Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS

Overzicht previews gamescom

Geplaatst op 05-09-2010 18:34
Op de gamescom zijn erg veel nieuwe games getoond. Onze crew heeft er flink wat voor je bekeken en een aantal mooie previews geschreven. Tijd dus voor een overzicht!

Diablo 3
Blizzard heeft de kunst nog lang niet verleerd! Deze game heeft het in zich om weer een pareltje te worden. Lees de preview!

Bioshock Infinite
Het grote verrassingsproject van 2K Games is Bioshock Infinite. Nu niet onder water, maar hoog in de lucht. Of het wat is? Lees de preview!

Castlevania: Lords of Shadow
Castlevania heeft weer een nieuwe titel: Lords of Shadow. Deze komt begin oktober al uit en ConAir mocht er even mee kennismaken. Lees zijn bevindingen in de preview!

Guild Wars 2
Guild Wars 2 lijkt een indrukwekkend spel te worden, maar is nog lang niet af. Moet World of Warcraft zich alvast zorgen gaan maken? preview!

Spec Ops: the Line
Een van de minder bekende games die op de gamescom aan bod is gekomen. Of deze third-person military shooter wat is? Lees de preview!

Dead Space 2
De opvolger van een behoorlijk enge (maar goede) game. Kan het tweede deel dit evenaren? Lees de preview!

Civilization V
Civilization is terug! In vergelijking met het vierde deel is er niet opzienbarend veel veranderd, maar wel veel verbeterd. Wat precies? Lees de preview!

Bulletstorm
Een nieuwe shooter met het motto: ‘killing enemies is a good thing’. Lekker knallen dus, is het ook wat? Lees de preview!

Kinect
De bewegingsgevoelige hardware van Microsoft. Blijf je met een Wii-gevoel zitten? Lees de preview!

Medal of Honor
Volgens Fant kan Medal of Honor zomaar eens de eindejaarsklapper worden van EA. Waarom? Lees de preview!

Rage
Rage komt pas in september 2011, maar was nu alvast te zien. De graphics zien er zeer goed uit, maar of de game ook wat wordt? Lees de preview!

Geplaatst op 05-09-2010 18:34

Laatste reacties

avatar van Mr. Cheapo!
Mr. Cheapo! ( 7446 ) 20-09-2010 01:20
Zucht.... Zoveel games en zo weinig tijd & money ofcourse!
Never mind I work allnight long....