks bedenken.
Wel doe ik graag mee met de prijsvraag de Playstation 4 ziet er super cool uit.
avatar van EPMD
Door EPMD (5882 reacties) op 03-06-2019 17:49
( PM )
Wood Elf Waywatcher, met Elessa a la Arrow met mijn pijl en boog.
avatar van Budgetgangster
Door Budgetgangster (26 reacties) op 03-06-2019 19:56
( PM )
De Dwarf Slayer natuurlijk! Ik begon de tabletop hobby met het verzamelen van Dwarfs, dus die keuze was snel gemaakt (ook al bestaat mijn Throng voornamelijk uit gepantserde modellen zoals Ironbreakers en heb ik zelf geen enkele Slayer... ). Als pet zou een ram ideaal zijn, vooral vanwege die mountain vibe maar stiekem toch ook wat van die WoW nostalgie.
avatar van Huifang
Door Huifang (56 reacties) op 04-06-2019 10:36
( PM )
Ontzettend gave prijsvraag en een super mooie Warhammer skin!

Ik ben zelf vooral bekend geraakt met Warhammer door de Total War serie en loop af en toe binnen in een Games Workshop om stiekem even te kijken.

Ik zou kiezen voor een Wood Elf Waywatcher met een adelaar als pet. Hoewel het misschien niet helemaal in de stijl van Warhammer past, zou ik mij voelen als een Mongoolse jager.

avatar van Luigi2be
Door Luigi2be (1 reacties) op 04-06-2019 12:11
( PM )
Ik ben geen 10/10 maar een 11/10, daarom ga ik voor de High ELF Mage samen met de Sprite companion want ik drink niet graag Cola.
avatar van NeRD
Door NeRD (45 reacties) op 04-06-2019 14:19
( PM )
Dwarf Slayer klinkt wel metal, dus daar zou ik denk ik voor gaan. Met als pet een giraffe, als dwerg ben je toch verticaal beperkt.
avatar van SR8
Door SR8 (3070 reacties) op 04-06-2019 14:29
( PM )
Aangezien ik in het dagelijks leven houthakker ben, ga ik natuurlijk voor Dwarf Slayer. Slice and dice!
avatar van ChernoChez
Door ChernoChez (30 reacties) op 04-06-2019 23:04
( PM )
Een Imperial soldier natuurlijk. Helemaal omdat die uit Nuln komt.

Als pet zou ik dan natuurlijk het liefst de hellblaster hebben, maar dat telt wss niet (ook niet in Nuln?)
Dan maar Deathclaw, die is tenminste trouw aan zijn eigenaar. En trouw aan de keizer .
avatar van Midgardsormr
Door Midgardsormr (70 reacties) op 04-06-2019 23:34
( PM )
Hele mooie prijsvraag!

Wood Elf Waywatcher, 100% Die class lijkt me het leukst om single player te gaan spelen wat ik voornamelijk doe. Vooral het summonen van allies spreekt me erg aan. Ik hou ervan om (kleine) legertjes op te roepen die voor je vechten en het ziet er bovendien heerlijk uit, een compleet slagveld.

Als pet heb ik niet een bepaald beest in gedachten, maar het liefst heb ik wel iets van een 'giant'. Een zo groot mogelijk beest die er angstaanjagend uitziet. Die altijd met je meeloopt als een soort personal bodyguard, erg cool =D