Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Winkelinformatie & ervaringen - eStarland.com

Algemeen:
Verzending:
Communicatie:
Winkel beoordelen (10 reviews)

eStarland.com

BG Score
10 10 1

laatste 24 maanden

Algemene informatie

Adres:
eStarland.com
3150 Spring St Ste. B
Fairfax VA 22031
USA
Land:
Buitenland
E-mailadres:
Telefoon:
 
KVK:
Betalen met:
Paypal en Creditcard
Opmerkingen:

Verzendkosten

Game:
€ 4.50
Hardware (pakketpost):
€ 4.5

Laatste 10 ervaringen met eStarland.com

Erg slechte ervaring. Ik had een game besteld en kreeg douane kosten. In het verleden hebben ze dit vergoed maar deze keer willen ze dat niet doen. Nu is de game ineens 2x zo duur. Normaal doen ze altijd een lage prijs op het pakketje zetten maar deze keer hebben ze dat niet gedaan. Ik heb geeneens een excuus gehad of een kortingscode wat wel netjes was geweest omdat ik nergens gewaarschuwd ben voor douanekosten.

Algemeen:10%Verzending:10%Communicatie:10%
Hier al enkele games besteld, vooral voor PSP.
De tweede hands sectie is zeker een aanrader.
Ook al enkele gameguides goedkoop op de kop kunnen tikken.
Verzending is niet zo snel (komt van the USA). Netjes verpakt.

Een aanrader!!


Algemeen:100%Verzending:80%Communicatie:100%
Heb hier 2 zeldzame PSP games gekocht. Games waren zeer goedkoop voor wat ze ervoor durven te vragen in Nederland. De games waren binnen 2 weken binnen en waren netjes verpakt en zaten in originele fabrieksseal.

Altijd fijn hier te bestellen. Ze hebben games die soms nergens meer te krijgen zijn.

Topwinkel!


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
God of war collection gepreordert, werdt pas 3 dagen NA release verstuurd. Vraag wanneer het zou worden verstuurd is niet beantwoord. game ruim een week na verzending ontvangen en goede staat. Al zat er geen god of war 3 demo voucher in terwijl dit wel op de site staat vermeld!

Algemeen:70%Verzending:60%Communicatie:30%
av-kabel voor de gamecube besteld, na 4 dagen al in huis, netjes verpakt. Weer even de oude gamecube opstarten

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik heb hier 4 games besteld.

Gurumin, Crimson Gem Saga en Dragon Quest Monsters Rocket Slime kwamen na 5 dagen al binnen.

Gurumin en Crimson Gem Saga waren netjes gesealed en waren perfect.

Dragon Quest Monsters Rocket Slime had ik 2de hands besteld maar ik kreeg hem gesealed binnen. De game is echt splinternieuw. Ik begrijp bijna niet waarom ze hem als 2de hands verkopen. Deze game is in Nederland duurder dan 40 euro en nu heb ik hem voor 14,06 euro. Ik ben hier zeer blij mee.

Syphon Filter Logan's Shadow zit ook netjes in de seal. Echt perfect. Rook ook echt als nieuw.

Ik ben zeer tevreden over deze winkel.


Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
DS Spel gekocht die de 30e van Maart is verzonden. Vandaag op de 6e van April netjes verpakt en het spel in seal binnengekregen!

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
leuke site als je op zoek bent naar oude gamecube games en je hebt een freeloader of een amerikaanse gamecube zoals ik , om te proberen op de 25e aug gebruikte mario golf besteld voor een paar euri,verzk met dollarkoers nu ong 3,50, kreeg op de 26e bericht game verzonden en vandaag al binnen keurig verpakt en in prima staat dus wat mij betreft een aanrader

Algemeen:100%Verzending:100%Communicatie:100%
Ik wilde heel erg graag de game Jeanne D'Arc voor de PSP hebben. Helaas heeft Sony besloten deze nooit uit te brengen in Europa. Daarom heb ik besloten deze game maar te importeren. Onder invloed van de gunstige euro-dollar-koersverhouding kwam ik er al snel achter dat deze site de goedkoopste was. Mede omdat ze de echte prijzen naar de stand van de koers hanteren en geen gefixeerde koersen.

Via het forum van deze site kwam ik echter wel te weten dat de verzending wel lang duurde (zo'n 2 weken), maar dat zag ik niet als probleem.

Gezien het feit dat ik geen creditcard heb, vond ik het prettig dat ze Paypal als alternatief boden. Tegen een licht ongunstigere koers kun je dan betalen via je bankrekening.

Uiteindelijk heb ik maar 2 games van Jeanne D`Arc besteld, aangezien een vriend van me hem ook graag wilde hebben. Dat was nog gunstiger voor me, aangezien je voor een tweede item slechts 3 dollar betaalt (De eerste kost je 7 dollar).

Ik heb gevraagd het als gift te verzenden en dat hebben ze ook gedaan, en getekend voor 20 dollar.

Na ongeveer 2 weken was het pakketje hier en de game is super!

Communicatie; gezien het de eerste betaling met Paypal was heb ik even gevraagd hoe het precies werkte en of de betaling aangekomen was. Binnen 1 dag kreeg ik vaak al een antwoord, dus ook dat zit wel goed.


Algemeen:80%Verzending:80%Communicatie:90%
Gewoon een redelijke winkel.

Dit is een winkel die het vooral van zijn prijzen moet hebben, aangezien deze gelijk zijn aan die in Amerikaanse winkelketens, terwijl veel importshops extra veel geld vragen (zeker gezien de lage dollarstand).

De verzending is niet altijd heel snel (duurt een paar dagen soms voordat ze het opsturen, en UPS is ook niet heel snel).

Ze houden je ook redelijk goed op de hoogte van je order.

Let er alleen op dat verzendingen met UPS een relatief grote kans hebben op douanekosten. Je kan blijkbaar wel bij de opmerkingen vragen of het als gift verstuurd kan worden, dan hoef je geen douanekosten te betalen.


Algemeen:90%Verzending:80%Communicatie:90%