Volg ons op Facebook Abonneer op onze RSS
Saints Row - Day One Edition (PS5)
80 100 1

Review Saints Row - Day One Edition (PS5)


De Saints Row-games zijn titels waar je van moet houden. De eerste twee games in de reeks waren duidelijk geïnspireerd op GTA en probeerden daar door middel van nieuwe soorten missies een frisse draai aan te geven. Saints Row The Third en Saints Row IV besloten het absurde tot het uiterste te pushen door je personage de President van Amerika te maken en je de strijd aan te laten gaan met aliens, demonen en andere rare situaties. Hoewel ik alle delen gespeeld heb, vond ik de wat realistischere setting en verhalen van de eerste twee delen gecombineerd met de humor in de serie toch het meest aansprekend. Nu is er dus een zachte reboot met de originele titel Saints Row. Is de game een herhaling van zetten van de laatste twee delen geworden of neemt het een stap terug richting de iets realistischere eerste twee delen? Je leest het hier in de review.


Terug naar de basis
Saints Row staat bekend om flauwe humor, een grote setting om te verkennen en leuke coöperatieve missies. En gelukkig doet deze zachte reboot de serie op die vlakken eer aan. Waar deze reboot wel een beetje anders aanvoelt ten opzichte van Saints Row The Third en Saints Row IV is dat de verhaallijnen allemaal wat minder over-the-top aanvoelen. Tijdens de vele uren die ik in de fictieve stad van Santo Ileso heb doorgebracht kwamen er wel wat extreme situaties voorbij. Bijvoorbeeld toen ik chemisch afval aan boord van een vrachtwagen snel moest bezorgen of toen ik met een helikopter een geldtransportwagen moest stelen en niet boven een maximale hoogte boven de grond mocht komen om een subdoel te voltooien, maar ik ben tot dusver nog geen aliens, superkrachten of demonen tegengekomen. En dat is naar mijn mening een goede zaak. Saints Row was met de laatste paar delen namelijk zo absurd geworden dat ik Saints Row IV maar met moeite tot een einde wist te brengen. De wat realistischere inslag van deze reboot vond ik daarom dus erg welkom.


Ontslagen worden is het beste wat je kan overkomen
Het verhaal van Saints Row draait om de avonturen van The Boss, het door jouw aangemaakte personage wat je uitgebreid kunt vormgeven in allerlei soorten en maten, en zijn drie huisgenoten genaamd Neenah, Eli en Kevin. Je begint het verhaal als een nieuwe rekruut van Marshall Defense Industries, een technologisch geavanceerd beveiligingsbedrijf onder leiding van Atticus Marshall, een ouderwetse cowboy die het niet zo nauw neemt met het volgen van de wet. Natuurlijk gaat er bij een van je eerste missies wat mis, word je ontslagen en besluit je om je leven over een andere boeg te gooien: je wordt crimelord van je eigen bende. En dat is ook precies waar Saints Row om draait; het langzaam maar zeker opbouwen van je eigen imperium als leider van de Third Street Saints. Dat doe je door middel van het overnemen van gebieden, het voltooien van missies om je bedrijven winstgevender te maken, je tegenstanders uit te moorden en een heleboel verschillende side-hustles te gaan spelen. Het hoofdverhaal van Saints Row is door de kleurrijke cast van personages vermakelijk om te doorlopen, maar de meeste tijd was ik vooral kwijt aan het verkennen van Santo Ileso en het doen van de vele soorten extra missies die gaandeweg het verhaal op je kaart verschijnen. Het is sowieso belangrijk om te weten dat je niet op je eerste indruk af moet gaan van wat er allemaal te doen is in Saints Row. Na een handjevol verhaalgedreven missies gedaan te hebben komt er namelijk steeds meer en meer tot je beschikking. Zo krijg je binnen de kortste keren dus verschillende bedrijven om te helpen ontwikkelen, is er een mogelijkheid om een afspeellijst van je muziek te maken via je smartphone, kun je jouw financiën met een app beheren en zul je verschillende foto’s met andere spelers kunnen gaan delen.


Het is de vrijheid waar je voor terugkomt
Maar waar Saints Row vooral in uitblinkt is de enorme vrijheid om je personage, je thuisbasis, je voertuigen én je wapens op je eigen manier vorm te geven. Alle voertuigen en wapens hebben bijvoorbeeld een zogenaamde Challenge die je moet voltooien om extra upgrades en/of skins vrij te spelen. Soms komt dat neer op het voltooien van meerdere takedowns, wat mogelijk is met een druk op het driehoekje of Y wanneer een vijand paars oplicht, en andere keren is het simpelweg het neerschieten van specifieke tegenstanders. De game zit werkelijk vol met extra missies, subdoelen en andere extra’s om te verdienen waardoor je constant in een cyclus zit van opdrachten uitvoeren en nieuwe beloningen vrijspelen die weer helpen bij andere missies.

De stad van Santo Ileso is opgedeeld in meerdere gebieden. Elk gebied heeft een aantal side-hustles, voorwerpen om te verzamelen en ontdekken, dreigingen om uit te schakelen en natuurlijk bedrijven om op te bouwen. Maar er zijn ook altijd winkels te vinden die kleding of wapens verkopen. En het uitbouwen van je garderobe is heel makkelijk te doen. Zoek een winkel op je in-game kaart, plaats je cursor erop en je ziet of de gekozen winkel nog iets te bieden heeft. Heb je alle kledingstukken gekocht? Dan staat er simpelweg ‘Complete’. Het houdt de game behoorlijk overzichtelijk, aangezien je heel makkelijk kunt kijken of je een gebied al goed onderzocht hebt. Naast de winkels zijn er namelijk ook pallets met drugs te vinden, zijn er toeristische attracties waar je foto’s van moet maken en kom je geregeld historische locaties tegen waar je vijf verschillende bordjes moet vinden die je een achtergrondverhaal vertellen. Soms kan zo’n laatste bordje wat lastig te vinden zijn, maar door een grote gele cirkel weet je wel in welk gebied je moet zoeken.


Een mooie setting met wat glitches die frustrerend kunnen zijn
Saints Row weet met Santo Ileso een stad in het zuidwesten van de Verenigde Staten na te bootsen. Rotsformaties, uitgestrekte vlaktes van woestijn, een stad die een beetje aan Las Vegas doet denken en de combinatie van rustieke gebieden met stedelijke omgevingen komen goed uit de verf. Als je goed zoekt kun je schansen vinden om je nog wat sneller tussen gebieden te verplaatsen en er zijn ook meerdere shortcuts te vinden wanneer je haast hebt, wat dus eigenlijk constant het geval is wanneer je de politie of rivaliserende bendes achter je aan hebt. Tijdens mijn tientallen uren spelen in Santo Ileso kwam ik meerdere glitches en vastlopers tegen die mijn speelplezier een beetje temperden. Zo kwam het voor dat mijn beeld onscherp werd en ik de omgevingen niet meer in focus kreeg terwijl mijn karaktermodel wel gewoon goed werd weergegeven. Het was haast alsof ik mijn personage dronken door de wereld moest navigeren. Maar een herstart van de game wist deze glitch te verhelpen. Helaas had ik later wel een grafische glitch die ik nog niet heb kunnen herstellen. Zonder duidelijke aanleiding had mijn personage opeens twee uzi’s in zijn handen en ondanks dat ik tussen wapens schakelde en zelfs zonder wapen aangaf te willen vechten werden de uzi’s constant getoond over het model van mijn gekozen wapen heen. Dat had tot gevolg dat hoewel ik een pistool geselecteerd had, en ook met dat tempo kon schieten, ik twee uzi’s over elkaar zag weergegeven in de handen van mijn karakter. Vastlopers, hangende schermen van een modus die voor de lancering nog niet beschikbaar was en andere kleine pop-in van planten in de woestijn vielen mij geregeld op. Het is jammer dat dit soort glitches voorkwamen, want over het algemeen draaide de game heel stabiel en was ik aanvankelijk van mening dat Saints Row juist heel stabiel draaide en er goed uitzag. Een ander heel positief aspect is dat de game volledig in co-op te spelen is. Je kunt de game cross-gen spelen met systemen binnen dezelfde familie. PS4- en PS5-spelers kunnen dus samen vele tientallen uren plezier beleven in de wereld van Saints Row. Het mooie is daarbij ook dat jullie beide karakters enorm van elkaar verwijderd kunnen zijn op de map en je niet gedwongen wordt om constant bij elkaar te blijven. Ik heb tijdens mijn tijd met Saints Row vooral veel plezier beleefd aan het opbouwen van mijn imperium door nieuwe bedrijven te verzamelen en uit te bouwen om zo nieuwe opties, bonussen en speelstijlen vrij te spelen. Saints Row is de beste Saints-game in jaren geworden omdat het teruggrijpt naar wat de eerste twee delen qua toon zo succesvol maakte en dat met de aanpassingsmogelijkheden en veelzijdigheid van gameplay van de latere games weet te combineren.

SR05.jpg
Conclusie
Saints Row is de Saints-game geworden die ik hoopte dat het zou zijn. Veel verschillende soorten missies om te doorlopen, een verhaal dat vasthoudt aan over-the-top-actie maar desondanks redelijk realistisch weet te blijven qua toon. De humor, sfeer en gameplay staan als een huis en ondanks meerdere glitches en wat vastlopers is Saints Row constant vermakelijk, afwisselend en beloont het je steeds met nieuwe dingen om te doen. Koppel daar de toegevoegde waarde van de coöperatieve modus aan en je hebt een hele solide game om de laatste weken van de zomer mee door te brengen.



 

Gerard Olsder (Ollie1981)

Docent Engels en Game Journalist met een passie voor videogames, boardgames, comics, Lego en BigMacs.

Aantal keer bekeken: 5324 

Laagste 3 prijzen voor Saints Row - Day One Edition (PS5)

45.95 3
Winkel Cijfer Levertijd Prijs Porto Totaal
AllYourGames.nl 9.2
€  45.95€ 0.00   € 45.95
GameResource 9.8
€  45.95€ 0.00   € 45.95
Bol.com Partner 7.9
€  47.95€ 0.00   € 47.95

Meer prijzen 

Laatste reacties

avatar van Syra
Syra ( 140 ) 23-08-2022 19:06
Laat hem nog wel even links liggen totdat hij in de budgetbak ligt.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 7136   12) 23-08-2022 19:06
Heb er een paar uur inzitten en heb zelf geen last van bugs of whatnot. De game speelt heerlijk, de activiteiten zijn tof om te doen en de humor is alom aanwezig.

Het is nog even afwachten of de game ook leuk blijft maar al met al is het zeker geen miskoop.

Het enige minpunt is de groene cover.
avatar van Quetzalcoatl
Quetzalcoatl ( 2979   15) 23-08-2022 19:08
Quote:
Hoewel ik alle delen gespeeld heb, vond ik de wat realistischere setting en verhalen van de eerste twee delen gecombineerd met de humor in de serie toch het meest aansprekend.

Welke humor? De ‘hihi ik sla met een paarse dildo in je gezicht’-humor?

Ik heb een tijdje terug de PS5-remaster van deel 3 gekocht voor 5 euro, maar het uurtje dat ik gespeeld heb was me toch een partijtje cringe van begin tot eind. Precies hetzelfde gevoel dat ik bij deel 1 en 2 al had destijds.

Deze serie kan alleen nog gered worden als ze een héél goede comedyschrijver inhuren. Al die Nederlandse streamers die ‘m gisteren en vandaag spelen zie je ook enorm hun best doen om af en toe een grijns eruit te persen tussen de vele grimassen door.
avatar van CorePrideX
CorePrideX ( 9800   18) 23-08-2022 20:49
Je moet wel hard op je hoofd gevallen zijn om deze game een 8 te geven. Maar denk eerder dat het een 8 krijgt omdat het een review code is en dat scoort natuurlijk wel extra puntjes.
avatar van SR8
SR8 ( 4160   5) 23-08-2022 20:54
Nu ben ik wel erg nieuwsgierig naar
Quote:
SR05.jpg
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 7136   12) 23-08-2022 21:27
Quote:
Je moet wel hard op je hoofd gevallen zijn om deze game een 8 te geven. Maar denk eerder dat het een 8 krijgt omdat het een review code is en dat scoort natuurlijk wel extra puntjes.
Gepost door: CorePrideX op 23-08-2022 20:49

En waarom zou de game geen 8 verdienen?

Moet zelf ook kudos geven aan het navigatiesysteem dat ook op de weg projecteert. Helpt heel erg als je een lui oog hebt.
avatar van CorePrideX
CorePrideX ( 9800   18) 23-08-2022 21:34
Quote:
[..]


En waarom zou de game geen 8 verdienen?

Moet zelf ook kudos geven aan het navigatiesysteem dat ook op de weg projecteert. Helpt heel erg als je een lui oog hebt.
Gepost door: Bigds9fan op 23-08-2022 21:27

Open wereld wat niet interessant is.
Humor wat niet grappig is maar je eerder bij jezelf denkt 'Kunnen jullie je mond niet even houden?'
Bugs van hier tot Tokyo waarbij bepaalde missies opnieuw gedaan moeten worden en personages acties niet kunnen doen. Zelfs wanneer er een enemy is die een bepaalde actie doet dan kan je hem niet raken.
Wapens die klinken als erwten schieters.
Wapens die totaal niet lekker spelen.
Niets vernieuwends tegenover de oude games.

Ja echt een 8 waard. Maar het is een review code (gratis) dus zal daarop alleen al 4 punten extra krijgen
avatar van Ktugach
Ktugach ( 19348   422) 23-08-2022 21:43
Rol: Administrator
Beetje flauwekul core, open er lekker een topic voor. Bijna alle reviews bij ons zijn op basis van een reviewcode, dat maakt echt geen fluit uit. Graag weer ontopic ipv deze onzinnige insinuaties. Verdere offtopic zal ook worden gewist. Kritiek mag natuurlijk altijd, maar dit is een beetje slap.
avatar van CorePrideX
CorePrideX ( 9800   18) 23-08-2022 21:47
Krijgen jullie die review codes dan een week na release? Beetje mosterd na de maaltijd. Maar alles is mooi meegenomen natuurlijk, maar viel me op dat deze wel zo snel erop stond in vergelijking met andere games.
avatar van Cruz
Cruz ( 3323 ) 23-08-2022 22:11
Quote:
De stad van Santo Ileso is opgedeeld in meerdere gebieden. Elk gebied heeft een aantal side-hustles, voorwerpen om te verzamelen en ontdekken, dreigingen om uit te schakelen en natuurlijk bedrijven om op te bouwen. Maar er zijn ook altijd winkels te vinden die kleding of wapens verkopen. En het uitbouwen van je garderobe is heel makkelijk te doen. Zoek een winkel op je in-game kaart, plaats je cursor erop en je ziet of de gekozen winkel nog iets te bieden heeft. Heb je alle kledingstukken gekocht? Dan staat er simpelweg ‘Complete’. Het houdt de game behoorlijk overzichtelijk, aangezien je heel makkelijk kunt kijken of je een gebied al goed onderzocht hebt. Naast de winkels zijn er namelijk ook pallets met drugs te vinden, zijn er toeristische attracties waar je foto’s van moet maken en kom je geregeld historische locaties tegen waar je vijf verschillende bordjes moet vinden die je een achtergrondverhaal vertellen.
Volgens mij heeft iedere open-world sandbox game dit tegenwoordig wel. Lijstjes met onzinnige opdrachten en collectables die je kan afvinken. Een goede game maken zonder deze cheapo dopamine rush game mechanics is juist de ware kunst. De progressiesystemen benoemd in de recensie kom je tegen in bijna iedere grote release van westerse publishers omdat de consument er goed op gaat en het daarom ook goed verkoopt.

Zoals de review leest krijgt de game een acht omdat het de bare minimum doet wat je kan verwachten van een gamerelease in 2022.

Ik vind dat je als gamereviewer best iets kritischer mag zijn. Iedere gamer kan tot zekere hoogte plezier beleven in een open-world sandbox, dat betekent niet dat je als reviewer de game ook maar gelijk moet aanbevelen. Van wat ik heb gezien is de game echt cringe en de gameplay slecht en repetitief.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 7136   12) 23-08-2022 22:27
Quote:
[..]


Open wereld wat niet interessant is.
Humor wat niet grappig is maar je eerder bij jezelf denkt 'Kunnen jullie je mond niet even houden?'
Bugs van hier tot Tokyo waarbij bepaalde missies opnieuw gedaan moeten worden en personages acties niet kunnen doen. Zelfs wanneer er een enemy is die een bepaalde actie doet dan kan je hem niet raken.
Wapens die klinken als erwten schieters.
Wapens die totaal niet lekker spelen.
Niets vernieuwends tegenover de oude games.

Ja echt een 8 waard. Maar het is een review code (gratis) dus zal daarop alleen al 4 punten extra krijgen

Gepost door: CorePrideX op 23-08-2022 21:34


Humor is hoogst subjectief. Wat de een heel grappig vindt vindt een ander weer tenenkrommend slecht.

Ook in de open wereld is imho nog zat te doen al moet ik op 1ste indruk wel toegeven dat de kaart wat klein is/lijkt. Maar daar kan ik later pas een oordeel over geven.

Ik heb zelf nog geen bugs gehad.

En dat de game niets vernieuwende heeft, het wingsuit heb ik nog niet eerder gezien. Daarnaast doet die precies wat ik van een Saints Row game verwacht. Toen in missie 1 de boss |||Spoiler||| met de haak de VTOL greep had ik meteen van "Ja ik ben thuis." |||Spoiler|||

Dus mij hoor je niet klagen.

En waarom zou een reviewer dat een sandbox game waarin je zelf je lol moet zoeken/maken niet kunnen aanbevelen. Als maar duidelijk aangegeven wordt dat het erin zit dan kan je zelf de keuze maken of je het koopt.
avatar van Jonkar
Jonkar ( 360 ) 23-08-2022 22:37
Quote:
Je moet wel hard op je hoofd gevallen zijn om deze game een 8 te geven. Maar denk eerder dat het een 8 krijgt omdat het een review code is en dat scoort natuurlijk wel extra puntjes.
Gepost door: CorePrideX op 23-08-2022 20:49

Bij sites als IGN geloof ik dat wel, maar meer omdat er geld in het spel is. Maar bij budgetgaming geloof ik echt niet dat er extra gescoord wordt omdat er review codes gegeven worden.

Ik denk dat je niet helemaal door hebt dat review codes heel makkelijk weggegeven worden door uitgevers, omdat het eerder om de gratis PR gaat los van de uiteindelijke beoordeling.
avatar van CorePrideX
CorePrideX ( 9800   18) 23-08-2022 22:42
Quote:
[..]


Bij sites als IGN geloof ik dat wel, maar meer omdat er geld in het spel is. Maar bij budgetgaming geloof ik echt niet dat er extra gescoord wordt omdat er review codes gegeven worden.

Ik denk dat je niet helemaal door hebt dat review codes heel makkelijk weggegeven worden door uitgevers, omdat het eerder om de gratis PR gaat los van de uiteindelijke beoordeling.
Gepost door: Jonkar op 23-08-2022 22:37

Dan blijf ik het apart vinden dat deze game wel op release een review heeft maar andere niet. Worden blijkbaar niet zo makkelijk weggegeven dan als ze weken na release pas geplaatst worden.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 7136   12) 23-08-2022 23:14
Bedoel dan dat de Wingsuit nieuw is voor Saints Row en dat is voor mij vernieuwend genoeg.

Echt nieuwe ideeën niet nee maar beter goed gejat als slecht bedacht. Juist games die te ver van de basis afwijken worden daar vaak bestraft want de voorgaande delen deden dat en daar was kritiek op.

Ik denk dat een zekere groep zeker heel nostalgisch zal blijven. Ik weet nog goed hoe je in deel 3 in Steelport kwam en eerst wapens ging halen bij de National Guard om vervolgens van de vijand een penthouse te stelen. Niks langzaam opbouwen zoals GTA maar meteen groot denken.

De games doen niks "beter" als GTA op technisch gebied maar puur qua verhaal toveren ze altijd een grotere grijns op mijn gezicht dan GTA.

Vooral deel met wat tijdens The Touch (ok wel een mindere remake) een van de meest ironische film zinnen "One shall stand, One Shall Fall." citeerde.

Perfect gewoon.
avatar van Kubuss
Kubuss ( 2009 ) 24-08-2022 00:02
Ben het helemaal eens met de review! Game krijgt een hoop kritiek; ook terecht, maar ondanks de bugs (die vaak ook grappig zijn ipv frustrerend) heb ik gewoon constant heel veel lol met deze game. Ik mocht hem co-op spelen met mijn vriend die de review voor Gamer.nl heeft gedaan (ook een 8 ) en ik speel de game nu nog steeds met veel plezier. Co-op is echt perfect geregeld, echt geweldig dat je progressie met alles wat je in co-op bewaard doet en je missies die je al in co-op hebt gedaan kunt skippen in je eigen spel.

Uiteindelijk gaat het erom of een game leuk is om te spelen. Als ik na 24 uur nog steeds regelmatig hardop moet lachen tijdens het spelen van deze game, dan doet de game blijkbaar toch iets goeds .
avatar van Quetzalcoatl
Quetzalcoatl ( 2979   15) 24-08-2022 00:05
Quote:
[..]
En dat de game niets vernieuwende heeft, het wingsuit heb ik nog niet eerder gezien.
Gepost door: Bigds9fan op 23-08-2022 22:27

Ik zal de game niet nog meer afbranden dan ik al heb gedaan, maar de wingsuit zat jaren geleden al in Just Cause 3 en 4. Ik heb echt nog niks gezien of gelezen over Saints Row waarvan je echt kunt zeggen dat het een nieuw idee is.

Humor is inderdaad grotendeels een smaakding, maar er zijn ook echt wel verschillen in kwaliteit op dat vlak. Grinniken omdat iemand een scheet laat of met een paarse dildo in de rondte zwaait is niks mis mee, maar er zit wel minder denkwerk en creativiteit achter dan, ik zeg maar wat, de bizarre relatie tussen Michael en z’n therapeut in GTA V. Met betere schrijvers had hier veel meer in gezeten.

Maar ik vind persoonlijk niet dat er wat mis is met deze review. Gerard onderbouwt z’n mening uitgebreid en geeft al helemaal aan het begin aan dat Saints Row een serie is die je moet liggen. Wat dat betreft is er gewoon niks veranderd en zullen fans zich er zeker weer mee vermaken. Het lijkt me alleen geen game waarover we over 20 jaar nog zeggen ‘zo, die was goed.’
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 7136   12) 24-08-2022 01:29
Bedoel dan dat de Wingsuit nieuw is voor Saints Row en dat is voor mij vernieuwend genoeg.

Echt nieuwe ideeën niet nee maar beter goed gejat als slecht bedacht. Juist games die te ver van de basis afwijken worden daar vaak bestraft want de voorgaande delen deden dat en daar was kritiek op.

Ik denk dat een zekere groep zeker heel nostalgisch zal blijven. Ik weet nog goed hoe je in deel 3 in Steelport kwam en eerst wapens ging halen bij de National Guard om vervolgens van de vijand een penthouse te stelen. Niks langzaam opbouwen zoals GTA maar meteen groot denken.

De games doen niks "beter" als GTA op technisch gebied maar puur qua verhaal toveren ze altijd een grotere grijns op mijn gezicht dan GTA.

Vooral deel met wat tijdens The Touch (ok wel een mindere remake) een van de meest ironische film zinnen "One shall stand, One Shall Fall." citeerde.

Perfect gewoon.
avatar van AJZellner
AJZellner ( 163 ) 24-08-2022 08:20
Dus Xenoblade Chronicles 3 krijgt een 7 en deze game een 8. Ach ja, dit is ook geen review website, dus ik maak me er verder niet druk over.
avatar van MisAnTroop
MisAnTroop ( 3479   1) 24-08-2022 08:50
Dat is een flink hoog cijfer zeg, maar dat kan natuurlijk. Van wat ik gezien heb is het nog niet eens de helft waard. Tergende humor, als je het al humor kunt noemen. Bugs tot en met, slechte besturing, eentonige missies. Nee dit wordt hem niet voor mij..

Persoonlijk denk ik dat het een love or hate game is, en er geen tussenweg is. Of je houdt van een spel vol bugs en saaie missies en slechte humor, of je houdt er niet van .

avatar van MJB
MJB ( 4229   3) 24-08-2022 11:04
Game vanaf gisteren gespeeld (PS5) en los van een enkele bug, gewoon een heerlijke game. Voor € 20 kunnen oppikken met GM (inruil 2 ps4 games en een voucher0 absoluut geen slechte deal.
Vanaf het begin kan je zelf bepalen wat je wilt doen. Veel Humor. Voor mij de eerste Saints Row game die ik speel en het bevalt me prima.
Geen zware in depth skill etc systeem, maar gewoon zaken die je nodig hebt waarbij de keuze je niet uren aan het denken hoeft te zetten.
avatar van NinjaX
NinjaX ( 337   13) 24-08-2022 12:54
Zelf nooit een Saints Row game gespeeld, leek me allemaal teveel op GTA, en ik speel liever GTA dan een kloon daarvan. De beelden die ik hiervan heb gezien zagen er prachtig uit, maar als de game op de markt komt met zoveel bugs als mensen zeggen, vind ik dat eigenlijk een enorm disrespect naar de gamers en fans toe. Ik hoop echt dat studios eens gaan inzien dat dit niet de weg is. Een game releasen en dan eigenlijk de eerste golf van kopers als beta testers gebruiken. Je weet toch zelf ook wel of iets werkt of niet voordat je het in de winkels legt? Je mag toch ook geen auto verkopen die niet goed werkt? (behalve op Marktplaats dan) Verkeerde mentaliteit naar mijn mening. Dus als ik deze ga spelen, wacht ik wel een maandje of zes totdat hij werkt als bedoeld.

Wat ik ook moet zeggen is dat open wereld games nu zo groot worden, er valt zoveel te doen, dat (en dat zie je ook aan de trophy percentages) de meeste mensen maar een beetje in het wild lijken rond te rennen en de beoogde gameplay vergeten Ik hoop dat de devs daar wat op kunnen vinden in de toekomst, want ik wordt daar echt triest van, als artists maanden ergens aan hebben gewerkt, en dan zie je de trophy percentages voor een bepaald gedeelte van de game en ja, niemand speelt dat gewoon. Zo zonde!

avatar van AndSimonSaid
AndSimonSaid ( 439 ) 24-08-2022 13:45
Ik vond deze review nogal sterk.
"Stop blocking me, I’ve got to take a shit"

avatar van Htbaa
Htbaa ( 11133   2) 24-08-2022 15:55
Paar dagen terug een videoreview gezien en ik werd er niet warm van. Het zag er niet echt mooi uit en vrij zielloos. Kreeg er geen Saints Row vibe van.

Saints Row 1 was mijn eerste Xbox 360 game en dat was nadat ik na de PS2 helemaal was uitgekeken op gamen voor mij weer de terugkeer ernaar. Saints Row 2 was ook erg tof, zeker omdat dit het verhaal van deel 1 een vervolg gaf en een wraakverhaal was gewoon sweet. Saints Row 3 was ook weer heel tof, maar begon wat vage shit te doen met aliens. Wel erg jammer dat direct aan het begin |||Spoiler||| Johnny Gat werd vermoord, de smaakmaker |||Spoiler|||. Saints Row 4 vond ik echter erg matig, dat superheldenkrachtengedoe had van mij niet gehoeven. Het paste wel in het verhaal, maar die ging nergens over.

Had de hoop dat deze nieuwe Saints Row mij weer terug de serie in zou trekken, maar vooralsnog blijf ik er bij uit de buurt. Komt vanzelf wel 's met Games With Gold of voor een tientje voorbij in de sale.
avatar van Defl
Defl ( 941   4) 24-08-2022 17:45
Ik heb destijds wel genoten van de eerste 3 SR games, maar zit ik nog op een nieuw deel te wachten? Niet echt, maar ben blij dat ze zo te zien zijn afgestapt van die over the top onzin van de latere delen.
avatar van KDBgames
KDBgames ( 587 ) 24-08-2022 17:48
Heb ondertussen een uur of twee in de game zitten en tot zover is het een mixed bag. Visueel niet echt indrukwekkend tenzij je Raytracing aan zet, maar dan is er geen fatsoenlijke 60fps modus. Ik speel 1440p framerate en de game draait prima op mijn VRR display. Ik verwacht van Volition ook niet echt een goed geoptimaliseerde ervaring, maar ik ben ondertussen 10 jaar verder sinds ik Saints Row voor het eerst speelde. Ik heb een sandstorm meegemaakt in de open wereld en het was best cool, maar het voelde ook een beetje te veel als een laagje zand over het scherm.

Tot zover vind ik het verhaal prima, de cutscenes en animaties zijn prima en de stemmen klinken goed. Tot zover niet echt onder de indruk van de muziek. Ik ben niet ver dus kan hier niet al te veel over zeggen.

De gameplay is even wennen. Ik heb constant de controls van 3 en 4 in mijn hoofd tijdens het spelen. Ik vond in de opening missie het schieten niet zo lekker. Enige aim assist is wanneer je begint te richten en de game laat het compleet los wanneer je de rechter stick aan raakt. Dus ik spam de L2 knop wat meer vergeleken met andere games (wel minder dan GTA). Maar ik heb altijd nog de neiging om headshot te maken. Het is een massieve contrast met Fortnite. Ben laatst ook begonnen met die game (je mag drie keer raden waarom) en het schieten in de game met controller voelt hardstikke goed. Halo level goed! Naast het schieten vind ik de extra abilities erg leuk en tot zover zijn alle take-out animaties niet geglitched bij mij dus geniet er nog van.

Ik heb helaas tijdens mijn speeltijd een vervelende bug. In een van mijn autos wanneer ik een missie accepteer staat de camera vast alsof ik aan het schieten ben. Dus dat is ongemakkelijk rijden. Ik moet dan de auto uit en dan weer in om het op te lossen. De eerste keer heb ik de game opnieuw opgestart.

Aldus, totzover een prima ervaring op mijn PS5. Alleen niet 2022 AAA kwaliteit. Ik had het ook niet verwacht maar ik ben alsnog een beetje teleurgesteld. Ik raad mensen aan om te wachten tenzij je net zoals ik je vakantie tijd er nog even in wou gooien.

Dit was mijn impressie, bedankt voor het lezen!
avatar van Jellsyboy
Jellsyboy ( 705 ) 24-08-2022 17:51
Een zwaar ondermaatse game 4 sterren geven, bij BG kan het.
avatar van G-ZeS
G-ZeS ( 281   1) 24-08-2022 19:26
Bedankt voor de review, welke mijns inziens toch wel erg hoog wordt weggezet zoals andere mensen ook reeds hebben aangegeven.
avatar van Didi2020
Didi2020 ( 117 ) 24-08-2022 19:27
Quote:
Paar dagen terug een videoreview gezien en ik werd er niet warm van. Het zag er niet echt mooi uit en vrij zielloos. Kreeg er geen Saints Row vibe van.

Saints Row 1 was mijn eerste Xbox 360 game en dat was nadat ik na de PS2 helemaal was uitgekeken op gamen voor mij weer de terugkeer ernaar. Saints Row 2 was ook erg tof, zeker omdat dit het verhaal van deel 1 een vervolg gaf en een wraakverhaal was gewoon sweet. Saints Row 3 was ook weer heel tof, maar begon wat vage shit te doen met aliens. Wel erg jammer dat direct aan het begin |||Spoiler||| Johnny Gat werd vermoord, de smaakmaker |||Spoiler|||. Saints Row 4 vond ik echter erg matig, dat superheldenkrachtengedoe had van mij niet gehoeven. Het paste wel in het verhaal, maar die ging nergens over.

Had de hoop dat deze nieuwe Saints Row mij weer terug de serie in zou trekken, maar vooralsnog blijf ik er bij uit de buurt. Komt vanzelf wel 's met Games With Gold of voor een tientje voorbij in de sale.
Gepost door: Htbaa op 24-08-2022 15:55

Ik heb een beetje hetzelfde pad bewandeld betreft de SR serie. Ik vond het eerste deel één van de meer geslaagde GTA klonen eerlijk gezegd (+Sleeping Dogs & Mafia). Zelf niet zo'n fan van het "over the top" gedeelte maar ik begrijp de onderscheiding die men toen wilde maken. Ben ook niet zo'n fan dat we bij bepaalde games een beetje beta-testers zijn geworden. Bij twijfel check ik altijd de reviews van ACG & Skill Up (nog wel andere maar deze zitten er meestal boenk op). Bugs zijn soms nog wel te begrijpen maar men mag niet het gevoel krijgen dat devs de kantjes ervan aflopen (bugs die game-breaking zijn kunnen echt niet meer in 2022. En dat is echt wel zonde want deze serie heeft echt een eigen publiek gemaakt over de jaren. Maar met een reboot hoort alles echt te kloppen imo (full priced game).
avatar van GJ
GJ ( 5431   5) 24-08-2022 19:52
Rol: Forum Moderator
Quote:
[..]


Dan blijf ik het apart vinden dat deze game wel op release een review heeft maar andere niet. Worden blijkbaar niet zo makkelijk weggegeven dan als ze weken na release pas geplaatst worden.
Gepost door: CorePrideX op 23-08-2022 22:42

Wij krijgen inderdaad niet van ieder spel vóór de release een reviewexemplaar, maar van sommige partijen zoals in dit geval Deep Silver gelukkig wel. Vaak hebben de Nederlandse takken van uitgevers maar een beperkt aantal codes beschikbaar vóór de release en die gaan dan vanzelfsprekend naar de grotere partijen. In het geval van Cult of the Lamb bijvoorbeeld, waarvoor ik nu met de review bezig ben, kregen we de code pas ruim een week na de release binnen. Daar kunnen wij dan natuurlijk weinig aan doen. Ook krijgen we niet van ieder spel een code, dus als we daar dan toch over willen schrijven dan wordt er een exemplaar aangeschaft uit eigen zak, die dan dus pas op of na de release binnenkomt.

Daarnaast schrijven al onze redactieleden vrijwillig voor Budgetgaming en heeft iedereen daar nog gewoon een vaste baan naast, waar grotere sites vaak part- en/of full-time medewerkers in dienst hebben die dus ook wat sneller door een game heen kunnen. Bij iedere game streven wij er naar om uiterlijk 1 week na de release een review online te hebben, maar soms lukt dat dus niet vanwege privéredenen, of omdat het bijvoorbeeld een gigantisch spel is.

We doen ons best .
avatar van Soninlaw
Soninlaw ( 398 ) 24-08-2022 20:37
Quote:
Laat hem nog wel even links liggen totdat hij in de budgetbak ligt.
Gepost door: Syra op 23-08-2022 19:06

Zal niet lang duren Saints Row kennende.
avatar van Arabyus
Arabyus ( 6766   2) 24-08-2022 21:34
Rol: Forum Moderator
Quote:
Een zwaar ondermaatse game 4 sterren geven, bij BG kan het.
Gepost door: Jellsyboy op 24-08-2022 17:51

Je begrijpt dat een review een persoonlijke mening is toch? Ik vind het ook een prima game.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 7136   12) 24-08-2022 21:55
Quote:
[..]
Bij iedere game streven wij er naar om uiterlijk 1 week na de release een review online te hebben, maar soms lukt dat dus niet vanwege privéredenen, of omdat het bijvoorbeeld een gigantisch spel is.

We doen ons best .
Gepost door: GJ op 24-08-2022 19:52

En dat wordt heel erg gewaardeerd.

Zeker openwereld games zijn tricky te reviewer want vaak hangt het plezier af van wat je er zelf in steekt. Of wat je toevallig tegenkomt. Ik heb nu al een tank gevonden zonder er moeite voor te doen. Ja zoiets maakt een game leuk.

Heb wel 3 vast lopers gehad wat inderdaad veel is maar de game start zo snel op. Mij stoort het vooralsnog niet veel. Als Saints Row fan krijgt de game van mij een 8 of misschien wel 9 (al betwijfel of ik zo hoog ga) zou ik een officiële review schrijven dan zouden die minpunten wel meetellen.
avatar van Sonicguy14
Sonicguy14 ( 1424 ) 24-08-2022 22:01
Gebeurt vrijwel nooit dat ik echt vol op hoop dat een game plat op ze gaat, maar toch echt ontzettend blij dat deze game overal lage scores krijgt.

Krijg je er van als je in het gezicht spuugt van fans die deze lang bestaande franchise al jaren supporten door iets te maken dat de Saints Row essence totaal niet bevat en daardoor niks meer is dan een low budget GTA clone...
avatar van DeGoeisteKaas
DeGoeisteKaas ( 2718   12) 24-08-2022 22:38
Ik had ook totaal geen hoop of verwachtingen voor dit spel, maar de reviews zijn iig vermakelijk. Die zin met dont block me i gotta take a shit is denk ik het enige memorabele aan dit spel en zal ik waar mogelijk gebruiken.

Jammer, want deel 1 en 2 (en in mindere mate deel 3) waren wel vermakelijk.
avatar van Walkingtall
Walkingtall ( 245   5) 24-08-2022 22:42
Wauw, ik weet dat je een 4/5 niet moet omrekenen naar een 8.
Maar bij deze game vind ik het toch moeilijk om niet zo te lezen.

Van alles wat ik heb gezien lijkt het echt op een zielloze, ongeïnspireerde cookie cutter sandbox game die we afgelopen 15 jaar van Ubisoft en consorten gepresenteerd krijgen. Alleen zitten die games over het algemeen niet nog eens vol met technische mankementen.
Voor een kleine €10 kan je vaak Saints Row 3 Remasterd of Saints Row 4 op de kop tikken. Games met hetzelfde "jaren 2010" gamedesign, maar dan zonder grote hoeveelheden bugs en wel met karakter.

Maar goed, ergens ook leuk te lezen dat er in iedergeval een handjevol mensen zijn die wel een leuke tijd hebben gehad met deze game. To each their own.
avatar van Diamonddimroy
Diamonddimroy ( 66   1) 24-08-2022 23:01
Dit is de eerste positieve review die ik tegenkom. Ik vond saints row altijd leuk, of het nou de realistische of over de top waren. Maar de reviews van youtubers laten mij twijfelen om deze game te kopen
avatar van Megane377
Megane377 ( 5843   21) 25-08-2022 00:34
Lekker wachten voor een price cut
avatar van Phaross
Phaross ( 1963   28) 25-08-2022 04:06
Quote:
[..]


Dan blijf ik het apart vinden dat deze game wel op release een review heeft maar andere niet. Worden blijkbaar niet zo makkelijk weggegeven dan als ze weken na release pas geplaatst worden.
Gepost door: CorePrideX op 23-08-2022 22:42

Je krijgt inderdaad al eerder toegang bij Ubisoft, daar teken je een NDA voor. Ik ken mensen die helemaal dol zijn op deze game en de serie, smaken verschillen nou eenmaal. Ik vind Watch Dogs ook geweldig en de rest van de wereld waar minder.

Gerard zit al heel wat jaren in het vak, geloof me die gaat echt niet om een gratis game zijn mening bijschaven.
avatar van Kubuss
Kubuss ( 2009 ) 25-08-2022 08:26
Quote:
Gebeurt vrijwel nooit dat ik echt vol op hoop dat een game plat op ze gaat, maar toch echt ontzettend blij dat deze game overal lage scores krijgt.

Krijg je er van als je in het gezicht spuugt van fans die deze lang bestaande franchise al jaren supporten door iets te maken dat de Saints Row essence totaal niet bevat en daardoor niks meer is dan een low budget GTA clone...
Gepost door: Sonicguy14 op 24-08-2022 22:01
Verder alles goed met je?
avatar van Snowmanski
Snowmanski ( 329   1) 25-08-2022 09:40
Quote:
Dit is de eerste positieve review die ik tegenkom. Ik vond saints row altijd leuk, of het nou de realistische of over de top waren. Maar de reviews van youtubers laten mij twijfelen om deze game te kopen
Gepost door: Diamonddimroy op 24-08-2022 23:01
Ben wel meer positieve reviews tegengekomen hoor, maar de recensies lopen wel erg uiteen, o.a.:
Gamer.nl: 8
IGN Benelux: 9 Fantastisch

Zijn niet de meest gerenommeerde sites, maar toch...
avatar van Patrick1991groot
Patrick1991groot ( 53   2) 25-08-2022 12:30
Game is meer dan vermakelijk en totaal geen spijt van. Ben nu 4 uur in en ben nog niet echte grote bugs tegen gekomen. Speelt lekker weg! Tot nu toe is de game voor mij echt niet lager dan een 7.
avatar van Htbaa
Htbaa ( 11133   2) 25-08-2022 13:10
Quote:
[..]

Ben wel meer positieve reviews tegengekomen hoor, maar de recensies lopen wel erg uiteen, o.a.:
Gamer.nl: 8
IGN Benelux: 9 Fantastisch

Zijn niet de meest gerenommeerde sites, maar toch...
Gepost door: Snowmanski op 25-08-2022 09:40

Interessant. Battlefield 2042 werd ook aan alle kanten geprezen door reviewers. En toen kwam de game uitk en het een groot shitfest bleek te zijn... Nu heb ik niet het idee dat Saints Row zo slecht is als Battlefield 2042.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 7136   12) 25-08-2022 18:05
Quote:
[..]


Interessant. Battlefield 2042 werd ook aan alle kanten geprezen door reviewers. En toen kwam de game uitk en het een groot shitfest bleek te zijn... Nu heb ik niet het idee dat Saints Row zo slecht is als Battlefield 2042.
Gepost door: Htbaa op 25-08-2022 13:10

Nou ja onspeelbaar niet maar goed ik moet zeggen dat er best wat bugs inzitten. Het voordeel is dat je niet veel opnieuw hoeft te spelen als je met een missie bezig bent maar zulke bugs horen gewoon niet.
avatar van Jellsyboy
Jellsyboy ( 705 ) 25-08-2022 18:37
Quote:
[..]


Je begrijpt dat een review een persoonlijke mening is toch? Ik vind het ook een prima game.
Gepost door: Arabyus op 24-08-2022 21:34

Is het dan geen column oid? Een review heeft de functie om een objectief oordeel te geven.

Ik heb de game ook geprobeerd, het is een natte krant vergeleken met de betere in het genre.
avatar van Kubuss
Kubuss ( 2009 ) 25-08-2022 18:52
Quote:
[..]


Is het dan geen column oid? Een review heeft de functie om een objectief oordeel te geven.

Ik heb de game ook geprobeerd, het is een natte krant vergeleken met de betere in het genre.
Gepost door: Jellsyboy op 25-08-2022 18:37
Objectieve reviews bestaan niet. Iedereen ervaart een game anders, heeft een andere smaak, etc.

Juist omdat reviews subjectief zijn hebben ze waarde. Zo ontstaan er verschillende perspectieven, en kun je zelf uit de tekst opmaken of jij net zo zwaar tilt aan de plus- of minpunten als de reviewer. Natuurlijk komt er wel een stukje professionaliteit bij kijken. Je moet de game wel neutraal benaderen, en niet al je voordeel klaar hebben of je laten beïnvloeden door wat de massa denkt. Ik gok dat je dat bedoelt.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 7136   12) 25-08-2022 23:08
Quote:
[..]

Objectieve reviews bestaan niet. Iedereen ervaart een game anders, heeft een andere smaak, etc.

Gepost door: Kubuss op 25-08-2022 18:52

Absoluut. Maar goed graphics en geluid alsmede gameplay zijn wel daadwerkelijk een cijfer aan te geven. Zo vind ik deze game grafisch niet super mooi. Zijn de Saints Row games ook nooit geweest maar toch.

En natuurlijk de bugs want het moet gezegd de game heeft ze. Ben zojuist de 1ste "grote" bug tegen gemomen.

Het heeft te maken met een venture een side activity. |||Spoiler||| Voor een dame moet ik dingen fotograferen en een ding had ik gefotografeerd maar de game registeerde jet niet goed. Nu kan ik het niet opnieuw fotograferen en kan ik deze sidequest niet afmaken. Iets wat OCD ik wel "moet" van mezelf. |||Spoiler|||

Nou ja ik KAN verder maar goed niet helemaal zoals ik wil (wat wel het punt is van een open wereld game) en dat weegt voor mij zwaar.

Als Saints Row fan doet het me echt pijn aan het hart maar de waarheid is echt dat de game een buggy mess is waardoor je hem niet zonder zorgen kan spelen. Elke keer zit je toch met wanneer zal het weer fout gaan.

En ja zo lang het iets is wat ie over kan down dan is het nog mee te leven. Maar dit? Ik wil die activity klaar hebben en verder gaan. Niet twijfelen of het überhaupt nog gaat lukken of niet.

Ik heb Valhalla de grond in geboord voor een save bug waardoor ik geheel niet verder kon. Dit is imho bijna net zo erg en ik moet mijn cijfer er wel op aanpassen.

Als ik nu de game een cijfer moet geven een 5. Ja niet eens voldoende

En dan te bedenken dat de game al in februari had moeten uitkomen maar uitgesteld is. Merk er weinig van.

Update- heb de game volledig gedesinstalleerd en opnieuw geïnstalleerd. Ik wou letterlijk er alles aan gedaan hebben maar niks wer
Ben nu zelfs door het switchen tussen saves de latere save compleet kwijt en moet nu een oude save pakken en een paar uur opnieuw doen. Heel fijn.

Natuurlijk zal de game gepatched worden, ik maar toch. Je betaalt de nieuwprijs voor een game en zou hem dan gewoon moeten kunnen spelen.
avatar van Flip122
Flip122 ( 68 ) 26-08-2022 13:57
Quote:
[..]

Volgens mij heeft iedere open-world sandbox game dit tegenwoordig wel. Lijstjes met onzinnige opdrachten en collectables die je kan afvinken. Een goede game maken zonder deze cheapo dopamine rush game mechanics is juist de ware kunst. De progressiesystemen benoemd in de recensie kom je tegen in bijna iedere grote release van westerse publishers omdat de consument er goed op gaat en het daarom ook goed verkoopt.

Zoals de review leest krijgt de game een acht omdat het de bare minimum doet wat je kan verwachten van een gamerelease in 2022.

Ik vind dat je als gamereviewer best iets kritischer mag zijn. Iedere gamer kan tot zekere hoogte plezier beleven in een open-world sandbox, dat betekent niet dat je als reviewer de game ook maar gelijk moet aanbevelen. Van wat ik heb gezien is de game echt cringe en de gameplay slecht en repetitief.
Gepost door: Cruz op 23-08-2022 22:11

Dit wat jij aankaart is precies hoe ik me voelde ten tijde van de Pokémon Sword/Shield release reviews.

Though ik moet zeggen dat de review wel echt leest als een stuk van iemand die veel plezier heeft gehad aan de game en niet per se als een 'sell-out' stukje. Maar dat is mijn mening.
avatar van NinjaX
NinjaX ( 337   13) 27-08-2022 22:58
PS5 versie Op dit moment een 63/100 van de critics en een 29/100 Userscore op Metacritic.
avatar van Patrick1991groot
Patrick1991groot ( 53   2) 28-08-2022 13:51
Quote:
PS5 versie Op dit moment een 63/100 van de critics en een 29/100 Userscore op Metacritic.
Gepost door: NinjaX op 27-08-2022 22:58

Moet zeggen dat ik het me vele dingen niet eens ben of in kan vinden in de reviews (users)... op Metacritic (Speel de game ook op PS5). Dat gezegd hebbende ben ik ook extreem weinig bugs tegen gekomen. Speel wel vanaf de day-one patch. De game is in ieder geval een kleine 7. Prima game maar verders geen hoogstandje.
avatar van Phaross
Phaross ( 1963   28) 29-08-2022 12:33
Quote:
[..]


Interessant. Battlefield 2042 werd ook aan alle kanten geprezen door reviewers. En toen kwam de game uitk en het een groot shitfest bleek te zijn... Nu heb ik niet het idee dat Saints Row zo slecht is als Battlefield 2042.
Gepost door: Htbaa op 25-08-2022 13:10

Battefield 2042 is niet vergelijkbaar met Saints Row (heb ze beide en Saints Row is wel een stuk beter ondanks de bugs en wat verouderde gameplay). Cyberpunk was de pers ook positief, maar dat kwam ook omdat CD Projekt Red bewust de pers voorloog met neppe screenshots en beelden en de pers kreeg alleen toegang tot de pc-versie (die een stuk minder last had van de problemen).

Ik denk wel dat er een beter refund systeem moet komen. Als een game, die boven die boven de 30 euro kost, je erg tegenvalt je een refund mag indienen (na bijvoorbeeld minder dan 6 uur gameplay). Een game onder de 30 euro zou ik met een refund na minder dan 2 uur gameplay kunnen leven. En dan met een maximale tijd van een maand (zodat je ook wat bug fixes kunt afwachten).

En anders gewoon een klok op alle games. Twee uur vrije gameplay op alle games en als het een toffe game is kun je kopen. We betalen genoeg voor al die service zooi tegenwoordig: Xbox Gamepass/Gold, PSN Plus/Premium, Ubisoft+, EA, etc.


avatar van Maltorius
Maltorius ( 2482   2) 01-09-2022 21:56
Ik vind het een zeer vermakelijke game (mijn eerste saints row game trouwens). Ook nog geen last gehad van bugs.
avatar van GameFatale
GameFatale ( 9085   2) 01-09-2022 23:57
SR05.jpg is broke?

Goede review, alleen niet my cup of tea.
avatar van Bigds9fan
Bigds9fan ( 7136   12) 02-09-2022 00:31
Heb het verhaal uitgespeeld en wou me richten op de collectables maar die werken nog niet allemaal. De foto collectables registreren soms niet goed.

Heel irri. Hopelijk snel een fix.