Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS Download de Android App Download de iPhone App
Bloodborne (PS4)
94 100 1

Review Bloodborne (PS4)

Tijdens de E3 van 2014 zat ik vastgekluisterd aan mijn laptop. Net als het publiek in de zaal kon ik mijn gejuich niet onderdrukken toen ik zag dat FROM SOFTWARE met een nieuwe titel kwam. Is dit Dark Souls 3 of is dit een nieuwe game? Ik zie een duistere stad, monsters met fakkels in hun handen. Een bloedhond wordt met een bijl over de vloer meegesleept door een trolachtig wezen. Er vloeit bloed, ik zie een geweer. Een geweer? Maar dat heb ik niet eerder gezien in de Souls games. De titel verschijnt in beeld; Bloodborne! Nu ik het eindelijk mag spelen ben ik niet meer achter mijn PlayStation 4 weg te slaan. Dit is nu al één van de beste games van deze generatie!



Hoewel Bloodborne een nieuwe titel is, kan je de game niet los zien van de Souls games. Ook Bloodborne is een RPG en ook in deze game zal je, net als in de Souls games, vaak doodgaan. Wanneer je niet bekend bent met de Souls games zal het je misschien frustrerend in de oren klinken dat de game af en toe ontzettend moeilijk is. Maar als je de games van FROM SOFTWARE wel kent, dan weet je ook hoe ontzettend veel voldoening het geeft wanneer je die ene baas, waar je al een uur mee bezig bent, eindelijk verslaat.

Aanvallen loont
In de Souls serie is regel nummer 1: houd altijd je schild omhoog! Zowel Demon’s Souls als Dark Souls 1 en 2 zijn er namelijk op gebaseerd dat je eerst moet verdedigen en daarna pas mag aanvallen. In Bloodborne is dit totaal anders. Nu loont het juist om aanvallender te spelen. Dit komt mede dankzij het health-regeneration-system. Wanneer je geraakt wordt krijg je namelijk een aanzienlijk stuk van je levensbalk terug als je direct hierop een counter aanval plaatst. Dit zorgt ervoor dat je tijdens een gevecht automatisch een aanvallendere houding aanneemt, iets wat de snelheid van het spel ten goede komt.

Qua wapens is er niet zoveel keus als in de Souls games, maar in dit geval geldt echt; kwaliteit boven kwantiteit. Je kunt onder andere kiezen uit een levensgrote hamer, een zeis, een bijl, een zwaard of een zweep met aardig wat stekelige punten. Deze wapens zijn zowel met één, als met twee handen te hanteren. Met twee handen doe je meer schade, maar met één hand ben je sneller en kun je in je andere hand een geweer nemen. Deze gebruik je om bijvoorbeeld een monster uit balans te brengen en hem vervolgens genadeloos af te slachten. Upgrade je wapens direct zodra het mogelijk is, dit zal het spelen een behoorlijk stuk gemakkelijker maken. Toch zal je ook, zoals je gewend bent van de Souls games, veel gebruik moeten maken van het nodige sluipwerk. Het wordt namelijk nog steeds direct afgestraft wanneer je als een kip zonder kop rondrent. Hoewel de ontwikkelaar zijn geloof dus niet verloochend, heeft Bloodborne wel een lager instapniveau dan zijn voorgangers.



Dat Bloodborne toegankelijker is dan zijn voorgangers merk je ook aan de hoeveelheid stats die te levelen zijn, dit zijn er namelijk slechts zes. In het begin zullen de meeste spelers zich met name bezig houden met de Vitality, Endurance en Strength stat, terwijl ze later nog hun Bloodtinge, Skill en Arcane zullen upgraden. Naast deze stats is er een Insight niveau. Naarmate je meer Insight verzamelt, krijg je meer toegang tot de spelwereld en gamemechanics. Zo krijg je bijvoorbeeld je eerste Insight als je de eerste baas hebt gezien, waarbij je met één Insight de mogelijkheid hebt om je bovengenoemde stats te upgraden. De Souls games gaan wat dit betreft een stuk dieper.

Yharnham ademt sfeer
Bloodborne speelt zich grotendeels af in Yharnham; een prachtig vormgegeven gotische stad waar werkelijk alles een duistere sfeer verspreidt. Er heerst een gerucht dat deze stad een potentieel medicijn heeft dat alle ziektes kan genezen. Veel reizigers hebben Yharnham al bezocht om hiernaar op zoek te gaan, maar wanneer jij daar aankomt blijkt dat de meeste mensen in de stad zijn getransformeerd in angstaanjagende wezens. Je bent gelukkig een Hunter en het is aan jou de taak om te overleven en het mysterie van de stad en zijn inwoners te ontrafelen.



Een kritiekpuntje dat men vaak heeft bij de Souls games is dat de omgeving er erg grauw en levenloos uitziet. FROM SOFTWARE heeft bij het creëren van Bloodborne goed geluisterd naar zijn community, want dit is een punt waarop de game in mijn ogen een tien scoort. Het is een fantastische belevenis om door Yharnham en zijn aangrenzende gebieden te lopen. In elk nieuw gebied zal je bovendien nieuwe vijanden tegenkomen. Overal hoor je gejammer, gegrom, hysterisch gelach en geschreeuw van vijanden en (de weinige) bewoners van de stad. Je moet continu op je hoede zijn en het zal je aandacht voortdurend vasthouden. Dit is iets wat goed uitkomt, want zodra je concentratie verslapt zal je regelmatig de woorden ‘YOU DIED’ op je beeldscherm zien verschijnen. Dat is vervelend, vooral als het vier keer achter elkaar gebeurt (en dat gebeurt). Nog vervelender is het laadscherm dat daarop volgt; je ziet alleen het logo en het duurt soms wel veertig seconden voordat je weer mag spelen. Er is gelukkig al aangekondigd dat ze dit gaan proberen te patchen, maar als er dan iets is waarover ik moet zeuren, dan is dit het …

Samen is niet alleen
In Bloodborne is het samenspelen een stuk makkelijker dan bij zijn voorgangers. Waar je voorheen allerlei trucs uit moest halen om samen met iemand uit je vriendenlijst te spelen, is het nu mogelijk een password in te stellen. Op het moment dat jij en je vriend allebei een belletje laten rinkelen, zal de server je bij elkaar zetten als je beide hetzelfde password ingesteld hebt. De meeste bazen zijn best in je eentje te doen, maar als je voor het gemak hulp wilt van een vriend is dit een erg handige functie. Er zijn natuurlijk ook spelers die meer van het offline gamen zijn en dit soort avonturen graag alleen willen beleven. Ik heb nu ongeveer 25 uur in Bloodborne gestoken en ik ben nog geen één speler tegengekomen die mij geprobeerd heeft te dwarsbomen. In theorie zou dat namelijk kunnen, maar tot nu toe blijkt dat nog niet heel veel mensen hier gebruik van maken. In het menu kan je desondanks kiezen of je het spel offline of online wil spelen. Mocht je het risico dat andere spelers in jouw spel komen dus niet willen nemen, dan kan je kiezen voor de offline modus. Een nadeel van offline spelen is dat je geen hints in beeld krijgt. Je keuze is trouwens niet voor de gehele playthrough, elke keer als je de game opstart is het mogelijk om deze keuze te veranderen.



Conclusie
Bloodborne is geweldig! De grote vraag is natuurlijk; is Bloodborne NOG beter dan zijn voorgangers?  Het is moeilijk om deze vraag te beantwoorden, omdat FROM SOFTWARE voortborduurt op alle voorgangers. Bloodborne doet de dingen net iets anders en het doet die dingen fantastisch. De sfeer, de graphics, de geluiden, de gebieden, de vijanden, de wapens (soms zo groot als je personage); al deze attributen maken Bloodborne tot een geweldige game. En heb je Bloodborne uitgespeeld, dan ga je gewoon nog een keer in de ‘New Game+’ modus. Kortom, heb je nog geen PlayStation 4 in huis en houd je van een uitdaging? Dan is dit een reden om het apparaat van Sony in huis te halen.

Extra: Tips voor beginners
Omdat FROM SOFTWARE bekend staat om het feit dat ze niet de makkelijkste games maken, zijn hier wat tips om je eerste uren in Bloodborne te overleven:

- Zorg dat je genoeg Blood Vials (levensdrankjes) verzamelt, je zal ze hard nodig hebben.
- Verken ieder hoekje van de wereld. Op deze manier open je shortcuts die je een hoop tijd zullen besparen.
- Neem regelmatig de tijd om je Blood Echoes uit te geven en te levellen. Het is zonde van de tijd om deze te verspelen wanneer je twee keer achter elkaar doodgaat.
- Focus je bij het levellen in het begin met name op Endurance, Vitality en Strength
- Upgrade je wapens, dit is minstens zo belangrijk als het levellen.
- Neem je tijd bij het aanvallen van je tegenstander. Verlam ze tijdelijk met een heavy aanval om het karwei daarna af te maken.
- Las een welverdiende pauze in als het allemaal even niet lukt. Best kans dat je die ene baas de volgende dag tijdens je eerste poging verslaat. Als het nog steeds niet lukt kan je altijd nog een belletje laten rinkelen om je vrienden te laten helpen.
- En tot slot: DYING IS LEARNING!

Deze review is geschreven door Rick van der Linden.

 

 

Oordeel Bloodborne (PS4)

  • Graphics 95
  • Gameplay 95
  • Originality 95
  • Sound 95
  • Replay 90
  • Eindcijfer 94

Aantal keer bekeken: 9483 

Laagste 2 prijzen voor Bloodborne (PS4)

20.99 22.99 2
Winkel Cijfer Levertijd Prijs Porto Totaal
AllYourGames.nl 8.8
€  20.99€ 0.00   € 20.99
Bol.com Partner 9.6
€  22.99€ 0.00   € 22.99

Meer prijzen 

Laatste reacties

avatar van CurlyKirby
Door CurlyKirby (700 reacties) op 30-03-2015 00:05
( PM )
Gotta find the dragon balls
avatar van YurEnami
Door YurEnami (991 reacties) op 30-03-2015 00:19
( PM )
Wanneer ik deze game koop als deze over een paar maanden flink afgeprijsd is, ga ik mezelf een weekje opsluiten.
avatar van Groenteboer
Door Groenteboer (5865 reacties) op 30-03-2015 00:20
( PM )
Zelfde als Timpi3h, ik blijf toch een budgetgamer
avatar van Gamer88
Door Gamer88 (1287 reacties) op 30-03-2015 00:33
( PM )
Wacht ook op de budgetbak....zijn ook de meeste bugs eruit
avatar van Rudey
Door Rudey (2277 reacties) op 30-03-2015 00:42
( PM )
Je mist echt wat hoor, ik vind hem de 60 meer dan waard. Een geweldige game die gigantisch veel sfeer uitademt, de bekende formule in een nieuw jasje stopt, met voldoende aanpassingen.

Het meest positieve vind ik dat ze veel elementen van Demon's Souls hebben gepakt. De wereld voelt als n geheel, iets wat in Dark Souls 2 overduidelijk minder was.

Een nadeel vind ik wel dat de bosses vaak minder voorspelbaar zijn. In mijn ogen ga je hierdoor af en toe onnodig dood. Zal wel een kwestie van gewenning zijn.

Ik vind de review overigens meer een wrap-up van alles wat de game qua mechanieken en sfeer maakt. Jammer, ik had wat meer diepgang verwacht. Al is het moeilijk om dat zonder spoilers te doen, maar goed. Leest wel prima weg!
avatar van EPMD
Door EPMD (5647 reacties) op 30-03-2015 02:56
( PM )
Ik moet eerlijk toegeven dat hij voor mij nu nog iets te moeilijk is (heb de andere Souls games niet gespeeld, dus ik wist niet echt wat me te wachten stond). Ik heb me nog te weinig kunnen verdiepen in het spel. Heb hem 2-3u kunnen spelen tot nu toe. Wegens werk ben ik er dus nog niet echt aan toegekomen. Deze week helemaal opnieuw beginnen. Want al mijn vials zijn op en ik kom ook niet verder.

Maar ja, hoe moeilijk hij ook is. Je ziet vanaf minuut 1 dat dit een kwaliteits game is. Als ik het wat beter onder de knie krijg, ben ik er van overtuigd dat deze game mij maandenlang zoet zal houden.
avatar van DragonflySoldier
Door DragonflySoldier (5871 reacties) op 30-03-2015 03:08
( PM )
Quote:
Ik moet eerlijk toegeven dat hij voor mij nu nog iets te moeilijk is (heb de andere Souls games niet gespeeld, dus ik wist niet echt wat me te wachten stond). Al moet ik zeggen dat ik me ook nog niet echt helemaal heb kunnen verdiepen in het spel. Heb hem 2-3u kunnen spelen tot nu toe. Wegens werk ben ik er nog niet echt aan toegekomen. Deze week helemaal opnieuw beginnen. Want al mijn vials zijn op en ik kom ook niet verder.

Maar ja, hoe moeilijk hij ook is. Je ziet vanaf minuut 1 dat dit een kwaliteits game is. Als ik het wat beter onder de knie krijg, ben ik er van overtuigd dat deze game mij maandenlang zoet zal houden.


Je vind genoeg vials je hoeft niet opnieuw te beginnen. Je kunt bij de fontein nieuwe gear kopen dus een beetje farmen daarvoor en dat helpt al veel. Voor de wat grotere monsters wat molotovs vinden. En het gaat allemaal een stuk gemakkelijker. Geduld hebben is ook een vereiste.
avatar van Cruz
Door Cruz (3233 reacties) op 30-03-2015 03:25
( PM )
Echt een niet te omschrijven atmosfeer in deze game, de spanning die je in sommige areas voelt is echt geweldig en het spel zuigt je letterlijk op.

Het is echter wel vrij linear en ik denk ook niet dat ik een tweede playthrough ga doen, zoals al in de review staat heb je kwa stats/armor/weapons weinig opties en verandert weinig aan de ervaring zoals in de Souls games wel het geval was.

Na het uitspelen heb ik best wel een leeg gevoel en zou ik wensen dat ik het allemaal nog een keer mocht overdoen, hopelijk komt er een Bloodborne sequel die het combat systeem wat meer uitdiept en builds en wapens een grotere invloed geven.
avatar van Xiomata
Door Xiomata (501 reacties) op 30-03-2015 04:02
( PM )
Damnit, volgens mij moet ik hoognodig een PS4 aanschaffen
avatar van ShadyAce
Door ShadyAce (1225 reacties) op 30-03-2015 09:07
( PM )
Ik heb nog een paar PS4 titels liggen maar wanneer ik daar doorheen ben zal daarna ook Bloodborne zeker zijn weg naar mijn PS4 vinden, het lijkt me een erg gave game die een geweldige sfeer mee brengt.

Leuke geschreven review ook overigens
avatar van Marek
Door Marek (199 reacties) op 30-03-2015 09:18
( PM )
Normaal gesproken spreekt mij zo'n setting helemaal niet aan. Echter, voor een paar jaar geleden heb me ooit wel eens gewaagd aan Darksiders (1). Daar heb ik enorm veel plezier aan beleefd en behoort tot n van mijn favorieten van de PS3 - mede doordat het mij verraste.

Ik word, met Darksiders in het achterhoofd, toch wel een beetje hyped van deze game. Misschien ooit eens proberen wanneer het in de budgetbak ligt voor 3 tientjes.
avatar van Mooyini
Door Mooyini (595 reacties) op 30-03-2015 09:26
( PM )
Nog ff wachten tot de game voor 30 euro beschikbaar is, heb er zin in
avatar van PBJ85
Door PBJ85 (258 reacties) op 30-03-2015 09:48
( PM )
games moeten leuk zijn
games moeten uitdaging hebben
games moeten vermaken!

Maar hoe kan een game die zo pittig is nu nog vermaken?
Ik haak al af omdat er in de review al tips staan voor de eerste uren!
uitdaging is best! maar het moet wel leuk blijven!

*start dishonored maar weer eens op*
avatar van Mellie
Door Mellie (1026 reacties) op 30-03-2015 09:49
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Beste next gen game tot nu toe. GOTY
avatar van Mithrandir
Door Mithrandir (658 reacties) op 30-03-2015 10:00
( PM )
Quote:
Normaal gesproken spreekt mij zo'n setting helemaal niet aan. Echter, voor een paar jaar geleden heb me ooit wel eens gewaagd aan Darksiders (1). Daar heb ik enorm veel plezier aan beleefd en behoort tot n van mijn favorieten van de PS3 - mede doordat het mij verraste.

Ik word, met Darksiders in het achterhoofd, toch wel een beetje hyped van deze game. Misschien ooit eens proberen wanneer het in de budgetbak ligt voor 3 tientjes.


Deze game is wel 'iets' moeilijker dan Darksiders, dus weet wel waar je aan begint...
avatar van Yrn
Door Yrn (3931 reacties) op 30-03-2015 10:07
Rol: Administrator
( PM )
Voor die gene die wachten om hem voor een goedkope prijs te scoren, zet hem op je wishlist, dan krijg je direct bericht als die onder jouw richtprijs komt. Bij Battlefield vrijdag hebben toen diverse Budgetgamers een mailtje gehad.

Ik heb zelf van de week toch eindelijk maar een PS4 gehaald voor deze titel, een fantastische game, al valt het mij grafisch aan de ene kant een beetje tegen. Het is geen PS4 kwaliteit, maar met de mindere graphics was er duidelijk wel de mogelijkheid om juist weer meer details in de wereld te verwerken. Ook al kun je niet altijd verdedigen, het speelt in ieder geval toch weer als vanouds. Verder merk ik wel dat als je eenmaal het DS ritme qua aanvallen en ontwijken weer te pakken hebt de game prima te doen is, je moet alleen echt je manier van aanvallen wijzigen ten opzichte van alle andere games die je kent.
avatar van M Monster D
Door M Monster D (1368 reacties) op 30-03-2015 11:52
( PM )
heb zelf geen PS4, en ben geen fan vandark souls, maar met deze hype ben ik toch nieuwsgierig.

ergens volgend jaar voor de exclusive's een PS4 aanschaffen en deze staat dan zeker op m'n to do list
avatar van Zeiretto
Door Zeiretto (23 reacties) op 30-03-2015 12:10
( PM )
Quote:
games moeten leuk zijn
games moeten uitdaging hebben
games moeten vermaken!

Maar hoe kan een game die zo pittig is nu nog vermaken?
Ik haak al af omdat er in de review al tips staan voor de eerste uren!
uitdaging is best! maar het moet wel leuk blijven!

*start dishonored maar weer eens op*


De soepele gameplay en goede controls zorgen ervoor dat je het wil leren spelen. Na een tijdje wordt je echt beter. Bovendien is het gevoel van overwinning na een pittige bossfight echt geweldig.
avatar van Lloydirving
Door Lloydirving (285 reacties) op 30-03-2015 12:25
( PM )
Geniale game, gister de eerst Boss verslagen en dat voelt echt als overwinning inderdaad. De eerste echte exclusive system seller van deze generatie is er dan eindelijk!
avatar van Mathorne
Door Mathorne (224 reacties) op 30-03-2015 15:46
( PM )
Deze game heb ik afgelopen woensdag de hele dag bij een vriend gedaan, elkaar afwisselend. We spelen vanaf Demon's Souls en hadden niet echt moeite met de moeilijkheid. 3 bazen al de eerste keer meteen verslagen en 1tje in de derde poging ofzo. Wil effe duidelijk maken dat het voor de fans van de serie wel meevalt! Vooral als je het schieten afwisselt met slaan en rollen...

Speeltip: Verkoop in het begin de blood vials om sneller te levelen, heb je meer aan. Pas later worden ze belangrijker.

Verder ziet het er wel mooi uit, maar qua graphics heb ik toch constant het gevoel gehad dat het ook op de ps3 zo eruit zou zien. Dit drukt niet het plezier, dit is zeker een top game die je moet halen! :)
avatar van Inousha
Door Inousha (41 reacties) op 30-03-2015 16:48
( PM )
Quote:
Deze game heb ik afgelopen woensdag de hele dag bij een vriend gedaan, elkaar afwisselend. We spelen vanaf Demon's Souls en hadden niet echt moeite met de moeilijkheid. 3 bazen al de eerste keer meteen verslagen en 1tje in de derde poging ofzo. Wil effe duidelijk maken dat het voor de fans van de serie wel meevalt! Vooral als je het schieten afwisselt met slaan en rollen...

Speeltip: Verkoop in het begin de blood vials om sneller te levelen, heb je meer aan. Pas later worden ze belangrijker.

Verder ziet het er wel mooi uit, maar qua graphics heb ik toch constant het gevoel gehad dat het ook op de ps3 zo eruit zou zien. Dit drukt niet het plezier, dit is zeker een top game die je moet halen! :)


Stealth brag detected
avatar van Frankie
Door Frankie (1576 reacties) op 30-03-2015 19:00
( PM )
Quote:
games moeten leuk zijn
games moeten uitdaging hebben
games moeten vermaken!

Maar hoe kan een game die zo pittig is nu nog vermaken?
Ik haak al af omdat er in de review al tips staan voor de eerste uren!
uitdaging is best! maar het moet wel leuk blijven!

*start dishonored maar weer eens op*


Ik voel met je mee. Na dertig uur Demon's Souls was ik er toch echt klaar mee en tot de conclusie gekomen dat het niets voor mij was.
Ik begin hier niet eens aan.
avatar van Bonecrusher
Door Bonecrusher (3199 reacties) op 30-03-2015 19:11
( PM )
Heb hem juist voor de uitdaging gekocht, straks spelen. Ik breeze tegenwoordig echt door alle games heen. Bijvoorbeeld Far Cry 4 en Shadow of Mordor, echt supergames, maar als je tien uur bezig bent en je hebt wat upgrades is de uitdaging ver te zoeken...
avatar van Tallon 4 NL
Door Tallon 4 NL (1248 reacties) op 30-03-2015 20:10
( PM )
Paar uurtjes gespeeld. Hard as nails, maar niet oneerlijk. Als je doodgaat is het veelal je eigen schuld. Hoop wel dat de framerate en frame-pacing patchen. Nu mag niet iedereen hier even gevoelig voor zijn maar ,om maar bij het thema te blijven,...persoonlijk vind ik het bloedirritant.
avatar van Mathorne
Door Mathorne (224 reacties) op 30-03-2015 20:31
( PM )
Quote:
[..]Stealth brag detected

Lol, hoe brag ik als ik zeg dat ik niet alleen speelde, maar afwisselde met een vriend...? Ik vind het gewoon in de review niet naar voren komen dat qua moeilijkheid het wel meevalt als je de andere delen veel gespeeld hebt. (Wat ook logisch is)

Daarom meld ik het voor spelers die de andere delen goed kennen. Ik haal deze (hierom) wel als het goedkoper is ipv op korte termijn...
avatar van Bonecrusher
Door Bonecrusher (3199 reacties) op 30-03-2015 20:37
( PM )
Quote:
Paar uurtjes gespeeld. Hard as nails, maar niet oneerlijk. Als je doodgaat is het veelal je eigen schuld. Hoop wel dat de framerate en frame-pacing patchen. Nu mag niet iedereen hier even gevoelig voor zijn maar ,om maar bij het thema te blijven,...persoonlijk vind ik het bloedirritant.


Ai, daar ben ik wel gevoelig voor, ben nog ff de day one patch aan het binnenslurpen voordat ik begin....
avatar van Jellevdburg
Door Jellevdburg (2014 reacties) op 30-03-2015 21:07
( PM )
Goed leesbare en goed geschreven review! Heb al andere reviews gelezen en ik ge hem zaterdag halen! Het wordt mijn eerste souls game, so wish me luck! Mensen die de game met mij willen spelen, add me op psn: Jellevdburg

P.S: Nog bedankt voor de begintips @Mathorne en @Rick !
avatar van Rickk1986
Door Rickk1986 (865 reacties) op 30-03-2015 22:45
( PM )
Quote:
Goed leesbare en goed geschreven review! Heb al andere reviews gelezen en ik ge hem zaterdag halen! Het wordt mijn eerste souls game, so wish me luck! Mensen die de game met mij willen spelen, add me op psn: Jellevdburg

P.S: Nog bedankt voor de begintips @Mathorne en @Rick !


Dankjewel Jelle en graag gedaan! Succes! :)
avatar van Mellie
Door Mellie (1026 reacties) op 31-03-2015 03:03
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Bloodborne hype is over.. R.I.P. "Baby"
avatar van Tallon 4 NL
Door Tallon 4 NL (1248 reacties) op 31-03-2015 20:40
( PM )
Quote:
[..]


Ai, daar ben ik wel gevoelig voor, ben nog ff de day one patch aan het binnenslurpen voordat ik begin....


Brace yourself
Deze patch verhelpt de problemen trouwens, niet...komt andere patch voor.
avatar van ArdiBacardi
Door ArdiBacardi (1967 reacties) op 31-03-2015 20:50
( PM )
Prima game, heb hem hier in huis liggen maar ga er pas echt van genieten als er verder niets te spelen valt... Speel dit soort games pas als ik er echt tijd voor heb want het vergt kunde en precisie om hier ver mee te komen.
avatar van Wasabi!
Door Wasabi! (1476 reacties) op 01-04-2015 12:07
( PM )
Haha, was al iemand die het in 40 minuten uitspeelde....
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TO0KxiHxK5A
Ik wacht even op een pricedrop.
avatar van DragonflySoldier
Door DragonflySoldier (5871 reacties) op 01-04-2015 14:12
( PM )
Quote:
Haha, was al iemand die het in 40 minuten uitspeelde....
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TO0KxiHxK5A
Ik wacht even op een pricedrop.


Ja man kan echt niet! *sarcasme off* bijna elke game is door te glitchen. Als je zo wilt spelen prima maar dit haalt alle fun uit een game. :/
avatar van Selvmortsydd
Door Selvmortsydd (3299 reacties) op 01-04-2015 14:30
( PM )
Quote:
Haha, was al iemand die het in 40 minuten uitspeelde....
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TO0KxiHxK5A
Ik wacht even op een pricedrop.


Wat wil je hier precies mee zeggen, dat het een kort spel is?
Wacht jij lekker op een pricedrop jochie, wij spelen hem nu alvast..
avatar van Mellie
Door Mellie (1026 reacties) op 01-04-2015 15:19
Rol: Toevoeg Moderator
( PM )
Quote:
Haha, was al iemand die het in 40 minuten uitspeelde....
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TO0KxiHxK5A
Ik wacht even op een pricedrop.


Ach ja jaloezie is een lelijk ding.

Er is inmiddels al iemand die het in 33 minuten heeft uitgespeeld, echt super "grappig".. :)