Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS
Spider-Man: Miles Morales (PS5)
80 100 1

Review Spider-Man: Miles Morales (PS5)

In 2018 kwam Ratchet & Clank-ontwikkelaar Insomniac met het briljante Marvel’s Spider-Man. Hoewel we hiervoor al jaren konden genieten van de Arkham-games met Batman onder de knoppen, was het in Marvel’s Spider-Man waar we ons echt voelden als de titulaire superheld. Zonder zorgen vloog je tussen wolkenkrabbers door, sloeg je vijanden tot pulp en maakte je Manhattan stukje bij beetje veiliger. Twee jaar later kunnen wij letterlijk met de tweede Spider-Man aan de slag: stoot Miles Morales Peter Parker van de troon?


Oorlog
In Spider-Man: Miles Morales (SMMM) krijg je de controle over de gelijknamige held Miles Morales, die na enkele gebeurtenissen uit het vorige deel het stokje van de OG Spider-Man overneemt. In Marvel’s Spider-Man speelden we als een Peter Parker die het spinnenpak al een jaar of tien aanhad. Dit leidde tot een enkeling die de klungelig- en terughoudendheid van een jonge Parker miste. Deze groep kan met dit deel zijn lol op, aangezien de zeventienjarige Miles duidelijk moet wennen aan het balanceren tussen een normaal tienerleven en een alter ego als superheld.
De game begint meteen met een knaller: Rhino is wederom ontsnapt en het is nu aan Miles (de game speelt zich een jaar na de gebeurtenissen uit deel 1 af) om hier een stokje voor te steken. Al snel ontdek je dat een uit de kluiten gewassen Rus in Power Armor terug de cel in meppen het minste van Miles’ problemen is: de stad is verdeeld in een oorlog tussen het energieconglomeraat Roxxon Energy en de mysterieuze bende The Underground, onder leiding van de Tinkerer.


Dualsense steelt de show
Het is een beetje een cliché, maar ik ga het toch zeggen: fans van het origineel kunnen SMMM zonder twijfel in huis halen. Hoewel Miles in het verhaal een stuk minder ervaren is dan zijn voorganger en leermeester, merk je daar qua besturing absoluut niks van. Na een uurtje inspelen rijg je zonder moeite weer de tofste combo’s aan elkaar, en vlieg je tussen gebouwen door alsof je met de webshooters aan je handen geboren bent. De gelukkigen onder ons die een PlayStation 5 hebben weten te bemachtigen, kunnen genieten van een extra kers op de taart in de vorm van de DualSense-controller: elke keer als je een webdraad uit je handen schiet, duwen de adaptive triggers van de controller lichtjes terug. Dit gecombineerd met de uiterst gevoelige rumble zorgt ervoor dat Miles Morales het strakste en fijnste controlsysteem van een superheldengame ooit heeft.

Natuurlijk is de game geen één op één kopie van zijn voorganger en heeft Miles ook enkele nieuwe krachten tot zijn beschikking. Deze uiten zich in de vorm van zijn Venom-powers en de mogelijkheid om (tijdelijk) onzichtbaar te worden. De Venom-powers zal je het meest gebruiken; wanneer Miles’ combo genoeg is opgebouwd heeft hij de mogelijkheid om zijn vijanden te bestoken met elektrische schokken. Of je dit doet in een rechttoe-rechtaan klap, een uppercut of keiharde ground pound, dat is aan jou. Zo nu en dan zal je deze kracht ook buiten gevechten nodig hebben; om een generator weer aan te slingeren, of om technologie van de slechteriken juist buiten werking te stellen.


Daarnaast kan Miles zich ook voor korte tijd onzichtbaar maken. Dit is vooral handig voor de onvermijdelijke sluip-stukken waar de game je af en toe in plaatst, maar als sneaken sowieso je ding is kan je je lol op. Zet je camouflage aan, plak een nietsvermoedende vijand aan het plafond en kijk toe hoe de rest er panisch probeert achter te komen wat er met hun collega gebeurd is. Heerlijk.

Pakken
Naast het hoofdverhaal, dat je tussen de 6 á 8 uurtjes zal kosten om te voltooien, heeft SMMM natuurlijk ook de beschikking over zijmissies en dergelijke. Je kan in Manhattan op zoek naar tijdscapsules met jeugdherinneringen voor Miles, caches met Underground-technologie, postkaarten voor Miles verjaardag en basissen van zowel Roxxon als de Underground neerhalen. Een zijmissie die ik persoonlijk wat minder geslaagd vond was die voor Uncle Aaron, waarin je de stad door moet om geluiden te vinden voor zijn mixtape. Al is het pak dat je hiervoor ontgrendelt wel weer supertof.


Over die pakken gesproken, ook daar zijn weer een handvol van vrij te spelen. Enkelen unlock je spelenderwijs in het verhaal, anderen krijg je voor zijmissies of moet je zelf kopen. Echter hadden er wat mij betreft wel wat meer gedurfde pakken in de game mogen zitten. Het tofste aan Spider-Man 2018 waren de pakken die eruit sprongen, zoals de Negative Suit of de paar cell shaded pakken. In SMMM zit welgeteld één cell shaded pak, en één pak uit Into the Spider-Verse die de frames van Miles terugschroeven naar 24 fps (net als de film). Een leuk extraatje, maar aangezien dit verborgen zit achter een pre-order bonus tel ik ‘m niet mee. Slingeren als Miles zelf (zonder pak dus), of als Spidey uit de oude PS2 games, waarom kan dat niet?

Te duur of te kort
Dan moet ik het nog even hebben over de rhino...uhm, olifant in de kamer: de lengte van de game. Zoals ik eerder zei heb je het hoofdverhaal wel na 6 tot 8 uurtjes uitgespeeld, en om tot 100% te komen kost het niet heel veel extra tijd. Combineer dit met de prijs van de game – 60 euro voor de reguliere game en 80 voor de Ultimate Edition – en dit zit mij niet helemaal lekker. Sony brengt dit prijspunt alsnog als goedkoper (“Want full-priced PS5 games zijn 80 euro!”), maar die vlieger gaat natuurlijk niet op aan het begin van een generatie waarin games 60 euro kostten. De game had óf 20 euro goedkoper mogen zijn of er had meer content in de game gemoeten, hoe goed de al geleverde content ook is.


Wat betreft die Ultimate Edition: dit is voor de ultieme Spidey-fans die geen genoeg kunnen krijgen van de games. Hiermee krijg je voor 20 euro extra een ‘remastered’ versie van de game uit 2018 mee. Ik gebruik de term remastered hier heel ruim, want meer dan een grafische upgrade is dit niet. Toegegeven, Manhattan heeft er nog nooit zo gigantisch mooi uitgezien (in 4K60fps), maar er zit nul nieuwe content in. Mocht je de game echter nog nooit gespeeld hebben dan is dit voor 20 euro een absolute no-brainer natuurlijk.

Conclusie

Spider-Man: Miles Morales mag zich naast Demon’s Souls scharen in het kleine maar kwalitatief fantastische rijtje PlayStation 5-launchgames. New York is prachtig neergezet en Miles is een heerlijk chaotisch hoofdpersonage. De game is iets te hoog geprijsd voor het aantal uren dat je eruit krijgt en er had wat meer post-game content in mogen zitten, maar van de uren die je in deze game steekt krijg je absoluut geen spijt.

 

 
 

Deze review is geschreven door Peter Paardekooper.

 

Aantal keer bekeken: 6316 

Laagste 3 prijzen voor Spider-Man: Miles Morales (PS5)

33.95 3
Winkel Cijfer Levertijd Prijs Porto Totaal
GameResource 10
€  33.95€ 0.00   € 33.95
AllYourGames.nl 9.2
€  34.95€ 0.00   € 34.95
Bol.com Partner 8.5
€  38.50€ 0.00   € 38.50

Meer prijzen 

Laatste reacties

avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 9154   14) 03-12-2020 00:19
Heb de 2 games gespeeld en ik stoor mezelf totaal niet aan de prijs. Ja die is wat fors maar heb liever een wat kortere game van deze kwaliteit dan een langere game die wat minder sterk is.

Heb me er meerdere keren over verbaasd hoe mooi de game is en hoe soepel die wegspeelt. Heb beide games in een paar dagen uitgespeeld met 100%.

Ben nu bezig met Assassin's Creed Valhalla en merk gewoon dat deze game me niet zo pakt als die 2.

Ik zou voor de kleine meerprijs absoluut de ultimate edition oppikken
avatar van Gunghir
Gunghir ( 6138   18) 03-12-2020 01:44
Ik speel de game nu ook op de ps5. Maar vind er eigelijk geen klap aan. Morales zijn stem is echt irritant. en de dual sense opties vallen echt zwaar tegen.

En de hoeveelheid PC in deze game komt me echt de strot uit.

Ik speel een donkere hoofdpersoon.
me beste vriend is chinees.
me moeder spreek voornamelijk spaans tegen me.
De eerste chick die ik tegen kwam was doof en we communiceerde in gebaren taal
vervolgens kom ik een tweede vriendin tegen. Die laat me haar nieuwe vriendin zien.
Oh en de "politie" in deze game is slecht en slaat graag burgers.

Het maakt me opzich niets uit oprecht! Maar dit voelt me toch een partij geforceerd zeg niet normaal. XD

avatar van GJ
GJ ( 6027   7) 03-12-2020 02:14
Rol: Forum Moderator
^ Het meeste wat je daar opnoemt komt regelrecht uit de comics en Miles' vader is politieagent, dus zo slecht zullen ze niet zijn. Je krijgt ook regelmatig de hulp van politie bij sidequests etc. Ik heb de game twee keer uitgespeeld en me geen moment geërgerd aan, of überhaupt stilgestaan bij, de dingen die jij daar opnoemt. Het is maar net waar je naar zoekt, I guess.

Ik vind de game echt top en zeker het geld waard. Mijn eerste playthrough inclusief sidecontent deed ik 13 uur over. Toen had ik het nog niet op 100% gehaald. NG+ ging een stuk sneller door het skippen van sommige cutscenes en het al vrijgespeeld hebben van de meeste skills. Ik ben normaal niet iemand die moeite doet voor trophies, maar deze platinum trophy haalde ik maar al te graag binnen. Al met al iets meer dan 20 uur uit de game gehaald en Spider-Man Remastered wacht nog, dus daar ben ik ook nog wel even zoet mee.

Al met al vind ik Miles Morales denk ik beter dan (2018 ). Miles is een wat compacter verhaal en hoewel het kleinschaliger is en wat minder impact maakt op emotioneel gebied vond ik de hele sfeer en alles rond het hoofdverhaal beter uitgewerkt in Miles dan in het origineel. Ik hoop dat ze deze trend doorzetten en grote spellen als Spider-Man (2018 ) en straks Spider-Man 2(?) (met zowel Peter als Miles als speelbare personages?) af blijven wisselen met bijvoorbeeld een kleinere en compactere, maar daardoor iets meer gefocuste Spider-Gwen game.

Ik vond Spider-Man (2018 ) al een van de betere Sony exclusives, maar Miles Morales doet daar wat mij betreft nog een schepje bovenop . Hele toffe games!
avatar van Jvalks
Jvalks ( 298 ) 03-12-2020 05:40
Heerlijke game! Alles klopt, behalve de lengte van het spel dan haha! Nee, ik heb er zeker van genoten, grafisch prachtig, lekkere snelle actie. Nu de remaster van Spider-Man weer opgepakt...
avatar van Jelster
Jelster ( 95 ) 03-12-2020 07:59
Quote:
Ik speel de game nu ook op de ps5. Maar vind er eigelijk geen klap aan. Morales zijn stem is echt irritant. en de dual sense opties vallen echt zwaar tegen.

En de hoeveelheid PC in deze game komt me echt de strot uit.

Ik speel een donkere hoofdpersoon.
me beste vriend is chinees.
me moeder spreek voornamelijk spaans tegen me.
De eerste chick die ik tegen kwam was doof en we communiceerde in gebaren taal
vervolgens kom ik een tweede vriendin tegen. Die laat me haar nieuwe vriendin zien.
Oh en de "politie" in deze game is slecht en slaat graag burgers.

Het maakt me opzicht niets uit oprecht! Maar dit voelt me toch een partij geforceerd zeg niet normaal. XD


Duidelijk geen lezer van de comics, daar bestaat deze setting al 10 jaar. Het is niets nieuws en in mijn optiek buitengewoon verfrissend, maar ook ik was in het begin zeer sceptisch. Maar de wereld is onderhand wel veranderd...
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 9154   14) 03-12-2020 08:46
De stem van Miles is misschien niet perfect en ik viel ook niet echt over de "pc" in de game.

Het is jammer dat de Superior Spider-Man er niet meer is. Had graag een game met hem gezien.
avatar van Huntingmoon
Huntingmoon ( 213   1) 03-12-2020 08:53
Quote:
[..]


Duidelijk geen lezer van de comics, daar bestaat deze setting al 10 jaar. Het is niets nieuws en in mijn optiek buitengewoon verfrissend, maar ook ik was in het begin zeer sceptisch. Maar de wereld is onderhand wel veranderd...

Vanaf het moment dat de 1ste Miles Morales uitkwam was de community al over de zeik, waarom moet hij perse een andere huidskleur hebben? Wat is er mis met Peter Parker? Ik heb hem hier nog liggen compleet gesealed. Uiteindelijk kwam het allemaal goed doordat het verhaal logisch is.

Wat onlogisch is het niveau van PC, waar letterlijk Miles Morales voor een muurschilderering van BLM word gezet.... Die worden heroisisch neergezet, alsof BLMers helden zijn. Het is een terroristische beweging niks anders. Het is alles in strijd MET de comic zijn vader is een politie agent dus hij haat zijn eigen vader? Zijn vader wil hem dood schieten omdat hij zwart is? Doe normaal, geen geld naar een game die terrorisme steunt.

Er is een spider-man en dat is Peter Parker.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 9154   14) 03-12-2020 09:17
In de comics is Miles er naast Peter Parker. Daarnaast heb je al decennia lang Miguel O'Hara, Spider-Man 2099 en Ben Reilly is ook kort Spider-Man geweest.

Heb die mural ook gezien en het is meer een statement van dat black lives matter in plaats van dat het te doen heeft met die groeperingen.

En hoe kan de vader van Miles hem doodschieten?

Het enige minpunt aan de game is het ontbreken van het Baxter Building en een referentie aan de Fantastic Four. Verder is de game perfect.
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1765 ) 03-12-2020 10:29
Quote:
[..]


Vanaf het moment dat de 1ste Miles Morales uitkwam was de community al over de zeik, waarom moet hij perse een andere huidskleur hebben? Wat is er mis met Peter Parker? Ik heb hem hier nog liggen compleet gesealed. Uiteindelijk kwam het allemaal goed doordat het verhaal logisch is.

Wat onlogisch is het niveau van PC, waar letterlijk Miles Morales voor een muurschilderering van BLM word gezet.... Die worden heroisisch neergezet, alsof BLMers helden zijn. Het is een terroristische beweging niks anders. Het is alles in strijd MET de comic zijn vader is een politie agent dus hij haat zijn eigen vader? Zijn vader wil hem dood schieten omdat hij zwart is? Doe normaal, geen geld naar een game die terrorisme steunt.

Er is een spider-man en dat is Peter Parker.
Wat kan jij je verschrikkelijk aanstellen zeg.
avatar van Huntingmoon
Huntingmoon ( 213   1) 03-12-2020 10:40
Quote:
In de comics is Miles er naast Peter Parker. Daarnaast heb je al decennia lang Miguel O'Hara, Spider-Man 2099 en Ben Reilly is ook kort Spider-Man geweest.

Heb die mural ook gezien en het is meer een statement van dat black lives matter in plaats van dat het te doen heeft met die groeperingen.

En hoe kan de vader van Miles hem doodschieten?

Het enige minpunt aan de game is het ontbreken van het Baxter Building en een referentie aan de Fantastic Four. Verder is de game perfect.

En hoe kan de vader van Miles hem doodschieten? " BLM ging toch ook om George Floyd toch?" Police brutality against the black community? Cops shoot blacks etc. En klopt er zijn altijd "alternatieve" versies geweest en daar heb ik me altijd wel mee vermaakt dat hoor je ook zeggen toch het past in het verhaal.

En @itsjustme, aanstellen? Omdat ik mijn mening laat horen stel ik me aan? Dat je het niet met me eens bent, maar als je politiek getinte onderwerpen in je game stopt verwacht dan ook discussies die er onstaan. Of in mijn geval dat je geen inkomsten krijgt. Het word tijd dat mensen stoppen met geld geven aan bedrijven die PC shit ideologie in hun games stoppen. No bullshit = money, Bullshit = no money.

Persoonlijk speel ik games om te ontspannen PC is zeker geen onstpanning. Dus dit is het laatste wat ik erover zeg. Het is een verheerlijking van de BLM beweging en als iedereen dit zou afzweren zou je nu geen gezeik hebben.

Het feit dat een persoon van kleur zelfs zo ver heeft geschopt om president te worden was niet genoeg....
avatar van DeMol
DeMol ( 9 ) 03-12-2020 10:54
Okay goed om te weten, dank voor de inzichten Gunghir en Huntingmoon. Ik laat de game dan definitief links liggen. Heb geen zin in verheerlijking van BLM (ga maar eens op onderzoek uit naar de echte achtergronden!!!) en PC geneuzel. Technisch gezien was ik zeker geinteresseerd in de game, als showcase. Want die mis ik nog altijd in PS5 land.
avatar van DavidNL
DavidNL ( 509 ) 03-12-2020 11:28
Rol: Reviewer
Mocht iemand nog iets willen bijdragen aan deze hoogdravende discussie over Spider-Man: let a.u.b. op de zeer lange tenen. En wees gewoon een blanke man.
avatar van Jvalks
Jvalks ( 298 ) 03-12-2020 11:31
Quote:
Mocht iemand nog iets willen bijdragen aan deze hoogdravende discussie over Spider-Man: let a.u.b. op de zeer lange tenen. En wees gewoon een blanke man.

inderdaad, geniet lekker van de game!
avatar van Trunx
Trunx ( 1377   7) 03-12-2020 12:26
Super game, heb ervan genoten.
avatar van FreakGIB
FreakGIB ( 321 ) 03-12-2020 12:49
Volgens mij als je de ultimate edition hebt waar dus de remaster van Spiderman 2018 zit of je koopt de Remaster los vanuit de game Miles Morales voor 20 euro
bij beide opties krijg je dus de Remasterd 2018 versie inc de 3 DLC's die daar bij horen zo ver als ik het begreep?
Heb zelf de Remaster versie er los bij gekocht maar nog niet gespeelt op de PS5
had al wel de originele versie van Spiderman 2018 op de PS4 maar daar had ik nog niet de DLC's bij gekocht dus ik hoop dat ik het correct heb en dat die er bij zit.
Zal het vanavond eens proberen.

avatar van The audit0r
The audit0r ( 99   3) 03-12-2020 13:01
Quote:
Volgens mij als je de ultimate edition hebt waar dus de remaster van Spiderman 2018 zit of je koopt de Remaster los vanuit de game Miles Morales voor 20 euro
bij beide opties krijg je dus de Remasterd 2018 versie inc de 3 DLC's die daar bij horen zo ver als ik het begreep?
Heb zelf de Remaster versie er los bij gekocht maar nog niet gespeelt op de PS5
had al wel de originele versie van Spiderman 2018 op de PS4 maar daar had ik nog niet de DLC's bij gekocht dus ik hoop dat ik het correct heb en dat die er bij zit.
Zal het vanavond eens proberen.


De drie DLC van spiderman zitten inderdaad bij de remastered 2018 versie (ik heb hem via de ultimate editie van miles morales).
avatar van Eek2nd
Eek2nd ( 11117   54) 03-12-2020 13:24
Oh nu ik dit leest, moet de pre-order DLC nog innen 😅

Nog steeds weinig tijd om te gamen, maar geniet wel van MM.. erg leuke game..
Ik vind het juist prettig dat het niet te lang is (Maar had dan idd wat goedkoper gemogen)
avatar van Arcadia
Arcadia ( 1055 ) 03-12-2020 17:20
Quote:
Okay goed om te weten, dank voor de inzichten Gunghir en Huntingmoon. Ik laat de game dan definitief links liggen. Heb geen zin in verheerlijking van BLM (ga maar eens op onderzoek uit naar de echte achtergronden!!!) en PC geneuzel. Technisch gezien was ik zeker geinteresseerd in de game, als showcase. Want die mis ik nog altijd in PS5 land.

Heeft niks met BLM te maken, dit is nu eenmaal New York, maar goed, een beetje diversiteit maakt ons gelijk boos genoeg om onszelf weg te houden van wat vermaak. Het is een keuze om je jezelf er druk over te maken
avatar van Chrispat
Chrispat ( 846 ) 03-12-2020 17:24
Quote:
[..]


Heeft niks met BLM te maken, dit is nu eenmaal New York, maar goed, een beetje diversiteit maakt ons gelijk boos genoeg om onszelf weg te houden van wat vermaak. Het is een keuze om je jezelf er druk over te maken

Je wordt maar 1x echt geconfronteerd met BLM. Ik heb er geen problemen mee hoor. Zonde om zo’n vet spel daarom links te laten liggen.
avatar van Master Mieg
Master Mieg ( 390 ) 03-12-2020 18:18
Deze review is geschreven door Peter Paardekooper

I see what you did there.
avatar van FOX-Inc
FOX-Inc ( 2020   3) 03-12-2020 22:19
Quote:
Ik speel de game nu ook op de ps5. Maar vind er eigelijk geen klap aan. Morales zijn stem is echt irritant. en de dual sense opties vallen echt zwaar tegen.

En de hoeveelheid PC in deze game komt me echt de strot uit.

Ik speel een donkere hoofdpersoon.
me beste vriend is chinees.
me moeder spreek voornamelijk spaans tegen me.
De eerste chick die ik tegen kwam was doof en we communiceerde in gebaren taal
vervolgens kom ik een tweede vriendin tegen. Die laat me haar nieuwe vriendin zien.
Oh en de "politie" in deze game is slecht en slaat graag burgers.

Het maakt me opzich niets uit oprecht! Maar dit voelt me toch een partij geforceerd zeg niet normaal. XD
Hier erger ik me ook kapot aan, in bijna ELKE reclame die nu op TV komt zitten blanke én zwarte mensen, in films komen alle rassen en geaardheden voorbij... In The Craft Legacy (nu in de bios) bijv. een vriendinnen groepje met een transgender, een Spaanse, een zwarte en een blanke... en later nog een gay best friend Echt serieus, welke vriendengroep is zo?!! Het is zo ontzettend geforceerd!

Het heeft mij nog nooit wat uitgemaakt wat voor kleur iemand is, één van m'n gaafste collegas is zwart. En één van m'n beste vrienden is gay, maar who cares...? Ik ben blij dat ie gelukkig is! Maar dat we nu ook al in games naar Black Lives Matter graffiti moeten kijken... echt, kom op zeg. Iedereen is gelijk, maar dat moeten we er ook echt altijd, overal en constant doorheen drammen
avatar van Jellsyboy
Jellsyboy ( 886 ) 03-12-2020 23:13
Quote:
[..]
Ik speel de game nu ook op de ps5. Maar vind er eigelijk geen klap aan. Morales zijn stem is echt irritant. en de dual sense opties vallen echt zwaar tegen.

En de hoeveelheid PC in deze game komt me echt de strot uit.

Ik speel een donkere hoofdpersoon.
me beste vriend is chinees.
me moeder spreek voornamelijk spaans tegen me.
De eerste chick die ik tegen kwam was doof en we communiceerde in gebaren taal
vervolgens kom ik een tweede vriendin tegen. Die laat me haar nieuwe vriendin zien.
Oh en de "politie" in deze game is slecht en slaat graag burgers.

Het maakt me opzich niets uit oprecht! Maar dit voelt me toch een partij geforceerd zeg niet normaal. XD.

Eens!
PS, me = mijn, m'n of je
avatar van Itsjustme
Itsjustme ( 1765 ) 03-12-2020 23:36
Wat is iedereen hier lichtgeraakt zeg. Het is maar een game. Het is misschien té PC. Maar boeiend... Op welke manier wordt jij hierdoor negatief beïnvloedt. Het is niet zo dat ze het blanke ras willen uitroeien.
avatar van BlaBlaBla
BlaBlaBla ( 550 ) 04-12-2020 00:45
Er is een verschil met BLM de groepering (dat inderdaad gewoon een terroristische groep is) en BLM de beweging (wat gewoon opkomt tegen racisme).

Met die laatste is niks mis mee, en komt 1 keer voor in de game.

Zoals al eerder vermeld is Miles als karakter al decenia oud, dus heeft niks met PC correctheid te maken.

Peter Parker is en zal altijd "mijn" Spidey zijn, maar ik vond deze game erg lekker om te spelen, meer variatie dan zijn voorganger, en minder irritante side missies.
avatar van Kevin391
Kevin391 ( 105   9) 04-12-2020 00:51
Even een vraag over de remastered versie, er wordt dus bij de ultimate edition van miles morales een code voor de remaster erbij geleverd.

Als ik zelf miles morales niet heb maar via bijv. kinguin een spiderman remastered code zou kopen, werkt deze dan gewoon? Ik heb de originele spiderman nog niet gespeeld en voor ~20 euro lijkt me dat een veel interessantere deal.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 9154   14) 04-12-2020 03:02
Quote:
Even een vraag over de remastered versie, er wordt dus bij de ultimate edition van miles morales een code voor de remaster erbij geleverd.

Als ik zelf miles morales niet heb maar via bijv. kinguin een spiderman remastered code zou kopen, werkt deze dan gewoon? Ik heb de originele spiderman nog niet gespeeld en voor ~20 euro lijkt me dat een veel interessantere deal.

Die zou gewoon moeten werken ja. De game op de HD is er groot zat voor.

En BLM zit er alleen als mural in en heeft verder geen enkele invloed op de game.
avatar van Albatros
Albatros ( 498 ) 04-12-2020 08:49
Quote:
Ik speel de game nu ook op de ps5. Maar vind er eigelijk geen klap aan. Morales zijn stem is echt irritant. en de dual sense opties vallen echt zwaar tegen.
En de hoeveelheid PC in deze game komt me echt de strot uit.
Alles wat uit Amerika komt moet nu langs de PC lat gelegd worden *kots*